Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

Het beste gewichtsverliesprogramma

Gewichtsverlies kwam wederom op de eerste plaats voor goede voornemens voor het nieuwe jaar en deelde zijn plek met "een beter persoon worden". Voor velen van ons begint een beter persoon te worden met een beter gevoel over onszelf. Het begin van een nieuw jaar kan een eerste vereiste zijn om toewijding aan gezondheid en geluk te vernieuwen, maar periodieke sprints van gewichtsverlies staan ​​niet gelijk aan wellness. Daarom is het beste dieet dat je de rest van je leven kunt volhouden.

, which not only champions a sustainable diet but has sustained itself for over fifty years, is a favorite amongst nutritionists. WW: Weight Watchers Reimagined , dat niet alleen voorstander is van een duurzaam dieet, maar zichzelf al meer dan vijftig jaar in stand houdt, is een favoriet onder voedingsdeskundigen. De praktische, flexibele filosofie van het opslaan en spatten van SmartPoints komt neer op het uitbalanceren van voedselkeuzes. U kunt tips, hulpmiddelen en motivatie krijgen door de traditionele wekelijkse vergaderingen bij te wonen, of dezelfde middelen krijgen via de gebruiksvriendelijke app. Hoe dan ook, onderzoek bewijst dat het sociale element van het programma gewichtsverlies ondersteunt. Met ongeveer $ 4 per week kost OnlinePlus ongeveer de helft zoveel als Meetings + OnlinePlus, dat ongeveer $ 8 kost (uw kosten variëren afhankelijk van de duur van uw verbintenis).

. We denken dat het geweldig is op elk kanaal, maar als je je aan een app wilt houden - en je kunt veroorloven om zoveel te betalen als je zou doen voor persoonlijke vergaderingen van WW - wijzen we je op Noom .

Noom is een nieuwe speler op het gebied van gewichtsverlies en verpakt veel gedragspsychologie in één geavanceerde app. Het is bedoeld om u te helpen slechte gewoonten te identificeren en te doorbreken, en er plezier aan te beleven. De krachtige app echoot WW: Weight Watchers Reimagined's succesvolle gemeenschapsbenadering, maar overtreft dat programma in termen van leermiddelen. Hoewel het duurder is van onze twee favoriete programma's, is het rijker als het gaat om virtuele ervaring - met gepersonaliseerde lessen, taken en ondersteuning die ons vooruit lieten zien naar het openen van de app.

Beide WW: Weight Watchers Reimagined en Noom bieden veel begeleiding. provides pure resources. Als u meer een zelfstarter bent - iemand die gewoon in de goede richting moet worden gewezen - biedt het Mayo Clinic-dieet pure middelen. is the only associated cost. Het ophalen van het onderhoudende, dicht informatief boek is de enige bijbehorende kost. for about half the cost of WW Mobile, but we didn't find it as useful. Je kunt de app ook krijgen voor ongeveer de helft van de kosten van WW Mobile, maar we vonden hem niet zo handig.

. Als je het idee van een echt nuttige app leuk vindt, maar niet geïnteresseerd bent in tonnen interactie of een hoge contributie betaalt, raden we MyFitnessPal aan . Er zijn veel bijna identieke apps op de markt, maar deze biedt de eenvoudigste, snelste voedseltracking die we hebben ervaren, plus geavanceerde opties zoals het stellen van doelen en voedingsanalyse. Voor onderwijs en ondersteuning moet u zich wenden tot externe bronnen.

Onze beste keuzes voor het beste gewichtsverliesprogramma

Beste gewichtsverliesprogramma

WW: Weight Watchers opnieuw bedacht
De beproefde gewichtsverliesfilosofie van dit programma vertaalt zich niet alleen in het dagelijks leven - het is geworteld in het dagelijks leven.

De kern van zijn flexibele systeem: SmartPoints. SmartPoints worden voornamelijk afgeleid van het aantal calorieën; suiker en verzadigd vet verhogen het aantal, eiwitten verlagen het. Een idee krijgen van het aantal punten dat verschillende voedingsmiddelen meestal 'kosten' om op uw dagelijkse 'budget' te blijven, is een geweldige manier om gezonde besluitvorming te cultiveren: een gebraden kippenvleugel is 7 punten, terwijl 3 oz. van kipfilet zonder de huid is 2 punten. Een suikerrijke Coca-Cola is 9 punten, maar dat geldt ook voor een portie ter grootte van een Marokkaanse kip met rijst en aardappelen. Sommige voedingsmiddelen zijn nul punten: fruit en groenten, kip zonder vel en kalkoenfilet, zeevruchten, eieren, magere yoghurt. Als u wordt aangemoedigd om op deze manier bepaalde items te eten, helpt u uw mentaliteit rond voedsel te herstructureren.

Weight-Watchers-Comparison-1-for-Weight-Loss-Programs

Je begint de kosten van punten te koppelen aan de kosten van bepaalde voedingsmiddelen op je lichaam, zonder dat elk item taboe wordt of strikt verboden wordt. Onze tester vond het puntensysteem zowel gebruiksvriendelijk als eye-opening. "Ik kan niet geloven hoeveel 'gezond' of op zijn minst onschadelijk voedsel eigenlijk slecht voor je is," merkte ze op en merkte op hoe dieet nietjes zoals mueslirepen een grote hap namen uit haar dagelijkse toewijzing van punten.

“Voedsel dat niet voedzaam is, heeft meer punten dan voedsel dat is. (WW: Weight Watchers Reimagined) heeft een systeem dat je echt aanmoedigt om meer voedzame keuzes te eten. ”

De app ondersteunt dit proces met een duidelijk dashboard en gebruiksvriendelijke tracking van voedsel en fitness. Er is ook een puntensysteem voor oefeningen: log alles van het uitlaten van de hond tot 90 minuten fietsen om punten te verdienen en je dagelijkse doel te bereiken.

Weight-Watchers-Comparison-2-for-Weight-Loss-Programs

OnlinePlus biedt tracking en community via de schone en geavanceerde Connect-nieuwsfeed van WW Mobile en kost u slechts $ 36 per maand. Als je het idee leuk vindt om IRL bij elkaar te krijgen, kost Meetings + OnlinePlus ongeveer $ 77 per maand. Onze tester vond de vergaderingen echt leuk, hoewel een beetje cheesy. En als je extra hulp nodig hebt, is er een Personal Coaching-optie voor ongeveer $ 107 per maand. Op elk lidmaatschapsniveau hebt u toegang tot een live coach via Expert Chat.


Beste app-gebaseerde gewichtsverliesprogramma

Noom
De kostbare maar boeiende app van Noom is gebaseerd op gedragspsychologie en onze liefde voor het indrukken van knoppen.

Noom vernieuwt gewichtsverlies met een app die zonder meer interactiever, motiverend en leuker is dan elke andere app die we hebben geprobeerd. Het is een spel van leren over voeding en doelgericht blijven, en is ontworpen om je enthousiasme over de reis te behouden, wetende dat enthousiasme fluctueert.

Noom-Comparison-for-Weight-Loss-Programs

Het identificeren en oplossen van typische hindernissen voor gewichtsverlies - zoals het markeren van enthousiasme - is iets waar Noom uitblinkt. De eerste vragen die uw profiel opstellen, u matchen met een coach en u bij een groep plaatsen, zijn allemaal van plan uw leerstijl te diagnosticeren en welke ondersteuning u nodig heeft. Wat schopt je in hoge versnelling, stoere liefde of bevestigende woorden? Hoe wilt u steun tonen? Wat vindt u van het stellen van doelen?

Gemotiveerd blijven, volgens Noom, komt neer op het in de gaten houden van de prijs. Daarom vragen ze je, naast het instellen van noodplannen voor het geval je de app niet binnen een paar dagen opent (ze sturen je een sms of zelfs contact met je SO), om je Big Picture (YBP) te verwoorden .

Doel + visie + waarom = uw grote foto

YBP bestaat uit drie delen: het eerste is uw doel , of wat u beschouwt als de finish van uw reis naar gewichtsverlies. Dat kan een bepaald gewicht raken, een kledingmaat laten vallen of een 5k voltooien zonder looppauzes. Je visie spreekt voor zich: zo ziet succes van gewichtsverlies er voor jou uit en alle goede dingen die daarbij horen. Het Waarom is waar je motivatie aan ontleent. En het is niet alleen de eerste reden waaraan u denkt.

Je kunt zeggen dat je wilt afvallen om je goed te voelen over jezelf. "Waarom?" Vraagt ​​Noom opnieuw. "Het is alsof je de lagen van een ui afpelt," legt Noom uit, "en ja, er kunnen ook tranen bij zijn betrokken!" Tegen de tijd dat onze tester de derde "Waarom?" Antwoordde, was ze inderdaad diep gegaan - zelfs onder het mom van een 40-jarige moeder. Het ultieme waarom ze kwam met: "Genieten van het leven en vreugde brengen aan anderen."

Noom helpt je je Why te vinden en vast te houden terwijl je leert over andere, kleinere concepten die bijdragen aan succes. Zelfbewustzijn is groot met Noom. De app biedt korte dagelijkse lessen die u helpen uw eigen typische acties te zien en te confronteren door dingen zoals gedragsketens en triggers te introduceren. Als je voorbij alle onophoudelijk brutale taal kunt komen (#noomerslovehashtags), is het echt indrukwekkend hoe Noom gedragspsychologie inzet om de manier waarop je wellness benadert te beïnvloeden.

De aangepaste ondersteuning en de overvloedige bronnen hebben een prijs. Dit varieert op basis van de intensiteit van uw doelstellingen voor gewichtsverlies; we betaalden $ 60 per maand. (We hebben vóór de aankoop een account gemaakt en per e-mail een korting van 50% ontvangen om ons lidmaatschap te stimuleren. Plaag ze op dezelfde manier en kijk of u dezelfde deal krijgt.) Als u al deze voordelen voor u wilt bekijken kunt u Noom 14 dagen gratis uitproberen.


Beste standalone dieet

Het Mayo Clinic Dieet
Als u niet geïnteresseerd bent in het verkrijgen van nog een reden om uw telefoon te gebruiken, bestaat het Mayo Clinic-dieet in de puurste vorm tussen de omslagen van een boek.

Waar commerciële gewichtsverliesprogramma's praktisch gaan, gaat het Mayo Clinic Diet gestroomlijnd. De levendige, best verkochte hardback (die veel lijkt op een leuk gezondheidsboek voor de middelbare school) is de eerste bron voor voedingsinformatie, je kunt ook de strak ontworpen maar minimalistische app gebruiken, plus een volledige website met tips, recepten en workouts . Degenen die voldoende geduld hebben om alle bronnen van Mayo te doorlopen, zullen veel goede gezondheidsinformatie vinden.

Het plan is eenvoudig: verplicht u tot twee weken beperkt diëten en daarna over naar een duurzaam regime. Fase één: Eet geen eten in het restaurant, voeg suiker toe, eet tijdens het tv kijken, snacken op iets anders dan fruit en groenten, en beperk vlees en zuivelproducten. Je wordt ook gevraagd om vier gezonde gewoonten toe te voegen, eenvoudige aanpassingen zoals elke ochtend een goed ontbijt.

Deze introfase - Lose It! - is ontworpen om uw lichaam te shockeren bij gewichtsverlies. Mayo Clinic beweert dat je 6 tot 10 pond verliest.

“Er is een zekere motiverende kracht in het eerste succes. We krijgen een beetje momentum opgebouwd. De kritieke kwestie wordt: hoe ga je over van dat naar iets dat duurzaam is? "

Founding Director, Yale University Prevention Research Center Dr. David Katz Oprichter, Yale University Prevention Research Center

Terwijl het American College of Sports Medicine waarschuwt dat vrouwen die minder dan 1.300 calorieën per dag eten en mannen die minder dan 1.800 eten, hun metabolisme in de loop van de tijd vertragen. Maar een rev-up fase die slechts twee weken duurt, is goedgekeurd door artsen en is niet zo moeilijk als het lijkt. Onze tester vond de Mayo Clinic-dag behoorlijk bevredigend en had nog steeds genoeg energie om naar de sportschool te gaan.

Maar na twee weken moet u overschakelen naar een meer gematigde fase van caloriereductie. Het Mayo Clinic Diet noemt dit de Live It! Stadium. Dit zijn de gezonde eetgewoonten die geen tijdlijn hebben en de rest van je leven zouden moeten duren.

Als u zonder hulp van een app of een gelijkgestemde gemeenschap de motivatie en verantwoording kunt volhouden, zou het boek u alle nodige hulpmiddelen moeten bieden. Hoewel we geen last hadden van het online aanbod van Mayo, heeft de app één coole functie (als je hem kunt laten werken): stel je camera in staat om de juiste grootte van elk voedselitem te bekijken in vergelijking met een virtueel honkbal, hockeypuck, dobbelstenen.

Premium-toegang tot de app kost ongeveer $ 2 per week wanneer u een heel jaar koopt of $ 4 als u wekelijks betaalt. We vonden niet dat de upgrade zelfs een paar dollar waard was, maar het bevat een gewichtstracker, tonnen recepten en een maaltijdplanner.


Beste No-Frills Tracking App

MyFitnessPal
Als u alleen voor de basis wilt betalen, biedt het goedkope platform van MyFitnessPal solide tools, maar weinig personalisatie of gemeenschapsgevoel.

Als u een goedkope of gratis aanpak voor gewichtsverlies wilt, zal deze grotendeels zelfgestuurd zijn. Er zijn veel apps die koperen kopspijkers kunnen bieden, met vergelijkbare tools en bijna identieke gebruikersinterfaces, maar de meeste zijn bleke schaduwen van de duurdere, meer holistische programma's. Het beste dat we hebben gevonden: MyFitnessPal.

MyFitnessPal is gratis voor basisgebruik, waaronder het volgen van voedsel en fitness, het zoeken naar nieuwe ideeën in beide en het verkrijgen van inzicht in hoe uw maaltijdkeuzes stijgen naar de gezondheid van het hele lichaam. Upgrade naar Premium voor $ 10 per maand om de advertenties te verliezen, toegang te krijgen tot gedetailleerde overzichten van dagelijkse voedingsstoffen, dagelijkse doelen te stellen, etc.

My-Fitness-Pal-Comparison-for-Weight-Loss-Programs

Met een intuïtieve lay-out en snel zoeken helpt MyFitnessPal u om de essentiële taken van gewichtsverlies met minder inspanning te volbrengen.

De upgrade is een tikje steiler dan die voor andere tracking-app-upgrades - de meeste lopen $ 4-5 per maand. Maar we ontdekten dat die goedkope alternatieven chaotisch waren georganiseerd en traag reageerden, elementen waardoor we ze helemaal niet hoefden te openen. SparkPeople en verlies het! beide kwamen met veel vertragingstijd en kieskeurige zoekbalken die ons aarzelden om de apps te lanceren, laat staan ​​drie of meer keer per dag in te loggen.

Omdat consistent loggen van voedsel het hart en de ziel is van de meeste gewichtsverlies-apps, en vooral deze eenvoudige apps, moet je bereid zijn om keer op keer in te loggen. Met de sterke prestaties van MyFitnessPal waren we dat. Met de twee andere opties, niet zo veel.

Hoe zit het met Nutrisystem?

might slot into your life. Als je niet van koken houdt, geen voedselkeuzes maakt, of gewoon caloriearme opties aan je deur wilt hebben, kan Nutrisystem je leven binnengaan . Maar het kan duur worden, en voedselkeuze en smaak zijn hit-of-miss. Meestal missen. "Het is voldoende stof om het een maaltijd te noemen, maar de textuur van elk ingrediënt ontbrak," meldde onze tester zonder enthousiasme.

Nutrisystem-Comparison-for-Weight-Loss-Programs

De kleine porties van Nutrisystem doen denken aan instantnoedels.

Afvallen op de stuurautomaat is aantrekkelijk. Maar in het tijdperk van maaltijdbezorgdiensten (Blue Apron is toevallig geheel 30-goedgekeurd) - is er echt behoefte aan een gimmicky Nutrisystem? Onze smaakpapillen vertellen ons nee. Je kunt eenvoudig het dieet bereiden zonder een voorraadje aan te slaan in ontbijtbars, Lean Cuisine-lunches en je aan te melden bij HelloFresh voor snelle, gezonde diners. (Ruwe berekeningen vertellen ons dat deze benadering gelijk of minder zou zijn dan de maandelijkse prijs van Nutrisystem.)

De ontbijtopties zijn smakelijker, maar niet anders dan wat u in de supermarkt zou vinden.

De werkzaamheid van Nutrisystem komt neer op portiecontrole. Een klein dienblad met bevroren tonijnschotel biedt niet veel voedingsstoffen of voldoening, maar als dat alles is wat u voor het avondeten hebt, houdt u het aantal calorieën laag. We namen deel aan een paar Nutrisystem-maaltijden en vonden hun puntentelling mid-high, tussen 7 en 9. Uiteindelijk leren kleine hoeveelheden niet-gezond voedsel je niet om goed te eten.

Onze top 5 dieetprogramma's in één oogopslag

  • : Rather than drawing hard lines for good and bad food, WW: Weight Watchers Reimagined encourages making sensible choices. WW: Weight Watchers Reimagined : WW: in plaats van harde lijnen te trekken voor goed en slecht eten, moedigt WW: Weight Watchers Reimagined verstandige keuzes aan. Elk voedsel heeft een SmartPoints-waarde en u krijgt een bepaald aantal SmartPoints per dag toegewezen. Haal het meeste uit uw budget door gezonde, laagwaardige voedingsmiddelen te consumeren in plaats van heerlijke, hoogwaardige voedingsmiddelen.
  • : To help you figure out how to prioritize or limit food items, Noom offers color coding. Noom : Noom biedt kleurcodering om u te helpen bepalen hoe u voedselitems prioriteert of beperkt. Groen betekent ervoor gaan - "groen" voedsel omvat groenten en granen, en deze zouden 30% van uw dieet moeten uitmaken. "Geel" voedsel omvat mager vlees en zetmeel, en deze kunnen meer dan 45% uitmaken. 'Rood' voedsel (rood vlees en snoep) moet er minder uitzien dan groen en geel, ongeveer 25%. Wanneer u maaltijden logt, laat de app u weten hoe goed u zich aanpast aan deze verhoudingen.
  • : Adopt five good habits, cut five bad habits, set your sights on an achieving an additional 5. In addition to these lifestyle recommendations (Eat breakfast. Don't eat in front of the TV), Mayo Clinic suggests eating primarily vegetables and fruit, lean protein, low-fat dairy, and restricting fats and sweets. Het Mayo Clinic-dieet : neem vijf goede gewoonten aan, snijd vijf slechte gewoonten, richt je zinnen op het behalen van een extra 5. Naast deze levensstijlaanbevelingen (eet ontbijt. Eet niet voor de tv), stelt Mayo Clinic voor om te eten voornamelijk groenten en fruit, magere eiwitten, magere zuivelproducten en beperkende vetten en snoep.
  • : An app widely recommended by trainers and fitness enthusiasts, MyFitnessPal is great for tracking macros. MyFitnessPal : een app die op grote schaal wordt aanbevolen door trainers en fitnessliefhebbers. MyFitnessPal is geweldig voor het bijhouden van macro's. Doelmacro's: 50% koolhydraten, 30% vet, 20% eiwit. Het verdeelt deze algemene richtlijnen verder in specifieke gram-hoeveelheden die het gemakkelijk maken om te zien hoe sommige macro's snel oplopen (koolhydraten) en anderen niet (eiwit - 64 gram bereiken kost bewuste inspanning!).
  • : You've heard the ads: “I get to eat pasta, hamburgers, pizza, muffins!” The reason you can have all those favorite, beige-colored foods and still lose weight is not because they've cracked the code for healthy carbs. Nutrisystem : Je hebt de advertenties gehoord: "Ik mag pasta, hamburgers, pizza, muffins eten!" De reden dat je al die favoriete, beige-gekleurde voedingsmiddelen kunt eten en toch af kunt vallen, is niet omdat ze de code hebben gekraakt voor gezonde koolhydraten. In plaats daarvan komen de houdbare Nutrisystem-maaltijden in zeer kleine porties.

Een dag op elk dieet

WW: Weight Watchers opnieuw bedacht
Noom
Mayo Clinic
MyFitnessPal
nutrisystem
Ontbijt
Starbuck koffie met suiker, spinazie en feta ontbijt wrap
Banaan, amandelmelk, hennepzaad smoothie
Yoghurt met gemengd fruit
Pindakaas toast, appel, amandelmelk
Muffin, Zacht Gekookt Ei, Bosbessen
Lunch
Hummus en crackers, plantaardige tikka masala, witte rijst
Hummus en pretzels, kerstomaatjes
Tonijn pasta salade, een sinaasappel
Broodje ham, salade
Gepoederde Aardappelpuree
Snack
Perzik
appel
Wortel- en selderiestokken
Pindakaas en selderij
Notenreep van pure chocolade en zeezout
Avondeten
Flank Steak, asperges en sugar snaps, ananassalsa
Kipfilet, rucola salade, komkommer, frambozenvinaigrette
Twee plakjes pizza, salade
4 Oz. Varkenshaas, zoete aardappel
Penne bolognese, een halve delicata-pompoen
Totaal
30 punten
1200 calorieën
1200 calorieën
1500 calorieën
1200 calorieën

Onze beoordeling van het gewichtsverlies: samengevat

Programma voor gewichtsverlies Het beste
WW: Weight Watchers opnieuw bedacht
Beste gewichtsverliesprogramma
Noom
Beste app-gebaseerde programma
Het Mayo Clinic Dieet
Beste standalone dieet
MyFitnessPal
Beste No-Frills Tracking App

Misschien vind je dit ook leuk