Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste magnetrons

We spraken met ingenieurs en magnetronexperts, maar ontdekten dat de interne constructie van alle magnetrons bijna hetzelfde is. De beste worden gescheiden door hun kleinere details, zoals een hoog wattage en eenvoudig te gebruiken functies. We hebben er zelf negen getest en twee gevonden die door consumenten goed worden beoordeeld, betrouwbaar >

De 2 beste magnetrons

De beste magnetrons: samengevat

Scherpe Carrousel
Breville Quick Touch
Het beste
Voor de meeste keukens
Hightech upgrade
Prijs
$ 80
$ 250
Af hebben
Roestvrij staal
Roestvrij staal
Wattage
1.000 watt
1.100 Watt
Sensor
Capaciteit
1.1 kubieke voet
1,2 kubieke voet
Dimensies
14,9 x 20,3 x 12 inch
18 x 20,5 x 12,5 inch
Vermogen niveaus
11
10

Scherpe Carrousel

Het beste
Hightech upgrade

Breville
Een futuristische, indrukwekkende verscheidenheid aan eenvoudig te navigeren functies.
Pros
Futuristische technologie
Nauwkeurig, aanpasbaar koken
Aangenaam in gebruik
Cons
Leercurve
Prijzig

Waarom we ervoor kozen

Futuristische technologie

Doorgaans geldt dat hoe meer wijzerplaten en opties een magnetron heeft, hoe ingewikkelder het is om te gebruiken. Maar niet zo met de Breville. Het heeft een groot en intuïtief LCD-scherm dat al uw opties tegelijkertijd weergeeft.

Programmeren voelde aan als bladeren door een smartphone-app, wat betekent dat we niet hoefden te wachten tot woorden >

Is Breville de magnetron van de toekomst? We hopen het.

Er is geen toetsenbord en je moet aan een knop draaien om iets meer dan 30 seconden te programmeren. Na enige kennismaking ontdekten we dat deze verschillen programmeren eenvoudig maakten. We negeerden presets en extra toetsen niet zoals we allemaal doen met onze gewone magnetrons, maar we konden juist specificeren wat we wilden doen - zonder de gebruikershandleiding te raadplegen.

Nauwkeurig, aanpasbaar koken

De nauwkeurigheid en aanpasbaarheid van de Breville waren ongeëvenaard tijdens het testen. Omdat microgolfwarmte van buiten naar binnen geleidt, krijg je meestal rubberachtige randen als je het vermogen niet verlaagt om de warmte verder in te laten sijpelen. Maar als de Breville iets begint over te koken, kunt u het vermogensniveau en de tijdregelaars tijdens het koken gebruiken en de warmte laten binnendringen.

De Breville maakt het ook eenvoudig om aan te passen op basis van de grootte, het gewicht en de aard van het voedsel dat u kookt. Er is zelfs een opwarmoptie voor pizza. Als alternatief kunt u het aan de sensor van de Breville overlaten om vocht en temperatuur te detecteren en nauwkeurig opnieuw te verwarmen. Toen we dit probeerden bij het testen van drankjes en bij onze eigen lunches, was het verrassend nauwkeurig.

Aangenaam in gebruik

Afgezien van de prestaties is het gebruik van deze magnetron gewoon heel leuk. De knoppen en wijzerplaten hebben een bevredigende heldere klik, vergelijkbaar met het ponsen van letters op een typemachine. De Breville biedt ook wat extra gemak met een toegewezen geluidsniveauknop voor één druk op de incognitomodus en een knop met het label "A Bit More" die 20 seconden aan de kooktijd toevoegt.

Breville-Controls-for-Microwave

De kooktijd en het vermogen aanpassen - zelfs tijdens de middelste kooktijd - is net zo eenvoudig als het draaien van een draaiknop.

Punten om te overwegen

Leercurve

Dit is een geweldige magnetron voor krachtige gebruikers die volledige controle willen over hun kookproces - mensen die vaak gefrustreerd zijn door te gare restjes of constant hun vinger uitsteken om te controleren op koude plekken. We vonden het niet erg om wat extra tijd te besteden aan het leren kennen van de functies en extra's die we op prijs stelden, maar het zou te veel kunnen zijn voor de gemiddelde gebruiker die op zoek is naar een vertrouwd ontwerp.

Prijzig

De Quick Touch is een beetje duur voor $ 250. Amazon-beoordelingen waarschuwen ook dat de woorden die op de knoppen zijn gedrukt na jaren van gebruik kunnen slijten ... maar we vonden de implicatie dat deze magnetron >

Gids voor magnetrons

Hoe u de juiste magnetron voor u kunt vinden

Blijf niet stilstaan ​​bij wat erin zit

Je zult niet veel variatie vinden in hoe een magnetron dingen opwarmt. Hun ingewanden zijn allemaal in principe hetzelfde.

"Zestig miljoen van de 80 miljoen magnetrons die jaarlijks worden geproduceerd, worden vervaardigd door slechts twee bedrijven (Midea en Galanz) ... in Shunde, China. Het grootste verschil tussen merken is dus puur cosmetisch."

Denk aan je ruimte

Grootte en uiterlijk spelen een rol bij uw beslissing om elk apparaat te kopen. We gaven de voorkeur aan magnetrons met capaciteiten die net boven een kubieke voet zweefden. Als je weet dat de gerechten die je gebruikt om restjes op te slaan meer ruimte nodig hebben, houd daar dan rekening mee. Houd voor het uiterlijk rekening met de afwerking en het 'uiterlijk' van alle apparaten die zich al in uw keuken bevinden.

Verwacht ten minste $ 100 uit te geven

De meeste magnetrons onder de $ 50 voldeden niet aan onze 800-watt-eis, wat betekent dat ze niet krachtig genoeg zijn om uw voedsel snel te verwarmen. Als u op zoek bent naar een echte budgetoptie, zult u de prestaties aanzienlijk opofferen.

Magnetron Veelgestelde vragen

Wat zijn magnetrons?

Microgolven zijn een soort elektromagnetische straling, zoals radiogolven met een vergelijkbare frequentie als die van mobiele telefoons. Microgolven kunnen energie leveren aan materie en de meeste keukenmicrogolven gebruiken hiervoor watermoleculen. Microgolven kunnen ook worden gebruikt voor radar en communicatie.

Hoe werkt een magnetron?

Volgens de FDA worden microgolven in de oven geproduceerd door een elektronenbuis die een magnetron wordt genoemd. Die golven kaatsen dan rond binnen van de reflecterende oppervlakken van de oven. Microgolfstraling is gewoon microgolven die ervoor zorgen dat watermoleculen trillen. Die vibrerende moleculen, niet de microgolven zelf, produceren de warmte die voedsel kookt.

Is eten in de magnetron slecht voor u?

De FDA verzekert dat : “De microgolfenergie wordt veranderd in warmte wanneer het wordt opgenomen door voedsel, en maakt voedsel niet 'radioactief' of 'besmet'… Magnetron koken vermindert de voedingswaarde van voedingsmiddelen niet meer dan conventioneel koken. Voedsel dat in een magnetron wordt gekookt, kan zelfs meer vitamines en mineralen bevatten, omdat magnetrons sneller kunnen koken en zonder afval toe te voegen. ”

Waarom koken sommige voedingsmiddelen gelijkmatig in de magnetron, terwijl anderen dat niet doen?

Van een van onze experts:

“Het is het voedsel dat de gelijkheid beïnvloedt. Vooral in diepvriesproducten ... ijs is zeer transparant voor magnetrons. Wanneer het begint te smelten, zal het als een gek beginnen te verwarmen, terwijl de rest niet zo snel opwarmt. "

- Bob Schiffmann
Voorzitter van het International Microwave Power Institute

Dus hoe zorg ik ervoor dat mijn eten gelijkmatiger in de magnetron kookt?

Magnetrons werken door de energie in watermoleculen te verhogen, dus voedsel met meer water erin (broccoli) zal veel sneller opwarmen. Als het watergehalte lager is, wilt u een lager vermogen gebruiken om ongelijkmatig koken te voorkomen. Door het verspreiden van dichte voedingsmiddelen en magnetronmaaltijden in afzonderlijke delen kan een gelijkmatigere maaltijd worden bereikt.

Waar kan ik mijn magnetron nog meer voor gebruiken, naast het opwarmen van voedsel?

Een paar andere, onverwachte uitdagingen die magnetrons kunnen overwinnen:

  • Perziken schillen: Plaats een perzik in een kom die geschikt is voor de magnetron en dek af met warm water. Magnetron het gedurende ongeveer 1 minuut en laat het vervolgens 5-10 minuten staan. Giet af en schil.
  • Herkristalliseren van honing: leg de honingpot bloot (als het glas is) en verwarm gedurende 30 sec-1 min op 50% vermogen.
  • Een avocado laten rijpen: Leg de onrijpe avocado op een papieren handdoek en prik de huid een paar keer in en ontdooi vervolgens gedurende 2 minuten. Draai de avocado om en herhaal dit 30-60 seconden.

Hoe kunt u bepalen of kookgerei geschikt is voor de magnetron?

De meeste fabrikanten hebben een symbool met golvende lijnen of tekst die aangeeft dat het kookgerei magnetronbestendig is. Als u echter wilt testen of een niet-gemarkeerd item magnetronbestendig is, kunt u een eenvoudige test gebruiken: vul een kopje water en plaats het kopje naast het betreffende gerecht, en zet vervolgens een minuut op magnetron hoog. Controleer vervolgens of het water in de beker was verwarmd en of het betreffende gerecht koel bleef. Zo ja, dan is het gerecht magnetronbestendig. Maar als het gerecht samen met de kop water wordt opgewarmd, mag het gerecht niet in de magnetron worden gebruikt, omdat het mogelijk voldoende kan opwarmen om brandwonden te veroorzaken .

Is het veilig om een ​​magnetron te laten werken als er geen voedsel in zit?

Nee. De elektrische componenten waaruit de magnetron bestaat, kunnen het apparaat beschadigen als het niet goed wordt geabsorbeerd. Voedsel absorbeert de energie wanneer de magnetron in werking is, maar als u de magnetron gebruikt zonder voedsel erin, kan de magnetron kapot gaan of brand veroorzaken.

Misschien vind je dit ook leuk