Van Mia Monnier

De beste schuldenconsolidatieleningen

De beste schuldenconsolidatieleningen vouwen hoogrentende schulden uit verschillende bronnen in een enkele, beheersbare betaling met een lagere rente, waardoor u uiteindelijk alles sneller kunt afbetalen. Ze moeten u ook de hoeveelheid geld bieden die u nodig hebt met minimale kosten, nuttige middelen en uitstekende communicatie. Hoe beter je credit score, hoe meer opties je hebt, maar we hebben geldschieters uitgezocht met een reeks vereisten, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

De 8 beste schuldenconsolidatieleningen

 • Voorspoed -

  Het beste voor eenvoudige voorafgaande goedkeuring

 • Lening Club -

  Het beste voor gemiddeld krediet

 • Marcus van Goldman Sachs -

  Het beste voor klantenservice

 • Upgrade -

  Het beste voor flexibele leningbedragen

 • Avant -

  Het beste voor weinig krediet

 • SoFi -

  Het beste voor lage APR

 • Beste Ei -

  Het beste voor online bronnen

 • Ontdekken -

  Het beste voor fatsoenlijke aflossingsperioden

De beste schuldenconsolidatieleningen: samengevat

gedijen Lening Club Marcus Upgrade avant SoFi Beste ei Ontdek persoonlijke leningen
Best voor Eenvoudige goedkeuring vooraf Gemiddeld krediet Klantenservice Flexibele leningsbedragen Laag krediet Lage APR Online bronnen Fatsoenlijke terugbetalingstermijnen
Minimale credit score 640 600 660 620 580 ~ 700 640 n / a *
Leningbedragen $ 2.000 - $ 40.000 $ 1.000 - $ 40.000 $ 3.500 - $ 40.000 $ 1.000 - $ 50.000 $ 2.000 - $ 35.000 $ 5.000 - $ 100.000 $ 2.000 - $ 35.000 $ 2.000 - $ 35.000
Leningstermijnen 3-5 jaar 3-5 jaar 3 - 6 jaar 3-5 jaar 25 jaar 3 - 7 jaar 3-5 jaar 3 - 7 jaar
april 6,95% - 35,99% 6,95% - 35,89% 5,99% - 28,99% 7,99% - 35,89% 9,95% - 35,99% 5,99% - 17,67% 5,99% - 29,99% 6,99% - 24,99%
Controleer koersen Controleer koersen Controleer koersen Controleer koersen Controleer koersen Controleer koersen Controleer koersen Controleer koersen

* Aanbieder vermeldt geen minimale credit scores op zijn site.

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, waaronder schuldenconsolidatieleningen. We hebben 18 topproviders onderzocht, meer dan een half dozijn financiële experts geraadpleegd en deze beoordeling regelmatig bijgewerkt om u de meest actuele informatie te bieden. De auteur van deze beoordeling bezit geen aandelen in een van de genoemde bedrijven of in andere aanbieders van schuldconsolidatieleningen.

Best voor
Eenvoudige goedkeuring vooraf

Pros
Eenvoudig pre-goedkeuringsproces
Duidelijke communicatie
Maximale schuld / batenverhouding
Cons
Inflexibel betalingsschema
Hoger inkomen en FICO-score

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig pre-goedkeuringsproces

Net als de meeste van onze keuzes, is het pre-goedkeuringsproces van Prosper uiterst eenvoudig, waarbij wordt gevraagd om naam, adres, credit score en inkomen, in plaats van meer obscure categorieën zoals "belastbaar inkomen" die in enkele van onze finalisten-aanmeldboxen verschenen. Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd en vooraf bent goedgekeurd, kunt u met Prosper de beschikbare leningopties evalueren op basis van de uitbetalingsperiode, de maandelijkse betaling en het geleende bedrag om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met wat u krijgt.

Duidelijke communicatie

Als onderdeel van onze testen hebben we bij elk van de geldschieters leningen aangevraagd. Prosper ontkende ons, maar legde ons in transparante bewoordingen de reden uit waarom onze tester was afgewezen. Dat gaf ons enig inzicht in of het een probleem was dat we konden oplossen, hetzij door onze kredietgeschiedenis op te bouwen, of door een mede-ondertekenaar te vinden, in plaats van ons af te vragen wat er is gebeurd. In het geval van onze tester was de gegeven reden "te weinig open transacties", wat betekent dat ze mogelijk niet voldoende open creditcards heeft gehad om in aanmerking te komen.

Lenient schuld / inkomen ratio

Prosper is milder over schuld-tot-inkomen (DTI) ratio's dan onze andere topkeuzes. De meeste bedrijven begrenzen DTI rond de 30%, maar Prosper zal leners overwegen zo>lager is dan 50% . Als u een behoorlijk krediet heeft maar een beetje veel schulden heeft, raden we u aan de leningen van Prosper te bekijken.

Punten om te overwegen

Inflexibel betalingsschema

Prosper is iets minder flexibel dan sommige van onze andere topkeuzes op dit gebied. In tegenstelling tot de meest vergelijkbare concurrent, Lending Club, stelt Prosper de vervaldatum in voor uw maandelijkse factuur en u kunt deze niet wijzigen zonder Prosper te raadplegen. Als u een betaling mist, betaalt u een late vergoeding van 5% van de onbetaalde termijn of $ 15, indien dit groter is.

Hoger inkomen en FICO-score

Er is geen minimum inkomen vereist, maar het gemiddelde jaarinkomen voor leners was iets meer dan $ 98.000 , gebaseerd op gegevens verzameld tussen maart en augustus 2018. De minimale credit score van het bedrijf is ook 640, maar het gemiddelde voor gebruikers is rond 710 - dat is iets om te overwegen voordat u zich aanmeldt, vooral als u in de buurt van de minimale credit score van het bedrijf bent.

Best voor
Gemiddeld krediet

Pros
Eenvoudig pre-goedkeuringsproces
Redelijke minimum APR
Flexibele leenbedragen
Cons
2016 controverse
Extra kosten

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig pre-goedkeuringsproces

We vonden het pre-goedkeuringsproces van Lending Club net zo pijnloos als dat van Prosper. U hoeft alleen uw geboortedatum, adres en jaarinkomen op te geven, zonder dat u complexere informatie zoals belastbaar inkomen hoeft te achterhalen.

Het is vermeldenswaard dat Lending Club mogelijk strengere lenersvereisten heeft dan sommige van onze andere topkeuzes voor gemiddeld krediet, omdat de gemiddelde lener van de Lending Club een FICO-score van ongeveer 700 heeft en een schuld-tot-inkomen (DTI) -ratio van ongeveer 12% . De maximale DTI is 30%, dus als u meer draagt ​​dan dit, wilt u misschien een andere geldschieter overwegen.

Redelijke minimum APR

Met slechts 6,95% heeft Lending Club niet de laagste minimum APR die we hebben gezien, maar we hebben hogere minima gezien van Avant en Upgrade. Dat betekent echter niet dat u dat tarief per se moet betalen - u hebt een hoge credit score nodig om in aanmerking te komen voor de minimale APR - maar we waardeerden dat de tarieven lager begonnen dan de meeste. LendingClub heeft een maximale APR van 35,89%, wat iets lager is dan Prosper, maar nog steeds aan de bovenkant van onze topkeuzes.

Flexibele leenbedragen

Lending Club biedt leningen tot $ 40.000, wat redelijk gemiddeld is voor onze topkeuzes. (Zowel Marcus als Prosper gaan tot $ 40.000). Hoewel dit niet zo hoog is als sommige andere geldschieters - SoFi gaat tot $ 100.000 en Upgrade gaat naar $ 50.000 - we dachten nog steeds dat het een geweldige optie was voor diegenen met gemiddelde kredietscores die op zoek waren naar grotere leningen. LendingClub heeft ook een van de laagste minima van een van onze topkeuzes op $ 1.000 (samen met Marcus en zijn $ 1.000 minimum), wat betekent dat u niet meer schulden hoeft aan te gaan dan u echt nodig heeft.

Punten om te overwegen

2016 controverse

Lending Club heeft sinds de oprichting in 2007 veel media-aandacht gekregen, en niet altijd om de meest vleiende redenen . In 2016 kwam er nieuws dat de CEO betrokken was bij het opvullen van het gerapporteerde leenvolume en het splitsen van leningen om ze minder risicovol te maken voor beleggers. Deze controverse trof beleggers meer dan kredietnemers, waarbij de aandelenkoersen destijds met 34% daalden. Voor kredietnemers is er niet veel veranderd - de CEO is vervangen en het bedrijf blijft dezelfde diensten aanbieden, hoewel sommige analyses suggereren dat Lending Club mogelijk zijn normen verhoogt, en minder bereid is om te lenen aan mensen met een zeer lage kredietscore. Gegevens uit 2018 weerspiegelen deze trend, omdat leningen van lagere kwaliteit blijven afnemen.

Extra kosten

Lending Club brengt hogere kosten voor de verwerking van cheques in rekening dan sommige van onze andere deelnemers, wat betekent dat het u $ 7 kost elke keer dat u uw factuur betaalt met een cheque in plaats van elektronisch. Dus als u de voorkeur geeft aan cheques, zou u $ 84 extra dollars per jaar aan vergoedingen kunnen besteden. Het heeft ook steilere originatiekosten dan andere bedrijven die we zagen, variërend tot 6% (in tegenstelling tot Prosper's 5% of Marcus's 0%).

Best voor
Klantenservice

Marcus van Goldman Sachs
Pros
Geen kosten
Laag minimum APR
Klantenservice
Eenvoudig pre-goedkeuringsproces
Cons
Hogere maximale APR

Waarom we ervoor kozen

Geen kosten

Marcus belooft “$ 0 kosten. Ooit. ' Het bedrijf brengt geen kosten in rekening voor origination, late of mislukte betalingen. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat dit de goedkoopste lening is die u kunt vinden - u wilt ook APR en rentetarieven vergelijken - maar het is een leuk extraatje en helpt ervoor te zorgen dat u precies weet wat u elke maand betaalt. U hoeft zich geen zorgen te maken over factorkosten in uw budget als u uw betalingsvenster enkele dagen mist.

Lagere minimum APR

De minimale APR van Marcus was veel lager dan die van andere kredietverstrekkers bij het bedienen van klanten met gemiddeld krediet. Minimumwaarden gaan slechts tot 5,99%, wat de laagste minimum APR is die we in ons onderzoek hebben gezien.

Klantenservice

We waardeerden ook de uiterst vriendelijke klantenservice van Marcus. Toen we belden om vragen te stellen over onze leningsvoorwaarden, hoefden we slechts een paar seconden te wachten voordat we direct doorverwezen werden naar een live vertegenwoordiger. Toen we er eenmaal doorheen kwamen, leken de agenten echt te investeren in het beantwoorden van onze vragen en hebben ze ons nooit een keer aangespoord om een ​​lening te krijgen.

Eenvoudig pre-goedkeuringsproces

Net als onze andere topkeuzes, kan het pre-goedkeuringsproces van Marcus in ongeveer vijf minuten worden voltooid en vereist het alleen algemene achtergrondinformatie, zoals inkomen, credit score en maandelijkse huisvestingskosten.

Punten om te overwegen

Hogere maximale APR

De maximale APR op de schuldconsolidatieleningen van Marcus was iets hoger dan de meeste van onze topkeuzes (28,99% versus SoFi's 17,67% of Discover's 24,99%). Als u in aanmerking komt voor een SoFi of Discover-schuldconsolidatielening, is het misschien de moeite waard om deze te bekijken voor de lagere APR-reeksen.

Best voor
Flexibele leningsbedragen

Pros
Lage minimale credit score
Leermiddelen
Flexibele leenbedragen
Cons
Nieuw bedrijf

Waarom we ervoor kozen

Lage minimale credit score vereist

Upgrade vereist een lage minimale credit score van 620 om een ​​lening aan te vragen - op de tweede plaats na Avant's 580 - waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met een krediet van minder dan uitstekende kwaliteit. Maar houd er rekening mee dat meer dan alleen de credit score in aanmerking wordt genomen.

Leermiddelen

We vonden het geweldig hoe Upgrade een aantal gratis educatieve bronnen op zijn website biedt om u te helpen slimme financiële beslissingen te nemen. De Credit Health Insights-pagina staat vol met nuttige artikelen en video's die u kunnen helpen dingen te doen zoals het verbeteren van uw credit score, een fout in uw kredietrapport oplossen en uitzoeken hoe u grote schulden kunt afbetalen. Het bedrijf biedt ook een effectieve credit score simulator, zodat u precies kunt zien hoe verschillende scenario's uw score beïnvloeden.

Flexibele leenbedragen

Upgrade biedt leningen van $ 1.000 tot $ 50.000, een van de breedste reeksen die we tot onze topkeuzes zagen. De enige van onze topkeuzes die hoger ging, was SoFi, dat leningen biedt tot $ 100.000.

Punten om te overwegen

Nieuw bedrijf

Upgrade is vrij nieuw voor online lenen, nadat het zijn deuren opende in april 2017. Het bedrijf werd gestart door twee van de oorspronkelijke mede-oprichters van Lending Club, Renaud Laplanche en Soul Htite, nadat ze werden gedwongen af ​​te treden na een controverse in 2016 met betrekking tot opvulling van een lening volume en het splitsen van leningen om ze minder risicovol te maken voor beleggers. Uiteindelijk waren we niet ongelooflijk bezorgd over deze geschiedenis. De onnauwkeurigheid bij Lending Club was vrij klein, en hoewel het slechts iets meer dan een jaar bestaat, heeft Upgrade overweldigend positieve beoordelingen ontvangen, met een A-rating van de BBB .

Best voor
Laag krediet

Pros
Laagste minimale credit score vereist
Cons
Applicatie voor de mobiele telefoon
Klanten-reviews
Hoog minimum APR

Waarom we ervoor kozen

Laagste minimale credit score vereist

Over het algemeen geldt dat hoe lager uw credit score, hoe minder opties u heeft bij het verkrijgen van een lening. Bij 580 is de minimale credit score van Avant 40 volle punten lager dan die van Upgrade, waardoor het (theoretisch) toegankelijk is voor de ongeveer 80% van de Amerikanen met scores boven de 600. Dus, als uw credit score aan de onderkant van dit bereik blijft hangen, Avant is je beste gok.

Nadat u uw lening volledig heeft afgelost, kunt u ook in aanmerking komen om uw lening te herfinancieren, waardoor u meer geld of een lager APR kunt krijgen.

Punten om te overwegen

Applicatie voor de mobiele telefoon

In combinatie met SoFi was Avant een van de weinige van onze topkeuzes die met een mobiele app werden geleverd, waardoor het theoretisch eenvoudig is om leningbetalingen te bekijken en te beheren. Helaas heeft het een aantal negatieve beoordelingen ontvangen, waarbij het meest voorkomende probleem frequent crasht. Toch heeft het een rating van 3,4 sterren op ongeveer 966 Google Play-beoordelingen en 3,1 sterren van ongeveer 209 beoordelingen in de App Store . Dat zijn zeker niet de meest geruststellende scores, maar we waardeerden nog steeds dat Avant dacht een mobiele app op te nemen, zelfs als er nog knikken zijn om te trainen.

Klanten-reviews

Het aantal beoordelingen met één ster voor Avant overtreft elke andere leningmaatschappij op ConsumerAffairs . De meeste van deze beoordelingen klagen over een niet-intuïtief proces en een gebrek aan klantenondersteuning. Hoewel geen twee klantervaringen hetzelfde zullen zijn, was het algehele sentiment voor Avant lager dan voor onze andere topkeuzes.

Hoog minimum APR

Upgrade was de volgende met 7,99% en de meeste bleven tussen 5% en 6%. APR vertelt echter niet het hele verhaal van een lening - extra kosten kunnen aanzienlijk verhogen wat u uiteindelijk betaalt - maar dit was nog steeds hoger dan we hadden gewild. Het is ook niet zoals Avant offsets met een lage maximale APR - zijn 35,99% maximale banden voorspellen de hoogste APR.

Best voor
Lage APR

Pros
Geweldige voorwaarden voor leners met hoge credit scores
Netwerkmogelijkheden
Applicatie voor de mobiele telefoon
Geen kosten
Cons
Gericht op vermogende leners

Waarom we ervoor kozen

Geweldige voorwaarden voor leners met hoge credit scores

SoFi zorgt voor zijn klanten: het kredietbereik van $ 5.000 - $ 100.000 en de maximale vaste 17,67% APR (met AutoPay) blazen de meeste van onze andere topkeuzes uit het water. Toegegeven, je moet door hogere ringen springen om die voorwaarden te krijgen. SoFi vermeldt geen minimale kredietscore, maar we hebben met een lid van het PR-team van SoFi gesproken, die bevestigde dat SoFi-leners over het algemeen een score boven de 700 hebben.

Netwerkmogelijkheden

De naam Social Finance komt van het feit dat SoFi eigenlijk een netwerkcomponent heeft, compleet met loopbaancoaching en persoonlijke evenementen. Het richt zich duidelijk op de opgeleide en financieel ambitieuze, met functies zoals een ondernemersprogramma en een specifieke MBA-lening. Het heeft ook een functie genaamd Social Comparison, die laat zien waar u past in het grotere geheel van leners en geldschieters.

Applicatie voor de mobiele telefoon

SoFi heeft veel meer positieve feedback ontvangen op zijn mobiele app dan Avant. Het heeft een beoordeling van meer dan vier sterren op 1.078 beoordelingen in de Google Play Store , waarbij de meeste gebruikers behoorlijk positieve feedback hebben over de functionaliteit van de app. Sofi heeft 4,8 sterren in de App Store , gebaseerd op meer dan 8.300 stemmen - de hoogste beoordeling die je van een dergelijke app kunt verwachten.

Geen kosten

Net als Marcus brengt SoFi geen van de kosten in rekening die standaard zijn bij schuldenconsolidatieverleners. Er zijn geen originatiekosten, geen kosten als een betaling niet doorgaat en vanaf april 2019 geen kosten voor late betaling. Dat betekent niet dat je per se minder hoeft te betalen over de hele periode van je lening - nogmaals, het is het beste om de voorwaarden van een paar bedrijven te controleren - we waarderen het gewoon dat SoFi geen kosten bovenop de APR stapelt. al aan het betalen.

Punten om te overwegen

Gericht op vermogende leners

SoFi, kort voor Social Finance, is oorspronkelijk ontworpen voor de financiering van studieleningen - en hoewel het zijn producten heeft uitgebreid met persoonlijke leningen en hypotheken, blijft de beoogde demografie hetzelfde: personen met een hoog inkomen of recente cijfers met een hoog verdienpotentieel . Het aanvraagproces voorafgaand aan goedkeuring omvat vragen over uw alma mater, major, geavanceerde graden en inkomen. Hoewel dit kan resulteren in betere voorwaarden dan de meeste bedrijven, kan het ook frustrerend zijn als u niet voldoet aan de hoge normen van SoFi.

Best voor
Online bronnen

Pros
Fatsoenlijk APR-bereik
Snel omdraaien
Geweldige leermiddelen
Cons
Eerlijk leenbereik

Waarom we ervoor kozen

Fatsoenlijk APR-bereik

Best Egg had een behoorlijk APR-bereik van 5,99% tot 29,99%. Hoewel dit niet de laagste APR's in de buurt zijn (die eer behoort aan SoFi), zijn ze >

Snel omdraaien

Volgens Best Egg: “je geld kan al binnen één werkdag op je bankrekening worden gestort.” Dit is natuurlijk afhankelijk van de goedkeuring en verificatie van leningen, maar het is bemoedigend om te denken dat je zo snel je schulden kunt gaan consolideren.

Geweldige leermiddelen

De site van Best Egg is de thuisbasis van een uitgebreide bronnensectie vol nuttige artikelen over allerlei onderwerpen, van het begrijpen van krediet tot het beheren van schulden. Dit zijn beide be>

Punten om te overwegen

Eerlijk leenbereik

Best Egg heeft een vrij gemiddelde maximale leenwaarde. Met maximaal $ 35.000 staat het bedrijf schouder aan schouder met andere bedrijven, zoals Avant. Iedereen die een grotere lening nodig heeft, moet echter elders naar Lending Club of SoFi kijken, die een limiet van $ 100.000 heeft.

Best voor
Fatsoenlijke terugbetalingstermijnen

Pros
Lage maximale APR
Hogere terugbetalingstermijnen
Geen originatiekosten
Cons
Hoge niet-succesvolle betalingskosten

Waarom we ervoor kozen

Lage maximale APR

De maximale APR voor Discover Personal Loans komt uit op 24,99%, zodat uw rentetarieven niet hoger worden dan die met Discover. Dit maakt het voor u gemakkelijker om die schuldconsolidatielening zo snel mogelijk afbetaald te krijgen.

Hogere terugbetalingstermijnen

Discover Personal Loans biedt terugbetalingstermijnen van drie tot zeven jaar. Dit betekent meer tijd om uw schuldconsolidatielening af te lossen. Het betekent ook de mogelijkheid van lagere maandelijkse betalingen als u bijvoorbeeld dezelfde lening zou aangaan, maar met een kortere aflossingsperiode.

Geen originatiekosten

Meer dan de helft van onze topkeuzes bevat originatiekosten om de kosten van het verwerken van de lening te dekken, maar Discover was een van de weinigen die helemaal van deze kosten afziet. Dit betekent dat u niet te maken krijgt met het aanpakken van extra kosten en het toevoegen van uw schuld.

Punten om te overwegen

Hoge niet-succesvolle betalingskosten

Als u zich bij Discover gaat aanmelden, heeft u een betrouwbare inkomstenstroom nodig om uw maandelijkse betalingen bij te houden. Deze provider had een van de hoogste niet-succesvolle betalingskosten van $ 39. Als je je zorgen maakt over je maandelijkse betalingen en niets aan het toeval wilt overlaten, zien Marcus en SoFi af van deze vergoeding.

Hoe u de beste schuldconsolidatieleningen kunt vinden

Bepaal het geleende bedrag en het terugbetalingsplan dat u nodig hebt

Er is niet zoiets als het juiste bedrag voor schuldconsolidatielening of terugbetalingsplan voor iedereen. "Het zal allemaal in verhouding staan ​​tot uw inkomen en terugbetalingsvermogen, dus er is echt geen limiet," vertelde schuldadvocaat Chad Van Horn. “Als je $ 500 of $ 600 per maand verdient, lijkt een lening van $ 1.000 je misschien nooit te kunnen afbetalen. Maar als je $ 10.000 per maand verdient, is het de lening van $ 100.000 die lijkt alsof je het nooit kunt afbetalen. ”Het is be>

Evalueer mogelijke kosten

Naast de kosten die zijn opgenomen in uw JKP, komt uw lening waarschijnlijk met andere kleine kosten. Deze variëren van geldschieter tot geldschieter, maar moeten zowel eerlijk als absoluut transparant zijn. De meest voorkomende bedragen zijn kosten voor late en mislukte betalingen, vooruitbetalingen (vervroegde betaling) en chequeverwerking. Houd er rekening mee dat zelfs als een bedrijf geen van deze kosten heeft, het niet noodzakelijk een betere deal is - het betekent alleen dat het bedrijf al zijn geld verdient door rente. Hoe dan ook, het is nog steeds be>

Vergelijk tarieven

"De beste manier om de beste lening te vinden, is door een paar verschillende bedrijven te proberen en daadwerkelijk het aanvraagproces te doorlopen om de officiële koers te bekijken die u zou krijgen", zegt Erik Kroll, een gecertificeerde financiële planner bij Hilltop Financial Advisors. "Vervolgens kunt u de totale kosten van de leningen berekenen - inclusief eventuele kosten - en uw opties afwegen door de maandelijkse betaling te vergelijken, hoe >

Vermijd bedrijven die een "harde rem" gebruiken om uw kredietwaardigheid te controleren

Er zijn twee verschillende manieren waarop geldschieters uw krediet kunnen controleren, en de ene is minder opdringerig dan de andere. Een harde aanvraag, of een harde pull, kan uw credit score verlagen, terwijl een zachte enquête of zachte pull dat niet zal doen. "Een harde pull is de meest definitieve manier om het risicoprofiel van een lener te beoordelen, terwijl soft pull-gegevens minder compleet zijn en meestal oudere informatie wordt gebruikt voor pre-kwalificatiedoeleinden", legt Ben Woolsey, president en algemeen manager van CreditCardForum, uit.

Harde trekkingen zijn nodig voor bepaalde financiële transacties, waaronder het officieel sluiten van de deal voor een persoonlijke lening - je zult uiteindelijk een harde trekkracht ondergaan. Maar sommige (zoals LightStream of Rocketloans) vereisen er helemaal aan het begin van het proces voordat u zelfs kunt zien voor welk tarief u in aanmerking komt.

Het probleem is dat hard pulls kan aangeven dat je wanhopig bent om krediet te verdienen en misschien probeert te besteden boven je middelen - en je credit score zal met een paar punten dalen. Toegegeven, er is een uitzondering die 'tariefwinkelen' wordt genoemd, die alle hard-pulls binnen 45 dagen voor dezelfde soort lening in één opneemt. Maar er is altijd de kans dat u na het vergelijken van de tarieven besluit om geen persoonlijke lening aan te gaan. (Of het kan blijken dat u er helemaal niet voor in aanmerking komt.) In die gevallen is het beter om weg te lopen zonder uw credit score zonder reden te hebben bereikt. "Mijn advies aan consumenten zou zijn om waar mogelijk soft pull-opties te gebruiken en hun kredietscore en kredietkosten / -opties zoveel mogelijk te begrijpen voordat ze een volledige aanvraag starten met een harde pull," vertelde Woolsey ons.

Consolideer creditcardschuld zonder een lening

Leningen zijn niet de enige manier om schulden af ​​te lossen. Een alternatief is het overboeken van schulden naar een creditcard met een introductiesaldo van 0%, zodat u de rente helemaal kunt ontwijken. U moet er echter voor zorgen dat u geen betalingen mist (u bent niet onoverwinnelijk voor die boete-APR's) en dat u schulden betaalt voordat het introductieaanbod eindigt, dat meestal ongeveer een jaar duurt.

Bankvoorwaarden gedefinieerd

APR: Jaarlijks percentage - het jaarlijkse tarief voor het lenen van geld of geld verdiend met een investering. Met andere woorden, het zijn de kosten van de lening. APR wordt uitgedrukt als de werkelijke jaarlijkse kosten van fondsen die gedurende de looptijd van de lening worden verstrekt.

Kredietscore: een nummer dat is geformuleerd en toegewezen aan een persoon die helpt bij het aangeven van hun vermogen om een ​​lening terug te betalen.

Consolidatie van schulden: om tal van verplichtingen en / of consumentenschulden af ​​te lossen, kunt u met schuldconsolidatie een nieuwe lening afsluiten, meestal met gunstiger aflossingsvoorwaarden (lagere maandelijkse betalingen en lagere rentetarieven) en de bestaande schulden in een grotere , beter beheersbare schulden.

DTI: schulden naar inkomen. Een persoonlijke financieringsmaatstaf die uw totale inkomen vergelijkt met het totale bedrag van uw schuld. Dit is een manier om uw vermogen om het geleende geld te beheren en terug te betalen te meten.

FDIC: Federal Deposit Insurance Corporation. Een onafhankelijk federaal agentschap dat deposito's voor Amerikaanse banken verzekert in geval van een bankfaillissement of catastrofe.

Hard Enquiry / Hard Pulls: wanneer een financiële instelling uw krediet controleert voordat een kredietbeslissing wordt genomen. Dit kan uw credit score met een paar punten verlagen, en als u te veel hard trekt in een korte tijd, kunt u een klant met een hoger risico voor kredietverstrekkers worden. Moeilijkheden vinden meestal plaats wanneer u een lening of creditcard sluit of wanneer u een hypotheek aanvraagt. Hard trekt meestal ongeveer twee jaar op uw kredietrapport en kan niet plaatsvinden zonder uw toestemming.

Rentevoet: Normaal uitgedrukt als een jaarlijks percentage van de hoofdsom, is de rentevoet het bedrag dat een geldschieter in rekening brengt voor de lening.

Soft Enquiry / Soft Pull: een voorlopige beoordeling van de kredietgeschiedenis van een persoon, uitgevoerd door een financiële instelling, geldschieter of andere entiteit, meestal voor regelmatig onderhoud van uw account of om u vooraf te screenen op een dienst of product. Dit zal geen punten van uw credit score koppelen, en het kan gebeuren zonder uw toestemming.

Veelgestelde vragen over schuldconsolidatie

Hoe weet u of u schuldconsolidatie nodig hebt?

Als u veel schulden aan veel verschillende geldschieters / crediteuren schuldig bent, dan is schuldenconsolidatie de juiste weg. Schuldconsolidatie werkt meestal het beste voor creditcardschuld, waardoor u meerdere betalingen met verschillende rentetarieven in één betaling kunt groeperen. Houd er rekening mee dat het meer een managementtool is dan wat dan ook. Als u niet in staat bent om betere geldbeheerpraktijken aan te nemen, kunt u later nog steeds vastzitten aan schulden.

Wat is het verschil tussen APR en rentevoet?

Deze twee attributen zijn gerelateerd, maar ze zijn niet hetzelfde. APR (afkorting voor jaarlijks percentage) is uitgebreider, inclusief zowel uw rentetarief als originatiekosten. Elke lening heeft waarschijnlijk verschillende rentetarieven en origination fees, dus APR's maken het gemakkelijker om twee aanbiedingen te vergelijken (denk aan appels met appels, in plaats van twee fruitsalades met verschillende druivensalons).

Stel dat u twee leningopties van $ 5000 vergelijkt. Eén wordt geleverd met 10% rente en een originatiekost van 3%. De andere komt met 13% rente, maar geen originatiekosten. In één oogopslag is het moeilijk om te weten welke een betere deal is. Als u de APR's kent, kunt u een een-op-een vergelijking maken. Lenders zullen u voorzien van een APR, maar u kunt het ook zelf berekenen met een rekenmachine zoals deze . Wanneer we de gegevens voor de bovenstaande opties invoeren, kunnen we zien dat de eerste lening een JKP heeft van ongeveer 12%. De tweede handhaaft zijn 13% APR. Provided other terms look good, the first is the better deal.

What are some other debt consolidation options?