Taylor Moore Finance Insurance Writer Door Taylor Moore Schrijver van financiën en verzekeringen

Taylor Moore is een financieel schrijver voor grmajo.net. Haar werk is gepubliceerd in het tijdschrift Chicago, de Chicago Reader en elders.

De beste autoverzekeringsmaatschappijen voor risicovolle chauffeurs

Autoverzekeringsmaatschappijen bepalen het risico met behulp van een aantal verschillende factoren , maar het komt uiteindelijk neer op hoe waarschijnlijk ze denken dat u een claim indient of een ongeluk krijgt. Dit betekent dat u kunt worden beschouwd als een "risicovolle" bestuurder vanwege factoren buiten uw controle, zoals leeftijd, geslacht en waar u woont, en vanwege gebeurtenissen in uw rijrecord, waaronder ongevallen, snelheidsovertredingen en DUI-veroordelingen.

We hebben de 59 grootste autoverzekeringsmaatschappijen bekeken en de beste vier voor bestuurders met een hoog risico bepaald, rekening houdend met dekkingsopties, kortingen en andere beleidskenmerken. Uw status als bestuurder met een hoog risico betekent dat uw tarief waarschijnlijk hoger is dan gemiddeld - en zelfs kan leiden tot een geweigerde dekking - maar er zijn kortingen en programma's die kunnen helpen de hogere premies te verminderen. Hoe dan ook, we raden altijd aan om offertes van meerdere verzekeringsmaatschappijen te verzamelen, zodat u erachter kunt komen wat het beste bij u past.

De 4 beste autoverzekeringsmaatschappijen voor risicovolle chauffeurs

De beste autoverzekeringsmaatschappijen voor risicovolle bestuurders: samengevat

Progressief Allstate The Hartford landelijk
Onze review Onze review Onze review Onze review
Best voor
Kortingen Jonge bestuurders Senioren Op gebruik gebaseerde verzekering
AM Beste financiële sterkte rating
A + A + A + A +
JD Power 2018 US Auto Claims Tevredenheid Studieclassificatie
3/5 3/5 3/5 3/5
Online claim indienen
24/7 ondersteuning
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

Progressive - Beste kortingen


Beste kortingen
Progressief

Progressief

Pros
Gemakkelijke manieren om te besparen
Op gebruik gebaseerde verzekeringsoptie
Cons
Subpar claimt tevredenheid
Enkele veiligheidskortingen

Waarom we ervoor kozen

Gemakkelijke manieren om te besparen

Progressive biedt een hele reeks kortingen die zijn gericht op degenen die als 'risicovolle' bestuurders worden beschouwd. Tieners, die doorgaans hogere tarieven hebben dan andere chauffeurs, kunnen bijvoorbeeld 18 jaar of jonger sparen. Studenten kunnen ook een aftrek van premies krijgen voor het behalen van goede cijfers of naar een universiteit gaan ver van huis.

Bovendien beloont Progressive bestuurders die de afgelopen drie jaar geen kaartjes of ongevallen hebben gehad. Als u dat bent, kunt u tot 31% besparen op uw premies. De verzekeringsmaatschappij biedt ook spaarzame manieren om te sparen. Het biedt bijvoorbeeld kortingen voor het online krijgen van uw autoverzekeringscitaat, voor het online ondertekenen van documenten, voor het doorsturen van verzonden documenten en het vertrouwen op e-mail en voor het instellen van automatisch betalen.

Op gebruik gebaseerde verzekeringsoptie

Als uw profiel en rijgeschiedenis u stereotiep 'risicovoller' maken om te verzekeren (dat wil zeggen, als u jong bent, een senior of iemand die vervalt in de autoverzekering), raden we aan om het Snapshot-programma van Progressive te bekijken, wat u een korting op uw tarief op basis van hoe u daadwerkelijk op de weg rijdt. Snapshot gebruikt een app op uw telefoon of een telematica-apparaat in uw auto dat rijgegevens terugstuurt naar uw verzekeringsmaatschappij. Het zal kijken naar hoe vaak en hoe ver je rijdt, hoe snel je remt en versnelt, en hoe vaak je je telefoon gebruikt tijdens het rijden (als je de app hebt geïnstalleerd).

"Wanneer een bedrijf ziet dat u geen agressieve chauffeur bent, kunt u besparingen zien die soms in de honderden dollars liggen", zegt Daniel Walker, eigenaar van autoverzekeringsmakelaar FCI Agency en schrijver voor AutoInsurance.org . "Plus, soms is alleen de kennis van het hebben van een apparaat of app die deze gewoonten volgt voldoende om u te helpen uw rijgedrag op te schonen."

Degenen die niet vaak rijden of hun auto als primair transport gebruiken, zullen waarschijnlijk het meest profiteren van het gebruik van dit programma. Goede chauffeurs zullen dit ook leuk vinden, omdat het een manier is om jezelf te bewijzen aan je verzekeringsmaatschappij. Als u iemand bent die de neiging heeft om riskantere manoeuvres te nemen tijdens het rijden (zoals versnellen en remmen, snel rijden en uw telefoon gebruiken tijdens het rijden), kan dit programma u ook ten goede komen, omdat het rijtips biedt die zijn afgestemd op uw werkelijke rijgewoonten - maar weet alleen dat als u het advies niet opvolgt, de kans bestaat dat Progressive uw tarief bij verlenging verhoogt.

Punten om te overwegen

Subpar claimt tevredenheid

In JD Power's 2018 US Auto Claims Satisfaction Study , waarin de 23 topverzekeraars werden geëvalueerd, deed Progressive het niet zo goed. Het scoorde drie van de vijf en presteerde ver onder het nationale gemiddelde en onder de 16 andere verzekeringsmaatschappijen. Dit is niet noodzakelijkerwijs een dealbreaker - de score wordt als "ongeveer gemiddeld" beschouwd - maar het is de moeite waard om de klantenservice van Progressive af te wegen tegen die van andere providers, zoals Amica en ERIE, die in het onderzoek topscores behaalden.

Enkele veiligheidskortingen

Hoewel Progressive Snapshot heeft, waarmee u korting kunt krijgen op basis van uw dagelijkse rijgewoonten, heeft het niet het bereik van kortingen op veiligheidskenmerken die andere verzekeringsmaatschappijen hebben. Veel van haar concurrenten bieden bijvoorbeeld kortingen voor het kopen van antiblokkeerremmen en antidiefstalapparatuur. Anderen zullen u belonen voor proactief deelnemen aan de opleiding van bestuurders en defensieve rijcursussen. Gezien het feit dat Progressive trots is op zijn kortingen, lijkt dit een opvallende omissie.

Allstate - het beste voor jonge bestuurders

Best voor
Jonge bestuurders
Allstate

Allstate

Pros
Kortingen voor studentenchauffeurs
Veilige chauffeurkortingen
Waardevolle online leermiddelen
Cons
Middelmatige klantenservice record
Dure offertes

Waarom we ervoor kozen

Kortingen voor studentenchauffeurs

Verzekeraars beschouwen student-chauffeurs traditioneel als moeilijk te verzekeren, maar Allstate biedt tal van kortingen om de last van hogere premies te compenseren. Als een bestuurder op uw polis bijvoorbeeld jonger dan 25 jaar is, een voltijdstudent is die goede cijfers haalt en naar school gaat binnen 100 mijl van waar de auto is gestald, en het teenSMART-stuurprogramma van de verzekeraar heeft voltooid, geeft Allstate ze een pauze voor het zijn een "slimme student."

Veilige chauffeurkortingen

Allstate zal ook mensen belonen voor goede chauffeurs. Als onderdeel van de bonus voor veilig rijden (een add-on voor dekking), kunt u korting krijgen op uw premies voor elke zes maanden dat u geen ongeval krijgt, evenals $ 100 korting op uw eigen risico voor elk ongevalvrij jaar (tot $ 500 of vijf jaar). Bovendien biedt Allstate kortingen als u een auto hebt met veiligheidsvoorzieningen zoals antiblokkeerremmen of een antidiefstalapparaat.

Waardevolle online leermiddelen

Allstate heeft zo'n robuuste website dat zelfs niet-klanten kunnen profiteren van de inhoud. Op de pagina met hulpmiddelen en bronnen vindt u handleidingen die elk onderdeel van uw autobeleid opsplitsen, tips over hoe u het beste tarief voor uw autoverzekering kunt krijgen (ongeacht uw provider) en een calculator die uw maandelijkse autobetalingen schat. . Tienerbestuurders, nieuwe bestuurders en iedereen die opheldering wenst over hun verzekeringspolis, zullen deze functie van de website waarderen. Als u uiteindelijk bij Allstate tekent, raakt u ook bekend met de online portal, waar u de dekking en aftrekbare bedragen van uw automatische beleid kunt bijwerken of een claim kunt indienen in het geval van een ongeval, in plaats van rechtstreeks via uw agent te gaan.

Punten om te overwegen

Middelmatige klantenservice record

We zijn niet geschokt door het record van Allstate als het gaat om de tevredenheid van claims - maar we zijn er ook niet van onder de indruk. In een jaarlijkse enquête van JD Power werd Allstate beoordeeld met drie van de vijf ('ongeveer gemiddeld'), iets onder het sectorgemiddelde en daarom middelmatig in vergelijking met andere grote leveranciers. We raden nog steeds aan om een ​​offerte van Allstate te halen om te zien hoe het zich verhoudt tot andere toonaangevende autoverzekeringsmaatschappijen, maar weeg uw prioriteiten af ​​als het gaat om klantenservice.

Dure offertes

Een van de redenen waarom Allstate laag scoorde met JD Power was omdat potentiële klanten klaagden dat de tarieven hoger waren dan die van concurrenten. Omdat offertes op maat zijn gemaakt voor elke klant en rekening houden met verschillende factoren , kan uw kilometerstand op dit vlak variëren. We raden altijd aan om zoveel mogelijk offertes in het onderzoeksproces te trekken - de kortingen die we hierboven vermelden, kunnen uw initiële premie aanzienlijk compenseren - maar weet alleen dat Allstate mogelijk niet voor iedereen budgetvriendelijk is.

The Hartford - het beste voor senioren

Best voor
Senioren
The Hartford

The Hartford

Pros
AARP-onderschreven
Dekking op maat voor senioren
Fatsoenlijke claims tevredenheidsscore
Cons
Gebrek aan educatieve inhoud

Waarom we ervoor kozen

AARP-onderschreven

The Hartford is het best bekend om zijn samenwerking met AARP. Hoewel het bestuurders van alle leeftijden bedient, behoudt het speciale kortingen en levens>

Dekking op maat voor senioren

In de verzekeringsbranche wordt algemeen begrepen dat hoe jonger je bent, des te groter het risico is dat verzekeringsmaatschappijen overwegen - en daarom zijn de premies hoger voor jongeren en nemen ze af naarmate je ouder wordt. Maar deze grafiek van verzekeringskosten heeft eigenlijk meer de vorm van een klokcurve, omdat senioren (over het algemeen 65 jaar en ouder) ook in de "risicovolle" pool worden geplaatst door verzekeringsmaatschappijen en waarschijnlijk hogere tarieven dan gemiddeld ontvangen. Dit begrip is waarom we The Hartford leuk vinden.

Als een verzekeringsmaatschappij gericht op senioren, weet The Hartford welke voordelen het beste zijn klanten zullen dienen. The Hartford biedt bijvoorbeeld een programma met de naam RecoverCare, waarmee u thuiszorgkosten vergoedt als u gewond bent geraakt door een gedekt ongeval en deze niet zelf kunt uitvoeren. Dit omvat huisreiniging, gazononderhoud, sneeuwruimen, transportdiensten, voedselbereiding, hondenuitlaten, boodschappen bezorgen, taxi's (als u niet in staat bent om te rijden), en andere essentiële diensten. Hoewel dit een geweldige service is voor iedereen die na een ongeval arbeidsongeschikt is (ongeacht de leeftijd), is het vooral be>

De Hartford biedt ook levens>vergeving van ongevallen (als u de afgelopen vijf jaar geen ongeval heeft gehad) en verdwijnt aftrekbaar.

Fatsoenlijke claims tevredenheidsscore

De Hartford scoorde drie van de vijf ("ongeveer gemiddeld") van JD Power, maar het scoort wel hoger dan het sectorgemiddelde voor algemene klanttevredenheid. Het is niet de hoogste eer die je kunt krijgen, maar het plaatst The Hartford boven onze andere topkeuzes in deze review.

Punten om te overwegen

Gebrek aan educatieve inhoud

De website van Hartford heeft een aantal basisleermaterialen, zoals veelgestelde vragen en enkele video-tutorials over soorten autoverzekeringen, maar verder verwacht het dat u de basisprincipes van autoverzekeringen al begrijpt. Veel van zijn concurrenten, zoals Allstate, bieden daarentegen robuuste handleidingen, woordenlijsten en informatieve hulpmiddelen om klanten te helpen het bedrijf en de autoverzekering als geheel te begrijpen. Senioren die al een tijdje rijden, hebben dit niveau van hand vasthouden misschien niet nodig, maar we stellen het op prijs als bedrijven zich inspannen om klanten te informeren die minder ervaren zijn.

Nationaal - Beste op gebruik gebaseerde verzekering


Beste op gebruik gebaseerde verzekering
landelijk

landelijk

Pros
Op gebruik gebaseerde verzekeringsoptie
Aftrekbare add-on verdwijnen
Cons
Gemiddelde klantenservice score

Waarom we ervoor kozen

Op gebruik gebaseerde verzekeringsoptie

Net als Progressive heeft Nationwide verzekeringspolisopties die uw tarief aanpassen op basis van uw rijgewoonten. Het SmartRide-programma is vergelijkbaar met Progressive's Snapshot, maar in tegenstelling tot Snapshot is het in alle staten beschikbaar en zal het de tarieven van uw autoverzekeringen niet verhogen als u op basis van de verzamelde rijgegevens wordt beschouwd als een riskante bestuurder (het programma geeft u ofwel korting of verandert uw tarief helemaal niet).

Nationwide heeft eerder dit jaar ook een "pay-per-mile" SmartMiles-programma uitgerold dat uw tarief zal veranderen op basis van hoeveel u rijdt. Dit is voordelig voor mensen die hun auto niet vaak gebruiken omdat ze vanuit huis werken of wonen in een gebied dat bewandelbaar is of robuuste opties voor openbaar vervoer heeft. Voorlopig is het alleen beschikbaar in Colorado, Illinois, Indiana, Washington en het District of Columbia, hoewel het programma zal worden uitgerold naar andere staten.

Landelijke SmartMiles
Landelijke SmartRide
Progressive Snapshot
Best voor
Onregelmatige stuurprogramma's
Veilige stuurprogramma's
Veilige stuurprogramma's
Staten beschikbaar
4 (Colorado, Illinois, Indiana, Washington) en Washington, DC *
46 en Washington, DC (niet beschikbaar in Alaska, Hawaii, Louisiana en Massachusetts)
45 (niet beschikbaar in Alaska, Californië, Hawaii, North Carolina en New York) **
Kenmerken
Pay-per-mile: betaal een basistarief + een variabel tarief dat maandelijks verandert op basis van gereden miles
Road trip-uitzondering: alleen de eerste 250 mijl telt op één dag
Gebaseerd op rijgewoonten: download de app of installeer het apparaat om het rijgedrag bij te houden, wekelijks gepersonaliseerde feedback en geschatte korting te bekijken en vervolgens de laatste korting vast te leggen nadat het programma is afgelopen. Korting toegepast bij beleidsvernieuwing.
Gebaseerd op rijgewoonten: download de app of installeer het apparaat om het rijgedrag bij te houden, wekelijks gepersonaliseerde feedback en geschatte korting te bekijken en vervolgens de laatste korting vast te leggen nadat het programma is afgelopen. Korting toegepast bij beleidsvernieuwing.
Programma lengte
Maand tot maand
4-6 maanden
6 maanden
Geschatte korting
• Nvt (op basis van gereden mijlen per maand)
• Veilig rijden korting: tot 10% na eerste verlenging
• Aanmelden korting: 10%
• Korting bij verlenging: tot 40%
• De snelheid neemt niet toe als rijgewoonten riskant worden geacht
• Gemiddelde inschrijfkorting: $ 26
• Gemiddelde jaarlijkse korting: $ 145
• De snelheid kan toenemen, afhankelijk van uw rijgedrag
Drijffactoren beoordeeld
Mijl gereden
Kilometerstand, hard remmen, snelle acceleratie, 's nachts rijden
Gereden kilometers, versnelling en remgebruik, telefoongebruik tijdens het rijden

* Landelijke plannen om het programma binnenkort uit te rollen naar andere staten.
** Dekking verschilt per staat.

Aftrekbare add-on verdwijnen

Landelijk beloont u dat u ongevalvrij bent. Via de add-on Vanishing Deductible-dekking kunt u $ 100 credits verdienen voor elk ongevalvrij jaar (tot vijf jaar). Deze credits, die een maximum van $ 500 bereiken, worden toegepast op uw eigen risico in geval van een ongeval. Als u bijvoorbeeld een aftrekbaar bedrag van $ 500 heeft en uw tegoed van Vanishing aftrekbaar is $ 400, hoeft u slechts $ 100 te betalen voor reparaties. En als u uw Vanishing-aftrekbaar moet gebruiken, wordt het eigen risico opnieuw ingesteld op $ 100 in plaats van $ 0.

Punten om te overwegen

Gemiddelde klantenservice score

Landelijk werd door JD Power als "ongeveer gemiddeld" beschouwd en de score lag net onder het sectorgemiddelde. Dit betekent dat uw kilometerstand waarschijnlijk zal variëren in termen van schadetevredenheid. Het is de moeite waard om een ​​offerte van Nationwide te verzamelen, samen met offertes van vele andere autoverzekeringsmaatschappijen, maar houd er rekening mee dat de service die u ontvangt sterk afhankelijk kan zijn van uw toegewezen agent.

Veelgestelde vragen over autoverzekeringen met hoog risico

Wat maakt iemand een risicovolle drijfveer?

De term 'hoog risico' is amorf, maar over het algemeen is deze categorie van toepassing op mensen die door verzekeringsmaatschappijen vaker een auto-ongeluk krijgen of eerder achterlopen op verzekeringsbetalingen. Helaas omvat dit vaak factoren buiten uw controle, zoals leeftijd en locatie. “Tiener- en jonge bestuurders worden als riskant beschouwd, ongeacht hun rijgeschiedenis. Soms kun je zelfs in een bepaalde buurt wonen als je in een bepaalde buurt woont ', zegt Tony Arevalo, een verzekeringsagent bij CarInsurance.net .

"Risicovolle" stuurprogramma's omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Bestuurders in hun tienerjaren en 20s
 • Oudere bestuurders
 • Nieuwe stuurprogramma's
 • Chauffeurs met een slechte kredietgeschiedenis
 • Eigenaren van exotische of krachtige voertuigen
 • Bestuurders met een vervallen of onregelmatige verzekeringsgeschiedenis
 • Bestuurders met kaartjes, auto-ongelukken bij een fout of ernstige schendingen van het verkeer (zoals een DUI of DWI )
 • Bestuurders die te veel verzekeringsclaims hebben ingediend

Hoeveel autoverzekering moet ik hebben?

U moet minimaal de dekking hebben die door uw staat wordt vereist . We raden in het algemeen aan om aansprakelijk te zijn voor lichamelijk letsel en materiële schade, samen met uitgebreide, botsingen, medische betalingen, bescherming tegen persoonlijk letsel en onverzekerde / onderverzekerde dekking voor automobilisten.

"Hoe meer dekking je hebt, hoe beter je bent", zegt Daniel Walker, eigenaar van het FCI-agentschap voor autoverzekeringen en schrijver voor AutoInsurance.org . “Kortom, koop zoveel als je kunt betalen. In een situatie als deze is het waarschijnlijk duur, maar boetes of zelfs rechtszaken kunnen vaak duurder zijn. "

Voor meer informatie kunt u onze gids voor het kopen van autoverzekeringen raadplegen .

Hoe herstel ik mijn rijrecord?

Hoewel sommige factoren buiten uw controle liggen (u kunt bijvoorbeeld niet plotseling ouder of jonger worden), zijn er dingen die u kunt doen om als veiliger en betrouwbaarder te worden beschouwd in de ogen van uw verzekeringsmaatschappij.

U kunt bijvoorbeeld:

 • Volg een veiligheidscursus voor chauffeurs
 • Zorg altijd voor een autoverzekering en laat deze nooit vervallen
 • Verbeter uw kredietgeschiedenis
 • Krijg goede cijfers als student
 • Rij minder
 • Dien minder verzekeringsclaims in
 • Vraag om korting of winkel rond als uw overtredingen verlopen
 • Rijd een veiligere auto

Wat is een SR-22 en waarom heb ik deze nodig?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een SR-22 geen autoverzekering. Het is een document dat is ingediend bij uw staat DMV dat bewijst dat u de minimaal vereiste autoverzekering van uw staat hebt. Een SR-22 wordt meestal opgelegd door de staat of de rechtbank als u een ernstige rij-overtreding hebt, uw rijbewijs heeft geschorst of ingetrokken of een ander strafbaar feit hebt begaan. Het formulier moet worden ingediend door uw verzekeringsmaatschappij als het verplicht is, dus u moet uw bedrijf vragen om u te helpen. Niet alle verzekeringsmaatschappijen hebben echter risicovolle drijfveren, dus niet elk bedrijf zal de SR-22 voor u indienen.

Hoewel een SR-22 meestal niet veel kost (variërend van $ 15 tot $ 25, afhankelijk van waar u woont), kunt u uw premies zien stijgen, zegt Lev Barinskiy, verzekeringsagent en CEO van SmartFinancial.com . Dit komt door bewegende schendingen in uw dossier en niet noodzakelijk door het indienen van een SR-22. "Het goede nieuws over de SR-22 is dat je hem slechts twee tot vijf jaar nodig hebt", zegt Barinskiy. “Dat gezegd hebbende, je kunt niet aan dat lot ontsnappen door in die tijd niet te rijden. Zodra je weer achter het stuur zit en een verzekering koopt, ben je weer op de klok. '

Kan ik zonder verzekering gaan?

Nee. Rijden zonder verzekering is illegaal in bijna elke staat, dus u moet zich houden aan de minimale autoverzekeringsvereisten van uw staat. Als u een autoverzekering wordt geweigerd, moet u mogelijk een risicoverzekering krijgen. Dit plaatst u met een autoverzekeringsmaatschappij in een risicopool met andere risicovolle bestuurders - degenen die anders niet verzekerd zouden zijn. Met een toegewezen risicoverzekering koopt u het minimale bedrag dat door uw staat wordt vereist, maar het is veel duurder dan een normale autoverzekering. Het wordt meestal als een laatste redmiddel beschouwd. Als u vindt dat u een risicoverzekering nodig hebt, moet elke autoverzekeringsagent u kunnen helpen om een ​​polis af te sluiten.

Onze andere autoverzekeringsbeoordelingen

Autoverzekeringen zijn complexe zaken en u wilt alles weten over uw verzekeraar. Gelukkig doen we dit al een tijdje. Bekijk onze diepgaande beoordelingen van autoverzekeringen hieronder voor meer informatie over individuele verzekeraars.

De beste autoverzekeringsmaatschappijen per staat

Elke staat biedt een unieke set verzekeraars, en er zijn tal van omstandigheden die van invloed zijn op de polissen en dekking die voor u beschikbaar zijn. We hebben de beste autoverzekeringsopties in elke staat beoordeeld met een methode die vergelijkbaar is met die voor deze beoordeling bij landelijke providers.

Misschien vind je dit ook leuk