De beste webhostingsites

Het beste webhostingbedrijf biedt de tools om uw website te lanceren en de ondersteuning om deze te laten groeien. We hebben 49 webhosts verzameld die bekend staan ​​om hun betrouwbaarheid en hebben ze geëvalueerd op basis van gebruikersbronnen en klantenservice. Vervolgens hebben we ons aangemeld voor de top 13 om erachter te komen welk bedrijf de meest handige functies voor nieuwe website-eigenaren bood, of je nu een technische professional bent of een absolute beginner.

De beste webhostingsites: samengevat

FastComet GlowHost In beweging TMDHosting Blauwe gastheer Groene geeks
Best voor Website bouwen Klantenservice Korte contractvoorwaarden Goedkope binnenlandse hosting Goedkope internationale hosting Eco-vriendelijke hosting
Prijs per maand $ 2.95 / mo. $ 2.95 / mo. $ 2.95 / mo.
Type hosting Gedeeld, VPS, Cloud, Dedicated Gedeeld, VPS, Cloud, Dedicated Gedeeld, VPS, Dedicated Gedeeld, VPS, Cloud, Dedicated Gedeeld, VPS, Cloud, Dedicated Gedeeld, VPS, Dedicated
Server locaties 9 18 2 1 7 4
Instelkosten $ 19,95 voor een contract van 1 maand; $ 0 op alle andere plannen $ 0 $ 40 voor Pro Plan; $ 0 op alle andere plannen $ 0 $ 9,95 voor een contract van 1 maand; $ 0 op alle andere plannen $ 15
Geldteruggarantie 30 dagen 91 dagen 90 dagen 30 dagen 60 dagen 30 dagen
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

De 6 beste websites voor webhosting

 • FastComet -

  Het beste voor het bouwen van websites

 • GlowHost -

  Het beste voor klantenservice

 • InMotion Hosting -

  Het beste voor korte contractvoorwaarden

 • Bluehost -

  Het beste voor goedkope binnenlandse hosting

 • TMDHosting -

  Het beste voor goedkope internationale hosting

 • GreenGeeks -

  Het beste voor milieuvriendelijke hosting

Best voor
Website bouwen

FastComet
99,99% uptime
Vanaf $ 2,95 / maand
Pros
Gebruiksvriendelijke interface
Eenvoudige website-bouwsjablonen
Uitgebreid kenniscentrum
Cons
Inconsistente klantenservice
Setup kosten

Waarom we ervoor kozen

Gebruiksvriendelijke interface

FastComet blonk uit in presentatie, met een schone, gebruiksvriendelijke interface. Het is gemakkelijk om de gewenste informatie te vinden met slechts één of twee klikken.

Eenvoudige website-bouwsjablonen

Voor beginners biedt FastComet hulpmiddelen voor het bouwen van websites om u op weg te helpen. U kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen, waaronder een gratis proefperiode van 14 dagen. Onder de verschillende hulpprogramma's voor het bouwen van sites bevinden zich meer dan 350 sjablonen met slepen en neerzetten. Als u niets weet over HTML of CSS, maakt deze tool het gemakkelijk om een ​​professionele website te bouwen zonder een webontwikkelaar in te huren. De website-bouwer van FastComet helpt u sjablonen aan te passen en te personaliseren om een ​​website te maken zonder dat u veel technische kennis nodig hebt.

Uitgebreid kenniscentrum

We hielden van de diepgaande kennisbasis van FastComet, die zowel geschreven handleidingen als video-tutorials omvat. Het is zowel geschikt voor mensen die eerst een website opzetten als voor mensen met meer geavanceerde technische vaardigheden die specifieke problemen proberen op te lossen. Met eenvoudige uitleg voor dingen zoals het installeren van Wordpress, evenals handleidingen voor meer gecompliceerde problemen, kunt u proberen zelf te maken voordat u de experts inschakelt.

Punten om te overwegen

Inconsistente klantenservice

De klantenservice van FastComet was goed, maar ongelijk. Het is een van de slechts zes bedrijven die op onze e-mailaanvraag hebben gereageerd en al onze vragen binnen een uur hebben beantwoord, en we hadden een plezierige tijd met behulp van de livechat. Maar toen we belden, had de telefoonvertegenwoordiger van FastComet moeite om te communiceren, duurde het >

Instelkosten

FastComet is misschien niet de beste optie als u op zoek bent naar een goedkoop abonnement van één maand. Hoewel de meeste servicelagen geen servicekosten vereisen, moet u $ 19,95 betalen om een ​​abonnement van één maand op te stellen. Hoewel FastComet een 45-dagen niet-goed-geld-terug-garantie heeft als u niet tevreden bent met de service, krijgt u geen terugbetaling van de vergoeding van $ 19,95.

Best voor
Klantenservice

GlowHost
99,98% uptime
Vanaf $ 4,95 / maand
Pros
Royale proefvoorwaarden
Voorbeeld klantenservice
Talrijke serverlocaties
Cons
Eenvoudige website builder
Verouderde interface

Waarom we ervoor kozen

Royale proefvoorwaarden

GlowHost heeft geen installatiekosten, zelfs voor contracten van een maand, en biedt het beste contracttarief voor een maand - terwijl andere providers aanmeldings- en instelkosten op hun basisprijs hebben gecheckt, beginnen de plannen van GlowHost voor een maand slechts bij $ 4,95 zonder extra kosten. Voor jaarabonnementen biedt GlowHost ook een genereuze geld-terug-garantieperiode van 91 dagen (in tegenstelling, FastComet's geld-terug-periode is 45 dagen). Dit geeft u meer tijd om erachter te komen of dit de juiste host voor u is.

Voorbeeld klantenservice

GlowHost had de beste klantenservice van elk webhostingbedrijf dat we hebben getest, waardoor hij zich binnen een uur op onze gemailde vragenlijst beantwoordde met gedetailleerde en doordachte antwoorden. Naarmate we meer vragen stuurden, via e-mail en telefoon, bleef GlowHost imponeren met een vriendelijk en hoffelijk gesprek (hoewel we er vrij zeker van zijn dat zijn livechat op een bot vertrouwt).

Talrijke serverlocaties

Specifiek zijn GlowHost en FastComet behoorlijk nek aan nek, maar GlowHost biedt een paar extra serverlocaties in Australië, China en de VS Theoretisch betekent dit dat GlowHost flexibeler is in hoe snel het websites aan klanten kan bedienen over de hele wereld, maar dit voordeel is vooral te danken aan de hogere servicelagen: als u zich aanmeldt voor shared hosting, vertelden onze vertegenwoordigers ons dat u waarschijnlijk een server toegewezen krijgt in Salt Lake City of Phoenix.

Punten om te overwegen

Eenvoudige website builder

Als u een websitebouwer wilt, bent u beter af met FastComet of een speciale websitebouwer. GlowHost bevat een site publisher-tool met meer dan duizend sjablonen, wat voldoende zou moeten zijn om een ​​enkele informatiepagina of een tijdelijke statuspagina in gebruik te nemen, maar het kan moeilijker zijn om te gebruiken als u een liefdere lay-out wilt (lees: meerdere pagina's, knoppen of afbeeldingen).

Verouderde interface

De eigen website van GlowHost heeft een onhandige sfeer uit de late jaren 90. Hoewel het niet zo gemakkelijk is voor de ogen, was het vergelijkbaar met navigeren door FastComet's en we hadden geen problemen met toegang tot de kennisbank van GlowHost of interactie op het forum. Dankzij de no-nonsense bestemmingspagina van GlowHost kunt u eenvoudig de exacte link vinden waarnaar u op zoek bent, zelfs als deze er een beetje simpel uitziet.

Best voor
Korte contractvoorwaarden

In beweging
99,99% uptime
Vanaf $ 3,99 / maand
Pros
Royale geld-terug-periode
Minimale installatiekosten
Cons
Gemiddelde klantenservice
Geen internationale servers

Waarom we ervoor kozen

Royale geld-terug-periode

InMotion biedt een genereuze tevredenheidsgarantie: als u niet binnen 90 dagen na het starten van uw contract tevreden bent, kunt u uw geld terugkrijgen. De meeste bedrijven verlengen hun geld-terug-vensters tot 30 dagen, met uitzondering van InMotion en GlowHost. InMotion maakt het u gemakkelijk om uw opties te verkennen voordat u zich aan een bepaald plan verbindt.

Minimale installatiekosten

Hoewel de maandelijkse contracten een dollar of twee duurder zijn dan die van andere bedrijven, compenseert InMotion dat door geen instelkosten in rekening te brengen voor haar kortere termijnplannen. De enige uitzondering is het Pro-plan, dat $ 40 kost om in te stellen. Onder onze aanbevolen keuzes zijn InMotion en GlowHost de enige die geen extra installatiekosten in rekening brengen voor een proefperiode van een maand: als een kortlopend contract is wat u zoekt, is InMotion een goed bedrijf om te proberen.

Punten om te overwegen

Gemiddelde klantenservice

InMotion was een van onze enige topkeuzes om ons geen e-mailreactie op onze vragen te sturen. Hoewel we alle antwoorden kregen die we nodig hadden van een vriendelijke telefoon en live chatvertegenwoordigers, deden ze niet hun uiterste best om te helpen: als we een vraag hadden, beantwoordden ze. Als er een natuurlijke vervolgvraag was, lieten ze het aan ons over om te vragen. Dat is geen dealbreaker, maar als u een beginner bent en een attente klantenservice voor u een prioriteit is, is dit iets om in gedachten te houden.

Geen internationale servers

InMotion is de enige van onze keuzes zonder internationale servers: dit betekent dat als u weet dat uw site verkeer van over de hele wereld zal krijgen, het misschien een beter idee is om met een andere provider te gaan. De servers van InMotion zijn gevestigd in Los Angeles, CA en Ashburn, VA, dus als uw beoogde doelgroep in de VS is gevestigd, zouden deze twee servers aan elke kust uw bases moeten dekken.

Best voor
Goedkope binnenlandse hosting

BlueHost
99,99% uptime
Vanaf $ 3,95 / maand
Pros
Geweldige prijzen
Toegankelijke klantenservice
Cons
Middelmatige klantenservice

Waarom we ervoor kozen

Geweldige prijzen

De standaardprijs van Bluehost is een van de meest concurrerende op het gebied van webhosting. Dat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat u een geweldige prijs krijgt, zelfs nadat promotionele verkopen zijn verlopen. Met plannen vanaf $ 3,95 / mnd maken ze ook onze lijst met beste goedkope webhostingplatforms .

Toegankelijke klantenservice

BlueHost heeft meerdere 24/7 klantenserviceplatforms, inclusief telefoon, e-mail en livechat. De hulpdiensten van Bluehost zijn opgesplitst in drie afdelingen - Verkoop, Technische ondersteuning en Accountbeheer - die elk verder zijn onderverdeeld in meer gespecialiseerde onderverdelingen. En als u telefoonbomen wilt vermijden, kunt u eenvoudig rechtstreeks naar de relevante divisies bellen: het biedt niet één, maar zeven verschillende contactnummers. Nieuwe klantvragen? Daar is een extensie voor. Vragen over een plan? Daar is ook een extensie voor. En dat is een aanvulling op BlueHost's live chat en supportsysteem met kaartjes.

Punten om te overwegen

Middelmatige klantenservice

We kregen antwoorden toen we onze vragen stelden aan de klantenservice van BlueHost, maar het was niet zo eenvoudig als bij sommige andere bedrijven: onze vragen in de livechat werden vaag beantwoord ("We hebben servers in de VS"), en we hadden om de vertegenwoordiger te vragen onze vragen grondiger te beantwoorden nadat ze hebben voorgesteld, gaan we naar de startpagina voor meer informatie over prijzen. Toegegeven, de kwaliteit kan variëren tussen herhalingen, en BlueHost reageerde erg snel, alleen niet de meest voorkomende met hun advies en expertise.

Best voor
Goedkope internationale hosting

TMDHosting
99,99% uptime
Vanaf $ 2,95 / maand
Pros
Betaalbare internationale servers
Cons
Gemiddelde klantenservice
Basistool voor het publiceren van websites

Waarom we ervoor kozen

Betaalbare internationale servers

TMDHosting is verbonden met FastComet en GreenGeeks voor de goedkoopste van onze zes finalisten. In vergelijking met FastComet, GlowHost en InMotion zijn de serviceplannen op bijna elke laag goedkoper. De kostenbesparingen zijn niet enorm - hooguit $ 36 per jaar - maar als u de specifieke functies van onze topkeuzes niet nodig hebt, is er geen reden om TMD te vermijden. We vonden het ook leuk dat TMDHosting naast zijn betaalbare prijs naast een groot aantal servers (zeven in totaal), waaronder vijf internationale - Amsterdam, Londen, Singapore, Tokio, Sydney - biedt.

Punten om te overwegen

Gemiddelde klantenservice

Het bedrijf was een van de slechts zes webhosts die onze e-mail daadwerkelijk beantwoordden. Het antwoord was kort en professioneel, en hoewel we onze vragen een paar keer opnieuw moesten formuleren aan de telefoon en in de livechat om het antwoord te krijgen dat we nodig hadden, kregen we het uiteindelijk.

Basistool voor het publiceren van websites

Hoewel het bedrijf een basistool voor het publiceren van sites biedt, wilt u ergens anders zoeken als u op zoek bent naar een robuustere website-maker. Als je een beginner bent en zoveel mogelijk ondersteuning wilt bij het navigeren door websiteontwerp, is TMDHosting misschien iets te basic voor je. We raden FastComet aan voor diegenen die op zoek zijn naar een eenvoudiger aanpak met slepen en neerzetten.

Best voor
Eco-vriendelijke hosting

Groene geeks
Milieuvriendelijk
99,95% uptime
Vanaf $ 2,95 / maand
Pros
Eco-vriendelijke servers
Hoge uptime
Relatief goedkoop
Cons
Trage klantenservice

Waarom we ervoor kozen

Eco-vriendelijke servers

Volgens een expert , "zou een gemiddelde website met 10.000 pageviews per maand verantwoordelijk kunnen zijn voor de uitstoot van maximaal 4.700 lbs CO2, wat overeenkomt met het besturen van een auto voor meer dan 5.000 mijl." GreenGeeks is een erkende EPA Green Power Partner, wat betekent dat het werkt met milieufundaties om driemaal zoveel credits voor windenergie te kopen als het bedrag dat het via zijn servers verbruikt. Het wist niet alleen zijn eigen CO2-voetafdruk, maar wist ook effectief de voetafdruk van twee even grote bedrijven. Als verantwoord energiegebruik be>

Hoge uptime

Het feit dat GreenGeeks prioriteit geeft aan energie-efficiëntie betekent niet dat het betrouwbaarheid en snelheid opoffert. GreenGeeks heeft vier dedicated servers in Noord-Amerika en biedt een indrukwekkende server-uptime van 99,95%, dus u kunt erop vertrouwen dat website-crashes tot een minimum worden beperkt. En in het zeldzame geval dat uw site uitvalt, biedt het zelfs gratis nachtelijke back-ups van al zijn plannen.

Relatief goedkoop

GreenGeeks was samen met Bluehost een van de goedkoopste webhostingsites die we hebben gevonden en aan al onze criteria voldeed. Het meest basale plan kost minder dan $ 50 per jaar, vergeleken met een gemiddelde van $ 60 voor de rest van onze topkeuzes.

Punten om te overwegen

Trage klantenservice

Het grootste nadeel van het kiezen van GreenGeeks is dat het niet hetzelfde niveau van klantenondersteuning heeft als de rest van onze topkeuzes. Livechat is 24/7 beschikbaar, maar tijdens onze tests konden we meerdere keren geen agenten bereiken. U kunt GreenGeeks ook alleen telefonisch bereiken van 09.00 uur - middernacht (Eastern Time). Dat gezegd hebbende, we vonden de klantenservice deskundig en vriendelijk - je moet misschien even wachten om door te komen.

Hoe een webhost te kiezen

U moet waarschijnlijk beginnen met shared hosting

Shared hosting is de meest basale vorm van webhosting en is het beste voor websites met weinig tot matig verkeer. "Shared hosting is geschikt voor kleine persoonlijke sites, of voor beginners die gewoon snel online willen gaan", zei webadviseur Stacy Clements. "U deelt de bronnen van de server met tientallen of honderden andere websites." Uw site krijgt een bepaalde hoeveelheid van de collectieve bandbreedte toegewezen, en het kan worden beïnvloed door andere sites op dezelfde server, omdat de mogelijkheden van de server getroffen als een van zijn websites - die van u of die van iemand anders - ongewoon veel verkeer ondervindt. Als de site van iemand anders overmatig wordt gebruikt, kan uw site trager worden. Als uw site een piek vertoont, kan deze worden afgesloten door uw host en worden er mogelijk kosten in rekening gebracht voor het overschrijden van uw toegewezen bandbreedte.

VPS (virtual private server) hosting is een stap hoger. Het maakt gebruik van een enkele server, maar maakt er virtuele kopieën van - hoewel veel websites op dezelfde server leven (net als bij shared hosting) krijgt elke website zijn eigen persoonlijke kopie. "U hebt doorgaans een bepaalde hoeveelheid schijfruimte, geheugen en computerverwerkingsvermogen toegewezen, wat kan leiden tot betere prestaties van de site," vertelde Clements. "Er is over het algemeen ook een hoger beveiligingsniveau met een VPS, omdat je de virtuele omgeving niet deelt met andere gebruikers." VPS-hosts zijn nog steeds ontworpen om lage tot matige verkeersniveaus aan te kunnen, maar als je niet wilt dat je de prestaties van een site worden beïnvloed door die van anderen, het is het waard.

Dedicated hosting is een server huren die helemaal van jou is. "U hebt volledige controle over de server en toegang tot alle serverbronnen," zei Clements. "Normaal gesproken krijgt u geweldige prestaties met een speciale server, maar het vereist technische expertise om in te stellen en uit te voeren (of u moet betalen voor iemand die het voor u beheert)." Als u niet zeker weet of u nodig hebt een dedicated server, waarschijnlijk niet. Het is bedoeld om routinematig veel verkeer af te handelen en meer servercontrole te bieden.

Cloud hosting is relatief nieuw en heeft de potentie om voor iedereen de beste optie te zijn, omdat uw website in theorie nooit offline zal gaan. Volgens Clements, "is het be>

We raden aan om upsold te krijgen

Al onze topkeuzes bevatten de meeste gratis add-ons, zoals dagelijkse back-ups en standaard SSL-codering. Maar het is de moeite waard om de extra $ 10 per jaar te betalen voor privédomeinregistratie . Dit houdt uw persoonlijke gegevens buiten de vereiste registratiedatabase van het internet, WHOIS. In plaats van uw telefoon en adres te vermelden, geeft uw server een proxy weer, zodat u geen last hebt van spam-oproepen naar uw echte telefoonnummer. (Een tester uit onze oorspronkelijke beoordeling over webhosting, gepubliceerd in 2016, ontving pas recentelijk geen dagelijkse telemarketingoproepen meer in 2018.)

Een specifiek IP-adres (het nummer dat uw website binnen een netwerk lokaliseert) is niet nodig voor domeineigenaren die net beginnen, maar het is het overwegen waard. Er is niets inherent mis met het delen van een IP-adres, maar het kan leiden tot gevolgen buiten uw controle. Als een van de websites op uw gedeelde server bijvoorbeeld spam-e-mails verzendt of ander illegaal gedrag vertoont, kan het IP-adres van die website worden geblokkeerd voor andere sites of services. De firewall die wordt gebruikt om het IP-adres te blokkeren, kan geen onderscheid maken tussen de betreffende site en de uwe en u wordt (althans tijdelijk) op de zwarte lijst geplaatst voor het verzenden van e-mails.

De gratis SSL op basisniveau is waarschijnlijk genoeg

SSL (Secure Sockets Layer) -versleuteling is de 's' in 'https: //' die uw website zijn groene browserhangslot geeft. Het is een absolute noodzaak voor websites die omgaan met elke vorm van gevoelige informatie, of het nu creditcardnummers of gebruikersnamen en wachtwoorden zijn. Maar het is ook be>Google beschouwt beveiliging als een factor voor rangorde , wat betekent dat de keuze voor SSL-codering er niet alleen voor zorgt dat de browse-acties van uw bezoekers niet kunnen worden gezien door een snode derde partij, het kan ook uw positie van de site in zoekresultaten.

"We willen alle website-eigenaren aanmoedigen om over te schakelen van HTTP naar HTTPS om iedereen veilig op internet te houden."

Domeinvalidatie (DV) is de meest betaalbare en meest voorkomende optie en het is gratis bij al onze topkeuzes. Dit niveaucertificaat geeft aan dat het domein geldig is en dat de aanvrager dat domein beheert. Het is gemakkelijk te verkrijgen en vereist geen papierwerk. Op een site met DV ziet u een groen hangslot in de browserbalk, en voor de meeste sites is dit genoeg.

U hoeft uw SSL-niveau alleen te verhogen als u uw website moet verbinden met een fysiek bedrijf of bedrijf, of als er verwarring kan zijn over uw webadres. Uw opties zijn organisatievalidatie (OV), die $ 80+ kost en het legale bestaan ​​en fysieke adres van de site-eigenaar valideert, of uitgebreide validatie (EV), die dezelfde informatie verifieert, maar via externe, niet zelf gerapporteerde bronnen. U besteedt $ 100 + per jaar voor een EV-certificaat en het browserhangslot zal ook uw bedrijfsnaam weergeven. Veel banken hebben dit validatieniveau op hun websites, maar zowel Google als Amazon gebruiken gewoon OV.

Veelgestelde vragen over webhosting

Wat is cPanel?

Webhosts hosten niet alleen uw website, ze geven u ook hulpmiddelen om deze te openen, aan te maken, bij te werken en te onderhouden. De meeste van onze finalisten gebruiken hiervoor versies van de software cPanel - het is een van de meest voorkomende en universele interfaces voor webhosting. Als u ooit tussen webhosts wilt wisselen, is het goed om een ​​gemeenschappelijke interface tussen uw oude en nieuwe hosts te hebben, omdat dit de overgang kan vergemakkelijken. "Als ik op zoek ben naar iets specifieks in een webhost, is er maar één ding en dat is CPanel," vertelde webontwikkelaar Nadzrul Hanif ons. "Als het CPanel heeft, is het een goede webhost."

Er zijn kleine verschillen in het uiterlijk van het cPanel van elke webhost - waar specifieke knoppen zich bevinden of hoe hun pictogrammen eruitzien - maar navigatie is vrijwel hetzelfde en bevat een zoekbalk bovenaan als u verdwaalt.

Heb ik hosting nodig om een ​​domeinnaam te kopen?

Nee. U kunt zich nog steeds aanmelden bij elke online registrar, zoals GoDaddy , en een domein kopen zonder te kiezen voor een hostingpakket. Dat gezegd hebbende, als je een domein bezit zonder de juiste hosting te kopen, kom je nergens. Als u denkt aan een domein zoals een winkel, dan is de webhostingservice net zoals de kavel waarop de winkel is gebouwd. Hoewel u een domein kunt kopen zonder hosting, moet u uiteindelijk een hostingpakket aanschaffen.

Wat is het verschil tussen een webhost en een webbouwer?

Webhosts doen precies dat - ze hosten uw site. Jij bent nog steeds degene die verantwoordelijk is voor het maken ervan. Dit betekent dat u de code zelf schrijft, een webontwikkelaar inhuurt om het voor u te doen, of een websitebouwer gebruikt. Veel webhosts bevatten een soort website-bouwer - of het nu gaat om een ​​eenvoudige tool voor het invullen van dit formulier die een enkele pagina publiceert of een meer diepgaand programma met tientallen sjablonen en aanpassingen, maar het is niet de focus van hun bedrijf . Een echte websitebouwer, zoals SquareSpace of Weebly, heeft de meest robuuste set hulpmiddelen om u te helpen uw website aan te passen.

Alle experts met wie we spraken, stelden alleen voor een webbouwer te gebruiken voor zeer eenvoudige pagina's. "Als u een extreem beperkt budget hebt, een beperkte reikwijdte en geen flexibiliteit nodig hebt, kan een webbouwer u op weg helpen", aldus Clements. "Naarmate uw bedrijf groeit, groeit u waarschijnlijk uit wat een webbouwer u kan bieden - of betaalt u voor alle extra's waardoor de kostenfactor te verwaarlozen is."

Hoe >

Aanmelden voor een webhostingservice is hetzelfde als aanmelden voor kabel of internet: we selecteerden het pakket dat we wilden en gaven onze creditcardgegevens en wachtten af. Een paar bedrijven hebben ons toegelaten tot de backend van onze ontluikende websites zodat we konden spelen terwijl ze werkten aan het bouwen van de infrastructuur, maar de meeste deden dat niet. Verwacht een wachttijd tussen vier en 12 uur.

Als u een zakelijke creditcard gebruikt om uw bestelling te plaatsen, kan het wachten >

Hoe vaak moet een back-up van mijn site worden gemaakt?

Hoe vaak er een back-up van uw website moet worden gemaakt, is afhankelijk van uw behoeften. "Als uw site niet vaak verandert, is een of twee keer per maand waarschijnlijk prima," zei Clements. “Als je een actieve site hebt - vooral een e-commerce site die bestellingen aanneemt - dan kan elke dag of zelfs elk uur nodig zijn.” Gelukkig bieden de meeste van onze topkeuzes gratis dagelijkse back-ups.

Misschien vind je dit ook leuk