Door Irene Kehlier

De beste kat behandelt

Katten genieten net zoveel van traktaties als honden, zelfs als ze niet zo vaak "zitten" of "schudden" om er een te krijgen. Traktaties zijn een geweldige manier om contact te maken met je kat, ze in een draagzak te lokken of ze af te leiden tijdens een verzorgingssessie. De beste kattenkoekjes passen in een gezond katachtig dieet, bevatten veel eiwitten en slaan onnodige vulstoffen over zoals maïs, tarwe, suiker of extra natrium. Na gesprekken met dierenartsen, het onderzoeken van ingrediëntenlabels en het aanbieden van de finalisten aan onze eigen katten, belandden we op onze topkeuzes .

De 4 beste kattraktaties

De beste kat behandelt: samengevat

Orijen Tundra Cat Treats
Vital Essentials Minnows
Cat-Man-Doo Bonitovlokken
De eerlijke keukenbouillonbouillon
Beste kat traktatie
Beste Cat Treat Runner-Up
Beste brokjes Topper
Beste brokjes Topper Runner-Up
Type
Gevriesdroogde
Gevriesdroogde
Gevriesdroogde
Poederconcentraat
Grootte
1,25 oz.
0,5 oz.
4 Oz.
3,6 oz.
ingrediënten
Wilde zwijnenlever, wilde zwijnen, geitenlever, hertenlever, geiten, hertenvlees, poolijs, gemengde tocoferolen (natuurlijk conserveermiddel)
Voorn
Bonito
Runderbouillon, rundvlees, peterselie, pompoen, kurkuma-extract
Best door / vervaldatum
18 maanden
30 dagen na opening
n / a
12-24 maanden

Orijen Tundra Cat Treats

Beste kat traktatie

Orijen
Zachte, hapklare snacks die niets anders bevatten dan een mix van gevriesdroogde lever en wild, van een bedrijf met een reputatie voor transparante productiepraktijken.
Pros
Breed scala aan uitstekende opties
Alle voordelen van gevriesdroogd
Kwaliteit sourcing en productie
Cons
Niet gemaakt in de VS.

Waarom we ervoor kozen

Breed scala aan uitstekende opties

Onze topkeuze: Orijen Tundra Cat Treats, een gezonde en "biologisch geschikte" traktatie gemaakt van niets anders dan eiwitten, van een bedrijf met een uitgesproken toewijding aan kwaliteitscontrole. De traktaties zijn er in verschillende smaken, zodat je kunt experimenteren om degene te vinden die je kat het lekkerst vindt, van zwijnen en geitenlevers tot hertenvlees en poolijs. Experimenteren is gezond, omdat orgaanvlees zoals lever verschillende soorten voedingsstoffen bieden dan spiervlees (zoals kipfilet). De ene heeft hogere niveaus van sommige vitamines en ijzer, de andere is een goede bron van omega-3-vetzuren. Bovendien bevat elke formule ingrediënten uit de regio.

Alle voordelen van gevriesdroogd

Klein, zacht en gevriesdroogd, deze traktaties bieden bijna dezelfde voedingsvoordelen als verse hapjes, maar zijn gemakkelijk voor u om te serveren (en voor pot om te consumeren) zonder een puinhoop te maken. De taaie textuur maakt ze minder vatbaar voor afbrokkeling in de zak of op de vloer dan andere droge opties. De houdbaarheid is ook een stuk beter. Gevriesdroogd zorgt voor een handige traktatie, plus het is ook een van de minst verwerkte traktatiesoorten die beschikbaar zijn, vaak met alleen vlees, dat is waar uw kat echt om geeft.

Kwaliteit sourcing en productie

Orijen staat bekend om zijn toewijding aan verantwoorde inkoop: geen mysterieus vlees hier. De kattenkoekjes worden vervaardigd in de Kentucky DogStar-keukens van het bedrijf, die op alle mogelijke manieren zijn gecertificeerd voor veiligheid : het voldoet aan de normen voor het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA), de FDA, de regering van Canada en de Europese Unie (EU). We gaven de voorkeur aan de eenvoud en zuiverheid van de Orijen-formule boven andere, vergelijkbare producten met meer ingrediënten. Zoals Dr. Richter uitlegt: "Het beste voer en lekkernijen voor katten zijn van hoge kwaliteit met weinig ingrediënten."

Punten om te overwegen

Niet gemaakt in de VS.

Deze kattenkoekjes zijn van Canadese origine, wat betekent dat je het misschien moeilijker zult vinden om ze in de schappen in de VS te vinden. Importkosten kunnen ook de prijs iets hoger maken dan ruwweg vergelijkbare Amerikaanse producten. Raakte dichter $ 10 dan $ 5 voor een kleine 1,25 oz. container, we denken nog steeds dat de superieure kwaliteit de opwaardering waard is.

Vital Essentials Minnows Gevriesdroogde Kattentraktaties

Beste Cat Treat Runner-Up

Vital Essentials
Door deze gedroogde minnows zijn sommige eigenaren er nogal druk uit, maar ze zijn een goede geurarme optie voor katten die van vis houden.
Pros
Gewoon en populair
Makkelijk te serveren
Hoge kwaliteitsnormen
Cons
Gebrek aan variatie

Waarom we ervoor kozen

Gewoon en populair

Onze nummer twee voor de beste kattraktatie, Vital Essentials Minnows gevriesdroogde kattenkoekjes, hebben maar één ingrediënt: minnows. Deze kleine, gevriesdroogde vis - ongeveer een centimeter >

Makkelijk te serveren

Onze katten waren vocaal over deze visachtige traktaties, en we waardeerden dat ze minder stinkend zijn, gemakkelijker uit te delen en goedkoper zijn dan zakjes natte vis. Ze bevatten niets anders dan hele, gedroogde minnows, ze zijn gemakkelijk individueel te verdelen en we konden ze nauwelijks ruiken toen we de zak openden.

Hoge kwaliteitsnormen

Net als Orijen heeft Vital Essentials een indrukwekkende toewijding aan kwaliteit. Al hun voedsel voor huisdieren en traktaties zijn afkomstig, geproduceerd en verpakt in de VS en het bedrijf hanteert strikte kwaliteitscontrolenormen, waaronder vrijwillige USDA-tests ter plaatse.

Punten om te overwegen

Gebrek aan variatie

Omdat Vital Essentials-minnows precies zijn wat de naam suggereert - minnows - kunnen jij of je kat binnenkort moe worden van dezelfde oude, dezelfde oude. En omdat allergieën zich soms uiten in herhaalde consumptie van allergeen na verloop van tijd, zul je helemaal een ander merk moeten zoeken als de symptomen opduiken. Dat gezegd hebbende, de meeste katten kunnen in het algemeen geen genoeg krijgen van vis, en deze gevriesdroogde minnows in het bijzonder.

Cat-Man-Doo Bonitovlokken

Beste brokjes Topper

Cat-Man-Doo
Lichtgewicht vlokken gedroogde bonito (een soort vis) die een uitstekende brokjes maken om kieskeurige eters aan te moedigen.
Pros
Makkelijk over brokken te schudden
Geweldig voor kieskeurige eters
Zuiver eiwit
Cons
Visgeur

Waarom we ervoor kozen

Makkelijk over brokken te schudden

Een andere fishy-optie, Cat-Man-Doo gedroogde Bonito Flake Cat Treats, verraste ons. Deze eenvoudige traktatie bestaat uit niets anders dan gedroogde visvlokken, elk stuk ongeveer de grootte van een cornflakes. Bonitovlokken zijn zo licht van gewicht dat we het lastig vonden om ze individueel te verdelen (haal er één uit en je komt er waarschijnlijk een handvol uit), maar ze zijn geweldig om op brokken te strooien.

Geweldig voor kieskeurige eters

Strooi bovenop droogvoer en zie je kat rennen. Deze dunne, luchtige vlokken zijn een uitkomst voor kieskeurige katten, die waarschijnlijk massaal brokken wanneer er bonitovlokken bij betrokken zijn.

Zuiver eiwit

Bonito is een soort tonijn, en deze visvlokken zijn eenvoudig gedroogde porties bonitahuid. Hoewel het merk Cat-Man-Doo niet voor menselijke consumptie is, worden andere soorten bonitovlokken in de Japanse keuken populair gebruikt. Deze traktatie met één ingrediënt heeft alles wat een kat wil: eiwit, eiwit en meer eiwit. Net als Vital Essentials zijn er geen andere ingrediënten dan de vis zelf.

Punten om te overwegen

Visgeur

Wees gewaarschuwd dat deze traktatie zwaar naar vis ruikt; open deze zak, en er is geen twijfel over welke smaak het bevat. Maar hoewel het stinkend was voor de mens, was het een enorme winnaar bij onze katten.

De eerlijke keukenbouillonbouillon

Beste brokjes Topper Runner-Up

The Honest Kitchen
Deze gepoederde bouillon moet worden gemengd met heet water voor het opdienen, maar het is een andere mix-in die kan worden gebruikt om terughoudende eters te dwingen.
Pros
Een rijke vloeibare traktatie
Voedingsstoffen plus hydratatie
>
Cons
Vereist voorbereiding

Waarom we ervoor kozen

Een rijke vloeibare traktatie

De Honest Kitchen Functionele vloeibare traktatiebouillon is een andere mengeling die we leuk vonden. Net als Cat-Man-Doo kan deze optie worden toegevoegd aan nat of droog voedsel om het aantrekkelijker te maken. Meng in dit geval het rundvlees in poedervorm met heet water om een ​​rijke bouillon te maken die over het kattenvoer kan worden gegoten dat uw kat lekker vindt (of niet).

Voedingsstoffen plus hydratatie

Als u uw kat droogvoer voert en zich zorgen maakt dat ze niet genoeg vocht krijgen, is de bottenbouillon van The Honest Kitchen een smakelijke manier om het probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat u uw huisdier het beste kattendieet geeft dat u kunt geven. De instructies suggereren het mengen van de bouillon met nat en droog voedsel, of alleen serveren. We probeerden het toe te voegen aan nat voer, en een van onze testkatten was enthousiast genoeg om te proberen zijn kom van het aanrecht te slaan voordat we klaar waren met het bereiden.

>

Omdat Honest Kitchen Bone Bouillon een poeder is, heeft het een veel >

Punten om te overwegen

Vereist voorbereiding

Hoewel deze vloeibare traktatie veelzijdig en bevredigend is, wees gewaarschuwd dat het iets arbeidsintensiever is om voor te bereiden. Je moet water verwarmen, de gepoederde bouillon mengen en wachten tot het is afgekoeld tot een drinkbare temperatuur. Het duurt een minuut of twee om het poeder te klonteren en volledig op te lossen.

Gids voor kattraktaties

Hoe vindt u de juiste kattraktatie voor uw huisdier?

Experiment

Door onze op ingrediënten gebaseerde bezuinigingen hebben we een lijst van 16 kattenkoekjes achtergelaten, allemaal geweldige keuzes voor een gezond kattendieet. Ze zijn vrij van vulstoffen en bieden alle eiwitbronnen waar katten van houden. Om op onze favorieten te belanden, hebben we de laatste 16 met de hand getest, rekening houdend met hun geur, grootte en verpakking, evenals onze ervaringen om ze aan onze eigen katachtige metgezellen te voeren.

Als je je kat wilt laten proeven uit een grotere groep deelnemers dan onze top vier, probeer dan ons praktijktestproces zelf uit, beginnend met zoveel van deze uitstekende kattraktaties die je wilt ophalen.

Zoek naar meerdere smaken

Bij het maken van het definitieve onderscheid tussen goede kattenverzorgingsmerken hebben we prioriteit gegeven aan bedrijven die meerdere smaken aanboden. Katten kunnen net als mensen voedselallergieën en smaakvoorkeuren hebben, dus hebben we ons gericht op merken met ten minste drie opties om uit te kiezen. Als je kat het allemaal kan eten, of als je wilt winkelen voor wat er te koop is, is een scala aan smaken niet zo be>

Houd allergieën in de gaten

Katten kunnen soms allergisch zijn, zelfs voor voedsel waar ze normaal gesproken van houden, zoals kip, vis of rundvlees. Bij katten nemen voedselallergiesymptomen meestal de vorm aan van huidproblemen : haarverlies, laesies en krabben. Als een vlooienallergie is uitgesloten, kan dit een eiwit of koolhydraat zijn waar uw kat last van heeft. De enige manier om het zeker te weten, is door een dieet met beperkte ingrediënten te voeren en geleidelijk ingrediënten opnieuw te introduceren om erachter te komen wat de problemen veroorzaakt.

Veelgestelde vragen over Cat Treat

Hoeveel traktaties kan ik mijn kat voeren?

Meer dan de helft van de huisdieren in de VS is geclassificeerd als overgewicht , en Dr. Richter waarschuwt dat "traktaties een minderheid van de dagelijkse voedselinname van een hond of kat moeten zijn." Als u traktaties vaak gebruikt als onderdeel van de training, is het een goed idee om de porties van uw kat dienovereenkomstig te verminderen. Onderzoek suggereert ook dat veel binnenkatten onvoldoende lichaamsbeweging krijgen, waarbij in één onderzoek inactiviteit wordt vastgesteld als voorspeller van diabetes . Dus als je geneigd bent om je kat te veel te laten genieten (het is gemakkelijk om te doen), probeer dan traktaties uit te delen aan het einde van een >

Kan ik mijn kat een kom melk geven?

Ondanks wat je misschien in films hebt gezien, is het eigenlijk geen goed idee om katten een schotel melk te geven . Waarom? De meeste katten zijn lactose-intolerant, wat betekent dat het verteren van melk een maagklachten kan veroorzaken.

Zijn kattenkoekjes veilig voor kittens?

Kattensnoepjes zijn veilig voor kittens, maar het is be>

Zijn kattenkoekjes veilig voor honden? En zijn hondensnoepjes veilig voor katten?

Hoewel katten die in hondenvoer en hondensnoepjes duiken (en vice versa) kunnen gebeuren, schetst dit PetMD-artikel waarom het geen goed idee is om dat regelmatig te laten gebeuren. Kortom, katten en honden hebben verschillende voedingsbehoeften en moeten zich zoveel mogelijk aan hun respectieve voedingsmiddelen en traktaties houden.

Meer recensies over huisdierproducten

U wilt dat de keuzes die u maakt over de gezondheid van uw huisdier de juiste zijn, van de dierenarts die ze bezoeken tot het voedsel dat u in hun kom doet. We hebben experts op het gebied van dierenwelzijn geraadpleegd en de ingrediënten geanalyseerd om u te helpen geweldige aankoopbeslissingen te nemen als het gaat om uw harige vriend.

Misschien vind je dit ook leuk