De beste haardrogers

De beste föhn helpt u om in recordtijd pluisvrije lokken te bereiken. Dat betekent een hoge windsnelheid en een ruim temperatuurbereik. Om de beste te vinden, hebben we drie stylisten geraadpleegd en vervolgens de 14 meest populaire drogers gemeten en getest . Uiteindelijk hebben we vier topkeuzes gevonden die de beste resultaten behalen bij de meeste haartypes.

De 4 beste haardrogers

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, waaronder haardrogers. We hebben 14 van de beste haardrogers die we konden vinden getest, met stylisten geraadpleegd en deze beoordeling regelmatig bijgewerkt om je de meest actuele informatie te bieden. De auteur van deze review heeft geen aandelen in de genoemde producten of bedrijven.

De beste haardrogers: samengevat

Devacurl DevaDryer
Dyson Supersonic haardroger
Drybar Buttercup Blow Dryer
Harry Josh Pro Tools Dryer
Het beste
Beste voor de meeste mensen
Beste upgrade keuze
Het beste voor unieke bijlagen
Best voor gebruiksgemak
Geschatte prijs
$ 150
$ 400
$ 195
$ 300
Temperatuurbereik
70-230ºF
80-170ºF
70-200ºF
110-150ºF
Windsnelheid
54 mph
65 mph
38 mph
47 mph
Gewicht
19,5 oz
16,5 oz
17,4 oz
19,7 oz
Gemiddelde decibel
91.5
87.5
91
93
Opmerking van de uitgever:
  • 17 oktober 2018 - Onze budgetkeuze, de Xtava Allure Pro, is teruggeroepen en stopgezet . We zullen in de toekomst budgetvriendelijkere drogers onderzoeken. In de tussentijd bevelen we de Xtava niet >

Devacurl DevaDryer en Devafuser

Best voor
De meeste mensen

Devacurl DevaDryer
De hoge temperaturen kunnen dik of sterk gestructureerd haar helpen elke stijl te bereiken.
Pros
Indrukwekkend bereik
Verbeterde diffuser
Compacte maat
Cons
Klein probleem met de bruikbaarheid

Waarom we ervoor kozen

Indrukwekkend warmtebereik

Het heeft het breedste temperatuurbereik van al onze geteste haardrogers - ongeacht je haartype, het heeft je rug. Het kwam op de tweede plaats alleen bij de Dyson in windsnelheid, sloeg 54 km / u - nog steeds snel genoeg om je haar snel te laten drogen, en was # 1 in termen van warmte en bereikte 230 graden op zijn heetst.

Verbeterde diffuser

Een normale diffuser blaast vanuit één richting lucht in je haar. De vingerblaadjes van de Devafuser hebben niet alleen gaten aan alle kanten, waardoor je hete lucht van 360 graden krijgt, ze krijgen die lucht diep in de krullen en dicht bij je hoofdhuid. Het resultaat? Een gelijkmatig geproduceerde warmte om je haar sneller te drogen. Een van onze testers met dik, volumineus haar bracht haar stylingtijd terug van 30 minuten naar acht.

Compacte maat

We hielden ook van hoe compact het voelde, ondanks dat het een full-sized droger was. Het weegt een beetje meer dan de Dyson, maar al onze testers zijn klaar met drogen voordat hun armen moe werden. Het staat in het midden voor volume, maar in alle eerlijkheid, we konden geen verschil horen tussen de DevaDryer en onze drogers met een lagere decibel.

Punten om te overwegen

Klein probleem met de bruikbaarheid

Zoals de meeste van onze drogers, bevinden de schakelaars zich aan de voorkant van het handvat, dus je moet voorzichtig zijn waar je je vingers plaatst en hoe hard je het vasthoudt. Het is gemakkelijk om terug te schakelen naar de gewenste instelling, maar het was nog steeds vervelend om halverwege het stylen te moeten pauzeren omdat we per ongeluk de schakelaar hebben verplaatst.

Dyson Supersonic haardroger

Beste upgrade keuze

Dyson Supersonic
Deze kleine maar krachtige droger kan je helpen om in recordtijd een salonwaardige uitbarsting te creëren.
Pros
Geavanceerd ontwerp
Geweldige resultaten
Talrijke warmte-instellingen
Cons
Niet genoeg warmte om dikke, grove krullen recht te maken
Prijs

Waarom we ervoor kozen

Geavanceerd ontwerp

De Dyson heeft een topmotor die zijn topsnelheid van 65 km / u haalt en toch stil genoeg is om een ​​gesprek te voeren. Het heeft een van de breedste temperatuurbereiken van alle geteste drogers, en bevat een microchip die specifiek is om zijn warmtegehalte te reguleren en die verder gaat om je haar te beschermen tegen schade. Die combinatie van snelheid en warmte zag de droogtijden snel teruglopen: één tester sneed haar tijd in twee.

De Dyson ziet eruit en voelt aan als de Macbook Pro van haardrogers - de diffuser en concentrator hechten magnetisch vast.

Geweldige resultaten

De Dyson blonk uit in de ene test die een geweldige föhn van de beste scheidt: resultaten. Als je steil haar hebt, of op zoek bent naar een droger die die ultra koele temperaturen kan bereiken voor beschadigd en gekleurd haar, kan de Dyson je gladde, glanzende, pluisvrije lokken geven.

Talrijke warmte-instellingen

Testers namen snel nota van kleinere details, direct uit de doos, en hielden van het verlichte display. Het heeft de meeste warmte-instellingen van onze drogers, waardoor je 12 verschillende combinaties van warmte en snelheid hebt om aan te passen aan je haarbehoeften. En aangezien de Dyson automatisch wordt ingeschakeld naar de laatst gebruikte instelling, hoeft u zich geen zorgen te maken over welke hitte en welke snelheid u leuk vond, ongeacht hoe >

Punten om te overwegen

Niet genoeg warmte om dikke, grove krullen recht te maken

Ons enige verzoek voor de volgende generatie Dyson? Geef ons wat meer warmte. We weten dat het mogelijk is; een paar van onze andere drogers raken 200 graden en hoger. Eén tester met dik krullend haar zag slechtere resultaten met de concentrator dan met de diffuser - en we weten waarom: de Dyson kapt uit op 170 graden, wat niet heet genoeg is om veel krullen recht te zetten in een epische uitbarsting.

Mensen met grof haar, of veel haar, zullen nog steeds kortere droogtijden zien vanwege de supersnelle windsnelheden van de Dyson, en als je dunne, fijne krullen hebt, kan de Dyson je helpen een rechtere blow-out te bereiken, hoewel het is misschien niet zo snel als de DevaDryer.

Prijs

We kunnen het prijskaartje van $ 400 van de Dyson niet negeren. Hoewel we denken dat de functionaliteit en functies van de Dyson zijn prijs verdienen, is het nog steeds twee keer de prijs van zijn naaste concurrenten.

Drybar Buttercup Blow Dryer

Best voor
Unieke bijlagen

Drybar-boterbloem
Een goed ontworpen droger die het haar voller laat aanvoelen.
Pros
Fatsoenlijke prestaties en resultaten
Unieke concentrators
Cons
Lage windsnelheid

Waarom we ervoor kozen

Fatsoenlijke prestaties en resultaten

De Drybar Buttercup Blow Dryer geeft prachtige resultaten en biedt een aantal mooie designaccenten. Het scoorde zowel qua temperatuur (met een groot bereik van 70-200 graden) als qua prestaties goed. Onze testers ontdekten dat na het gebruik van de Buttercup hun haar voller aanvoelde en minder pluis had. Er waren gemengde resultaten of het de glans verbeterde, maar hun haar voelde veel zachter aan.

Unieke concentrators

We hielden van de twee unieke concentrators van de Buttercup. Ze worden geleverd met de standaard platte rand aan één kant, evenals een geschulpte rand die onze testers nuttig vonden om ervoor te zorgen dat de warmte gelijkmatig over het haar werd verspreid. De diffuser, "The Bouncer" genoemd, kost extra, maar we vonden het gemakkelijk te bevestigen, met een kom breed genoeg om grote krullen te verwerken zonder korter of dunner haar in te slikken.

Punten om te overwegen

Lage windsnelheid

De grootste fout van de Buttercup is de windsnelheid: hij bereikt slechts 38 km / u. Dat is sneller dan al onze budgetdrogers, maar nog steeds aan de >

Harry Josh Pro Tools Dryer 2000

Best voor
Makkelijk te gebruiken

Harry Josh Pro Tools
Onze lichtste optie is het meest geschikt voor medium dikke, medium grove haartypes.
Pros
Compacte maat
Makkelijk te gebruiken
Cons
Spreekt minder haartypes aan
Diffuser wordt apart verkocht

Waarom we ervoor kozen

Compacte maat

De Harry Josh Pro Tools Dryer is klein, maar hij heeft een enorme hit. Onze testers meldden dat ze de vloeiendere, glanzender resultaten zagen in vergelijking met de andere standaarddrogers die ze testten, en ondanks de relatief gemiddelde windsnelheid, verkortte het de tijd die testers nodig hadden om hun haar te drogen in vergelijking met hun normale föhn.

Makkelijk te gebruiken

Het is ook gemakkelijk te gebruiken - de knoppen zijn weggestopt aan de achterkant van het handvat, waar uw handpalm zit, dus het is bijna onmogelijk om per ongeluk een instelling op de verkeerde manier te schakelen. Het is compact en met de mintgroene kleur is het eerlijk gezegd best schattig.

Punten om te overwegen

Spreekt minder haartypes aan

Het grootste minpunt is het smalle temperatuurbereik: 110 graden op zijn laagste en 150 graden op zijn heetst. Deze droger werkt het beste voor mensen die streven naar een rechtere haarstijl, met een gemiddelde haardikte of een gemiddelde haardichtheid. Als je haartype aan weerszijden van die spectrums valt - heel fijn of vrij grof, extra dun of tonnen haar - benader deze droger dan ook met grotere voorzichtigheid. Het was ook niet ontworpen met krullende stijlen in gedachten.

Diffuser wordt apart verkocht

Toen we deze droger voor het eerst van dichtbij zagen, aarzelden we een beetje of deze leuker dan nuttig was. Zoals het er nu uitziet, functioneert de droger goed genoeg, maar de diffuser is niet inbegrepen, en voor $ 30 zouden we het beter willen als het er niet uitzag als een goedkoop stuk plastic.

Hoe u de juiste haardroger voor u vindt

Bepaal je haartype

Als je haar sterk genoeg is om de hitte op te nemen zonder te worden beschadigd (en de hitte nodig heeft om het binnen een redelijke tijd droog te krijgen), zorg er dan voor dat je droger ten minste 150 graden bereikt, en bij voorkeur heter. Fijn, dun, geverfd of beschadigd? Blijf onder de 150 graden. Als je haar aan meerdere van die criteria voldoet, blijf dan onder de 100 graden - het warm houden zal je haar op de >

“Een föhn is een hulpmiddel, niet alles en nog wat. Een goede droger met voldoende vermogen en de juiste technologie helpt bij het oplossen van de vraag: 'Hoe hard moet ik werken om deze stijl te bereiken?' "

Jaggars Salon, Seattle, WA Erika Jaggars Jaggars Salon, Seattle, WA

Overweeg ionische technologie

Ionen helpen waterdruppeltjes uiteen te breken in kleinere waterdruppeltjes, zodat de warmte nog steeds gelijkmatig wordt verdeeld door het water op uw haar en uw algehele droogtijd wordt verkort.

Ionen verminderen ook haarpluis en verbeteren de haarglans door je haarschubben aan te moedigen te sluiten. De nagelriem opent in hitte en vochtigheid - een goede zaak voor het conditioneren van je haar onder de douche! Maar wanneer ze open blijven, blijft elke haarstreng ruw en terwijl ze tegen elkaar wrijven beginnen ze te breken - wat leidt tot kroezen en wat haarverlies. De nagelriem moet worden gesloten om je haar gezond en glanzend te houden.

Ionische technologie komt met één voorbehoud: het doet zijn werk een beetje te goed voor steil en fijn haar. Onze experts waren het erover eens dat ionen geweldig waren voor mensen met meer krullend of beschadigd haar, maar waren gemengd als het ging om de vraag of ze het zouden adviseren voor het rechte en fijne haartype. In plaats daarvan worden product en techniek be>

Vergeet het onderhoud niet

Het is een goed idee om het filter minstens eenmaal per maand schoon te maken. Een vuile filter vertraagt ​​de hoeveelheid lucht die in de föhn wordt gezogen, waardoor uw windsnelheid wordt verlaagd en de levensduur van uw föhn wordt verkort. De meeste drogers hebben een verwijderbaar filter dat wordt gespoeld met schoon, koud water. Zorg ervoor dat het helemaal droog is voordat je het weer aan je föhn bevestigt.

Als je een niet-verwijderbaar filter hebt, gebruik dan een zachte, droge borstel of een kleine stofzuiger om de stofkonijntjes te verwijderen. Houd je vingers echter in de gaten, want sommige filters hebben scherpe randen.

Veelgestelde vragen over föhn

Maken dure haardrogers het verschil?

Dure haardrogers hebben de neiging minder schade aan je haar aan te richten omdat ze zachtere warmte genereren. Bedieningselementen voor de föhn en zelfs simpele factoren als de lengte van het snoer kunnen beïnvloeden waarom sommige modellen van een haardroger duurder zijn dan andere. Hoewel een dure föhn het verschil kan maken in de wereld, is het alleen nodig als je haarverzorging al deze extra toeters en bellen nodig heeft.

Als je fijn of half>

Hoe kan ik anders met kroes omgaan?

Elke haarstreng bestaat uit drie delen en het buitenste deel wordt de nagelriem genoemd. Het bestaat uit kleine overlappende schubben. Celebrity- haarstylist StacyK , oprichter van JustUS® , vertelde ons dat gekrulde of chemisch behandelde haarlokken van nature opener zijn dan bij andere haartypes. Elke streng is grof en wrijft tegen de andere haren eromheen, waardoor kroes ontstaat.

Bevochtig je haar regelmatig met conditioner om die wrijving te verminderen. Richt de droger vervolgens tijdens het drogen weg van uw hoofd om de opperhuid dicht te drukken. Als je haar droog is, maak je de coole foto af. Dit helpt om de nagelriem af te dichten en plat te leggen, waardoor je stijl wordt ingesteld.

Heb ik echt een concentrator of een diffuser nodig?

“Als je fijn, beschadigd of gekleurd haar hebt, wil je een lagere temperatuur en snelheid gebruiken om schade aan je haar te voorkomen. Als je grof, dik haar hebt, gebruik dan hoge hitte met hoge snelheid. '

Adel Atelier Salon, New York Adel Chabbi Adel Atelier Salon, New York

Hoewel het mogelijk is om je droger zonder te gebruiken, voeg je misschien meer werk toe aan je ochtendroutine dan nodig is. Welke je gebruikt, hangt af van je haartype en het kapsel dat je wilt bereiken. Voor steil haar legde Jaggars uit dat het combineren van een concentrator met een platte borstel een gladder, rechter en minder pluizig uiterlijk oplevert.

Voor golvende en krullerige stijlen, of gewoon een beetje meer ontspannen look, zal een diffuser je beste vriend zijn. Door meer lucht toe te voegen, helpt het volume te verhogen en komt het in de haarlokken terecht om warmte in krullen te verspreiden. Sla voor deze bijlage de borstel volledig over. In plaats daarvan adviseert Adel losjes je vingers te gebruiken om je haar in stukken te knippen en product aan te brengen.

Hoe zit het met reisdrogers?

Het gemak van de grootte van een reisdroger wordt gecompenseerd door het verminderde vermogen dat het heeft in vergelijking met degene die we hebben getest. We hebben alle reisdrogers overgeslagen en degenen die niet genoeg wattage hadden om volledig door te blazen (iets minder dan 1350 watt zal het niet doen).

Tenzij je reist, moet je je aan normale drogers houden als je wilt dat je je haar efficiënt droogt. Zelfs dan, als je ruimte hebt om een ​​normale droger in te pakken, raden we dat nog steeds aan boven een reisdroger.

Misschien vind je dit ook leuk