De beste droge shampoo

De beste droge shampoo komt rechtstreeks in je wortels en absorbeert olie schoon zonder kalkresten achter te laten. We interviewden twee wetenschappers, een productontwikkelaar, een chemicus en drie kappers om erachter te komen welke ingrediënten een droge shampoo veilig en effectief maakten. Na het testen van de 36 meest geliefde droge shampoos op meerdere haarkleuren en soorten, hebben we degene gevonden die je zullen verleiden om een ​​wasbeurt over te slaan, maar je haar niet >

De 2 beste droge shampoo

De beste droge shampoo: samengevat

Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo
Cake de Rush Brush Dry Shampoo
Beste spuitbus
Beste poeder
Prijs
$ 22
$ 15
Grootte
4 Oz
0.28 oz
Geur
Schoon
Vanille, gekarameliseerde suiker, vleugje citroen
Applicatie type
Aërosol
Poeder
Zachte ingrediënten

Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo

Beste spuitbus

Levend bewijs
De vereenvoudigde oplossing voor mooi, gezond uitziend haar.
Pros
Zachte ingrediënten
Lichaam en volume voor minder gedoe
Betrouwbaar
Cons
Duurder dan concurrenten

Waarom we ervoor kozen

Zachte ingrediënten

Er zijn veel geweldige droge shampoos in de spuitbus. Maar liefst negen van de 13 aerosol die we hebben getest, hebben perfecte testresultaten voor het haargevoel van onze testers, waardoor ze lokken kregen die schoner aanvoelden en er vers gewassen uitzagen, geen zeepsop nodig. Als de race zo dichtbij is, kunnen we kieskeurig zijn. . Enter: Living Proof's perfecte haardroge shampoo . Het is niet alleen een van de twee aerosolproducten die we hebben getest met water, wat helpt de uitdrogende effecten van de gedenatureerde alcohol in zijn formule te compenseren, het bevat ook een extra verzorgende ingrediënt (cetrimoniumchloride).

Lichaam en volume voor minder gedoe

Wat Living Proof echt overdreef, was de eenvoudige toepassing. Living Proof gaat door als een doorzichtige verf: in een gelijkmatige, schone en uniform brede strook. En het verliest niet geleidelijk stoom wanneer u stopt met het uitoefenen van druk op het mondstuk: het is 100 procent spray of 0 procent spray met deze, zonder het risico om te weinig in het ene gebied aan te brengen en niet genoeg in het andere.

Living Proof is ook een van de weinige aerosolproducten die we hebben getest en waarvoor geen borstel nodig is voor gelijkmatige toepassing, dus krullen die kroezen bij zelfs de vermelding van het woord 'haarborstel' zullen niet worden gestoord. Gewoon masseren en met je vingers aan de wortels schudden doet het werk (in tegenstelling tot wrijven in de aerosolmousse van Ouai, die leek op het werken met vingernagels over een schoolbord). Zelfs voordat ze hun haar een licht tintje gaven, zeiden testers met zowel donker als licht haar dat er geen enkel residu zichtbaar was.

Living-Proof-for-Dry-Shampoo

Betrouwbaar

Wij zijn niet de enigen die van Living Proof houden. Alleen al op Ulta kreeg het gemiddeld 4,6 van de vijf sterren van 1.009 recensenten; op Amazon verdient het gemiddeld 4,0 van de vijf sterren uit 410 beoordelingen. Met zo'n glimmende reputatie is het geen verrassing dat het als eerste over de finish kwam.

Punten om te overwegen

Duurder dan concurrenten

Living Proof kost $ 20 voor vier ons, terwijl andere populaire producten zoals Batiste $ 6 kosten voor bijna zeven ons. De prijs van Living Proof is vrij standaard voor droge shampoos van salonkwaliteit, maar dat neemt niet weg dat u veel goedkopere producten kunt kopen bij uw plaatselijke drogisterij. Kwaliteit en voorkeur zijn echter ook be>Batiste heeft misschien niet het beste track record met veilige ingrediënten, dus hoewel vier gram Living Proof misschien niet zo >

Cake Beauty Dry Shampoo Powder

Beste poeder

Taart
Een poeder zonder sporen dat niet hoeft te worden uitgeborsteld, in de enige poederverpakking die het gebruik gemakkelijk maakt.
Pros
blendable
Gemakkelijke applicatie
Transparante bedrijfspraktijken
Cons
Kleine hoeveelheid product per pakket

Waarom we ervoor kozen

blendable

Als het vinden van de beste aerosol de laatste aflevering van American Idol was , was het vinden van het beste poeder de eerste ronde van audities. stands out for its blendability for every hair type. In een veld van stoffige resten en herverpakte babypoeder onderscheidt de Rush Brush zich door zijn mengbaarheid voor elk haartype.

Poeders laten vooral dikke, roosachtige resten achter (ahem, Verb) die testers dwongen om onmiddellijk onder de douche te springen - precies het tegenovergestelde van wat een droge shampoo zou moeten doen. Cake blonk uit vanwege het aanbieden van een natuurlijk ogend volume, een schoner aanvoelende hoofdhuid en haar dat er fris gewassen uitzag. De lichtbruine tint van het "medium" dat we hebben getest, past naadloos in de hoofdhuid van testers met zwart haar en blond haar (dat gezegd hebbende, het komt ook in "licht" en "donker").

Gemakkelijke applicatie

De kwast van de Cake is bevestigd aan een poederopslag, waardoor een gelijkmatige verspreiding net zo eenvoudig is als het gebruik van een lijmstift. Het was zelfs het enige poeder dat concurreerde met de hoge scores van aerosols tijdens het testen. Over het algemeen beoordeelden testers producten op basis van kwasten als handiger dan elke andere poederverpakking. Door simpelweg het poeder en de borstel samen te voegen in een enkele compacte tool, sneed The Rush Brush ver terug op de rotzooi-factor. En net groter dan een tube mascara, maakt de grootte van de Rush Brush het een natuurlijke pasvorm voor portemonnees en handbagage.

Transparante bedrijfspraktijken

Cake beweert dat haar kernprincipes draaien om een ​​eerlijk bedrijf dat onschadelijke producten produceert. Het bedrijf neemt niet deel aan dierproeven en het koopt ook niet bij bedrijven die dat ook doen. Met 100 procent veganistische producten zegt Cake nee tegen sulfaten, parabenen, ftalaten en talk, waardoor de Rush Brush naar onze mening vrij schuldvrij is.

Punten om te overwegen

Kleine hoeveelheid product per pakket

De Rush Brush is misschien onze handigste manier om poeder aan te brengen, maar het kleine formaat kan ook een nadeel zijn. Het wordt geleverd met iets meer dan een kwart ounce product per verpakking, wat betekent dat het snel opraakt voor frequente droge shampooers. Dat gezegd hebbende, zelfs in zijn compacte verpakking, gaat het poeder >

Gids voor droge shampoo

Hoe u de juiste droge shampoo voor u vindt

Zoek naar bekende merken

Onze experts hebben ons overtuigd dat hoe groter het merk, hoe veiliger het product. Dit komt omdat grotere bedrijven meestal meer tijd en middelen hebben om producten grondig te testen voordat ze in de schappen komen, en er staat meer op het spel als ze een slordig product maken of de gezondheid van de consument in gevaar brengen. Toegegeven, we kunnen niet voor elk groot bedrijf daar spreken - lees gewoon dit stuk uit de New York Times .

Bepaal wat be>

Droge shampoos zijn er in twee hoofdvormen: poeders en spuitbussen. Ze komen ook in veganistische formules, verschillende geuren, kleuren en verpakkingen. Even be>

Aërosol Poeder
Eenvoudig nauwkeurig en gelijkmatig aan te brengen Kost meer werk om nauwkeurig en gelijkmatig toe te passen
Weinig tot geen rommel op handen, toonbank of shirt na het aanbrengen Meer product belandt op handen, toonbank of shirt na het aanbrengen
De neiging om sterkere geuren te zijn De neiging om meer subtiele geuren te zijn
Product raakt sneller op Weinig product verloren in de lucht, gaat veel >
Hardere ingrediënten Zachtere ingrediënten

Maak gebruik van monsters

Onze experts concludeerden dat je alleen kunt weten wat het beste werkt voor je haar door het zelf te proberen. Als u problemen ondervindt bij het beslissen, raden we u aan de minimaten te kopen om ze te testen. We raden aan een van de volgende droge shampoos uit te proberen om te zien welke voor jouw specifieke haartype, geurfavorieten en ranglijstvoorkeuren werkt. Onze favorieten (verder dan alleen onze top 2 keuzes):

Ong. Prijs
Allure Best of Beauty Winnaar?
Salon merk?
Type
Leuk weetje
Drybar Detox Droge Shampoo
$ 23
Ja
Ja
Aërosol
Gebruikt rijstpoeders voor olie-absorptie; ook verkrijgbaar als droge conditioner
Klorane zachte droge shampoo
$ 20
Ja
Ja
Aërosol
Vegan; Favoriet van Karl Lagerfeld
Amika Perk Up Dry Shampoo
$ 22
Nee
Ja
Aërosol
Vegan; verkoelt hoofdhuid
Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo
$ 22
Ja
Ja
Aërosol
Gebruikt een gepatenteerd gezond haarmolecuul (OFPMA); wreedheid-vrij
Evo Water Killer Droge Shampoo **
$ 29
Nee
Ja
Aërosol
Gebruik als een droge shampoo OF stylingproduct - het is 2 voor 1
Duif Droge Shampoo
$ 6
Nee
Nee
Aërosol

Zo betaalbaar - vind Dove-producten in bijna elke landelijke apotheek.
Batiste Droge Shampoo
$ 8
Nee
Nee
Aërosol
Beschikbaar in een breed scala aan geuren; wereldwijde populariteit; Business Insider noemde het "Best Cult Classic"
** Cake de Rush Brush Dry Shampoo **
$ 15
Nee
Nee
Poeder
Vegan; Komt in tinten die bij je haarkleur passen

* Prijzen kunnen variëren op basis van winkel
** Onze favoriete milieuvriendelijke keuzes

Zorg ervoor dat je de geur lekker vindt

In online beoordelingen is de geur van droge shampoos een van de meest besproken onderwerpen. Als degene die je koopt een geur heeft, moet je er genoeg van houden om er de hele dag mee rond te lopen. Maar we kunnen je niet vertellen wat de "beste" geur is die er is - sommige mensen houden van roos, anderen houden van die citrusachtige Lemon Pledge-vibe. Hier is hoe we de geuren van enkele van onze favoriete droge shampoos van testen rangschikken:

Poederdroge shampoos zijn meestal veel minder geurend dan aerosols.

Veelgestelde vragen over Dry Shampoo

Hoe gebruik ik droge shampoo?

Over het algemeen omvatten instructies voor droge shampoo: aanbrengen op wortels, in de hoofdhuid masseren, haar uitborstelen, stylen zoals gewoonlijk. Meer specifiek moet u de aanwijzingen lezen voor het type droge shampoo dat u kiest. Spuitbussen kunnen sproeien vanaf een afstand (6-12 inch) of direct sproeien naar wortels in kortere nabijheid omvatten. Poeders en droge mousse-shampoos moeten mogelijk het product in uw handpalm hanteren voordat het via uw lokken wordt verdeeld.

Hoe effectief is droge shampoo?

Zoveel als we wilden waren er stapels onderzoek naar de effectiviteit van droge shampoo-ingrediënten, de experts waarmee we spraken, maakten duidelijk dat er niet of nauwelijks wordt gedaan. Dr. Trefor Evans, de directeur van Research bij Textile Research Institute (TRI) Princeton, is al bijna 25 jaar actief in de haarverzorgingsbranche en vertelde ons: "Ze zijn in zekere zin een beetje een nicheproduct, en tot op heden hebben niet veel aandacht getrokken in de wereld van haaronderzoek. "

Hoe vaak kun je droge shampoo gebruiken?

Het is meestal het beste om het gebruik van droge shampoo meer te vermijden dan wordt aanbevolen. Onze experts pleiten namens traditionele shampoo en wassen je haar regelmatig, in plaats van droge shampoo een directe vervanging te laten worden. Dr. Evans ging zelfs zo ver dat hij zei dat "de 'No Poo'-beweging eigenlijk een hoop poep is." Hij vertelde ons dat hoewel droge shampoo olie opzuigt, het niet veel zal doen om de polymeren af ​​te breken die stylingproducten achterlaten.

Dat gezegd hebbende, wil je geen droge shampoo dagelijks gebruiken. Te veel droge shampoo, vooral die met klei of zetmeelpoeder, kan de poriën van je hoofdhuid verstoppen en irritatie veroorzaken. Op dezelfde manier dat je je make-up van gisteren niet op je ongewassen gezicht zou leggen, wordt het aanbevolen om dagen>

Zijn er bijwerkingen van droge shampoo?

Je hebt misschien het horrorverhaal gelezen dat in 2016 overal op schoonheidswebsites stond, waarin een meisje een foto deelde van het haarverlies dat ze had toegeschreven aan het gebruik van droge shampoo. We horen over die verhalen omdat ze zeldzaam zijn, maar het is een goed idee om flesinstructies te volgen over hoe vaak je droge shampoo moet gebruiken - gebruik het als een incidentele aanvulling op het wassen van je haar, in plaats van als vervanging.

Misschien vind je dit ook leuk