Van Andy Bowen

De beste beveiligingscamera's voor thuis

In onze ervaring met het testen van 21 van de meest populaire beveiligingscamera's voor thuisgebruik, hebben we ontdekt dat spetterende functies er niet echt toe doen als de camera niet ook functioneel en gemakkelijk te gebruiken is. Voor deze tweede testronde van grmajo.net hebben we onze lijst beperkt tot negen opvallende opties en hebben we praktische tests uitgevoerd voor gebruiksgemak, mobiele waarschuwingen, streamingkwaliteit en tweeweg audio om de beste beveiligingscamera voor thuis te vinden.

De 4 beste beveiligingscamera's voor thuis

Nest Cam Indoor

Het beste
binnen-

Nest Cam Indoor
Een hoogwaardige camera die kan worden geïntegreerd met verschillende beveiligingssystemen voor thuis.
Pros
Sterke integraties
Duidelijke beeldkwaliteit
Veelzijdig ontwerp
Twee-factor authenticatie
Cons
Pop-ups
Meldingsbeheer

Waarom we ervoor kozen

Sterke integraties

Dit geldt voor alle Nest-producten, maar als je een Nest Cam koopt, koop je een van de meest ondersteunde ecosystemen in de sector van de thuisbeveiliging. ADT en Vivint bieden beide directe integratie met de Nest Cam, en er zijn verschillende doe-het-zelf-systemen (zoals Scout en Abode) die ook met Nest werken. De Nest-app dient ook als een hub voor de Nest Secure, Nest Thermostat, Smoke + CO Alarm en de Nest Hello Doorbell. En het kan een kleine selectie apparaten van derden bedienen, zoals Google Home, Philips Hue-lampen en Rachio Smart Sprinkler. Als je wilt beginnen met het bouwen van een smart home, zijn Nest-producten iets voor jou.

Duidelijke beeldkwaliteit

Een van de redenen waarom we deze camera verkozen boven zijn zus IQ-versie is omdat deze dezelfde beeldkwaliteit biedt voor livestreaming, dag- en nachtzicht voor $ 100 minder. De echte verschillen tussen de twee komen neer op de betere zoomfunctie en gezichtsherkenningsfuncties van het IQ, maar als deze u niets schelen, krijgt u nog steeds een nauwkeurige camera voor de waarde in de Nest Cam Indoor.

home-security-camera-nest

Veelzijdig ontwerp

De camera is goed gebouwd en verrassend veelzijdig. Je kunt het op een plank plaatsen, een enkele schroef gebruiken om het aan een muur of in een hoek te hangen, of het op metalen oppervlakken monteren dankzij de magnetische basis. Over het algemeen vonden we dat het behoorlijk stevig was en niet werd afgeschrikt door de draad, die op de grond ligt en gemakkelijk kan worden weggestopt.

Twee-factor authenticatie

Na een schijnbaar rotsachtige start op de beveiligingsafdeling begin 2019 , is het be>Nest je een code naar je telefoon zal sturen om te controleren of jij het echt bent. Volgens ons onderzoek is tweefactorauthenticatie een van de gemakkelijkste en meest veelbelovende manieren om beveiligingsrisico's te beperken.

Punten om te overwegen

Pop-ups

We werden het echt beu om pop-ups te zien die ons eraan herinneren dat de betaalde accountoptie van Nest Aware. Het is niet verwonderlijk dat andere klanten dezelfde klacht hebben : ze vragen zelfs hoe ze de banners op het communityforum van Nest kunnen verwijderen. Hoewel de pop-up niet kan worden verwijderd, is het geen probleem als u van plan bent om cloudopslag te krijgen. Nest Aware biedt drie niveaus van maandelijkse abonnementen geprijsd per camera : 5-daagse videogeschiedenis voor $ 5, een 10-daagse geschiedenis voor $ 10 en een 30-daagse geschiedenis voor $ 30. Het toevoegen van andere camera's kost 50% extra van de maandelijkse prijs. De gratis opslag is echter slechts drie uur, dus we raden een abonnement ten zeerste aan. (Geldt voor alle Nest Cams in deze samenvatting.)

Meldingsbeheer

Het is niet moeilijk om te vinden waar en wanneer beweging is gedetecteerd in de app, en als je ervoor kiest om een ​​abonnement op Nest Aware te kopen, maakt de Nest Indoor Cam onderscheid tussen mensen en beweging door dienovereenkomstig meldingen te verzenden. Hiermee kunt u door wat mogelijk een insect of een mogelijke indringer zijn en sneller echte bedreigingen lokaliseren. Het nadeel: u kunt uw instellingen niet aanpassen om 'persoon' te ontvangen - alleen meldingen. (Je kunt het Nest zo instellen dat je meldingen ontvangt wanneer er niemand is, altijd en voor elk type beweging.)

Wanneer het tijd is om een ​​gebeurtenis in de feed te controleren, moet u mogelijk een beetje scrollen of "scrubben", als u de Sightline- functie wilt gebruiken (wat in wezen een tijdsverloop is dat specifieke gebeurtenissen stempelt). Als u Sightline vervelend vindt, kunt u altijd de weergave wijzigen en de gebeurtenisgeschiedenis controleren, waarbij bewegingsgebeurtenissen in kleine clips voor u worden geplaatst. (Deze functie is van toepassing op alle Nest Cams.)

Nest Cam Indoor

Wyze Cam Pan

Het beste
Budget Cam

Wyze Cam Pan
Een slimme bewakingscamera die geen noodzakelijke hoeken snijdt, zelfs niet voor zijn vriendelijke prijs.
Pros
Kernfuncties voor minder
Aanpasbare bewaking
Beste gratis cloudopslagoptie
Sterke integraties
Cons
Gebrekkig nachtzicht
Niet ideaal voor zelfstandige beveiliging

Waarom we ervoor kozen

Kernfuncties voor minder

Deze Wyze Cam wordt geleverd met de crux van de toeters en bellen die andere camera's alleen voor binnen aan tafel brengen zonder het forse prijskaartje, zoals de helderheid van 1080p HD, tweerichtingsgesprekken, een 360 graden horizontaal en 93 graden verticaal bereik van weergave en de mogelijkheid om beweging in realtime te volgen. Echt, je verliest geen enkele kernfunctionaliteit door deze discrete bewakingscamera te kiezen boven nog eens $ 200.

Aanpasbare bewaking

Hoewel onze tester zei dat het relatief eenvoudig was om het gezichtspunt van haar telefoon te manipuleren, beweegt het apparaat in wezen naar links en rechts en stopt in het midden - niet in een volledige cirkel. Het maakt ook een zoemend geluid tijdens het pannen. De planningsfunctionaliteit maakte dit specifieke wee echter goed, omdat onze tester de panning / motion-functie kon programmeren om alleen overdag te draaien terwijl ze weg was.

Een panning-functie is eigenlijk alleen nuttig als het apparaat de beweging nauwkeurig volgt. Tot onze verbazing was de Wyze Cam Pan in de meeste gevallen geslaagd voor de test (behalve wanneer ze heel snel >

Beste gratis cloudopslagoptie

Een andere indrukwekkende functie die Wyze aan tafel biedt, is gratis, rollende cloudopslag van twee weken. Andere bedrijven dwingen je tot betaalde abonnementen om clips in de app te kunnen opslaan. Wyze biedt zelfs geen betaald abonnement. In plaats daarvan kunt u een Wyze SD-kaart kopen die u twee dagen HD-video geeft en ongeveer zeven in SD. Maar als dit niet aantrekkelijk klinkt, kunt u de gratis Wyze-optie gebruiken en clips van 12 seconden opslaan voor toekomstig gebruik op uw telefoon voor het einde van de twee weken.

Sterke integraties

De Wyze Cam Pan werkt met Amazon Alexa en IFTTT, en hoewel het gebrek aan Google Assistant-integratie het iets beperkter maakt dan sommige andere kanshebbers, zei onze tester dat de IFTTT-commando's haar evenveel basisautomatiseringsopties gaven die ze zocht in een camera. Onze tester stelde bewegingswaarschuwingen in om automatisch aan en uit te schakelen wanneer ze wegging en het appartement binnenkwam (afkomstig van de locatiegegevens van haar telefoon) met IFTTT.

Punten om te overwegen

Gebrekkig nachtzicht

We hadden wat problemen met het nachtzicht op deze camera, een van onze testers merkte op: "het nachtzicht had absoluut een mindere kwaliteit, maar alles wat ik wilde zien was nog zichtbaar." Het blijkt dat we niet de enigen zijn. - verschillende mensen hebben problemen geuit met het nachtzicht van Wyze . In sommige gemelde gevallen werkten de LED-lampjes niet goed, dus Wyze raadde een fabrieksreset aan (wat wel en niet heeft gewerkt). Als dit u overkomt, raden we u aan contact op te nemen met de klantenservice van Wyze via e-mail of livechat.

(Nog) niet ideaal voor zelfstandige beveiliging

De Wyze Cam Pan is niet de enige camera die niet wordt geleverd met een ingebouwde sirene, maar omdat dit niet het geval is, is het be>

Wyze Labs is echter in opkomst als een speler in de thuisbeveiligingsruimte en heeft misschien ooit de infrastructuur die nodig is om een ​​volledig beveiligingssysteem te ondersteunen. U kunt uw Wyze Cam al programmeren om waarschuwingen te verzenden of te beginnen met opnemen wanneer een rookmelder wordt geactiveerd - en het bedrijf is van plan verder te gaan. Wyze Sense , een beveiligingskit die complementair is aan een Wyze Cam, zal in mei 2019 worden uitgerold en wordt geleverd met een brug die plaats biedt aan 100 contactbewegingssensoren die kunnen worden bevestigd aan deuren, ramen of iets dat opent en sluit. We zijn van plan deze suite in de nabije toekomst te testen, maar voor $ 20 legt Wyze Labs een gedurfde verklaring af in de sector van de thuisbeveiliging.

Nest Cam Outdoor

Het beste
Buitenshuis

Nest Cam Outdoor
Een slanke en duurzame buitencamera met helder zicht.
Pros
Goed voor bewaking en beveiliging
Robuust ontwerp
Cons
Verbindingsproblemen

Waarom we ervoor kozen

Goed voor bewaking en beveiliging

Nogmaals, we kozen deze Nest Outdoor Cam boven zijn IQ-tegenhanger omdat je echt dezelfde kwaliteit en kernfunctionaliteit krijgt voor $ 100 goedkoper (minus gezichtsherkenning en 4K-beeldvorming). Deze camera is perfect voor een >Nest Secure- beveiligingssysteem voor thuis - dus als een alarm afgaat, begint deze camera met het opnemen van beelden, of deze nu aan staat of niet.

Nest Cam Outdoor-beelden op de onderste helft van de afbeelding.

Robuust ontwerp

De Nest Cam Outdoor wordt geleverd met een 15-voet kabel die we over de bovenkant van een zijdeur moesten draperen, maar de overtollige lengte was geen volledige doorn in het oog. In feite kan het u zelfs meer flexibiliteit bij het plaatsen geven. Deze camera springt in een magnetische basis waarmee u het gezichtspunt eenvoudig en onmiddellijk kunt afstellen wat u echt wilt zien. Het nadeel hiervan is echter dat het nu gemakkelijker is om de camera van de zijkant van uw gebouw te trekken, waardoor deze mogelijk kwetsbaar is voor geknoei.

In termen van het weerstaan ​​van de elementen, dachten we oorspronkelijk dat de magnetische basis ons zou falen in harde wind, maar verrassend genoeg hield de Nest Cam Outdoor zich staande - zelfs in het midden van een Appalachachische onweersbui.

Punten om te overwegen

Verbindingsproblemen

Hoewel we vrijwel geen problemen hadden om de camera fysiek aan de zijkant van onze testlocatie te installeren, stuitten we wel op problemen met de connectiviteit. In feite moesten we de camera verwijderen en terug naar binnen brengen om te proberen hem opnieuw te verbinden. Dit zou kunnen worden toegeschreven aan onze persoonlijke wifi-instelling, maar volgens Nest is de enige router waar je problemen mee hebt een BT Home Hub 3 als het gaat om camera's. — which worked fine until our tester unplugged it and tried a factory reset to get it working again. Dit was >Netatmo Welcome - die prima werkte totdat onze tester de stekker uit het stopcontact trok en een fabrieksreset probeerde om het opnieuw te laten werken. Na 30 minuten geprobeerd te hebben om de Netatmo Welcome opnieuw te verbinden, gaf onze tester het op.

Arlo Pro 2

Het beste
Draadloze beveiligingscamera

Arlo Pro 2
Een discrete, draadloze camera voor zowel binnen- als buitengebruik.
Pros
Slim, veelzijdig ontwerp
Beveiligingsfuncties toegevoegd
Opties voor videoopslag
Nuttige meldingen
Cons
Hub vereist
Niet alle functies werken draadloos

Waarom we ervoor kozen

Slim, veelzijdig ontwerp

Als je geen fan bent van onhandige draden of geen faciliteiten hebt om ze te verbergen, is de Arlo Pro 2 de enige keuze in onze line-up die bewakingsmonitoring volledig draadloos biedt. De camera zelf is discreet en gemakkelijk te verbergen - hij maakt indruk zonder te veel oppervlakte in te nemen. Samen met twee camera's krijgt u een basisstation dat via een ethernetkabel op uw router moet worden aangesloten en op 100 meter van de camera's moet worden geplaatst, evenals muur- en buitenbeugels.

Beveiligingsfuncties toegevoegd

Het gebrek aan draden heeft de prestaties van deze camera niet volledig belemmerd als het gaat om beeldhelderheid (1080p, kijkhoek van 130 graden). Onze tester heeft de camera's niet gemonteerd of mee naar buiten genomen, maar was blij met de veelzijdigheid en de mate van aanpasbaarheid van bewegingsdetectie. Met Arlo Smart-plannen kan uw camera onderscheid maken tussen voertuigen, mensen, pakketten en dieren - het type kunstmatige intelligentieherkenning dat u echt kan helpen onkruid door wat een vals alarm is en wat niet.

U kunt ook beslissen wat u een alarm wilt activeren (sirene van 100 decibel inbegrepen in de Smart Base). Afhankelijk van de instelling voor beweging (of geluid) die u kiest, stuurt de Arlo Pro 2 u een mobiel of e-mailbericht wanneer een alarm wordt geactiveerd. U kunt ook selecteren hoe >

Opties voor videoopslag

Voorafgaand aan deze tweede testronde van grmajo.net behaalde de Arlo Q een toppositie voor de beste gratis cloudopslag. In vergelijking met onze Wyze Cam-picks is dit niet >

Nuttige meldingen

Met Arlo Smart-abonnementen kunt u 'rijke meldingen' ontvangen, die u in wezen foto's van evenementen sturen zonder uw telefoon te ontgrendelen. De meeste bedrijven kiezen ervoor om alleen-tekstwaarschuwingen te verzenden met een korte beschrijving van wat er aan de hand is, waarbij u uw telefoon moet openen en wat meer moet graven. Onze tester probeerde dit op haar Apple Watch en vond de functie nuttig, maar niet zo praktisch met haar 10-pond. hond laat de bewegingssensor constant vallen. In plaats daarvan kon ze alleen geluidsmeldingen ontvangen.

Als u beeldvorming van hogere kwaliteit wilt:

Als je van Arlo houdt en het geld hebt om uit te geven, is de Arlo Ultra een meer geavanceerde indoor / outdoor-versie van de Arlo Pro 2. De Arlo Ultra wordt geleverd met een 4K-video met hoge resolutie waarmee je kunt zoomen zonder aan helderheid in te boeten, en een 180- gezichtsveld zonder de onhandige fisheye-vervorming. We hebben deze nog niet getest, en hoewel we enthousiast zijn over de functies, hebben we het gevoel dat je nu nog steeds een kwaliteitscamera voor bewaking / beveiliging in zijn broer / zus-model kunt krijgen (voor de prijs).

Punten om te overwegen

Hub vereist

Het draadloze aspect is zeker aantrekkelijk, maar de hub is bedraad en kan al dan niet beperken waar u uw camera's kunt plaatsen. Onze tester, die in een appartement met één slaapkamer woont, had geen problemen met de plaatsing, maar als u in een groter huis met meerdere verdiepingen woont, kan het bereik van 300-voetbereik van camera tot camera een probleem vormen.

Een opmerking over de levensduur van de batterij:

Na acht dagen gebruik zei onze tester dat de Arlo Pro 2-camera's nog steeds een volledige batterijduur hadden. Dit is indrukwekkend, maar als u de camera in een gebied met veel verkeer plaatst (of deze zo plaatst dat deze voortdurend opneemt), kan de batterij leeg raken. Arlo zegt dat je vier tot zes maanden normaal gebruik moet kunnen krijgen zonder je camera op te laden - iets om op te letten.

Niet alle functies werken zonder kabels

Om de terugblikfunctie van 3 seconden in te schakelen, die u laat zien wat er drie seconden gebeurde voordat een bepaalde beweging werd gedetecteerd, moet u de camera op het lichtnet aansluiten. Als u activiteitszones in de app wilt maken waarop uw camera zich specifiek kan richten of 24/7 CVR-opnamen wilt gebruiken, moet deze camera ook worden aangesloten.

Anderen om te overwegen

Nest Cam IQ Outdoor

De Nest Cam IQ Outdoor is een indrukwekkende camera met enkele van de meest geavanceerde functies op de markt: 1080p, gezichtsherkenning en een 4K-kleurensensor met 12x digitale zoom (dit betekent dat je geen beeldkwaliteit verliest door te zoomen). Onnodig te zeggen dat de beeldkwaliteit consistent onberispelijk helder is, zelfs 's nachts in de zwart-witte tint van Nest. In tegenstelling tot zijn zus Nest Outdoor Cam is hij ook behoorlijk knoeibestendig met zijn stevige basis (en verborgen bedradingsoptie, die u kunt kiezen om te ondernemen). Over het algemeen hadden we echter niet het gevoel dat deze functies de prijs op dit moment behoorlijk konden rechtvaardigen. De bekende gezichtsmeldingen kunnen nuttig zijn, maar Nest zegt dat het enkele weken duurt voordat het algoritme bepaalde mensen volledig herkent.

Wyze Cam V2

Anderen om te overwegen

Deze camera - en Wyze in het algemeen - zou een disruptor kunnen zijn op de markt voor beveiligingscamera's. Met slechts $ 20 biedt deze camera vrijwel alle functies die zijn concurrenten van $ 200 - $ 300 bieden (zonder gezichtsherkenning). Het is compacter dan de Wyze Cam Pan en biedt niet het uitgestrekte 360 ​​graden horizontale gezichtsveld. Anders dan dat en een gebrek aan Google Home-integratie, zijn Wyze-cams serieus moeilijk te verslaan.

Ring Stick Up Cam Wired

Anderen om te overwegen

Deze camera is extreem veelzijdig en biedt een breder gezichtsveld dan zijn broers en zussen in een horizontaal bereik van 150 graden. De bewegingszones zijn eenvoudig te beheren en helpen het aantal nutteloze waarschuwingen te verminderen. U kunt er ook voor kiezen om alleen meldingen voor mensen te ontvangen en plannen wanneer u bewegingsmeldingen wilt ontvangen en uitschakelen (nogmaals, als u rondzwervende dieren hebt). Een leuke functie op zich, maar we kregen nog steeds meldingen wanneer onze kat eigenlijk de dader was.

Na installatie vraagt ​​Ring u om uw locatie in te voeren. Dit helpt de app een functie genaamd Buren aan uw omgeving aan te passen. Kortom, u kunt updates over criminaliteit ontvangen via uw buren, omdat mensen video's posten van pakketten die van hun portieken worden gestolen of waarin auto's worden ingebroken. U kunt over uw eigen ervaringen posten om ook uw buren te informeren. Deze camera wordt ook geleverd met een ingebouwde sirene (dat is behoorlijk underwhelming en niet zo luid als we dachten dat het zou zijn). De sirene wordt niet geactiveerd door beweging, maar u kunt deze activeren in de app nadat u verdachte activiteit in de livestream hebt gezien.

Hoewel dit een fatsoenlijke, gebruiksvriendelijke camera is die het overwegen waard is, zijn er een paar redenen waarom we het geen topplek konden geven. Ten eerste was de tweeweg-audiokwaliteit duidelijk slecht. Hiermee bedoelen we dat we eigenlijk dachten dat er iets vastzat in de camera dat het geluid blokkeerde toen we het voor het eerst probeerden. (Dat was er niet.) Ring biedt ook de minste hoeveelheid gratis cloudopslag in deze roundup. Zonder een Ring Protect- abonnement kunt u na de gratis proefperiode van 30 dagen geen enkele opname van beweging zien. Ringcamera's maken geen continue opname mogelijk zonder actief te kiezen voor "Live View". ontvang mobiele meldingen zonder abonnement, maar als u de actie in de live feed niet onmiddellijk ziet, hebt u geen bewijs van de instantie.

Ten slotte heeft Ring begin 2019 te maken gehad met ernstige terugslag toen The Intercept meldde dat het bedrijf onvoldoende privacymaatregelen had, wat leidde tot hacking en ongerechtvaardigde kijkcijfers. Ring antwoordde door te zeggen dat werknemers geen toegang hadden tot livestreams en dat alle opnames "uitsluitend afkomstig waren van publiekelijk gedeelde Ring-video's van de Buren-app", aldus een verklaring die Ring aan LA Biz heeft vrijgegeven . De privacyverklaring van Ring stelt dat het bedrijf persoonlijke informatie beschermt door "administratieve, technische en fysieke waarborgen" te handhaven, maar we zijn van plan u op de hoogte te houden van elke beweging die we in deze sector zien.

Amazon Cloud Cam

Anderen om te overwegen

De Amazon Cloud Cam is een van de goedkoopste camera's die we hebben getest - zowel voor een individuele camera als voor een multi-cam-systeem. Het is $ 120, en de meeste van onze andere picks verkopen rond de $ 200. Uw huis uitrusten met twee Cloud Cams zou slechts $ 40 duurder zijn dan een enkele camera van een ander merk. Bovendien hoef je niet te betalen voor die extra camera op het abonnement. Voor $ 7 per maand krijg je zeven dagen cloudopslag voor drie camera's. Je kunt die ook synchroniseren met Alexa van Amazon. Als je niet te veel investeert in de bouwkwaliteit, of niet zeker weet of je camera's nodig hebt, kun je met Amazon's Cloud Cam surveillance tegen een lage prijs testen.

Die prijsverlaging kwam met een klein offer in kwaliteit: we vonden de plastic Cloud Cam vrij dun. Als je hem op een aanrecht laat rusten, is de kans groot dat je kat hem eraf kan vegen. De gereduceerde prijs leek echter geen invloed te hebben op de interne mechanica - we zagen scherpe live-feeds vergelijkbaar met de Nest Cam Indoor.

De Cloud Cam-app is vrij standaard en we hebben meldingen ontvangen in bijna recordtijd. In tegenstelling tot het Nest kun je echter niet door de opgeslagen beelden scrollen (het is niet continu). U hebt alleen toegang tot de vastgelegde filmclips - geen tijdsverloop van gebeurtenissen voorafgaand aan en na de gedetecteerde beweging. Die bewegingsclips kwamen echter bijna te vaak voor: de camera leek perifeer zicht te hebben en waarschuwde ons om te vaak te bewegen - zoals wanneer we achter de camera liepen of onze schaduw over het beeld van de camera wierp. Als je een paar extra meldingen niet erg vindt, is de Cloud Cam geweldig voor het betaalbaar uitrusten van een huis met een paar camera's.

Canary Flex

Anderen om te overwegen

De Canary Flex is een slank, pilvormig apparaat van $ 116 dat niet echt op een camera lijkt, maar zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Je kunt de Flex met een paar wendingen van de muurbevestiging losmaken en vervolgens overal naartoe brengen - zo>

Knipperen XT2

Anderen om te overwegen

Amazon kocht Blink in 2017 , waardoor ze weer een onderdeel zijn van de visiequest van Bezos en een mooie aanvulling op Alexa's groeiende lijst van compatibele smart home-merken.

De XT2, de tweede generatie van de 2016 Blink XT-camera, biedt verbeterde bewegingsdetectie, tweeweggesprekken en een >Amazon Alexa en IFTTT en werkt met tonnen populaire smart home-apparaten . Hoewel de video-helderheid, de bewegingsdetectie en de opslagcapaciteit niet de beste zijn in de branche, biedt het een hightech-ervaring zonder dat het apparaat hoeft te worden aangesloten of maandelijkse cloud-opslag hoeft te worden betaald.

Gids voor Home Security Camera's

Hoe u de juiste bewakingscamera voor u kunt vinden

Onderzoek opties voor cloudopslag

Voor een maandelijks bedrag kunt u opslagplannen ontgrendelen die variëren van 10 dagen tot 60 dagen. Dat abonnement kan ook worden geleverd met desktopstreaming, continue opslag en aangepaste modi.

Camera Pakketjes
Nest Cam
  • 3 uur gratis
  • 5 dagen voor $ 5
  • 10 dagen voor $ 10
  • 30 dagen voor $ 30
Wyze
  • 14 dagen gratis
  • Ondersteund door MicroSD-kaart
Netgear Arlo
  • 7 dagen gratis
  • 30 dagen voor $ 10,75
  • 60 dagen voor $ 15,75

Alle prijzen maandelijks. Voor het opslaan van beeldmateriaal van meerdere camera's zijn mogelijk verbeterde plannen nodig.

Prioriteit geven aan betrouwbaarheid

Een betrouwbare camera geeft u video van hoge kwaliteit op zowel LTE- als Wi-Fi-verbindingen. We hebben ook geëvalueerd hoe wankel de live feeds waren tijdens het gebruik, en merkten op hoe vaak we moesten wachten totdat elke buffer een vervormde feed opruimde. Met deze tests in gedachten, is het ook be>

Overweeg integratie

Een beveiligingscamera voor thuis helpt je huis veilig te houden, maar als je je beveiligingsniveau wilt verbeteren, kun je overwegen een beveiligingssysteem voor thuis en andere apparaten voor thuisautomatisering te overwegen. Voordat u een beveiligingscamera voor thuis aanschaft, moet u onderzoeken of deze is geïntegreerd met beveiligingssystemen of gadgets voor thuis, zoals slimme thermostaten, slimme sloten en slimme lichten. Als u geïnteresseerd bent in meer beveiliging, bekijk dan onze review van de beste beveiligingssystemen voor thuis .

Veelgestelde vragen over Home Security Camera

Hoeveel beveiligingscamera's heb ik nodig?

Hoeveel camera's u nodig heeft, hangt af van uw beveiligingsdoelen. Als je in een appartement woont met één hoofdingang, heb je er waarschijnlijk maar één nodig voor je voordeur. Als u in een huis met meerdere deuren en ramen op uw eerste verdieping woont, is het de moeite waard om extra camera's te overwegen. U zult ook willen nadenken over de vraag of u een bewakingscamera binnenshuis wilt die het interieur van uw huis beschermt of gewoon om huisdieren in de gaten te houden terwijl u weg bent.

Wat zijn draadloze beveiligingscamera's voor thuis?

Hoewel de naam kan betekenen dat ze draadloos zijn, hebben draadloze beveiligingscamera's voor thuis traditioneel bedrade stroom nodig. Dit betekent dat ze ook nog steeds in de buurt van een stopcontact moeten worden geplaatst. De reden dat ze "draadloos" zijn, is omdat ze beeldmateriaal via Wi-Fi verzenden in plaats van een ethernetkabel. Some wireless home security cameras are also wire-free, but this isn't always the case. Check the fine print before committing to a wireless camera if what you really want is wire-free.

What's the difference between an indoor security camera and an outdoor security camera?

Chances are if you purchase an indoor security camera it will not be equipped to handle the demands of outdoor surveillance. Outdoor security cameras must be able to withstand severe weather conditions and crisp night vision to see beyond the shadows and detect suspicious activity. Indoor security cameras should still have night vision, but don't need to be built for sweltering Florida summers or freezing Minnesota winters.

The Best Home Security Cameras: Summed Up

Nest Cam Indoor
Wyze Cam Pan
Nest Cam Outdoor
Arlo Pro 2
Best Indoor
Best Budget
Best Outdoor
Best Wireless Indoor/Outdoor
Works with:
Amazon Alexa, Google Home, IFTTT
Amazon Alexa , IFTTT
Amazon Alexa, Google Home, IFTTT
Amazon Alexa, Google Home, Samsung SmartThings, IFTTT
Prijs
$128
$ 29.99
$199
$380
Free storage
3 hours
14-day folling
3 hours
7 dagen
Resolutie
1080p
1080p
1080p
1080p
Field of view
130 degrees
360 horizontal
130 degrees
130 degrees
Integration with home security systems/offers security features
Veiligheid
HTTPS, TLS
HTTPS, TLS, AES 128-bit encryption
HTTPS, TLS
AES-128 bit encryption, TLS, HTTPS
Two-way talk
Person alerts/detection
✔ (with subscription)
X
✔ (with subscription)
✔ (with subscription)
Facial recognition
X
X
X
X

More Home Security Reviews