Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

border=0

5 minuten. lezen

Of u nu pas getrouwd bent, uw ouders steunt of een huis vol kinderen heeft, u wilt ervoor zorgen dat de mensen die van u afhankelijk zijn, goed worden ondersteund. Daarom, als je ooit hebt nagedacht over hoe het leven van je geliefden eruit zal zien nadat je bent overleden, heb je je waarschijnlijk afgevraagd: moet ik een levensverzekering kopen? En zo ja, hoeveel levensverzekering heb ik nodig?

Het beantwoorden van die twee vragen is de sleutel om jezelf - en je dierbaren - gemoedsrust te geven over de toekomst. Levensverzekeringen zijn ontworpen om een ​​deel van de stress uit het onbekende weg te nemen. Het is hartverscheurend voor je familie om te denken aan het verliezen van jou; ze hebben die last, verergerd door financiële stress, ook niet nodig. Daarom is het zo be>

Nog steeds afvragend, heb ik een levensverzekering nodig? Kort antwoord: ja. Maar het andere deel van die vraag: hoeveel levensverzekering moet ik hebben? - is een beetje complexer. Daarom hebben we deze gids gebouwd. Gebruik het om ervoor te zorgen dat u voldoende bescherming voor uw gezin koopt.

Bereken uw basisdekking

Wanneer u op zoek gaat naar een levensverzekering, zult u merken dat polissen verschillende uitkeringen bij overlijden hebben: het bedrag dat uw gezin uitbetaald krijgt op het moment van uw overlijden. Sommige gezinnen hebben gewoon genoeg nodig om begrafeniskosten te dekken ( Lincoln Heritage zegt dat je daar minstens $ 7.000 ziet) en geef je familie wat speelruimte om te wennen aan het niet hebben van je salaris of andere huishoudelijke ondersteuning. Maar als u de primaire kostwinner bent, wilt u een beleid met een grotere uitkering bij overlijden dat uw gezin voor de komende jaren kan ondersteunen.

Hier zijn een paar dingen om te overwegen om u te helpen uw basisdekking te berekenen:

  • Inkomen: als uw gezin afhankelijk is van het geld dat u binnenbrengt, zorg er dan voor dat uw levensverzekering dit vervangt wanneer u weg bent. Vermenigvuldig uw jaarsalaris met het aantal jaren dat uw gezin dit nodig zou hebben en neem dat op in uw polis. Thuisblijvende ouders, u bent niet vrijgesteld - technisch gezien brengt u misschien geen salaris mee, maar u bespaart uw gezin veel geld. Bereken de kosten voor kinderopvang en zorg ervoor dat uw polis die zou dekken als uw gezin zonder u zou achterblijven.
  • Verborgen inkomsten: uw salaris is één ding, maar vergeet niet op welke andere manieren uw werk uw gezin kan ondersteunen. Als u allemaal een ziektekostenverzekering via uw werkgever krijgt of pensioenspaargeld opbouwt via een door de werkgever gesponsord plan, is er bijvoorbeeld een inkomen dat u niet rechtstreeks op uw bankrekening ontvangt. Factor dat bij het winkelen voor dekking.
  • Kinderen : heb je kinderen? Zo ja, hoe oud zijn ze? Wil je dat ze naar de universiteit gaan? U kunt de kosten van collegegeld in uw beleid opnemen om ervoor te zorgen dat uw kinderen het onderwijs kunnen krijgen dat ze verdienen.
  • Schuld: werk je nog steeds door je schoolschuld of een creditcardrekening? Nog steeds je huis afbetalen? Jouw auto? Het is be>overgedragen aan uw dierbaren . Om te voorkomen dat die last wordt doorberekend, moet u een beleid kopen met een uitkering die voldoende uitbetaalt om bestaande schulden te wissen.
  • Pensioen: als u een partner hebt, hoe wilt u dat ze dan met pensioen kunnen? Meer betalen voor uw polispremies kan ervoor zorgen dat ze het leven hebben dat u voor ogen hebt, >

Dat is veel stof tot nadenken, maar u hoeft dit niet allemaal zelf te berekenen - er zijn tal van handige levensverzekeringsrekenmachines die u kunt gebruiken om de juiste hoeveelheid dekking voor de unieke behoeften van uw gezin te bepalen.

Dit is echter slechts de eerste stap. Als u eenmaal een idee heeft van uw ideale polisvoordeel, praat dan met een financieel adviseur of levensverzekeringsagent. Ze kunnen openstaande vragen beantwoorden en u begeleiden naar de beste dekking. Als je de route van levensverzekeringsagenten volgt, praat dan met agenten van een paar verschillende bedrijven om ervoor te zorgen dat je niet in een optie terechtkomt die je niet het beste uitkomt.

Zoek naar be>

Een rijder is een functie die u toevoegt aan uw beleid. Met een ruiter kan uw levensverzekering meer doen dan alleen de uitkering bij overlijden. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat u een bestuurder van een kritieke ziekte aan uw levensverzekering toevoegt en vervolgens een van de ziekten ontwikkelt die die bestuurder in actie zet. Die toevoeging aan uw polis dompelt in uw uitkering bij overlijden om een ​​aantal kosten te dekken die aan uw ziekte zijn verbonden, waardoor de last voor uw gezin wordt verminderd.

Of zeg dat u weet dat uw gezin beter gediend zou zijn met regelmatige betalingen uit uw polis, in plaats van het in één keer te krijgen op het moment van uw overlijden. U kunt een deel van het gedoe met financieel beheer voor hen wegnemen door een ruiter voor gezinsbijslagen toe te voegen. Met deze functie wordt uw uitkering bij overlijden uitbetaald in maandelijkse termijnen, waardoor uw geliefden in de loop van de tijd een consistente, betrouwbare bron van inkomsten krijgen.

Ruiters zullen de kosten van uw levensverzekering verhogen, maar meestal niet met een aanzienlijk bedrag, en ze kunnen een enorm verschil maken om uw gezin financieel veilig op >

Winkelen

Net als alle andere soorten verzekeringen, is levensverzekeringen op u afgestemd. Dit betekent dat verzekeringsmaatschappijen kijken naar individuele factoren - zoals uw gezondheid, uw leeftijd en uw geslacht - en vervolgens uw polis en uw premies daarop aanpassen. Omdat bedrijven deze factoren anders wegen, is het onwaarschijnlijk dat u dezelfde prijs krijgt voor twee identieke polissen van twee verschillende bedrijven. Door polissen van meerdere verzekeringsmaatschappijen te vergelijken, kunt u de meest betaalbare optie vinden, zodat u het juiste niveau van bescherming tegen uw levensverzekering krijgt, terwijl u meer geld in uw zak houdt.

Vergeet niet dat de kosten van levensverzekeringen stijgen naarmate u ouder wordt. De klok tikt letterlijk op het krijgen van de best mogelijke prijs voor uw polis, dus wacht niet om te winkelen voor de levensverzekering die uw gezin nodig heeft. En maak je geen zorgen - je hoeft niet te beginnen bij vierkant. We hebben enkele van de beste levensverzekeringsopties op een rijtje gezet zodat u op de hoogte kunt blijven.

Wat is het volgende?

gerelateerde artikelen

Dit is wat bepaalt hoeveel u betaalt voor autoverzekeringen

Kwikverzekering eindigt legale strijd voor $ 41 miljoen. Worden er illegale kosten aan u in rekening gebracht?

grmajo.net Studie toont aan dat millennials meer betalen voor autoverzekeringen dan andere chauffeurs

Hoe te kiezen welke dekkingsniveaus voor autoverzekeringen u nodig hebt