Door Nicole Dieker

De beste Travel Rewards-kaarten

Reiscreditcards zijn ontworpen om punten en mijlen te verdienen bij dagelijkse aankopen die u kunt gebruiken voor uw volgende reis. De beste bieden hoge beloningspercentages voor uw kosten, houden de kosten laag en worden geleverd met extra voordelen zoals bonusbeloningen en reisbescherming. En omdat een goede reispartner klaar staat om overal naartoe te gaan en hulp kan bieden wanneer u het nodig hebt, zijn brede acceptatie en klantenondersteuning ook be>

De 5 beste creditcards voor reizen

Capital One Venture Rewards

Best voor
De meeste mensen

Capital One
Een uitzonderlijke waarde met een lage jaarlijkse vergoeding en een beloningspercentage van 2x miles voor elke aankoop
Pros
2x de mijlen voor elke aankoop
Opmerkelijke aanmeldbonus
Extra reisbeloningen
Cons
Reisverzekering schiet tekort

Waarom we ervoor kozen

2x de mijlen voor elke aankoop

De Capital One® Venture® Rewards-creditcard staat op de eerste plaats voor de beste reiskaart, vooral vanwege het potentieel voor het verdienen van beloningen. Met 2x miles voor elke aankoop biedt deze kaart meer mogelijkheden om beloningen te verdienen die u kunt besteden aan reiskosten, inclusief vliegtickets en hotelboekingen. Of je nu boodschappen doet of je benzinetank vult, we vinden het leuk dat de Capital One-kaart het gemakkelijk maakt om dagelijkse uitgaven om te zetten in reisbeloningen. De grootste concurrentie, de Chase Sapphire Preferred®-kaart, biedt slechts 2x de punten voor eet- en reiskosten - het beloningspercentage daalt tot 1x voor alle andere aankopen.

Opmerkelijke welkomstbonus

De welkomstbonus voor de kaart is ook gemakkelijker te verkrijgen dan de competitie. De Capital One-kaart vereist alleen dat u binnen de eerste drie maanden na goedkeuring $ 3.000 uitgeeft om 50.000 bonusmiles te verdienen (een waarde van $ 500).

Extra reisbeloningen

Zelfs zonder de aanmeldbonus biedt de Capital One-kaart kernvoordelen en unieke voordelen die hem ten opzichte van andere reisbeloningskaarten een boost geven. Het bedrijf ziet af van uw jaarlijkse vergoeding voor het eerste jaar en brengt u daarna $ 95 in rekening (een schril contrast met de $ 550 kosten voor luxe opties, zoals de Amex Platinum Card®). Bovendien zal het bedrijf zelfs 10 mijl per dollar toekennen aan hotels als u betaalt via de Venture Card-hotelportal . Sterker nog, alle mijlen die u verdient, vervallen niet gedurende de levensduur van het account en er is geen limiet aan de beloningen die u kunt verdienen. Of u nu uw mijlen snel wilt gebruiken of wilt sparen voor een droomvakantie, met de Capital One-kaart bent u verzekerd.

In juni 2018 voegde Capital One ook een Global Entry / TSA PreCheck aanvraagkosten toe , dus als u een frequente flyer bent die deze kaart overweegt, is het goed om te weten dat Capital One er is om u te helpen uw luchthavenervaring te stroomlijnen.

Punten om te overwegen

Reisverzekering schiet tekort

We waren teleurgesteld om te horen dat de kaart standaardbescherming biedt voor reisongevallen, maar geen reisannulering. Capital One vergoedt tot $ 3.000 voor verloren bagage per reis, maar er is eigenlijk een vrij >

Chase Sapphire Preferred®-kaart

Best voor
Frequente reizigers

Jacht
2x punten voor reisgerelateerde aankopen en uitstekende voordelen en bescherming voor mensen die altijd onderweg zijn
Pros
Solide optie voor frequente reizigers
Reisbescherming
Reisvoordelen
Cons
Beloningen beperkingen

Waarom we ervoor kozen

Solide optie voor frequente reizigers

Hoewel de Capital One® Venture® Rewards-creditcard beter is voor de gemiddelde spender, is de Chase Sapphire Preferred®-kaart een betere optie voor mensen die vaak reizen. Het 2x beloningspercentage voor eet- en reiskosten maakt het gemakkelijk voor diegenen die altijd onderweg zijn (en nooit thuis koken) om serieuze beloningen te verdienen.

Reisbescherming

Met de Chase-reiskaart kunt u standaard bescherming verwachten tegen reisgerelateerde ongevallen, evenals dekking voor verloren bagage en annuleringen van reizen. Niet alleen dat, de kaart biedt tot $ 10.000 dekking voor annulering van de reis, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over puntenverlies of geld in geval van slecht weer of andere reisonderbrekingen. Hoewel dit misschien niet van be>

Voordelen van hoogwaardige reiskaarten

Chase voegt ook een paar extra voordelen voor zijn klanten toe, waaronder extra beloningen. Als u uw reis inwisselt via Chase Ultimate Rewards, geeft het bedrijf u 25% meer punten voor elke uitgegeven dollar. Als u bijvoorbeeld binnen 3 maanden $ 4.000 uitgeeft en de aanmeldbonus van 60.000 punten ontvangt (normaal een waarde van $ 600), en u ze via de service inwisselt, ontvangt u eigenlijk $ 750 aan reizen.

Naast deze unieke functies biedt Chase dezelfde voordelen als de Capital One® Venture® Rewards-kaart. Voor degenen die vaak reizen en de meeste beloningen willen verdienen zonder reisbeschermingen op te offeren, is de Chase Sapphire Preferred®-kaart een solide gok.

Punten om te overwegen

Beloningen beperkingen

Zoals we al eerder zeiden, zijn de grootste zwakte van de Chase Sapphire Preferred®-kaart de beperkingen die het heeft als het gaat om bepaalde beloningen. Meer specifiek verdienen algemene uitgaven, zoals boodschappen en gas, u slechts 1x de punten voor elke dollar die u uitgeeft - dit is de helft van wat de Capital One® Venture® Rewards-creditcard biedt. Maar als u vaak reist, hoeft u misschien niet zoveel uit te geven aan boodschappen of gas in vergelijking met restaurants en taxiritten.

Chase Sapphire Reserve®

Best voor
Grote uitgevers

Jacht
Een waardige upgrade die meer beloningspunten biedt in ruil voor hogere jaarlijkse kosten
Pros
3x punten
Elite reisvoordelen
Vereist hoogste kredietscore
Cons
Hoge jaarlijkse vergoeding
Extra geautoriseerde gebruikerskosten

Waarom we ervoor kozen

3x punten

Met de Chase Sapphire Reserve® krijgt u 3x punten voor elke dollar die u uitgeeft aan eten of reiskosten zodra u een reissaldo van $ 300 heeft gebruikt. Dit omvat wereldwijde reizen (vliegtickets, taxi's, treinen) en dineren. U krijgt slechts één punt per dollar die u uitgeeft aan een ander type aankoop. Maar als u een frequente reiziger bent, zijn deze andere aankopen misschien niet zo be>

Elite reisvoordelen

Naast het verdienen van 3x punten op reizen en dineren, krijgt u 50% meer waarde wanneer u punten inwisselt via Chase Ultimate Rewards (het dubbele van wat de Chase Sapphire Preferred® Card biedt). Dit komt op een grote manier bij elkaar. Als u $ 600 uitgeeft aan een vlucht, zijn er 1.800 punten. Verzilver die punten met de cadeaubonnen, vluchten en Apple-producten (glanzend nieuw voordeel daar) die beschikbaar zijn via Ultimate Rewards, en die 1.800 punten gaan over de afstand van 2.700 punten. U krijgt ook een tegoed van $ 100 voor Global Entry- of TSA PreCheck-toepassingen en toegang tot meer dan 1.000 luchthavenlounges wereldwijd.

Vereist hoogste kredietscore

Het is be>

Punten om te overwegen

Hoge jaarlijkse vergoeding

De kosten voor toegang tot deze opmerkelijke beloningen zijn hoog - de jaarlijkse vergoeding is $ 450. Hoewel een jaarlijks reiskrediet van $ 300 dat u vergoedt voor reisaankopen, het grootste deel van de kosten compenseert, zouden we het liever niet gebruiken om een ​​grotere vergoeding te betalen. Wat nog be>US News en World Report bleek dat 48% van de eigenaren van reiskaarten geen gemeenschappelijke voordelen voor kaarthouders gebruikt (en degenen die er vaak maar een paar gebruiken). Als u niet van plan bent al uw voordelen te gebruiken, biedt de Chase Sapphire Reserve®-kaart mogelijk geen betere waarde.

Extra geautoriseerde gebruikerskosten

De Chase Sapphire Reserve®-kaart heeft een geautoriseerde gebruikersbijdrage. Het kost u $ 75 per jaar voor elke geautoriseerde gebruiker die u aan uw account toevoegt. Het toevoegen van een geautoriseerde gebruiker is een goede manier om anderen te helpen hun kredietgeschiedenis op te bouwen en extra beloningen te verdienen, en uw geautoriseerde gebruikers krijgen een prioriteitspaslidmaatschap - toegang tot dezelfde luchthavenlounges. We geven de voorkeur aan de Chase Sapphire Preferred®-kaart, waarmee u een gebruiker gratis kunt toevoegen, maar als u en uw geautoriseerde gebruiker meer kunnen uitgeven om de vergoeding te compenseren, is de Reserve een haalbare optie.

De Platinum Card® van American Express

Best voor
Luxe reizen

American Express
De OG-reiskaart is zwaar - het fysieke gewicht, de jaarlijkse vergoeding en de hoogwaardige beloningsstructuur
Pros
Enorme beloningen
Aanbiedingen voor reisdiensten
Luchthaven pers
Cons
Steile jaarlijkse vergoeding
Niet overal geaccepteerd

Waarom we ervoor kozen

Enorme beloningen

De welkomstbonus met The Platinum Card is robuust - doe in de eerste drie maanden $ 5.000 aan aankopen op uw Platinum-kaart en ontvang 60.000 punten - en de supergrote reisbeloningen houden daar niet op. Aankopen via AmEx Travel verzamelen vijf keer hun dollarwaarde in Membership Rewards-punten - wat betekent dat een vlucht van $ 700 3.500 punten zou opleveren.

Aanbiedingen voor reisdiensten

De platinakaart geeft de VIP-status aan het huren van een auto of het bestellen van een Uber: kortere wachttijden en kortingen bij verhuur en voorkeursbestuurders, plus $ 200 aan ritcredits voor Uber. Het zal je ook naar een mooiere kamer brengen, later uitchecken of dineren in bepaalde hotels en resorts.

Voordelen voor de luchthaven

Hier zul je het eerste voelen dat de Platinum van kracht wordt. Een Platinum AmEx-kaarthouder krijgt toegang tot meer dan 1.000 luchthavenlounges over de hele wereld, waar u in rustig comfort kunt eten, drinken en rusten, weg van de rest van de bagagebelaste menigte. U kunt ook een vergoeding krijgen bij een in aanmerking komende luchtvaartmaatschappij voor luchthavenkosten, zoals aankopen tijdens de vlucht en bagagekosten, met elk jaar een tegoed van $ 200.

Punten om te overwegen

Steile jaarlijkse vergoeding

Met $ 550 per jaar is de platinakaart de duurste creditcard voor reisbeloningen die we zijn tegengekomen. Het scala aan voordelen en beloningen van de kaart gaat heel ver in de richting van het rechtvaardigen van de prijs, maar je moet een doorgewinterde reiziger zijn met een behoorlijke hoeveelheid zakgeld voor die jaarlijkse vergoeding om geen grote afslag te zijn.

Niet overal geaccepteerd

Hoewel AmEx veel invloed heeft, brengt het ook een groot handelaarstarief met zich mee. Veel kleinere winkels kunnen het zich niet veroorloven om American Express te accepteren, dus hoewel u uw Platinum-kaart volledig kunt gebruiken in grotere hotels en winkels, zelfs internationaal, is het een goed idee om alternatieve betaalmethoden bij de hand te hebben wanneer u blader door boetieks.

PenFed Pathfinder beloont American Express®-kaart

Het beste met
Geen jaarlijkse kosten

PenFed Pathfinder
Veruit de beste reisbeloningskaart die nooit een jaarlijkse vergoeding vraagt, met geweldige punten en bestedingsbonussen
Pros
Geen jaarlijkse kosten
3x punten op alle reisaankopen
Jaarlijks $ 100 vliegkrediet
Cons
4x punten gereserveerd voor PenFed en militaire leden
Niet overal geaccepteerd

Waarom we ervoor kozen

Geen jaarlijkse kosten

De meeste reisbeloningskaarten vereisen een jaarlijkse vergoeding - meestal ergens tussen de $ 100 en $ 500. Sommige kaarten zien af ​​van de jaarlijkse vergoeding voor het eerste jaar, maar laten je daarna elk jaar met de kosten zitten. Maar de PenFed Pathfinder Rewards American Express® Card ziet niet alleen af ​​van uw jaarlijkse vergoeding voor het eerste jaar - er is er nooit een nodig. Dat is ongelooflijk zeldzaam voor een kaart met zoveel voordelen en beloningen.

3x punten op alle reisaankopen

Zonder een jaarlijkse vergoeding zou je denken dat het puntensysteem van de PenFed Pathfinder Rewards American Express® Card minder aantrekkelijk zou zijn dan sommige van zijn concurrenten. Maar nee, net als de Chase Sapphire Reserve®-kaart (die een jaarlijkse vergoeding van $ 450 heeft), geeft de PenFed Pathfinder nog steeds 3x punten voor elke dollar die u uitgeeft aan reisgerelateerde uitgaven zoals vliegtickets, taxi's, treinen, tolgelden en dineren . Bovendien krijg je 1,5x punten op al het andere dat je koopt. Ten slotte, als u een Access America-betaalrekening bij PenFed hebt - of in het leger dient - komt u in feite in aanmerking voor 4x punten op reiskosten.

Jaarlijks $ 100 vliegkrediet, plus een eenmalig TSA-aanvraagkrediet

Twee kleine maar nette voordelen van de PenFed Pathfinder zijn deze jaarlijkse credits voor vliegreizen en TSA-toepassingen. Het eerste tegoed van $ 100 kan worden toegepast op 'bagagekosten, toegang tot de lounge en eten en drinken aan boord'. U kunt kiezen wat u met het tweede tegoed wilt doen: $ 85 voor TSA Precheck of $ 100 voor TSA Global Entry, zoals zo>

Punten om te overwegen

4x punten gereserveerd voor PenFed en militaire leden

Er is een reden waarom deze kaart de 'PenFed' wordt genoemd - om de grootste beloningen te ontgrendelen, moet je lid zijn van het Honours Advantage-programma van PenFed Credit Union. Er zijn twee manieren om in aanmerking te komen: een PenFed Access America-betaalrekening openen of in het leger dienen (actieve dienst, reserve, eervol ontslagen of gepensioneerd). Als lid van Honours Advantage verhoogt u uw reisbeloningen tot 4x punten, dus het is zeker de moeite van het bekijken waard. (De Access America-betaalrekening heeft geen maandelijkse kosten zo>

Niet door alle bedrijven geaccepteerd

American Express-kaarten worden nog steeds niet geaccepteerd door zoveel verkopers als Visa, Mastercard of Discover. Omdat de transactiekosten voor handelaren hoger zijn, is Amex niet erg populair bij kleine bedrijven met kleine winstmarges. De meeste van uw reiskosten zullen waarschijnlijk afkomstig zijn van grotere bedrijven - luchtvaartmaatschappijen, hotels en transportbedrijven - dus deze bijzondere overweging weegt hier even zwaar als voor een dagelijkse beloningskaart thuis.

Gids voor Travel Rewards-kaarten

Hoe u de juiste reiscreditcard voor u kunt vinden

Bepaal hoe vaak u reist

Als "reizen" voor u een jaarlijkse vakantie naar de bergen of de kust betekent, is een reiscreditcard misschien niet de beste keuze. Deze kaarten zijn echt voordelig voor degenen die constant vliegen en een flink deel van hun budget besteden aan reizen. Als u bijvoorbeeld een groot bedrag uitgeeft aan gas en boodschappen, wilt u een kaart waarmee u geld kunt verdienen aan die aankopen. Als u de hele tijd vliegt, wilt u misschien een luchtvaartkaart of co-branded kaart overwegen die samenwerkt met de luchtvaartmaatschappij van uw voorkeur. Nogmaals, het komt allemaal neer op waar je het meeste geld uitgeeft.

Denk aan je credit score

Vanwege de beloningen die ze bieden, vereisen de meeste reiscreditcards sterke creditscores voor goedkeuring. Hoewel je misschien kaarten vindt die geen hoge score vereisen, worden ze over het algemeen niet aanbevolen - de beloningspercentages zijn meestal laag of de rentetarieven zijn hoog. Als u geen credit hebt of uw score laag is, raden we aan om met een algemene creditcard te beginnen om uw score op te bouwen. Bekijk voor meer informatie onze review van de beste creditcards .

Overweeg de APR van de kaart

Een jaarlijkse rentevoet (APR) is de rentevoet die u betaalt voor het lenen van geld en wordt meestal vermeld als een jaarlijkse rentevoet. Voor kaarten met beloningen, zoals reiskredietkaarten, zijn de tarieven meestal ook hoger, maar de meeste vallen binnen de industrienorm van 14,24 - 24,24%, inclusief onze topkeuzes. Weten wat uw APR is, is be>

Richt je op de reiskaartbeloningen die je daadwerkelijk zult gebruiken

Zoals we hebben vermeld, krabben veel houders van reiscreditcards vaak nauwelijks aan de oppervlakte van hun beloningspotentieel . Als u weet dat u het hele jaar door (zelfs het grootste deel van) uw mijlen niet zult gebruiken, is het be>

Haal het meeste uit uw reisbeloningen

Als het gaat om het maximaliseren van de beste creditcardbonusaanbiedingen, is de beste strategie om te profiteren van deals die uw beloningspercentage verhogen. Hoe minder geld je moet uitgeven om beloningen te verdienen, hoe beter. Hier zijn een paar tips die u op weg helpen:

Meld u aan voor een loyaliteitsprogramma : veel hotels en luchtvaartmaatschappijen hebben loyaliteitsprogramma's waarmee u mijlen en punten toekent voor de vluchten en kamers die u boekt - dit betekent dat u mijlen en punten krijgt van zowel uw kaart als het loyaliteitsprogramma.

Eetprogramma's : veel luchtvaartmaatschappijen en hotelbedrijven zullen ook mijlen en punten toekennen als u in bepaalde restaurants dineert, en als u een reiskaart aan uw account koppelt, verdient u nog meer mijlen en punten.

Maximaliseer uw aankopen : dit lijkt vanzelfsprekend, maar hoe meer u uitgeeft, hoe meer u zult ontvangen. Dit betekent dat u uw reiskaart gebruikt om het grootste deel van uw uitgaven te betalen en uw rekeningen op tijd betaalt om rente te vermijden.

Combineer uw kaart met een luchtvaartmaatschappij of hotelkaart : gebruik een co-branded luchtvaartmaatschappij of hotelkaart samen met uw algemene reiskaart zodat u de kaarten op het juiste moment kunt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld uw luchtvaartkaart gebruiken bij uw luchtvaartmaatschappij en loyaliteitsprogramma om de mijlen die u met een vliegticket verdient te maximaliseren en vervolgens uw algemene kaart gebruiken voor andere uitgaven. Kijk gewoon uit voor wisselkosten.

Blijf uit de buurt van dynamische valutaconversie : in eenvoudige bewoordingen laten verkopers u kiezen of u in lokale valuta moet betalen of met Amerikaanse dollars wilt betalen via de dynamische valutaconversie. De optie in lokale valuta heeft bijna altijd een betere wisselkoers.

Voor extra tips raden we u aan om gidsen van US News and World Report en de website The Points Guy te bezoeken . De sites bieden aanvullende strategieën, maar degene die hier worden vermeld, moeten u helpen uw beloningen te maximaliseren.

Veelgestelde vragen over Travel Rewards-creditcard

Wat is het verschil tussen punten en mijlen?

Punten en mijlen zijn de beloningen die u verdient met een reiscreditcard. Reispunten kunnen worden gebruikt om vluchten en hotels te boeken bij een breed scala aan bedrijven. In die zin zijn beloningsprogramma's die punten gebruiken over het algemeen flexibeler. Mijlen daarentegen worden over het algemeen aangeboden door creditcards van luchtvaartmaatschappijen en geven een contante waarde aan die u kunt gebruiken voor toekomstige reiskosten - maar alleen als ze worden ingewisseld bij een bepaalde luchtvaartmaatschappij en haar partners.

Dat gezegd hebbende, sommige algemene reiscreditcards gebruiken de twee termen door elkaar. Of het nu wordt gemeten in punten of mijlen, met alle kaarten op onze lijst kunt u uw beloningen inzetten voor uitgaven van een breed scala aan reisorganisaties. Maar het maakt niet uit welk type creditcard u kiest, het loont altijd om te controleren of een provider beperkingen heeft op waar u uw "punten" of "mijlen" inwisselt.

Wat is de waarde van een punt of mijl?

Creditcardadvertenties scheppen snel op over hoeveel punten of mijlen u kunt verdienen wanneer u met een bepaalde kaart uitgeeft. Dat is het verdientarief. Maar hoe komen die punten en mijlen uit elkaar naar de werkelijke waarde? Wat is de contante waarde? Dat is de brandsnelheid.

Beide mijlen en punten hebben de neiging om op dezelfde manier te branden: ze zijn een cent waard. Reiscreditcards vallen eigenlijk aan de bovenkant van het geldwaardespectrum - twee cent of meer per punt of mijl. Maar wat je met een punt kunt kopen, is flexibeler dan wat je met een cent kunt kopen, omdat interne aankopen (dwz via de vluchtzoeker van je kaart gaan om je volgende reis te boeken) je koopkracht vergroten.

Hoe kunt u reisbeloningen maximaliseren?

Maak uzelf eerst vertrouwd met het soort aankopen dat oploopt tot de grootste bonussen (bijvoorbeeld een vlucht die is gekocht via het luchtvaartportaal van uw creditcard in plaats van Kayak). U wilt zoveel mogelijk aankopen doen via de juiste kanalen om punten of mijlen te verzamelen, maar gebruik daarna uw reiscreditcard voor alles. Je beloningsemmer kan worden gevuld door de beker en de druppel. Dat gezegd hebbende, kies dan voor een bankrekening of contant geld als de verkoper u een percentage van het totaal in rekening brengt om een ​​creditcard te gebruiken - dat is een financieel verlies, hoe u het ook draait. En betaal uw saldo - het opbouwen van rente op schulden is een trefzekere manier om die reisvoordelen te ondermijnen.

Hoe kunt u uw credit score opbouwen?

Reizen creditcards vereisen vaak goede of uitstekende credit scores vanwege de beloningen die ze bieden. Het is mogelijk om een ​​reiskaart te vinden met een lage kredietscore, maar deze hebben vaak lagere beloningspercentages of hogere rentetarieven. De beste gok is om uw score op te bouwen totdat u in aanmerking komt voor een van de betere opties op de markt (wat gemakkelijker gezegd dan gedaan is).

Het beste advies is om eenvoudigweg uw creditcardsaldi op tijd af te betalen om te voorkomen dat u later meer rente betaalt. We raden u aan uw creditcard te gebruiken om de kosten te betalen waarvan u zeker weet dat u deze snel kunt afbetalen. Enkele van de meest aanbevolen uitgaven zijn huur, boodschappen, nutsvoorzieningen en gas.

Wat als je geen tegoed hebt?

Als u problemen ondervindt bij het verkrijgen van goedkeuring voor een kaart of als u geen tegoed heeft, kunt u altijd een geautoriseerde gebruiker worden op het account van iemand anders. Als geautoriseerde gebruiker heeft u toegang tot het gebruik van hun creditcard en heeft u de kans om uw kredietgeschiedenis op te bouwen. Dat gezegd hebbende, wilt u ervoor zorgen dat uw activiteit wordt gerapporteerd aan de kredietbureaus om ervoor te zorgen dat uw activiteit voor het opbouwen van krediet wordt geregistreerd. Als u echter de eigenaar bent van het creditcardaccount, moet u ervoor zorgen dat u of uw geautoriseerde gebruiker de kosten kan betalen.

U kunt ook een kredietlening aanvragen. Deze leningen houden het geld dat u leent op een bankrekening en helpen u krediet op te bouwen terwijl u betalingen uitvoert.

Er zijn nog tal van andere manieren om krediet op te bouwen, maar deze tips helpen je op weg. We raden aan om online gidsen van financiële websites te bezoeken om aanvullende tips te verzamelen en een strategie te ontwikkelen die werkt voor uw specifieke behoeften.

De beste Travel Rewards-kaarten: samengevat

Capital One® Venture® Rewards-creditcard
Chase Sapphire Preferred®-kaart
Chase Sapphire Reserve®-kaart
De Platinum Card® van American Express
PenFed Pathfinder beloont American Express®-kaart
Het beste voor de meeste mensen
Het beste voor frequente reizigers
Het beste voor grote spenders
Het beste voor luxe reizen
Het beste zonder jaarlijkse kosten
Jaarlijkse bijdrage
$ 0 voor het eerste jaar, daarna $ 95
$ 95
$ 450
$ 550
$ 0
Aanmeldbonus
50.000 mijlen na $ 3.000 besteed in de eerste 3 maanden
60.000 punten op $ 4.000 besteed in de eerste 3 maanden
50.000 punten op $ 4.000 uitgegeven in de eerste 3 maanden
60.000 punten op $ 5.000 besteed in de eerste 3 maanden
25.000 punten op $ 2.500 uitgegeven in de eerste 3 maanden
april
17,99% - 25,24% variabel
17,99% - 24,99% variabel
18,99% - 25,99% variabel
27,24% variabel
12,99% tot 17,99% variabel

Onze andere financiële dienstverleningsbeoordelingen

Verdien geld met het geld dat u uitgeeft met creditcards die uw aankopen belonen en houd vervolgens uw credit score in de gaten, zodat uw slimme financiële stappen u een voorsprong geven op de wereld.

Redactionele openbaarmaking: de opvattingen en meningen op deze pagina behoren uitsluitend toe aan grmajo.net en zijn niet beoordeeld of goedgekeurd door een filiaal of bank. De verstrekte informatie is correct op de datum van de beoordeling.

Misschien vind je dit ook leuk