Van Thomas Whittington

De beste Texas autoverzekeringsmaatschappijen

De beste Texas autoverzekering zou u moeten hebben gedekt wanneer een ongeval toeslaat , of het nu het gevolg is van slecht weer of een botsing met een onverzekerde bestuurder. Omdat Texas enkele van de hoogste minimale dekkingsvereisten in de natie heeft , biedt een ideale verzekeringsaanbieder betaalbare dekking, financiële stabiliteit en geweldige klantenservice.

Zoals het momenteel met Texas staat, is er bij een ongeval een kans van één op zeven dat de andere bestuurder niet verzekerd is. Tenzij u dekking voor onverzekerde / onderverzekerde automobilisten (UM / UIM) hebt gekocht, is dat geld uit uw zak. De minimumvereisten van Texas houden ook geen rekening met uitgebreide dekking, waar u zeker rekening mee wilt houden, omdat de staat op de eerste plaats staat voor monetaire verliezen door "catastrofes" zoals hagelstormen en orkanen.

De beste autoverzekeringsbedrijven in Texas: samengevat

De 5 beste autoverzekeringsmaatschappijen in Texas

Beste bedrijven voor
Texas Auto Verzekering
Staatsboerderij

Staatsboerderij

has many satisfied customers in Texas, judging by its 15% market share — the largest in the state. State Farm heeft veel tevreden klanten in Texas, te oordelen naar het marktaandeel van 15% - de grootste in de staat. State Farm versloeg bijna elk bedrijf op onze lijst in klantenservice door JD Power en Consumer Reports. Het heeft ook een uitstekende website, die u helpt te begrijpen welke dekkingen het beste bij uw specifieke behoeften passen. We hadden graag een Live Chat-functie gehad, maar er zijn tal van contactalternatieven, waaronder een mobiele app .

Dat gezegd hebbende, de offertes van State Farm die we ontvingen waren schokkend duur in vergelijking met de concurrentie - meestal ongeveer drie keer zoveel. Hoewel de extra kosten de garantie van goede financiële kracht en klantenservice waard kunnen zijn, raden we altijd aan om offertes van meerdere providers te verzamelen om te zien welke de beste balans tussen kosten en dekking biedt.

Beste bedrijven voor
Texas Auto Verzekering
Allstate

Allstate

is more reasonable in terms of pricing, and it came out cheapest for drivers under age 25 in our quotes. Allstate is redelijker wat betreft prijzen, en het kwam het goedkoopst uit voor bestuurders onder de 25 jaar in onze offertes. Lezers van Consumer Reports beoordeelden het in algemene tevredenheid net iets minder dan State Farm, maar Allstate pakte de JD Power- beoordelingen aan met een superieure score in interactie met agenten. Het valt niet te ontkennen dat Allstate populair is in Texas, met het op één na grootste marktaandeel van elk bedrijf op ongeveer 11,7%. Het is ook een van de weinige bedrijven die een 'gap-verzekering' bieden voor nieuwe auto's, iets dat State Farm mist. En als uw Allstate-quote lager is dan die van zijn concurrenten, kan dit het verschil betekenen of u zich een uitgebreide en / of UM / UIM-dekking kunt veroorloven, twee bijzonder waardevolle add-ons in Texas.

Beste bedrijven voor
Texas Auto Verzekering
boeren

boeren

has the fifth-largest market share in Texas at 8.2%. Boeren hebben het op vier na grootste marktaandeel in Texas met 8,2%. Volgens JD Power zijn Texanen meer onder de indruk van hun ervaringen met Boerenclaims dan van Allstate. Helaas gaven de lezers van Consumer Reports een beetje meer ergernis over de tijdigheid van hun betalingen bij het vergelijken van Farmers met State Farm en Allstate. De financiële kracht van boeren is ook een paar graden lager dan de rest. Dit betekent niet dat het bedrijf failliet gaat - het is gewoon het verschil tussen "redelijk stabiel" en "volledig ijzersterk".

Het grotere nadeel voor boeren, althans in Texas, zijn de hoge premies. Het is de op een na duurste aanbieder op onze lijst voor vijf van de zes bestuurdersprofielen waarvoor we offertes hebben ontvangen, maar het is ongeveer gemiddeld voor jonge bestuurders. We denken nog steeds dat het de moeite waard is om een ​​offerte van Boeren te krijgen, omdat het de meeste kortingen van onze kanshebbers biedt.

Beste bedrijven voor
Texas Auto Verzekering
Progressief

Progressief

is another solid option for Texans, but it lags slightly behind our top picks in both financial strength and claims satisfaction ratings. Progressive is een andere solide optie voor Texanen, maar het blijft iets achter bij onze topkeuzes in zowel financiële kracht als claims tevredenheidsbeoordelingen. De verschillen zijn vrij klein, maar ze maken het moeilijk om Progressive ten opzichte van State Farm of Allstate te rechtvaardigen op basis van alles behalve de prijs, die ongeveer gemiddeld was. We vonden het wel leuk hoe gemakkelijk het was om een ​​offerte via de website te krijgen en Progressive was een van de weinige bedrijven waar we naar keken om een ​​Live Chat-optie te bieden.

Progressive heeft een hele reeks beschikbare kortingen, waaronder een voor het toevoegen van een nieuw gelicentieerde tienerbestuurder aan uw bestaande autobeleid (verrassend, gezien het feit dat tienerbestuurders tot de meest risicovolle behoren om te verzekeren). Maar een beleid vol kortingen is niet noodzakelijk goedkoper dan een beleid zonder korting, en de gegevens van het Texas Department of Insurance over premies tonen aan dat Progressive gemiddeld het duurst is voor jonge bestuurders in de top vijf in Texas.

Beste bedrijven voor
Texas Auto Verzekering
USAA

USAA

Texas is de thuisbasis van het op één na hoogste aantal militairen in actieve dienst in het land. caters to both active and retired military service members and their families and holds down 8.4% of the Texas auto insurance market share. USAA richt zich op zowel actieve als gepensioneerde leden van de militaire dienst en hun families en bezit 8,4% van het marktaandeel van autoverzekeringen in Texas. De autoverzekering wordt geleverd met een overvloed aan kortingen, en u kunt zelfs besparen door auto te bundelen met huiseigenaren of huurders verzekering . U kunt ook dekking via het ritaandeel krijgen via USAA, een opkomende maar nog steeds ongebruikelijke add-on in de huidige markt.

USAA handhaaft een sterke financiële positie en scoort de hoogste van onze topkeuzes met Consumer Reports en JD Power. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een financiële regeling met het bedrijf en dat u waarschijnlijk een behoorlijke tijd zult hebben om het claimproces te manoeuvreren. Als u of iemand in uw directe familie een actief of gepensioneerd servicelid is, moet u USAA zeker bellen en een offerte aanvragen.

Gids voor Texas Auto Verzekeringen

Minimale aansprakelijkheid

Texas verplicht alleen dat u zich verzekert tegen lichamelijk letsel en materiële schade, dus het is uw keuze om extra dekking toe te voegen voor uzelf, uw passagiers en uw voertuig. De aansprakelijkheidsminima van de staat zijn:

  • $ 30.000 dekking voor lichamelijk letsel per persoon
  • $ 60.000 dekking voor lichamelijk letsel per ongeval
  • $ 25.000 dekking voor materiële schade per ongeval

Deze zijn aan de hoge kant, maar er zijn nog steeds gevallen waarin ze niet voldoende zijn om je volledig te dekken. Als u bijvoorbeeld per ongeluk een luxeauto raakt, kan het vervangen ervan gemakkelijk meer kosten dan het wettelijke minimum van $ 25.000 voor dekking van materiële schade. Als de andere bestuurder gewond raakt, kunnen zijn medische rekeningen ook vrij gemakkelijk het minimum van $ 30.000 lichamelijk letsel overschrijden. In beide gevallen zou je zelf het verschil moeten maken.

Bescherming tegen persoonlijk letsel

Wanneer u in Texas een autoverzekering aanvraagt, zijn aanbieders wettelijk verplicht om $ 2500 aan PIP-dekking (Personal Injury Protection) aan te bieden . Dit soort dekking is verplicht in zogenaamde "no-fault" -staten , maar het is optioneel in Texas (hoewel u dit wel schriftelijk moet weigeren). Als u dit selecteert, is 100% van het dekkingsbedrag beschikbaar voor uw medische rekeningen na een ongeval, ongeacht wie de fout heeft begaan. Hoewel je voor die kosten onder je eigen ziektekostenverzekering kunt vallen, heeft PIP het extra voordeel dat ze tot 80% van je verloren inkomsten dekt als je na een ongeval niet kunt werken. Het is een mooie bescherming, maar houd er rekening mee dat $ 2500 in zo'n geval niet zo ver gaat. Hoewel de meeste bedrijven je de limiet laten verhogen, is het een van de duurdere opties om toe te voegen, dus als je een beperkt budget hebt, moet je de waarde ervan afwegen tegen dingen als uitgebreide en UM / UIM-dekking.

Bestuurders met een hoog risico kunnen gedekt worden via TAIPA

Als u wordt geweigerd door traditionele verzekeraars vanwege een vlekkerig rijrecord, is de Texas Automobile Insurance Plan Association (TAIPA) waarschijnlijk uw beste optie. Het biedt alleen het absolute minimum dat wettelijk vereist is, het is duurder dan traditionele verzekeraars en u moet het bewijs kunnen leveren dat u door minstens twee bedrijven bent afgewezen. Het is een laatste redmiddel, maar TAIPA brengt je weer op weg.

Veelgestelde vragen over Texas Auto Insurance

Is autoverzekering verplicht in Texas?

Ja. Alle bestuurders in de Lone Star-staat zijn verplicht om het minimale bedrag aan aansprakelijkheidsverzekering te dragen. Dit komt op het volgende uit:

  • $ 30.000 dekking voor lichamelijk letsel per persoon
  • $ 60.000 dekking voor lichamelijk letsel per ongeval
  • $ 25.000 dekking voor materiële schade per ongeval

Dit wordt soms afgekort als 30/60/25. U wilt echter niet per se genoegen nemen met het minimum (ondanks dat deze minima zo duur zijn). Dit komt omdat deze cijfers mogelijk niet voldoende blijken te zijn om een ​​ongeval te dekken.

Een algemene vuistregel bij het winkelen voor autoverzekeringen is om zoveel te kopen als u zich kunt veroorloven. U moet uzelf niet failliet laten gaan, maar u wilt ook niet te weinig kopen en merken dat u uit eigen zak betaalt wanneer u uw aansprakelijkheidslimieten bereikt. Rondkijken voor offertes is de beste manier om het meeste waar voor uw geld te krijgen.

Wat zijn de gemiddelde tarieven voor autoverzekeringen in Texas?

De autoverzekeringstarieven van Texas zijn precies in lijn met het nationale gemiddelde - $ 1.110 per jaar, vergeleken met $ 1.009 landelijk. Dat gezegd hebbende, hoeveel u betaalt, kan sterk variëren, afhankelijk van uw auto, uw dekking en uw adres. U kunt onze tool bovenaan de pagina gebruiken om uw beste tarieven te vinden.

Wat is van invloed op de premiekosten van autoverzekeringen?

Uw premium kosten zijn grotendeels afhankelijk van persoonlijke factoren: uw leeftijd, kredietscore, hoeveel u rijdt en het type voertuig dat u verzekert, onder andere. Maar omdat verschillende providers dezelfde persoon min of meer in rekening brengen voor dezelfde dekking, is de enige manier om uw beste prijs te bepalen, door gepersonaliseerde offertes te vergelijken.

Waarom zijn de autoverzekeringspercentages gestegen in Texas?

Texas is een van de vier staten die de hoogste stijging van autoverzekeringspremies de afgelopen zeven jaar hebben gezien, volgens Consumer Reports . Hoewel een deel van die sprong te wijten is aan hogere reparatiekosten voor de toegevoegde technologie in nieuwe auto's, speelt extreem weer ook een rol, met orkaan Harvey een recent opvallend voorbeeld. Meer dan een half miljoen voertuigen overstroomden in Texas tijdens die storm, wat de jaarlijkse verliezen van verzekeraars voor 2017 aanzienlijk verhoogde en op zijn beurt dit jaar een premiestijging van ongeveer 8% veroorzaakte. Voeg het feit toe dat Texas nummer 1 is in de natie voor verlies aan hagelschade, en zijn positie aan de top van het leaderboard voor renteverhogingen is geen verrassing.

Kan ik militaire korting krijgen op mijn autoverzekeringstarieven?

In sommige gevallen wel. Van onze topkeuzes voor autoverzekeringsmaatschappijen in Texas, biedt USAA exclusieve en op maat gemaakte kortingen voor militairen en hun gezinnen, met extra's zoals voertuigopslag en on-base kortingen.

Misschien vind je dit ook leuk