De beste reissites

De beste reissite zou een waardevol hulpmiddel moeten zijn bij het creëren van uw ideale reis, of u nu een buitenlandse vakantie, een zakenreis of een weekendtrip plant. Deze websites werken als robotachtige reisbureaus. In plaats van u te vragen om naar de tientallen websites van luchtvaartmaatschappijen en honderden hotelwebsites te gaan om uw ideale datums en route te zoeken, voeren reissites al deze zoekopdrachten met één klik uit. Om de beste te vinden, zochten we naar websites die konden zoeken naar een verscheidenheid aan boekingen, en volgden prijzen en gebruikerservaringen gericht op vluchten, huurauto's en hotels, en brachten ons de beste diensten terug tegen de beste prijzen.

De 5 beste reissites

 • Booking.com -

  Beste vliegticketsite

 • Priceline -

  Beste aanpasbare citaten

 • Expedia -

  Beste autoverhuursite

 • KAYAK -

  Het beste voor flexibele planning

 • Hipmunk -

  Het beste voor het vergelijken van functies

Best voor
Vliegen

Booking.com
Lage vliegtarieven en uitgebreide hotelzoekingen, maar niet geweldig om een ​​huurauto te vinden.

Waarom we ervoor kozen

Laagste vliegtarieven

. Na het volgen van prijzen voor dezelfde vlucht gedurende twee weken, maakte slechts één website echt indruk op ons: Booking.com . Het won de prijs voor het vinden van onze vlucht tegen de laagste kosten en was altijd in het midden of lager voor ticketprijzen onder onze geteste picks. Vaak rekende Booking.com tussen $ 9 en $ 18 minder dan de gemiddelde ticketprijs voor die dag.

Geweldige filtertools

Booking.com maakt het ook gemakkelijk om vluchten te vinden, filteren en vergelijken, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past. Zoek eenvoudig naar uw vlucht door het type reis te selecteren (retour, enkele reis of meerdere steden), uw vertrek- en aankomststeden, datums, aantal reizigers en welke klasse u wilt (economie, zaken, etc.). We waren ook onder de indruk van hoeveel opties en aanpassingen Booking.com biedt. U kunt uw zoekopdracht filteren op luchtvaartmaatschappij, aantal haltes, gewenste luchthaven en vertrek- of aankomsttijd.

Grondige hotelvergelijking

We hielden ook van de grondigheid van de hotelboekingssite - het heeft de meeste filters van elke reissite die we hebben bekeken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van waar u precies voor betaalt. Je zult zien of elke kamer beschikt over airconditioning, een eigen badkamer, een flatscreen-tv, gratis WiFi en nog 20 andere voorzieningen.

Punten om te overwegen

Geen flexibele datums

De be>

Geen auto- of cruise-zoekopties

Booking.com heeft ook geen cruise-zoekfunctie of voorgestelde reizen beschikbaar. Het autoverhuurgedeelte van de website was ook wisselvallig over de vraag of er daadwerkelijk auto's werden gevonden. Voor sommige zoekopdrachten kwam het op niets uit (toen andere websites tientallen auto's vonden), en toen Booking.com wel resultaten bood, waren we niet onder de indruk van de beperkte aanpassingsmogelijkheden. Maar als u een vliegticket of een hotelkamer wilt boeken, is Booking.com onze beste keuze.

Best voor
Aanpasbare citaten

priceline
Als je de tijd en het geduld hebt om te zoeken naar de beste deal voor een huurauto, kan Priceline's Name Your Own Price Tool je veel scoren (als je geluk hebt).

Waarom we ervoor kozen

Geef je eigen prijstool een naam

is known for its Name Your Own Price Tool, although unfortunately it only applies to car rentals now (they discontinued it for airfares in 2016). Priceline staat bekend om de naam Your Own Price Tool, hoewel het helaas nu alleen van toepassing is op autoverhuur (ze stopten het voor vliegtarieven in 2016). Het werkt als volgt: u selecteert uw datums, locatie, het basistype van de auto die u wilt en voert de prijs in die u bereid bent per dag te betalen voor die auto. Als uw bod wint, wordt u doorverbonden met de aankooppagina om uw gegevens te voltooien. Als dit niet het geval is, kunt u 24 uur wachten om hetzelfde bod uit te brengen of proberen uw voorkeuren aan te passen.

Voordat je koopt, zie je hoeveel mensen de auto past, de geschatte grootte van de bagageruimte, het transmissietype en of deze is voorzien van airconditioning. Maar u weet pas de exacte details van de auto die u huurt, of waar u deze huurt, totdat u de aankoop hebt voltooid.

De afweging voor het niet weten van de details van uw huurauto kan een aantal serieuze besparingen zijn. Ons bod op een luxeauto voor $ 10 per dag gedurende drie dagen werd geaccepteerd, hoewel de tool ons kort waarschuwde dat onze prijs "te laag" was. Afhankelijk van hoe druk je bestemming is tijdens je geplande reis, en de populariteit van de auto je vraagt, kun je misschien veel scoren.

Punten om te overwegen

Over het algemeen duur

Bij elke zoekopdracht, behalve wanneer we geluk hadden met de Name Your Own Price Tool, bracht Priceline ons altijd een hogere prijs in rekening voor dezelfde vlucht of autoverhuur. Toen we naar de goedkoopste vlucht zochten, rekende Priceline ons consequent ongeveer $ 50 meer dan het gemiddelde.

Best voor
Autoverhuur

Expedia
Expedia hielp ons onze perfecte auto op te sporen, hoewel we niet onder de indruk waren van zijn middelmatige vlucht en hotelzoekingen.

Waarom we ervoor kozen

Uitstekende aanpassing van autoverhuur

will help you find it. Als je precies het type auto weet dat je zoekt, helpt Expedia je het te vinden. Naast het kiezen van de tijd en plaats voor ophalen en terugbrengen, kunt u ervoor kiezen om alleen naar auto's te zoeken die door een specifiek bedrijf zijn gehuurd en om speciale apparatuur aan te vragen. U kunt ook een handmatige of automatische transmissie opgeven, hoe be>

Handige autoverhuur kaart

We hadden graag een kaart bij het zoeken naar autoverhuur in een stad, zodat we gemakkelijk konden zien of een bedrijf aan de noord- of zuidkant van de stad was. Deze functie was met name handig bij het zoeken naar locaties in de buurt van de luchthaven. De kaart van Expedia overtreft de concurrentie, hoewel het een beetje lastig is om te gebruiken - je moet de kaartweergave verlaten om filters toe te voegen (zoals autotype of locatie) en dan teruggaan om te zien hoe jouw voorkeuren de kaart hebben beïnvloed.

Punten om te overwegen

Middelmatige vliegtarieven

Expedia scoort behoorlijk gemiddeld als het gaat om vliegtarieven. Hoewel Expedia ons nooit heeft verbaasd met lage prijzen, heeft het ons ook niet te veel in rekening gebracht voor een ticket, zoals Priceline. Dat gezegd hebbende, als u op zoek bent naar de beste vliegtickets, raden we u aan uw zoektocht te starten met Booking.com of Hipmunk, die vaak lagere prijzen vonden.

Lackluster hotel zoekopdrachten

Expedia biedt wel enkele van de be>

Best voor
Flexibele planning

Kayak
De schone presentatie van Kayak en de solide prijsresultaten maken deze site een goede optie voor het maken van uw volgende vliegticket of hotelboeking.

Waarom we ervoor kozen

Flexibel zoeken naar vluchten

kicks up the flexible search game by offering three different search options: flexible dates, flexible weekend, and flexible month. Kayak start het flexibele zoekspel door drie verschillende zoekopties aan te bieden: flexibele datums, flexibel weekend en flexibele maand. Met flexibele datums kunt u aangeven wanneer u idealiter wilt reizen en vervolgens vergelijken wat het zou kosten (of welke vluchten beschikbaar zijn) op de dagen voorafgaand aan en na elke datum. Het resultaat is een grafiek die weergeeft welke dagen het goedkoopst zijn om te reizen. Als u de laagste prijs zoekt - en het niet erg vindt om een ​​extra dag te blijven of uw reis kort te houden om het te krijgen - is de tool van Kayak ongeëvenaard voor het gelijktijdig vergelijken van de meeste datums bij meerdere luchtvaartmaatschappijen.

Dynamische kaarten

De schone lay-out van Kayak maakt het gemakkelijk om snel veel informatie over verschillende reisarrangementen op te nemen. Kayak maakte indruk op ons met zijn autoverhuurzoekkaart - we konden in een stadsbrede blik zien waar de goedkoopste huurwoningen waren zonder in te zoomen op een bepaald gebied. We hielden ook van Kayak's hotelzoekactie, die een kaart bevat die niet alleen weergeeft waar hotels zich in een stad bevinden, maar welke buurten het beste zijn om uit eten te gaan, te winkelen en bezienswaardigheden te bezoeken.

best-travel-sites-kayak

Kayak's heatmap (beschikbaar in hotelzoekopdrachten) maakt het gemakkelijk om te zien of uw hotel zich in een goede omgeving bevindt om te eten (afbeelding links), winkelen (afbeelding rechts), nachtleven of bezienswaardigheden bekijken.

Punten om te overwegen

Gemiddelde prijs

Hoewel de prijzen van Kayak niet exorbitant waren, verdiende het geen uitstekende cijfers voor het vinden van voordelige tickets zoals Booking.com. In het geval van onze hypothetische NYC-LAX-vakantie betekende het kiezen van Kayak meer dan $ 7 tot $ 15 meer dan Booking.com. We vonden ook dat Kajak een beetje duurder was dan de rest van de concurrentie bij het zoeken naar autoverhuur - ongeveer $ 10 of zo per dag.

Geen directe boekingen

In tegenstelling tot Booking.com is Kayak geen boekingsmodule. Het is een aggregator. Dit betekent dat u uw ticket niet rechtstreeks via Kayak.com koopt. In plaats daarvan wordt u, wanneer het tijd is om te kopen, omgeleid naar de website van de luchtvaartmaatschappij of het verhuurbedrijf waarmee u boekt en moet u waarschijnlijk een account aanmaken om uw aankoop te voltooien (in tegenstelling tot Booking.com waar u alle aankopen kunt doen) via uw ene Booking.com-account). Als u uiteindelijk een van de "hacker-tarieven" van Kayak boekt, die een vertrekvlucht van de ene luchtvaartmaatschappij combineren met een retourvlucht van een andere, moet u naar twee afzonderlijke websites gaan om de boeking te voltooien.

Best voor
Functievergelijkingen

Hipmunk
Hipmunk biedt indrukwekkende en nuttige presentaties voor vliegtickets en hotels, en concurrerende prijzen voor elke reiscategorie.

Waarom we ervoor kozen

Geweldige vergelijkingsfuncties

greatest strength is its presentation — and, no, we don't just mean its cute mascot. De grootste kracht van Hipmunk is de presentatie - en nee, we bedoelen niet alleen de schattige mascotte. De site blinkt uit in het geven van voldoende informatie om uw resultaten te verfijnen en boekingsopties te vergelijken zonder visuele overbelasting. We hielden vooral van de manier waarop Hipmunk de zoekresultaten voor vluchten en hotels organiseerde. Voor vluchten, nadat u uw basisinformatie (vertrekpunt, bestemming en datums) hebt ingevoerd, wordt u begroet met een grafiek met het bedrag dat elke cabineklasse kost, de aankomst- en vertrektijden van de vlucht en de beschikbare voorzieningen voor elke vlucht. Het eindresultaat is een overzichtelijke presentatie waarmee u eenvoudig opties kunt vergelijken.

Lage prijzen

Net als Kayak scoorde Hipmunk solide gemiddeld qua prijs. Het heeft nooit de koopjes gevonden die Booking.com heeft weten te vinden, maar het was nooit de duurste. Het zweefde grotendeels in de buurt van Kayak en Booking.com. En als u op faciliteiten gericht bent, is het misschien de moeite waard om een ​​paar extra dollars te betalen - Hipmunk maakt het de gemakkelijkste om twee verschillende vluchten te vergelijken op basis van voorzieningen.

Indrukwekkende hotelzoekacties

We waren zelfs nog meer onder de indruk toen we naar hotelkamers zochten. Zoekresultaten worden weergegeven in prachtige kaarten naast een kaart. Op het eerste gezicht zien de kaarten er eenvoudig uit, met alleen klantbeoordelingen, een algemeen gebied, de prijs en een paar foto's om door te bladeren. Als u echter over een kaart zweeft, kunt u deze "omdraaien" om de hoogtepunten van het hotel te zien (of het nu gratis WiFi, parkeren of ontbijt is, een zwembad heeft, huisdieren toestaat, enz.), Klantbeoordelingen (uitgesplitst naar locatie, service , kamer en sfeer, onder andere) en tarieven. We hielden ook van hoe je de kaart kunt aanpassen om vast te stellen waar in de stad je wilt verblijven - je resultaten zullen worden aangepast als je gaat.

best-travel-site-hotel

De unieke pagina met zoekresultaten van Hipmunk maakt het gemakkelijk om hotels te vergelijken en meer te leren over elke optie, zonder dat de website druk of moeilijk te navigeren is.

Leuke mobiele ondersteuning

Al onze topkeuzes bieden een vorm van mobiele ondersteuning, of het nu een app is of gewoon een mobielvriendelijke site. Hipmunk biedt Hello Hipmunk aan. Het is een digitale reisassistent die werkt met uw e-mail en agenda, evenals apps zoals Facebook messenger, Skype en Slack, om u te helpen advies te geven bij het maken van reisplannen. Als je geen zin hebt om rechtstreeks naar Hipmunk.com te gaan of de app te gebruiken, kun je Hipmunk directe vragen over prijzen voor een reis e-mailen (of een bericht sturen) of plannen plannen met je familie.

Punten om te overwegen

Slechte autoverhuur zoeken

Hipmunk schiet tekort bij het zoeken naar huurauto's. Het rasterweergave is meer verwarrend dan handig en maakt het moeilijk om naar auto's te zoeken op basis van voorzieningen of de resultaten te doorzoeken om de perfecte auto te vinden. We waren ook geen fans van hoe je alleen naar huurauto's in de buurt van een luchthaven kunt zoeken, omdat we misschien een auto moeten huren zonder de stad te verlaten.

Gids voor reissites

Hoe u het meeste uit elke reissite kunt halen

Vermijd websitecookies

Elke reissite maakt gebruik van een algoritme om te berekenen hoeveel ze in rekening brengen voor een bepaalde vlucht, autoverhuur of hotelkamer - dus dezelfde vlucht van Los Angeles naar New York City zal andere kosten hebben, niet alleen afhankelijk van hoe dicht bij uw doeldatum u zoekt, maar ook op welke dag van de week u zoekt en of u deze zoekopdracht al dan niet eerder hebt uitgevoerd. We hebben onze zoekopdrachten uitgevoerd met behulp van een incognitovenster, omdat de meeste reissites cookies gebruiken om uw gedrag en de routes waarin u geïnteresseerd bent te volgen, wat soms tot prijsstijgingen leidt.

Overweeg om te bundelen

De meeste reissites bieden een bonus als u meerdere boekingen bij hen maakt voor dezelfde reis - of het nu uw vlucht en hotel is, uw hotel en autoverhuur, of alle drie. Als u slechts één deel van uw reis boekt, wilt u rechtstreeks naar de luchtvaartmaatschappij, hotelketen of autoverhuurwebsite gaan om te zien of zij u een beter tarief kunnen geven alleen voor het rechtstreeks met hen samenwerken - maar als u meerdere boekingen moet maken, is het de moeite waard om te zien welke kortingen u kunt krijgen voor bundeling via een reissite.

Houd het annuleringsbeleid in de gaten

Ongeacht bij welke website u boekt, u wilt door het annuleringsbeleid bladeren voordat u uw definitieve aankoop doet. Toen we zochten naar de beste autoverhuurbedrijven, kwamen al onze geteste websites terug met dezelfde prijs, behalve Kayak, dat ons $ 123 voor een auto bood in plaats van $ 133. Deze besparing van $ 10 betekende echter dat onze reservering niet kan worden gerestitueerd - wat een deal-breaker kan zijn als u denkt dat er een kans is dat uw reisplannen kunnen veranderen.

Veelgestelde vragen over reissites

Wat is het verschil tussen een boekingsmodule en een prijsaggregator?

Een boekingsmodule (zoals Booking.com of Expedia) zoekt naar resultaten en laat u uw reisarrangementen rechtstreeks op hun site boeken. Tariefaggregators (zoals Kayak en SkyScanner) zullen beschikbare vluchten / huuraccommodaties weergeven, maar zullen u meestal doorverwijzen naar de startpagina van de luchtvaartmaatschappij of het bureau, of naar een boekingssite om uw boeking te plaatsen. Het kan moeilijk zijn om de prijzen van resultaten op een tariefaggregator direct te vergelijken - er kunnen extra kosten zijn zodra u op de boekingswebsite zelf komt - dus we hebben een lichte voorkeur gegeven aan boekingsmachines, die over het algemeen eerder vooraf zijn over de prijs.

Zijn alle Priceline- en Expedia-reissites hetzelfde?

Priceline en Expedia hebben elk meerdere reissites - dus moet je al hun reissites controleren om de beste prijs te krijgen? Voor Expedia is het antwoord nee. Expedia-sites (inclusief Orbitz, Travelocity en CheapTickets) hebben allemaal dezelfde zoekresultaten opgeleverd en verschillen slechts licht in presentatie- en sorteermogelijkheden. Expedia heeft een formule gevonden die werkt en ermee werkt, wat betekent dat als je eenmaal op een Expedia-site hebt gezocht, je ze allemaal hebt doorzocht - wat je tijd bespaart bij het vergelijken van winkelen.

Priceline-reissites (waaronder Booking.com, Kayak en Momondo) zijn een ander verhaal. Naast enorm verschillende presentatie- en zoekfuncties gaven de reissites van Priceline ons verschillende prijzen. Toen we vliegtarieven volgden, gaf Booking.com ons consistent enkele van de laagste prijzen voor een retourticket, terwijl Priceline enkele van de hoogste bood. In tegenstelling tot Expedia-reissites, moet je alle Priceline's controleren om er zeker van te zijn dat je de beste deal krijgt.

De beste reissites: samengevat

Booking
Expedia
Kayak
Hipmunk
priceline
Beste vliegticketsite
Beste autoverhuursite
Het beste voor flexibele planning
Het beste voor het vergelijken van functies
Tweede plaats Beste autoverhuurlocatie
Eigendom van
priceline
Expedia
priceline
Hipmunk
priceline
Vliegtarieven
Het beste
Gemiddelde
Is goed
Is goed
Duur
Autoverhuur
N / A
Het beste
Gemiddelde
Gemiddelde
Duur*
Flexibele datums opties
+/- 3 dagen
N / A
+/- 3 dagen; maandelijkse zoekopdracht
+/- 3 dagen
+/- 1 dag

* Priceline's standaard autoverhuur zoekopdrachten gaven ons iets duurdere resultaten, maar we konden soms een betere deal krijgen als we de Name Your Own Price Tool gebruikten.

Misschien vind je dit ook leuk