Door grmajo.net Staff

De beste online begeleiding

De beste online tutoringprogramma's moeten gemakkelijk te gebruiken zijn en u verbinden met een breed scala aan onderwijsexperts. Bovendien moeten de leermiddelen en het curriculum van deze platforms betaalbaar zijn en aantrekkelijk zijn voor een breed scala van studenten, inclusief studenten met speciale behoeften. We hebben 16 van de beste online tutoringplatforms getest en drie topartiesten gevonden om je zoektocht naar de beste online tutoring te starten.

De beste online begeleiding: samengevat

Skooli Club Z! Tutoring.com" data-tagularproductid=267268>specialed Tutoring.com" data-tagularproductid=267268>
Tutoring.com" data-tagularproductid=267268>Tutoring.com
Best voor Begeleiders leerplan Studenten met speciale behoeften
Tutor vereisten Docentenreferenties Tutor certificering Diploma speciaal onderwijs
Opgenomen sessies
Applicatie voor de mobiele telefoon

De 3 beste online tutoringplatforms

Beste docenten

Skooli
Pros
Hooggekwalificeerde docenten
Goed afgeronde diensten
Betaal terwijl je gaat
Cons
Hoog prijskaartje

Waarom we ervoor kozen

Hooggekwalificeerde docenten

was the only service to receive the highest possible score in our credentials metric. Skooli was de enige service die de hoogst mogelijke score behaalde in onze inloggegevens. Alle docenten van Skooli zijn volledig erkende docenten, dus je kunt gerust zijn omdat ze weten dat al hun instructeurs volledig gekwalificeerd zijn. Zelfs als je op aanvraag een tutor moet vinden, heb je gegarandeerd altijd een gekwalificeerde tutor, ongeacht de omstandigheid.

Goed afgeronde diensten

Skooli biedt K-12 en college-lessen in meer dan 70 hoofdvakken met behulp van een virtueel klaslokaal. Naast geplande leersessies biedt het ook op elk moment van de dag directe huiswerkhulp. Skooli is ook een van de weinige services met een complete mobiele app, zodat u overal toegang hebt tot de hulp die u nodig hebt.

Betaal terwijl je gaat

Skooli heeft on>

Punten om te overwegen

Hoog prijskaartje

Hoewel je met $ 0,82 per minuut kunt betalen, kan Skooli nog steeds aan de duurdere kant zijn. Dit tarief komt uit op ongeveer $ 49 per uur en er is een minimale sessietijd van 15 minuten. Dat komt omdat alle docenten volledig gecertificeerde leraren zijn, iets dat we nergens anders hebben gevonden. Als je op zoek bent naar de absoluut beste online tutors, moet je een beetje meer betalen.

Grootste curriculum

Club Z!
Pros
Uitgebreid curriculum
Virtueel klaslokaal
Persoonlijke opties
Cons
Ontbreekt on-demand sessies

Waarom we ervoor kozen

Uitgebreid curriculum

Met het hoogst gewaardeerde curriculumaanbod in onze review, Club Z! biedt begeleiding voor Pre-K via niet-gegradueerde studenten in honderden vakken, evenals testvoorbereiding voor de SAT, ACT, GED, GRE en zelfs de ASVAB. Ongeacht de leeftijd of het onderwerp van uw student, Club Z! hebben tutors die speciaal voor jouw behoeften zijn getraind.

Virtueel klaslokaal

Club Z! heeft enkele van de meest indrukwekkende leermiddelen die we hebben bekeken. Bijlesessies worden gegeven in een virtueel klaslokaal met een digitaal whiteboard, audio- en videochat en eenvoudig delen van documenten en schermen. Alle sessies worden ook opgenomen, zodat u ze kunt afspelen wanneer u dat specifieke materiaal moet bekijken.

Persoonlijke opties

Hoewel Club Z! is vooral bekend als een landelijke keten van naschoolse leercentra, en hoewel we dachten dat het online tutoring-programma een van de beste is die er is, vonden we het leuk dat je ook de mogelijkheid hebt om persoonlijk les te geven. Als u op enig moment extra persoonlijke aandacht wilt krijgen, kunt u altijd een van de 400+ locaties bezoeken.

“Succesvolle online tutoring vereist menselijke connectie. Het is niet genoeg om uitstekende inhoud te delen; we moeten onze studenten betrekken en inspireren om bij het materiaal te blijven om onze gedeelde leerresultaten te bereiken. ”

Punten om te overwegen

Ontbreekt on-demand sessies

Het enige grote nadeel van Club Z! online tutoring is het feit dat het geen directe huiswerkhulp of on-demand sessies biedt. Hoewel het de hele dag beschikbaar is (zelfs in het weekend, op feestdagen en tijdens schoolvakanties), moet je al die sessies van tevoren plannen.

Het beste voor studenten met speciale behoeften

SpecialEdTutoring.com
Pros
Specifiek afgestemd op studenten met speciale behoeften
Werk samen met de school van uw kind
Comfortabele omgeving
Cons
Bijles thuis kan voordeliger zijn

Waarom we ervoor kozen

Specifiek afgestemd op studenten met speciale behoeften

offers one-on-one online instruction in a virtual classroom setting using all of the latest digital tools. Net als de andere bedrijven in onze review, biedt SpecialEdTutoring.com een-op-een online instructie in een virtuele klasomgeving met behulp van de nieuwste digitale tools. Al het curriculum is echter specifiek afgestemd op de behoeften van studenten met een leerstoornis, en al haar docenten hebben graden in speciaal onderwijs. Het is de enige online service die we zagen en die volledig is gewijd aan speciale begeleiding.

Werk samen met de school van uw kind

Als uw kind al is goedgekeurd voor speciale onderwijsdiensten op hun school, kan een toegewijde tutor van het bedrijf met u en de school samenwerken om het Individualized Education Program (IEP) van uw student te ondersteunen. Het biedt ook tutoring ontworpen om kinderen (en hun ouders) die een homeschooling hebben, te helpen - de tutors kunnen ofwel werken met uw huidige curriculum of u voorzien van complete lesplannen op maat van uw kind.

Comfortabele omgeving

Sommige studenten met speciale behoeften kunnen echt profiteren van online tutoring omdat het plaatsvindt in een vertrouwde setting. Het kan veel tijd kosten voor sommige kinderen om zich open te stellen voor een nieuwe leraar, en in een omgeving zijn waar ze al vertrouwd mee zijn, kan het proces versnellen. "Een van de grootste uitdagingen voor online docenten is het verkrijgen van een persoonlijke band met hun studenten", zegt Sam Thompson, VP Product of Newrow . “Als je in dezelfde ruimte zit, is dit iets natuurlijks, maar online is het moeilijker. Goede audio en video helpen die kloof te overbruggen door privé-lessen weer persoonlijk en menselijk te maken. ”

Punten om te overwegen

Bijles thuis kan voordeliger zijn

Een online tutoring-service is misschien niet geschikt voor elke student. Als je denkt dat je kind meer baat zou hebben bij een privéleraar thuis, zijn er veel goede opties. Tijdens ons onderzoek hebben we een aantal bronnen gevonden waarvan we dachten dat ze echt nuttig waren. We raden ten zeerste aan om Varsity Tutors en Care.com te bekijken . Ze hebben allebei zoekfilters die je kunnen helpen ervaren leraren in jouw omgeving te vinden die gespecialiseerd zijn in de handicap van je student. U kunt ook contact opnemen met het ministerie van onderwijs van uw staat - de meeste hebben een lijst met particuliere bureaus die tutoring-diensten aanbieden voor studenten met een handicap.

Tips voor een succesvolle bijleservaring

Vooruit plannen

Probeer onderwerpen, opdrachten en tests te identificeren die zo snel mogelijk een tutorsessie vereisen. Naarmate het semester vordert, worden docenten drukker en worden hun schema's moeilijker te coördineren. De beste online services kunnen nog steeds een docent op aanvraag voor je vinden, maar er is geen garantie dat je gewenste docent beschikbaar is als je tot het laatste moment wacht om een ​​afspraak te boeken.

Maak notities in de klas

Docenten zijn aanvullende leraren. Je primaire bron van leren moet altijd je instructeur in de klas zijn. Je tutorsessie zal veel effectiever zijn als je regelmatig lessen bijwoont, aantekeningen maakt en je opdrachten probeert. Je tutor kan je klaswerk gebruiken om je probleemgebieden te identificeren en het beste plan te formuleren om je te helpen verbeteren.

Probeer je huiswerk voor je sessie

Je tutor is meer dan bereid om je huiswerk met je door te werken, maar onthoud dat je tijd elke sessie beperkt is. Als je je huiswerk probeert voorafgaand aan je afspraak, kan je tutor het snel bekijken om de gebieden te identificeren waar je hulp nodig hebt. Als je wacht tot je sessie samen begint, kun je de hele sessie doorbrengen met problemen die je begrijpt voordat je de problemen aanpakt die je niet begrijpt.

Breng je materialen mee

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar zorg ervoor dat je je schoolboeken, klasnotities, opdrachten en al het andere meeneemt dat van pas kan komen tijdens je sessies. Als je niet het materiaal hebt dat je nodig hebt, kan je docent je niet effectief leren wat je moet weten. Bespaar tijd door ze opgemaakt, georganiseerd en klaar te maken voor uw sessie. Als je school een cursuswebsite gebruikt, stuur je docent de link dan van tevoren (indien mogelijk) zodat ze precies kunnen zien waar je zelf aan werkt.

Log vroeg in

Schakel voor elke sessie in en meld u minimaal 5 tot 10 minuten vóór uw geplande afspraak aan. Dit geeft u de tijd om op het laatste moment problemen op te lossen die een vertraging kunnen veroorzaken, zoals >

Maak notities tijdens uw sessie

U hebt waarschijnlijk een virtueel whiteboard om aan problemen met uw tutor te werken, maar u moet ook een notitieboekje meenemen om tijdens uw sessie fysieke aantekeningen te maken. Die fysieke aantekeningen kunnen je helpen in je lessen en bij toekomstige opdrachten.

Wees vocaal

Docenten willen lesgeven op een manier die hun studenten het beste begrijpen, dus het is be>

Pauzes nemen

Als je een >

Plan regelmatige sessies

Tutoring werkt vaak beter als een doorlopend proces in plaats van af en toe een cram-sessie. Regelmatige afspraken kunnen je helpen je schoolmateriaal bij te houden en stress op het laatste moment te vermijden.

Overweeg kleine groepen

Als je je niet op je gemak voelt bij een-op-een begeleiding, of als je problemen hebt met het deelnemen aan je sessies, overweeg dan om bijles in kleine groepen te volgen. Sommige mensen leren beter in een omgeving met meerdere personen waar ze ideeën kunnen uitwisselen met hun collega's. Kleine groepen bieden je meer een "klaslokaal" -ervaring, terwijl ze je toch de persoonlijke aandacht geven die je misschien niet op school krijgt.

Stel realistische verwachtingen

Succesvolle begeleiding kost tijd. Net zoals je niet zou verwachten een heel jaar aan kennis te leren in de eerste paar weken van school, kun je ook niet verwachten dat je je cijfers van een "D" naar een "A" verhoogt na slechts een paar tutorsessies. Het is be>

Veelgestelde vragen over online tutoring

Wat is een tutor?

Docenten zijn privéleraren die met studenten werken, hetzij één op één of in kleine groepen buiten het reguliere schoolsysteem om hun kennis van cursusmateriaal te vergroten en hen te helpen slagen in hun studies. Ze doen dit door concepten, probleemoplossende methoden, effectieve studietechnieken en testafnamestrategieën te onderwijzen met behulp van methoden die het meest geschikt zijn voor de individuele leerstijl van elke student.

Wat zijn online tutoring-diensten?

Online tutoring-diensten verbinden studenten en ouders met een wereldwijd netwerk van docenten die zijn getraind in verschillende vakken en leerjaarniveaus. Deze live tutors werken één-op-één met studenten, hetzij via online chat of in een realtime virtuele klasomgeving.

Wat is het voordeel van online tutoring?

Online tutoring services hebben alle educatieve voordelen van traditionele, persoonlijke tutoring met een extra niveau van keuze en gemak. En met meer opties om uit te kiezen dan lokale, persoonlijke services, is het de eenvoudigste manier om de tutor te vinden die overeenkomt met uw specifieke inhoudsbehoeften en leerstijl.

Voor studenten die moeite hebben met het vinden van de tijd om een ​​traditionele in-home sessie te plannen, of die moeite hebben met reizen naar een nabijgelegen leercentrum tijdens openingstijden, hebben de meeste diensten 24/7 beschikbaarheid. U kunt op elk moment van de dag een online les plannen wanneer dit u het beste uitkomt.

Online tutoring is vaak ook goedkoper dan privélessen. Omdat docenten niet naar klanten hoeven te reizen, hebben ze minder kosten en passen ze meer afspraken in hun dag aan. Dit vertaalt zich in lagere kosten per sessie voor u.

Hoe werken online tutoring-diensten?

Elke service is anders, maar de meeste volgen hetzelfde basismodel. Nadat je je hebt geregistreerd, selecteer je eenvoudig het onderwerp en het cijferniveau waar je hulp bij nodig hebt en het systeem geeft je een lijst met gekwalificeerde docenten. Van daaruit kunt u een gedetailleerd profiel van elk bekijken, een inleidende e-mail sturen, een vraag stellen of een toekomstige sessie plannen. Als je een on-demand service gebruikt, zal het systeem je automatisch koppelen met een beschikbare gekwalificeerde tutor en je meteen naar een live sessie brengen.

Misschien vind je dit ook leuk