Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste satelliet-tv-aanbieders

Met slechts twee landelijke aanbieders van satelliet-tv beschikbaar, moet de keuze eenvoudig zijn. We hebben kanaalpakketten, DVR-systemen en klantenservice vergeleken om te zien hoe elk pakket zich opstapelde. U moet prioriteiten stellen tussen prijs, technologie en programmeren om uw beste te vinden.

De 2 beste aanbieders van satelliet-tv


Beste sportpakket

DIRECTV
De beste sportpakketten en goede draadloze bundelopties.
Pros
Exclusieve sportprogrammering
Consistente klantenservice
Draadloze bundeling
Cons
Middelmatige DVR
Prijssprong na contract

Waarom we ervoor kozen

Exclusieve sportprogrammering

Sportfanaten en loyalisten nemen nota - DIRECTV biedt de meest uitgebreide programmeringspakketten voor al uw competitieve televisie. In het bijzonder kunt u toegang krijgen tot het exclusieve NFL Sunday Ticket-pakket, dat alles over voetbal omvat (zelfs spellen die niet op de markt zijn). Het pakket bevat ook een fantasy-voetbalzender genaamd Fantasy Zone en een Short Cuts-kanaal dat 30 minuten reclamevrije herhalingen van games geeft. Het kost momenteel $ 294 voor het seizoen, maar is ook opgenomen in sommige tv-pakketten.

Voor meer gevarieerd sportbezoek, biedt DIRECTV's Sports Pack elke maand een extra $ 14 en biedt het 30 regionale netwerken, MLB Network Strike Zone / Extra Innings, ESPN Buzzer Beater, internationaal voetbal, speciale sporten en meer. Als u de Premier-pakketlaag kiest, wordt alles in het Sports Pack inbegrepen.

Consistente klantenservice

DIRECTV plaatst consequent best-in-class voor klantenservice. JD Power heeft de aanbieder vijf van de vijf in algemene tevredenheid in de regio's Zuid en Oost toegekend. De rating van ACSI daalde van de 68 van de 100 van vorig jaar naar 64 van de 100, hoewel deze score nog steeds beter is dan veel andere aanbieders van satelliet- en kabel-tv. Dit soort statistieken zorgt voor meer betrouwbaarheid, nauwkeurige facturering en pijnloze interacties.

Draadloze bundeling

DIRECTV is de enige aanbieder van satelliet-tv waarmee u kunt bundelen met uw mobiele telefoonservice. Als u op zoek bent naar een telefoonabonnement, kunt u DIRECTV en AT Wireless koppelen en ongeveer $ 15 per maand besparen. U kunt ook een internetservice toevoegen met snelheden tot 50 Mbps - genoeg voor de meeste huishoudens.

Punten om te overwegen

Middelmatige DVR

DIRECTV brengt niets nieuws op de markt met zijn Genie HD DVR. Hiermee kunt u vijf shows tegelijkertijd opnemen en heeft 200 uur HD-opslag - maar dat is niet eens de helft van de capaciteit van de DVR van DISH Network. Terwijl 200 uur genoeg zou moeten zijn voor de meeste huizen, biedt de DVR van DISH een bijna onbeperkte bibliotheek. Aan de positieve kant is de prijs van de Genie DVR in veel pakketten inbegrepen, zodat u niet elke maand extra hoeft te betalen.

Prijssprong na contract

Hoewel de initiële promoprijzen redelijk betaalbaar zijn voor nieuwe klanten ($ 35 tot $ 110), zal DIRECTV's prijsstijging na contract meer dan het dubbele zijn van uw maandelijkse factuur. Na een contract van twee jaar kan je channelpakket je tussen de $ 78 en $ 181 kosten. Dit lijkt vooral duur in vergelijking met de prijsstijging van $ 20 door DISH. Dat gezegd hebbende, omdat de prijzen van DISH hoger beginnen, zul je na het verstrijken van de contracten in de buurt van dezelfde prijs eindigen. En omdat het vrij eenvoudig is om te bellen en te vragen om uw promoprijzen te verlengen, kan het de lagere startkosten waard zijn. Zorg ervoor dat je je kalender markeert voor die vervaldatum van twee jaar; de kans is groot dat u geen bericht ontvangt over prijsstijgingen.


Beste DVR

DISH Network
De beste DVR in de branche, plus uitstekende klantenservice.
Pros
Geavanceerde DVR
Indrukwekkende klantenservice
HD draagbare service
Cons
Beperkte bundelopties
Dure plannen

Waarom we ervoor kozen

Geavanceerde DVR

De Hopper 3 DVR van DISH loopt ongelooflijk voor op de markt. Het heeft de capaciteit om 16 shows tegelijkertijd op te nemen en 500 uur HD-inhoud op te slaan. Voor sommige context hebt u slechts ongeveer 100 uur nodig om alle negen seizoenen van The Office op te slaan. De Hopper kan je ook helpen je afstandsbediening te vinden, je factuur via je tv te betalen en reclames en prime-time opnames over te slaan. Als u uw entertainmentervaring echt wilt verbeteren, en vooral als u veel shows en films wilt opnemen, wilt u DISH overwegen.

Indrukwekkende klantenservice

DISH-klanten zijn doorgaans relatief tevreden over hun service en het bedrijf scoort goed door JD Power en Consumer Reports. In de regio's West en Noord-Centraal versloeg DISH Network DIRECTV in de JD Power-enquête, gemiddeld vijf van de vijf in alle statistieken. In vergelijking met providers zoals Frontier en Charter Spectrum (die beide een score van twee op vijf behaalden), kunt u een consistentere en bevredigende klantervaring verwachten.

HD draagbare service

Als u tv-service op uw camper of boot wilt aansluiten, kunt u een draagbare satelliet van DISH kopen. Je hebt de mogelijkheid om onderweg te betalen (vanaf $ 35 per maand) of toe te voegen aan je reguliere abonnement voor ongeveer $ 7 meer per maand. De service heeft Reader's Choice Awards gewonnen uit de tijdschriften Trailer Life en MotorHome. Satellietradio is inbegrepen in de service en maakt uw entertainmentoptie op de weg compleet.

Punten om te overwegen

Beperkte bundelopties

Voor shoppers die hun diensten bij één provider willen consolideren, is DISH waarschijnlijk niets voor u. Het biedt technisch gezien geen eigen internetservice, maar koppelt u in plaats daarvan aan een van zijn partners, HughesNet of Viasat. En als het gaat om internetdienst, zijn deze twee satellietproviders enkele van de minst geliefde, met snelheden die meestal oplopen tot 25 Mbps. Dat is misschien genoeg voor een gezin van twee personen met beperkte streamingactiviteit, maar met DIRECTV's bundels kun je die snelheid (en voor een goedkopere prijs) verdubbelen.

Dure plannen

DISH Network-pakketten beginnen bij bijna $ 40 meer dan DIRECTV. Een 120-kanaalspakket kost nu $ 70 met schotel en slechts $ 35 met DIRECTV, en de starttarieven van schotel zijn allemaal ongeveer $ 10 hoger dan vorig jaar. Dat gezegd hebbende, na het tweejarige contract, stijgen de DISH-tarieven met ongeveer $ 20, terwijl de prijzen van DIRECTV $ 40 tot $ 70 stijgen, afhankelijk van het pakket. Of u nu meer of later wilt betalen, de prijzen na contract zijn ongeveer gelijk. We zijn er voor om nu minder te betalen; u kunt annuleren vóór de prijsaanvraag of vragen om uw promoprijzen te handhaven.

Hoe u de juiste satelliet-tv-aanbieder voor u kunt vinden

Audit uw kanalen

Volgens het Total Audience Report 2016 van Nielsen Company kijken consumenten slechts ongeveer 19 van de 200 kanalen waarvoor ze betalen. Om te voorkomen dat u verzilverd voor een zenderpakket met 180 kanalen of meer, is het een goed idee om de kanalen die u het meest bezoekt te controleren en prioriteit te geven bij het winkelen. Dit helpt je de beste prijs te vinden voor een pakket met alles wat je nodig hebt. U hoeft niet te upgraden naar het 250-pluspakket als al uw favoriete kanalen in het 120-pluspakket worden geleverd. Meestal bieden de twee goedkoopste pakketten de meest afgeronde line-up en hogere niveaus voegen sport- en premiumkanalen toe die je vaak afzonderlijk kunt kopen.

Overweeg uw services te bundelen

U kunt ongeveer $ 30 besparen op elke service die u met één provider bundelt. U bespaart ook tijd en moeite met een geconsolideerde factuur. Als uw huis naast tv ook een tv- of telefoonservice nodig heeft, is het een goed idee om de gebundelde pakketten van tv-providers te overwegen. U kunt zelfs livestreamingdiensten bundelen met uw internetprovider als kabel-tv te oud voor u is.

Houd de tarieven in de gaten

Houd rekening met eventuele kosten als u zich opmaakt om tv-diensten aan te schaffen. De kosten voor installatie, activering, annulering en apparatuur kunnen oplopen tot een schokkend eerste factuur. Sommige providers rekenen zelfs subtielere kosten aan, zoals een regionaal kanaal en HD-kosten. Begroting op de juiste manier, en wees niet bang om te bellen en de vertegenwoordiger te vragen om af te zien van kosten, vooral als u een nieuwe klant bent.

Volg uw contracttijdlijn

Providers geven u geen heads-up wanneer uw tweejarig contract afloopt en uw maandelijkse factuur wordt verhoogd. Stel een herinnering in uw telefoon in of markeer uw agenda voor wanneer die tijd nadert en bel vervolgens uw provider. Vertegenwoordigers willen boven alles uw bedrijf behouden - als u suggereert dat u rondkijkt of een bedrijf met lagere tarieven overweegt, zullen ze waarschijnlijk uw promotieprijzen verlengen of een jaar gratis HBO aanbieden. Vergeet niet alles op te schrijven en uw nieuwe tarieven te bevestigen. Vraag naar details zoals het oproeplogboek of bevestigingsnummers, zodat u bewijs hebt voor het geval er zich achteraf afwijkingen voordoen.

Veelgestelde vragen over satelliet-tv

Hoe werkt satelliet-tv?

Specifieke programmakanalen (zoals ESPN of HBO) zullen hun inhoud via satelliet naar een uitzendcentrum uitzenden. Het uitzendcentrum straalt die signalen vervolgens naar satellieten in een baan die ze vervolgens opnieuw uitzendt naar de schotel van een kijker op aarde.

Kun je dezelfde satellietschotel gebruiken voor internet en tv?

Het korte antwoord: Nee. De twee schotels werken op verschillende frequenties. Tv-satellieten zijn alleen ontworpen om signalen te ontvangen, terwijl een internetschotel signalen moet verzenden en ontvangen. Bovendien moeten beide satellieten die op uw huis zijn geïnstalleerd, op verschillende satellieten in de ruimte zijn gericht.

Wat is het verschil tussen kabel- en satelliet-tv?

Kabel-tv en satelliet-tv zijn totaal verschillende technologieën, en het grootste verschil voor de consument is beschikbaarheid. Kabel-tv vereist bekabelde infrastructuur die in uw buurt is gebouwd, terwijl satelliet-tv overal kan worden gebruikt met een duidelijk zicht op de lucht. Dit maakt satellietdiensten populair voor landelijke gebieden en reizende huizen, zoals campers en boten. Als het gaat om kwaliteit, heeft satelliet over het algemeen een duidelijker HD-beeld, maar kabel biedt een betrouwbaarder beeld. Een satellietschotel is gevoelig voor alles, van zware regen tot dolende honkballen. Zelfs een beetje bewegen kan het signaal en beeld verstoren.

De beste aanbieders van satelliet-tv: samengevat

DIRECTV
DISH Network
Afspraakvenster installeren
4 uur
4 uur
Consumer Reports lezer score
66/100
69/100
Aantal kanaalpakketten
6
4
Bundelopties
TV, internet, telefoon thuis, AT draadloos
TV, internet
DVR-kosten
$ 0- $ 15 + / mo.
$ 5 + / mo.

Misschien vind je dit ook leuk