Door Nicole Dieker

De beste Californië huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

Omdat het landschap van Californië een gevarieerde reeks uitdagingen biedt, moeten de beste huiseigenarenverzekeringsmaatschappijen in Californië dekking bieden tegen bosbranden, modderstromen, aardbevingen en meer. Hoewel dat zich kan vertalen naar hogere tarieven dan wat u vindt in staten met minder complexe behoeften, als u een huis in Californië bezit of overweegt om naar de Golden State te verhuizen, is een uitstekende dekking in uw huiseigenarenverzekering de hogere premies waard. We hebben deze beoordeling samengesteld om een ​​deel van het giswerk uit het proces te halen en om u te helpen de beste verzekeraar voor huiseigenaren in Californië te vinden.

De beste Californië huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen: samengevat

* Beoordeling voor Auto Club van Zuid-Californië, een van de lokale clubs van AAA.

De 6 beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen in Californië

Allstate

Beste bedrijven voor
Californië huiseigenaren verzekering
Allstate

Allstate

Allstate keerde in 2016 terug naar de verzekeringsmarkt in Californië na negen jaar geen nieuwe polissen in de staat te hebben uitgegeven. We zijn blij dat Allstate weer op de lijst staat, omdat het bovenaan onze lijst staat. Dit bedrijf behaalt de beste brancheclassificaties: een A + van AM Best betekent dat Allstate financieel stabiel genoeg is om alle betalingen goed te maken, en Consumer Reports beoordeelt zijn claimproces en betalingen "Zeer goed". Wat betreft de algehele klanttevredenheid, verdiende Allstate drie van de vijf sterren van JD Power - maar slechts een handjevol verzekeraars scoorde boven de drie, dus neem dat niet als een stem van ontevredenheid.

Naast hoge ratings heeft Allstate enkele van de beste huiseigenarenverzekeringen op de markt. Als u op zoek bent naar extra dekking, kunt u onder andere water- en rioleringsschade, bescherming tegen identiteitsdiefstal en dekking tegen parapluaansprakelijkheid toevoegen. We houden ook van de >

Allstate viel ook op door één unieke functie: een online tool die de meest voorkomende en kostbare claims per postcode opsomt. Als u bijvoorbeeld in de postcode 90004 van Los Angeles woont, is diefstal de meest voorkomende claim en de meest kostbare claim rookschade. Ga naar het noorden naar Ojai (postcode 93023), en de meest voorkomende claim is wind, terwijl de duurste claim aansprakelijkheid is. U kunt deze tool gebruiken om te bepalen welke soorten dekking u mogelijk nodig hebt en of u functies zoals een huisalarmsysteem moet installeren om potentiële dieven af ​​te schrikken. (En als u een inbraakalarm toevoegt, komt u in aanmerking voor nog een korting!)

Liberty Mutual

Beste bedrijven voor
Californië huiseigenaren verzekering
Liberty Mutual

Liberty Mutual

Liberty Mutual kreeg een A-rating van AM Best; dit is iets lager dan de A + van Allstate, maar weerspiegelt nog steeds een zeer hoog niveau van financiële stabiliteit. Net als Allstate ontving Liberty Mutual "Very Good" -beoordelingen van Consumer Reports en drie van de vijf punten van JD Power, wat bewijst dat klanten tevreden zijn met haar claims en service. We hebben uiteindelijk Allstate de voorsprong gegeven voor huiseigenaren in Californië, omdat Liberty Mutual iets minder kortingsopties adverteert. Er is niets voor mensen die hun premies automatisch betalen, bijvoorbeeld een standaardkorting bij de meeste providers.

Liberty Mutual overtreft Allstate echter met zijn middelen en educatieve hulpmiddelen. De MasterThis educatieve mini-cursussen van het bedrijf zijn ontwikkeld in samenwerking met HowStuffWorks om u alles te leren wat u moet weten over de verzekering voor huiseigenaren. Het biedt ook een geweldige app waarmee je je beleid en claims kunt beheren. Deze functie is vooral be>schade hebben ondervonden tijdens de branden in 2017 en 2018, melden dat het niet hebben van een eigen inventaris het claimproces erg ingewikkeld maakte. Het is van essentieel be>

Staatsboerderij

Beste bedrijven voor
Californië huiseigenaren verzekering
Staatsboerderij

Staatsboerderij

State Farm domineert de ratingspool. Het draagt ​​een A ++ van AM Best, de hoogste van alle providers op onze lijst. Het ontving ook een "Very Good" -ranglijst van Consumer Reports en JD Power gaf het bedrijf drie van de vijf punten voor zowel het claimproces als de algemene tevredenheid. Als u een beleid koopt via State Farm, kunt u een uitzonderlijke klantenservice en financiële stabiliteit verwachten.

We staan ​​echter op de derde plaats van State Farm om één grote reden: het adverteert niet zoveel kortingen als Allstate of Liberty Mutual, wat betekent dat er minder mogelijkheden zijn om de prijs van uw beleid te verlagen als u een hoge offerte krijgt.

AAA

Beste bedrijven voor
Californië huiseigenaren verzekering
AAA

AAA

Een van de grootste verzekeraars van huiseigenaren in Californië is beter bekend om zijn autoverzekering: AAA . AAA is uniek omdat het meerdere clubs beheert - en de club waarmee u gekoppeld bent, hangt af van waar in Californië u woont. Als zodanig is het moeilijk om AAA als geheel te evalueren; elke club biedt zijn eigen kortingen en dekkingsopties en verdient verschillende tevredenheidsbeoordelingen van JD Power.

Dat gezegd hebbende, toen we citaten met enkele clubs van AAA vergeleken, citeerde het bedrijf ons de meest betaalbare premies, met voorbeeldprijzen vanaf $ 517 per jaar (onze hoogste quotes, van boeren, belden meer dan $ 1500). Hoewel AAA misschien wel de goedkoopste is, bieden de andere verzekeraars op onze lijst doorgaans uitgebreidere dekkingspakketten en consistentere scores voor klantenservice, dus houd daar rekening mee bij het vergelijken van opties.

boeren

Beste bedrijven voor
Californië huiseigenaren verzekering
boeren

boeren

Boeren worden hoog gewaardeerd door AM Best, JD Power en Consumer Reports, dus het bedrijf is solide - maar u kunt misschien betere opties van een andere aanbieder vinden. Het staat onderaan onze lijst, voornamelijk vanwege de hoge tarieven; toen we verzekeraars vergeleken, waren de premies van boeren consequent hoger dan die van de concurrentie. Boeren bieden kortingen voor mensen die een beleid met meerdere lijnen openen, inbraak- of brandalarmen installeren of hun dak vervangen, maar het heeft nog steeds minder totale kortingen dan Allstate of Liberty Mutual.

We waren ook minder dan blij met de website en app van Farmers. De website is niet zo informatief als die van Allstate of Liberty Mutual en de app bevat niet zo veel functies. U kunt bijvoorbeeld geen thuisinventaris maken of foto's met schadeclaims uploaden; bedrijven die deze functies bieden, nemen een beetje stress weg van het claimproces en we zijn teleurgesteld om te zien dat boeren ze weglaten.

USAA

Beste bedrijven voor
Californië huiseigenaren verzekering
USAA

USAA

Speciale vermelding gaat naar USAA , die zich uitsluitend richt op actieve leden van de militaire dienst en veteranen, evenals hun families. De Golden State is de thuisbasis van bijna 160.000 actieve militairen - meer dan waar dan ook in het land. Als je iemand hebt gediend of iemand kent die dat wel heeft gedaan, is het bedrijf zeker de moeite van het bekijken waard.

USAA biedt huiseigenaren een verzekering die brand, diefstal, vandalisme en de meeste weersgerelateerde gebeurtenissen dekt. Het bedrijf is de op één na hoogst gewaardeerde verzekeraar van huiseigenaren op Consumer Reports, met de hoogste cijfers in alle categorieën, inclusief het claimproces en de doorlooptijd van de schaderegeling. USAA behaalt ook een superieure A ++ score op AM Best, wat betekent dat het bedrijf financieel stabiel genoeg is om uw claims te regelen.

Gids voor huiseigenaren in Californië

Vergelijk tarieven

Hoewel u nog steeds contact moet opnemen met verzekeraars voor individuele offertes, kunt u een idee krijgen van hoe hun tarieven oplopen door het California Department of Insurance Homeowners Insurance Comparison Tool te gebruiken . Met deze tool kunt u uw stad en provincie, de leeftijd van uw huis en de hoeveelheid verzekering die u nodig hebt selecteren. Dan toont het u geschatte tarieven per provider en aftrekbaar .

Hier zijn de tarieven die het ons gaf voor een nieuw huis in Altadena met een dekking van $ 500.000 en een eigen risico van $ 1.000:

Verzekeringsbedrijf
Jaarpremie
AAA
$ 517
Allstate
$ 745
Liberty Mutual
$ 955
Staatsboerderij
$ 983
boeren
$ 1.748

Neem de tijd om deze tool te verkennen; samen met tarieven kunt u de optionele dekkingen, kortingen en credits van verzekeraars bekijken. Je kunt het ook gebruiken om te zoeken naar dekkingspercentages voor aardbevingen, die je waarschijnlijk naast je primaire huiseigenarenverzekering moet kopen.

Als u geen dekking kunt vinden, probeer dan het California FAIR Plan

Sommige verzekeraars zijn gestopt met het schrijven van polissen in gebieden die gevoelig zijn voor bosbranden of andere risico's. Als uw huis niet door een andere provider wordt gedekt, kunt u mogelijk nog steeds een beleid krijgen onder het California FAIR Plan . Dit door de staat gesponsorde programma biedt een verzekering als laatste redmiddel, en alleen nadat u te goeder trouw hebt geprobeerd om andere verzekeraars te zoeken - maar het is er als u het nodig hebt. Je krijgt basis woning- en eigendomsbescherming (inclusief brand), en je kunt ook dekking toevoegen voor windstormen en andere gevaren.

Als u toegang wilt tot het FAIR-plan, moet u zich aanmelden via een geautoriseerde makelaar en een jaarlijkse inspanning leveren om andere providers te vinden; hoewel u dit jaar mogelijk geen particuliere verzekeraars bij u in de buurt heeft, kan dat in de toekomst veranderen.

Controleer voordat u verlengt

Controleer uw beleid elke keer dat u het verlengt om er zeker van te zijn dat u de beste tarieven en dekking krijgt. Verzekeraars in Californië veranderen soms de voorwaarden van hun verzekeringspolissen, dus blijf op de hoogte van uw dekking en wees niet bang om van verzekeraar te veranderen als u niet tevreden bent met wat u hebt. Het is de moeite waard om rond te shoppen voor de beste tarieven en de beste providers.

Californië huiseigenaren verzekering FAQ

Wat is de beste verzekeringsmaatschappij om een ​​huis te beschermen?

In onze run-down is Allstate de beste keuze voor huiseigenaren op zoek naar huiseigenaren verzekering in Californië. Het bedrijf gaf ons de op een na laagste tarieven in de staat toen we ons huis via het California Department of Insurance Homeowners Insurance Comparison Tool liepen. Bovendien heeft Allstate een uitstekende financiële kracht en een breed scala aan middelen en hulpmiddelen die u helpen bepalen hoeveel dekking u nodig hebt. Wat wij als de beste verzekering voor huiseigenaren beschouwden, is natuurlijk niet de beste voor u. Het is be>uw huis te vinden.

Is verzekering van huiseigenaren wettelijk verplicht in Californië?

Nee. Het wordt echter ten zeerste aanbevolen. In tegenstelling tot het besturen van een auto, hoeft u wettelijk niet eerst een verzekering voor huiseigenaren te hebben voordat u een huis kunt bezitten. Dat gezegd hebbende, wil je er zeker naar kijken als je in een staat woont die bekend staat om zoveel natuurrampen, waaronder aardbevingen, modderstromen en bosbranden.

Wat dekt de verzekering voor huiseigenaren in Californië?

Californië is een van de moeilijkste staten voor verzekering van huiseigenaren in het land. Sommige bedrijven weigeren huizen te verzekeren in gebieden die gevoelig zijn voor schade, en veel bedrijven zijn selectief geworden na de grote branden van 2017. Aangezien de meeste beleidsregels u niet zullen beschermen tegen overstromingen, aardbevingen of modderstromen, is het be>Hier vindt u een gedetailleerd overzicht van wat onder een typisch huiseigenarenbeleid valt.

Hoe >

Verzekeraars van huiseigenaren in Californië zijn verplicht alle claims binnen 15 dagen te erkennen. Deze bedrijven moeten vervolgens deze claim binnen 40 dagen na ontvangst en verificatie van het bewijs van de claim accepteren of weigeren. Zodra de claim is geaccepteerd, moet de betaling worden gedaan binnen 30 dagen na de datum van afwikkeling. De meeste providers die we in deze review hebben behandeld, vallen op door een zeer goede doorlooptijd bij het afhandelen van claims. Dit betekent dat u misschien niet >

Wat als mijn provider geen dekking biedt voor aardbevingen?

Helaas dekken veel verzekeraars in Californië geen schade door aardbevingen. In feite had slechts 13% van de huiseigenaren in Californië een aardbevingsverzekering in 2017 . Het goede nieuws is dat u een afzonderlijke aardbevingsverzekering kunt kopen bij de California Earthquake Authority . Dit door de staat beheerde programma biedt aardbevingsverzekeringen aan meer dan 1 miljoen huishoudens in Californië.

Zijn modderstromen bedekt met schade door overstromingen?

Californië is gevoelig voor zowel overstromingen als modderstromen, en er is een voortdurend debat over de vraag of recente modderstromen moeten worden beschouwd als brandschade of overstromingsschade. Advocaten beweren dat de modderstromen niet zouden zijn gebeurd als de bosbranden niet eerst hadden plaatsgevonden, dus zouden ze moeten worden geclassificeerd als brandschade - wat de meeste huiseigenaar's beleid dekken. Verzekeraars beweren dat de schade 'overstromingsgerelateerd' is, omdat dat minder uitbetalingen betekent.

Als uw huis risico loopt op overstromingsschade, bespreek dit dan met uw verzekeraar over een overstromingsverzekering. Als het niet direct een overstromingsverzekering aanbiedt, kan uw provider u helpen een polis aan te vragen via het National Flood Insurance Program , een overheidsinitiatief dat dekking biedt aan mensen in risicogebieden.

Misschien vind je dit ook leuk