Philip Palermo Lead Senior Editor - For the Home Door Philip Palermo Hoofdredacteur - For the Home

Philip leidt de sectie Voor de startpagina en begeleidt thuisbeveiliging en smart home-inhoud. Zijn teksten en foto's zijn gepubliceerd op Engadget en verschillende lokale kranten in Washington.

De beste converteerbare autostoeltjes

Het converteerbare autostoeltje dat u koopt, maakt deel uit van uw gezin tijdens meerdere fasen van het leven van uw kind, en misschien zelfs door meerdere kinderen. Om de stoelen te vinden die een dergelijke investering waard zijn, hebben we onderzoek gedaan en met experts gesproken om uit te zoeken wat autostoeltjes veilig maakt. Vervolgens hebben we meer dan 100 ouders ondervraagd over stoelfuncties die het dagelijks gebruik vereenvoudigen. Onze missie: Zoek een converteerbare autostoel die u kunt leren elke keer correct te gebruiken.

De beste converteerbare autostoeltjes: samengevat

Chicco NextFit
Britax Marathon ClickTight
Graco-mededinger 65
Makkelijkst te gebruiken
>
Beste budget autostoel
Prijs
$ 269.99
$ 279.99
$ 139.99
Aantal ligplaatsen
9
7
2
Ingebouwde gordelvergrendelingen
No-rethread harnas
Achterwaarts gerichte gewichts- en hoogtelimieten
5-40 pond
5-40 pond
5-40 pond
Naar voren gerichte gewichts- en lengtegrenzen
65 pond, tot 49 inch
65 pond, tot 49 inch
65 pond, tot 49 inch
Voertuig compatibiliteit
Zie pagina's 31-33
Zie pagina's 31-32
Zie pagina's 73-76

De 3 beste converteerbare autostoeltjes


Makkelijkst te gebruiken

chicco
Alle functies die het dagelijks gebruik eenvoudiger maken in het meest gestroomlijnde, aantrekkelijke pakket dat mogelijk is.
Pros
Praktisch ontwerp
Niveau-indicator
Comfort
Cons
zwaar
Moeilijkere installatie aan de achterkant

Waarom we ervoor kozen

Praktisch ontwerp

's pod-like, contained design in comparison to other, more boxy seats. Ouders werden onmiddellijk aangetrokken door de pod-achtige van de NextFit , die een ontwerp bevatte in vergelijking met andere, meer boxy stoelen. Maar de NextFit is zonder meer de meest praktische. De negen ligstanden betekenen dat het u waarschijnlijk zal helpen om een ​​veilige ligstand voor uw kind te bereiken, ongeacht de grootte en vorm van de achterbank van uw auto.

Niveau-indicator

Onze ouder-testers hebben een bepaald gebruiksgemak op elke stoel vergrendeld: het nivelleringssysteem dat bevestigt of uw stoel in een veilige hoek staat voor uw kind. De NextFit was de enige stoel die we hebben getest met zijn bellenniveau-indicator op ooghoogte en aan beide zijden van de stoel. De niveaus van de meeste andere autostoelen bevinden zich bijna onderaan - wat betekent dat u voorover moet buigen om te controleren of de stoel waterpas staat telkens u hem verstelt.

De NextFit (links) plaatst zijn niveau-indicator op ooghoogte in plaats van onderaan zoals de Britax Marathon (rechts).

Comfort

Dat was misschien genoeg om de NextFit al een voorsprong op de andere stoelen te geven, maar kindercomfort was de prioriteit bij ouders die Chicco's winnende status versterkten. Ouders hielden van de vliegtuigvormige hoofdsteun en de traagschuimachtige textuur van het zitkussen, vooral in vergelijking met de andere, minder luxe aanvoelende materialen op de Graco- en Britax-stoelen. In combinatie met de superieure (machinewasbare) demping van de stoel en de afneembare bekerhouder, liepen ouders weg ervan overtuigd dat deze stoel hun kind het gelukkigst zou maken.

Punten om te overwegen

zwaar

De Chicco is veel zwaarder dan de Graco (hoewel niet zo zwaar als de Britax); het optillen voelt hetzelfde als het dragen van een hele volle zak boodschappen. Dat is prima als je van plan bent om het in één auto te laten - bijna de helft van de ouders die we hebben ondervraagd - maar als je een zitplaats wilt die je tijdens het reizen naar de luchthaven kunt brengen of regelmatig tussen auto's op de oprit kunt gaan, ben je misschien beter af met een lichtere stoel.

Moeilijkere installatie aan de achterkant

De enige reservering die we hadden over de Chicco was een lager dan gemiddelde score in NHTSA's eenvoudige installatie voor naar achteren gericht, zeggend dat de persoon die de stoel installeert "padding moet verplaatsen om de autogordel te leiden", en dat sommige " interferentie ”is mogelijk tussen de stoel en het gordelsysteem. Ondanks deze problemen heeft het een consumentenbeoordeling behaald van een "zeer goede" score voor achterwaarts gerichte rieminstallatie. En omdat de functies voor dagelijkse bruikbaarheid van de NextFit alle anderen overtroffen, waren we bereid om de potentiële extra moeilijkheid te vergeven.


>

Britax
Het is zwaarder en moeilijker schoon te maken dan onze topkeuze. Toch is het een praktische optie met uitstekende functies en een opmerkelijk >
Pros
Makkelijk te gebruiken
>
Cons
Minder comfortabel
Niet machinewasbaar

Waarom we ervoor kozen

Makkelijk te gebruiken

came in with the highest NHTSA ease-of-use ratings of any of our picks, meaning this seat can be installed as easily as is possible, facing either direction using both LATCH and seat belt methods. De Britax kwam binnen met de hoogste NHTSA-gebruiksclassificaties van al onze picks, wat betekent dat deze stoel zo gemakkelijk mogelijk kan worden geïnstalleerd, in beide richtingen kijkend met behulp van zowel LATCH als veiligheidsgordelmethoden. En met zeven ligstanden is deze bijna net zo waarschijnlijk als de NextFit om u te helpen de perfecte lighoek in uw auto te bereiken.

>

Ouders die één zitplaats voor meerdere kinderen willen gebruiken, moeten er rekening mee houden dat de vervaltijd van de Marathon twee jaar >

Punten om te overwegen

Minder comfortabel

De nadelen van de stoel kwamen pas naar voren toen onze ouder-testers hem oppikten. De stoel zelf is de grootste die we hebben getest, en testers merkten op dat de gladde, sportieve stoelstof veel minder comfortabel aanvoelde dan de zachte textuur van de NextFit. Bovendien wordt het zitje niet geleverd met een bekerhouder of extra op kinderen gerichte accessoires.

Niet machinewasbaar

De stof van de Marathon is niet alleen minder comfortabel, maar ook niet wasbaar in de machine of in de droger, waardoor het moeilijker te reinigen is.


Beste budget autostoel

Graco
Veruit de lichtste stoel die we hebben getest. Deze heeft een paar eigenaardigheden die het lastiger maken om te installeren, maar het is de helft van de prijs van onze andere keuzes.
Pros
Comfortabele vulling
lichtgewicht
Cons
Moeilijker te gebruiken
Gesloten bekerhouder

Waarom we ervoor kozen

Comfortabele vulling

has the easy-to-adjust no-rethread harness and comfortable padding to compete with our top picks — for $160 less than the Chicco. We vonden het leuk dat de Contender het eenvoudig aan te passen harnas zonder harnas en comfortabele vulling heeft om te concurreren met onze topkeuzes - voor $ 160 minder dan de Chicco. De vulling is ook wasbaar in de machine, in tegenstelling tot de Britax, waarvan onze ouder-testers dachten dat het een groot pluspunt was.

lichtgewicht

De Contender was ook het lichtste autostoeltje dat we hebben getest en was 10 pond lichter dan onze andere twee topkeuzes. Dit maakt het geschikt voor ouders die de stoel vaak tussen auto's verplaatsen of van plan zijn om regelmatig met hun kind per vliegtuig te reizen.

Punten om te overwegen

Moeilijker te gebruiken

Op enkele gebieden ontving de Contender gemiddelde of ondergemiddelde gebruiksvriendelijkheid van NHTSA. Het meest opvallend is dat de handleiding instructies voor het gebruik van LATCH uitsluit. Voor zowel naar achteren als naar voren gerichte installatie moet u de LATCH-bevestigingen draaien om het van de ankers van het voertuig te verwijderen, wat moeilijker kan zijn als u grote handen hebt.

Gesloten bekerhouder

Het enige nadeel van de Graco op het gebied van netheid is de bekerhouder. Omdat het in de structuur van de stoel is ingebouwd en niet kan worden verwijderd voor reiniging, vraagt ​​het in wezen om de ophoping van kruimels. We denken dat af en toe stofzuigen een verplichting is bij het kopen van deze, en ouders gaven over het algemeen de voorkeur aan de handiger, afneembare bekerhouder van de Chicco NextFit.

Gids voor converteerbare autostoeltjes

Hoe een autostoeltje veilig te gebruiken

Kies een baby- of converteerbaar autostoeltje

De American Academy of Pediatrics beveelt aan om met je kind in een achterwaarts gericht autostoeltje te rijden tot hij minstens twee jaar oud is. Dat betekent dat elke ouder een autostoeltje met een naar achteren gerichte optie moet kopen voordat hij zijn baby thuis uit het ziekenhuis brengt; maar beslissen welke te kopen betekent een reeks keuzes maken. De eerste beslissing is of het eerste autostoeltje van uw kind een babyzitje zal zijn (alleen naar achteren gericht, met een afneembare drager) of een converteerbaar zitje (kan eerst naar achteren worden geplaatst en vervolgens naar voren worden geïnstalleerd wanneer het kind klaar is ).

In termen van de veiligheid van uw baby zei Dr. Hoffman dat er geen verschil is in het plaatsen van uw baby in een kinderzitje versus een naar achteren gericht converteerbaar zitje. Maar er zijn voor- en nadelen die erop neerkomen dat ouders de ene boven de andere kiezen.

Baby-autozitje
Converteerbare autostoel
Pros
• Afneembare draagzak waarmee u baby's kunt vervoeren zonder ze wakker te maken
• Vaak compatibel met kinderwagens
• Blijft >
Cons
• Strengere lengte- / lengtelimieten voor baby's, dus niet zo >
• Ouders moeten uiteindelijk overstappen op een converteerbare stoel
• Zitting is niet draagbaar
• Moeilijker om een ​​baby uit de stoel te halen zonder wakker te worden
• Vereist een aparte kinderwagen

Van de ouders die we hebben ondervraagd, zei 56% dat ze eerst een kinderzitje zouden kopen als ze het allemaal opnieuw konden doen. Maar de meeste ouders hebben vroeg of laat een converteerbare stoel nodig; Dr. Hoffman zei dat baby's de maximale lengte met negen tot 12 maanden bereiken. En als een ouder wil voldoen aan de aanbeveling van de AAP om zijn baby de eerste twee jaar naar achteren gericht te houden, moeten ze een naar achteren gericht converteerbaar autostoeltje kopen en installeren zodra ze die limiet hebben bereikt.

Raadpleeg de handleiding van uw voertuig

Houd er rekening mee dat zelfs het beste autostoeltje mogelijk niet in uw specifieke auto of bij uw kind past. De autostoelen die wij aanbevelen - met name de Britax en Chicco - zijn veelzijdig, maar u moet de handleiding van uw specifieke voertuig raadplegen om te weten of de door u gewenste pasvorm geschikt is. De manier waarop uw veiligheidsgordels aan uw auto zijn bevestigd en de grootte van uw voertuigstoel van voren naar achteren kunnen bijvoorbeeld bepalen welke autostoelen veilig kunnen worden geïnstalleerd. U moet ook rekening houden met de lengte, het gewicht en de ontwikkelingsmogelijkheden van uw kind voordat u winkelt om te weten of onze keuzes uw kind veilig houden.

Krijg hulp van de professionals

Alle autostoelen op de markt zijn getest en gecertificeerd door fabrikanten om te voldoen aan de federale veiligheidsnormen - maar ze zijn alleen veilig bij correct gebruik. Om ervoor te zorgen dat uw autostoeltje correct is geïnstalleerd, brengt u uw autostoeltje naar een erkende Child Passenger Safety Technician voor een gratis inspectie.

Registreer uw autostoel

Het lijkt misschien geen groot probleem, maar het registreren van uw autostoel is hoe u wordt gewaarschuwd als er een terugroepactie op de stoel of de onderdelen ervan is - soms sturen bedrijven u zelfs automatisch vervangende onderdelen, waardoor u uw kind veilig. Heeft u de registratiekaart die bij uw autozitje is geleverd al weggegooid? U kunt zich online bij uw fabrikant registreren met behulp van het modelnummer, het serienummer en de fabricagedatum.

Maak uw stoel schoon voordat u hem opbergt

Ouders kiezen er vaak voor om hun autostoeltje op te bergen wanneer hun kind er uit groeit, voor het geval ze het in de toekomst voor een ander kind willen gebruiken. Als je van plan bent de jouwe op te slaan, zegt Jennifer Beall , oprichter en CEO van Tot Squad, dat het eerst schoonmaken je zal helpen voorkomen dat je te maken krijgt met ingesloten vlekken of beschimmelde verrassingen wanneer je het later uit de opslag haalt. Klinkt als te veel werk? Beall zegt op zijn minst: “Stofzuig of maak je stoel professioneel schoon voordat je er een pasgeborene in legt. Ze hebben een veel zwakker immuunsysteem. "

Converteerbare autostoel FAQ

Wat is een ingebouwde veiligheidsgordelvergrendeling?

Wanneer een autostoeltje correct is geïnstalleerd met een veiligheidsgordel, moet u het niet meer dan 1 inch in elke richting kunnen verplaatsen. Zoek naar ingebouwde veiligheidsgordels voor een zo veilig mogelijke installatie. Veel eersteklas stoelen hebben de functie, hoewel elk merk het een beetje anders doet. Het basisconcept blijft hetzelfde: u voert de riem door de stoel en klemt deze stevig vast aan de stoel zelf met een bankschroefachtige greep, zodat uw kind stevig vastzit. Het meer old-school apparaat voor auto's zonder automatisch vergrendeling is de borgclip: een H-vormig stuk metaal dat wordt gebruikt om de heup- en schoudergordels aan elkaar te klemmen nadat ze door de stoel zijn getrokken. Beide zijn veilig, maar ingebouwde vergrendelingen zijn eenvoudiger.

Waarom is ontwikkelingsvermogen be>

Dr. Hoffman vertelde ons dat als uw kind zich normaal ontwikkelt, de richtlijnen van de fabrikant prima zijn. Maar als u een kind heeft met een neuromusculair probleem, kan een crash hen anders beïnvloeden, waardoor achterwaarts kijken de beste optie voor hen is voor een >

Wat is het verschil tussen een harnas en een harnas zonder hijs?

Naarmate een kind groeit, moeten ouders het harnas van hun autostoel aanpassen om een ​​veilige pasvorm te behouden; een opnieuw in te stellen harnas vereist dat ouders een stoelbekleding verwijderen, de harnasriemen door de gleuven aan de achterkant van de stoel trekken en dan het harnas opnieuw doorlezen op de juiste instelling voor hun opgroeiende kind. Een no-rethread-harnas maakt gedoe overbodig door de aanpassingen helemaal extern uit te voeren, zonder onhandig inrijgen.

Waarom hebben autostoelen een vervaldatum?

Het metaal en plastic in stoelen zetten uit en krimpen door temperatuurveranderingen en kunnen na verloop van tijd barsten of afbreken en veiligheidsnormen veranderen zo nu en dan. Om ervoor te zorgen dat uw autostoeltje actueel is op het gebied van veiligheid en materiaalintegriteit, moet u die datum in de gaten houden - u moet het op een van de labels van uw stoel kunnen vinden.

Misschien vind je dit ook leuk