Cox Communications Review

Cox Communications is een van de grootste aanbieders van kabelinternetdiensten in de VS, met meer dan 20 miljoen klanten in 19 staten. Het heeft verschillende servicelagen met downloadsnelheden variërend van 10 Mbps tot 1 Gbps, zodat zowel lichte als zware internetgebruikers een pakket kunnen kiezen dat aan hun behoeften voldoet. Als Cox de be>

Dat gezegd hebbende, Cox Communications is meestal duurder dan andere ISP's die vergelijkbare snelheden bieden. Het heeft ook een reputatie voor het leveren van lagere downloadsnelheden dan geadverteerd. We raden aan onze postcode te gebruiken om beschikbare providers in uw regio te bekijken. Als u toegang hebt tot meerdere providers, is er mogelijk een snellere, meer betaalbare optie dan Cox.

De claim

Cox beweert dat het een "Wi-Fi-ervaring biedt die je zal verbazen", met "razendsnelle snelheden overal in huis".

Is het waar?

Waarschijnlijk. Qua snelheid streeft Cox hoog. Downloaden varieert van 10 Mbps tot 1 Gbps - en dat tweede nummer is razendsnel. Natuurlijk zijn de snelheden die je krijgt afhankelijk van het abonnement dat je koopt, en er is een kans dat ze tekort schieten. Volgens het laatste rapport van de Federal Communications Commission (FCC) ontvangt ongeveer 75% van de Cox-klanten de snelheden waarvoor ze betalen. Cox's kabelinternet is natuurlijk nog steeds een veiligere gok dan de meeste DSL- of satellietproviders, die soms beloofde snelheden leveren aan maar liefst 10% van de klanten.

Wat internet 'overal in huis' betreft, verwijst Cox in de eerste plaats naar het Panoramic Wi-Fi- pakket: het neemt Mesh Wi-Fi over. Een mesh-systeem biedt bijna altijd een betere dekking dan een traditionele router, omdat het meerdere routeringsapparaten gebruikt om elke hoek van het huis te bereiken en dode zones te voorkomen. Deze technologie is niet uniek voor Cox en het kost $ 10 extra per maand bovenop uw internetplan om deze dekking te krijgen. Hoewel Cox overal in huis hoge snelheden kan bieden, biedt het niets bijzonders.

Productoverzicht

Best voor

Mensen die op zoek zijn naar verschillende pakketten en ondersteunende klantenservice

Niet voor

Huizen met veel mensen en apparaten die betrouwbaar, snel downloaden met hoge capaciteit vereisen

Kenmerken

Staten dienden
19
Prijs
$ 29.99- $ 119.99 / mo. (voor de eerste 12 maanden)
Maximale downloadsnelheden
10 Mbps-1 Gbps
Maximale uploadsnelheden
1 Mbps - 35 Mbps
Opvallende kenmerken
Door JD Power gerangschikt als beste ISP in het Westen
Biedt een mesh Wi-Fi-netwerksysteem met professionele installatie voor betere dekking
Datacaps
1 terabyte (TB) - standaard
1,5 TB - extra $ 30 / mnd.
Onbeperkt - extra $ 50 / mnd.
vergoedingen
Kosten voor gegevensoverschrijding: $ 10 voor elke 50 GB meer dan 1 TB (indien standaard abonnement) of 1,5 TB (indien op het Aanvullende gegevensplan)
Panoramische wifi-huur: $ 10 / mnd, met elke extender een extra $ 4 / mnd.
Klant goedkeuringsclassificaties
45% van Broadband Now (vergeleken met gemiddeld 48%)
# 3 (van de 9) van JD Power

Hoog gewaardeerde klantenservice

Cox verdient hoge klanttevredenheidscijfers in vergelijking met andere ISP's. Het was een van de slechts drie bedrijven die vijf sterren scoorden voor klantenservice in het onderzoek van JD Power 2017 . De studie, waarbij de meningen van klanten over prestaties, kosten, facturering en communicatie werden opgevraagd, kreeg ook Cox Best Residential ISP in het Westen. Cox behaalde lagere scores in servicekosten en communicatie in de andere regio's. Maar over het algemeen presteert het bedrijf beter bij klanten dan zijn concurrenten.

Royale datacaps

De internetplannen van Cox hebben een datalimiet, maar met 1 TB is het onwaarschijnlijk dat u er ooit maximaal uit zult halen. Volgens rekenmachines voor gegevensgebruik (zoals deze van Cox ), zou je dagelijks acht uur HD-video moeten streamen tijdens het gamen, surfen op internet, muziek streamen en posten op sociale media om die limiet te bereiken. Zelfs als je een gezin van gamers en 4K-streamers hebt, biedt Cox enkele opties om te helpen. Voor een extra $ 30 per maand, kunt u de gegevens verhogen tot 1,5 TB. Of, voor $ 50 extra per maand, kunt u upgraden naar onbeperkt gegevensgebruik .

Gratis McAfee Security

Alle Cox-internetpakketten worden gratis geleverd met de Cox Security Suite Plus. Deze software, aangedreven door beveiligingsbedrijf McAfee, beschermt uw apparaten tegen virussen en andere malware. Het kan worden geïnstalleerd op maximaal vijf apparaten naar keuze, waaronder computers, telefoons en tablets van Windows, Mac en Android. Dat betekent dat u zorgeloos kunt surfen en streamen, waar u ook bent.

Veel wifi-hotspots

Cox biedt landelijk meer dan 500.000 Wi-Fi-hotspots , zodat klanten in al hun servicegebieden gemakkelijk toegang hebben tot gratis Wi-Fi. In plaats van op zoek te gaan naar schurkenstatennetwerken of uw mobiele dataplan leeg te maken, kunt u verbinding maken met een van deze hotspots en bent u snel aan de slag. Merk op dat u de CoxConnect-app moet downloaden om naar hotspots te zoeken en hiermee verbinding te maken.

Kortingen bundelen

Cox biedt ook tv-, telefoon- en thuisbeveiligingsplannen en geeft u korting voor het bundelen van die diensten . Als u bijvoorbeeld internet met televisie koppelt, kunt u tussen de $ 5 en $ 35 per maand besparen (afhankelijk van de internetpakketten die u selecteert). Je kunt ook een vaste lijn in de mix gooien en een paar dollar per maand besparen op je telefoonservice. Cox's telefoonpakket - normaal $ 30 per maand - kan aan de meeste bundels worden toegevoegd voor slechts $ 10. Dit omvat onbeperkt >

CoxConnect-app

Met elke tv, telefoon of internetabonnement hebt u toegang tot de CoxConnect-app voor uw smartphone of tablet. Op het meest basale niveau kunt u met CoxConnect uw factuur bijhouden, betalingen uitvoeren en geplande afspraken controleren met een Cox-technicus. Met internetpakketten kunt u ook uw gegevensgebruik controleren (zodat u de gegevenslimiet van 1 TB niet overschrijdt) en uw netwerknaam en wachtwoord wijzigen. Andere functies waar we dol op zijn, zijn telefoonlogboeken en voicemailtoegang voor vaste gebruikers, tv-overzichten voor kabelwachters en de mogelijkheid om Cox Wi-Fi-hotspots te vinden en ermee verbinding te maken.

Mogelijke nadelen

Een betere dekking kost meer

Cox adverteert betrouwbaar internet in elke hoek van het huis, maar die uitstekende dekking kost extra. Het bedrijf verwijst naar zijn Panoramic Wi-Fi mesh-systeem, dat bovenop uw abonnement $ 10 per maand kost. Bovendien zal uw installatietechnicus beoordelen of uw huis extra extenders nodig heeft om de "deken" van Wi-Fi te voltooien - als dit het geval is, wordt voor elke extra $ 4 per maand in rekening gebracht. Dit is niet zo be>

Snelheden zijn niet altijd betrouwbaar

Uit het onderzoek van de FCC uit 2017 bleek dat ongeveer 75% van de Cox-internetklanten consequent de Wi-Fi-snelheden krijgen waarvoor ze betalen. De andere 25% worden kort gewijzigd - soms met snelheden tot 20% lager dan geadverteerd. In vergelijking met andere grote kabelinternetproviders zoals Charter, Comcast en Mediacom, is Cox de minst betrouwbare van de groep. Toch is het vermeldenswaard dat DSL- en satellietproviders het veel slechter hebben gedaan voor de betrouwbaarheid. Terwijl bijvoorbeeld 75% van de Cox-klanten de snelheden ontvangt waarvoor ze betalen, krijgt een schokkend lage 12% van de CenturyLink DSL-gebruikers die van hen. Als u de keuze hebt tussen een DSL-provider en Cox-kabelinternet, is Cox nog steeds uw beste keuze.

De competitie

Cox Communications
AT internet
Comcast Xfinity
Charter Spectrum
Onze review
Onze review
Onze review
Onze review
Staten dienden
19
22
39
45
Connectie type
Kabel
DSL
Kabel
Kabel
Prijs (voor de eerste 12 maanden)
$ 29.99- $ 119.99 / mo.
$ 40- $ 60 / mo.
$ 29.99- $ 84.99 / mo.
$ 29.99- $ 89.99 / mo.
Maximale downloadsnelheden
10 Mbps-1 Gbps
50-100 Mbps
15 Mbps - 1 Gbps
60-100 Mbps
Gegevenslimiet
1 TB
1 TB
1 TB
N / A
Breedband Nu goedkeuring klantbeoordeling
45%
41,1%
40,8%
50,1%

Cox Communications versus AT internet

was named our best overall internet service provider . AT> werd uitgeroepen tot onze beste algehele internetprovider . Het bedrijf heeft een reputatie voor een sterke klantenservice en scoort iets hoger dan Cox in het onderzoek van JD Power 2017. De meeste opties van AT vereisen een bundeling van een internetplan met DIRECTV-service, maar de plannen voor alleen internet bieden doorgaans hoge downloadsnelheden tegen lagere tarieven dan Cox. Het laagste plan van Cox biedt een downloadsnelheid van 10 Mbps voor $ 30 (gedurende 12 maanden). Met AT krijgt u met slechts $ 10 meer per maand downloadsnelheden vanaf 50 Mbps - minimaal vijf keer de snelheid die u krijgt met Cox internet.

Cox Communications versus Comcast Xfinity

ranks lower than Cox for customer service — it didn't win a single JD Power award in 2017 — but is more reliable than Cox at keeping its users online and at promised speeds. Comcast Xfinity scoort lager dan Cox voor klantenservice - het won geen enkele JD Power award in 2017 - maar is betrouwbaarder dan Cox in het online houden van zijn gebruikers en op beloofde snelheden. Comcast heeft ook Cox-beat voor waarde, zelfs bij de laagste servicelagen. Het laagste plan van Cox biedt 10 Mbps voor $ 30 per maand. Voor diezelfde $ 30 kan een Comcast-klant zes keer de snelheid kopen en zal hij eerder de snelheden ontvangen waarvoor hij heeft betaald.

Cox Communications versus Charter Spectrum

offers a better value starter package than Cox: 60 Mbps for $30 per month, while Cox only gets you 10 Mbps for the same price. Charter Spectrum biedt een voordeliger startpakket dan Cox: 60 Mbps voor $ 30 per maand, terwijl Cox u slechts 10 Mbps krijgt voor dezelfde prijs. Naarmate het internetgebruik toeneemt, wordt Cox echter snel de betere optie. Charter Spectrum plant top-out op 100 Mbps, wat schamele vergeleken met Cox's hoogste snelheid van 1 Gbps. Voor huishoudens met meerdere apparaten en computerjunkies biedt Cox internet met een veel hogere capaciteit dan Charter.

Veelgestelde vragen over Cox Communications

Waar is Cox internet beschikbaar?

Cox Communications bedient het District of Columbia en deze 18 staten: Arizona, Arkansas, California, Connecticut, Florida, Georgia, Idaho, Iowa, Kansas, Louisiana, Massachusetts, Nebraska, Nevada, North Carolina, Ohio, Oklahoma, Rhode Island, Virginia. Sluit uw postcode aan op onze ISP-zoekfunctie om te zien of Cox beschikbaar is in uw staat.

Welke internetsnelheden kan ik krijgen met Cox?

Cox biedt een breed scala aan internetabonnementen, met downloadsnelheden variërend van 10 Mbps (Cox Internet Starter 10, $ 30 per maand) tot 1 Gbps (Cox Gigablast, $ 120 per maand). Uploadsnelheden beginnen bij 1 Mbps en stijgen tot 35 Mbps. Snelheden kunnen variëren per locatie; gebruik onze postcode om beschikbare plattegronden te bekijken waar u woont.

Hoeveel internetsnelheid heb ik nodig?

Het juiste internetpakket voor u hangt af van het aantal apparaten dat uw huishouden gebruikt en wat u op internet doet. Iemand die bijvoorbeeld geniet van veel 4K-tv-streaming, heeft een veel hogere downloadsnelheid nodig dan iemand die alleen internet gebruikt om e-mail te controleren. De onderstaande tabel is een goede vuistregel voor het kiezen van uw snelheid op basis van het aantal apparaten. Gebruik Cox's Speed ​​Advisor Tool voor een meer concrete, op gebruik gebaseerde schatting.

Aantal apparaten
Download snelheid
Cox internetplan
1-3
10 Mbps
Cox Internet Starter 10
3-5
30 Mbps
Cox Internet Essential 30
5-7
100 Mbps
Cox Internet Preferred 100
7-9
300 Mbps
Cox Internet Ultimate
10+
1.000 Mbps (1 Gbps)
Cox Internet Gigablast

Wat is Cox Panoramic Wi-Fi?

Panoramische wifi is de visie van Cox op een mesh wifi-systeem. Mesh Wi-Fi maakt gebruik van een web van verbonden apparaten, in plaats van een enkele router, voor betere internetdekking door het hele huis. Dat betekent geen rare dode zones in de kelder of rond hoeken. Om Cox's Panoramische Wi-Fi te krijgen, voegt u de Panoramische modem gewoon toe aan elk internetplan bij het afrekenen; het kost $ 10 per maand en wordt geleverd met professionele installatie.

Het komt neer op

Cox Communications biedt een breed scala aan abonnementen, de optie om professioneel geïnstalleerde mesh wifi toe te voegen en een royale data-opslag van 1 TB. Om het af te maken, downloadsnelheden tot 1 Gbps, wat een van de snelste op de markt is. Dat gezegd hebbende, Cox die snelheden halen is niet gegarandeerd - de FCC zegt dat 75% van de klanten die snelheden betrouwbaar krijgen. Cox is meestal ook duurder dan concurrenten. Wat betekent dat voor jou? Als u zich in een gebied bevindt waar de opties DSL, satelliet en Cox Communications zijn, is Cox waarschijnlijk uw beste keuze. Maar als u toegang hebt tot andere kabelinternetproviders, zijn deze mogelijk betrouwbaarder en betaalbaarder dan Cox.

Misschien vind je dit ook leuk