Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste beveiligingssystemen in Houston

Houston lijdt aan meer eigendomscriminaliteit dan de meeste Amerikaanse steden. Terwijl het nationale gemiddelde voor inbraken en inbraken per vierkante mijl rond de 30 zweeft, is de telling in Houston 200. Nu schommelt de veiligheid dramatisch tussen buurten, maar de meeste Houstonians zullen profiteren van een beveiligingssysteem voor thuisgebruik. De vooraf gemaakte kosten voor apparatuur en maandelijkse kosten voor monitoring zijn uiteindelijk goedkoper dan het eigen risico te betalen voor een schadeclaim voor een huiseigenaar en vervolgens te betalen voor hogere premies nadat uw verzekeringsmaatschappij uw risico opnieuw heeft beoordeeld.

We hebben vier uitzonderlijke aanbieders van thuisbeveiliging gevonden met de technologie en monitoringopties om Houstonians veilig en gezond te houden.

De 4 beste beveiligingssystemen in Houston

Vivint FrontPoint ADT SimpliSafe
camera's binnen-
Buitenshuis
deurbel
binnen-
Buitenshuis
deurbel
binnen-
Buitenshuis
deurbel
binnen-
deurbel
sensoren Indringing
Rook / CO2
Overstroming
Paniek knop
Indringing
Rook / CO2
Overstroming
Paniek knop
Indringing
Rook / CO2
Overstroming
Paniek knop
Bevriezen
Rook / CO2
Overstroming
Paniek knop
Controlepaneel Touch screen
Applicatie voor de mobiele telefoon
Touch screen
Applicatie voor de mobiele telefoon
Touch screen
Applicatie voor de mobiele telefoon
keypad
Basisstation
Applicatie voor de mobiele telefoon
keypad
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

Waarom deze recensie vertrouwen?

grmajo.net richt zich op de diensten die uw leven beter maken. We weten dat maar weinig diensten meer invloed hebben op uw kwaliteit van leven dan de beveiliging van uw woning. Een geweldig beveiligingssysteem biedt dag en nacht gemoedsrust, of u nu thuis bent of onderweg.

We volgen de zich ontwikkelende ruimte voor thuistechnologieën op de voet, duiken op bij nieuwe concurrenten en analyseren grotere trends in technisch ontwerp en ethiek. Om de beste thuisbeveiligingsproviders te vinden, maken we gebruik van branche-experts, marktgegevens en door gebruikers gegenereerde beoordelingen en testen we vervolgens zelf de functionaliteit van de opvallende opties.

Ontdek hoe we de beste beveiligingssystemen voor thuis in Houston hebben gekozen

Vivint - het beste voor domotica

Het beste voor domotica

Pros
Applicatie voor de mobiele telefoon
Gebruiksvriendelijke domotica
Cons
Klanttevredenheid
Kosten vooraf
>

De intuïtieve, hoog gewaardeerde Vivint-app biedt handige bedieningselementen voor uw beveiligingssysteem en alle andere smart home-gadgets die u wilt integreren. Geavanceerde technologie zet Vivint bovenaan, net als de vrijheid van zijn betalingsplan van maand tot maand. Maar deze tweede zegen komt met een voorbehoud: je moet vooraf al je apparatuur betalen. Betalen voor uw apparaten in de loop van de tijd betekent dat u enige tijd verplicht bent, 42 maanden tot 60 maanden - >

Het is vermeldenswaard dat, terwijl Vivint momenteel 4/5 Power Circles houdt voor JD Power-klanttevredenheid 2018 , het beveiligingsbedrijf in februari 2019 net een rechtszaak van $ 1,4 miljoen moest schikken voor misleidende verkooppraktijken.

Frontpoint - Beste klantenondersteuning

Beste klantenondersteuning

Pros
Klantenservice
DIY-installatie
Eenvoudig te begrijpen pakketlagen
Cons
Applicatie voor de mobiele telefoon

We hebben geweldige klantenservice-ervaringen gehad met Frontpoint, en dat kan niet voor alle beveiligingsbedrijven worden gezegd. Dit is een bijzonder waardevolle eigenschap met Frontpoint, omdat het de doe-het-zelf-installatieroute neemt. U kiest uit drie pakketniveaus en ontvangt uw apparatuur vervolgens in een opgeruimde doos die u thuis kunt instellen. Als je vastloopt, biedt Frontpoint meerdere kanalen voor nuttige hulp. Hoewel een eenvoudige installatie en vriendelijke klantvertegenwoordigers ervoor zorgen dat Frontpoint opvalt, waren we niet zo onder de indruk van de app, die niet beschikt over dezelfde naadloze smart home-bediening als die van Vivint.

ADT - Meest populaire aanbieder

Meest populaire aanbieder

Pros
Naamherkenning
Plan flexibiliteit
Domotica
Cons
Klantenservice

Meer dan 60% van de potentiële indringers in huizen wordt afgeschrikt door een zichtbaar beveiligingslogo - en als we één bedrijf met voldoende naamherkenning zouden moeten kiezen om als een consistent anti-inbraakmiddel te dienen, zou het ADT zijn. Het aanzien van ADT wordt ondersteund door solide beveiligingsplannen die gelijke tred hebben gehouden met technologie gedurende het 100-jarige bestaan ​​van het bedrijf. ADT is een traditionalist als het gaat om hands-on klantenservice. U zult ook hands-on aanpassing van de beveiligingskit van uw huis ervaren door een vertegenwoordiger te raadplegen en deze vervolgens door een professional te laten installeren. Maar hoewel we goede ervaringen hadden met de klantenvertegenwoordigers van ADT, is de reputatie van de klantenservice niet zo sterk als de concurrentie.

SimpliSafe - Meest flexibel

Meest flexibel

Pros
Geen contractopties
betaalbare
Cons
Beperkte integratie met derden

SimpliSafe maakt het installeren en betalen van een beveiligingssysteem eenvoudig. Kies uit een menu met vooraf gemaakte kits of pas uw eigen doos aan. Wanneer het aankomt, is het niet nodig om gereedschap weg te slepen - de apparaten zijn bevestigd met plakkerige pads. (Als u liever een pro-installatie wilt, stuurt SimpliSafe een technicus om te helpen.) SimpliSafe doet geen contracten en u kunt professionele monitoring krijgen vanaf ongelooflijk lage tarieven - $ 15 per maand. De enige echte beperkingen komen voort uit de smart home-functies, omdat het systeem alleen met een klein aantal merken en apparaten werkt. Het is een groeiend aantal - SimpliSafe is compatibel met Google of Amazon smart home controls - maar SimpliSafe werkt nog steeds niet met Z-Wave, Zigbee of IFTTT.

Hoe we de beste beveiligingssystemen in Houston hebben gekozen

In onze zoektocht naar de beste beveiligingssystemen voor thuis hebben we acht hoog gewaardeerde bedrijven onderzocht: ADT, Vivint, Frontpoint, GetSafe , SimpliSafe, Link Interactive, Protect America en LiveWatch. Om op onze eerste lijst van kanshebbers te komen, moesten hun beveiligingssystemen de volgende punten van bescherming bevatten:

Omdat real-life gebruik van een beveiligingssysteem je veel meer zal vertellen dan alleen de specificaties van de achterkant van de doos, hebben we alle acht systemen bij ons thuis getest. Onze onderzoekers woonden acht maanden bij hen en merkten negatieve incidenten zoals valse alarmen en systeemstoringen op naast de positieve punten - naadloze integratie met bestaande smart home-technologie, bruikbaarheid en aanpasbaarheid. (Opmerking: sommige van de systemen die we hebben getest, zijn sindsdien geüpgraded. We hebben onze beoordeling bijgewerkt om de huidige pakketten weer te geven.)

Gids voor thuisbeveiliging in Houston

Onderzoek je buurt

Er is een overvloed aan online bronnen om u te helpen de veiligheidszorgen van uw gebied te begrijpen. NeighborhoodScout is een geweldige plek om te beginnen. Vergelijk stadse misdaadtrends met die in jouw buurt om een ​​idee te krijgen van waar jouw huis tegenaan loopt. Hoewel de statistieken alarmerend kunnen aanvoelen, zijn ze ook erg handig. Veel misdaden met betrekking tot voertuigen? Tijd om de garage schoon te maken om ruimte te maken om te parkeren.

Een andere geweldige site is Nextdoor. Word lid of vestig een buurtgroep om niet alleen veiligheidsproblemen te delen, maar ook alle bulletininformatie - garageverkoop, vermiste huisdieren, aanbevelingen. Weten dat iemand verdacht is gezien die rond twee straten rondsnuffelt, is een geweldige herinnering om de sloten te controleren en veiligheidslichten aan te zetten. Maar het bevorderen van een gemeenschapsgevoel is op zichzelf al een grote afschrikmiddel.

Identificeer uw be>

Verschillende thuisbeveiligingsproviders blinken uit op verschillende gebieden van technologie en monitoring. Overweeg hoe uw ideale systeem zou werken. Moet deze worden gesynchroniseerd met uw bestaande thuisapparaten? Wilt u liever meer vooraf betalen dan gebonden zijn aan een >

Overweeg lokale beveiligingsbedrijven

Onze topkeuzes voor huisveiligheid in Houston worden landelijk erkend en bieden een uitgebreid dienstenpakket. Maar geef lokale providers geen korting: we raden aan om ze ook te vergelijken om te zien welke prijzen en beveiligingsfuncties het beste bij u passen. Om aan de slag te gaan, hebben we een lijst samengesteld met de top 5 lokale thuisbeveiligingsproviders in Houston op basis van consumentenbeoordelingen van Angie's List en Yelp:

Home Security in Houston Veelgestelde vragen

Wat kan een vals alarm veroorzaken?

Valse alarmen kunnen optreden wanneer u uw beveiligingscode vergeet, een huisdier een sensor activeert die niet huisdiervriendelijk is of wanneer de batterijen oud zijn. Ze zijn een grote hoofdpijn in het hele land en Houston is geen uitzondering. In 2014 reageerde de politie van Houston op 77.000 alarmoproepen. Daarvan waren 74.000 - 96 procent - valse alarmen. Die oproepen verspillen waardevolle openbare middelen en kosten belastingbetalers veel geld. In 2014 besteedde de stad naar schatting $ 10 miljoen.

Wat is het vals alarmbeleid van Houston?

U moet uw alarmsysteem jaarlijks registreren bij de stad - vergunningen kosten $ 50 . U kunt hier de jaarlijkse aanvraag invullen . In vergelijking met andere grote steden is Houston nog steeds behoorlijk soepel. Voor uw eerste drie gevallen van vals alarm ontvangt u alleen een waarschuwing - maar daarna krijgt u een boete van $ 50- $ 100 voor elk volgend vals alarm. U, niet uw beveiligingsbedrijf, bent verantwoordelijk voor het registreren van uw beveiligingssysteem. De meeste bedrijven zullen u informeren over de noodzaak om te registreren, maar als ze dat niet doen, kunt u nog steeds aansprakelijk worden gesteld.

Wat is het misdaadcijfer van Houston?

Als een van de grootste steden van het land, is het geen verrassing dat Houston een relatief hoger criminaliteitscijfer heeft: Neighborhood Scout beoordeelt het als veiliger dan slechts 4% van alle Amerikaanse steden . En terwijl het nationale gemiddelde ruwweg 31,9 misdaden per vierkante mijl is, komt Houston op 203 misdaden per vierkante mijl.

Eigendomscriminaliteit - waaronder inbraken, inbraak, diefstal of vandalisme - komt veel vaker voor in Houston dan geweldsmisdrijven. Maar dat betekent niet dat je elke nacht wakker moet blijven. De misdaadcijfers in Houston variëren sterk tussen de buurten - het is veel minder waarschijnlijk dat je in een buitenwijk als de Woodlands vermogenscriminaliteit ervaart dan in de Houston Heights of andere wijken in de binnenstad.

Het is altijd een goed idee om vertrouwd te raken met uw omgeving om te leren wat u kunt verwachten en hoe u veilig kunt blijven - u kunt dit doen door de misdaadstatistieken van de politie van Houston te bekijken of de misdaadkaart van Houston op Neighborhood Scout te verkennen.

Meer artikelen en recensies over thuisbeveiliging

Misschien vind je dit ook leuk