Jackie Nelson Feature Writer Door Jackie Nelson Feature Writer

SimpliSafe Home Security Review

Als u door het vooruitzicht op thuisbeveiliging gestrest en vastgelopen bent, is SimpliSafe misschien de zalf waarop u had gehoopt. Hun no-contract opties bieden minder bureaucratie dan hun concurrenten, en is een van hun beste eigenschappen. Met hun recente opknapbeurt en snelle groei heeft SimpliSafe een behoorlijke positie verworven binnen de industrie en in huizen in het hele land.

De claim

SimpliSafe adverteert met "meer bescherming, minder markeringen, no-nonsense" als het gaat om de "Whole Home Protection". Het gerevitaliseerde merk en de nieuwe hardwarecomponenten van SimpliSafe willen "kleiner, sneller, sterker" zijn.

Is het waar?

Ja.
SimpliSafe maakt zijn belofte van betere, kleinere hardware en een algemene "no-nonsense" benadering van beveiliging waar - ze hebben geen maandelijks contract of maandelijkse kosten nodig voor hun DIY-monitoringdiensten.
SimpliSafe biedt de meeste planningsflexibiliteit onder onze topkeuzes voor beveiligingssystemen voor thuis en heeft een eenvoudig te gebruiken doe-het-zelfinstallatie voor hun nieuwe apparatuur. Hoewel SimpliSafe een van de snelstgroeiende bedrijven in de branche is, komt het niet in de buurt van het aantal jaren ervaring van meer bekende beveiligingsproviders, zoals ADT . De nieuwe jongen op straat zijn, komt met een handvol voor- en nadelen.

Productoverzicht

Best voor

Huiseigenaren die een beveiligingssysteem willen met eenvoudige domotica en betaalbare, niet-contractuele service.

Niet voor

Huiseigenaren die gegarandeerde diefstalbeveiliging, zeer ervaren klantenservice, professionele installatie of hoogwaardige beveiligingscamera's willen.

Kenmerken

Jaren>
13
Beginprijs
15 $ / maand *
Contract termijn
Geen contract
24/7 professionele monitoring
Ja
Aantal plannen
6
Professionele installatiekosten
$ 79 "Hulp bij pro-installatie"
Aantal monitoringlocaties
6
Domotica
Ja
Diefstalbeveiliging garantie
Nee
Geldteruggarantie
60 dagen

* Prijzen zijn voor het basispakket. Prijzen zijn afhankelijk van maatwerk, pakketniveaus en kosten.

Geen contracten

SimpliSafe is een van de beste thuisbeveiligingssystemen voor prijzen zonder contract. Het enige wat u hoeft te doen om met services te beginnen, is de apparatuur vooraf aanschaffen en uitzoeken welk professioneel of doe-het-zelf monitoringplan geschikt is voor u - sommige slechts 50 cent per dag.

U kunt op elk moment annuleren, maar we raden u aan te kiezen voor 24/7 Live Alarm Monitoring. Het systeem functioneert nog steeds als een alarm zonder de bewaking, maar de politie wordt niet gebeld en u ontvangt geen melding als u niet thuis bent. SimpliSafe is er trots op “klanten niet in servicecontracten te sluiten” en het is echt een van de beste elementen van hun beveiligingsservice.

Bijgewerkte apparatuur

SimpliSafe vernieuwde hun hele vloot van thuisbeveiligingsapparatuur in 2018 tot de helft van het formaat en het dubbele van het bereik, vijf keer sneller en vijftig procent luider. Het nieuwe toetsenbord is "SmashSafe", wat betekent dat zelfs als een indringer het beschadigt, SimpliSafe de politie nog steeds op de hoogte stelt van de inbraak. De apparatuur vertrouwt op een ingebouwde mobiele verbinding, maar wordt versterkt met wifi - iets dat ze 'Twice Secured' noemen. SimpliSafe biedt ook een aantal geweldige smart home-compatibiliteit , die leuk speelt met Nest-thermostaatsystemen , Amazon Alexa, Google Assistant en zelfs je Apple Watch .

Last but not least, zijn de bewegingssensoren gebouwd om het verschil te weten tussen menselijke heatmaps en uw huisdier. In theorie zou dit betekenen dat u minder valse alarmen krijgt van de vrijetijdsactiviteiten van uw hond.

Budgetvriendelijke prijzen

Naast nieuwe apparatuur en geen contracten, zijn hun maandelijkse monitoringpercentages een van de laagste die we in de branche hebben gezien. U kunt uw systeem gratis controleren als u zich op uw gemak voelt bij de waarschuwende autoriteiten, maar we denken dat de $ 15 per maand de moeite waard is voor hun professionele monitoringdiensten.

U kunt ook gereviseerde SimpliSafe-apparatuur scoren voor 25% tot 30% minder dan gloednieuwe prijzen. Als u de budgetvriendelijke optie overweegt om uw eigen aangepaste pakket samen te stellen met de apparatuur die u wilt (en niets wat u niet wilt), denken we dat SimpliSafe alle extra kosten op de meest logische manier bespaart.

Mogelijke nadelen

Geen garantie tegen diefstal

In tegenstelling tot de toonaangevende concurrent in de thuisbeveiligingsindustrie, ADT, biedt SimpliSafe geen garantie tegen diefstal of inbraak. Als u ervoor kiest om SimpliSafe te gebruiken als beveiligingsmedewerker, verwacht u geen vergoeding van het bedrijf. Hoewel het voor een bedrijf zeldzaam is om een ​​dergelijke garantie te bieden, is het zeker iets dat u moet overwegen als u kiest voor een niet-contract, meer betaalbare thuisbeveiligingsservice zoals SimpliSafe.

Vooruitrusting kosten

Wanneer u contractverplichtingen, uitgebreide pakketten en maandelijkse servicevereisten verliest, moet er iets te bieden zijn. Hoewel er op de >

Beperkte cameramogelijkheden

De meeste concurrenten op het gebied van woningbeveiliging bieden zowel binnen- als buitencamera's voor uw thuissysteem. Dit is niet het geval als het gaat om SimpliSafe. Er is slechts één optie voor binnencamera's met nachtzicht, HD-streaming video / audio en 30 dagen beeldopslag. Er zijn echter geen snapshots nodig, het heeft geen bidirectionele spreekmogelijkheden en kan helemaal niet pannen of bewegen.

We waren teleurgesteld om te zien dat SimpliSafe dergelijke basisfuncties in hun camera ontbrak - vooral gezien het feit dat ze on>

Beperkte ervaring

SimpliSafe werd pas recent opgericht in 2006, maar groeit snel in populariteit. Het kan slim thuis zijn als het gaat om spraakbesturing, de compatibiliteit met derden kan worden verbeterd. Het komt niet overeen met Zigbee en Z-Wave , dus je kunt het niet gemakkelijk verbinden met je smart locks of andere smart home-acties. Hopelijk biedt het bedrijf, wanneer het innoveert en zijn expertise op het gebied van smart home-technologie uitbreidt, verbeterde mogelijkheden en verbindingen.

De competitie

SimpliSafe
ADT
Vivint
FrontPoint
Ring
Prijs
15 $ / maand *
$ 36,99 / maand
$ 39,99 / maand
$ 35 / maand
$ 10 / maand
Professionele installatie
Nee
Ja
Ja
Nee
Nee
Professionele monitoring
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Domotica
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Contractduur
Geen contract
36 maanden
48 maanden
60 maanden
36 maanden
Geen contract
Geldteruggarantie
Ja
Ja
Nee
Nee
Ja

* Prijzen zijn voor het basispakket. Let op: prijzen kunnen variëren op basis van aanpassing, pakketniveaus en kosten.

SimpliSafe versus ADT

ADT is de leider in beveiligingssystemen voor thuis en beschermt ongeveer acht miljoen klanten in Noord-Amerika. Een naam die zo groot is, heeft echter een prijs. ADT vereist een driejarig contract en kost meer dan het dubbele van wat SimpliSafe kost voor de goedkoopste maandelijkse professionele monitoring. Beide providers hebben zes bewakingslocaties in het hele land, gebruiksvriendelijke functies voor huisautomatisering en een geld-terug-garantie.

Ze verschillen in aanbod van professionele installatie (ADT bevat het tegen betaling, SimpliSafe is ontworpen om zelf te maken) en hun claim tegen diefstal. Een opvallend kenmerk van ADT is hun diefstalbeveiligingsgarantie - het bedrijf betaalt tot $ 500 aan uw verzekering aftrekbaar als er een inbraak optreedt terwijl uw systeem is ingeschakeld. Misschien wilt u voor ADT kiezen als een garantie be>

SimpliSafe versus Vivint

Van alle concurrenten die we naast SimpliSafe hebben geëvalueerd, is Vivint misschien het meest verschillend. Vivint heeft de >

Maar zonder geld-terug-garantie om over te spreken, zit u echt vast aan deze services. Als u meer vrijblijvend bent en een eenvoudigere (en meer betaalbare) benadering van thuisbeveiliging wenst, denken wij dat SimpliSafe een betere optie is. Als u het niet erg vindt om de beveiliging vier of vijf jaar tegelijk in te stellen, bent u misschien dol op de high-tech mogelijkheden van Vivint.

SimpliSafe versus Frontpoint

SimpliSafe heeft veel gemeen met Frontpoint . Beide bedrijven zijn bekend in de doe-het-zelfbeveiligingsruimte, beide hebben gerenommeerde professionele monitoring en beide hebben nieuwere, innovatieve beveiligingsapparatuur. Terwijl Frontpoint zeker de meer geavanceerde uitrusting van de twee heeft, komt het op een veel steilere prijs. Frontpoint vereist professionele monitoring, terwijl SimpliSafe dit sterk aanbeveelt. Met die eis komt een driejarig contract en de verplichting om Frontpoint-apparatuur te kopen.

Als u de Frontpoint-service moet annuleren vanwege een verhuizing of verhuizing, moet u nog steeds het resterende saldo op uw contract betalen tegen 80% van de oorspronkelijke prijs. Hoewel beide systemen onze lijst van de beste doe-het-zelf beveiligingssystemen voor thuis maakten, is SimpliSafe de meer betaalbare - en misschien eenvoudiger - optie voor doe-het-zelfbeveiliging.

SimpliSafe versus Ring

Alles gezegd, SimpliSafe en Ring hebben veel gemeen. Beide zijn nieuwkomers op het gebied van huisveiligheid die golven maken met hun a la carte, doe-het-zelfsystemen die maatwerk en automatisering benadrukken. Beide stellen je in staat om je systeem beknopt te houden met hun kies-je-eigen-avontuur stijl van kit-bouwen, plus maandelijkse kosten voor video-opslag en / of professionele monitoring zijn zeer concurrerend - $ 10-15 per maand, versus een industriestandaard van $ 40 . Maar terwijl die oude bewakingssystemen hogere maandelijkse kosten heffen - en ervoor zorgen dat je ze jaren>

Uiteindelijk komt de keuze tussen SimpliSafe en Ring neer op het smart home-systeem dat je in huis hebt of wilt hebben. Neig je naar Amazon Alexa? Als Amazon-bedrijf werkt Ring het beste met Alexa en andere apparaten met Alexa. Een Google Assistent-familie? SimpliSafe is compatibel met beide.

Brinks Home Security Veelgestelde vragen

Wat omvat SimpliSafe Home Security?

Het meest basispakket van SimpliSafe - The Foundation - bevat vier apparaten:

  • Basisstation
  • Draadloos toetsenbord
  • Ingangssensor
  • Bewegingssensor

Extra uitrusting is inbegrepen in pakketten met hogere niveaus, die kunnen bestaan ​​uit: glasbreuksensoren, paniekknoppen, SimpliCams, rookmelders, temperatuursensoren, watersensoren, extra toetsenborden, sleutelhangers, extra sirenes of extra 9x9 tuinborden. Elk beveiligingssysteem wordt ondersteund door 100% tevredenheidsgarantie van SimpliSafe, dus als u uw systeem niet binnen 60 dagen bevalt, krijgt u een volledige terugbetaling.

Heeft SimpliSafe een telefoonlijn nodig?

Nee. SimpliSafe-apparatuur vertrouwt op een ingebouwde mobiele verbinding. Het wordt versterkt via een WiFi-verbinding, waardoor het "Twice Secured."

Wat gebeurt er wanneer SimpliSafe een bedreiging detecteert?

Als u zich abonneert op professionele monitoring met SimpliSafe, wordt u gewaarschuwd als een sensor een inbraak detecteert. Het basisstation laat een alarm horen terwijl het een meldkamer waarschuwt, die contact met u opneemt om het alarm te annuleren. Tenzij het door u wordt geannuleerd, wordt de politie naar uw huis gestuurd. U kunt uw SimpliSafe-systeem bedienen op uw telefoon, tablet of computer voor gemakkelijke toegang buitenshuis.

Het komt neer op

SimpliSafe is een doe-het-zelfbedrijf waar u terecht moet als uw hoofdprioriteit betaalbare, transparante prijzen en geen contractverplichtingen is. De apparatuur is eenvoudig te installeren, gemakkelijk te gebruiken en omvat iets meer dan de absolute essentie van thuisbeveiliging. Afhankelijk van de unieke behoeften van uw huis, kunt u uw pakket zeer aanpassen met alle extra's en nog steeds minder betalen dan sommige van de meer erkende concurrenten. Zo>

Misschien vind je dit ook leuk