Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

De beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen kunnen u polissen aanbieden die een evenwicht vinden tussen een sterke dekking en betaalbare tarieven. Premies variëren afhankelijk van uw huis, adres en activa, dus het is de moeite waard om offertes van een paar verschillende providers te vergelijken om ervoor te zorgen dat u de meeste waarde uit uw verzekering voor huiseigenaren haalt. We hebben een lijst samengesteld met onze top acht keuzes om je op weg te helpen, en je kunt onze tool voor het vergelijken van offertes gebruiken zodra je klaar bent om rond te shoppen.

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, inclusief de verzekering van huiseigenaren. We hebben 99 van de beste providers van het land doorgelicht, de beoordelingen van drie van de toonaangevende organisaties voor financiële studies van het land vergeleken, tientallen verschillende beleidsregels gelezen en beoordeeld en deze beoordeling regelmatig bijgewerkt om u de meest actuele informatie te bieden. De auteur van deze review heeft geen aandelen in een van de genoemde bedrijven of in andere verzekeraars van huiseigenaren.

De beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen: samengevat

Allstate Amica Staatsboerderij landelijk The Hartford Liberty Mutual Progressief USAA
Onze review Onze review Onze review Onze review Onze review Onze review Onze review
Best voor
Nieuwe huizenkopers Klantenservice Gepersonaliseerde online offertes Vervanging dekking Groene huizen Inflatie bescherming Booteigenaren Militaire leden en families
AM Beste financiële sterkte rating
A + A + A ++ A + A + EEN A + A ++
JD Power 2018 US Home Insurance Study score
3/5 5/5 3/5 3/5 3/5 3/5 N / A * 5/5
Marktaandeel (volgens het NAIC)
8,4% 0,9% 18,4% 3,2% 1,0% 6,7% 1,4% 6,3%
Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven

* Niet opgenomen in JD Power's 2018 huiseigenaren verzekeringsenquête

De 8 beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

Beste huiseigenaren verzekering voor nieuwe huizenkopers: Allstate huiseigenaren verzekering

Best voor
Nieuwe huizenkopers
Allstate

Allstate

Pros
Overvloedige online tools
Uitgebreide aantekeningen
Groot aantal kortingen
Cons
Gemiddelde klantenservice

Waarom we ervoor kozen

Overvloedige online tools

Als het gaat om het informeren van potentiële kopers over de fijne kneepjes van huiseigenaren verzekeringen, valt Allstate op. De website van Allstate bevat een bibliotheek met de beste bronnen in zijn klasse - alles van artikelen en video's tot quizzen en infographics. Vooral indrukwekkend is de tool Common and Costly Claims waarmee klanten hun postcode kunnen invoeren om de meest voorkomende claims in hun regio te bekijken, compleet met gemiddelde dollarbedragen voor die claims. Er is ook een verrassend realistisch GoodHome-thuisrapport dat een Google Street View-video van uw huis (of potentiële woning) afspeelt, omdat het potentiële risico's opsomt en lokale gevarengegevens geeft, plus preventietips. Dergelijke tools maken het eenvoudig om te begrijpen welke dekkingsgebieden u mogelijk wilt vergroten of aanvullen vanwege geografische of buurtrisico's.

Uitgebreide aantekeningen

Allstate heeft het op een na grootste aantal aanvullende goedkeuringsopties van al onze kanshebbers. Die aanvullende aantekeningen hebben een vrij laag risico: verzekering voor dure sportuitrusting, muziekinstrumenten of landschapsarchitectuur. Opmerkelijk afwezig zijn extra dekkingsopties voor aardbevingen en diefstal van andere eigendommen (voertuigen, aanhangwagen, waterscooters), maar de aanbevelingen die het biedt, kunnen waardevol zijn als u dure hobby's hebt of veel geld steekt in het renoveren van de aantrekkelijkheid van uw huis.

Groot aantal kortingen

Allstate biedt ook meer kortingen dan de meeste van onze andere picks. Deze omvatten standaardkortingen voor zaken als het hosten van rookmelders, brandblussers of deadbolt-sloten, evenals unieke aanbiedingen, zoals aanbiedingen voor aanmelding voordat uw huidige beleid verloopt. Eerste klant met Allstate? Je krijgt nog een prijsdaling voor je eerste twee jaar bij het bedrijf.

Punten om te overwegen

Gemiddelde klantenservice

Van onze favoriete verzekeraars behaalde Allstate een van de laagste klantenservicescores: drie van de vijf bij JD Power. Hoewel deze score verbleekt in vergelijking met die van grootschalige klantenservice zoals Amica, is het be>

Beste huiseigenaren verzekering voor klantenservice: Amica huiseigenaren verzekering

Best voor
Klantenservice
Amica

Amica

Pros
Uitstekende klantenservice
Aanzienlijke kortingen
Dividenden bieden geld terug
Cons
Ontbreekt online bronnen

Waarom we ervoor kozen

Uitstekende klantenservice

Amica behoort consequent tot de beste huiseigenaren door JD Power en Consumer Reports, vanwege de torenhoge klanttevredenheid met het be>

Aanzienlijke kortingen

Amica biedt bijna net zoveel kortingen als Allstate, met exclusieve kortingen om al >

Dividenden bieden geld terug

Als een wederzijds bedrijf is Amica eigendom van polishouders in plaats van investeerders of aandeelhouders. Dit betekent dat u als verzekeringnemer aan het einde van de looptijd een dividend kunt ontvangen dat tussen de 5% en 20% van uw jaarlijkse premie bedraagt ​​(afhankelijk van het financiële succes van Amica tijdens die looptijd en de inkomsten van het bedrijf na claims en kosten) . Dividenduitkeringen zijn echter niet gegarandeerd. En als u een beleid selecteert dat hen biedt, zult u iets hogere premies hebben.

Punten om te overwegen

Ontbreekt online bronnen

Als het gaat om online bronnen en navigatie, voelt Amica's technologie behoorlijk gedateerd aan. De kale site beschrijft alleen de basis van haar beleid en kortingen. U zult niets vinden zoals de overvloedige en interactieve bronnen van Allstate, of richtlijnen voor het opstellen van uw beleid. Gelukkig scoort Amica hoog in klantenservice, dus een snel telefoontje kan je de informatie geven die je nodig hebt.

Beste huiseigenaren verzekering voor de meest gepersonaliseerde online quote: State Farm huiseigenaren verzekering


Meest gepersonaliseerde online quote
Staatsboerderij

Staatsboerderij

Pros
Gedetailleerd online offerteproces
Uitgebreide online bronnen
Cons
Minimale kortingen

Waarom we ervoor kozen

Gedetailleerd online offerteproces

Zoals bij de meeste goede verzekeringsmaatschappijen, kunt u online een offerte van State Farm krijgen . Maar het proces van State Farm omvat extra gedetailleerde vragen over de constructie van uw huis, tot het percentage met tapijt bedekte vloeren en het aantal hoeken in de omlijsting van uw huis. We raden u aan uzelf te wapenen met plattegronden, uw verzekeringsgeschiedenis, een woninginventaris en specifieke details van de bouw van uw huis, zodat er geen verrassingen zijn wanneer het tijd is om een ​​poliscontract te ondertekenen. Het voordeel is dat al deze details u een nauwkeurige offerte en een uitzonderlijk goed passend beleid bieden.

Uitgebreide online bronnen

Hoewel niet zo uitgebreid als het aanbod van Allstate, zijn de tools, kortingen en middelen van State Farm allemaal eersteklas. Het blog Simple Insights biedt tips voor alles, van brandpreventie- en huisveiligheidsstrategieën tot huiswinkelen en huisraadadvies. Veel onderwerpen bevatten zelfs videotutorials. State Farm schrijft meer huiseigenaarsverzekeringen dan elke andere koerier in de natie, wat spreekt over zijn uitzonderlijke klantenbehoud. Het op de hoogte houden van verzekeringnemers speelt een be>

Punten om te overwegen

Minimale kortingen

State Farm biedt standaardkortingen voor het installeren van bepaalde beveiligingsapparatuur in uw huis, zoals rookmelders en brandmelders. Het biedt ook een unieke korting als uw dak is gebouwd met slagvaste dakproducten. U krijgt echter geen prijsonderbrekingen op basis van de leeftijd van uw huis, zelfs als het nieuw is gebouwd. Evenzo biedt State Farm geen kortingen voor nieuwe huiseigenaren of voor huiseigenaren die on>

Beste huiseigenaren verzekering voor vervangende dekking: nationale huiseigenaren verzekering


Beste vervangende dekking
landelijk

landelijk

Pros
Omvat verordening of wettelijke dekking
Biedt "betere dak" vervanging
Vergoeding van de volledige waarde van bezittingen
Cons
Kostbaarder beleid

Waarom we ervoor kozen

Omvat verordening of wettelijke dekking

Nationwide onderscheidt zich door genereuze vervangingsdekkingsopties. Het bedrijf maakt het gemakkelijk om niet alleen uw huis te repareren, maar het ook daadwerkelijk te verbeteren nadat er schade is opgetreden. Voor een groot deel komt dat omdat het verordening of wet dekking biedt - een optie die we niet hebben gezien bij andere verzekeraars op deze lijst.

Verordening of wet dekking is een grote zegen, vooral voor mensen met oudere huizen. Als u verouderde systemen hebt (zoals HVAC, sanitair of elektrisch), helpt dit om de kosten van het upgraden van die systemen tijdens reparaties te dekken, zodat ze voldoen aan de huidige veiligheidscodes - die vaak vereist zijn. Zonder de extra dekking zou dit een dure onderneming kunnen zijn.

Biedt 'betere dak' vervanging

In dezelfde geest waren we onder de indruk van Nationwide's "betere dakvervanging" -dekking. Deze add-on helpt u om uw dak te repareren met sterkere, veiligere materialen als het wordt beschadigd door een bedekt gevaar. Ten eerste is dat een goede zaak, want een steviger dak zal het in de toekomst beter houden. Maar het is ook be>

Vergoeding van de volledige waarde van bezittingen

Meestal, wanneer de items in uw huis beschadigd zijn, betaalt de verzekering hun huidige waarde - die zal zijn afgeschreven sinds u ze voor het eerst hebt gekocht. Dat betekent dat de verzekering niet de volledige kosten van het vervangen van uw beschadigde spullen dekt. Maar met de optionele "gloednieuwe bezittingen" van Nationwide bent u verzekerd voor de werkelijke vervangingswaarde van uw bezittingen.

Het werkt als volgt: nadat u een claim heeft ingediend, zal Nationwide u een cheque voor de afgeschreven waarde van uw bezittingen bezorgen. Op die manier heb je een kussen om die dingen meteen te vervangen. Nadat u alle gedekte items hebt vervangen, kunt u Nationwide uw kwitanties verzenden en krijgt u het verschil terug.

Punten om te overwegen

Kostbaarder beleid

Nationwide heeft een reputatie voor duur beleid. Op de Better Business Bureau-website blijkt uit klantbeoordelingen dat offertes van Nationwide doorgaans duurder zijn dan die van concurrenten. We raden altijd aan om rond te kijken voor offertes, maar als prijs uw be>

Beste huiseigenaren verzekering voor groene huizen: de Hartford huiseigenaren verzekering

Best voor
Groene huizen
The Hartford

The Hartford

Pros
Groene wederopbouw voordelen
AARP-goedkeuring
Cons
Minder extra kortingen

Waarom we ervoor kozen

Groene wederopbouw voordelen

has a unique endorsement for green rebuilding — which isn't quite the same thing as a discount for green homes. De Hartford heeft een unieke goedkeuring voor groene wederopbouw - wat niet helemaal hetzelfde is als een korting voor groene huizen. Na verlies verhoogt The Hartford uw beleidslimieten tot 10% als u "groene, milieuvriendelijke materialen of processen gebruikt voor reparaties en verbouwingen".

Als uw huis al groen is, komen de meeste claims waarschijnlijk automatisch in aanmerking, zo>

AARP-goedkeuring

De Hartford is de enige huisverzekeraar die officieel is goedgekeurd door de American Association of Retired Persons (AARP). Als u AARP-lid bent, komt u in aanmerking voor meer voordelen dankzij het AARP Home and Auto Insurance Program. Maar zelfs als u nog niet met pensioen bent, bent u op een dag, en The Hartford heeft een speciale korting voor gepensioneerden en personen die minder dan 24 uur per week werken.

Punten om te overwegen

Minder extra kortingen

De Hartford heeft minder geadverteerde kortingen dan de meeste van onze topkeuzes; de enige die het biedt, zijn die voor het bundelen van beleid, het installeren van beveiligingsapparatuur voor thuis en het zijn van een gepensioneerde. Maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat u meer betaalt voor uw opstalverzekering. Het feit dat een bedrijf meer kortingen biedt, betekent niet dat u in aanmerking komt voor alle (of een deel van) hen, dus het is altijd de moeite waard om offertes te vergelijken in plaats van alleen kortingen te tellen.

Beste huiseigenaren verzekering voor inflatiebescherming: Liberty Mutual Homeowners Insurance

Best voor
Inflatie bescherming
Liberty Mutual

Liberty Mutual

Pros
Biedt inflatiebescherming
Veel kortingsmogelijkheden
Cons
Claimsproces is niet uitzonderlijk

Waarom we ervoor kozen

Biedt inflatiebescherming

Liberty Mutual heeft een behoorlijke selectie van aanbevelingen, van gepland persoonlijk eigendom tot dekking voor uw bedrijf aan huis, maar één add-on viel ons vooral op. Liberty Mutual is een van de weinige aanbieders die inflatiebescherming biedt aan huiseigenaren. Met deze add-on zal het bedrijf uw dekkingslimieten elk jaar automatisch aanpassen om de inflatie bij te houden. Dat betekent dat als uw huis ooit gerepareerd moet worden, u zich geen zorgen hoeft te maken over de hogere kosten van bouwmaterialen en arbeid die uw eerder voldoende dekking overschrijden.

Let op: Liberty Opties voor wederzijdse dekking verschillen per staat. Praat met een lokale agent om te zien welke opties voor woonverzekeringen beschikbaar zijn waar u woont.

Veel kortingsmogelijkheden

Als u op koopjesjacht bent, kan Liberty Mutual een goede plek zijn om een ​​verzekering voor huiseigenaren te zoeken. Het adverteert met een >

Punten om te overwegen

Claimsproces is niet uitzonderlijk

Liberty Mutual heeft samen met State Farm een ​​van de laagste scores voor lezerrapporten voor consumenten op deze lijst. Die cijfers draaien om het claimsysteem van het bedrijf: hoe snel agenten reageren, hoe eenvoudig het proces is, hoe tijdige en eerlijke betalingen zijn. En hoewel Liberty Mutual's score niet slecht is - over de hele linie "zeer goed" genoemd - het is niet helemaal te vergelijken met de "uitstekende" beoordelingen die door onze andere keuzes naar huis zijn gebracht. Dit is het overwegen waard als je in een rampgevoelig gebied zoals de oostkust woont, waar de kans groot is dat je een claim moet indienen en het be>

Beste huiseigenaarsverzekering voor booteigenaren: Progressieve huiseigenaarsverzekering

Best voor
Boteigenaren
Progressief

Progressief

Pros
Indrukwekkende klantenservice
Uitgebreide aantekeningen
Cons
Verschillende verzekeraars

Waarom we ervoor kozen

Indrukwekkende klantenservice

Klanten beweren dat Progressive redelijke prijzen en attente vertegenwoordigers biedt. Onze eigen ervaringen met Progressive werden versterkt door de goed ontworpen online offertetool. Zoals veel verzekeringsmaatschappijen, vertrouwt Progressive op externe verzekeraars, en de meeste die dit doen, koppelen u automatisch aan één enkele verzekeraar om een ​​offerte te produceren. Progressive levert offertes van verschillende van haar acceptatiepartners en stelt u in staat om degene te kiezen die het beste bij u past. Dit geeft u de mogelijkheid om prioriteit te geven aan dekking en prijs.

Uitgebreide aantekeningen

Progressive biedt een unieke Inflation Guard-goedkeuring die de dekkingbedragen dynamisch aanpast om de inflatie bij te houden, zodat het geld dat u nodig hebt voor reparaties voldoende zal zijn, zelfs als de bouwkosten van de markt stijgen. De dekking strekt zich uit over zaken als zwembaden, schuren en hekken zonder extra kosten. Progressive biedt ook een aantekening voor waterscooters waarmee u uw persoonlijke aansprakelijkheid en medische dekking kunt uitbreiden tot kleine zeilboten en motorboten.

Punten om te overwegen

Verschillende verzekeraars

De service van Progressive varieert sterk per staat. Zoals het bedrijf uitlegt, “verzekering via het Progressive Home Advantage-programma wordt onderschreven door geselecteerde bedrijven die geen dochteronderneming zijn van Progressive en die als enige verantwoordelijk zijn voor claims, waaronder Homesite Group Incorporated, IDS Property Casualty Co. en ASI Lloyds, en hun gelieerde ondernemingen. “Kortom, Progressive verkoopt geen eigen huiseigenarenverzekering, maar werkt samen met een ander bedrijf (degene die uw claim betaalt) om die verzekering aan zijn klanten aan te bieden. Als u al een progressieve klant bent, hoeft u niet te dwalen. Als u overweegt een beleid met Progressive te openen, moet u er echter rekening mee houden dat uw opties voor kortingen en dekking per staat kunnen verschillen.

Beste huiseigenaren verzekering voor militaire leden en gezinnen: USAA huiseigenaren verzekering

Best voor
Militaire leden en gezinnen
USAA

USAA

Pros
Uitstekende klantenservice
Eersteklas financiële kracht
Cons
Vereiste lidmaatschap

Let op: USAA is alleen beschikbaar voor militaire leden en hun families. Hoewel we de meeste bedrijven met beperkte beschikbaarheid snijden, is USAA nog steeds de moeite waard om hier te worden vermeld. Het draagt ​​alle standaard huiseigenaren dekking en kortingen en heeft geweldige ratings om op te starten. Het is ook beschikbaar in alle 50 staten. Als u in aanmerking komt voor dekking door de USAA, is het de moeite waard om meer te weten te komen over dit bedrijf en een offerte te ontvangen.

Waarom we ervoor kozen

Uitstekende klantenservice

De service van USAA is bijna onverslaanbaar. Het is het enige bedrijf naast Amica dat vijf van de vijf punten verdient voor zowel algemene tevredenheid als claimtevredenheid van JD Power. Het staat ook op de tweede plaats van Amica in de beoordelingen van Consumer Reports. Dat is ook niet alleen voor 2018 - USAA behaalt de hoogste scores over alle verzekeringslijnen, jaar na jaar. Het lijdt geen twijfel dat dit bedrijf bij alle gelegenheden tegemoet komt aan de behoeften van zijn klanten.

Eersteklas financiële kracht

USAA heeft ook indrukwekkende cijfers voor financiële kracht. Vanaf 2018 heeft de provider een A ++ van AM Best, AA + van S Global en Aa1 van Moody's. Uit onze topkeuzes scoort alleen State Farm die scores. Zulke hoge financiële ratings betekenen dat op USAA kan worden gerekend om claims te betalen, ongeacht de omvang of omstandigheid - zelfs als de markt een recessie of een grootschalige ramp meebrengt, moet het bedrijf veel claims tegelijkertijd uitbetalen. Met andere woorden, huiseigenaren verzekering van USAA is echt een veilige investering.

Punten om te overwegen

Vereiste lidmaatschap

USAA dient alleen leden van het Amerikaanse leger (zowel huidige als voormalige) en hun families. Dat betekent dat de meerderheid van de Amerikanen geen USAA-verzekering kan kopen - dat is de enige reden dat het onderaan onze lijst staat. In alle andere opzichten houdt USAA stand. We raden iedereen met een militaire aansluiting ten zeerste aan om een ​​USAA-offerte aan te vragen voor de verzekering van hun huiseigenaren.

Hoe u de juiste huiseigenarenverzekering voor u kunt vinden

Bereken de reconstructiekosten van uw huis

In het geval van een ramp is het van vitaal be>SWBC . "Maar in het geval van een substantieel of totaal verlies, kunnen de kosten voor het herbouwen van uw woning veel hoger zijn, waardoor u potentieel grote out-of-pocket-uitgaven hebt."

Catalogus uw spullen

"Ik beveel mensen aan om videobewijs te maken van al hun bezittingen , evenals de binnenkant en buitenkant van hun huis," zegt Jeffrey D. Diamond , adjunct-professor verzekeringsrecht aan de Georgia State University College of Law. Veel providers hebben online lijsten die u kunnen helpen bijhouden. "Hoe meer manieren waarop u de kenmerken van uw huis kunt vaststellen en bewijzen, evenals de kwaliteit en kwantiteit van uw persoonlijke eigendommen voordat er een verlies optreedt," voegt Diamond toe, "hoe beter de dekking van uw huiseigenaren u op dat moment zal dienen van behoefte, als en wanneer de behoefte zich voordoet. "

Denk aan je locatie

We hebben een kaart gebouwd met de historische frequentie van overstromingen en zware stormen op basis van gegevens van de Federal Emergency Management Agency (FEMA) en de National Emergency Management Association (NEMA). Als u in een van de donkerblauwe gebieden woont, zoekt u naar de specifieke aanbevelingen die van toepassing zijn op uw regio en welke providers deze aanbieden. Texas heeft bijvoorbeeld het hoogste aantal natuurrampen. Als u in een regio woont die vaak wordt getroffen door overstromingen en stormen , wilt u een bedrijf zoeken dat extra overstromingsdekking biedt of het afzonderlijk kopen via het National Flood Insurance Program .

homeowners-insurance-map

Verzamel citaten

"Bellen om offertes te verkrijgen zal enige tijd duren, maar het is de moeite waard om dekking en tarieven te vergelijken", zegt Moore. In tegenstelling tot offertes voor autoverzekeringen, zijn offertes voor huiseigenaren nauwkeuriger wanneer u belt. De online tools zijn aantrekkelijk omdat ze het gemakkelijk maken om offertes van meerdere vervoerders tegelijk te vergelijken, maar ze zijn vaak te simpel in hun verzameling van informatie. U komt bijvoorbeeld in aanmerking voor een korting van een bepaalde koerier die niet online was gedetailleerd, of u wilt misschien een specifieke goedkeuring waar niet naar werd gevraagd. Call and go through each carrier's specific questions , and then you'll receive quotes that are worth comparing.

Homeowners Insurance FAQ

How much is homeowners insurance?

Coverage varies greatly among regions, homes, and asset portfolios. If you and your neighbor called all the same providers asking for quotes, there's a good chance the lowest option for you would come from a different provider than the lowest option for them. There's no universally cheaper carrier. For some context, premiums can range in price anywhere from $500 to $2,000 per year.

This is a non-comprehensive list of factors that may affect the price of your policy:

Credit score, location, condition of plumbing and electrical, vulnerability to wind damage/earthquakes/floods, claim history, replacement cost, dog breed, wood-burning stove, home-based business, remodeling, home liability limits, insurance score, marital status, age and construction of home, trampoline or swimming pool or hot tub, roof condition, proximity to fire station, square footage, number of inhabitants, area claim history, security systems and safety features, etc.

How much home insurance should I buy?