Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste goedkope internetproviders

De beste internetprovider (ISP) zal voor iedereen anders zijn. Maandelijkse prijs is direct gekoppeld aan regionale beschikbaarheid, datacaps en snelheid. Gebundelde services kunnen ook de uiteindelijke prijs beïnvloeden, omdat de meeste internetproviders kortingen bieden als u uw tv, telefoon en internetdienst samenbrengt. De andere be>

De 7 beste goedkope internetproviders

De vergelijking van de beste goedkope internetproviders

Verizon Grens Xfinity Centurylink Spectrum stuurman
Beginprijs DSL: $ 40 / mo.
Vezel: $ 50 / mnd.
DSL: $ 25 / mnd.
Vezel: $ 40 / mnd.
DSL: $ 28 / mnd.
Vezel: $ 30 / mnd.
Kabel: $ 35 / mnd. DSL: $ 45 / mnd.
Vezel: $ 65 / mnd.
Kabel: $ 45 / mnd. Kabel: $ 30 / mnd.
Best voor Snelle, betaalbare DSL Geen contractvezelplannen Voordelige apparatuur Snelste maximale snelheid Prijs voor levens> Contract buyout aanbieding Lage aanmeldingskosten
Connectie type DSL, glasvezel DSL, glasvezel DSL, glasvezel Kabel, glasvezel DSL, glasvezel Kabel Kabel
Downloadsnelheden in Mbps DSL: 0,8-100
Vezel: 100-1.000
DSL: 0,5-15
Vezel: 100-940
DSL: 1-115
Vezel: 50-940
Kabel: 15-100
Hybride vezelcoax: 1.000-2.000
DSL: 1,5-100
Vezel: 40-940
Kabel: 100-940 Kabel: 10-1.000
Gegevenslimiet 1.000 GB / mnd. N / A N / A 1.000 GB / mnd. 1.024 GB / maand. N / A 1.024 GB / maand.
Contract 1-2 jaar Geen Geen 1 jaar Geen Geen Geen
ACSI-tevredenheid (rang) 69/100 (2e) 70/100 (1e) 55/100 (11e) 61/100 (4e) 59/100 (T-6e) 59/100 (T-6e) 60/100 (T-5e)
Winkel plannen Winkel plannen Winkel plannen Winkel plannen Winkel plannen Winkel plannen Winkel plannen

AT - Snelle, betaalbare DSL

Snelle, betaalbare DSL

Connectie type
DSL, glasvezel
Pros
Brede dekking
Snelle, betaalbare DSL
Uitrusting inbegrepen
Cons
Verwarrende planstructuur
Waarde van mid-tier plannen
Vluchtige snelheid en prijzen

Waarom we ervoor kozen

Brede dekking

AT is de grootste DSL-breedbandprovider in het land en levert supersnelle DSL aan ongeveer 122 miljoen mensen en glasvezel voor nog eens 20,4 miljoen. Dat brede dekkingsgebied is goed nieuws voor de consument. Tussen AT Fibre, die snelheden biedt tot een ongelooflijke 1.000 Mbps, en AT Internet (DSL-service), heeft het bedrijf plannen voor bijna elk niveau van internetgebruik en budget.

Snelle, betaalbare DSL

Veel kabel- en glasvezel-ISP's bieden DSL-plannen die aanzienlijk >

Uitrusting inbegrepen

Welk AT T-abonnement u ook kiest, uw router is inbegrepen zonder extra kosten. Dat is een vrij ongebruikelijk voordeel bij grote internetbedrijven; u betaalt meestal $ 5 tot $ 10 per maand om uw apparatuur te huren (of een vast bedrag van ongeveer $ 50 om het vooraf te kopen).

Punten om te overwegen

Verwarrende planstructuur

AT T's planstructuur kan moeilijk te navigeren zijn. Zoals de meeste abonnementen, zijn AT T's genoemd naar hun snelheidsniveau (bijv. Internet 50, Internet 100), maar AT Fiber- en AT DSL-plannen overlappen elkaar met 100 Mbps, dus het kan onduidelijk zijn of je naar een glasvezel- of DSL-abonnement kijkt in de online winkelwagen. Neem contact op met een chatagent of bel voordat u bestelt om er zeker van te zijn dat u begrijpt welke internetopties beschikbaar zijn.

Waarde van mid-tier plannen

Met snelheden tot 1.000 Mbps kunnen AT T-vezelplannen zeer geschikt zijn voor grote gebruikers of grote gezinnen. Als u echter niet zoveel snelheid nodig hebt, zijn de mid-tier-plannen (zoals het 100 Mbps-plan) duurder dan die van concurrenten.

Vluchtige snelheid en prijzen

Snelheid en prijzen variëren per locatie, ongeacht welke ISP u kiest. AT is niet anders. We kregen $ 40 per maand voor 5 Mbps in Houston, Texas. Voor slechts $ 10 meer kunt u echter 100 Mbps krijgen in Freeport, Texas. Uw kilometerstand kan variëren; Controleer de beschikbaarheid met uw postcode om de beste internetaanbiedingen in uw regio te vinden.

Verizon - vezelloze abonnementen

Geen contractvezelplannen

Verizon
Connectie type
DSL, glasvezel
Pros
Hoogwaardige vezelplannen
Speciale aanbiedingen
Afgezien of verlaagd installatiekosten
Besparingen voor klanten van Verizon Wireless
Twee jaar prijsgarantie
Cons
Beperkte beschikbaarheid van vezels
Waarde van DSL-service

Waarom we ervoor kozen

Hoogwaardige vezelplannen

Verizon Fios, de glasvezelinternetservice van Verizon, levert betrouwbare snelheid tegen een eerlijke prijs (en uploadsnelheden die overeenkomen met downloadsnelheden). Veel andere providers die we hebben overwogen, bieden 25 tot 60 Mbps voor een vergelijkbare prijs als 100 Mbps van Verizon, en de meeste vereisen een overeenkomst van één of twee jaar om op te starten. Verizon heeft geen contract nodig voor stand-alone internet (glasvezel of DSL), wat betekent dat u van provider kunt veranderen of van aanbieder kunt wisselen zonder hoge kosten voor vervroegde beëindiging (ETF's) te betalen.

Speciale aanbiedingen

De meeste internetbedrijven bieden kortingen om nieuwe klanten te lokken, en we hebben consequent sterke promoties gezien voor Verizon Fios. Deze aanbiedingen veranderen regelmatig en kunnen variëren op basis van waar u woont of welk plan u kiest, maar bevatten doorgaans een krediet van enkele honderden dollars. Controleer de beschikbaarheid van Fios voor meer informatie over huidige aanbiedingen en de beste internetaanbiedingen in uw regio.

Extra manieren om op te slaan

Op het moment van publicatie wordt afgezien van de installatiekosten voor Verizon Fios-abonnementen voor online bestellingen (een waarde van $ 99). En als Verizon uw mobiele provider is, kunt u $ 20 per maand besparen op bepaalde Verizon Fios-bundels.

Prijsgarantie van twee jaar

Verizon internet biedt een-, twee- en driejarige prijsgaranties voor nieuwe klanten, waardoor uw maandelijkse tarief wordt vergrendeld voor de duur van uw overeenkomst. Dit is een veelgeprezen optie, omdat veel internetproviders erom bekend staan ​​dat ze hun serviceprijzen verhogen wanneer promotionele aanbiedingen vervallen na het eerste jaar van het contract. Deze abonnementen zijn ook contractvrij - u kunt op elk moment annuleren.

Besparingen voor klanten van Verizon Wireless

Als Verizon uw mobiele provider is, kunt u $ 20 per maand besparen op bepaalde Verizon Fios-bundels.

Punten om te overwegen

Beperkte beschikbaarheid van vezels

Verizon Fios is een uitstekende optie - als je het kunt krijgen. Hoewel het bedrijf 4,3 miljoen mensen telt , is het dekkingsgebied beperkt tot het noordoosten sinds Frontier zijn infrastructuur in Californië, Texas en Florida verwierf.

Waarde van DSL-service

Sommige klanten zonder toegang tot Fios kunnen Verizon High Speed ​​Internet krijgen, met maximale downloadsnelheden van maximaal 15 Mbps. Omdat DSL thuistelefoonservice vereist, wat de totale kosten kan verhogen, kan het Verizon High Speed ​​Internet-abonnement van 1,1 tot 15 Mbps bijna evenveel kosten als het 100 Mbps Fios-abonnement. Verizons basis DSL-abonnement biedt slechts 0,5 tot 1 Mbps downloadsnelheid, de minst indrukwekkende DSL-snelheid op basisniveau onder onze topkeuzes tegen een vergelijkbare (of hogere) prijs als wat veel concurrenten bieden voor meer snelheid.

Frontier - goedkope apparatuur

Voordelige apparatuur

Grens
Connectie type
DSL, glasvezel
Pros
Betaalbare planopties
Contractvrije abonnementen met prijsslot
Cons
Klanten feedback
Waarde van DSL-service

Waarom we ervoor kozen

Betaalbare planopties

Voor $ 40 per maand is het 200 Mbps-abonnement van Frontier FiOS redelijk; we ontdekten dat veel kabelinternetproviders meer betalen voor de helft van die snelheid. (Opmerking: dit omvat een "tijdelijke upgrade van de snelheid" die uw snelheid naar de volgende snelheidslaag verhoogt voor een extra $ 5 per maand, hoewel dat aanbod op elk moment kan eindigen.) Volgens de FCC's Huishoudelijke Breedbandgids , 100 Mbps is meer dan voldoende snelheid voor vier of meer gebruikers en "geavanceerd gebruik", inclusief gegevensintensieve activiteiten zoals videoconferenties en streaming HD-video. Hoewel ze minder snelheid bieden, bieden Frontier's Vantage Internet (DSL) -plannen ook enkele van de goedkoopste internetopties: $ 28 per maand voor maximaal 6 Mbps, het goedkoopste abonnement op onze lijst.

Contractvrije abonnementen met prijsslot

Een ander voordeel van Frontier internet zijn de contractloze abonnementen, die je op elk moment kunt annuleren zonder te betalen voor vervroegde beëindiging. Maar in tegenstelling tot de niet-contractplannen van andere providers, hebben de meeste Frontiers een prijsslot van twee jaar. Beschikbare abonnementen en aanbiedingen kunnen per locatie verschillen.

Punten om te overwegen

Klanten feedback

In 2016 heeft Frontier de glasvezelinfrastructuur van Verizon Fios in Texas, Florida en Californië overgenomen. Onderbrekingen in de service traden op tijdens en na de omschakeling en Frontier ontving veel negatieve feedback. Deze onderbrekingen zijn sindsdien opgelost, maar er zijn nog enkele zorgen; Frontier scoorde een 55 van de 100 op de Amerikaanse klanttevredenheidsindex 2018 . Meer recente feedback omvat problemen met de facturering en problemen met het wijzigen van plannen of het annuleren van services.

Waarde van DSL-service

Als Frontier FiOS niet beschikbaar is in uw regio, hebt u mogelijk toegang tot Vantage Internet, de DSL-service van het bedrijf. Deze plannen hebben ook betaalbare internetopties, maar u krijgt aanzienlijk minder snelheid. In sommige gebieden betaalt u ongeveer dezelfde prijs als het 50 Mbps Frontier FiOS-abonnement voor 18 Mbps Vantage Internet. Dat is waarschijnlijk genoeg snelheid voor casual gebruikers en kleine huishoudens, maar het biedt niet dezelfde waar voor je geld als FiOS by Frontier.

Xfinity - Snelste maximale snelheid

Snelste maximale snelheid

Xfinity
Connectie type
Kabel, glasvezel
Pros
Geen contractoptie
Lage startprijs
Autopay / EcoBill korting
Cons
Upload snelheid
Waarde van plannen op een lager niveau

Waarom we ervoor kozen

Geen contractoptie

Als u zich niet wilt binden aan een internetdienst, heeft Xfinity u gedekt. De prepaid internetoptie die mogelijk aantrekkelijk is voor klanten die geen bankrekening hebben of die een kredietcheque willen vermijden. Dit plan is echter ook duurder per maand dan contractplannen en biedt minder snelheid ($ 45 / mnd voor 20 Mbps download en 1 Mbps upload).

Lage startprijs

Onder onze goedkope internetfinalisten heeft Xfinity ons een van de laagste prijzen genoemd voor zijn zelfstandige internetdienst op basisniveau. Toegegeven, er is een afweging met de hoeveelheid snelheid die je krijgt in vergelijking met onze andere topkeuzes, maar 15 Mbps kan voldoende zijn voor kleine huishoudens of informele gebruikers die niet veel streamen of andere data-intensieve activiteiten doen. Als je meer snelheid wilt, krijg je $ 45 per maand voor 150 Mbps.

Autopay / EcoBill korting

Op het moment van publicatie krijgen Xfinity-klanten die zich inschrijven voor Autopay en EcoBill (papierloos factureren) een korting van $ 5 per maand gedurende 12 maanden. Beter nog, deze korting is beschikbaar ongeacht of u een contract ondertekent.

Punten om te overwegen

Upload snelheid

Xfinity's voordelige 15 Mbps-plan is voldoende voor mensen die echt niet veel snelheid nodig hebben. Maar het is vermeldenswaard dat terwijl de downloadsnelheid van 15 Mbps voldoende is voor licht tot matig gebruik, je met dit plan slechts 2 Mbps uploadsnelheid krijgt. Dit betekent dat het >

Waarde van plannen op een lager niveau

Het basisplan van Xfinity is prijzig in vergelijking met het aanbod van concurrenten op dit snelheidsniveau. Voor een vergelijkbare prijs krijgen Frontier FiOS-klanten 200 Mbps, terwijl Xfinity-klanten 15 Mbps krijgen. Zoals gewoonlijk raden we aan om meerdere internetbedrijven en -plannen bij u in de buurt te vergelijken om er zeker van te zijn dat u de beste internetdeal krijgt.

CenturyLink - prijs voor levens>

Prijs voor levens>

Centurylink
Connectie type
DSL, glasvezel
Pros
Prijs voor levens> Geen contracten vereist
Cons
Snelheid versus prijs
Verwarrende planstructuur

Waarom we ervoor kozen

Prijs voor levens>

Veel internetbedrijven bieden een promotietarief voor nieuwe klanten, wat een prettig voordeel is - voor de korte periode dat tarief blijft. CenturyLink verbetert het systeem met een bonafide Price for Life-garantie. Uw maandtarief blijft voor onbepaalde tijd hetzelfde "tenzij u uw services, inclusief adreswijziging, en / of een andere promotie aanmeldt." Hoewel u hetzelfde plan en dezelfde woonplaats moet behouden, hoeft u niet om een ​​contract te ondertekenen om het prijsslot te krijgen.

Geen contracten vereist

CenturyLink-abonnementen zijn van maand tot maand. Dat betekent dat er geen kosten voor vroegtijdige beëindiging zijn als u uw service annuleert - goed nieuws als u een aanstaande verhuizing heeft of gewoon een beetje flexibiliteit bij providers verkiest. Let op: voor Price for Life-abonnementen is elke maand een vooruitbetaling vereist en uw service wordt automatisch verlengd totdat u annuleert.

Punten om te overwegen

Snelheid versus prijs

CenturyLink-service is een aantrekkelijke optie voor klanten met een beperkt budget, met een lage startprijs die levens>

Verwarrende planstructuur

Aangezien de glasvezel- en DSL-plannen van CenturyLink elkaar in sommige gebieden overlappen met 40 Mbps, kan het onduidelijk zijn naar welke plannen u in dat snelheidsbereik kijkt. Als u online de beschikbaarheid controleert, worden glasvezelinternetopties gemarkeerd met een badge 'Geavanceerde vezeltechnologie' in de offerte. U kunt altijd bellen om met een vertegenwoordiger te praten als u niet zeker bent van uw opties.

Spectrum - Contract Buyout-aanbieding

Contract buy-out aanbieding

Spectrum
Connectie type
Kabel
Pros
Hoogste snelheid in zijn prijsklasse
Lage opstartkosten
Plannen zonder contract met uitkoopaanbieding
Cons
Prijsverhoging na het eerste jaar
Snelheid (en waarde) kunnen variëren
Niet-gespecificeerde uploadsnelheid

Waarom we ervoor kozen

Hoogste snelheid in zijn prijsklasse

Spectrum valt op als het gaat om snelheid voor de prijs. Afhankelijk van je stad kun je twee keer zoveel snelheid krijgen als een vergelijkbaar plan van Verizon Fios voor slechts $ 5 meer per maand. Hoewel de prijs van Spectrum niet de laagste op onze lijst is, is het een goede waarde gezien de bovengemiddelde snelheden. Houd er echter rekening mee dat onze vergelijking is gebaseerd op een promotieprijs voor nieuwe klanten. Uw maandelijkse abonnementskosten zullen na 24 maanden stijgen - nog steeds een betere deal dan de 12 maanden toename van veel concurrenten.

Lage opstartkosten

Spectrum is de enige van onze topkeuzes met gratis modem en router bij alle abonnementen. Dat klopt gemakkelijk een gecombineerde $ 100 korting op uw initiële kosten. En met iets minder dan $ 45 in totaal, zijn de installatie- en activeringskosten ook lager dan het branchegemiddelde.

Plannen zonder contract met uitkoopaanbieding

U hoeft geen contract te ondertekenen om Spectrum internet te krijgen. Nog beter, het bedrijf betaalt de vroegtijdige beëindigingskosten van uw huidige provider (tot $ 500) als u uw contract om te schakelen verbreekt.

Punten om te overwegen

Prijsverhoging na het tweede jaar

De normale prijs voor het Spectrum 200 Mbps-abonnement is $ 20 meer per maand na je tweede jaar. Dat is een grotere prijssprong dan die van alle andere providers die we hebben onderzocht, behalve voor Mediacom (ook $ 20- $ 30 meer per maand). Afhankelijk van waar u woont, zijn er waarschijnlijk meer betaalbare internetopties zodra het promotietarief eindigt.

Snelheid (en waarde) kunnen variëren

Voor de meeste huishoudens is 200 Mbps meer dan snel genoeg. Maar zoals bij alle providers, is waar je woont van invloed op welke plannen je kunt krijgen en wat je ervoor betaalt. Een Spectrum-klant in Los Angeles, Californië, kan bijvoorbeeld dezelfde prijs betalen als een Spectrum-klant in Charlotte, North Carolina, maar voor de helft van de snelheid.

Niet-gespecificeerde uploadsnelheid

Spectrum is cagey over hoeveel uploadsnelheid je krijgt met een bepaald plan. Het was moeilijk om informatie te vinden op de website van Spectrum of in onze citaten. (In feite vonden we het online bestelproces in het algemeen moeilijk om te navigeren.) Na een >

Cox - Lage aanmeldingskosten

Lage aanmeldingskosten

stuurman
Connectie type
Kabel
Pros
Betaalbaar basisplan
Lager dan gemiddelde installatiekosten
Cons
Prijsverhoging na het eerste jaar
Waarde

Waarom we ervoor kozen

Betaalbaar basisplan

Met stand-alone internet vanaf $ 30 per maand, stond Cox aan de lage kant van de offertes die we ontvingen. Het is waar dat de snelheid die u ontvangt (10 Mbps) dat weerspiegelt - maar lichte gebruikers en kleine huishoudens met een beperkt budget kunnen de snelheden voldoende vinden.

Het plan van $ 30 vinden

Het vinden van het goedkoopste internetplan op de site van Cox vergt wat onopvallend scrollen: Plannen lijken te beginnen met $ 40 per maand, maar als je door de planopties bladert, vind je uiteindelijk de optie $ 30.

Lager dan gemiddelde installatiekosten

Het is gebruikelijk dat internet-installatie- en activeringskosten rond de $ 100 schommelen. Cox rekent $ 20 voor zelfinstallatie, waardoor uw opstartkosten laag blijven.

Punten om te overwegen

Prijsverhoging na het eerste jaar

Het 10 Mbps-abonnement wordt geadverteerd voor $ 30 per maand, maar springt na de eerste 12 maanden naar $ 45 per maand. De servicevoorwaarden van Cox vermelden een 24-maanden prijs-vergrendelingsgarantie , maar toen we dit navroegen bij een chatagent, kwamen we erachter dat het alleen beschikbaar is voor internet-, tv- en telefoonbundels. Als je alleen de lage maandelijkse prijs voor internet wilt, heb je alleen die eerste 12 maanden om ervan te genieten.

Andere goedkope internetproviders om te overwegen

mediacom

Met een promotietarief van $ 40 per maand (regelmatig $ 70 per maand), was het citaat van Mediacom niet ver beneden in het prijsspectrum. Die lage maandelijkse prijs is echter een beetje misleidend omdat de kleine lettertjes $ 100 installatiekosten, $ 10 activeringskosten en een maandelijkse vergoeding $ 11,50 voor een modem vereisen, plus een $ 10 ding voor elke 50 GB wanneer u het plateau van 400 GB per maand overschrijdt . Bovendien bood het minder snelheid dan de meeste glasvezel- en kabelplannen (60 Mbps lager, 5 Mbps hoger). Terwijl andere providers geen gegevenslimiet hebben of een limiet van 1.000 GB per maand bieden, is de gegevenslimiet van Mediacom voor zijn goedkoopste abonnement 400 GB per maand; dit kan een probleem zijn voor zware streamers, gamers of mensen met veel apparaten met internetverbinding. De beschikbaarheid ervan lijkt ook beperkt tot grotere steden, ondanks dat het wordt geadverteerd zoals aangeboden in 22 staten.

HughesNet

Omdat het wordt aangedreven door satelliet in plaats van aardgebonden infrastructuur, is HughesNet beschikbaar op plaatsen waar veel internetbedrijven dat niet zijn. HughesNet-abonnementen lijken meer op die van een mobiele provider dan op traditionele ISP's: alle abonnementen bieden dezelfde downloadsnelheid van 25 Mbps, dus u kiest een abonnement op basis van een maandelijkse gegevenstoewijzing van 10 tot 50 GB per maand. In vergelijking met kabel- en glasvezelproviders zijn de prijzen hoger voor de snelheid en hoeveelheid gegevens die u krijgt. Maar als u op een afgelegen locatie woont, is satelliet-internet misschien uw beste optie.

Gids voor goedkoop internet

Online gaan zonder uw budget op te blazen

Controleer dekking

De eerste stap bij het kiezen van een internetprovider is om te controleren welke beschikbaar zijn in uw regio. Satellietproviders zoals HughesNet kunnen bijna overal bereiken, maar alle andere internetproviders zijn beperkt tot de staten waar ze infrastructuur hebben opgezet. Voor het grootste deel, waar zij de draden bezitten, bezitten zij uw internet. Plannen, prijzen en huidige promoties kunnen ook sterk variëren, afhankelijk van waar je woont - een goed ding om in gedachten te houden als je geïnspireerd bent om je aan te melden bij een geadverteerde zegen.

Bekijk de prijzen goed

De maandelijkse kosten van een plan zijn be>

Factor in vergoedingen en uitgaven

Tal van diensten en boetes kunnen het bedrag van uw eerste factuur of maandelijkse factuur verhogen. Gemeenschappelijke vergoedingen en uitgaven zijn onder meer:

 • Installatie- en activeringskosten
 • Maandelijkse huurkosten voor apparatuur of eenmalige aanschafkosten
 • Belastingen
 • Kosten voor vervroegde beëindiging (ETF's) als u een contract annuleert

Zorg ervoor dat u deze in uw berekeningen meeneemt terwijl u de goedkoopste plannen in uw regio bepaalt.

Overweeg mogelijke besparingen

Omdat de internetindustrie zeer concurrerend is, bieden veel providers promoties aan om nieuwe klanten te lokken en te voorkomen dat bestaande klanten vertrekken. Houd deze aanbiedingen in de gaten:

 • Kortingen voor automatisch betalen of papierloos factureren
 • Kortingen op geselecteerde abonnementen of bundels
 • Aanmeldenbonussen (Visa®-cadeaubonnen, een gratis jaar van Netflix, enz.)
 • Credits om de kosten van overstappen van een andere provider te compenseren

Vergelijk toekomstige prijsveranderingen

De prijs die u ziet wanneer u uw internetservice instelt, kan veranderen op basis van de voorwaarden van uw overeenkomst. Vergeet niet te vergelijken:

 • Promotiekosten bij aanmelding versus normale "markt" -kosten (soms weergegeven als een doorhaalprijs)
 • Kosten van een niet-contractplan (indien beschikbaar) versus hetzelfde plan met een contract

Bepaal hoeveel snelheid je nodig hebt

Prijs is be>FCC-gids Huishoudelijke breedband beveelt ten minste 25 Mbps aan voor huishoudens met vier of meer gebruikers of apparaten, evenals personen die internet gebruiken voor meer dan één 'veeleisende applicatie'.

Factor in apparatuurkosten

Nadat u een internetabonnement hebt gekozen, hebt u een modem en router (of een combinatie van beide) nodig om u aan te melden. Er zijn een paar verschillende opties voor deze apparatuur:

 • Huur apparatuur van uw provider
 • Koop uw apparatuur bij uw provider wanneer u uw service instelt (indien beschikbaar)
 • Koop uw apparatuur elders

Vergelijk de kosten van deze opties voordat u beslist. Als u uw eigen apparatuur meeneemt naar de tafel, neem dan contact op met uw provider om te controleren of deze compatibel is met het netwerk van de provider voordat u koopt.

Veelgestelde vragen over goedkoop internet

Waar kan ik internetdienst voor mijn huis krijgen?

Ergens in de Verenigde Staten is er een internetprovider voor u. En ongeacht in welke staat u zich bevindt, er zijn zeker een of twee in uw staat waar de verschillende servicegebieden elkaar overlappen.

Hier is slechts een korte lijst van onze topkeuzes en het aantal staten dat elk bestrijkt:

 • AT> - beschikbaar in 22 staten met de grootste dekking in Californië, Texas en Florida.
 • Verizon Fios - beschikbaar in 9 staten met de grootste dekking in New York, New Jersey en Pennsylvania.
 • Frontier - beschikbaar in 38 staten met de grootste dekking in Californië, Florida en Connecticut.
 • Xfinity - beschikbaar in 39 staten met de grootste dekking in Californië, Florida en Illinois.
 • CenturyLink - beschikbaar in alle 50 staten met de grootste dekking in Arizona, Colorado en Washington.
 • Spectrum - beschikbaar in 46 staten met de grootste dekking in Californië, Texas en New York.
 • Cox - beschikbaar in 18 staten met de grootste dekking in Arizona, Californië en Virginia.

Kan ik thuis gratis internetten?

Over het algemeen zijn er niet veel manieren om gratis internet te krijgen, maar er zijn goedkopere internetopties waar we hieronder op ingaan. Voor nu wilt u misschien contact opnemen met uw kabelaanbieder. Afhankelijk van uw provider kunt u in aanmerking komen voor een gratis WiFi-hotspot, afhankelijk van uw abonnement. Je kunt ook kijken op Freedompop , dat een plan biedt voor gratis maandelijkse internettoegang na de aankoop van een hotspot en eenmalige activeringskosten. Sommige serviceproviders kunnen u ook gratis beperkte internettoegang verlenen, zoals NetZero .

Zijn er goedkopere internetopties als ik niet vaak online ga?

Als u zelden online gaat, overweeg dan een service zoals Karma Go , die pay-as-you-go-plannen biedt. U betaalt $ 199 voor een draagbare hotspot en een toegangsprijs van $ 3 per maand, plus $ 10 per GB gegevens die u gebruikt. (Eén GB kan ongeveer 15.000 e-mails of minder dan een uur streaming HD-video verwerken.) Uw gegevens vervallen nooit en er is geen manier om "over te gaan" - u betaalt alleen voor meer gegevens. Veel services zoals Karma Go werken via een mobiel netwerk, dus dekking, snelheid en betrouwbaarheid zijn afhankelijk van waar u woont.

Wat zijn de voordelen van een internetcontract zonder contract?

Wanneer u een contract tekent, stemt u ermee in de service te behouden. Als u dat niet doet, betaalt u meestal een vergoeding voor vervroegde beëindiging (ETF). Contracten zonder contract bieden de flexibiliteit om uw service zonder boete te annuleren. Aan de andere kant houdt een contract uw prijs vast voor de duur van uw overeenkomst.

Moet ik een kredietcontrole autoriseren om me aan te melden voor een internetservice?

Veel internetproviders vereisen een kredietcontrole wanneer u uw service instelt. Als uw credit score laag of beperkt is, moet u mogelijk een extra aanbetaling doen. Als alternatief bieden sommige grote ISP's plannen waarvoor geen kredietcontrole vereist is, zoals Fios Prepaid en Xfinity Prepaid - maar u zult waarschijnlijk een hogere maandelijkse prijs betalen voor minder snelheid.

Moet ik mijn eigen router kopen?

Dat hangt ervan af. Sommige providers zoals Frontier, Spectrum en AT nemen uw apparatuur zonder extra kosten op. Als dat niet het geval is, moet u de kosten van het huren (of kopen) van apparatuur van hen afwegen tegen elders kopen. De meeste routers kosten ongeveer $ 10 per maand om te huren, dus je kunt zelfs snel breken met een goedkoop model - maar het kan zinvol zijn om een ​​beetje meer te investeren in een router met de nieuwste protocollen. Hulp nodig bij het kiezen van een? Bekijk onze review van de beste draadloze routers . Als u er een vindt die u bevalt, zorg er dan voor dat deze compatibel is met het netwerk van uw ISP voordat u koopt.

Kunnen klanten met een laag inkomen korting krijgen op internet?

Ja. Verschillende providers bieden goedkope internettoegang vanaf $ 10 per maand. De in aanmerking te komen vereisten variëren, maar de meeste programma's zijn beschikbaar voor klanten die in aanmerking komen voor een op inkomsten gebaseerd overheidsprogramma, zoals SNAP, TANF of het National School Lunch Program. Bezoek EveryoneOn.org voor meer informatie.

Krijg ik de snelheden waarvoor ik betaal?

Iedereen wil er zeker van zijn dat ze de internetdiensten ontvangen waarvoor ze betalen, en elk van onze keuzes bieden snelheidstests om de prestaties van uw internet nauwkeurig te kunnen lezen. Het is be>

Hier zijn links naar enkele snelheidstests van onze picks:
Verizon
AT T
Grens
Comcast
Centurylink
Spectrum
stuurman

Wat is het verschil tussen glasvezel en kabel?

Kabelinternet gebruikt een koperen kerndraad, een coaxkabel genaamd, die gegevens naar uw modem verzendt. Kabelinternet is breder beschikbaar en kost over het algemeen minder, maar snelheden zijn doorgaans lager en de service is minder betrouwbaar dan glasvezel. Glasvezel biedt meer beveiliging en maakt gebruik van een netwerk van ondergrondse glaskabels die gegevens veel sneller over >Glasvezel versus kabel voor een diepere duik in de verschillen tussen glasvezel en kabelinternet.

Onze andere internetbeoordelingen

klanten-reviews

Filter
1 - 5

Reviews for AT

1.5/5
0
Value for Price Score :
1
Speed Score :
1
Reliability Score :
1
Customer Service Score :
3

1.8/5
0