Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Taylor Moore

Schrijver voor financiën en verzekeringen

3 min. lezen

Een van de voordelen van huiseigenaar is het maken van ontwerpkeuzes en het kiezen van upgrades voor uw huis, ongeacht of u in een fixer hebt geïnvesteerd of dat u een iets moderner huis maakt. En meestal blijft uw verzekeringsmaatschappij erbuiten. Uw verzekeringsmaatschappij kan echter van u eisen dat u bepaalde reparaties thuis uitvoert als er potentiële risico's zijn die iemand kunnen schaden of schade aan eigendommen kunnen veroorzaken. Als u deze reparaties niet wilt of kunt uitvoeren, kan uw provider de verzekering van uw huiseigenaar opzeggen.

Dit is wat u moet weten over reparaties die door uw verzekeringsmaatschappij zijn vereist en wat u moet doen als uw polis wordt geannuleerd.

Wanneer kan mijn verzekeringsmaatschappij reparaties eisen?

Uw verzekeringsmaatschappij kan van u ver>

Volgens Jason L. Austin, een onafhankelijke verzekeringsagent en eigenaar van JL Austin Consulting, geeft een verzekeringsmaatschappij u doorgaans 30 tot 45 dagen om een ​​reparatie uit te voeren . Als u meer tijd nodig hebt om reparaties te regelen, kunt u een verlenging aanvragen, maar u moet deze zo vroeg mogelijk aanvragen. Als u de reparatie niet op tijd voltooit en niet communiceert met uw verzekeraar, kan uw polis tussentijds worden geannuleerd (voor het einde van de polisperiode) of kan uw verzekeraar ervoor kiezen om uw polis niet te verlengen .

Welke reparaties kan mijn verzekeringsmaatschappij nodig hebben?

De taak van een verzekeraar, vertelde Austin, is om "mogelijke claims te elimineren voordat ze je dekking bieden." Dus verzekeraars zijn op zoek naar alles wat een risico kan inhouden voor een persoon of eigendom, of iets in je huis dat niet voldoen aan de huidige bouwnormen.

Enkele veel voorkomende aanbevolen reparaties zijn:

  • Oud of beschadigd dak
  • Een boomtak die over het huis hangt en kan vallen
  • Gebroken ramen
  • Oude elektrische bedrading
  • Trap zonder leuning

Zijn reparaties een vereiste of aanbeveling?

Uw verzekeringsmaatschappij zal u vertellen of een reparatie al dan niet vereist is of gewoon een suggestie. Als ze niet specificeren, moet u dat zeker vragen. Maar meestal, als een verzekeringsmaatschappij de tijd neemt om op een probleem te wijzen, komt dat omdat ze dat probleem willen verhelpen.

Als u het niet eens bent met de beslissing van uw verzekeringsmaatschappij, kunt u proberen te bewijzen dat het probleem geen gevaar is door een erkende professional, zoals een dakdekker, loodgieter of elektricien, het te inspecteren. Uw verzekeringsmaatschappij is echter niet gebonden aan de mening van derden. U kunt dus uit eigen zak betalen voor een professionele oproep voor een inspectie en toch de reparatie toch moeten uitvoeren.

Wat moet ik doen als mijn verzekering wordt geannuleerd?

U kunt proberen uw polis bij uw verzekeringsmaatschappij te verlengen. U zult echter waarschijnlijk nog steeds de verplichte reparatie moeten voltooien om het beleid te herschrijven, en er is geen garantie dat u het tarief dat u eerder had behouden. Premies kunnen in korte tijd aanzienlijk veranderen. “Als het beleid in augustus werd geschreven en ze je tot oktober de tijd gaven om [de reparatie] te voltooien, en je krijgt het niet op tijd gedaan, dan kunnen de tarieven van augustus tot oktober totaal verschillen,” zei Austin.

U kunt ook rondkijken voor een andere verzekeringsmaatschappij . Het is mogelijk dat een andere verzekeraar niet dezelfde reparatie nodig heeft, hoewel u misschien hetzelfde probleem van hogere tarieven tegenkomt.

Welke gevolgen heeft een geannuleerde verzekering voor mij?

Een vervallen verzekering voor huiseigenaren - zelfs voor één dag - kan in de toekomst voor u problemen veroorzaken. Verzekeringsaanbieders houden ervan wanneer huiseigenaren een continue verzekering hebben, omdat dit aangeeft dat u geen risico zou lopen. Een gat in uw dekking kan een negatieve invloed hebben op uw verzekeringskredietscore, waardoor het moeilijk wordt om goedkope tarieven te krijgen of geaccepteerd te worden door een andere aanbieder. Als u bijna uw thuisverzekering verliest, raden we u aan een regeling of een verlenging met uw provider uit te werken voordat deze wordt geannuleerd. Als u geen overeenstemming kunt bereiken met uw verzekeraar, moet u voor het einde van uw huidige polis op zoek gaan naar een nieuwe huiseigenarenpolis om te voorkomen dat de dekking vervalt.

Wat is het volgende?

gerelateerde artikelen

Wat u moet weten over de grootste autoverzekeringsmaatschappijen

SR-22-verzekering: wat is het en waar kunt u het krijgen?

Autoverzekeringsmaatschappijen met vergeving van ongevallen

Hoe snel autoverzekeringscitaten online te krijgen