Lidia Davis Home Security Writer Door Lidia Davis Home Security Writer

Lidia schrijft over huisbeveiliging, huisautomatisering en online privacy voor grmajo.net. Ze studeerde af aan UNC-Chapel Hill met een bachelor in journalistiek.

De beste slimme sloten

We hebben zes van de slimste sloten op de markt tegenover elkaar geplaatst om te zien hoe goed ze aan onze normen van betrouwbaarheid, consistentie, gebruiksgemak en natuurlijk intelligentie voldeden. Een slimme vergrendeling presteert alleen beter dan je "domme" vergrendeling als deze echt werkt en zichzelf niet ontgrendelt op ongelegen momenten - zoals wanneer je een dag op pad bent of slaapt.

De 4 beste slimme deursloten

Schlage coderen

Meest
Goed afgerond

Schlage
Een stevig slot met een naadloze algehele gebruikerservaring.
Pros
Makkelijke installatie
Wifi hub-minder (zonder concessies te doen aan connectiviteit)
Beveiligingsfuncties
Betrouwbare app
Cons
schoonheidsleer
Minder integraties met derden

Waarom we ervoor kozen

Makkelijk te gebruiken

De installatie-ervaring met de Schlage Encode was verreweg de eenvoudigste van alle sloten die we hebben getest en duurt in totaal ongeveer 15 minuten. We hadden geen bestaande deadbolts om te vervangen, maar als je dat doet, kunnen we ons voorstellen dat de installatie ongeveer vijf tot tien minuten >

Wifi hub minder

In tegenstelling tot zelfs de slimste slimme sloten die momenteel op de markt zijn , wordt de Schlage Encode niet geleverd met een externe WiFi-hub. Hubs of "bruggen" moeten relatief dicht bij sommige slimme sloten worden aangesloten om connectiviteit met uw bestaande WiFi-netwerk mogelijk te maken. (Onze ervaring is dat deze kieskeurig kunnen zijn.) De Encode wordt geleverd met WiFi ingebouwd in de hardware, die de middelste stappen elimineert van het verbinden van de brug met uw WiFi voordat het slot met de brug wordt verbonden. Dit maakt het slot eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, maar toch net zo krachtig een communicator als zijn concurrenten

Beveiligingsfuncties toegevoegd

Je kunt Alexa en Google vertellen de deur op slot te doen en deze zelfs te integreren in huisbeveiligingssuites zoals Ring . Het werkt ook met de Amazon Key- service, waarmee gasten en postbodes binnen kunnen komen (onder uw toezicht via een Amazon Cloud Cam).

Een ander voordeel van de beveiliging is dat dit slot wordt geleverd met een ingebouwd alarm wanneer een gedwongen toegang wordt gedetecteerd - precies in het hart van waar de meeste inbraken beginnen .

Betrouwbare app

De mobiele app van Schlage is uiterst eenvoudig te gebruiken. U kunt op het startscherm vergrendelen en ontgrendelen door het pictogram ingedrukt te houden en tot 99 verschillende toegangscodes te maken of te manipuleren. Als er een gast arriveert voordat je weer thuis bent, kun je de code plannen om gedurende een bepaalde tijd actief te zijn. U kunt ook een unieke toegangscode geven aan iedereen in de familie, afhankelijk van waar u zich het prettigst bij voelt.

Niet één keer kwamen we significante verbindingsproblemen tegen en werden al onze opdrachten met succes geïmplementeerd. De meeste andere gebruikers lijken dezelfde ervaring te claimen, omdat de app 4,6 van de vijf sterren in de App Store heeft , terwijl Android-gebruikers meer problemen lijken te hebben.

Punten om te overwegen

schoonheidsleer

De Schlage Encode is een aantrekkelijk slot, maar het past wel of niet in de stijl van elk huis. Het komt in twee kleuren voor de Camelot-afwerking: satijnnikkel en verouderd brons. Voor de Century-afwerking kunt u het slot in satijnnikkel of matzwart krijgen. Je hebt dus een paar opties, maar het slot zelf is niet zo discreet of modern als sommigen misschien leuk vinden.

Minder integraties met derden

De Schlage Encode werkt met een goede hoeveelheid domotica-producten, zoals Amazon Alexa, Google Home, Ring en Amazon Key. Maar als je een fervent Apple HomeKit-gebruiker bent, moet je ergens anders zoeken. Dit slot wordt ook niet geleverd met IFTTT-integratievermogen, waardoor het automatiseren van bepaalde activiteiten (zoals het aanpassen van de temperatuur van een slimme thermostaat op basis van wanneer je door de deur loopt) een beetje moeilijker wordt.

Augustus Smart Lock Pro + Connect

Best voor
Domotica

augustus
Een betrouwbaar slot geschikt voor de slimste van slimme huizen - zoek nooit naar uw sleutels of voer nooit een code in.
Pros
Goed voor integraties, automatisering
Geweldig voor hosting
Gewaardeerde
Cons
Omvangrijk ontwerp
Inconsistente app

Waarom we ervoor kozen

Goed voor integraties

De August Smart Lock Pro + Connect is perfect voor diegenen die zowat alles wat denkbaar is willen automatiseren. Omdat dit slot geofencing gebruikt, kun je het programmeren om de lichten in te schakelen wanneer je thuiskomt of wanneer je weggaat (via IFTTT), de thermostaat aan te passen en aan te sluiten op je Nest Cams of SimpliSafe- systeem. De augustus-modellen worden ook geleverd met DoorSense, waarmee je weet wanneer een deur is geopend, gesloten of opengelaten (een leuke herinnering voor de vergeetachtigen).

Auto-ontgrendeling

Hoewel automatisch vergrendelen een vrij standaardfunctie is in deze opstelling, gaat August nog een stap verder. U hoeft zich geen zorgen te maken over het zoeken naar uw sleutels, omdat de twee augustus-vergrendelingen in deze opstelling automatisch ontgrendelen / vergrendelen (een geofencing-functie) gebruiken die uw locatie vanaf uw telefoon volgt en de deur voor u ontgrendelt wanneer u ongeveer 200 voet bent weg. Niet alleen waren we behoorlijk onder de indruk van hoe betrouwbaar het werkte, we waardeerden ook het aangeboden aanpassingsniveau (je kunt deze functie uitschakelen en de vertraging tussen het vergrendelen en ontgrendelen aanpassen).

Je moet ervoor zorgen dat je met dit tijdvenster daadwerkelijk de deur kunt bereiken voordat deze zichzelf weer vergrendelt - je kunt de tijd instellen van één tot drie minuten. Dat wil niet zeggen dat deze functie niet zonder kwetsbaarheden is als het gaat om hacken en glitchen, inclusief ontgrendelen wanneer je niet wilt dat het wordt ontgrendeld ( volgens deze studie van 2016 ). Natuurlijk kunt u zich altijd afmelden voor de functie en in augustus kan slechts één slot tegelijkertijd automatisch worden ontgrendeld

Geweldig voor hosting

Augustus-sloten maken hosting ook relatief eenvoudig en kunnen rechtstreeks met Airbnb en HomeAway worden geïntegreerd. U kunt niet-herbruikbare codes voor bepaalde periodes gebruiken en gasten ontvangen de codes in hun bevestigingsmail rechtstreeks van de hostingsite. In tegenstelling tot het meegeleverde oppervlaktoetsenbord van de Schlage Encode, moet je echter het slimme toetsenbord van augustus kopen, omdat deze sloten zijn gebouwd om te worden bediend vanaf de binnenkant van het huis.

Hoog gewaardeerd

Hoewel we alleen de connectiviteit en vergrendelingsmogelijkheden van het slot hebben getest, hebben we niet geboord, tegen deuren geschopt of opzettelijk met de sloten geknoeid zoals Consumer Reports deed. In termen van duurzaamheid lijkt dit slot volgens de consumentenrapporten stand te houden.

We zullen zeggen dat duurzaamheid waarschijnlijk neerkomt op het type nachtslot dat je hebt, omdat de sluizen van augustus niet met hun eigen slot komen (zoals de Schlage- en Lockly-modellen doen). De Pro werkt met de meeste ééncilinder nachtschoten, maar om ervoor te zorgen dat uw bestaande nachtschoot werkt, of als u op zoek bent naar een nieuwe en dit slot van augustus wilt - lees dit eerst .

Punten om te overwegen

Omvangrijk ontwerp

Hoewel het er strak en modern uitziet, is dit slot een tikkeltje omvangrijk en past het misschien niet in elke stijl van de kamer. Toegegeven, het metaal is gemakkelijk vast te pakken en we hebben geen rare klikken of obstakels ondervonden bij het draaien van het slot. In tegenstelling tot de Schlage Encode wordt dit slot geleverd met een WiFi-connectorbrug - die in alle eerlijkheid behoorlijk 'touch-and-go' kan zijn. Van de drie augustus-sluizen die we hebben getest, heeft een van de bruggen helemaal niet gewerkt, waardoor we de klantenservice moesten bellen en om vervanging moesten vragen. De brug bij dit specifieke slot werkte prima, maar we kunnen het gebruiksgemak niet garanderen.

Inconsistente app

We kunnen niet zeggen dat het voor ons 100% soepel verliep met de augustus-app. Het is niet zo eenvoudig als de Schlage-app en had het moeilijk om verschillende functies te laden, waaronder instellingen en activiteit (of geschiedenis). Hoewel de app de integratie eenvoudig maakt met een speciaal tabblad voor de functie, hebben we het opnieuw zwaar belast. En soms werd de app volledig afgesloten terwijl we probeerden te vergrendelen of ontgrendelen. Sommige App Store- en Google Play- gebruikers hebben vergelijkbare hik gemeld, maar over het algemeen scoort de app op beide platforms hoge beoordelingen. Misschien zijn we de uitbijter.

Augustus Smart Lock 3e generatie

Het beste
met een budget

augustus
In functionaliteit vergelijkbaar met zijn meer geavanceerde zus, alleen goedkoper.
Pros
Integraties van derden
Strak ontwerp
Cons
Geen Apple HomeKit of Amazon Key-integratie

Waarom we ervoor kozen

Integraties van derden

Net als de Pro werkt dit slot met een groot aantal sites en producten van derden om automatisering - en hosting - eenvoudiger te maken, met het extra voordeel dat het ongeveer $ 100 goedkoper is. In feite kunt u vrijwel alles doen (inclusief automatisch ontgrendelen) met de Pro, zo>

Strak ontwerp

De 3e Gen is bijna net zo dik als de Pro, maar hij is niet zo breed. Door de meer ovale vorm ziet het er minder omvangrijk uit en het gladde metaal maakt het aanraakbaar. Net als de Pro is dit slot gebouwd voor het interieur - dus je zult je bestaande deadbolt willen behouden of vervangen. Over het algemeen maakt het ontwerp dit eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Als je het slimme slot van 3 augustus Gen wilt, overweeg dan om je originele deadbolt te behouden (hierboven weergegeven).

Punten om te overwegen

Geen Apple HomeKit of Amazon Key-integratie

De 3e Gen bevat geen Connect zoals de Pro doet, maar je kunt er een toevoegen voor ongeveer $ 60. Omdat deze brug uw slot verbonden houdt met uw WiFi en andere producten zoals beveiligingscamera's, is het uw toegangspoort tot het op afstand gebruiken van het slot en via spraakbediening verzonden naar Amazon Alexa of Google Home. Overbruggen of niet, u kunt het echter nog steeds niet integreren in uw Apple HomeKit, wat ongemakkelijk kan zijn voor mensen die trouw zijn aan Apple-producten. Bovendien kunt u Amazon Key-functies niet met dit slot integreren.

Lockly Secure Pro

Tweede plaats

Lockly
Een innovatief ontwerp met de meeste instapmogelijkheden.

Pros
De meeste manieren van binnenkomst
Goed voor hosting
Cons
Lastige installatie
Verbindingsproblemen

Waarom we ervoor kozen

De meeste manieren van binnenkomst

Lockly zegt dat dit de beveiliging verhoogt, maar ons onderzoek heeft ons ertoe gebracht dit als een professional toe te voegen omdat het meer opties biedt voor degenen die ze willen. In tegenstelling tot het oudere Lockly-model (dat geen WiFi gebruikt), kunt u Alexa en Google niet alleen vertellen de deur voor u te ontgrendelen, de Lockly Secure Pro presenteert ook een uitgebalanceerde mix van oude en nieuwe technologie met een fysiek sleutelgat, digitaal touchscreen-toetsenbord, app-bediening en vingerafdrukscanner. Om Alexa en Google te integreren, moet u de meegeleverde connectorbrug gebruiken. Een andere interessante functie is het gebruik van het toetsenbord van Pin Genie-technologie, die in wezen de nummers rondschudt vóór gebruik - op deze manier kunnen andere mensen uw vingerpatroon niet volgen om een ​​code te onthouden.

Goed voor hosting

Als je je huis host op sites zoals Airbnb en Homeaway, maar je ongemakkelijk voelt om mensen de lock-app te laten downloaden en deze gedurende een bepaalde periode als geautoriseerde gebruiker te gebruiken, biedt Lockly een offline toegangscode om dit pijnpunt te verlichten. Hoewel Lockly niet is geïntegreerd met Airbnb , kunt u een willekeurige code genereren met een reeks gecodeerde nummers en deze delen met uw gast via tekst, e-mail of mondelinge communicatie. U kunt instellen hoe >

Natuurlijk kunt u nog steeds voorstellen dat uw gasten de app downloaden en gedurende een bepaalde periode als geautoriseerde gebruikers werken voordat hun tijd verstrijkt. De keuze is aan jou.

Punten om te overwegen

Lastige installatie

In tegenstelling tot de meeste sloten die we hebben getest, vereist de Lockly Secure Pro dat u het slot installeert terwijl de nachtschoot naar buiten gericht is (in een vergrendelde positie). De instructies zijn vrij duidelijk, maar er zijn een aantal behoorlijk delicate stappen (zoals het indrukken van de resetknop en het tegelijkertijd laden van de batterij). We zijn enkele foutmeldingen tegengekomen die ons vertelden dat we de achterplaat moesten verplaatsen en dat de batterijen moesten worden vervangen - in feite hebben we een paar keer de installatie ongedaan gemaakt en opnieuw geïnstalleerd. Het slot wordt niet geleverd met professionele installatie, maar het volgen van de stappen zou je precies moeten brengen waar je moet zijn (we kunnen het lege batterijgedeelte niet verklaren). We hebben de eerste paar pogingen geen reactie ontvangen van de klantenservice (zelfs tijdens normale kantooruren ), maar we hebben later een e-mail gestuurd en een bericht achtergelaten, en niet >

Verbindingsproblemen

Een andere reden waarom we deze niet helemaal hebben gemaakt, is een topkeuze omdat Lockly misschien wat extra knikken heeft om glad te strijken, vooral als het gaat om de app en het slot op afstand bedienen. We hebben bijvoorbeeld enkele foutmeldingen ontvangen die wijzen op een batterijvervanging (hoewel we die uit de doos gebruikten), en op afstand vergrendelen / ontgrendelen vergde soms een goede hoeveelheid buffering - in sommige gevallen konden we de app niet gebruiken helemaal om de status van het slot op afstand aan te passen.

Handleiding voor slimme deursloten

Hoe vindt u het juiste slimme deurslot voor u?

Beoordeel uw bestaande nachtsloten

Als u momenteel een ééncilinder nachtschoot hebt, waarmee u een sleutel aan de buitenkant kunt gebruiken en slechts een duim van binnenuit kunt draaien, is de kans groot dat uw systeem compatibel is met een van onze topkeuzes. De meeste slotschoten met één cilinder zijn universeel als het gaat om de afmetingen. Onze ervaring is dat als u een dubbele cilinder heeft, u er een wilt kopen als u met een slim slot gaat.

Denk aan je budget

Een slimme vergrendeling kost je zeker een behoorlijk cent in dit tempo, maar dat extra geld gaat naar meer gemak en gebruiksgemak. Hier moet je beslissen of de $ 100 - $ 300 de technologie en (potentiële) gemoedsrust waard is die gepaard gaat met ervoor te zorgen dat je de deur op slot doet als je mijlen ver van huis bent. Anderzijds zegt Consumer Reports dat conventionele deadbolts nog steeds effectief zijn en veiliger zijn dan niet-deadbolts of sleutel-in-knop sloten.

Maak een inventaris op van de domotica-protocollen die u al gebruikt
Lee Odess, vice-president van oplossingenaanbieders bij Schlage lock-maker Allegion, vertelde ons dat de "smart home" nog niet volledig volwassen is geworden , en een van de manieren waarop we weten dat we dat punt bereiken is wanneer integraties worden gezien als minder gedoe en gebouwd voor ecosystemen - geen integraties. Voordat u in een bepaald slot komt, wilt u misschien controleren met welke producten het goed speelt. (Als u bijvoorbeeld een fervent Apple Home Kit-gebruiker bent, wilt u misschien wel eens nadenken over enkele van de bovenstaande.) En als u al een bepaald beveiligingssysteem voor thuis hebt geïnstalleerd , wilt u misschien wat -verwijzing om ervoor te zorgen dat uw systeem werkt met het gewenste slot, als u geïnteresseerd bent in meer automatisering.

Zoek naar transparantie

Privacy, beveiliging en automatisering hebben een kruispunt bereikt - een waarin de gladde helling tussen het delen van gegevens en alle gemakken die het ons dagelijks leven biedt. We hebben niet alle antwoorden, maar we kunnen zeggen dat het het beste is om een ​​bedrijf te zoeken dat transparant is over waar het uw gegevens deelt en hoe het het gebruikt. Het is waar: we hebben in dit artikel een Gizmodo-studie benadrukt die laat zien hoe gecodeerde metagegevens behoorlijk veel kunnen vertellen over hoe je rondloopt in je huis.

Blijf op de hoogte

Enkele bedrijven, waaronder Schlage en augustus, hebben ons gevraagd om het privacybeleid te lezen vlak voor de installatie. Het zijn natuurlijk behoorlijk dichte documenten, maar we waardeerden de flagrante heads-up. Er zijn een paar dingen waar je tijdens het lezen mee bezig kunt zijn, waaronder wat het bedrijf zegt dat het met je gegevens kan en zal doen en hoe conflicten worden opgelost. Van sommige bedrijven is gemeld dat ze de taal van hun beleid wijzigen , dus misschien wilt u wat extra leestijd reserveren als onderdeel van de eerste installatie van uw slot.

Het is misschien ook de moeite waard om alle passen of wijzigingen van de fabrikant in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat u de mogelijkheden van uw slot maximaliseert. Je wilt ook de software van het apparaat bijwerken, goed gebruik maken van tweefactorauthenticatie (Nest biedt dit aan) en regelmatig de beveiliging van je netwerk controleren.

Veelgestelde vragen over Smart Locks

Zijn slimme sloten net zo veilig als traditionele sloten?

Volgens Odess hangt het antwoord af van hoe je veiligheid definieert. Slimme sloten vormen een interessant raadsel tussen te worden gezien als 'gadgets' en apparaten die uw huis daadwerkelijk beschermen - het veiligheidsniveau hangt af van wat u waardeert. Voor Odess gaat het om de gemoedsrust die slimme sloten kunnen bieden. Sommigen laten je weten wanneer mensen binnenkomen en uitgaan, en als je bent vergeten de deur op slot te doen, hoef je alleen maar naar de app te gaan. “Is het [een slimme vergrendeling] min of meer veilig dan een niet-verbonden? Ik geloof van niet. Mensen moeten opmerkzaam zijn en de juiste vragen stellen, maar het ook zien als een slot en niet als een gadget. ”

Natuurlijk laat je je huis kwetsbaar voor inbraak als je een sleutel voor je traditionele slot onder de deurmat laat. Zijn dit soort kwetsbaarheden het opofferen waard om een ​​potentiële cyberhack in uw huis te elimineren met een slimme vergrendeling? Dat is alleen aan jou om te beslissen.

Hoe kan ik mijn smart lock veilig houden?

We hebben geconstateerd dat u goede internethygiëne kunt oefenen om hacks te voorkomen. Het bijhouden van deze tips (tweefactorauthenticatie, het wijzigen van uw wachtwoord, het updaten van software, onder andere), en ervoor zorgen dat het bedrijf prioriteit geeft aan beveiliging, zijn slechts enkele van de methoden die u kunt gebruiken om uzelf te beschermen.

Welk slot moet ik krijgen als ik een beveiligingssysteem heb?

Nogmaals, dit antwoord hangt af van het type systeem dat u hebt en hoe verbonden u uw slot wilt hebben met uw systeem. Als u bijvoorbeeld een Ring Alarm hebt of geïnteresseerd bent om er een te kopen, is de Schlage misschien een goede optie voor u, omdat sommige functies rechtstreeks vanuit de Ring-app kunnen worden bediend.

Als je een Nest Secure hebt, is een combinatie met het Nest x Yale-slot misschien de beste keuze (als je geïnteresseerd bent in naadloze integratie) om een ​​aantal redenen. Ten eerste werkt Nest op Weave en niet op de meer algemeen gebruikte Z-Wave. Hierdoor geeft een ander Z-Wave-compatibel smart lock je misschien niet dezelfde gebruikerservaring als een Nest-specifiek slot. Je kunt de status van je slot controleren in de Nest-app en het slot stuurt je meldingen wanneer iemand herhaaldelijk meerdere keren een onjuiste code probeert in te voeren. Van daaruit kunt u beveiligingscamera's gebruiken om te zien wat er gebeurt en, indien nodig, een alarm activeren of de autoriteiten bellen. Maar het slot activeert niet automatisch een alarm als iemand probeert in te breken via het slot. We hebben het Nest X Yale-slot dit keer niet in onze line-up geplaatst omdat we niet het gevoel hadden dat het iets baanbrekends op tafel bracht zoals onze topkeuzes.

De beste slimme sloten: samengevat

Schlage coderen
Augustus Smart Lock Pro + Connect
Augustus Smart Lock 3e generatie
Lockly Secure Pro
Meest afgerond
Het beste voor domotica
Het beste op een begroting
Tweede plaats
$ 249 op Amazon
$ 234,99 op Amazon
$ 109,99 op Amazon
$ 299 bij Best Buy
Draadloos protocol
WiFi (ingebouwd)
Bluetooth, WiFi, Z-Wave
Bluetooth, WiFi (hub wordt apart verkocht)
Bluetooth, WiFi (hub inbegrepen)
Zelfsluitend
Geofencing (automatisch ontgrendelen)
Type installatie
Interieur en exterieur, incl. Nachtslot
Interieur, nachtslot niet inbegrepen
Interieur, nachtslot niet inbegrepen
Interieur en exterieur, incl. Nachtslot
integraties
Amazon Key, Google Home, Amazon Alexa, Ring
Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit, IFTTT, Airbnb, HomeAway
Amazon Alexa, Google Home, IFTTT
Amazon Alexa, Google Assistent, WiFi Hub
Ingebouwd sabotage alarm
Rating van het American National Standards Institute (ANSI)
1 (beste)
1 (beste)
1 (beste)
N / A

Meer Smart Home beoordelingen

Proberen alle innovaties bij te houden die het beveiligen van het huis gemakkelijker maken, kan behoorlijk ontmoedigend zijn. Van alarmsystemen tot toegankelijke apparaten - we hebben talloze uren besteed aan onderzoek en gesprekken met experts in de beveiligingsbranche om u op de hoogte te houden.

Misschien vind je dit ook leuk