Het beste hoverboard

Het beste hoverboard combineert stijl, functie en veiligheid tegen een redelijke prijs. Om de beste artiesten in een drukke markt te vinden, hebben we onszelf geleerd hoe we moeten rijden en hebben we zeven finalisten getest. Na het rollen, ritsen en af ​​en toe op hardhout en stadsstraten te eten, vonden we twee planken die opvielen van de rest.

Hoe we het beste hoverboard hebben gekozen

Geïnspecteerde veiligheidsclassificaties en gecertificeerde hoverboards

Toen we 61 initiële modellen van 19 verschillende merken begonnen te sorteren, was onze primaire zorg veiligheid: we zochten naar boards die UL 2272-gecertificeerd waren , de standaard die wordt gebruikt door Underwriter Labs, een externe certificering voor veiligheidskunde. UL 2272 voert elke printplaat door elektrische, mechanische, val-, omgevings- en materiaal- en componenttests, evenals vergrendelde rotorcontroles en een handmatige en labelnauwkeurigheidsevaluaties.

Dit betekent niet dat de rijveiligheid 100% gegarandeerd is, maar het zou wat gemoedsrust moeten toevoegen. Certificering door derden is een vrijwillig, niet verplicht proces voor hoverboard-retailers, dus niet elk bord op de Amerikaanse markt is goedgekeurd voor zijn elektrische veiligheid. Bijna een derde van de platen waar we naar keken, had geen veiligheidscertificering.

We hebben uiteindelijk zeven modellen gekozen om te testen op basis van hun topscores en frequente verschijning op bestsellerlijsten, waarbij we de vlaggenschipmodellen van elk van de topmerken hebben gekozen. Hoewel er veel geroezemoes was rond populaire modellen zoals de PhunkeeDuck en IO Hawk, waren veel niet-gecertificeerd. Onder de UL 2272-goedgekeurde boards stonden de Epikgo Classic, Halo Rover, Jetson V6, Razor Hovertrax, Segway miniPRO, StreetSaw RockSaw en Swagtron T3 consequent bovenaan online “best-of” -lijsten.

Binnen gereden

Voordat we onze zeven gloednieuwe hoverboards konden vergelijken, moesten we onszelf leren rijden. We hebben veiligheidsuitrusting vastgemaakt en hebben geleerd hoe we door een reeks nerveuze misstappen kunnen klimmen en afstappen. Toen we eenmaal gevonden hadden, begonnen we door het kantoor te rollen. Er waren een paar crashes toen we het slingerden, maar we merkten dat we spins en bochten sneller maakten dan verwacht.

Over het algemeen deed elk bord waar het voor bedoeld was: vooruit, achteruit en draaien met minimale inspanning. was a universal favorite for its stability, and more experienced boarders praised the Jetson V6 and SwagTron T3 for their fluid movement. Maar toen we een paar weken door ons kantoor zoomden , begonnen een paar boards op te vallen: de Segway miniPRO was een universele favoriet voor zijn stabiliteit, en meer ervaren boarders roemden de Jetson V6 en SwagTron T3 voor hun vloeiende beweging. Hoewel de Epikgo Classic, Halo Rover, Razor Hovertrax en StreetSaw RockSaw voldoende presteerden, was de rijervaring niet zo soepel en waren ze geen specifieke favorieten voor een van onze testers.

Buiten gereden

Nadat we onze hoverboard-poten binnen hadden gekregen, zijn we naar buiten gegaan en hebben we de planken op het asfalt van Seattle getest. We wilden een idee krijgen van welke boards het veiligst en het meest natuurlijk aanvoelden om te rijden, ongeacht het obstakel. We reden ze over trottoirs, wegen en gras om te zien hoe ze op verschillende terreinen presteerden. We hebben ook getest hoe goed ze met stoepranden, scheuren, puin, hellingen en natte oppervlakken omgaan.

Gecontroleerde levensduur van de batterij

Tijdens het testen merkten we dat de meeste batterijen van de hoverboards bijna leeg waren na twee tot vier uur rijden binnenshuis. also seemed to have the longest battery life by far. Het exacte batterijgebruik varieerde afhankelijk van het gewicht, de afstand en de snelheid van de rijder, maar de Segway miniPRO leek ook verreweg de >

Onderzochte apps en instellingen

De meeste boards worden geleverd met mobiele apps waarmee je functies van je hoverboard kunt aanpassen en je snelheid en locatie kunt volgen via GPS. Velen laten ons kiezen uit beginners-, normale en geavanceerde modi, die de gevoeligheid en snelheid van elk bord hebben aangepast.

De beginnersmodus was het minst responsief, waardoor we ons lichaam bewuster moesten laten leunen om het te laten rollen. Terwijl we opschalen naar andere modi, werden de hoverboards sneller en responsiever, totdat ze gevoelig genoeg waren om een ​​brede hoek te maken met slechts een lichte duw. Hoverboard-rijden heeft een leercurve - en omdat die curve voor twee personen anders kan zijn, hebben we de voorkeur gegeven aan boards waarmee we deze functies kunnen aanpassen.

De 2 beste hoverboards

Best voor
Woon-werkverkeer

Segway miniPRO
Een veilige en duurzame optie voor uw woon-werkverkeer in de stad
(Begint bij $ 599)
Pros
Geweldig voor buiten rijden
draagbaar
Hoogwaardige functies
Cons
Oncomfortabele kniestang
Applicatie voor de mobiele telefoon

Waarom we ervoor kozen

Geweldig voor buiten rijden

is easily your best option. Als u van plan bent uw woon-werkverkeer via hoverboard te maken, is de Segway miniPRO gemakkelijk uw beste optie. Dit bord was veruit de beste speler in het gezicht van obstakels buiten: zelfs over rotsen, scheuren, hobbelige wegen en met gras begroeide hellingen, stootten de grote luchtbanden van de miniPRO vrolijk voort. Terwijl we een diep gevoel voelden van onze sterfte die bergafwaarts snelde op de andere borden, vertraagden de sensoren van de miniPRO het bord en kantelden ons terug als we te snel gingen.

De miniPRO was ook de beste in het hanteren van hellingen: geen van de boards was snel bergop te versnellen, maar de miniPRO was in staat om na een paar seconden de normale rijsnelheid te bereiken - andere hoverboards slaagden er nauwelijks in om >

draagbaar

De miniPRO was het enige bord met een "gidsbalk", die eruit schoot zodat je hem als een stuk bagage kon slepen. Omdat de boards allemaal meer dan 20 pond waren, was deze functie beslist handiger dan de boards met de hand te dragen. Het is vooral handig als je naar je werk of naar school reist en niet wilt omgaan met een bord, plus een tas of tas.

Hoogwaardige functies

De Segway miniPRO-app heeft een hele reeks speciale functies die de andere boards missen. Het bevat een afstandsbediening en vergrendelingsmodus, waardoor het bord een alarm liet afgaan wanneer er op iemand anders dan de app-gebruiker werd getrapt. De miniPRO bevat ook aanpasbare lichten en snelheidsregeling via de app. Nog beter, het maakt draadloos verbinding via Bluetooth, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over extra kabels.

Punten om te overwegen

Oncomfortabele kniestang

De miniPRO balanceerde zichzelf solide bij het inschakelen, maar kantelde onmiddellijk na het uitschakelen - een probleem dat de andere boards niet deelden omdat ze niet dezelfde kniebesturende hardware hadden. En hoewel al onze testers het erover eens waren dat de miniPRO de meest hoogwaardige buitenrit bood, waren er kleine zorgen over het sturen met de kniestang.

Onze >

Applicatie voor de mobiele telefoon

We hielden niet van de app-ervaring. We moesten een account maken en dit binnen twee minuten bevestigen - een probleem als je onbetrouwbare e-mail hebt - en toen we eenmaal waren aangemeld, werden we begroet met een onaantrekkelijke, verwarrende interface die standaard in het Chinees verkeerde. De Segway was ook het enige bord waarvoor we de app moesten gebruiken. Toen we voor het eerst probeerden op het bord te rijden, flitste het rood en piepte het continu, het stopte pas toen we de app hadden gedownload en de aanmeldrace van twee minuten hadden beëindigd.

Als je een muziekliefhebber bent, is het be>

Best voor
Recreatie

Jetson
Leuk en flitsend, het perfecte hoverboard voor het maken van een statement
(Begint bij $ 399)
Pros
Leuke rijervaring
Veelzijdigheid binnen en buiten
Leuke functies
Cons
Niet voor off-road rijden
Luide elektronische stem

Waarom we ervoor kozen

Leuke rijervaring

offered a smooth ride and stable footing. De Jetson V6 bood een soepele rit en stabiele voet. Het zorgde voor een goede balans tussen intuïtieve en gecontroleerde beweging. Testers beschreven het consequent als "soepel", "stabiel" en "synchroon" met de bewegingen van de renners. De brede spatborden boden stabiele ondersteuning die het sturen eenvoudig en intuïtief maakte - de Jetson leek gewoon te weten waar we heen wilden. Hoewel het een van onze goedkopere finalisten was, had het de op één na sterkste motor (alleen de Segway was krachtiger).

Veelzijdigheid binnen en buiten

Hoewel niet ontworpen voor off-road rijden, was de Jetson buiten net zo responsief als binnen. Draaien voelde net zo natuurlijk en vloeiend op trottoirs als op hardhout, en we hoefden niet te spannen om het bord in de richting te krijgen die we wilden.

Leuke functies

In tegenstelling tot de miniPRO waarvan de functies meer gericht zijn op gebruik en woon-werkverkeer, heeft de Jetson een scala aan leuke functies die beter geschikt zijn voor recreatie en kinderen. Met de mobiele app kun je muziek afspelen via de via Bluetooth verbonden luidsprekers en de LED-lampjes synchroniseren met het nummer. Je kunt ook je snelheid in realtime meten en statistieken delen zoals reistijd en afgelegde afstand op Facebook, Twitter en Instagram.

Punten om te overwegen

Luide elektronische stem

Hoewel dit voor ons geen dealbreaker was, kan het voor sommigen zijn: bij het in- of uitschakelen van het bord, kondigt een luide elektronische stem uw activiteit aan met de zinnen: "INGESCHAKELD", "UITGESCHAKELD" en "BLUETOOTH GEKOPPELD". We konden geen manier vinden om dit uit te schakelen en hebben de schaamte gewoon doorstaan. We hebben echter ook geconstateerd dat van de boards met Bluetooth-muziekmogelijkheden de Jetson de hoogste audiokwaliteit had.

Niet voor off-road rijden

Met zijn kleinere wielen en plastic-metalen frame, zouden we zeker niet aanraden om de Jetson off-road te rijden. Het kon geen gras, grote scheuren of steile hellingen aan en absorbeerde schokken niet zo goed als de Segway miniPRO. De Jetson is een solide keuze voor leuke uitstapjes op verharde grond thuis of in de buurt, maar als je van plan bent om je board over ongelijke trottoirs of door gras te rijden, is de Segway miniPRO een betere keuze.

Gids voor Hoverboards

Hoe u het juiste hoverboard voor u kunt vinden

Kies tussen een recreatief hoverboard en een forenshoverboard

Overweeg voordat u begint met zoeken naar het perfecte hoverboard hoe u het wilt gebruiken. Als u van plan bent om met uw hoverboard naar uw werk te werken, heeft u mogelijk geen ingebouwde luidsprekers of zwaailichten nodig. Maar misschien wilt u een alarmapparaat en een >

Pas op voor bepaalde merken

Drie van de hoverboards die we bestelden - de Epikgo Classic, StreetSaw RockSaw en Halo Rover - waren identiek buiten patronen op de drukkussens en een paar verschillen in verfklussen. We ontdekten dat veel hoverboards worden geproduceerd door fabrikanten in Shenzhen, China, waar Amerikaanse importeurs ze kopen en groothandel in hoverboards kopen. Volgens Joseph Bernstein van Buzzfeed kopen deze merken het recht om 'een fabrieksproduct door te verkopen en' de waarde 'van hun naam en merknaam toe te voegen ' in de VS. Wanneer u uw hoverboard kiest, onderzoekt u het merk om ervoor te zorgen dat ze niet eenvoudig hun logo op een in massa geproduceerde plaat slaan.

Koop geen goedkope, niet-gecertificeerde boards

Hoewel veel online verkopers boards vermelden die eruit zien als onze topkeuzes tegen spotgoedkope prijzen, adviseren wij voorzichtigheid. Deze boards zijn vaak niet-gecertificeerde knock-offs die geen veiligheidstests hebben ondergaan. Hoewel de buitenkant van het bord er mogelijk hetzelfde uitziet, worden de lithium-ionbatterijen soms vervangen door goedkope, gevaarlijke vervalsingen die vlam kunnen vatten. Controleer het batterijtype en de certificering van uw hoverboard voorafgaand aan de aankoop.

Hoverboard Veelgestelde vragen

Hoe >

Geen van de testers had eerdere rijervaring, maar de leercurve was behoorlijk kort. Het kostte ons ongeveer 10 tot 45 minuten om volledig rijvertrouwen te bereiken, afhankelijk van het atletisch vermogen van de tester.

Waar kan ik op een hoverboard rijden?

Hoewel hoverboards over het algemeen OK zijn om door de straten van de buurt en de stad te rijden, is dat niet overal het geval. Hoverboards zijn verboden op universiteitscampussen, winkelcentra, luchthavens en bepaalde wegen in verschillende staten en landen. Houd rekening met de plaatselijke wetgeving voordat u in het openbaar rijdt.

Wie moet niet op een hoverboard rijden?

Veilig op een board rijden vereist een goede coördinatie en oordeel. Veel hoverboard-advertenties tonen kinderen die op deze producten rijden; Segway beveelt echter zijn product aan voor mensen van 16-60 jaar, met een goede balans en motorische vaardigheden. Op basis van onze ervaring zijn we geneigd in te stemmen met Segway.

Wat is het verschil tussen een hoverboard en een zelfbalancerende scooter?

De officiële naam voor hoverboards is "zelfbalancerende scooter." Zelfbalancerende scooters zijn technisch gezien geen hoverboards, omdat ze in plaats van enkele centimeters boven de grond te zweven, twee gemotoriseerde wielen hebben. Hoverboards en zelfbalancerende scooters zijn echter hetzelfde. De bijnaam hoverboard sloeg aan voor het apparaat dankzij de film Back to the Future II .

Hoe veilig een hoverboard te rijden

  • We raden aan om tijdens het rijden veiligheidsuitrusting te dragen , totdat u zich absoluut comfortabel voelt in elke omgeving waarin u van plan bent aan boord te gaan. Zoals bij elk ander persoonlijk transportmiddel, bestaat er een groot risico op letsel met hoverboards als deze niet correct worden gebruikt.
  • Controleer voordat u het hoverboard monteert of het zelfbalancerend is. De twee panelen moeten vlak zijn en de wielen moeten reageren op kleine hoeveelheden druk bovenop elk paneel. Maar als de wielen niet activeren, start u het bord opnieuw.
  • Om op het bord te stappen, zet je je dominante voet eerst , zo dicht mogelijk tegen het spatbord (bredere standen zijn stabieler). Probeer die voet plat te houden terwijl u snel op uw andere voet stapt - als uw gewicht naar uw tenen of hielen verschuift, zal het bord bewegen als u opstaat. We raden je aan jezelf te schrap zetten tegen een tafel, muur of vriend als je je onzeker voelt.
  • Om van het bord af te komen, hurk een beetje en stap eerst achteruit met je niet-dominante voet. Nogmaals, de sleutel houdt je gewicht in balans - elke voorwaartse of achterwaartse druk zal het hoverboard verplaatsen.
  • Verplaats uw gewicht naar uw tenen om het bord naar voren te rollen en druk op uw hielen om het naar achteren te laten drijven. De boards bewegen door druk te voelen - sommige rijders vinden het misschien gemakkelijker om iets te leunen in de richting die ze willen gaan. Om te draaien, drukt u naar voren met de tegenovergestelde voet van de richting waarin u wilt gaan (als u naar links wilt draaien, plaatst u uw gewicht in uw rechter tenen). Het klinkt contra-intuïtief, maar je voeten zullen het onder de knie krijgen. Sta rechtop en houd uw gewicht in het midden van uw voeten. Als je je niet stabiel voelt, hurk dan een beetje.
  • Probeer naar je beoogde bestemming te kijken en denk erover om daar naartoe te gaan - het bord volgt de inslag van je lichaam. Met de praktijk zal het rijden op het board steeds intuïtiever worden.

De beste hoverboards: samengevat

Segway miniPRO
Jetson V6
Het beste
voor woon-werkverkeer
voor recreatie
Prijs
$ 599
$ 399
Garantie
1 jaar
1 jaar
UL-2272 gecertificeerd
Off-road rijden
Bluetooth-luidsprekers
maximale snelheid
10 mph
10 mph
Batterijduur
14 mijl
15 mijl
Motorkracht
800 watt
700 watt

Misschien vind je dit ook leuk