Van Andy Bowen

De beste doe-het-zelf thuisbeveiliging

Met doe-het-zelfbeveiliging kunt u gemoedsrust in eigen hand nemen met live feeds, mobiele waarschuwingen en slimme huisintegratie - maar het grote aantal keuzes kan overweldigend zijn. We zochten naar betaalbare apparatuur, uitgebreide mobiele meldingen en flexibele professionele monitoring om de beste doe-het-zelf beveiligingssystemen te vinden die u de meeste controle geven zonder de bank te breken.

Het 4 beste doe-het-zelf beveiligingssysteem

De beste doe-het-zelf beveiliging: samengevat

FrontPoint
SimpliSafe
Verkenner
woonplaats
Beste professionele monitoring
Goedkoopste professionele monitoring
Het beste voor Smart Home-integratie
Beste gratis monitoring
Professionele monitoring
$ 35- $ 45 / mo
$ 15- $ 25 / mo
$ 20 / mnd
$ 20 / mnd
Zelfcontrole
N / A
Vrij
$ 10 / mnd
Vrij
Selecteer uw eigen hardwaresysteem
Aantal apparaten in startpakket
4
6
7
4
Apparaatgarantie
3 jaar
3 jaar
3 jaar
1 jaar

FrontPoint

Het beste
Professionele monitoring

DIY-installatie met professionele monitoring van een van de grootste namen in huisbeveiliging.
Pros
Geweldige hybride optie
Eenvoudig doe-het-zelfproces
Professionals alert
Cons
Professionele monitoring vereist
>

Waarom we ervoor kozen

Geweldige hybride optie

Frontpoint vangt het beste van zowel doe-het-zelf als professionele systemen, met zelfinstallatie en geavanceerde apparatuur in combinatie met professionele monitoring. Het is gemakkelijk om uw apparatuur online te kiezen en rechtstreeks op de website van Frontpoint aan te schaffen zonder te bellen om een ​​bestelling te plaatsen. We hebben ons pakket op maat gemaakt - een bedieningspaneel, glasbreuksensor en vier toegangssensoren - en vervolgens het systeem geïnstalleerd en gerangschikt en laten professionele bewakingsdiensten de rest verzorgen.

Eenvoudig doe-het-zelfproces

We vonden installatie en installatie uiterst eenvoudig: het bedieningspaneel is vooraf geconfigureerd, dus het enige dat u hoeft te doen, is het aan te sluiten en apparaten aan de muur te hangen met ingebouwde zelfklevende pads. De mobiele app begeleidt elke stap van de installatie, en als u op enig moment stunt, kunt u bellen of bekijk de online videogidsen en gedetailleerde infographics.

Professionals alert

Met een professionele schildwacht aan uw zijde heeft u 24/7 iemand die op zoek is naar uw huis. Frontpoint is een goede optie als je van het idee van doe-het-zelf-installatie en aanpassing houdt, maar de zekerheid van professionele hulp verkiest. De interactieve en ultieme plannen worden ook geleverd met "Crash and Smash" -beveiliging, die beveiligingsoperators waarschuwt als uw systeem offline gaat. Een essentiële functie als een dief uw alarm probeert uit te schakelen door uw bedieningspaneel los te koppelen of te breken.

Punten om te overwegen

Professionele monitoring vereist

Naast het betalen voor apparatuur, vereist Frontpoint een professioneel monitoringabonnement plus een driejarig contract. Monitoringplannen variëren van $ 35 tot $ 45 tot $ 50 per maand, waarbij elk oplopend niveau extra functies ontgrendelt, zoals huisautomatisering, mobiele waarschuwingen en cameraopslag. Hoewel niet zo flexibel als u een minimalistische of onafhankelijke benadering van beveiliging wilt gebruiken, maar aantrekkelijk als u de extra voordelen wilt.

>

Frontpoint vereist een grote inzet na de proefperiode van 30 dagen: een contract van drie jaar. Als binnen drie jaar uw huisvestingssituatie of veiligheidsprioriteiten veranderen, kan het 80% van uw resterende contract kosten om te annuleren. Het is be>

SimpliSafe

goedkoopste
Professionele monitoring

Gebruiksvriendelijke apparatuur, doe-het-zelf installatie en goedkope professionele monitoring.
Pros
Eenvoudig proces
Verander van gedachten, verander uw plan
Goedkoop monitoren
Cons
Geen meldingen zonder pro monitoring

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig proces

SimpliSafe biedt uitrustingspakketten, evenals de optie om uw eigen pakketten te bouwen (elk vereist een hub en toetsenbord, maar verder kunt u zoveel of zo weinig sensoren en camera's toevoegen als u wilt). Het is ook het gemakkelijkst om aan de slag te gaan. De app is niet vereist voor de installatie en u hoeft geen software te gebruiken om apparaten te koppelen - het is plug-and-play.

Verander van gedachten, verander uw plan

Hoewel het eenvoudig is om je SimpliSafe-apparatuur zelf te installeren, kun je het ook door een technicus laten installeren voor $ 79. Deze service is geweldig als u hulp van een professional wilt bij het vinden van de beste plaatsen om sensoren op uw ramen en deuren te installeren. Misschien is een van de beste voordelen dat SimpliSafe geen >

Goedkoop monitoren

SimpliSafe biedt twee professionele monitoringplannen die goed werken met de meeste budgetten. Het standaardplan is $ 15 per maand en omvat 24/7 monitoring en omgevingsmonitoring ondersteund door een beveiligde mobiele verbinding. Voor $ 25 per maand kun je SimpliSafe's interactieve abonnement krijgen, dat alles over het standaardplan plus slimme huisintegratie, videobewaking en de mogelijkheid om je huis in of uit te schakelen via de mobiele app.

Punten om te overwegen

Geen waarschuwingen zonder professionele monitoring

Het SimpliSafe-systeem vereist een professioneel monitoringabonnement om waarschuwingen te ontvangen. Dat komt omdat het afhankelijk is van een mobiele verbinding in plaats van internet, dus iemand moet u een sms-bericht sturen. Er is geen optie om automatische in-app-meldingen te ontvangen. Dit betekent ook dat uw DIY-beveiligingssysteem in wezen een lokaal alarm is - wat betekent dat als een inbreker invalt, uw alarm wordt geactiveerd, maar de politie wordt niet gewaarschuwd. U moet betalen voor een van de professionele monitoringplannen om uzelf de taak te besparen om de videofeed constant in de gaten te houden. Dat gezegd hebbende, zijn de plannen van SimpliSafe nog steeds een van de meest kosteneffectieve in de industrie (het duurste plan is nog steeds $ 10 goedkoper dan het minst dure van Frontpoint).

Scout Alarm

Best voor
Smart Home-integratie

Als je een hightech smart home hebt en op zoek bent naar een beveiligingsupgrade, maakt Scout het gemakkelijk.
Pros
Op maat gemaakte en vooraf gemaakte doe-het-zelf beveiligingssystemen
Goedkoop toezicht
Ondersteunt een reeks apparaten van derden
Cons
Geen gratis monitoring

Waarom we ervoor kozen

Op maat gemaakte en vooraf gemaakte doe-het-zelf beveiligingssystemen

Met Scout kunt u ervoor kiezen om een ​​vooraf gemaakte set van beheerde apparaten te kopen of uw eigen te bouwen (één verkenningshub plus hoeveel of weinig ondersteunende apparaten u ook kiest). Het Scout Small Pack, de voordelige pakketdeal, bevat één hub, één deurpaneel, één bewegingssensor, twee toegangssensoren en twee sleutelhangers voor $ 300.

Goedkoop toezicht

Zelfcontrole kost $ 10 per maand en geeft u toegang tot de mobiele app en ontvangt meldingen. Als de taak van zelfcontrole te ontmoedigend is, kunt u eenvoudig upgraden naar professional. Met beide plannen bespaart u 10% voor een heel jaar in plaats van maand tot maand.

Ondersteunt een reeks apparaten van derden

Het is niet alleen welke apparaten het systeem biedt; het is hoeveel apparaten het systeem kan bevatten. Met Scout kunt u zijn ongecompliceerde beveiligingsreeks uitbreiden met beveiligings- en automatiseringsapparatuur van een heleboel externe bronnen zoals Hue, Nest en IFTTT. Het wedijvert met Abode voor het meest aansluitbare beveiligingssysteem.

Punten om te overwegen

Geen gratis monitoring

Of u nu kiest om uzelf te monitoren of door professionals voor u te laten doen, u betaalt nog steeds. Scout rekent $ 10 per maand alleen voor DIY-monitoring - er is geen gratis monitoringplan. DIY monitoring is slechts $ 10 minder dan het professionele plan. Dit is echter niet uitzonderlijk als het gaat om doe-het-zelfbeveiliging, omdat velen mobiele verbindingen hebben. Deze verbindingen werken op dezelfde manier als uw mobiele telefoonplan en zijn veiliger dan traditionele Wi-Fi- of vaste verbindingen. Maar het is be>

Verbonden thuisbeveiliging

Het beste
Gratis monitoring

Gratis monitoring, een breed scala aan integratie-opties en innovatieve apparatuur.
Pros
Uitzonderlijk systeem
Robuust plan
Gebruikersvriendelijk
Zeer compatibel
Cons
Duur

Waarom we ervoor kozen

Uitzonderlijk systeem

Abode is gemaakt door een voormalige ADT-medewerker en haalt alle juiste opmerkingen: volledig gratis zelfcontrole (met een beveiligingsgeschiedenis van 3 dagen), een genuanceerde en krachtige app, eenvoudige koppelingsprocedures, compatibiliteit met spraakassistenten en apparaten van derden en een slank, stevig ontwerp om op te starten.

Robuust plan

Van alle doe-het-zelf-systemen waar we naar hebben gekeken, biedt het gratis zelfcontroleplan van Abode de meeste punch. Met geen enkel abonnement, kunt u elke functie gebruiken die beschikbaar is in de mobiele app (inclusief opties zoals pushmeldingen, een live surveillance feed en systeemcontroles) en krijgt u toegang tot drie dagen aan systeemactiviteit, zoals wanneer een bepaalde deur werd geopend of een bepaalde bewegingssensor werd geactiveerd. Als u die geschiedenis maximaal twee weken wilt tegenkomen, kost het Connect-abonnement $ 10 per maand. En voor $ 30 per maand krijgt u 90 dagen systeemactiviteit plus professionele monitoring.

Gebruikersvriendelijk

In plaats van de controle te beperken tot een fysieke hub die aan je muur hangt, plaatst Abode de controle waar je het echt nodig hebt: in de palm van je hand. Het beveiligingsdashboard van Abode is toegankelijk voor elk apparaat met internetverbinding en geeft u voldoende informatie om actie te ondernemen waar u ook bent. Wanneer de bewegingssensoren van Abode worden geactiveerd, maakt het een foto om u te laten zien wat het heeft geactiveerd. Met de slimme sleutelhanger en de drie knoppen - weg, stand-by / ontwapenen en thuis - kunt u ontwapenen terwijl u naar de voordeur loopt. We vonden dat veel handiger dan binnen racen om het 30-secondenvenster van het alarm te verslaan, vooral als je een armvol boodschappen hebt of een baby op je heup.

Zeer compatibel

Abode verkoopt veel van zijn eigen apparaten (die scherp geprijsd zijn), maar het ondersteunt ook een hele reeks Z-Wave- en ZigBee-apparaten van derden, inclusief alle basics voor huisautomatisering: slimme lampen, deadbolts, stopcontacten, wandschakelaars. Of u nu uw slimme woning wilt uitrusten met handige automatisering of wilt versterken met toegangssensoren en overstromingsdetectoren, een compatibel beveiligingssysteem van derden geeft u de vrijheid om aan te passen.

Punten om te overwegen

Duur

Als doe-het-zelf je aanspreekt als een manier om de kosten laag te houden, kan de luxe van Abode een stap in de verkeerde richting voelen. De starterkit wordt geleverd met slechts één deur / raamsensor, één bewegingssensor en één fob - vergeleken met Simplisafe's instapset met vier deur / raamsensoren en twee bewegingssensoren - en zodra u begint met het toevoegen van extra apparatuur, begint de prijs van Abode omhoog kruipen. Dat gezegd hebbende, onze uitzonderlijke ervaringen met het systeem hebben ervoor gezorgd dat we er verliefd op zijn geworden, een hoog prijskaartje en zo.

Anderen om te overwegen

Kanarie

is a great DIY home security system if you live in an apartment or only want basic protection. Canary is een geweldig doe-het-zelf beveiligingssysteem als je in een appartement woont of alleen basisbescherming wilt. Canary houdt de beveiliging van huizen eenvoudig en verankert deze in één bescheiden toren vol functies: de Canary View All-in-One. De toren herbergt een 1080p streaming camera met hoogwaardige nachtzicht (de beste IP-camera die we tegenkwamen), een bewegingssensor, een luchtkwaliteitssensor en een waanzinnige sirene met 90 decibel. Het is alsof je een grasmaaier naast je gezicht start.

Wanneer de Canary beweging detecteert, krijg je een melding op je telefoon die leidt naar een livestream van je huis, zodat je de situatie kunt beoordelen. We hadden volledige helderheid op meer dan 30 voet in pure zwartheid, wat de hele lengte was van de ruimte die we gebruikten voor het testen. De videostream lijkt ook een beetje stabieler dan andere doe-het-zelf-systemen en lijkt minder latentie te hebben.

Hoewel we onder de indruk waren van de camera van Canary, is het systeem niet geweldig voor huizen met veel toegangspunten (meerdere deuren en ramen op de begane grond). Het heeft ook geen mobiele back-upverbinding. In plaats daarvan krijgt u een melding als het offline gaat. Canary heeft ook geen Z-Wave-compatibiliteit, waardoor het achterloopt op de concurrentie als het gaat om huisautomatisering.

Nest Secure

Een van de meest bekende namen in de domotica-industrie, het beveiligingssysteem van Nest - Nest Secure - is de logische aanvulling op de reeks smart home-apparaten van het bedrijf. De Nest Secure is eenvoudig te integreren met andere Nest-gadgets en is perfect voor degenen die een high-end, volledig geautomatiseerd DIY-beveiligingssysteem willen. In tegenstelling tot sommige systemen die DIY-installatie zijn, maar waarvoor je je moet aanmelden voor een professioneel monitoringplan, biedt Nest Secure zowel professionele als DIY-monitoring - met DIY-monitoring inbegrepen zonder extra kosten.

Als je professionele monitoring wilt, werkt Nest samen met Brinks 24 uur per dag bescherming. Monitoringplannen zijn flexibel - u kunt kiezen uit een contract van maand tot maand of een meer traditionele driejarige optie die u ongeveer $ 10 per maand bespaart. We hebben de Nest Secure nog niet getest - daarom willen we hem niet als een topkeuze opnemen - maar als je op zoek bent naar een geavanceerd doe-het-zelf beveiligingssysteem met robuuste automatiseringsfuncties, is de Nest Secure het bekijken waard .

Handleiding voor DIY Home Security

Hoe het beveiligingsalarmsysteem voor uw huishouden te kiezen

Kies je prioriteiten

Video-opslag, domotica en mobiele toegang zijn drie be>

Video-opslag: afhankelijk van het bedrijf kan video-opslag ergens tussen de 12 uur en 30 dagen worden opgeslagen in de cloud en moet u betalen voor meer opslag. Bedenk hoe >

Huisautomatisering: als het verhogen van het IQ van uw smart home een prioriteit is, wilt u op zoek naar aanbieders die eigen huisautomatiseringsapparatuur aanbieden en het gemakkelijk maken om andere merken te integreren.

Mobiele toegang: Al onze favoriete bedrijven voor woningbeveiliging bieden mobiele toegang in een bepaalde capaciteit, zodat u uw huis kunt beheren en bewaken wanneer u weg bent. Als u ervoor kiest om zelf te controleren, is dit vooral be>

Kies de grootte van uw systeem

Heeft u slechts één camera nodig om uw voordeur te bedekken? Daarin voor de automatisering samen met de smart home-beveiliging? U kunt vrijwel elk uitrustingsstuk kopen, onafhankelijk van een volledig beveiligingssysteem. Bedrijven als Nest en Samsung bieden bijvoorbeeld binnen- en buitencamera's, thermostaten en deurbelcamera's aan . U kunt dit à la carte kopen zonder de verplichting tot een startpakket. Als u besluit dat u een vollediger systeem wilt, kunt u die individuele aankopen altijd integreren.

Bepaal wat voor soort monitoring geschikt is voor u

Net als slimme stekkers en sleutelloze deadbolts zijn misschien niet voor iedereen, noch is zelfcontrole. Als u ervoor kiest om de monitoring van uw systeem te maken, is het aan u om actie te ondernemen op gerapporteerde activiteit. Als u veldwaarschuwingen kunt verwerken (voor zowel valse alarmen als echte inbraken), zorg er dan voor dat u het volume van uw telefoon ingeschakeld houdt en de batterij opgeladen. Maar als u vermoedt dat u de onverdeelde aandacht van professionele monitoring in de toekomst wilt, ga dan met een bedrijf waarvan de professionele monitoringpraktijken en prijzen overeenkomen met uw behoeften.

Veelgestelde vragen over DIY Home Security

Hoeveel kosten doe-het-zelf beveiligingssystemen voor thuis?

Hoewel we kennis hebben genomen van de algemene kosten van elke systeemprovider, zullen de prijzen sterk variëren op basis van het uitrustingspakket dat het beste past bij uw woning en beveiligingsbehoeften, en uw gewenste bewakingsniveau. Voor de meeste doe-het-zelfsystemen zullen de plannen meer omvatten dan alleen een monitoringdienst. Tijdens het upgraden van lagen krijgt u toegang tot gezichtsdetectie, aangepaste modi, afstandsbediening en mobiele waarschuwingen. We hebben een vergelijking gemaakt van de maandelijkse kosten die u voor elk systeem moet betalen.

Zijn doe-het-zelf beveiligingssystemen moeilijk te installeren?

We kwamen niet al te veel problemen tegen als het ging om het doe-het-zelf-aspect van deze beveiligingssystemen voor thuis. Zoals eerder vermeld, hebben we de meeste van deze systemen binnen een half uur of minder kunnen opstarten. Instructies waren duidelijk en gemakkelijk te volgen en, zoals bij de meeste van deze providers, was het niet moeilijk om een ​​vertegenwoordiger via de telefoon te bereiken voor verdere vragen.

Zijn doe-het-zelfsystemen beter dan reguliere beveiligingssystemen voor thuis?

Dat hangt af van wat u zoekt. Als u meer aanpassingen in uw beveiligingssysteem wilt, evenals de mogelijkheid om andere functies voor huisautomatisering op te nemen, dan moeten we aanbevelen om een ​​doe-het-zelfsysteem te onderzoeken. Reguliere beveiligingssystemen voor thuis, aangeboden door de grote namen zoals ADT, hebben echter de extra voordelen van geavanceerde technologie en een voorbeeldige klantenservice. Het probleem is echter dat de pakketten die door deze bedrijven worden aangeboden niet altijd het maatwerkniveau toestaan ​​dat u kunt vinden met een doe-het-zelf beveiligingssysteem.

Wat is IFTTT?

If This Then That of kortweg IFTTT, is een service waarmee u andere services en applicaties met elkaar kunt verbinden (met behulp van wat IFTTT "applets" noemt), waarmee u bijna elke denkbare taak kunt uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld IFTTT gebruiken om de wifi van uw telefoon automatisch af te sluiten wanneer u het huis verlaat om energie te besparen. Vergeet niet dat als u IFTTT gebruikt om uw systeem automatisch uit te schakelen wanneer u uw huis binnenkomt, de locatieservice van uw telefoon moet zijn ingeschakeld. Anders krijg je een luide verrassing.

Hoe voorkom ik valse alarmen?

Valse alarmen zijn meer dan een hinder voor u en uw buren, ze zijn een grote bron van middelen voor lokale beschermingsinstanties. Schattingen voor valse alarmpercentages voor thuisbeveiliging variëren van 98% tot 99,8% . De meest effectieve manier om vals alarm te voorkomen, is iets dat DIY-thuisbeveiliging in de puurste zin per definitie uitvoert - verifieer persoonlijk alle huisbeveiligingswaarschuwingen met videobeelden voordat u hulp verzendt. Dit heeft twee positieve effecten: u helpt het aantal valse alarmen te verlagen en u hebt meer kans op snelle hulp van eerste hulpverleners met bewijs.

Kunnen doe-het-zelfbeveiligingssystemen beschermen tegen meer dan inbraak?

Ja! Neem het beschermingsplan van Frontpoint, dat 100% draadloos is en bescherming biedt tegen omgevingen en brand en inbraakdetectie. SimpliSafe kan naast rook ook gaslekken detecteren. Er zijn ook vries- en watersensoren om u te helpen beschermen tegen waterschade in uw huis. En dat zijn slechts enkele voorbeelden van hoe doe-het-zelf thuisbeveiligingssystemen kunnen beschermen tegen meer dan alleen indringers.

Zijn doe-het-zelf beveiligingssystemen thuis?

Ja. DIY-systemen zijn volledig draadloos. Draadloze beveiligingssystemen voor thuis hebben mogelijk draden die de hub verbinden met een stopcontact, maar vereisen geen vaste lijn of overmatig boren zoals een bekabeld systeem. Nog beter is dat, aangezien de meeste doe-het-zelf-systemen zelfinstallatie zijn, voor veel alleen dat u monitoren en sensoren op de juiste locaties moet schillen en plakken - geen gereedschap nodig.

Kan een doe-het-zelf beveiligingssysteem worden gehackt?

Helaas kan een draadloos doe-het-zelf beveiligingssysteem in gevaar worden gebracht door hackpogingen. Manieren waarop u deze daling kunt voorkomen, in lijn met het voorzichtige online gebruik in het algemeen. Het is bijvoorbeeld be>

Voor het grootste deel gebruiken deze doe-het-zelfbeveiligingssystemen hun eigen beveiligingsmaatregelen om inbreuken te minimaliseren. Sommige doe-het-zelfbeveiligingssystemen zoals SimpliSafe gebruiken gecodeerde signalen: of het nu het basisstation in uw huis is dat met de sensoren praat of een signaal dat uw huis verlaat en naar een meldkamer gaat. Een ander ding dat u kunt doen, is ervoor zorgen dat de software voor uw doe-het-zelfsysteem actueel en actueel is.

Onze andere beoordelingen voor thuisbeveiliging

We hebben de plannen vergeleken en de gadgets geïnstalleerd en hebben favoriete producten en diensten verzameld om voor alle aspecten van uw huis te zorgen. Bekijk onze topkeuzes in de beoordelingen hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk