Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

Progressive Homeowners Insurance Review

Progressive staat erom bekend dat hij lage autoverzekeringspercentages heeft (en een pittige, alomtegenwoordige verkoopagent genaamd Flo). Als u uw auto al bij het bedrijf verzekert, of als u gewoon genoeg advertenties hebt gezien om nieuwsgierig te zijn, vraagt ​​u zich misschien af ​​of die reputatie ook geldt voor de verzekering van de huiseigenaren van Progressive.

Het korte antwoord: dat kan afhangen van waar u woont.

Het eerste wat u moet weten over de verzekering van Progressive huiseigenaren is dat Progressive eigenlijk geen huiseigenaarsverzekering verkoopt, maar u kunt het nog steeds via het bedrijf kopen.

Vooruitstrevende partners met verschillende andere verzekeraars die haar thuisverzekeringen verzekeren en financieren. Deze partnerbedrijven zijn degenen die daadwerkelijk tarieven vaststellen en uw claim uitbetalen als u er ooit een moet indienen . Wat Progressive biedt, is de naadloze online ervaring en robuuste middelen die een landelijk bedrijf gemakkelijk kan leveren.

Het wordt allemaal uitgelegd in de kleine lettertjes die u mogelijk hebt gelezen op de verzekeringspagina van de huiseigenaren van Progressive :

“Progressive Home Advantage®-polissen worden via Progressive Specialty Insurance Agency, Inc. [PSIA] geplaatst bij verzekeraars die zijn aangesloten bij Progressive en bij niet-gelieerde verzekeraars. Elke verzekeraar is als enige verantwoordelijk voor de claims op zijn polissen en betaalt PSIA voor verkochte polissen. Prijzen, dekkingen en privacybeleid verschillen tussen deze verzekeraars. ”

Deze unieke structuur ligt ten grondslag aan wat goed werkt - en wat soms niet werkt - aan de verzekering voor huiseigenaren van Progressive. Bijvoorbeeld: lokale acceptatie betekent dat sommige Progressive klanten zullen profiteren van persoonlijke, praktische, lokale klantenservice. Maar het betekent ook dat sommige beperkte opties voor kortingen en dekking hebben. Bekijk onze diepgang in de functies van Progressive voor details.

De claim

Progressive baseert zijn claim op de bekendheid van de woningverzekering op volume: "We zijn de nummer 1 in online woonverzekeringen", stelt het bedrijf trots .

Is het waar?

Zeker. We geven Progressive het feit dat het het meest populaire bedrijf is voor offertes voor huiseigenaren. Die stat is eigenlijk afkomstig van een onderzoek uit 2017 van comScore, een marktonderzoeksbureau van derden.

In feite spreekt de claim van Progressive tot een van de coolste dingen van zijn opstalverzekering: door verkoop van polissen via meer dan één partnerbedrijf, is Progressive in staat om elke klant offertevergelijkingen van meerdere aanbieders ter plaatse aan te bieden.

Hier is het ding echter: citaten zijn niet noodzakelijkerwijs verkoop. En bovendien staat volume niet altijd gelijk aan kwaliteit. Of de thuisverzekering van Progressive geschikt is voor u, hangt af van de regiospecifieke opties die voor u beschikbaar zijn.

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden terwijl u die vraag probeert te beantwoorden.

Ten eerste, zoals we hierboven al zeiden, hangt de kwaliteit van de thuisverzekering van Progressive af van de locatie. Omdat het bedrijf met verschillende verzekeraars werkt, die per regio verschillen, hangt het serviceniveau dat u ontvangt af van uw adres. U wilt beoordelingen, klantbeoordelingen en financiële scores bekijken voor de specifieke Progressive-partners die in uw regio actief zijn voordat u beslist welke bij u past.

Ten tweede zijn de beleidsopties van Progressive enigszins landspecifiek. Hoewel de dekkingsinvoegtoepassingen die u op de site ziet, slank lijken, zijn er mogelijk meer opties beschikbaar in uw regio dan wat u online ziet . Het is de moeite waard om aan uw lokale agent te vragen wat er beschikbaar is voordat u Progressive afschrijft ten gunste van een verzekeraar met een meer komende website.


Progressief

Productoverzicht

Best voor

Huidige progressieve klanten en huiseigenaren die betaalbare basisdekking zoeken

Niet voor

Huiseigenaren die speciale goedkeuringsopties nodig hebben

Kenmerken

Prijs Verschilt
Sindsdien in bedrijf 1937
Opvallende kenmerken
Vergelijk en kies uit meerdere offertes voor huisverzekeringen ter plaatse
Koppel het gemak van een nationale verzekeraar aan de gelokaliseerde service van een regionale
Leer eenvoudig meer over uw verzekering met duidelijke online dekkingsinformatie
AM Beste financiële sterkte rating A +
Moody's financiële sterkte rating A2
S Wereldwijde financiële sterkte rating AA

Ingebouwde prijsvergelijking

Een van de grootste voordelen van werken met Progressive is de gebruiksfactor. Dit geldt met name voor de verzekering van huiseigenaren; sinds Progrerssive partners zijn met meerdere verzekeraars, kan het elke klant een paar verschillende offertes aanbieden van regionale verzekeraars in hun regio.

Dat betekent dat u de tarieven naast elkaar kunt vergelijken en een budgetvriendelijke optie kunt selecteren via Progressive. (Andere verzekeraars bieden daarentegen slechts één offerte aan, die u kunt nemen of verlaten.)

Als u wilt weten welke tarieven beschikbaar zijn bij Progressive underwriters waar u woont, gaat u naar de tool Home Quote Explorer van het bedrijf. Het leidt u door de basisprincipes van winkelen voor een opstalverzekering en de dekkingsopties die u mogelijk nodig hebt op basis van de unieke factoren van uw huis. De tool leidt u bijvoorbeeld door foto's van verschillende dakbedekkingsmaterialen, werkbladen en andere huisfuncties, zodat u de constructie van uw huis gemakkelijk kunt afstemmen op de juiste dekking.

Standaard opstalverzekering

Er is niets uitzonderlijk aan het beleid van Progressive, maar ze beschermen u wel in de zes hoofdgebieden standaard met alle opstalverzekering:

  • Uw woning (wat de hoofdwoning is)
  • Andere structuren op het terrein
  • Uw persoonlijke bezittingen
  • Aansprakelijkheid en medische betalingen (in het geval dat iemand gewond raakt op het onroerend goed)
  • Verlies van gebruik (wat betekent dat het bedrijf zal betalen voor alternatieve accommodatie als uw huis zodanig is beschadigd dat het onbruikbaar wordt)

Of deze dekkingen daadwerkelijk van toepassing zijn, hangt af van de oorzaak van schade aan uw huis. Een HO-3-beleid, dat de meeste mensen hebben, wordt uitbetaald na bliksem, vuur, wind, tornado's, winterstormen en meer . Maar het loont niet als uw huis bijvoorbeeld wordt getroffen door een aardbeving, overstroming of zinkgat. U moet een aanvullende verzekering kopen om die situaties te dekken.

Goede kortingsmogelijkheden

Progressive biedt veel kortingen voor huiseigenaren (hoewel het vermeldenswaard is dat kortingen per staat kunnen verschillen). Sommige zijn super eenvoudig om in aanmerking te komen, zoals het ontvangen van uw documenten per e-mail of het ontvangen van een offerte voordat uw huidige beleid is afgelopen. Andere kortingen vereisen een kleine inspanning of investering vooraf, zoals die voor het installeren van beveiligingsapparatuur of het volledig betalen van uw premie wanneer u koopt. U kunt meer leren over de kortingen die voor u beschikbaar zijn via het online offerteproces.

Klanten die hun voertuig verzekeren met Progressive kunnen ook sparen door een auto- en opstalverzekering te bundelen. Het bedrijf beweert dat het bundelen van kortingen u 10% of meer kan besparen, maar u moet een offerte aanvragen om te zien hoe uw eigen tarieven uitbarsten. Progressieve opmerkingen dat bundelkortingen "niet in alle staten of situaties beschikbaar zijn".

Makkelijk te gebruiken website

Het hoeft geen verrassing te zijn dat verzekeringsgigant Progressive een geoliede online winkelervaring onderhoudt. Informatie over huiseigenarenverzekering is gemakkelijk te vinden. Nog beter, het is geschreven in duidelijke taal die een verzekeringsgrootmoeder gemakkelijk kan begrijpen. Het gedeelte Antwoorden bevat nuttige artikelen over onderwerpen van verzekering 101 voor huiseigenaren tot specifieke informatie, zoals of uw polis schimmel betreft . En onze ervaring is dat de offerte-tool van Progressive eenvoudig te gebruiken is en een breed scala aan vragen omvat (wat betekent dat uw offerte waarschijnlijk nauwkeurig zal zijn).

Mogelijke nadelen

Beleidsopties en service verschillen per staat

Omdat de thuisverzekering van Progressive wordt verkocht door verschillende verzekeraars, kunnen de service- en polisopties van plaats tot plaats verschillen. Je wordt natuurlijk gedekt in de zes hoofdgebieden, ongeacht waar je woont, maar de kwaliteit van de klantenservice en de beschikbaarheid van dingen zoals bundelkortingen kunnen veranderen. Spreek met uw plaatselijke Progressive-agent over de bijzonderheden van de verzekering van huiseigenaren waar u woont.

Beperkte goedkeuringsopties

Variatie per staat betekent dat sommige mensen ook een bredere selectie van huiseigenaren hebben dan anderen. Maar het is nog steeds vermeldenswaard dat de basisopties van het bedrijf voor aanpasbare dekking beperkt zijn.

Naast de standaarddekkingen voor huiseigenaren biedt Progressive slechts twee optionele aanbevelingen : back-up van water en persoonlijk letsel. Waterback-up is een be>andere grote verzekeraars worden aangeboden , zoals dekking tegen aardbevingen, dekking van groene huizen en bescherming tegen identiteitsdiefstal.

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Progressief
Staatsboerderij
Allstate
Geico
Onze review
Onze review
Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
A +
A ++
A +
A ++
JD Power 2018 US Home Insurance Study score
N / A *
3/5
3/5
N / A *
Consumer Reports lezer score
N / A *
82/100
80/100
N / A *
24/7 claimondersteuning

* Zie FAQ

Progressive vs. State Farm

Als je Progressive en State Farm alleen vergelijkt op basis van 'claims to fame', is er een interessant contrast. Progressief beweert het feit dat het meer citaten over huisverzekeringen schrijft dan welke andere aanbieder in de natie - maar State Farm verkoopt eigenlijk de meeste polissen .

Dat betekent niet dat de woningverzekering van State Farm inherent beter is dan die van Progressive. Misschien houden mensen meer van Oscar-van- "The-Office" dan van Flo-the-sales-agent.

We maken natuurlijk een grapje. In werkelijkheid hebben de twee bedrijven vrij vergelijkbare opties voor huiseigenaren. Beide bieden standaarddekking met weinig goedkeuringsopties en een behoorlijk aantal kortingen. Houd bundeling in gedachten als u een autoverzekering bij een van de twee hebt - maar anders komt de beslissing tussen hen neer op een lagere offerte en geweldige lokale klantenservice.

Progressive versus Allstate

We hebben hierboven vermeld dat de uitbreidingsopties van Progressive vrij dun zijn - wat betekent dat je niet veel speelruimte hebt die verder gaat dan het standaardbeleid. Als u op zoek bent naar meer aanpassingsopties, raden we u aan Allstate te bekijken .

Allstate biedt een aantal aanbevelingen die volgens ons ontbreken bij Progressive. Het bedrijf zal bijvoorbeeld onder meer tuin- en tuinartikelen, groene verbeteringen aan de woning en zakelijk onroerend goed voor ondernemers aan huis omvatten. Dat maakt het een meer waarschijnlijke keuze dan de Progressive voor huiseigenaren met extra nicheverzekeringsbehoeften.

Dat gezegd hebbende, als je behoeften aan huisverzekeringen vrij standaard zijn, raden we zeker aan om offertes van Allstate en Progressive te controleren. Ze staan ​​allebei bekend om het hebben van een betaalbare verzekering, maar u zult niet weten welke de beste deal voor u is totdat u naast gepersonaliseerde tarieven hebt gekeken.

Progressive versus Geico

Net als Progressive gebruikt Geico verschillende lokale verzekeraars om zijn woonverzekeringen te verzekeren en te financieren. Dat betekent dat u op dezelfde manier nauwgezet moet zijn als het gaat om het controleren van de Geico-providers in uw staat. Het is de moeite waard om de prijzen en lokale beoordelingen voor zowel Progressive als Geico te bekijken om te zien welke betere aanbiedingen in uw regio hebben.

Progressive en Geico zijn ook min of meer gelijk voor dekking, hoewel Geico een verzekering aan huis aanbiedt als goedkeuring, een optie die Progressive mist. Beide bedrijven staan ​​er ook om bekend dat ze eerlijke tarieven en genereuze kortingen hebben; als u uw auto verzekert met Progressive of Geico, kan bundelen van deals voldoende zijn om u te beïnvloeden bij het kiezen van een verzekering voor huiseigenaren.

(Let op: Geico-offertes zijn alleen verkrijgbaar bij Geico.)

Veelgestelde vragen over progressieve huiseigenaren

Wie accepteert een progressieve huiseigenaarsverzekering?

Een progressieve opstalverzekering wordt onderschreven door een handvol verschillende "partner" -verzekeraars. De underwriters die voor u beschikbaar zijn, verschillen per staat en regio. Als u een Progressive home-verzekeringspolis koopt, zal een van deze partnerbedrijven uw tarieven bepalen en uitbetalen op claims. Bekijk hieronder een volledige lijst met verzekeraars van Progressive.

Hoe kan ik lokale Progressive underwriters evalueren?

We hebben niet elke verzekeraar beoordeeld waarmee Progressive partners een huiseigenarenverzekering aanbiedt. Als u echter meer wilt weten over een individueel bedrijf, is het eenvoudig genoeg om zelf wat speurwerk te doen.

We raden aan om te beginnen met klanttevredenheidsbeoordelingen van JD Power en Consumer Reports voor meer informatie over de service en het claimproces van het bedrijf. Kleinere, regionale bedrijven staan ​​misschien niet in deze rapporten, maar u kunt hun Better Business Bureau- profielen altijd scannen op beoordelingen die individuele klanten hebben gedeeld.

U kunt ook inchecken bij financiële ratingbureaus AM Best , S Global en Moody's om de financiële kracht van een verzekeraar te verifiëren. Zoek naar scores van "A" of hoger, die wijzen op een stabiele financiële vooruitzichten en het vermogen om uit te keren op claims van elke omvang.

Waarom heeft Progressive geen beoordelingen van JD Power of Consumer Reports?

Je hebt misschien in onze vergelijkingstabel opgemerkt dat Progressive (en Geico trouwens) geen beoordelingen hebben van JD Power of Consumer Reports. Dit komt door de verzekeringstechnische structuur; het is moeilijk om een ​​enkele beoordeling toe te kennen voor klanttevredenheid of claimservice, omdat de ervaring van de ene partner-underwriter naar de andere kan veranderen.

Als u meer inzicht wilt over specifieke progressieve verzekeraars in uw regio, bekijk dan de tips die we hierboven hebben gedeeld voor het evalueren van verzekeraars. En als algemene regel, vraag rond uw gemeenschap om te zien of kennissen verzekerd zijn door de bedrijven die u overweegt. Meningen van een vriend of buurman zijn een geweldige manier om te beginnen met het afsluiten van lokale verzekeringsmaatschappijen.

Het komt neer op

Als u via Progressive een auto of een andere verzekeringslijn hebt, is het de moeite waard om het bedrijf ook te overwegen voor een opstalverzekering. U komt mogelijk in aanmerking voor het bundelen van kortingen van 10% of meer - en het gemak van het beheren van al uw beleid via één platform is voor sommige mensen een grote aantrekkingskracht.

Als u Progressive nog niet gebruikt, is het misschien de moeite waard om een ​​offerte te krijgen, omdat de unieke vergelijkingstool van het bedrijf het gemakkelijk maakt om tarieven van meerdere partnerproviders te bekijken. Vergeet niet dat de opties voor goedkeuring van Progressive beperkt zijn, dus als u extra gespecialiseerde dekking nodig hebt, is dit waarschijnlijk niet de verzekeraar voor u.

Of u Progressive voor uw thuisverzekering wel of niet overweegt, zorg ervoor dat u ook naar een paar andere providers kijkt. Experts raden aan om offertes van ten minste drie verschillende huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen te controleren alvorens te kopen om er zeker van te zijn dat u de juiste balans vindt tussen betaalbare premies, geweldige dekking en een sterke service en financiële gegevens.


Progressief

Misschien vind je dit ook leuk