De beste LSAT voorbereidingscursus

Al meer dan 70 jaar is de Law School Admissions Test (LSAT) een overgangsritueel voor aspirant-advocaten. De LSAT is nog steeds het meest geaccepteerde toelatingsexamen voor de meeste rechtsscholen, en de sleutel tot succes op de test is om eerst je leerstijl te achterhalen. Of het nu gaat om persoonlijke training, bijlessen of het pacen van jezelf, de methode die je kiest kan echt een verschil maken in de uitkomst - maximaliseer je tijd, maximaliseer je score. We zijn hier om u te helpen die beslissingen te nemen.

Hoe we de beste LSAT-voorbereidingscursussen hebben gekozen

Zes officiële full-length oefenexamens

Als het aankomt op studiemethoden voor de LSAT, heerst praktijk. Traditionele studiemethoden, zoals het onthouden van informatie, zijn niet voldoende. In plaats daarvan moeten studenten leren hoe ze de test kunnen maken en vertrouwd raken met het formaat. In een studie waarin leermethoden werden vergeleken, ontdekten onderzoekers dat het afleggen van oefenexamens een van de beste manieren is om een ​​test voor te bereiden. Wanneer het brein een bepaald vraagtype of -formaat herkent, is het sneller in het verwerken van de beste antwoordstrategie. LSAT oefenexamens helpen je ook om uithoudingsvermogen op te bouwen voor de 4,5 uur mentale marathon op de dag van de eigenlijke test.

We snijden alle LSAT-voorbereidingscursussen die niet ten minste zes officiële oefenexamens boden (de meest aanbevolen voorbereidingsperiode is drie maanden, dus twee examens per maand). Dat gezegd hebbende, zijn niet alle oefenexamens gelijk. Sommige bedrijven produceren hun eigen oefenexamens, en hoewel deze misschien vergelijkbaar zijn met echt echt LSAT-materiaal, zijn ze misschien niet zo nauwkeurig. De Law School Admissions Council geeft officiële of eerder afgenomen examens vrij, en deze worden beschouwd als de beste studietools ter voorbereiding op de echte test. Volgens Matt Shinners, instructeur voor Manhattan Prep met een perfecte LSAT-score van 180: “Het LSAC duurt >

Makkelijk te volgen uitleg, kwaliteitsbronnen en feedback

Elke voorbereidingscursus op onze lijst maakt zich schuldig aan verheven marketingclaims. De waarheid is dat de meeste cursussen niet echt veel concrete voordelen hebben ten opzichte van anderen. In plaats van ons te concentreren op overhyped marketingnummers, hebben we gratis proefversies, klantreacties op wetforums onderzocht en talloze voorbeeldvideo's bekeken om eventuele verschillen (hoe subtiel ook) te vinden die een cursus een voorsprong kunnen geven. Na uren van vergelijken kwam het vinden van de beste live online en zelfstudiecursus neer op drie be>

Een van de bedrijven die we hebben geëvalueerd, Magoosh, belooft bijvoorbeeld meer dan 150 uur aan video's, meer dan 1.800 pagina's studiemateriaal en een garantie voor scoreverbetering. Deze functies klinken indrukwekkend en onze experts zijn het erover eens dat toegang tot een breed scala aan materiaal (vooral oefentests) essentieel is. Maar onze experts vertelden ons ook dat buitensporige functies niet echt nodig of nuttig zijn.

Voor zover studenten kunnen doen om het meeste uit een cursus te halen, moeten ze zich realiseren dat het niet gaat om gaan zitten en 8.000 LSAT-vragen doen. Dat leidt tot burn-out en maximaliseert de score niet maximaal. Studenten die een kwart van die vragen stellen en het grootste deel van hun tijd besteden aan het bekijken en uitzoeken hoe ze dat soort vragen de volgende keer goed kunnen krijgen, zullen de grootste score zien stijgen.

Associate director of pre-law programs and LSAT instructor for Manhattan Prep Matt Shinners Associate director pre-law programma's en LSAT-instructeur voor Manhattan Prep

We hebben cursussen geëvalueerd op basis van de bezorgmethode: persoonlijk, live online, privéstudie en privéles

Persoonlijk

Als je van leren in een klasachtige omgeving houdt, is persoonlijke LSAT-voorbereiding misschien iets voor jou. We zochten naar cursussen met instructeurs met hoge LSAT-scores en onderwijservaring. Daarnaast hebben we prioriteit gegeven aan cursussen waarmee je contact kon opnemen met je instructeur buiten de klas voor het geval je meer hulp nodig hebt tijdens het studeren thuis. De voorbereiding op de LSAT moet immers niet beperkt blijven tot de klas. Maar de grootste kracht van een persoonlijke voorbereidingscursus is de mogelijkheid om je instructeur en andere studenten fysiek te ontmoeten. Dat gezegd hebbende, de behoefte om fysiek te ontmoeten is ook de grootste zwakte van een persoonlijke voorbereidingscursus - ze worden niet altijd in elke staat aangeboden.

Live online

De beste live online cursus heeft boeiende instructeurs, lessen om je gefocust te houden en voldoende middelen binnen handbereik. Tegelijkertijd moeten de lessen toegang bieden tot realtime feedback, zodat u met een gerust hart aan uw examen kunt deelnemen en alle kennislacunes hebt opgelost. Het evalueren van een instructeur zal altijd een beetje subjectief zijn, maar onze testers vonden bepaalde lesmethoden aantrekkelijker dan andere.

Self-paced

Er is geen instructeur om je je sterke en zwakke punten hier te vertellen - met een eigen tempo ontwerp moet je deze beslissingen zelf nemen. De beste voorbereidende cursus op eigen tempo biedt echter aanpasbare studietools en materiaal dat zich aanpast aan je leerproces.

In plaats van tijd te verspillen aan het kijken naar een reeks video's over een logische game of redeneervraag die je al begrijpt, helpt een adaptieve cursus je meer aandacht te vestigen op je huidige zwakke punten, zodat je je scoredoelen sneller kunt bereiken. Om die reden snijden we in providers die geen adaptieve programma's aanboden.

Privé-begeleiding

Privéles biedt u de mogelijkheid om één-op-één instructie te krijgen bij een LSAT-expert die u kan helpen probleemgebieden aan te wijzen en op te lossen. Veel bedrijven verkopen deze bijlesoptie als flexibel en gepersonaliseerd, maar het kan een hoge prijs hebben. Enkele opvallende voordelen zijn dat privédocenten zich alleen op jou richten en dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het generaliseren van instructie of het werken rond een klas met studenten met verschillende leerstijlen.

Het vinden van de juiste tutor voor jouw behoeften is een persoonlijke onderneming, omdat de leerstijlen en schema's van iedereen verschillen. Het doel is om het maximale uit uw geld te halen en de gewenste score te behalen.

De 3 beste LSAT voorbereidingscursussen

Het beste voor persoonlijk

Kaplan
Bereid je voor met een deskundige leraar in een klaslokaal bij jou in de buurt.
Pros
Brede beschikbaarheid
Grote bronnenbibliotheek
Financiële hulp
Cons
Beperkte toegang tot bronnen

Waarom we ervoor kozen

Brede beschikbaarheid

Het is moeilijk te geloven dat industriegigant Kaplan begon als een tutoring-operatie in een kelder in Brooklyn . Iets meer dan 80 jaar snel vooruit, en het bedrijf biedt nu persoonlijke voorbereidingscursussen in een indrukwekkende 46 staten, wat meer is dan elke andere mededinger op onze lijst. De naaste concurrent, TestMasters, biedt persoonlijke lessen in 31 staten, waardoor brede beschikbaarheid de be>

Groot aantal middelen

Als een van de toonaangevende aanbieders van testvoorbereidingscursussen heeft Kaplan een van de grootste bronnencollecties op de markt. Studenten hebben toegang tot meer dan 80 officiële oefenexamens, elke LSAT-vraag die ooit door LSAC is vrijgegeven en toegang tot het LSAT-kanaal - een online bibliotheek met meer dan 100 uur extra lessen en video's. Een instructeur die boven het 90e percentiel scoort, zal ook aanwezig zijn om u door het uitgebreide materiaal te begeleiden om u te helpen de combinatie te vinden die het beste bij uw leerbehoeften past. Nog beter, de instructeur is ook beschikbaar voor contact buiten de klas als je een wegversperring tegenkomt en hulp nodig hebt tijdens je thuisstudiesessies. Kaplan heeft niet alleen een indrukwekkende bibliotheek met bronnen, maar zorgt ervoor dat u feedback ontvangt om het effectief te gebruiken.

Financiële hulp

Kaplan is een van de weinige testvoorbereidingssites die financiële hulp bieden aan getalenteerde studenten. Om in aanmerking te komen, moet je ingeschreven zijn aan een hogeschool of universiteit met een GPA van minimaal 3,0. En als u voldoet aan de academische en financiële richtlijnen van Kaplan, kunt u 60 procent korting krijgen op uw testvoorbereidingscursus.

Punten om te overwegen

Beperkte toegang tot bronnen

De persoonlijke voorbereidingscursussen van Kaplan variëren van vijf tot 11 weken. We raden aan om de >de toegang tot uw online materiaal (live online) aan het einde van uw inschrijving, terwijl andere bedrijven de levensduur van uw bronnen verlengen.

Het beste voor live online en op eigen tempo

Manhattan Prep
Alles wat je nodig hebt. Niets dat je niet doet.
Pros
Expertise van klasseninstructeurs
Breed scala aan middelen
Kostenefficiënt
Cons
Geen terugbetaling mogelijk

Waarom we ervoor kozen

Expertise van klasseninstructeurs

has all the makings of a well-designed learning experience. De live online cursus van Manhattan Prep biedt alles voor een goed ontworpen leerervaring. Klasse maten zijn klein en worden geleid door instructeurs met 99e percentielscores (de hoogste rang). Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw lessen worden geleid door iemand die precies weet wat u op de LSAT kunt verwachten en hoe u goed kunt scoren. Beter nog, je kunt contact opnemen met je instructeur buiten de klas voor het geval je individuele begeleiding nodig hebt terwijl je alleen studeert.

Breed scala aan middelen

Studenten kunnen toegang verwachten tot bronnen, waaronder drie handleidingen, downloadtoegang voor elk examen vrijgegeven door de LSAC en de beroemde LSAT Interact-videoserie van het bedrijf - een interactieve set lessen die op maat gemaakte uitleg bieden op basis van uw antwoorden. In plaats van one-size-fits-all feedback te geven, stellen we het op prijs dat Manhattan Prep uitleg geeft die ons helpt te beoordelen waarom en hoe we een bepaalde vraag goed of fout hebben gesteld.

Studenten in online cursussen via Manhattan prep hebben toegang tot opnamen van persoonlijke lessen via Blackboard Collaborate. Dit is vooral handig om terug te gaan en sessies te bekijken of te bekijken die u hebt gemist. En als je denkt dat je maar op één plek hulp nodig hebt, biedt Manhattan Prep speciale pakketten voor individuele testonderdelen, zodat je kunt kiezen.

Kostenefficiënt

De uiteindelijke beslissing kwam neer op toegang en prijs. of access to its course after it's over, which our experts recommended as the ideal study time. Kaplan sluit de toegang tot zijn cursus af na het einde van de inschrijving - Manhattan Prep geeft u daarentegen drie maanden toegang tot de cursus nadat deze is afgelopen, wat onze experts als de ideale studietijd aanbeveelden. Hoewel beide prijskaartjes zich in dezelfde marge bevinden, heb je met Manhattan Prep drie keer meer studietijd met online cursusmateriaal.

Punten om te overwegen

Geen terugbetaling mogelijk

Hoewel het cursusaanbod van Manhattan Prep kosteneffectief is in vergelijking met deelnemers, is het be>andere bedrijven het moeilijk maken om aan de kwalificaties te voldoen. to test drive their offers. Voordat we de sprong wagen, raden we aan de gratis bronnen van Manhattan Prep uit te proberen om hun aanbiedingen te testen.

Het beste voor privéles

The Princeton Review
Onze meest gepersonaliseerde aanpak. Aangepast. Uitgebreid. Reimagined.
Pros
Tutor expertise
Gelijke bronnen voor beide opties
Cons
Kosten
Princeton Review Garantie

Waarom we ervoor kozen

Tutor expertise

Het is essentieel om je eigen onderzoek te doen naar de achtergrond en het track record van een tutor om studenten te helpen krijgen waar ze willen. De Princeton Review heeft voor u een aantal controles uitgevoerd. Hun docenten moeten scoren binnen het 95e percentiel op de LSAT en vervolgens een reeks audities en interviews doorlopen, waardoor het voor de Princeton Review nog moeilijker wordt om docent te worden dan een klasseninstructeur. Er is ook een extra trainingsproces na de interviews voor Princeton Review-docenten, en slechts ongeveer 25 procent van de sollicitanten wordt geaccepteerd.

Hoewel we niet in staat waren om fysiek deel te nemen aan de privé-begeleiding aangeboden door de Princeton Review, staan ​​de programma's bekend om de tevredenheid van de gebruiker. We keken naar persoonlijke beoordelingen en ontdekten dat veel mensen tevreden waren met de hoeveelheid middelen en docenten / leraren die werden gebruikt, vooral voor de LSAT .

Gelijke bronnen voor beide opties

Ondanks het prijs- en uurverschil tussen de gerichte en uitgebreide privéleringsopties, geeft de Princeton Review dezelfde hoeveelheid cursusmateriaal voor beide programma's, inclusief onze eerder ingestelde criteria voor zes volledige oefenexamens. , although an extensive library of resources is available. Ter vergelijking: Kaplan's privé-tutoringprogramma's bieden slechts drie volledige oefenexamens , hoewel een uitgebreide bibliotheek met bronnen beschikbaar is.

Punten om te overwegen

Kosten

De duurste optie, Targeted Private Tutoring, lijkt misschien prijzig, maar het is eigenlijk goedkoper per uur dan de andere optie, de LSAT Comprehensive Private Tutoring. De gerichte privé-begeleiding biedt ook de garantie. Over het algemeen vonden we de vergelijkingsmogelijkheden van de Princeton Review met andere deelnemers, maar we vonden deze relatief betaalbaar.

Princeton Review Garantie

Zelfs na de voorbereiding krijg je soms niet de score die je wilt of heb je gewoon een slechte testdag. Dat is waar de Princeton Review-garantie van pas komt - als je score niet stijgt, krijg je een terugbetaling met het duurste privé-begeleidingspakket. De garantie is echter alleen van toepassing als u elke sessie bijwoont en alle materialen voltooit, zodat u geen vrije dagen kunt hebben. Dit kan lastig zijn als je een onverwacht drukke week hebt.

Dit kan een enorm voordeel zijn, maar het komt echt neer op wat voor soort persoon je bent. Kunt u een schema bijhouden en alle aangeboden items voltooien? Als je weet dat je een scoregarantie hebt, kun je je ook veiliger voelen in je investering, vooral als je rekening houdt met LSAC's opheffing van hertestbeperkingen in september 2017. Hoewel dit het voorbereidingsproces minder stressvol kan maken, houd er rekening mee dat het onwaarschijnlijk is dat meerdere herkansingen indruk zullen maken op wetsscholen .

Gids voor LSAT voorbereidingscursussen

Laat de tijd om zelf te studeren

Hoewel een instructeur en studiegroepen zeker kunnen helpen, kan het besteden van tijd om je specifieke zwakke punten te identificeren je helpen gebieden te identificeren waar je verbetering nodig hebt. Vertrouwen op instructeurs en studiegroepen zonder zelf te studeren, verwijdert je kans om deze vaardigheid te oefenen, wat nadelig kan zijn . We raden u aan om wat tijd vrij te maken om zelf materiaal te beoordelen, terwijl u goed let op de soorten problemen die u problemen opleveren.

Spreek zo luid als je oefent

Bekend als het productie-effect , blijkt uit onderzoek dat spreken en horen je geheugen kan stimuleren. In een voorbereidingscursus krijg je misschien niet de kans om je een weg te banen door strategieën zoals het opstellen van vragen. Door hardop te spreken terwijl je dat zelf doet, kun je je vaardigheden herinneren tijdens de testdag.

Schakel naar een ander onderwerp

Onze experts raden aan om van onderwerp te veranderen (zoals van logische games naar begrijpend lezen) om hogere scores te behalen. Shinners legde uit dat “studenten die tijdens het studeren tussen secties springen, vaak betere scores halen. Na twee of drie logische spellen zullen ze bijvoorbeeld een beetje begrijpend lezen. Dit dwingt hun hersenen om de strategieën met elke schakelaar te "herladen", die methoden te versterken en de vloeiendheid te verbeteren. "

Pauzes nemen

Volgens tal van educatieve studies verbetert het nemen van pauzes de concentratie, wilskracht en logisch denken - een bijzonder be>Psychology Today een lijst met ideeën over hoe u het meeste uit rust kunt halen.

Verander je omgeving

Terwijl uren>te concentreren en vermoeidheid te voorkomen.

Veelgestelde vragen over de LSAT-voorbereidingscursus

Wat staat er op de LSAT?

De LSAT is onderverdeeld in vijf secties van 35 minuten, één omvat begrijpend lezen, één test analytisch redeneren en twee focussen op logisch redeneren. Bezoek de LSAC-website voor meer informatie .

Wanneer neem je de LSAT?

LSAC beveelt aan om de test in december te doen als je het jaar erop wilt worden toegelaten tot de rechtenfaculteit. De test wordt meestal aangeboden in januari of februari, juni, oktober of november en december.

Hoe >

Dit verschilt per student, maar het wordt aanbevolen dat iedereen maanden besteedt aan voorbereiding. In sommige gevallen wordt het navigeren door de LSAT vergeleken met het leren van een nieuwe taal. De standaard varieert van drie tot zes maanden, maar er is echt geen magisch getal.

Is het slecht om de LSAT meerdere keren te nemen?

Als je niet tevreden bent met je eerste score, kun je het beste eerst uitzoeken waar en hoe je je studiegewoonten voor de toekomst kunt veranderen voordat je de test opnieuw probeert te doen. Als u besluit om de test opnieuw te doen, is het acceptabel - LSAC heeft zelfs hun voorschriften opgeheven over het aantal keren dat u de test kunt doen. Het ziet er echter meestal beter uit om een ​​scoretoename te laten zien - wetsscholen behalen meestal de hoogste score.

Hoeveel procent maakt de LSAT in het aanvraagproces van de wetsschool?

Een hoge GPA compenseert niet noodzakelijkerwijs voor een lagere LSAT-score. Het gewicht van de LSAT zal variëren tussen de wetsscholen, maar het kan je zeker helpen om financiële hulp te verdienen. U kunt controleren om te zien waar u staat op bepaalde scholen op de website van LSAC .

Nemen sommige scholen GRE?

Rechtsscholen zijn recentelijk begonnen met het accepteren van GRE-scores en LSAT-scores in een poging om de inschrijving te verhogen . Maar de LSAT wordt nog steeds beschouwd als het meest geaccepteerde toelatingsexamen voor rechten.

De beste LSAT voorbereidingscursussen: samengevat

Kaplan LSAT Prep
Manhattan Prep
The Princeton Review LSAT Prep
Het beste voor
Persoonlijk
Live online en op eigen tempo

Privé-begeleiding
Flexibiliteit
Zes oefentoetsen
Makkelijk te volgen uitleg
N / A
N / A
Kwaliteits middelen
terugkoppeling
Persoonlijke instructiemogelijkheden
Live online: ✔

Eigen tempo: X

Onze andere testvoorbereidingsbeoordelingen

Geen voorbereiding op de LSAT? We hebben beoordelingen over andere testvoorbereidingsmaterialen die je helpen de meest effectieve manieren te vinden om te studeren voor de grote dag.

Misschien vind je dit ook leuk