De beste oogcrème

De beste oogcrème verzacht fijne lijntjes en vermindert rimpels, waardoor het uiterlijk van veroudering wordt omgekeerd. We hebben zes formules gevonden met de peptiden, retinoïden, antioxidanten en moisturizers die nodig zijn om de klus te klaren. Je zult elke maand elke dag een crème moeten dragen om effecten op oogrimpels en elasticiteit te zien, maar ondertussen zijn ze zijdezacht en voelen ze aangenaam aan.

De 6 beste oogcrèmes

Onze zes topkeuzes en vijf tweede voor de beste oogcrème.

Opmerking van de uitgever
  • 20 februari 2018 - We hebben onze review bijgewerkt om het meest recente onderzoek naar ingrediënten tegen veroudering weer te geven. We hebben ook tientallen nieuwe finalisten getest. We zijn verheugd om zes nieuwe picks aan te bevelen, allemaal boordevol met de meest effectieve ingrediënten die we kunnen vinden om je huid te helpen tekenen van veroudering te bestrijden.

Onze oogcrème review: samengevat

ville Line Release" data-tagularproductid=266011>Kate Somer- ville Line Release" data-tagularproductid=266011>
ville Line Release" data-tagularproductid=266011>ville Line Release
Jeugd aan het volk
Medica" data-tagularproductid=266017>Huid Medica" data-tagularproductid=266017>
Medica" data-tagularproductid=266017>Medica
Mizon Collagen Power
Botanics All Bright
Rimpelontsteking bij huidwas
Het beste
Middelzware oogcrème
Lichtgewicht nachtcrème
Heavy-duty nachtcrème
Middelzware dagcrème
Lichtgewicht dagcrème
Zware dagcrème
retinoïden
peptiden
alfa-
hydroxyzuur
Zonder parfum en minerale olie

De beste oogcrème voor gebruik 's nachts

Kate Somerville Line Release Under Eye Repair Cream

Beste gemiddeld gewicht
Nacht creme

Kate Somerville
Een retinoïde crème die de huid aangenaam gehydrateerd achterlaat zonder plakkerig aan te voelen.
Pros
Perfecte medium consistentie
Nauwkeurige dispenser
Geurvrij
Cons
Prijzig

Waarom we ervoor kozen

Perfecte medium consistentie

Op zoek naar een oogcrème op basis van retinoïden? Een middelzware formule is de beste plek om te beginnen als je een normale huid hebt. leaves your skin feeling hydrated and refreshed, with a substantial-enough consistency that you still feel the cream's moisture on your skin 20 minutes or so after applying moisturized, but without the side-effect of greasiness. Kate Somerville Line Release Under Eye Repair Cream laat je huid gehydrateerd en verfrist aanvoelen, met een voldoende consistente consistentie dat je nog steeds het vocht van de crème op je huid voelt ongeveer 20 minuten na het aanbrengen gehydrateerd, maar zonder de bijwerking van vettigheid.

Nauwkeurige dispenser

Kate Somerville wordt geleverd in een pompdispenser, onze favoriete containerstijl voor dit product, die indien nodig precieze hoeveelheden oogcrème afgeeft.

Geurvrij

Terwijl andere designeropties een licht bloemige (bijna medicinale) geur hebben bij de eerste vleug, is Kate Somerville vrijwel geurloos. Een gebrek aan parfum is be>

Punten om te overwegen

Prijzig

Meer dan honderd dollar voor een kleine pompfles, de formule van Kate Somerville kalmeert je gezicht, maar niet noodzakelijk je budget. Maar uiteindelijk is het beter om geld uit te geven aan een effectief, kwalitatief product zoals dit dan aan een hele reeks onbevredigende pretenders.

Jeugd aan de mensen Leeftijdspreventie Superfood Oogcrème

Beste lichtgewicht
Nacht creme

Jeugd aan het volk
Een lichtgewicht retinoïde crème die snel absorbeert en favoriet was bij de tester.
Pros
Snel absorberend
Test favoriet
Vrij van parabenen

Cons
Komt in een pot

Waarom we ervoor kozen

Snel absorberend

Lichtgewicht nachtcrèmes absorberen snel: na een minuut of twee is het misschien moeilijk te zeggen dat je iets hebt aangebracht. We raden deze categorie aan voor mensen met een vette huid - of voor iedereen die niet van de textuur van zware lotions houdt. was the clear standout. Van de vele die we hebben geprobeerd, was Youth to the People leeftijdspreventie Superfood Eye Cream het duidelijke hoogtepunt. Het kreeg het hoogste absorptievermogen van al onze nachtcrème op basis van retinol en liet onze huid glad en zacht aanvoelen.

Test favoriet

YTTP heeft de eer om de absolute favoriet van onze testers te zijn - meer mensen noemden het 'de beste oogcrème' dan welke andere crème we ook probeerden.

Vrij van parabenen

De jury is nog steeds uit of parabenen even gevaarlijk zijn in lage, herhaalde doses als sommige rapporten. Maar als het be>

Punten om te overwegen

Komt in een pot

YTTP heeft veel positieve punten, maar het heeft ook een opmerkelijk nadeel: het wordt geleverd in een pot, die de ingrediënten binnenin aan lucht blootstelt en meer licht geeft dan een pomp of knijpbuis. Om de potentie van de crème te behouden, moet je extra voorzichtig zijn om deze alleen na het wassen van je handen aan te brengen en op een donkere, koele plek te bewaren.

SkinMedica Uplifting Eye Serum

Beste zware uitvoering
Nacht creme

SkinMedica
Een zware, luxueuze oogcrème op basis van retinoïden, goed voor de droge huid.
Pros
Extra hydratatie voor de droge huid
Cons
Niet compatibel met een gevoelige of vette huid

Waarom we ervoor kozen

Extra hydratatie voor de droge huid

. Slechts één van onze producten op basis van retinoïden had echt een zware dekking: SkinMedica Uplifting Eye Serum . Als je een extreem droge huid hebt, heeft SkinMedica de kracht om een ​​extra niveau van hydratatie te bieden dat we nergens anders hebben, met een tester die de crème beschrijft als "dik en luxueus".

Punten om te overwegen

Niet compatibel met een gevoelige of vette huid

De meeste van onze testers waren geen grote fans van deze optie. Het werd herhaaldelijk uitgeroepen omdat het plakkerig en "gloopy" was, en verschillende testers vonden dat het helemaal niet in hun huid opsloeg, in plaats van bovenop te zitten als het zonnescherm dat je moeder ooit op je neus had geschuimd. Het komt allemaal neer op huidtype en persoonlijke voorkeur: wat overweldigend aanvoelt op een vette huid, is waarschijnlijk een gezegende opluchting voor iemand die constant droogstaat.

De beste oogcrème voor gebruik overdag

Mizon Collagen Power Firming Eye Cream

Beste gemiddeld gewicht
Oog creme

Mizon
Een peptidegel die de huid kalm en gehydrateerd laat aanvoelen.
Pros
Glad en absorberend
Makkelijk te gebruiken dispenser
betaalbare
Cons
Licht olieachtig residu

Waarom we ervoor kozen

Glad en absorberend

is a sure bet. Als u op zoek bent naar een op peptiden gebaseerde formule die overdag kan worden gedragen, in combinatie met absorptie op het midden van de weg, is Mizon Collagen Power Firming Eye Cream zeker een gok. Testers merkten op dat hun huid glad en gehydrateerd aanvoelde met een dun residu dat blijft hangen als een laag hydraterende make-up.

Makkelijk te gebruiken dispenser

Testers hadden geen moeite om de juiste hoeveelheden te doseren met de basisknijpbuis van Mizon.

betaalbare

Mizon is te koop voor iets minder dan $ 10 - een koopje in een markt van hyper-dure drankjes.

Punten om te overwegen

Licht olieachtig residu

Als je iemand bent die in de verleiding komt om je handen te wassen na het gladmaken van de crème, dan kan het nauwelijks aanwezige residu van Mizon je gek maken. De hydratatieliefhebbers onder ons ontdekten dat het aanhoudende gevoel van vocht slechts het na-effect was dat ze zochten.

Botanics All Bright Verfrissend Oog Roll-On

Beste lichtgewicht
Dagcrème

Botanics
Een peptidegel die via een rollerbal wordt aangebracht en zeer snel absorbeert.
Pros
Ongelofelijk licht
Genius-applicatie
Goede prijs
Cons
Moeilijk te rantsoeneren

Waarom we ervoor kozen

Ongelofelijk licht

was our testers' favorite. Voor een lichtgewicht, snel absorberende dagcrème was Botanics All Bright Refreshing Eye Roll-On de favoriet van onze testers. De huid voelt glad en gehydrateerd met een nauwelijks rustgevende, "onzichtbare" dekking van deze natuurlijke oogcrème.

Genius-applicatie

Testers hielden ook van de applicatiestijl. Botanics gebruikt een knijpbuis met een metalen rollerbal die heerlijk koel aanvoelt onder hun ogen. Een parmantig ochtendje wakker en een twee-in-één boost voor je dagelijkse voorbereiding als je je ook zorgen maakt over wallen. Je zou zelfs een stap verder kunnen gaan en het in de koelkast bewaren.

Goede prijs

Zwevend tussen tien en twintig dollar, is deze slim ontworpen en geformuleerde dagcrème een koopje dat aanvoelt als een uitspatting.

Punten om te overwegen

Moeilijk te rantsoeneren

We hielden unaniem van het gemak en plezier van de rollerbalapplicator, maar merkten op dat deze applicatiestijl het lastiger maakt om precies te vertellen hoeveel product je gebruikt.

Huidwas Rimpel Maak oogcrème vrij met peptiden

Beste zware uitvoering
Dagcrème

Was van de huid
Een luxe tester, deze luxe peptidencrème absorbeert >
Pros
Romig gevoel
Nette en precieze verpakking
Cons
Niet het beste voor een vette of gevoelige huid

Waarom we ervoor kozen

Romig gevoel

leaves behind a silky, creamy skin-feel that testers pegged as one of their favorites. Skin Laundry Rimpel Release Oogcrème met Peptiden laat een zijdezacht, romig huidgevoel achter dat testers vasthouden als een van hun favorieten. In tegenstelling tot andere dikke crèmes, absorbeert deze vrij snel. Je huid zal gevoed en gehydrateerd aanvoelen, in plaats van vettig of plakkerig.

Nette en precieze verpakking

Skin Laundry wordt verpakt in een buis, waardoor het gemakkelijk is om kleine, nauwkeurige hoeveelheden af ​​te geven.

Punten om te overwegen

Niet het beste voor een vette of gevoelige huid

Hoewel de luxe consistentie van Skin Laundry zelfs testers die meestal wegblijven van dikke crèmes niet stoorde, weet je dat als je een gemakkelijk geïrriteerde huid hebt, de dichtheid ervan te glad of verstopt kan zijn.

Hoe u de juiste oogcrème voor u vindt

Bepaal wanneer u oogcrème wilt aanbrengen

Heb je liever een ochtendroutine om je op gang te krijgen of een nachtelijke routine om je te kalmeren? Dat is een overweging, de andere is of je al dan niet retinoïden wilt gebruiken. Deze zijn uitsluitend aanwezig in nachtcrèmes en blijven het meest snelwerkende en goed onderzochte anti-rimpelmiddel op de markt.

"Retinoïden zijn een van de be>

Dat gezegd hebbende, deze klasse van ingrediënten wordt niet effectief bij blootstelling aan zonlicht. Dagcrèmes bevatten peptiden, een recentere introductie tot anti-aging wetenschap die minder gevoelig is voor zonlicht en minder waarschijnlijk de huid irriteert. De keerzijde: verwacht >

Kies tussen lichte, gemiddelde en zware consistenties

(retinoid) and Botanics All Bright (peptide) — or a richer cream that lingers on the skin, like Skin Laundry (retinoid) or SkinMedica (peptide). Bepaal vervolgens of u de voorkeur geeft aan een lichtgewicht lotion die snel absorbeert - zoals Youth to the People (retinoïde) en Botanics All Bright (peptide) - of een rijkere crème die op de huid blijft hangen, zoals Skin Laundry (retinoïde) of SkinMedica (peptide) . or Mizon's peptide cream . Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, raden we de middelzware dekking aan die wordt aangeboden door Kate Somerville's Line Release-retinoïdecrème of Mizon's peptidecrème .

Vermijd potten of potten

Hoe minder contact uw oogcrème heeft met lucht en zonlicht, hoe beter. Retinoïden worden afgebroken bij blootstelling aan licht en zuurstof, waardoor ze minder effectief worden en peptiden kunnen ook gevoelig zijn voor oxidatie . Pompen en buizen zijn beter in het beschermen van hun inhoud dan open potten, en maken het ook gemakkelijker om een ​​klein beetje product te verdelen. Gebrek aan portiecontrole is een ergernis, maar ook een verspilling, vooral als je op zoek bent naar een luxe favoriet.

Integreer >

Of u nu kiest voor een product op basis van retinoïden of peptiden, neem de tijd om nieuwe ingrediënten toe te voegen aan uw huidverzorgingsroutine, vooral als u een gevoelige huid heeft. Begin met het aanbrengen van de crème een of twee keer per week en geef je huid de tijd om zich aan te passen aan de nieuwe routine. Dit is een gemakkelijke manier om te controleren of uw huid gevoelig is voor de ingrediënten in uw nieuwe oogcrème - geïrriteerde huid zal jeuken en er rood uitzien. Als u een nachtcrème op basis van retinoïden gebruikt, kan irritatie of roodheid een teken zijn om in plaats daarvan over te schakelen naar een dagcrème op basis van peptide.

Veelgestelde vragen over oogcrème

Wat is mijn huidtype?

Paula's Choice verdeelt huidtypen in drie categorieën: droog, normaal en vettig . Om de jouwe te vinden, adviseren ze je gezicht te wassen en twee uur te wachten zonder producten aan te brengen. Als je huid schilferig aanvoelt of strak aanvoelt, heb je een droge huid. Glanzend en glad? Vettig. Geen van beide? Je hebt een normale huid of een combinatie van vette en droge delen.

Kan ik overdag nachtcrème dragen?

Omdat nachtcrèmes retinoïden bevatten, worden ze niet aanbevolen voor gebruik bij daglicht. Retinoïden zijn effectief omdat ze een krachtig exfoliërend effect hebben dat dode huid wegschrobt. Afhankelijk van de sterkte van het retinoïde en de gevoeligheid van uw huid, kan deze afschilfering uw huid gevoeliger maken voor UV-straling . Eén eenvoudige oplossing: draag zonnebrandcrème bovenop. Een betere oplossing: schakel over naar een op peptiden gebaseerde oogcrème.

Dr. Shainhouse beschrijft peptiden als 'kleine fragmenten van collageen en eiwitten die bedoeld zijn om de huid te' misleiden 'door te denken dat het collageen is gebroken en dat het nieuw collageen moet maken om het te vervangen. Na verloop van tijd kan het de huid dikker maken en het uiterlijk van rimpels verminderen. ”In tegenstelling tot retinoïden zijn peptiden stabiel bij blootstelling aan zonlicht (onderzoek suggereert dat zonlicht retinolen kan afbreken en ze minder effectief kan maken ). Niets weerhoudt u ervan 's nachts een peptidedagcrème te dragen.

Herstelt oogcrème donkere kringen?

Donkere kringen kunnen het gevolg zijn van genetica, een probleem met de bloedsomloop of een natuurlijk gevolg van veroudering: Dr. Greene legt uit dat naarmate we ouder worden, onze gezichtsanatomie verschuift, wat bijdraagt ​​aan hoe glad of ongelijkmatig de huid rond de ogen verschijnt. Er zijn veel ingrediënten voor oogcrèmes die beweren de bloedcirculatie (zoals cafeïne ) of bloedstolling (zoals vitamine K ) te verbeteren, die theoretisch wallen en donkere kringen verminderen. Maar de buitenste laag van je huid beschermt zo goed tegen indringers dat het voorkomt dat de meeste van deze ingrediënten diep doordringen .

De meeste oogcrèmes voor donkere kringen vertrouwen op pigmenten om over donkere kringen te kleuren, of reflecterende materialen zoals mica of parelstof om de optische illusie van volheid te bieden. and Olay Eyes Illuminating Eye Cream both rely on mica to help hide dark circles.) (Als je geïntrigeerd bent door optica, vertrouwen Olay Regenerist Micro-Sculpting Eye Swirl en Olay Eyes Illuminating Eye Cream beide op mica om donkere kringen te helpen verbergen.)

Zijn parabenen slecht?


Parabenen zijn een klasse conserveermiddelen die vaak wordt aangetroffen in cosmetica, evenals andere hygiëneproducten zoals tandpasta, deodorant en shampoo. Ze worden gebruikt om de groei van bacteriën en schimmels te voorkomen - dingen die je absoluut niet wilt rond je ogen. Maar ze zijn on>90% van de typische kruidenierswaren ze bevatten , is of ze veilig zijn in kleine doses, maar schadelijk worden als ze zich ophopen in grote doses. Met andere woorden, het kan goed zijn als je alleen parabenen in je tandpasta hebt, maar niet als ze in elk product zitten dat je dagelijks gebruikt.

Al onze consulterende dermatologen en cosmetische chemici waren het erover eens dat er momenteel onvoldoende wetenschappelijke gegevens zijn om te concluderen of parabenen daadwerkelijk schadelijk zijn. Dat gezegd hebbende, moedigden ze die op hun hoede voor parabenen aan om alternatieven te zoeken. De uitdaging is dat er niet veel zijn.

are paraben-free, as is Youth to the People's medium-weight night cream . We konden alleen drie parabenenvrije opties vinden na het mengen van andere potentieel schadelijke ingrediënten: beide glinsterende Olay -oogcrèmes zijn parabenenvrij, evenals de middelzware nachtcrème van Youth to the People . . Er is ook een vierde, als je die kunt vinden: Perricone MD Koude Plasma Anti-Aging Oogbehandeling . Maar het is niet overal verkrijgbaar bij retailers zoals Amazon, Ulta of Sephora en we konden het niet testen.

Wat als mijn oogcrème niet werkt?

Als u dagelijks minstens zes maanden oogcrème gebruikt en nog steeds geen verschil hebt gezien, zijn er sterkere opties. Cosmetische injecties en retinoïden op recept zijn twee. Voor beide is een consult van een dermatoloog of plastisch chirurg vereist.

Meer huidverzorgingsbeoordelingen

We nemen al jaren een vergrootglas naar ingrediëntenlijsten en hebben ondertussen relaties opgebouwd met dermatologen en veel waardevolle informatie verzameld over wat nuttig en schadelijk is in de huidverzorging. Bekijk onze favoriete producten in de beoordelingen hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk