Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Taylor Moore

Schrijver voor financiën en verzekeringen

6 min. lezen

Huur, belastingen, de prijs voor een gallon melk - dit zijn allemaal kosten van levensonderhoud die veranderen, afhankelijk van waar je woont. Er zijn tal van rekenmachines online waarmee u uw kosten voor levensonderhoud kunt vergelijken als u eenmaal van de ene stad naar de andere bent verhuisd, maar hoe zit het met uw autoverzekering?

Om dit te beantwoorden, hebben we onderzocht hoe locatie de autoverzekeringspercentages voor bestuurders van 23 tot 35 jaar beïnvloedt, met behulp van prijsinformatie van de grootste verzekeraars in elke staat, verstrekt door Quadrant Information Services , de toonaangevende autoriteit op het gebied van verzekeringstarieven.

We hebben ook gekeken naar de top Amerikaanse steden waar millennials naartoe verhuizen (volgens de National Association of Realtors ), hebben die informatie in kaart gebracht aan de door Quadrant verstrekte autoverzekeringsgegevens en hebben drie experts gevraagd waarom locatie ertoe doet wanneer verzekeringsmaatschappijen risico berekenen en wat u kunt doen om uw tarief laag te houden.

Tarieven autoverzekering per stad

Millennials bewegen veel sneller dan vorige generaties. Een nieuwe studie van Zillow gaf aan dat 45,3% van de mensen van 25 tot 34 jaar minder dan twee jaar thuis woonden, vergeleken met 33,8% van hetzelfde cohort in 1960.

En wanneer millennials bewegen, zijn betaalbaarheid en beschikbaarheid van banen van cruciaal be>National Association of Realtors .

De volgende snelheden zijn steekproefsets die alleen bedoeld zijn voor algemene vergelijking. Uw eigen premie zal variëren. Ontdek hoe we tarieven per locatie hebben getest in het gedeelte methodologie onder aan de pagina .

Meest populaire steden voor millennials

stad Gemiddeld jaarlijks autoverzekeringspercentage
Durham, North Carolina $ 842
Madison, Wisconsin $ 1.107
Seattle, Washington $ 1.402
Omaha, Nebraska $ 1.405
Oklahoma City, Oklahoma $ 1.498
El Paso, Texas $ 1.516
Salt Lake City, Utah $ 1.581
Denver, Colorado $ 1670
Bakersfield, Californië $ 1.716
Grand Rapids, Michigan $ 2.702

Steden geselecteerd uit het rapport 'Meest populaire gebieden voor millennials: waar ze naartoe gaan en verblijven' door de National Association of Realtors .

Steden met de goedkoopste autoverzekeringen

stad Gemiddeld jaarlijks autoverzekeringspercentage
Durham, North Carolina $ 842
Raleigh, North Carolina $ 880
Virginia Beach, Virginia $ 959
Boise City, Idaho $ 1.019
Madison, Wisconsin $ 1.107
Dayton, Ohio $ 1.123
Des Moines, Iowa $ 1.144
Charlotte, North Carolina $ 1.156
Spokane, Washington $ 1.167
Toledo, Ohio $ 1187

Steden geselecteerd uit het rapport 'Top 100 Metro Areas for Millennial Home Buyers' van de National Association of Realtors .

Steden met de duurste autoverzekeringen

stad Gemiddeld jaarlijks autoverzekeringspercentage
Grand Rapids, Michigan $ 2.702
Baton Rouge, Louisiana $ 2.231
Orlando, Florida $ 2.185
Jacksonville, Florida $ 2.093
Atlanta, Georgia $ 1.918
Las Vegas, Nevada $ 1.881
Fresno, Californië $ 1.768
McAllen, Texas $ 1.725
Bakersfield, Californië $ 1.716
Jackson, Mississippi $ 1.681

Steden geselecteerd uit het rapport 'Top 100 Metro Areas for Millennial Home Buyers' van de National Association of Realtors .

Welke invloed heeft verhuizing op uw autoverzekering

Locatie - zelfs tot aan de postcode - is een be>

"Verzekeringsmaatschappijen zullen bepalen hoe 'riskant' uw gebied is door de frequentie en kosten van autoverzekeringsclaims in uw postcode te bekijken," zegt Daniel Jelley van Shaefer Insurance Agency . "Meestal passen ze daar vanaf onder andere uw variabelen aan, afhankelijk van uw rijgedrag, het type auto waarmee u rijdt, uw kredietgeschiedenis en uw leeftijd."

Over het algemeen zal de verplaatsing van een stedelijk gebied naar een landelijk gebied leiden tot lagere premies, omdat minder dichtheid vaak een kleinere kans op criminaliteit, auto-ongelukken of andere gevaren betekent. Helaas is het tegenovergestelde ook waar - verhuizen naar een grote stad kan zich vertalen in hogere verzekeringskosten.

Zhaneta Gechev, oprichter van One Stop Life Insurance , zegt dat Las Vegas, Nevada, waar haar praktijk is gebaseerd, een van de hoogste verzekeringstarieven in de natie heeft. Ze zegt dat veel klanten die naar Las Vegas zijn verhuisd hun tarieven hebben verdrievoudigd, ook al hadden ze dezelfde records, voertuigen en beleid als voorheen. Deze variantie is wijd verspreid, zelfs op straatniveau. "U kunt bijvoorbeeld letterlijk de straat oversteken naar een nieuwe postcode en een verschil van 20% zien in de tarieven van uw autoverzekeringen," zegt Gechev.

De hogere kosten van levensonderhoud in een stad zijn echter geen regel. Uw tarief hangt ook af van uw autogebruik en het aantal kilometers dat u rijdt, zegt Lev Barinskiy, CEO van SmartFinancial.com , een vergelijkingswebsite voor verzekeringspolissen in Costa Mesa, Californië. “Houd dat in gedachten als je in een zeer landelijke omgeving woont waar je een uur moet rijden om bij de plaatselijke winkel te komen. Dit komt omdat hoe meer je rijdt, hoe meer risico je loopt op een ongeval. "

Hoe u uw verzekeringsmaatschappij kunt vertellen dat u verhuist

Zodra u verhuist, moet u uw huidige autoverzekeringsmaatschappij hiervan op de hoogte stellen. U kunt dit doen door uw agent of uw verzekeringsmaatschappij rechtstreeks te bellen. Jelley zegt dat het be>

Wat nog be>

Het informeren van uw autoverzekeringsmaatschappij over uw verhuizing kan leiden tot een tariefwijziging of zelfs een herschrijving van het beleid als u naar een andere staat bent verhuisd . Maar het risico dat u het uw provider niet vertelt, is groter, dus houd het op de hoogte van be>

Hoe u uw autoverzekeringspercentages laag kunt houden

Als u een verhuizing plant waarvan u verwacht dat deze uw tarieven zal verhogen, is het be>

Verzekeringsmaatschappijen houden rekening met de volgende factoren bij het meten van risico's op een locatie:

  • overstromingen
  • bosbranden
  • Diefstal van voertuigen en vandalisme
  • Auto ongelukken
  • Claims ingediend
  • Verkeer
  • Bevolkingsdichtheid
  • Waar u uw auto parkeert (bijv. Garage, straat, parkeerplaats)

Maar deze risicofactoren zijn niet het enige aspect van de locatie waarmee u rekening moet houden. Je dagelijkse woon-werkverkeer, of het ontbreken daarvan, maakt ook een groot verschil, omdat je vaker een auto-ongeluk krijgt als je vaker in je auto zit. Jelley stelt voor om dicht bij je werkplek of school te gaan wonen als een mogelijke manier om je tarieven te verlagen.

Barinskiy zegt dat je ook een prijsonderbreking zou kunnen krijgen als je je auto in een garage of op een parkeerplaats houdt in plaats van te vertrouwen op parkeren op straat. Minimaliseren van autogebruik en profiteren van opties voor openbaar vervoer kan u op de >

Als het erop lijkt dat uw autoverzekeringspercentage aanzienlijk zal stijgen, kunt u dit als een kans gebruiken om rond te kijken voor een beter tarief. Bekijk onze review van de beste autoverzekeringsmaatschappijen , evenals onze kopersgids voor autoverzekeringen , voor onze tips voor het verkrijgen van de beste deals voor uw autoverzekering.

Methodologie

We hebben met Quadrant Information Services gewerkt om gegevens over op krediet gebaseerde autoverzekeringspercentages in alle 50 staten te analyseren. Quadrant biedt gegevens over premies met behulp van informatie die verzekeraars moeten indienen bij nationale verzekeringsafdelingen. Tarieven zijn gebaseerd op voorbeeldprofielen gemaakt door grmajo.net voor vergelijkende doeleinden.

De prijsinformatie die hier wordt weergegeven, bevat tarieven voor bestuurders van 23, 27, 31 en 35, zowel mannen als vrouwen, die in een Toyota Camry 2017 rijden met een jaarlijkse kilometerstand van 15.000. Alle profielen hebben een schoon rijgedrag en een minimale aansprakelijkheidsverzekering.

We hebben de tarieven voor de top vier tot 10 verzekeraars in elke staat gecontroleerd op basis van marktaandeel, met gegevens afkomstig van meer dan 34.000 postcodes in de VS. Deze tarieven zijn een voorbeeldset ter vergelijking. Uw eigen tarieven zullen variëren.

Wat is het volgende?

gerelateerde artikelen

Wildvuurseizoen: wat huiseigenaren moeten weten

Wat te doen als uw autoverzekering is geannuleerd

Wat te doen als uw auto defect raakt

Is een gevarenverzekering opgenomen in mijn huiseigenarenbeleid?