Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

Momenteel aan het lezen

Google's eenvoudiger Nest Aware-plannen maken het gemakkelijker om in zijn ecosysteem te blijven

Volgende

Welke autoverzekeringskortingen te zoeken

Hoe een noodfonds te starten

Hoe Siri-snelkoppelingen uw leven gemakkelijker kunnen maken in iOS 13

grmajo.net

Philip Palermo

Hoofdredacteur leiden - voor thuis

3 min. lezen

Alle producten en diensten die op grmajo.net worden genoemd, worden gekozen door onze redactie. Als u op een link klikt, kunnen we een commissie verdienen. Leer meer .

Google betrad vandaag het podium in New York City om zijn nieuwe hardwareproducten te promoten, met name zijn Pixel 4-smartphone. Maar terwijl de vaak gelekte telefoon de meeste aandacht trok, verdienen de aanstaande smart home en home security plannen van het bedrijf ook een nadere blik.

Rishi Chandra van Google Nest bespreekt de nieuwe tariefplannen van Nest Aware.
Schermopname: YouTube

Kortom, Google's Nest Aware-abonnementen krijgen begin 2020 een be>videodeurbellen , luidsprekers en slimme hubs .

Huidige Nest Aware-abonnementen 2020 Nest Aware-plannen
pricing $ 5 tot $ 30 / maand per camera $ 6 tot $ 12 / maand per huis
Videogeschiedenis 5/10/30 dagen 24/7 videogeschiedenis 30 dagen videogeschiedenis van evenementen
of
60 dagen videogeschiedenis van evenementen en 10 dagen 24/7 videogeschiedenis
Geluidsdetectie *
Noodoproep *

*Wij alleen

Die nieuwe plannen, genaamd Nest Aware en Nest Aware Plus, voegen ook op gebeurtenissen gebaseerde opnames toe aan de mix, naast de bestaande continue, 24/7 videogeschiedenis. Google zei dat dit systeem ongewone activiteit detecteert, zoals een persoon die >

Bron: Google

Naast het prijsmodel voor het hele huis, bieden de nieuwe plannen van Nest Aware ook noodoproepen en geluidsdetectie (alleen in de VS). Google zei dat de noodoproepfunctie u zou moeten verbinden met het dichtstbijzijnde callcenter op basis van het thuisadres dat u aan de Google Home-app hebt toegevoegd, waardoor het gemakkelijker zou worden om de meest geschikte 911-services te bellen wanneer u onderweg bent. Ondertussen werkt de geluidsdetectie via Google Nest-luidsprekers en -hubs en kan u mobiele meldingen sturen als deze de rook- of koolmonoxidemelders hoort afgaan. Op het podium zei Google Nest VP Rishi Chandra dat deze functie traditionele rookmelders in slimme apparaten kan veranderen.

Bestaande Nest Aware-abonnees moeten naar de nieuwe abonnementen kunnen migreren zodra ze begin 2020 live zijn. En als je een upgrade naar de nieuwe abonnementen uitvoert met nog resterende tijd op je bestaande abonnement, zei Google dat je een evenredige terugbetaling voor het verschil zou kunnen krijgen .

De nieuwe, aan de muur bevestigde Nest Mini is vanaf 22 oktober verkrijgbaar voor $ 49.
Bron: Google

De nieuwe prijs is een verstandige zet voor Google, omdat het een aantrekkelijke stimulans is om binnen het ecosysteem van het bedrijf te blijven, inclusief de zojuist aangekondigde Nest Mini van $ 49. Afwijken van de prijs per apparaat zou het voor consumenten gemakkelijker moeten maken om hun tenen onder te dompelen in smart home en home security-technologie van het Google Nest-merk en vervolgens later dieper te duiken met meer apparaten als ze dat willen. Natuurlijk heeft al uw thuistechnologie onder de paraplu van één bedrijf een aantal be> , dus we zullen nauwlettend in de gaten houden hoe toegewijd Google zal zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.

gerelateerde artikelen

Uw huis veilig houden met een vast inkomen

Smart Homes zetten ons niet aan, maar beveiliging blijft een probleem

Amazon's Holiday Lineup brengt nieuwe echo's, een slimmere Alexa en een fancy oven

Alleen thuis na school: een veiligheidsgids voor kinderen