Joe Supan Staff Writer Door Joe Supan Staff Writer

De beste beveiligingssystemen voor thuis in Ohio

Geloof het of niet, vermogensdelicten zijn in de staat Buckeye achteruitgegaan. Volgens het tweede kwartaalrapport van het Office of Criminal Justice Services in grote steden in Ohio daalde het aantal gevallen van vermogensdelicten tussen 2017 en 2018 met 9,6%. Desondanks biedt een beveiligingssysteem voor thuis zekerheid en voegt het een ander niveau van bescherming toe dat u het doelwit bent van vermogensdelicten.

Met dat in gedachten is het nu voor Ohio-huiseigenaren een goed moment om te investeren in een kwalitatief hoogstaand beveiligingssysteem. We hebben acht maanden >HD-videobewakingscamera's verbonden met een 24/7 extern team van beveiligingsexperts , bewegingssensoren voor uw deuren en ramen en mobiele apps zodat u uw huis overal kunt volgen.

Dat gezegd hebbende, het juiste beveiligingssysteem voor uw huis hangt af van uw specifieke behoeften; we raden u aan offertes van alle vier te vergelijken om uw beste pakket te vinden.

De 4 beste beveiligingssystemen voor thuis in Ohio

Ohio Home Security beoordelingen

Best voor
Domotica

Vivint
Full-service professionele beveiliging ontmoet huisautomatisering; Met Vivint kun je al je thuissystemen beheren vanaf één slank station.

Hoewel elk bedrijf dat we hebben getest, enkele functies voor huisautomatisering biedt, was geen daarvan zo intuïtief en gebruiksvriendelijk als Vivint . is the way to go. Als u van uw huis een volledig geautomatiseerde slimme woning wilt maken, is Vivint de juiste keuze .

Het begint allemaal met de app van Vivint , waarmee u de automatiseringsapparaten van uw huis op afstand kunt bedienen. Dingen zoals het inschakelen en uitschakelen van het beveiligingssysteem, het aanpassen van de thermostaat en het openen van de garagedeur waren zo eenvoudig dat onze testers zeiden dat ze de app meer gebruikten dan het basissysteem, zelfs wanneer ze thuis waren.

De app stuurt u ook handige meldingen als u kwetsbare delen van uw huis heeft verlaten - bijvoorbeeld een ontgrendelde deur - of als een van de bewegingssensoren van uw huis wordt geactiveerd terwijl u weg bent. Het beste van alles is dat u op elk gewenst moment kunt inchecken op een livestream van uw beveiligingscamera's, zodat u altijd precies weet wat uw meldingen inluidt.

Verder had het huisautomatiseringssysteem van Vivint een aantal leuke aanpassingselementen die we nergens anders zagen. U kunt uw deur instellen om elke dag op hetzelfde tijdstip te vergrendelen, uw thermostaat verlagen tijdens de uren dat u op het werk bent, of automatisch instellen dat uw lichten 's nachts aan gaan als u op vakantie bent.

Dit alles bespaart u veel tijd en geld. Ten eerste betaalt u niet voor hulpprogramma's wanneer u ze niet echt gebruikt. Ten tweede is uw beveiligingssysteem altijd ingeschakeld als u niet thuis bent, waardoor u geen maandelijkse factuur kunt betalen voor een systeem dat vaak inactief is.

Dat gezegd hebbende, aanmelden bij Vivint is een substantiële verplichting. Het bedrijf biedt u twee opties: koop al uw apparatuur vooraf en betaal een maandelijkse vergoeding voor de beveiligingsmonitoring, of sluit een contract van vijf jaar aan met de prijs van de apparatuur toegevoegd aan uw maandelijkse factuur tegen 0% rente.

Wat je ook kiest, je hebt maar drie dagen een proefvenster om je systeem te testen. Toch vonden we de technologie van Vivint indrukwekkend genoeg dat het de moeite waard is voor iedereen die op zoek is naar een volledig geautomatiseerde woning.


Beste klantenondersteuning

FrontPoint
Professionele monitoring en een volledig assortiment beveiligingspakketten, ondersteund door enkele van de beste klantenservice in de branche.

De thuisbeveiligingsservice van Frontpoint heeft veel te bieden: ultramoderne technologie, een intuïtieve mobiele app en een bedieningspaneel dat zijn onverwoestbare claim waarmaakt . Maar waar het bedrijf echt opvalt, is de uitstekende klantenservice. is a great place to start your search. Als je nieuw bent in huisbeveiliging en een klantenservice wilt die het niet erg vindt om een ​​beetje in de hand te houden, is Frontpoint een geweldige plek om je zoektocht te starten.

Omdat Frontpoint geen professionele installatie biedt, zijn behulpzame medewerkers van de klantenservice essentieel voor een positieve ervaring. Zodra we Frontpoint belden voor ons eerste consult, voelden we ons meer verzorgd dan bij enig ander bedrijf.

Hoewel ADT en Vivint altijd vriendelijk en deskundig waren, hadden onze testers het gevoel dat ze vaak naar een verkooptraject werden geleid. Aan de andere kant leek Frontpoint echt te geven om onze vragen te beantwoorden zonder in onze portemonnee te komen.

Toen we klaar waren om een ​​aankoop te doen, begeleidden de vertegenwoordigers van Frontpoint ons op een bijzonder doordachte manier door het proces: ze stelden ons gedetailleerde vragen over de indeling van ons huis, wat onze specifieke zorgen waren en wat voor apparatuur we het meest zouden voelen comfortabel met.

Zodra onze apparatuur arriveerde, bood de website van Frontpoint eenvoudig te volgen instructies die ons hielpen ons systeem zelf op te zetten. Al met al duurde het hele proces slechts ongeveer een half uur - en we bespaarden de kosten van $ 100 die bij de meeste professionele installaties horen.

Een van onze enige klachten bij Frontpoint is dat de enige pakketten die worden geleverd met live videobewaking - een essentieel kenmerk van elk beveiligingssysteem voor thuis - de duurste zijn. Maar die extra kosten werden gecompenseerd door het feit dat het bedrijf de meest flexibele contracten van al onze topkeuzes aanbiedt, met een lengte van één tot drie jaar.

Het komt ook met een royale 30-daagse proefperiode (vergeleken met drie-daagse perioden voor ADT en Vivint), dus het is een geweldige plek om te beginnen als je gewoon je tenen in het water van de thuisbeveiliging wilt duiken.

Meest
Flexibel

SimpliSafe
Met een eenvoudige doe-het-zelf-installatie en budgetvriendelijke plannen loopt SimpliSafe voorop als het gaat om thuisbeveiliging.

Met tientallen thuisbeveiligingssystemen die jockeyen voor herkenning in de ruimte, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke voor u geschikt is. Na een opknapbeurt van hun apparatuur , stijgt SimpliSafe snel door de rangen van de thuisbeveiliging. Met plannen vanaf slechts $ 15, kunt u zich veilig voelen wetende dat uw huis 24 uur per dag professioneel wordt bewaakt. Als u ervoor kiest om niet voor een maandelijks abonnement te betalen, biedt SimpliSafe u ook de flexibiliteit om het systeem zelf te controleren.

Of u nu kiest voor een monitoringplan of ervoor kiest om zelf te monitoren, SimpliSafe vereist dat u vooraf apparatuur aanschaft. Gelukkig is het goedkoper dan de meeste grote beveiligingssystemen (vooral als je kiest voor een van hun gerenoveerde systemen met 25-30% korting), en je hoeft je geen zorgen te maken over het inhuren van een professional om het voor je in te stellen: Simplisafe heeft ontwierp een gedetailleerde stap-voor-stap handleiding die gebruikers de mogelijkheid biedt voor een eenvoudige, boorvrije DIY-installatie. U hebt echter nog steeds de optie om een ​​professional te laten >

Gids voor Ohio Home Security Systems

Veiligheidsbeleid vals alarm in Ohio

In elke staat in het land vormen valse alarmen van binnenlandse beveiligingssystemen een aanzienlijke belasting van de tijd en middelen van de lokale politie. Zoals Ramona Patts, een beheerder in de afdeling Support Services van de stad, tegen de Columbus Dispatch vertelde : "Elk alarm dat we hebben, heeft een ander reactieniveau door de politie ... Ze worden allemaal verzonden totdat ze worden geannuleerd door de radio." Het verhaal is hetzelfde gebeurt in Akron, waar de politie zegt dat 98% van de 10.000 jaarlijkse alarmmeldingen van de stad geen bewijs leveren van een echte misdaad.

Omdat politieagenten verplicht zijn om op elk alarm te reageren alsof het de echte deal is - dat wil zeggen, brandende sirenes - heeft de staat Ohio een escalerend boetesysteem ingesteld voor recidivisten. Columbus alleen al verzamelde bijna $ 1,4 miljoen aan boetes voor vals alarm in 2016 . En hoewel het beleid van stad tot stad kan verschillen, heeft Ohio een aantal wetten voor de hele staat op dit gebied.

In de meeste townships van Ohio zijn de eerste drie valse alarmen in een jaar op het huis. Daarna worden de straffen behoorlijk steil : het vierde valse alarm kost je $ 50, de vijfde $ 100, en daarna allemaal $ 150. Aangezien er veel valse alarmen optreden bij eigendommen waar de eigenaar niet woont (denk aan rehab-projecten of werkruimten) en niet iedereen weet dat een telefonische melding betekent dat de politie wordt verzonden, zijn veel eigenaren niet eens op de hoogte van boetes tot ze duizenden zijn geworden.

Het is be>

Ohio misdaadcijfers

De staat Buckeye bevindt zich in het midden van het peloton in bijna elke misdaadmeting. Om dat in perspectief te plaatsen, was ongeveer een op de 41 inwoners het slachtoffer van inbraak, diefstal of diefstal in 2017.

Dat gezegd hebbende, de kans is groot dat je huis leeg blijft voor be>

Veelgestelde vragen over Ohio Home Security Systems

Zijn dit de enige binnenlandse beveiligingsbedrijven in Ohio?

Hoewel we ervan overtuigd zijn dat al onze landelijke keuzes topklasse thuisbeveiliging bieden, kunt u zich nog steeds comfortabeler voelen bij een lokale provider. We hebben naar Angie's List, Google en Yelp verwezen om vijf andere bedrijven te vinden die consistent hoge beoordelingen hebben ontvangen:

Is een doe-het-zelf beveiligingssysteem het geld waard dat is bespaard op een professionele installatie?

In onze ervaring, ja, maar dit kan variëren op basis van een aantal factoren. Toen we ons DIY-systeem van Frontpoint kregen, was het uiterst eenvoudig te installeren. Niemand van ons had een achtergrond in elektronica of engineering nodig om het te laten werken. En als we vragen hadden, was Frontpoint daar met een antwoord. Dus in dat scenario was het $ 100 waard om het zelf te installeren.

Als u een doe-het-zelfsysteem overweegt, raden we u aan recensies en beoordelingen van consumenten te bekijken. Veel van deze bieden inzichten in hoe eenvoudig of moeilijk doe-het-zelf-systemen te installeren zijn. Terwijl het zelf installeren van een systeem (wanneer de optie aanwezig is) u geld kan besparen, is het wellicht beter om het professioneel te laten installeren als het systeem te ingewikkeld of betrokken blijkt te zijn.

De beste Ohio beveiligingssystemen: samengevat

Vivint
FrontPoint
ADT
SimpliSafe
Onze review
Onze review
Onze review
Onze review
Prijzen beginnen bij
$ 39.99 / mo.
$ 34.99 / mo.
$ 36.99 / mo.
$ 14.99 / mo
Contractduur
Maand tot maand
42 maanden
60 maanden
12 maanden
36 maanden
36 maanden
Geen contracten
camera's
binnen-
Buitenshuis
deurbel
binnen-
Buitenshuis
deurbel
binnen-
Buitenshuis
deurbel
Binnen, deurbel
sensoren
Indringing
Rook / overstroming / CO
Paniek knop
Indringing
Rook / overstroming / CO
Paniek knop
Indringing
Rook / overstroming / CO
Paniek knop
Rook / bevriezen / overstroming / paniekknop
Smart Home-functies
Lichten
sloten
Thermostaat
Garagedeur
Lichten
sloten
Lichten
sloten
Thermostaat
Garagedeur
Sloten, thermostaat
Controlepaneel
Touch screen
Applicatie voor de mobiele telefoon
Touch screen
Applicatie voor de mobiele telefoon
Touch screen
Klassiek toetsenbord
Applicatie voor de mobiele telefoon
Basisstation, toetsenbord, web of mobiele app

Misschien vind je dit ook leuk