Opmerking van de uitgever
  • 26 april 2018 - We hebben onze topkeuzes bijgewerkt om het landschap van de betaalrekening voor 2018 weer te geven. and Discover remain favorites, but our new overall top pick is Ally Bank . Capital One en Discover blijven favorieten, maar onze nieuwe algehele topkeuze is Ally Bank .

De beste betaalrekeningen

We hebben 35 landelijke banken of online controlediensten bekeken, de cijfers en kleine lettertjes bekeken om de beste betaalrekening voor elke levensstijl te vinden. We hebben banken aangepakt met een klantenservice die minder is dan fantastisch en onnodige boetes verborgen in de kleine lettertjes (zoals onderhoudskosten en rusttarieven). Onze topkeuzes maken het gemakkelijk om toegang te krijgen tot uw geld en een mens te bereiken wanneer u hulp nodig hebt.

De drie beste betaalrekeningen

Ally Interest Checking Account

Het beste
Klantenservice

Bondgenoot
Uitstekende klantenservice en geweldige extra's zorgen voor een handige en gebruiksvriendelijke betaalrekening
Pros
Klantenservice
Verdient interesse
Lage maandelijkse kosten
Cons
Internationale transactiebeperkingen

Waarom we ervoor kozen

Klantenservice

We waren niet verrast toen Ally Bank, onze topkeuze voor de beste bank , ook de eerste plaats veroverde voor het controleren van rekeningen - en veel van het succes ervan heeft te maken met de klantenservice. Met vertegenwoordigers die 24/7 beschikbaar zijn, kunt u ervoor kiezen contact op te nemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of livechat. Toen we 's avonds laat belden met een verzoek om klantenservice, klinkt Ally-antwoord verrassend aangenaam en enthousiast om te helpen.

Met de mobiele app van Ally kunt u ook gemakkelijk cheques storten, geld overboeken of uw saldo overal en altijd controleren. Kijk ter referentie eens naar de 4.8 beoordelingen van de app in de App Store en 3.5 beoordelingen op Google Play - het is veilig om te zeggen dat de meeste mensen het eens zijn over de betrouwbare app en klantenservice van Ally.

Verdient interesse

De meeste banken bieden alleen renteopbouw op spaarrekeningen, maar Ally onderscheidt zich als een uitzondering. U kunt 0,1% rente terug verdienen op dagelijkse controlesaldi onder $ 15.000 en 0,6% op saldi boven $ 15.000. Dit betekent dat u $ 10 kunt verdienen voor het uitvoeren van een dagelijks saldo van $ 10.000 en $ 120 voor een saldo van $ 20.000 gedurende 12 maanden.

Lage maandelijkse kosten

Ally maakt u niet alleen zorgen over maandelijkse onderhoudskosten, maar heeft ook de laagste boetes van onze topkeuzes. Als u uw account overdroogt en geen Ally Online Savings- of Money Market-account hebt verbonden waaruit u kunt putten, betaalt u niet meer dan eenmaal per dag $ 25 (versus de $ 30- $ 35 in rekening gebracht door Discover en Capital One). De binnenlandse uitgaande overboekingskosten van Ally Bank bedragen ook slechts $ 20, in tegenstelling tot de kosten van Discover en Capital One voor $ 30. En als u veel opnames doet terwijl u onderweg bent, biedt Ally $ 10 per afschriftcyclus om eventuele niet-netwerk ATM-kosten die u mogelijk maakt te vergoeden (hoewel het in de VS meer dan 43.000 gratis pinautomaten heeft)

Punten om te overwegen

Internationale transactiebeperkingen

Ally Bank is een sterke keuze voor binnenlands bankieren, maar als u vaak reist of financiële verplichtingen in andere landen heeft, moet u op een aantal nadelen letten. Om te beginnen staat Ally geen uitgaande internationale overschrijvingen toe - je moet een andere bank gebruiken om geld naar het buitenland te sturen. Bovendien brengt Ally 1% kosten in rekening voor alle transacties en opnames in het buitenland met uw bankpas en dit komt bovenop eventuele valutaconversiekosten. Als u op zoek bent naar een betaalrekening die u wereldwijd kunt gebruiken, raden we u aan in plaats daarvan een kijkje te nemen op de 360-rekening van Capital One of de Discover Cashback-rekening.

Capital One 360

Best voor
Bescherming tegen tocht

Zonder buitenlandse transactiekosten en meer dan één manier om met roodstandbescherming om te gaan, maakt Capital One het gemakkelijk om uw geld te onderhouden en uit te geven, zelfs in het buitenland.
Pros
Overdraft opties
Reisprikkels
Verdient interesse
Klantenservice
con
Hogere kosten

Waarom we ervoor kozen

Overdraft opties

In tegenstelling tot andere banken wordt Capital One automatisch ingesteld op 'automatisch weigeren' als u uw rekening overschrijdt. Dit betekent dat als u op het punt staat meer uit te geven dan u op uw betaalrekening heeft, Capital One de transactie gewoon niet zal voltooien. Het klinkt hard, maar het kan je in de loop van de tijd wel wat geld besparen. Dit is echter slechts een optie van vier - u kunt ervoor kiezen om geld automatisch van uw spaargeld te laten opnemen, een kredietlimiet op te halen (waarover u rente betaalt), of u kunt kiezen voor het Grace-programma van de volgende dag, dat geeft u een volledige 24 uur om uw schuld te betalen voordat Capital One u tegen een vergoeding van $ 35 raakt.

Reisprikkels

We waarderen het dat Capital One geschikt is voor frequente reizigers - u kunt uw bankpas overal gebruiken waar u het MasterCard-logo ziet zonder u zorgen te hoeven maken over buitenlandse transactiekosten. Ter vergelijking brengt Ally u 1% van de buitenlandse transactie in rekening, zelfs wanneer u deze bij een Allpoint-geldautomaat gebruikt. Discover, aan de andere kant, heeft geen gebruiksbeperkingen op deelnemende locaties in Canada, Mexico en het Caribisch gebied - maar het kan u in andere gebieden kosten.

Verdient interesse

Net als Ally biedt Capital One rente-inkomsten met zijn betaalrekening, hoewel de tarieven variëren. De APY varieert op basis van uw saldo: 0,20% als het $ 49.999,99 of minder is; 0,75% als het tussen $ 50.000 en $ 99.999,99 is; en 1,00% als het $ 100.000 of meer is. Weet u niet zeker welke voordelen u heeft? De rentetarieven van Ally zijn het beste voor het controleren van accounts met saldi tussen $ 15.000 en $ 49.999 - als uw account minder dan $ 15.000 of meer dan $ 50.000 heeft, krijgt u betere rentetarieven van Capital One.

Klantenservice

Capital One deed het goed in onze klantenservicetest, maar het biedt ook een unieke benadering van uw gemiddelde fysieke ervaring bovenop zijn online services en hooggewaardeerde app. Voor degenen onder u die fysiek liever tegen iemand spreken in plaats van virtueel of telefonisch, geeft Capital One u een informeel platform om dit te doen met zijn "Capital One Cafe". Terwijl u daar bent, kunt u vertegenwoordigers zoeken om al uw financiële vragen te beantwoorden of gewoon genieten van een kopje koffie - ongeacht of u klant bent. Houd er echter rekening mee dat deze locaties zich momenteel alleen in grote steden bevinden.

Punten om te overwegen

Hogere kosten

Onze andere topkeuzes geven gratis cheques uit en geven je ook gratis nieuwe cheques - Capital One brengt respectievelijk $ 20 en $ 5 in rekening. Bovendien zijn de boetes van Capital One vaak hoger. Als u wel een cheque-bounce ($ 9) heeft, of regelmatig bankoverschrijvingen doet (uitgaand binnenlands: $ 30), zult u meer aan kosten uitgeven met Capital One dan met Ally of Discover.

Ontdek Cashback Debit

Best voor
Cash terug verdienen

Het beloningsprogramma van Discover maakt het mogelijk om geld te verdienen zonder dat er een groot geldbedrag op uw bankrekening staat.
Pros
Cashback-voordelen
Buitenlandse transacties en overschrijvingen
Vergoeding vergeving
Cons
Beperkingen voor overstroombeveiliging

Waarom we ervoor kozen

Cash back-voordelen

Discover Bank biedt het controleren van klanten een cashback-beloningssysteem in plaats van de rentedragende rekeningen van Ally en Capital One. Met een Discover-betaalpas kunt u elke maand 1% cashback verdienen tot maximaal $ 3.000 aan kwalificerende aankopen. Je kunt tot $ 360 per jaar verdienen. Ter vergelijking: bij de hoogste rentevoet van Ally heb je $ 60.000 nodig op je betaalrekening om jaarlijks $ 360 te verdienen (en je hebt minimaal $ 50.000 nodig met Capital One).

Buitenlandse transacties en overschrijvingen

Discover brengt geen buitenlandse transactiekosten in rekening als u uw kaart gebruikt op een deelnemende locatie in Canada, Mexico en het Caribisch gebied. Net als Capital One en Ally brengt Discover geen kosten in rekening als u een overboeking in Amerikaanse valuta van een buitenlandse bank ontvangt - maar Discover beperkt u ook niet tot inkomende internationale overboekingen - het stelt u in feite in staat om ze te initiëren (voor een prijskaartje van $ 30). Dus als u in het buitenland financiële verplichtingen heeft, heeft Discover u gedekt.

Vergoeding vergeving

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw eerste ervaring bij het overdragen van uw account of een stopbetaling nodig - Discover ziet af van uw eerste vergoeding. Bovendien, als u uw bankpas kwijtraakt of meer cheques nodig heeft, brengt Discover u daar ook geen kosten voor in rekening. Als je weet dat je na het openen van je account een kleine buffer hebt, kun je gezond accountgedrag voor de toekomst stimuleren en we stellen de clementie op prijs.

Punten om te overwegen

Beperkingen voor overstroombeveiliging

Het mooie van Discover's bescherming tegen rood staan ​​is dat het vanaf 16 juni 2019 gratis is - er worden nooit kosten in rekening gebracht voor onvoldoende saldo (als uw gekoppelde spaar- of geldmarktaccount niet voldoende saldo heeft om een ​​aankoop te dekken) , wordt de betaling gewoon geweigerd). Maar Discover zal alleen geld overmaken als een extern geïnitieerde overschrijving of factuurbetaling de roodstand veroorzaakt. Als u uw facturen instelt op automatisch betalen en een van hen veroorzaakt bijvoorbeeld een roodstand, wordt die roodstand gedekt. Als u echter naar een geldautomaat gaat of uw bankpas gebruikt en een roodstand veroorzaakt, zal Discover's roodstandbeschermingsservice niet van start gaan (in plaats van uit uw gekoppelde account te halen, wordt de transactie gewoon geweigerd). Als u normaal gesproken niet veel contant geld op uw betaalrekening bewaart, betekent dit dat u uw betaalrekening mogelijk beter in de gaten moet houden nadat de rekeningen zijn verwerkt.

Handleiding voor het controleren van accounts

Weet waar je je geld wilt stoppen

Het is het beste om van tevoren financiële beslissingen te plannen en uw geld strategisch in uw cheques , spaargeld of elders te plaatsen voordat u lukraak geld uitgeeft. Beslissen hoeveel u op uw bankrekening wilt houden versus uw spaarrekening hangt af van uw bestedingspatroon en risicotoleranties. Maar het is grotendeels een kwestie van waar uw geld u op de >

Houd rekening met het onderhoud van de account

Zoals eerder vermeld, brengen sommige banken kosten in rekening voor inactiviteit. En "inactiviteit" kan verschillende betekenissen hebben voor verschillende banken. We hebben het onderzoek voor u gedaan - al onze topkeuzes komen zonder de extra bagage van maandelijkse onderhoudskosten en toegangsdeposito's. Sommige banken, zoals Bank of America, hebben echter beperkingen op hoeveel geld u elke maand op uw rekening houdt - als u onder de limiet valt of een maand niet haalt, wordt u geraakt met een bedrag van $ 12.

Denk aan uw spaargeld

In staat zijn om zich financieel voor te bereiden op de toekomst, draagt ​​bij aan een algeheel gevoel van welzijn , maar het kan moeilijk zijn om precies te weten hoeveel er in uw spaargeld moet worden gestoken. Deskundigen adviseren een kostenpost van drie tot zes maanden voor uw noodvoorraad, maar overweeg om met pensioen en andere >

Overweeg om uw cheques en besparingen te koppelen

Hoewel het absoluut niet nodig is om uw cheque- en spaargeld in dezelfde handen te plaatsen, kan het handiger zijn , vooral als het gaat om overschrijvingen en overdrawing van uw cheque. Als u uw cheque op de ene plaats en besparingen op een andere hebt, moet u geld overschrijven tussen banken om overschrijvingen te doen, en dit kan meer tijd kosten. Maar als u het APY-aanbod van één spaarrekening (Ally nu op 1,90%) en de roodstandopties van een andere (Capital One) bijvoorbeeld leuk vindt, kunt u met beide kiezen.

Als u kunt voorspellen hoeveel u de komende maanden met vertrouwen zult verdienen en uitgeven, u een stabiele baan en consistente uitgaven heeft, hebt u misschien slechts drie maanden onkosten op een spaarrekening nodig. Dit kan u ook wat ruimte geven om de rest van uw inkomsten te beleggen in accounts met een hogere rente, zoals 401ks, beleggingsfondsen, IRA-accounts of investeringen bij aandelenmarkten en kredietclubs. Maar als u kinderen hebt of spaart voor een groot doel, zoals een huis of auto, kan uw spaarrekening opzwellen na deze eerste drie tot zes maanden netto-betaling, omdat de toekomst niet zo zeker is of u sneller contant geld moet hebben beschikbaar.

Veelgestelde vragen over accounts controleren

Wat is het verschil tussen APR en APY?

Zowel uw jaarlijkse percentage (APR) als het jaarlijkse percentage (APY) berekenen de rente. APR meet de rente die een bank u in rekening brengt voor het lenen van zijn geld, en APY is de hoeveelheid rente die u op uw beleggingen kunt verdienen.

Waar moet ik aan denken voordat ik een betaalrekening open?

Voordat u een plan bedenkt waar u uw geld kunt plaatsen, moet u eerst een duidelijk idee hebben van hoeveel u daadwerkelijk uitgeeft in een maand en dit vergelijken met uw inkomen. U moet rekening houden met grote uitgaven zoals huur, rekeningen en leningen. Bekijk dan wat je uitgeeft aan eten, sportschoollidmaatschappen, maandelijkse abonnementsservices en andere fondsen die je gebruikt om gewoon van je leven te genieten. Nadat je dit nummer hebt gevonden, moet je een beetje meer toevoegen als buffer voor eventuele extra kosten.

Is er een limiet voor hoeveel ik op mijn bankrekening moet houden?

Aan het eind van de dag is dit echt aan jou. Als u meer dan dat beetje extra op uw betaalrekening heeft, betekent dit dat u geld op tafel laat liggen. Rekeningrekeningen verdienen over het algemeen minder rente dan spaarrekeningen (bekijk onze beste spaarrekeningbeoordeling voor referentie). Hoe meer geld u laat in uw controle, in tegenstelling tot uw spaargeld, hoe minder geld u in de loop van de tijd terug verdient aan rentebesparing.

De beste rekeningen: samengevat

Ally Bank Interest Checking
Capital One 360-controle
Ontdek Cashback Debit
Beste klantenservice
Beste bescherming tegen tocht
Het beste om geld terug te verdienen
Minimaal te openen saldo
$ 0.00
$ 0.00
$ 0.00
Minimum saldo vereiste
Geen
Geen
Geen
Overschrijvingskosten
$ 25
$ 35
$ 0
Stop betalingskosten
$ 15
$ 25
$ 0
Geretourneerde artikelkosten
$ 7.50
$ 9
Vrij
Kosten voor uitgaande overschrijvingen (binnenlands / buitenlands)
$ 20 / N / A
$ 30 / N / A
$ 30 / $ 30
Cheques aan de kassa
Vrij
$ 20
Vrij
Extra vakken met cheques
Vrij
$ 5
Vrij
Vergoeding voor ATM-kosten
$ 10
N / A
$ 0
N / A

Andere bankreviews

We hebben alle basis voor u behandeld als het gaat om sparen, uitgeven en verdienen. Lees verder:

Misschien vind je dit ook leuk