Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste kabelinternetproviders

De beste kabelinternetprovider voor u hangt grotendeels af van wat beschikbaar is op uw adres, omdat u misschien helemaal geen keuze hebt. Als u dat doet, wilt u nadenken over de snelheden die u nodig hebt en vervolgens pakketten vergelijken om de juiste prijs te vinden. We hebben een aantal van de grootste kabelinternetproviders gerangschikt op basis van klantenservice, snelheidsaanbod en extra's zoals kosten en bundeling. Elk van deze providers zijn goede opties in je zoektocht naar kabelinternet - we raden aan om de ZIP-tool hierboven te gebruiken om te beginnen.

De beste kabelinternetproviders: samengevat

Charter Spectrum
Comcast Xfinity
mediacom
Cox Comm.
Geen datacaps
De meeste planopties
Snelste snelheden
Goede klantenservice
Onze review
Onze review
Onze review
Onze review
Staten onderhouden
45
40 + DC
22
19
Gegevenslimiet
Onbeperkt
1 TB
400 GB - 6000 GB
1 TB
JD Vermogen
4/5
4/5
2/5
4/5
Consumer Reports lezer score
66/100
66/100
61/100
66/100
ACSI-score
59/100
61/100
56/100
60/100

De 4 beste kabelinternetproviders

Geen datacaps

Charter Spectrum
Onbeperkte gegevens gekoppeld aan hoge snelheden: een optimale combinatie voor streaming en uploaden.
Pros
Geen datacaps
Contract buy-out
Cons
Slechts twee plannen

Waarom we ervoor kozen

Geen datacaps

Charter Spectrum is onze enige topkeuze zonder datacaps. Mediacom komt in de buurt van het aanbieden van een deal die net zo gul is met datacaps die 6.000 GB bereiken - maar internetjunkies en workaholics zullen zich verheugen in een onbeperkte hoeveelheid uploaden, downloaden en streamen. En hoewel gemiddelde huishoudens waarschijnlijk de limieten van andere bedrijven niet zullen bereiken, beweert Consumer Reports dat als de entertainmenttrends zich verder ontwikkelen en technologie zoals 4K-streaming normaliseert, de vraag naar gegevens zal toenemen. Het gebrek aan datacaps van Charter zorgt ervoor dat uw plan het kan bijhouden.

Contract buy-out

Voor diegenen die van aanbieder willen veranderen, biedt Charter Spectrum ook een unieke contract buy-out promotie voor in aanmerking komende Triple Play-pakketten. Nadat u de service hebt geïnstalleerd, dekt Charter eventuele kosten voor vroegtijdige beëindiging van uw huidige provider tot maximaal $ 500. Die bundel wordt geleverd met een gratis modem, gratis installatie en gratis DVR-service - items waarvoor andere providers doorgaans ongeveer $ 10 tot $ 15 per maand in rekening brengen.

Punten om te overwegen

Slechts twee plannen

In 2016 kocht Charter Communications Time Warner Cable en veranderde de collectieve dienst in Spectrum. Een deel van die rebrand was een focus op het vereenvoudigen van zijn diensten. Het resultaat? Slechts twee snelheidsopties voor uw internetservice: 60 Mbps en 100 Mbps. Als uw internetgebruik in de buurt van een van deze snelheden komt, is dit een gemakkelijk aankoopproces, waardoor het debat tussen plannen met slechts 10 Mbps wordt geëlimineerd. Maar als u veel minder dan 60 Mbps nodig heeft ( de gemiddelde Amerikaanse internetsnelheid is 72 Mbps ), kunt u overwegen een provider als Comcast te overwegen, die een meer diverse reeks opties biedt.

De meeste planopties

Comcast Xfinity
Verschillende snelheids- en bundelopties, met gestage verbetering van de klantenservice.
Pros
Breed scala aan plannen
Klantenservice verbeteren
Cons
1 TB datakap

Waarom we ervoor kozen

Breed scala aan plannen

Xfinity- plannen beginnen bij 10 Mbps en nemen op bepaalde locaties stapsgewijs toe tot 2.000 Mbps. Of u nu op het web surft of uren besteedt aan "Fortnite", u vindt een plan dat bij u past. Deze aanpassing strekt zich uit tot de bundelingsopties van Xfinity: op de meeste locaties kunt u basis-tv toevoegen voor slechts $ 5 meer per maand.

Klantenservice verbeteren

Hoewel Xfinity een beruchte reputatie van klantenservice heeft voor opdringerige herhalingen en >ASCI-ratings zijn omhoog gegaan , met een 56/100 in 2015, een 59/100 in 2016 en een 60/100 in 2017 en 2018, en het meest recent 61/100 in 2019. Voor sommige context scoorde AT in 2019 een 69/100 en Verizon verdienden een 70/100.

De verbetering van Comcast is geen puur geluk; de VP van de klantenservice, Tom Karinshak, is actief bezig om zijn klantenservice te reviseren . Twee specifieke initiatieven omvatten een callback-functie waarmee klanten een tijdstip kunnen plannen waarop Comcast ze kan bellen (in plaats van in de wacht te wachten) en een uitbreiding van het digitale zorgteam.

Punten om te overwegen

1 TB datakap

Als het om gegevens gaat, heeft Xfinity een limiet van 1 TB (1.000 GB) op alle abonnementen. Als u een gezin met zware internetgebruikers hebt, is de boete voor te veel betalen $ 10 per 50 GB meer (na de derde inbreuk). Comcast meldt dat 99% van zijn klanten die limiet zelfs nooit begraaft. Maar als je meerdere mensen hebt die dagelijks streamen, gamen of uploaden, komt 1 TB misschien dichtbij.

Snelste snelheden

mediacom
Indrukwekkende hoge snelheden maar slechte klantenservice.
Pros
Super hoge snelheden
Pakketaanpassing
Cons
Klantenservice

Waarom we ervoor kozen

Super hoge snelheden

Een high-speed kabeloptie met een indrukwekkend bereik, de plannen van Mediacom beginnen bij 60 Mbps en stijgen tot 1.000 Mbps. Voor internet-geobsedeerde gebruikers is snelheid de be>

Pakketaanpassing

Het bundelen van je tv en internet begint op de meeste locaties al vanaf $ 40 per maand. Het basisplan wordt geleverd met 60 Mbps en 100+ kanalen, hoewel de pakketten van Mediacom gemakkelijk kunnen worden aangepast. U bent niet beperkt tot specifieke kanaalnummers of internetsnelheden als u wilt bundelen: binnen elke kanaallaag kunt u een van de beschikbare internetsnelheden kiezen, dus het is eenvoudig om uw plan aan uw behoeften aan te passen.

U kunt ook uw gegevenslimiet aanpassen op basis van de snelheid die u nodig hebt. En hoewel Mediacom de onbeperkte gegevens van Charter niet biedt, is het bereik nog steeds indrukwekkend: 400 GB tot 6.000 GB. Die toplaag is zes keer groter dan de datacaps van Comcast en Cox.

Punten om te overwegen

Klantenservice

Helaas bereikt Mediacom de laagste van de laagste voor klantenservice. Het valt achter Comcast met een 56/100 van ACSI. Bovendien waren de JD Power-scores zo laag dat het alleen in de regio West scoorde en met een 2/5 in alle categorieën. In online forums en commentaarboxen klagen klanten dat problemen zelden worden opgelost en dat ze regelmatig uitvallen. Klanten merken ook op dat ze vaak dubbel worden gefactureerd en >

Als hoge snelheden een paar telefoontjes waard zijn of af en toe internet downtime, is Mediacom nog steeds een goede gok. Het biedt een 90-dagen geld-terug-garantie, dus als u een van deze veel voorkomende klachten binnen de eerste drie maanden ervaart, kunt u uw service annuleren zonder contractboetes.

Goede klantenservice

Cox Communications
De >
Pros
Klantenservice
Panoramische wifi
Cons
Slechte waarde

Waarom we ervoor kozen

Klantenservice

Cox doet het goed als het gaat om het bedienen van zijn klanten en het winnen van de JD Power-klanttevredenheidsprijs voor de regio West. De slechtste score komt van de Cost of Service-statistiek, in lijn met wat we hebben gevonden op de slecht gewaardeerde plannen. Maar over het algemeen zijn klanten over het algemeen meer tevreden over Cox dan Comcast of Mediacom. Het bedrijf heeft de neiging om betrouwbare service en fatsoenlijke klantinteractie te hebben, een zeldzaamheid binnen de kabelinternetruimte.

Panoramische wifi

Cox streeft er ook naar om uit het peloton te breken met zijn Panoramic Wi-Fi, een routerupgrade die in feite de versie van Cox Communication is van een Wi-Fi Mesh-systeem. Dit systeem breidt zijn draadloze netwerk verder uit, elimineert dode zones en bedekt uw hele huis met snelle verbindingen. Het wordt geleverd met een gratis professionele installatie, maar kost je $ 10 per maand. Als je in een groot huis woont met veel gebieden die moeite hebben om een ​​sterk signaal te behouden, kan dit een handige oplossing zijn, hoewel het misschien niet de kosten waard is als je nooit problemen hebt gehad met het bereik van je wifi.

Punten om te overwegen

Slechte waarde

Hoewel Cox's lage snelheden van 10 Mbps aantrekkelijk kunnen zijn voor ultralichte internetgebruikers, zijn die plannen niet van grote waarde. In de meeste steden kost 10 Mbps snelheid $ 30 ($ 40 nadat de promotie is afgelopen) en een extra $ 10 levert 30 Mbps op. De populairste promotionele deal van Charter is, ter vergelijking, $ 30 voor 100 Mbps. Kleinere huishoudens met weinig apparaten en elementaire internetactiviteit zijn misschien geïnteresseerd in de lichtplannen van Cox, maar u kunt veel hogere snelheden krijgen voor dezelfde prijs van andere providers.

Hoe u de juiste kabelinternetprovider voor u kunt vinden

Zoek uw lokale providers

Volgens het Broadband Progress Report van de FCC heeft 70% van de Amerikanen minder dan drie provideropties (en dat geldt voor alle internettypen). Satelliet internet is landelijk beschikbaar en is meestal een van die opties. DSL en kabel hebben een vrij gevarieerde beschikbaarheid op basis van status en glasvezelinternet is het zeldzaamst. Uw eerste stap zou moeten zijn om te controleren welke providers uw huis bedienen. Met onze bovenstaande tool kunt u de beschikbare providers voor uw postcode vinden.

Audit uw snelheidsbehoeften

Als het tijd is om uw internetabonnement te kopen, moet u weten hoeveel snelheid uw huishouden nodig heeft. Internetdienst wordt verkocht in op snelheid gebaseerde pakketten, gemeten in Mbps (megabits per seconde). Gewoonlijk variëren kabelinternetpakketten tussen 10 Mbps en 100 Mbps en zijn geschikt voor HD-videostreaming, online gaming en het downloaden van bestanden. Als u alleen internet gebruikt om e-mail of sociale media te controleren en u niet voor te hoge snelheid wilt betalen, is DSL of satellietinternet wellicht het beste voor u. Houd er rekening mee dat deze lagere snelheden meestal een lagere waarde hebben.

Het bepalen van uw behoeften hangt af van uw gebruiksgewoonten. Een paar dingen spelen in op gebruikseisen, waaronder het aantal verbonden apparaten en het type internetactiviteit. Internetsnelheid werkt een beetje als een verkeerssnelweg: hoe meer mensen het gebruiken, hoe >

Aantal apparaten
Licht gebruik
Matig gebruik
Hoog gebruik
Zeer hoog gebruik
1-3
5-10 Mbps
15 Mbps
25 Mbps
50 Mbps
4-8
15 Mbps
25 Mbps
50 Mbps
100 Mbps
8-10
25 Mbps
50 Mbps
100 Mbps
150 Mbps
10+
50 Mbps
100 Mbps
150 Mbps
200+ Mbps

Licht gebruik: e-mails, internetten, sociale media, SD-videostreaming
Matig gebruik: muziekstreaming, incidenteel online gamen, HD-video streamen op een of twee apparaten
Hoog gebruik: meerdere apparaten die tegelijkertijd HD-video streamen, realtime gaming, videoconferenties
Zeer veel gebruik: meerdere apparaten die tegelijkertijd HD- of 4K-video streamen, downloaden van grote bestanden, realtime gaming, videoconferenties

Bepaal uw gegevensvereisten

Internetgegevens werken op dezelfde manier als uw telefoondataplannen omdat u een bepaald bedrag van gigabytes (GB) ontvangt om in de loop van een maand te "besteden" op basis van uw online activiteit. De meeste kabelinternetbedrijven implementeren datacaps vanaf 250 GB. Voor sommige context is 1 GB nodig voor ongeveer een uur Netflix SD-streaming en 3 GB per uur voor HD-streaming. Als u internet alleen gebruikt voor licht e-mailen en internetten, kunt u bijna 50 GB per maand blijven. Zware gebruikers moeten op zoek gaan naar een plan met ongeveer 500 GB aan gegevens of meer. Als u uw gegevenslimiet overschrijdt, zullen providers een waarschuwing geven en uiteindelijk een vergoeding in rekening brengen voor meer gegevens.

Veelgestelde vragen over kabelinternet

Wat is het verschil tussen glasvezel en kabelinternet?

Hoewel glasvezelinternet wordt uitgevoerd met letterlijke kabels, is het heel anders dan traditioneel kabelinternet. Vezel verzendt het internet via glasstrengen in plaats van koper; als zodanig is het volledig onaangetast door omgevingscondities en vermenigvuldigt het typische internetsnelheden.

Er zijn maar weinig aanbieders van glasvezel, met minimale beschikbaarheid. Traditionele kabelaanbieders zoals Comcast beginnen glasvezeldienst te introduceren, maar het heeft nog een >

Wat is de snelste kabelinternetsnelheid?

De snelste kabelinternetsnelheid is Xfinity's 2000 Mbps. Er zijn maar weinig providers, zoals Cox Communications en AT die snelheden bieden van meer dan 1.000 MBps. De gemiddelde snelheid in de VS is 72 Mbps . Leuk weetje: de snelste internetsnelheid die ooit werd geregistreerd, was in 2014, met een enkele draad optische vezel en een laserzender, bracht de Technische Universiteit van Denemarken 43 TB aan gegevens per seconde over.

Moet ik mijn eigen router kopen?

We zouden het ten zeerste aanbevelen. De kans is groot dat al uw buren dezelfde stockapparatuur van uw lokale internetprovider huren, en u zult hierdoor meer netwerkproblemen hebben. Deze routers hebben dezelfde frequentie en dat vertraagt ​​het verkeer voor iedereen tijdens prime surfuren. Door uw eigen unieke router aan te schaffen, springt u in een snellere rijbaan.

U kunt ook elke maand ongeveer $ 10 tot $ 15 (de typische huurprijs) besparen door uw eigen apparatuur te kopen. Een draadloze router kost meestal vooraf $ 60 tot $ 200, maar zonder de maandelijkse kosten van de provider betaalt deze zichzelf na ongeveer een jaar terug. Neem contact op met uw internetprovider om te controleren of deze compatibel is.

Wat is het verschil tussen een modem en een router?

Simpel gezegd: de modem fungeert als een brug tussen uw huis en uw internetprovider door een verbinding met internet tot stand te brengen, en de router dient om internet / WiFi met uw apparaten te verbinden door een WiFi-verbinding in uw hele huis uit te zenden. Er zijn modems en routers die zijn samengevoegd tot één apparaat - een goede manier om ruimte vrij te maken en rommel te verminderen.

Onze andere internetbeoordelingen

We hebben in de loop der jaren verschillende internetaanbieders gevonden en de beste providers voor andere internettypen gevonden. Als kabelinternet niet beschikbaar is in uw regio, bekijk dan onze andere beoordelingen hieronder:

Misschien vind je dit ook leuk