Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste hometrainers

Het vinden van de juiste hometrainer is afhankelijk van veel dingen, waaronder uw lichaam, voorkeuren en fitnessdoelen. Dit is voordat we zelfs ingaan op de diversiteit van stationaire fietsen en de unieke rij- en trainingsvoordelen. Gelukkig hebben we de tijd genomen om een ​​deel van het giswerk te elimineren door twee van de meest populaire stijlen - ligfiets en spin - te verkennen om de beste modellen op de markt te vinden.

De 5 beste hometrainers

De beste hometrainers: samengevat

Best voor Vliegwiel Gewicht Max. Gebruikersgewicht Garantie
Bladez Echelon Beste Spin Bike 40 pond. 275 pond. 1 jaar op onderdelen

1 jaar arbeid
Diamondback 510lc Best Spin Bike Programming 32 pond. 300 pond. 3 jaar onderdelen

1 jaar arbeid
ProForm 740ES Beste ligfiets 20 pond. 350 pond. 2 jaar onderdelen

1 jaar arbeid
NordicTrack VR25 Beste ligfiets-upgrade 25 pond. 350 pond. 2 jaar onderdelen

1 jaar arbeid
Nautilus 616 Beste budget ligfiets 30 pond. 300 pond. 5 jaar onderdelen

2 jaar arbeid

Bladez Echelon

Beste Basic Spin Bike

Bladez
Eenvoudig en goed gemaakt, deze scherp geprijsde spinfiets gaf ons onze beste rit.
Pros
Compact en krachtig
Robuuste engineering
Goede prijs
Cons
Geen programmering

Waarom we ervoor kozen

Compact en krachtig

Voor een pure spin-ervaring - alleen u en de machine - houden we van de Bladez Echelon. Stille, consistente rotatie en gevoelige knopweerstand hielpen ons elke keer weer in een kwaliteitsrit. Of u nu op zoek bent naar een ruimtebesparende hometrainer (een kleine hometrainer voor gebruik in een appartement) of een training zonder afleiding (gestroomlijnde technologie), deze kleine en krachtige fiets levert.

Robuuste engineering

Hoewel het eenvoudige display nauwelijks meer is dan een stopwatch, is de techniek van de fiets zelf indrukwekkend. Het vliegwiel draait met een peppy, voorwaarts dringende beweging die nooit veerkrachtig aanvoelt, en in feite enkele van de meest hartelijke weerstandsniveaus kan bereiken die we ondervonden van alle spinmodellen. Ondanks het algehele lichte lichaamsgewicht van de Echelon is er geen trillen of geluid tijdens het trappen. We voelden ons veilig genoeg om de intensiteit vrij te verhogen en uit het zadel te rijden.

Goede prijs

Als er iets indrukwekkender is dan de solide constructie van de Bladez Echelon, is het de aantrekkelijke prijsstelling. Deze uitzonderlijke fiets kost minder dan $ 360 en kost minder dan de helft van de prijs van andere fietsen die qua rijgevoel niet te vergelijken zijn. Het blinkt ook uit in verstelbaarheid - de zitting en het handvat van de Echelon hadden een groter aanpassingsbereik dan elke andere fiets die we hebben getest.

Punten om te overwegen

Geen programmering

Zoals de meeste spinfietsen, gebruikt de Echelon een display op batterijen dat de intensiteit niet kan regelen en geen trainingsprogramma's biedt. Als je trainingsprogramma's en statistieken nodig hebt om je gemotiveerd te houden, bekijk dan de Diamondback. Sommige testers vonden de eenvoudige consoles echter minder afleidend dan hightech-versies, waardoor het gemakkelijker werd om zich op de training te concentreren. De console van de Echelon is misschien kaal, maar biedt alles wat u echt nodig hebt - prestatiestatistieken zoals verbrande calorieën, tijd, afstand en RPM's.

Diamondback Fitness 510Ic indoorfiets

Best Spin Bike Programming

Diamondback
Moeiteloos soepel en volledig uitgerust, deze spinfiets is aanzienlijk, zowel qua gewicht als qua technologie.
Pros
Uitzonderlijke techniek
Soepele rit
Cons
Verminderd verstelbereik

Waarom we ervoor kozen

Uitzonderlijke techniek

Na het spelen met allerlei knoppen en schroeven op andere spinfietsen, waren we opgelucht om de verfijnde, console-uitgeruste DiamondBack 510Ic tegen te komen. Als u de full-service programmering en schermkwaliteit van fitnessapparatuur op prijs stelt, zult u zich meer thuis voelen op deze spinfiets dan elke andere fiets die we hebben getest. De 510Ic centraliseert weerstandsaanpassingen, programmering en prestatiestatistieken in één slank display - ongeveer de grootte van een creditcardlezer. (De level-up van Diamondback, de 910Ic, is bijna identiek in structuur en techniek, met kleine aanpassingen aan vliegwielgewicht en programmeerdiepte die we niet impactvol genoeg vonden om de verhoging van $ 200 te rationaliseren.)

Soepele rit

Onze rijervaring op de 510Ic was luxueus soepel en stabiel. De zwaardere body van de Diamondback 510Ic betekent dat hij stevig op de vloer ligt en je veilig houdt als je hogere intensiteiten raakt of gaat staan ​​om te trappen. En dankzij de verscheidenheid aan programmering, waren we ervan overtuigd dat we een training konden vinden voor elk fitnessdoel.

Punten om te overwegen

Verminderd verstelbereik

Als het gaat om instelbaarheid, heeft de DiamondBack niet helemaal hetzelfde uitbreidingsbereik als de Bladez. Dat gezegd hebbende, kan de stoel hoger ratelen, waardoor het beter geschikt is voor gebruikers met extra >

ProForm 740 ES

Beste ligfiets

ProForm
Alle opvallende kwaliteiten van de andere ligfietsen die we hebben getest, verenigd in één superieure, redelijk geprijsde machine.
Pros
Strak en comfortabel
Slim programmeren
Uitstekende instelbaarheid
Cons
zwaar

Waarom we ervoor kozen

Strak en comfortabel

De ProForm 740 overtrof de verwachtingen van een ligfiets, verbeterde elke standaardfunctie en beantwoordde aan elke behoefte. We hielden van het slanke, gebeeldhouwde ontwerp en waardeerden hoe gemakkelijk ProForm het maakt om comfortabel te worden - de stoelsteunen zonder beperking, de pedaalrotatie blijft moeiteloos, zelfs naarmate onze inspanningen toenamen. Van alle ligfietsen die we hebben getest, heeft de ProForm deze delicate set balansen het beste geraakt.

Slim programmeren

De technologie van de ProForm 740 is zowel uitgebreid als onmiddellijk bruikbaar. De console is een klassieke creatie van iFit (het fitness-technologiebedrijf gecreëerd door ProForm en de moederentiteit van NordicTrack, ICON Fitness). Het hoogwaardige 7-inch touchscreen en de vetgedrukte pictogrammen die programmacategorieën weergeven, zorgen voor een intuïtieve interface die iedereen met vertrouwen zal voelen navigeren.

Uitstekende instelbaarheid

De ProForm heeft veel punten gewonnen voor de aanpasbaarheid. Til de stoelverstelhendel eenvoudig op en de stoel beweegt gemakkelijk wanneer u erop drukt. Andere fietsen begonnen meteen in de as te schuiven (of te vliegen) zodra we de hendel bewogen, wat soms een verrassende ervaring was. We hebben ook genoten van de innovatie in de slimme, kantelbare console van de fiets. Draai aan de knop op de consolebasis en deze knikt omhoog en omlaag, zodat u de positionering kunt aanpassen aan uw zittende hoogte. Aangezien de meeste gebruikersinteractie met de console plaatsvindt via het touchscreen, is het van vitaal be>

Punten om te overwegen

zwaar

Zoals de meeste ligfietsen is de ProForm te zwaar en omvangrijk om gemakkelijk te manoeuvreren. Dit model is het beste voor u als u ruimte kunt vrijmaken voor permanente opslag, in plaats van te proberen het aan het einde van elke training uit het zicht te rijden. Als opslag be>

NordicTrack VR25

Beste ligfiets-upgrade

NordicTrack
Een ruimere ProForm 740, we raden het aan voor >
Pros
In alle opzichten uitgebreid
Handige voorzieningen
Cons
Hoge consolehoogte

Waarom we ervoor kozen

In alle opzichten uitgebreid

NordicTrack- en ProForm-apparatuur worden geproduceerd door dezelfde fabrikant, dus het is geen verrassing dat veel van onze favoriete ProForm-functies op NordicTrack verschijnen. De twee fietsen zijn in wezen gelijkwaardig, maar de NordicTrack VR25 is groter, duurder en ideaal voor iedereen die een luxere fiets wil of de extra beenruimte nodig heeft. Deze fiets combineert geavanceerde technologie (vol programmering, prachtig helder touchscreen, intelligent georganiseerde prestatiestatistieken) met ergonomisch ontwerp. We hebben opgemerkt hoe de stoel zowel comfortabel als veilig aanvoelt: u kunt met hoge intensiteit trappen en ondersteund en gecentreerd blijven - niet stuiteren of in een malaise glijden.

Handige voorzieningen

De meeste ligfietsen plaatsen waterfleshouder en hartslagsensoren in de buurt van de console: meestal wordt de flessenhouder op de consolesteel bevestigd, terwijl de hartslagsensoren zijn ingelegd in het stuur dat aan weerszijden van het display buigt en u dwingt naar voren te leunen en bereik als u uw water wilt pakken of uw hartslag wilt controleren. Met de ProForm 740 kunt u deze voorzieningen binnen handbereik brengen door de plaatsing van de console te manipuleren; NordicTrack VR25 lost het probleem op een andere manier op. Het slaat zowel de houder- als de hartslaggrepen op heupniveau op, zodat u kunt hydrateren en de inspanning kunt controleren zonder de cadans te breken of zelfs uit uw stoel te schuiven.

Punten om te overwegen

Hoge consolehoogte

Het ontbreken van een draaiende console is een punt verloren voor NordicTrack. Het is niet geschikt voor gebruikers van elke lengte. Over het algemeen is de NordicTrack ruimer dan de ProForm, maar die ademruimte komt van het feit dat de console 5 centimeter hoger en 5 centimeter verder zit. Als u die extra ruimte nodig hebt of wilt, zult u genieten van de afmetingen van NordicTrack. Maar kortere gebruikers kunnen hun ogen dichtknijpen om het touchscreen te zien en moeite doen om op knoppen te drukken.

Nautilus 616

Beste budget ligfiets

Nautilus
Je zult wat bruikbaarheid en comfort opofferen, maar $ 400 besparen in vergelijking met onze topkeuze met deze eenvoudige, functionele fiets.
Pros
Eenvoudige, efficiënte technologie
Geweldige kwaliteit voor de prijs
Cons
Lastige aanpassingen
Eigenzinnige statistieken

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudige, efficiënte technologie

De Nautilus R616 is een strakke machine. Kleiner en gestroomlijnder dan onze volledig geladen topkeuzes, biedt nog steeds voldoende programmering om de wensen van de meeste mensen te beantwoorden. In plaats van een van de allerlaatste, met iFit uitgeruste console, biedt Nautilus's rijen met werkelijke knoppen en een traditioneel blauw LCD-scherm, met staafdiagrammen die de voortgang in kaart brengen. We vonden de hele installatie gebruiksvriendelijk (hoewel wel old-school) en waren onder de indruk van het bevredigende bereik van vooraf geladen trainingen en gedetailleerde prestatiestatistieken. Nautilus plaatst wijselijk de hartsensoren zelf op de handgrepen aan de stoelzijde, zodat u de hartslag vanuit een comfortabele positie kunt meten.

Geweldige kwaliteit voor de prijs

De Nautilus R616 heeft zijn eigenaardigheden, maar ook zijn aangename kwaliteiten. Tijdens het testen hebben we plezierige kilometers vastgelegd dankzij de soepele, substantiële weerstand die door het zware vliegwiel is gecreëerd. Dit rijgevoel, plus een gemakkelijk draagbare body en een verbazingwekkende garantie van vijf jaar op onderdelen, bewijzen de kwaliteit van deze voordelige keuze.

Punten om te overwegen

Lastige aanpassingen

De ergonomie is niet geweldig - grotendeels te danken aan de stijve rugleuning en het niet-zo-kussenachtige kussen. Het be>

Eigenzinnige statistieken

In tegenstelling tot ProForm en NordicTrack rapporteren de hartslagsensoren niet in ruwe cijfers (bijvoorbeeld 145 BPM) maar in plaats daarvan als een percentage. Een knipperend staafdiagram toont welk percentage van uw maximale hartslag u bereikt (zoals 65%) en waar u zich bevindt in het spectrum van warming-up tot vetverbranding tot aerobe tot anaërobe. Dit leek meer op een schatting dan op een bruikbare statistiek, maar de waarheid is dat de hartslag van trainingsapparatuur een schatting is. Zelfs op de mooiste, meest luxueuze machines die we hebben getest, hebben we opgemerkt dat onze hartslag van laag naar hoog springt als we weten dat we ons nog niet hebben ingespannen. Dat gezegd hebbende, geven we nog steeds de voorkeur aan een aantal, al was het maar om ons fitnessniveau in de loop van de tijd te volgen.

Gids voor hometrainers

Hoe u de juiste hometrainer voor u kunt vinden

Kies tussen spin en ligfiets

De gebruikerservaring op elke fietsstijl is anders.

Spin bikes zijn het beste voor die ...

  • die al wat spinervaring onder hun riem hebben
  • over het algemeen een hoog fitnessniveau hebben
  • geven er de voorkeur aan hun trainingen zelf te sturen

De hometrainers die in intensieve spin-klassen worden gebruikt, modelleren hun constructie naar snelle racefietsen en ondersteunen de fysiek veeleisende manier waarop fietsers ze gebruiken. Spin-fietsen zetten de rijder in een hoek van 45 graden naar voren, met gebogen handgrepen die zich ongeveer in hetzelfde vlak bevinden als de stoel. Weerstandsniveaus worden meestal geregeld door een knop of hendel, maar de echte intensiteit komt van hoe snel je trapt. Terwijl u de snelheid verhoogt, begint het vliegwiel uw overtollige inspanningen op te slaan en genereert een krachtig voorwaarts momentum. Maar het bereiken en behouden van dat traagheidspunt vereist heel veel kracht.

Ligfietsen, met hun gemakkelijke instap, zijn het beste voor die ...

  • met rugletsels
  • mobiliteitsproblemen
  • of die uitgebreide programmering willen

Met een laag, >

Kijk uit voor het "effectieve" vliegwielgewicht

Veel fabrikanten verklaren het "effectieve" vliegwielgewicht (hoe de weerstand voelt met het magnetische ECB-systeem op het werk) of helemaal niets. We hebben de gebruikershandleidingen doorzocht en de klantenservicekanalen verstopt om de juiste cijfers te vinden, maar merkten op dat wanneer het vliegwielgewicht moeilijk te vinden was, dit meestal tot een teleurstellend aantal leidde. Afhaalmaaltijden: als de statistieken moeilijk te vinden zijn, is de machine waarschijnlijk niet geweldig.

Eén fabrikant blinkt niet uit in alle apparatuur

Fabrikanten van fitnessapparatuur blinken soms uit in het produceren van de ene stijl, maar missen het stempel op de andere. Een voorbeeld: het bekende fietsmerk Diamondback maakt een uitstekende (en dure) spinfiets, maar een subpar (en nog steeds dure) ligfiets. Het ligfietsmodel dat we probeerden, Diamondback 910 Sr, was een van de meest comfortabele fietsen die we hebben getest, maar we waren teleurgesteld over de verouderde console en vervelende aanpassingen.

Pas je rit aan voor een symmetrische, blessurevrije training

We spraken met fysiotherapeut Dr. Mitch Owens over de ergonomie van fietsen, en hij had één topprioriteit. "Je hebt gewoon totale instelbaarheid nodig."

Draaibare fietssturen en stoelen moeten op en neer bewegen, voor en achter. Ligfietsen hebben niet hetzelfde bereik in vier richtingen, waardoor typisch alleen beenlengte-veranderingen mogelijk zijn, maar de beste maken die beweging gemakkelijk terwijl ze ook console-aanpassing bieden. Een goede vuistregel voor elke fietsstijl: de knieën moeten een zekere mate van buiging behouden bij de grootste extensie. Voor het spinnen wilt u een ruime bocht van 30 graden. Op ligfietsen rechtzetten tot 10 - 15 graden.

Focus op gesloten mechanica

Probeer hometrainers met zichtbare riemen of kettingen te vermijden. Goedkopere, oudere modellen kunnen deze elementen buiten laten, waardoor het voor kinderen of huisdieren heel gemakkelijk is om in de bewegende delen te raken. Gemiddeld worden 12.714 kinderen elk jaar gewond door oefeningsapparatuur voor thuisgebruik - de meeste hiervan zijn van stationaire fietsen. Hometrainers zoals de Bladez Echelon en de Diamondback Fitness 510Ic indoorfiets hebben afdekkingen die deze bewegende delen omsluiten om de kans op letsel te minimaliseren.

Veelgestelde vragen hometrainer

Hoe zit het met luchtaanvalfietsen?

Als u op zoek bent naar een fietstraining die ook het bovenlichaam werft, zijn er ook fietsstijlen met bewegend stuur. Deze omvatten hybride of crosstrainerfietsen (een mashup tussen een elliptische en een hometrainer) evenals lucht- of fanfietsen, die in populariteit groeien dankzij hun gebruik in CrossFit. Voor deze zware machines moet je je eigen weerstand genereren via een luchtventilator, een verre neef van het gewogen vliegwiel.

, Drew Logan has plenty of praise for air bikes, explaining that “moving both arms and legs results in a higher heart rate and an expanded lung capacity because you're asking your blood to pump into all the limbs.” This type of user-driven workout packs a punch in a small amount of time. Fitnesstrainer en auteur van 25 Days , Drew Logan heeft veel lof voor luchtfietsen en legt uit dat "het bewegen van beide armen en benen resulteert in een hogere hartslag en een grotere longcapaciteit omdat je je bloed vraagt ​​om in alle ledematen te pompen . ”Dit type gebruikersgestuurde workout is in een korte tijd indrukwekkend. “Als je 10 minuten hard kunt gaan op een luchtaanvalfiets, kun je een uur op een staande fiets rijden. Het is een goede meting van je fitnessniveau. "

Waar kun je een spinfiets kopen?

Hoewel je trainingsapparatuur van de fabrikant kunt kopen (en het vergelijken van de prijs op hun website met de nummers die je elders vindt, is een slimme manier om te winkelen), gaan we meestal via Amazon. De kortingen die beschikbaar zijn via Amazon en zijn verkopers, overtreffen meestal de MSRP van de fabrikant. Bovendien is het gemakkelijker om op die site bij te houden hoe de prijs de afgelopen maanden is gevarieerd, zodat u aan de winkelwagen kunt toevoegen wanneer de tijd rijp is.

Wat is beter: hometrainer of loopband?

Veel hiervan hangt af van wat u zoekt in een training en uw huidige niveau van fitness. Als u zich net begint te concentreren op uw conditie, biedt een hometrainer cardiovasculaire oefeningen met een lage impact. Een loopband heeft meer gewicht nodig, waardoor uw hele lichaam wordt aangetrokken en meer calorieën worden verbrand (dan hetzelfde intensiteitsniveau op een hometrainer). De low-impact workout die hoort bij een hometrainer betekent echter een grotere kans om uw hartslag te verhogen zonder substantiële stress op uw knieën, voeten of heupen.

Meer beoordelingen van fitnessapparatuur

We hebben gefietst en joggen, gestrekt en ons een weg gebaand door verschillende soorten fitnessapparatuur en accessoires. We doen er alles aan om de beste te vinden in tal van trainingscategorieën, zodat u uw energie kunt besparen voor de training.

Misschien vind je dit ook leuk