De beste videodeurbellen

De beste videodeurbel verbindt u snel met alle gasten of bezoekers die uw huis naderen. Dit vereist nauwkeurige bewegingssensoren en een krachtige camera. Bovendien is de beste videodeurbel eenvoudig te installeren en aanpasbaar voor elk huis. We hebben 13 van de nieuwste slimme deurbellen besteld, vervolgens elk op functionaliteit getest en klantbeoordelingen geanalyseerd. Het resultaat is vier solide videodeurbelkeuzes om uw huis verder te beveiligen.

De 4 beste videodeurbellen

De beste videodeurbellen: samengevat

Ring Video Doorbell Pro
Ring Video Deurbel 2
Nest Hallo
Zmodo Greet Pro
Het beste
Deurbel upgrade
Voor huurders
Voor slimme woningen van Nest
Budget deurbel
Prijs
$ 249
$ 199
$ 229.99
$ 179.99
Maandelijks cloudabonnement
$ 3 $ 10 / mo.
$ 3 $ 10 / mo.
Begint bij $ 5 / mnd.
$ 0- $ 10 / mo.
Gezichtsveld
160º
160º
160º
180º
Video kwaliteit
1920x1080
1920x1080
1600x1200
1920x1080
Temperatuurbereik
-5ºF tot 120ºF
-5ºF tot 120ºF
14ºF tot 104ºF
14ºF tot 122ºF
Wig
Verticaal drie-pack beschikbaar voor aankoop
Horizontale en verticale wiggen inbegrepen
Horizontale wig inbegrepen
N / A
Compatibiliteit met spraakassistenten
Amazon Alexa, Google Assistent
Amazon Alexa, Google Assistent
Amazon Alexa, Google Assistent
Amazon Alexa, Google Assistent
Beste deurbelupgrade

Ring
Een kleine krachtpatser van technologie, de Ring Pro is aanpasbaar genoeg om te passen bij de look en smart-house behoeften van elk huis.
Pros
Strak ontwerp
Geavanceerde technologie
Vermogen om de elementen te weerstaan
Cons
Camerahoekaanpassingen niet inbegrepen

Waarom we ervoor kozen

Strak ontwerp

for its sleek, modern design, rectangular shape, and raised button that makes it look close enough to a standard doorbell to not confuse guests. We houden van de Ring Video Doorbell Pro vanwege het slanke, moderne ontwerp, de rechthoekige vorm en de verhoogde knop waardoor hij dicht genoeg lijkt op een standaard deurbel om gasten niet te verwarren. We houden ook van het feit dat de Ring Pro wordt geleverd met vier verschillende frontjes - Satijnnikkel, Pearl, Venetiaans en Zwart - om hem te helpen opgaan in, ongeacht de kleur van je huis.

Elke videodeurbel is groter dan een standaard huisdeurbel, omdat deze in meer technologie moet passen. Als gevolg hiervan komen sommige videodeurbellen omvangrijker naar voren dan een traditionele deurbel. De Ring Pro is de kleinste deurbel van onze topkeuzes. In plaats van eruit te zien als een kleine steen, kan deze in de palm van je hand rusten terwijl je (bijna) je vingers erover sluit.

Geavanceerde technologie

De Ring Pro is een van de meest geavanceerde videodeurbellen die er is. Het heeft een hoge resolutie camera (1920x1080) en een breed gezichtsveld (160 graden) om een ​​groter beeld van uw voordeur en de omgeving te maken. Het komt ook met de onschatbare functie om de bewegingsdetectiesensor aan te passen aan zowel bereik als gevoeligheid. Als u in de buurt van een drukke straat woont of niet wilt worden gewaarschuwd telkens wanneer een eekhoorn over uw tuin dart, kunt u aanpassen wat en hoeveel beweging een alarm activeert. En hoewel het kan worden gebruikt als een zelfstandig apparaat, is de Ring Pro een slimme deurbel die zowel met Alexa als Google Home kan worden geïntegreerd.

Vermogen om de elementen te weerstaan

De Ring Pro is bestand tegen een breed temperatuurbereik: van -5 graden F tot 120 graden F. Hoewel dit betekent dat Minnesotans hun apparaten waarschijnlijk in de winter naar binnen moeten brengen, hebben beide Ring-producten het breedste temperatuurbereik van onze topkeuzes , waardoor ze qua klimaat de meest veelzijdige videodeurbellen op de markt zijn.

Punten om te overwegen

Camerahoekaanpassingen niet inbegrepen

Het be>drie-pack van Ring kunt kopen of een compatibele set op Amazon kunt vinden, waren we teleurgesteld om te ontdekken dat er geen bij onze eerste aankoop was inbegrepen - de Ring 2 kwam met twee. Als het bekijken van de video van uw slimme camera u goed naar de lucht, de grond of het verkeerde deel van het gazon laat kijken, moet u een wig kopen om de hoek aan te passen waarmee de Ring Pro op uw muur staat of gevelbeplating.

Het beste voor huurders

Ring
Met dezelfde specificaties als zijn slankere neef, is de Ring 2 goedkoper en werkt hij op batterijen, waardoor hij ideaal is voor appartementen.
Pros
Werkt op batterijen
Concurrerende technische mogelijkheden
Wedges inbegrepen
Cons
Omvangrijk uiterlijk

Waarom we ervoor kozen

Batterij vermogen

has over the Ring Pro — and all of our other picks — is that the Ring 2 can run on battery power. Het be>Ring Video Doorbell 2 ten opzichte van de Ring Pro - en al onze andere keuzes - is dat de Ring 2 op batterijvoeding kan werken. Net als al onze andere deurbellen, kunt u ervoor kiezen om de Ring 2 te bedraden in uw reeds bestaande systeem (een vrij eenvoudig proces). Als u echter geen bestaande deurbel hebt, kunt u met de Ring 2 een videodeurbel uitproberen zonder een elektricien in te huren. Dit is vooral geweldig voor huurders die mogelijk niet in staat zijn om gaten te boren of bedrading aan te passen.

Concurrerende technische mogelijkheden

De Ring 2 heeft alles wat we leuk vinden aan de Ring Pro (behalve uiterlijk). Met een hoogwaardige camera, een breed gezichtsveld en een uitstekend bewegingsdetectiesysteem verdienen beide Rings hun plekjes bovenaan de lijst. De Ring 2 heeft hetzelfde brede camerabereik (160 graden), temperatuurbereik (-5 graden F tot 120 graden F) en aanpasbare bewegingssensor als de Ring Pro.

Wedges inbegrepen

De Ring 2 wordt geleverd met twee wiggen al inbegrepen, geen extra aanschaf nodig. Als je een gevelbekleding hebt die de Ring 2 automatisch naar boven kantelt (waardoor je een geweldig beeld hebt van je dak of lucht), kun je de verticale wig gebruiken om de deurbel waterpas te zetten. Als de muur waar u uw deurbel installeert u niet de beste hoek geeft om inkomende gasten te zien, kunt u de horizontale wig gebruiken om aan te passen welke hoeken van de tuin op het scherm worden vastgelegd. Bovendien stapelen de twee wiggen zich op, zodat u ze indien nodig tegelijkertijd kunt gebruiken.

Punten om te overwegen

Omvangrijk uiterlijk

De Ring 2 is de grootste van onze topkeuzes. Het ziet er nog steeds uit als een deurbel, met een rechthoekige vorm en verhoogde knop, maar het is ongeveer de grootte van een walky-talky. Dit kan desoriënterend zijn voor gasten en het ziet er meer gedateerd uit dan de geavanceerde Ring Pro. Wat meer is, de video deurbel wordt ook alleen geleverd met twee frontjes (zilver en mat zwart) voor de vier van de Ring Pro. De zwarte plaat kan worden geverfd om bij uw huis te passen, maar we waarderen de reeks eenvoudige snap-on snap-off-opties van de Ring Pro.

De Ring 2 (links) is veel omvangrijker dan de gestroomlijnde Ring Pro (rechts).

Het beste voor Google Nest Smart Homes

Google Nest
Deze prachtige, krachtige videodeurbel kan worden geïntegreerd met drie be>
Pros
Verschijning
Camera mogelijkheden
integraties
Cons
Beperkend temperatuurbereik
Geen verticale wig inbegrepen

Waarom we ervoor kozen

Verschijning

. We werden meteen aangetrokken door het uiterlijk van de Google Nest Hallo . Net als de Ring Pro ziet deze er gewoon cool uit. Met een slank profiel en een wit omlijnde belknop is dit een van de meest aantrekkelijke videodeurbellen op de markt. In veel opzichten overbrugt het de kloof tussen een pragmatisme en een doordacht ontwerp. En in tegenstelling tot de Iseebell lijkt het duidelijk op een deurbel.

Camera mogelijkheden

Het Google Nest heeft een uitstekende cameraresolutie - 1600x1200 - en een breed camerabereik op 160 graden. Hoewel deze resolutie een iets lagere kwaliteit heeft dan de Ring Pro of de Ring 2 (op 1920x1080), geeft het bekijken van opnames of het bekijken van de live feed via de Nest-app toch een duidelijk beeld van je veranda.

De Google Nest Hello maakt ook gebruik van gezichtsherkenningstechnologie; Naast het laten weten dat er iemand aan je deur staat, kan Nest Aware je laten weten wie ze zijn, zodat je kunt beslissen of je het werk of het diner wilt onderbreken om de bel te beantwoorden.

integraties

De Google Nest Hello is onze enige keuze om te integreren met drie van de meest voorkomende merken voor huisautomatisering: Amazon Alexa, Google Assistant en Nest zelf . Dit geeft het Google Nest de meest veelzijdigheid van onze topkeuzes; als uw smart home al is uitgerust met een Amazon- of Google-spraakassistent of andere slimme apparaten van Google Nest, is de videodeurbel van Google Nest het beste voor een brede integratie.

Punten om te overwegen

Beperkend temperatuurbereik

Het Google Nest heeft het meest beperkende temperatuurbereik van onze topkeuzes: van 14 graden F tot 104 graden F. Zoals we al vermeldden voor de Ring Pro, is het mogelijk dat de Nest Hello buiten die temperaturen zou overleven, maar buiten zou houden in de diepte van Minnesotan-winter of piek van Arizonan-zomer kan uw $ 230-apparaat bevriezen of braden.

Geen verticale wig inbegrepen

De Google Nest Hello bevat een horizontale wig maar geen verticale. Als je een hoekige gevelbekleding hebt die naar boven kantelt, biedt Google Nest geen manier om de Hello te nivelleren. Het is echter vermeldenswaard dat de Hello een 4: 3-beeldverhouding gebruikt, in tegenstelling tot industriestandaard 16: 9. Dit betekent dat je meer verticale video hebt, waardoor de behoefte aan extra wedges mogelijk wordt beperkt

Beste budget deurbel

Zmodo
De Zmodo mist een paar van de mooiere aanpassingsmogelijkheden van onze andere picks, maar maakt het goed met solide specificaties en een goedkopere prijs.
Pros
Kostenefficiënt
Camerabereik
Cons
Onbetrouwbare app
Temperatuurbereik

Waarom we ervoor kozen

Kostenefficiënt

impressed us by providing great quality for its price. De Zmodo Greet Pro maakte indruk op ons door geweldige kwaliteit te bieden voor zijn prijs. Het is de minst dure van onze topkeuzes, maar het heeft nog steeds een aantal behoorlijk concurrerende specificaties op het gebied van technologie. Het valt ook qua grootte tussen de topkeuzes. Over de grootte van een flip-telefoon, de Zmodo is groter dan de Roku-afstandsbediening van de Ring Pro en Google Nest Hallo maar kleiner dan het walky-talky grootste deel van de Ring 2; het is een geweldig compromis qua grootte en prijs.

Camerabereik

De Zmodo heeft een cameraresolutie die net zo krachtig is als de Ring Pro (1920x1080) en heeft het breedste camerabereik van onze topkeuzes op 180 graden. Die extra 20 graden geven je meer zichtbaarheid bij het herkennen van activiteit rondom je huis en in je buurt. En omdat het een breed camerabereik heeft, hoeft u misschien niet zo veel te sleutelen aan de positionering als met onze andere topkeuzes. Als u echter vindt dat uw Zmodo te hoog, laag of zijwaarts mikt, moet u op jacht naar een wedge van derden of leven met een blinde vlek.

Punten om te overwegen

Onbetrouwbare app

De goedkopere prijs van de Zmodo heeft enkele nadelen. Het meest opvallend is dat de app in gebruikersrecensies vaak wordt bekritiseerd omdat ze onhandig en niet aanpasbaar of integreerbaar is. U kunt niet aanpassen hoeveel meldingen u ontvangt en gebruikers hebben moeite om de camera met de app te configureren.

Temperatuurbereik

Net als het Google Nest heeft de Zmodo een enigszins beperkt temperatuurbereik (14 graden F tot 122 graden F). Als je bijzonder koude winters hebt, moet de Zmodo mogelijk van de herfst tot de lente in winterslaap gaan. Dat gezegd hebbende, we houden wel van het uiterlijk, de grootte en de functionaliteit van de Zmodo - qua technologie is het gewoon een beetje ruw.

Hoe u de juiste videodeurbel voor u kunt vinden

Overweeg uw beveiligingsbehoeften

Videodeurbellen zijn een geweldige manier om de pakketbezorging en onverwachte gasten in de gaten te houden, maar de technologie verbetert nog steeds. Als u een uitgebreidere manier wilt om uw huis te bewaken, is het wellicht de moeite waard om een ​​beveiligingssysteem voor thuis te installeren met 24/7 ondersteuning. Bekijk onze review over de beste beveiligingssystemen voor thuis als dit klinkt als jij - maar houd er rekening mee dat de pakketten met video meestal duurder zijn.

Denk aan je locatie

De meeste van onze keuzes hebben brede temperatuurbereiken, maar als je in een extreem koud klimaat leeft, is de Zmodo of Google Nest misschien niet geschikt voor jou, gezien hun koudste temperatuurgrens op 14 graden F. Het laatste wat je wilt is voor een duur apparaat kwam niet overeen met de locatie van uw woning.

Overweeg uw bestaande systemen

. Als je niet de middelen of tijd hebt om een ​​videodeurbel in je huis te bedraden (of als je in een appartement woont), is het misschien handiger om te kijken naar opties op batterijen, zoals de Ring Video Doorbell 2 . Als u een fervent Google Home- of Amazon Echo-gebruiker bent, kiest u bovendien een slimme deurbel die verbinding maakt met deze systemen om uw apparaatgebruik te stroomlijnen.

Veelgestelde vragen over videodeuren

Hoe bewegingsgevoelig zijn videodeurbellen?

Het antwoord verschilt per model; uw videodeurbel moet u echter kunnen waarschuwen wanneer iemand of iets uw tuin of veranda binnenkomt zonder vreemde details zoals auto's op de weg op te pikken. . Met de beste videodeurbel kunt u de bewegingsgevoeligheid naar wens aanpassen, zoals een van onze topkeuzes, de Ring Video Doorbell Pro .

Hoe werken videodeurbellen?

Elk van onze videodeurbellen werkt op dezelfde manier. Wanneer de bewegingssensor van uw videodeur wordt geactiveerd of iemand aanbelt, begint de camera de interactie op te nemen en wordt u op de hoogte gebracht van elke activiteit. U kunt de mobiele app van uw videodeurbel op elk gewenst moment openen om een ​​live feed te bekijken. Het is be>meer dan 400 staatspolitie . Als dat betreft kunt u misschien kiezen voor een andere deurbel voor uw behoeften.

Hoe kan ik mijn video-deurbelopnamen opslaan?

De meeste van onze topkeuzes slaan geen opgenomen evenementen op tenzij u zich abonneert op hun cloudservice. Je kunt nog steeds gebeurtenissen bekijken terwijl ze plaatsvinden, maar je kunt niet iemand opnemen die je veranda vernielt of een pakket steelt. Elk bedrijf biedt iets andere servicelagen voor het opslaan van opnames. Ring biedt in het algemeen het beste plan, met zestig dagen opnames voor slechts $ 3 per maand of $ 30 per jaar.

Wat is de beste cameraresolutie?

Al onze topkeuzes werken in hoge resoluties (1600 × 1200 tot 1920 × 1080), maar als u het duidelijkste beeld wilt, raden we aan om met de 1080 te gaan. Een andere be>

Hoe stel je een videodeurbel in?

Het hangt af van het type deurbel dat u krijgt en de bedradingssituatie van uw huis. Sommige van onze keuzes hadden betrekking op analoge deurbel, terwijl anderen een digitale bel gebruikten. Al onze topkeuzes zijn relatief eenvoudig zelf in te stellen en worden geleverd met gedetailleerde instructies. Als u zich echter ongemakkelijk voelt bij het omgaan met elektrische bedrading, is het inschakelen van een professional een verstandige keuze.

Wat is het verschil tussen een videodeurbel en een beveiligingscamera voor thuis?

Een videodeurbel is opgesteld in de buurt van uw voordeur en dient niet alleen als bewaking voor de voorkant van uw huis, maar ook als een handige manier om gasten te volgen en te communiceren. Beveiligingscamera's staan ​​meestal geen spraakcommunicatie toe, hoewel dit een kans is naarmate de branche groeit. Velen zijn ook exclusief voor gebruik binnenshuis en zijn ideaal voor het bewaken van specifieke ruimtes of het in de gaten houden van uw huisdieren tijdens het werk. Als u nog een extra beveiligingslaag aan uw beveiligingssysteem wilt toevoegen, bekijk dan onze review van de beste beveiligingscamera's voor thuis .

Onze andere technische beoordelingen

Als u verder wilt gaan dan een slimme deurbel en uw huis wilt uitrusten met meer slimme apparaten, kunt u genieten van onze beoordelingen over vergelijkbare, high-tech producten. Van de beste beveiligingscamera's tot de digitale assistenten die uw slimme apparaten aan elkaar koppelen, er zijn tal van manieren om uw huis technisch vriendelijker te maken.

Misschien vind je dit ook leuk