Taylor Moore Finance Insurance Writer Door Taylor Moore Schrijver van financiën en verzekeringen

Taylor Moore is de Finance Insurance Writer voor grmajo.net. Haar werk is gepubliceerd in het tijdschrift Chicago, de Chicago Reader en elders.

De beste zakelijke creditcards

We hebben 30 van de beste zakelijke creditcards geanalyseerd om erachter te komen welke minimaal 3x punten of 3% cashback bieden, en hebben de wiskunde uitgevoerd om te zien welke de grootste potentiële uitbetaling hebben. Het kiezen van de juiste keuze voor u komt neer op het matchen van de grootste beloningen aan uw grootste zakelijke uitgaven - en profiteren van ingebouwde extra's zoals bonstrackers en cashflowbeheer.

De beste zakelijke creditcards: samengevat

Chase Ink Business Preferred℠ Creditcard American Express® Business Gold-kaart SimplyCash® Plus zakelijke creditcard van American Express Zakelijk voordeel Travel Rewards World Mastercard® creditcard De Business Platinum Card® van American Express
Best voor Kleine bedrijven en freelancers Grote bedrijven Grote kantoorbenodigdheden Budget zakenreizen Premium zakenreizen
Jaarlijkse bijdrage $ 95 $ 295 $ 595
Buitenlandse transactiekosten 2,7%
Punten / geld terug 3x punten voor reizen; Verzenden; internet, telefoon kabel; en online adverteren 4x punten op twee geselecteerde categorieën waar uw bedrijf elke maand het meest aan besteedde 5% cashback bij Amerikaanse kantoorwinkels en draadloze telefoondiensten in de VS. 3x punten voor reizen 5x punten op vluchten en prepaid hotels geboekt via amextravel.com
Jaarlijkse punt / geld terug limiet $ 150.000 $ 150.000 $ 50.000
Kaarttype Credit In rekening brengen Credit Credit Credit

De 5 beste zakelijke creditcards

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2015 heeft grmajo.net duizenden mensen geholpen bij het zoeken naar zakelijke creditcards. We hebben 30 creditcards onderzocht en deze beoordeling de afgelopen vier jaar regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat deze nauwkeurig blijft. De auteur van deze beoordeling bezit geen aandelen in een van de genoemde bedrijven of in andere creditcardaanbieders.

Het beste voor kleine bedrijven en freelancers

Best voor
Kleine bedrijven en freelancers

Jacht
3x punten voor reizen; Verzenden; internet, telefoon kabel; en online adverteren tot $ 150.000 / jaar
Pros
Geweldig voor online adverteren, verzenden en reizen
1x punt per dollar op alle andere aankopen
Inkt mobiele app
Cons
Chase's 5/24 regel

Waarom we ervoor kozen

Geweldig voor online adverteren, verzenden en reizen

Als uw bedrijf uw producten - en uzelf - voor mensen moet krijgen, is dit een geweldige kaart voor u. is great for small businesses and freelancers on the go. Chase's Ink Business Preferred℠-creditcard is geweldig voor kleine bedrijven en freelancers onderweg. Met de Chase Ink Business Preferred℠-kaart krijgt u 3x punten per dollar besteed aan reiskosten, verzendkosten, internet / kabel / telefoondiensten en advertenties die zijn gekocht met sociale mediasites en zoekmachines, voor maximaal $ 150.000 aan aankopen per jaar.

1x punt per dollar op alle andere aankopen

Je krijgt ook 1x punt per dollar op alle andere aankopen, plus 80.000 bonuscreditcardpunten als je $ 5.000 uitgeeft in de eerste drie maanden na het openen van je account. Eén punt is ongeveer een cent waard, wat betekent dat die 80.000 bonuspunten $ 800 waard zijn. Punten kunnen worden ingewisseld voor geld terug, cadeaubonnen en meer - maar u krijgt een puntenboost van 25% als u uw punten inwisselt voor reizen, zoals hotels en vliegtickets, via Chase Ultimate Rewards®. (Deze kaart is zeker ontworpen voor reizigers; hij wordt zelfs geleverd met een annuleringsverzekering en reisonderbrekingsverzekering.)

Inkt mobiele app

De Chase Ink-kaart geeft u toegang tot de Ink-app, waarmee u kwitanties kunt 'klikken en opslaan', categorieën kunt toevoegen en uw bedrijf georganiseerd kunt houden. U kunt ook meldingen inschakelen om ervoor te zorgen dat u precies weet welke aankopen voor uw bedrijf worden gedaan. Nog beter, de app geeft u 24/7 toegang, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u de status van uw kaart niet kunt controleren.

Punten om te overwegen

Chase's 5/24 regel

Net als andere Chase-creditcards is de Chase Ink-kaart onderworpen aan de 5/24-regel van Chase . Dit betekent dat als u in de afgelopen 24 maanden vijf of meer creditcards heeft geopend, uw aanvraag wordt geweigerd. De 5/24 regel is zelfs van toepassing als u een goede credit score heeft. Het goede nieuws is dat als u de afgelopen twee jaar geen vijf of meer creditcards hebt geopend en u heeft een goed krediet, goedkeuring geen probleem zou moeten zijn.

Inkt Zakelijk Preferred℠ Creditcard
3x punten op reizen, verzending, internet, kabel, telefoon en online adverteren * 450.000 punten ($ 4.500 of $ 5.625 wanneer ingewisseld voor reizen via Chase Ultimate Rewards®)
1x punten op alle andere aankopen 10 punten per uitgegeven $ 1.000 ($ 10 of $ 12,50 wanneer ingewisseld voor reizen via Chase Ultimate Rewards®)
Bonuspunten na besteding van $ 5.000 in de eerste drie maanden 80.000 punten ($ 800 of $ 1.000 wanneer ingewisseld voor reizen via Chase Ultimate Rewards®)

* voor aankopen tot $ 150.000 per jaar

Het beste voor grote bedrijven

Best voor
Grote bedrijven

American Express
4x punten op de 2 geselecteerde categorieën waar uw bedrijf het meest aan heeft uitgegeven (tot $ 150.000 in elke categorie per jaar)
Pros
Betaalpas zonder kredietlimiet
4x punten in 2 geselecteerde categorieën
Ontworpen met uw bedrijf in gedachten
Cons
$ 295 jaarlijkse vergoeding

Waarom we ervoor kozen

Betaalpas zonder kredietlimiet

. Als u veel aankopen wilt doen met een krachtige, veelbelovende kaart, overweeg dan de American Express® Business Gold Card . Dit is een betaalkaart, geen creditcard, wat betekent dat u uw saldo aan het einde van elke betalingscyclus volledig moet betalen. Het betekent ook dat je geen kredietlimiet hebt - wat geweldig is als je van plan bent om veel grote uitgaven op je kaart te zetten.

4x punten in 2 geselecteerde categorieën

American Express® Business Gold Card biedt serieuze beloningen. U krijgt 4x punten in 2 geselecteerde categorieën waar uw bedrijf elke maand het meest aan besteedde:

 • Vliegtarieven rechtstreeks gekocht van luchtvaartmaatschappijen
 • Amerikaanse tankstationaankopen
 • Aankopen in de VS voor reclame in geselecteerde media
 • Amerikaanse verzendaankopen
 • Amerikaanse computerhardware, software en cloud computing-aankopen van geselecteerde providers

Naast 1x punten op alle andere aankopen, kunt u ook tot $ 500 aan overzichtskredieten verdienen door in aanmerking komende aankopen te doen bij FedEx binnen de eerste drie maanden na activering van de kaart.

Ontworpen met uw bedrijf in gedachten

Nadat je je punten hebt verdiend, is het tijd om ze te gebruiken. American Express® Business Gold Card is zo ontworpen dat u uw beloningen terug kunt zetten in uw bedrijf, door punten in te wisselen voor restaurants of entertainment bij klanten of cadeaubonnen voor hardwerkende werknemers - in tegenstelling tot contant geld op uw bankrekening. U krijgt ook toegang tot de American Express SpendManager℠-app om u te helpen bij het bijhouden van uw vele uitgaven.

Punten om te overwegen

$ 295 jaarlijkse vergoeding

Zoals vele kaarten, heeft de American Express® Business Gold Card een jaarlijkse vergoeding van $ 295. Zoals eerder vermeld, is dit een betaalkaart en moet u aan het einde van elke maand uw volledige saldo betalen. Daarom raden we deze creditcard alleen aan voor grotere bedrijven die met deze voorwaarden kunnen omgaan.

American Express® Business Gold-kaart
4x punten in 2 geselecteerde categorieën * tot $ 150.000 aan gecombineerde aankopen
1x punten op alle andere aankopen 10 punten ($ 10) per uitgegeven $ 1.000
Bonuspunten na besteding van $ 5.000 in de eerste drie maanden 35.000 punten

Het beste voor grote kantoorbenodigdheden

Best voor
Grote kantoorbenodigdheden

American Express
5% contant geld terug in winkels voor kantoorbenodigdheden in de VS en op Amerikaanse draadloze telefoondiensten tot $ 50.000
Pros
5% contant geld terug in winkels voor kantoorbenodigdheden in de VS en op draadloze telefoondiensten in de VS.
Kies uw eigen geld-terug-categorie
Geen boetes voor uitgaven boven uw kredietlimiet
Cons
2,7% buitenlandse transactiekosten

Waarom we ervoor kozen

5% cashback op Amerikaanse kantoorartikelenwinkels en Amerikaanse services

. Als u het soort eigenaar van een klein bedrijf bent dat altijd de voorraadkast bijvult , is het tijd om de SimplyCash® Plus Business-creditcard van American Express te bekijken . Met deze kaart zonder jaarlijkse kosten (zie tarieven en toeslagen ), verdient u 5% contant geld terug bij winkels voor kantoorbenodigdheden in de VS en bij draadloze telefoondiensten in de VS, tot uw eerste $ 50.000 aan aankopen.

Kies uw eigen geld-terug-categorie

Met de SimplyCash® Plus zakelijke creditcard van American Express kunt u ook 3% contant geld terug verdienen op een categorie naar keuze, tot uw eerste $ 50.000 aan aankopen. Categorieën omvatten:

 • vliegtarieven
 • Hotel kamers
 • Autoverhuur van geselecteerde autoverhuurbedrijven
 • Amerikaanse tankstationaankopen
 • Amerikaanse restaurantaankopen
 • Amerikaanse aankopen voor advertenties in geselecteerde media
 • Amerikaanse verzendaankopen
 • Amerikaanse computerhardware, software en cloud computing-aankopen van geselecteerde providers

Die kies-je-eigen 3% -categorie maakt deze kaart enorm flexibel - hij kan de kosten van veel verschillende bedrijfstypes dragen. Bovendien verdient u 1% cashback op alle andere aankopen.

Geen boetes voor uitgaven boven uw kredietlimiet

Een extra ding om op te merken: met de SimplyCash® Plus Business Credit Card van American Express kunt u zonder enige boete uw kredietlimiet uitgeven, zo>

Punten om te overwegen

2,7% buitenlandse transactiekosten

Als u in het buitenland veel zaken doet, is de SimplyCash® Plus Business-creditcard van American Express misschien niet de beste kaart voor uw bedrijf. Een buitenlandse transactiekost van 2,7% lijkt misschien niet al te hoog, maar dit is van toepassing bij elke aankoop bij een niet-Amerikaanse retailer. Als u bijvoorbeeld $ 3.000 in rekening brengt van een buitenlandse winkelier - zelfs als u iets online koopt - ziet u een extra $ 81 op uw creditcardafschrift.

SimplyCash® Plus zakelijke creditcard van American Express
5% contant geld terug in winkels voor kantoorbenodigdheden in de VS en op draadloze telefoondiensten in de VS * $ 2.500
3% geld terug voor een categorie naar keuze * $ 1.500
1% geld terug op alle andere aankopen $ 10 per uitgegeven $ 1.000

* voor aankopen tot $ 50.000 per jaar

Het beste voor budget zakenreizen

Best voor
Budget zakenreizen

bank van Amerika
Een geweldige optie zonder kosten voor frequente zakenreizigers
Pros
Verdien 3x punten op reiskosten
Geen jaarlijkse kosten
Aanmelden reisbonus
Cons
Geen intro-saldo overdrachtsaanbieding
Beperkte inwisselopties

Waarom we ervoor kozen

Verdien 3x punten op reiskosten

Wanneer u een auto, hotel of vlucht boekt via het Bank of America Travel Center (mogelijk gemaakt door Expedia), kunt u 3x punten krijgen voor elke uitgegeven dollar. Bank of America geeft je ook 1,5x punten voor elke dollar die je uitgeeft aan andere aankopen. Veel creditcarduitgevers plaatsen limieten op het aantal punten dat u kunt verdienen, maar hier kunt u onbeperkte punten verdienen op alle aankopen.

Geen jaarlijkse kosten

Naast de SimplyCash® Plus zakelijke creditcard van American Express is dit de enige van onze keuzes die geen jaarlijkse kosten met zich meebrengt. Er zijn ook geen buitenlandse transactiekosten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verrassingskosten voor aankopen in het buitenland.

Aanmelden reisbonus

Deze kaart wordt geleverd met een aantrekkelijke aanmeldbonus: u kunt 25.000 bonuspunten verdienen als u $ 1.000 uitgeeft in de eerste 60 dagen na het openen van de account. Elk punt is één cent waard, dus 25.000 punten worden omgezet in een $ 250 afschrifttegoed dat u kunt gebruiken om vluchten, hotels, huurauto's, vakantiepakketten en meer in te wisselen.

Punten om te overwegen

Geen intro-saldo overdrachtsaanbieding

Als u zakelijke schulden in één kaart wilt consolideren, moet u betalen. De Business Advantage-kaart heeft geen inleidend aanbod voor saldo-overdracht voor nieuwe kaarthouders, dus u moet de standaard APR-rente betalen (tussen 13,24% tot 23,24%, afhankelijk van uw kredietgeschiedenis), plus een extra vergoeding van $ 10 of 4 % van het transactiebedrag, afhankelijk van welke groter is).

Beperkte inwisselopties

We houden ervan dat deze kaart hypergericht is voor de dagelijkse zakenreiziger. De punten die u verzamelt, kunnen echter alleen worden ingewisseld met een cadeaubon of een aankoop via het Bank of America Travel Center. U hebt niet de flexibiliteit om de punten in te wisselen voor contant geld of betaling op uw kaartsaldo.

Als u weet dat uw bedrijfsuitgaven zijn geconcentreerd in een bepaalde categorie (zoals kantoorbenodigdheden), wilt u misschien een kaart overwegen met een beloning in die categorie die hoger is dan de vaste 1,5% beloning voor alle aankopen.

Zakelijk voordeel Travel Rewards World Mastercard®
3x punten op reizen geboekt via Bank of America Travel Center 30 per uitgegeven $ 1.000
1,5x punten op alle andere aankopen 15 per uitgegeven $ 1.000
Bonuspunten voor het uitgeven van $ 1.000 in de eerste twee maanden 25.000

Het beste voor premium zakenreizen

Best voor
Premium zakenreizen

American Express
Eersteklas reiskaart met de bijpassende voordelen
Pros
Luxe reisbeloningen
5x punten op reiskosten
Aanmeldingsbonus tot 75.000 punten
Cons
$ 595 jaarlijkse vergoeding

Waarom we ervoor kozen

Luxe reisbeloningen

De American Express® Business Platinum-kaart is gemaakt met de drukke reiziger in gedachten - iemand die altijd onderweg (of in de lucht) is. Deze premium kaart wordt geleverd met veel reisvoordelen, waaronder:

 • Luchtvaartmaatschappijkrediet van $ 200, dat u kunt gebruiken voor incidentele kosten, zoals ingecheckte bagage, stoelkeuze of maaltijden aan boord
 • Toegang tot de American Express Global Lounge Collection, die 1200 lounges van luchtvaartmaatschappijen omvat via de Centurion® Lounge, The International American Express lounges, Delta Sky Club® en andere
 • Een jaar wereldwijde platina-toegang tot WeWork-kantoren over de hele wereld
 • $ 100 tegoed voor aanmelding bij TSA Pre-Check of Global Entry

5x punten op reiskosten

Als u vluchten en vooruitbetaalde hotels boekt via het American Express-portaal, verdient amextravel.com u 5x de Membership Rewards®-punten, die kunnen worden ingewisseld voor aankopen bij American Express-partners zoals Delta en Marriott Bonvoy. Als u de punten gebruikt om te betalen voor een in aanmerking komend First Class- of Business Class-ticket via een van hun partnerluchtvaartmaatschappijen, ontvangt u 35% van die punten (tot 500.000 terug per kalenderjaar).

American Express biedt ook 1,5x punten bij aankopen van meer dan $ 5.000 en 1x punten per dollar besteed aan andere aankopen.

Aanmeldingsbonus tot 100.000 punten

Als uw bedrijf aanzienlijke kosten per maand maakt, kunt u tot 100.000 Membership Rewards®-punten verdienen. Ontvang binnen uw eerste drie maanden na activering van de kaart 50.000 punten voor het uitgeven van $ 10.000 en een extra 50.000 punten na het uitgeven van nog eens $ 15.000. Elk punt is twee cent waard, dus 100.000 punten komt overeen met $ 2.000 aan beloningen.

Punten om te overwegen

$ 595 jaarlijkse vergoeding

Deze topkaart wordt geleverd met een jaarlijkse topprijs van $ 595. Net als de American Express® Business Gold Card is dit een betaalkaart - wat betekent dat u uw saldo elke maand volledig moet betalen. Deze optie wordt alleen aanbevolen als u grote zakelijke kosten heeft die dit soort kosten aankunnen.

De Business Platinum Card® van American Express
5x punten op vluchten en prepaid hotels geboekt via amextravel.com Geen limiet
1,5x punten bij aankopen van meer dan $ 5.000 75 punten per uitgegeven $ 5.000 (tot 1 miljoen extra punten per jaar)
1x punten per dollar op alle andere aankopen 10 punten per uitgegeven $ 1.000
Bonuspunten voor het uitgeven van $ 25.000 in de eerste drie maanden 100.000

Hoe een zakelijke creditcard te krijgen

Besteed aandacht aan bonusaanbiedingen

Een van de voordelen van het gebruik van een creditcard zijn alle punten en bonusaanbiedingen die u kunt verdienen. Niet alle puntenprogramma's en bonussen zijn echter hetzelfde. Bij sommige zakelijke creditcards - zoals de SimplyCash® Plus zakelijke creditcard van American Express - kunt u categorieën kiezen waarin u punten verdient, terwijl anderen deze flexibiliteit mogelijk niet hebben. Andere kaarten bevatten soms een tijdelijke aanmeldbonus waarmee u extra punten kunt verdienen. Lees bij het onderzoeken van uw zakelijke creditcard welke punten en bonusaanbiedingen het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Kijk naar zakelijke creditcards die helpen bij de boekhouding

Als u freelancer bent, is het misschien de moeite waard om een ​​visitekaartje te overwegen dat boekhoudhulpmiddelen biedt. "Sommige freelancers gebruiken geen formeel boekhoudsysteem," legt CPA en managing member van MEDOWS CPA uit , legt Jonathan Medows uit. “Een zakelijke creditcard kan u helpen uitgaven per categorie bij te houden.” Zowel Chase als American Express bieden organisatorische hulpmiddelen om u te helpen uw zakelijke uitgaven te beheren en uw inkomsten bij te houden.

Lees de kleine lettertjes

"Zakelijke creditcards vallen meestal niet onder de Credit CARD Act", zegt Matt Schulz, senior analist bij CreditCards.com. De Credit Card Accountability Responsibility and Disclosure (CARD) wet van 2009 beschermt consumenten tegen bepaalde soorten creditcardkosten en tariefverhogingen - zoals het oplopen van uw APR na een late betaling - maar zakelijke creditcards bieden niet dezelfde bescherming. "Als u een fout maakt met een visitekaartje," voegt hij eraan toe, "kunt u zeer snel worden geraakt met kosten en tariefverhogingen."

In het geval van de Ink Business Cash℠-creditcard krijgt u bijvoorbeeld een 0% intro APR op aankopen gedurende 12 maanden gevolgd door een variabele APR van 15,24% - 21,24% - tenzij u een late betaling verricht, op welk moment uw APR kan oplopen tot 29,99%. Weet waar u aan begint voordat u zich aanmeldt voor een zakelijke creditcard en zorg ervoor dat u alle regels volgt.

Veelgestelde vragen over zakelijke creditcards

Kan ik zakelijke uitgaven op een speciale consumentencreditcard plaatsen?

Hoewel dit technisch mogelijk is, is het niet raadzaam. Zoals Medows uitlegt, wilt u zich voorbereiden op de groei van uw bedrijf. Zowel freelancers als eigenaren van kleine bedrijven zullen een kredietgeschiedenis van bedrijven willen opbouwen bij de kredietbureaus, vooral als ze hun kredietlijnen willen verhogen en krediet willen verlenen aan werknemers.

Wat is een creditcard voor kleine bedrijven?

Zakelijke creditcards lijken misschien alleen bedoeld voor grotere bedrijven, maar u kunt er nog steeds van profiteren, zelfs als u een freelancer bent of een klein bedrijf hebt. Met een zakelijke creditcard kunt u profiteren van bonusbeloningen, geld terug en punten - ze gebruiken voor toekomstige aankopen. Deze voordelen kunnen u zelfs helpen geld te besparen. Een zakelijke creditcard kan u ook helpen uw uitgaven te beheren, iets dat een uitdaging kan zijn als u nog begint.

Kan ik mijn zakelijke creditcard gebruiken om de cashflow te beheren?

Ja. Soms duurt het even voordat klanten u betalen. Als u weet dat u binnen 30 dagen een cheque van $ 5.000 krijgt, gebruikt u uw zakelijke creditcard om zakelijke uitgaven te betalen totdat de cheque aankomt - en gebruikt u vervolgens de cheque om uw saldo te betalen. Beschouw uw zakelijke creditcard als een manier om ervoor te zorgen dat u altijd contant geld hebt, zelfs als uw cheques nog niet zijn aangekomen.

Redactionele openbaarmaking: de opvattingen en meningen op deze pagina behoren uitsluitend toe aan grmajo.net en zijn niet beoordeeld of goedgekeurd door een filiaal of bank. De verstrekte informatie is correct op de datum van de beoordeling.

Misschien vind je dit ook leuk