Philip Palermo Lead Senior Editor - For the Home Door Philip Palermo Hoofdredacteur - For the Home

Philip leidt de sectie Voor de startpagina en begeleidt thuisbeveiliging en smart home-inhoud. Zijn teksten en foto's zijn gepubliceerd op Engadget en verschillende lokale kranten in Washington.

De beste vlooienbehandelingen voor honden

De beste vlooienbehandeling voor honden moet effectief, handig en veilig genoeg zijn om rond kinderen en andere huisdieren te gebruiken. Om onze topkeuzes te vinden , hebben we drie dierenartsen en een entomoloog geraadpleegd, de actieve ingrediënten onderzocht en vervolgens zelf de beste spot-on en orale medicijnen onderzocht. Uiteindelijk is de juiste keuze voor u een kwestie van de behoeften van uw hond en persoonlijk gemak.

De 3 beste preventieve vlooienbehandelingen voor honden

De 3 beste snelwerkende vlooienbehandelingen voor honden

Het beste vlooienmiddel voor honden: samengevat

Best voor
Vanaf
Begint binnen vlooien te doden
Voorkomt ongedierte gedurende een maand
Frontline Plus
Maandelijkse behandeling met snelle verlichting
$ 33

4 uur
PetArmor Plus
Goedkope maandelijkse behandeling
$ 19
12 uren
Sentry Fiproguard Plus
Maandelijkse behandeling runner-up
$ 27
12 uren
Bayer Advantus Soft Chews
Te kauwen snelwerkende behandeling
$ 25
1 uur
PetArmor Fast Caps
Snelwerkende behandeling in pilvorm
$ 13
30 minuten
Sentry Capguard
Snelwerkende behandeling tweede
$ 22
30 minuten

De beste preventieve vlooienbehandelingen voor honden

Onze eerste drie picks gebruiken een een-twee-slag om bestaande vlooien te doden en toekomstige plagen te voorkomen. Dit zijn spot-onbehandelingen: kleine pakjes vloeibare medicatie die je in de nek van je hond dept (waar ze het niet kunnen aflikken). Alle drie gebruiken actieve ingrediënten fipronil om huidige vlooien uit te roeien, en (s) -methopreen om toekomstige generaties te voorkomen. Het is bewezen dat deze combinatie binnen zeven dagen 100 procent van de vlooien doodt.

Deze medicijnen worden aanbevolen voor honden die vaak worden blootgesteld aan vlooien of teken en die proactieve bescherming nodig hebben naast verlichting van een huidige besmetting.

Frontline Plus

Best voor
Maandelijkse behandeling met snelle verlichting

Frontline Plus
Frontline Plus doodt bestaande vlooien snel en beschermt in de toekomst tegen herhaalde vlooien, teken en luizen. Het is ook eenvoudiger te beheren dan onze andere topkeuzes, hoewel een beetje duurder
Pros
Snelste verlichting voor preventieve behandeling
Geen rommel applicatie
Cons
Over het algemeen duurder
smellier

Waarom we ervoor kozen

Snelste verlichting voor preventieve behandeling

uses the same active ingredients as PetArmor and Sentry, it should get to work a little faster. Hoewel Frontline Plus dezelfde actieve ingrediënten gebruikt als PetArmor en Sentry, zou het iets sneller moeten werken. Frontline Plus stelt dat het vlooien binnen vier uur begint te doden en 100 procent van het ongedierte binnen 12 uitroeit. De andere twee doen er 12 uur over om zelfs vlooien te doden. Als u een maandelijkse behandeling nodig heeft en uw huisdier snel van een huidige plaag wilt bevrijden, is Frontline uw beste keuze.

Geen rommel applicatie

Praktijktesten zorgde voor de plaats van Frontline als onze favoriete maandelijkse vlooienbehandeling. We hebben met name geleerd dat Frontline een superieure applicator gebruikt in vergelijking met PetArmor en Sentry. Om te openen, trekt u de beschermende afdichting eraf en klikt u de >

Punten om te overwegen

Over het algemeen duurder

Het grootste nadeel van Frontline is dat het over het algemeen duurder is dan onze andere twee keuzes. Vooral voor grote honden (meer dan 44 pond) is Frontline bijna twee keer de prijs van PetArmor. Het is ook een kleine prijs voor honden van minder dan 44 pond, die een paar dollar boven onze andere picks rinkelen. or Sentry Fiproguard Plus for a monthly treatment. De prijsdaling is misschien de moeite waard voor snelwerkende vlooienverlichting en een betere toepassing - maar als je een beperkt budget hebt, heb je misschien liever PetArmor Plus of Sentry Fiproguard Plus voor een maandelijkse behandeling.

smellier

Hoewel de meeste spot-ons een chemische geur hebben (het zijn tenslotte chemische stoffen), was Frontline een ergere boosdoener dan sommigen. Het heeft een duidelijk ruwe geur in vergelijking met PetArmor en Sentry's spot-on behandelingen. We raden aan deze te vermijden als u (of uw hond) een overgevoelige neus heeft.

PetArmor Plus

Best voor
Goedkope maandelijkse behandeling

PetArmor Plus
PetArmor Plus is een beetje >
Pros
Goedkoper voor grote honden
Mild-ruikende
Cons
> Messier applicatie

Waarom we ervoor kozen

Goedkoper voor grote honden

uses fipronil to kill existing fleas and (s)-methoprene to prevent them from coming back. Net als Frontline, gebruikt PetArmor Plus fipronil om bestaande vlooien en (s) -methopreen te doden om te voorkomen dat ze terugkomen. De twee behandelingen zien er zelfs bijna identiek uit, geleverd in verpakkingen van drie toepassingen, voor drie verschillende hondmaten. PetArmor is echter meestal goedkoper dan de concurrentie - bijna de helft van de kosten van Frontline voor honden van meer dan 44 pond. Het nadeel: het is een beetje >

Mild-ruikende

PetArmor Plus heeft ook een zachtere geur dan Frontline. Het is bijna citrusachtig, in plaats van de scherpe chemische geur die we bij andere spot-on-behandelingen hebben opgemerkt. Het is een klein detail, maar het zal de behandeling van uw pup een beetje aangenamer maken voor beide partijen.

Punten om te overwegen

>

is reaction time: PetArmor takes up to 12 hours just to start killing fleas, while Frontline should have the problem eradicated in the same time frame. Het be>Frontline Plus is de reactietijd: PetArmor heeft tot 12 uur nodig om vlooien te doden, terwijl Frontline het probleem in dezelfde tijd moet hebben opgelost. Dat gezegd hebbende, beide medicijnen zijn even effectief in het beschermen van uw hond tegen vlooien en teken gedurende de maand. Als uw hond geen onmiddellijke jeukverlichting nodig heeft, zou de >

Messier applicatie

We hielden niet van de PetArmor Plus-applicator. Het moet worden opengesneden en heeft de neiging om medicijnen uit te lekken wanneer u dit doet. Je moet extra voorzichtig zijn met het spoelen van de schaar en het wassen van je handen tijdens deze behandeling om ervoor te zorgen dat chemicaliën niet terechtkomen waar ze niet zouden moeten zijn.

Sentry Fiproguard Plus

Best voor
Maandelijkse behandeling runner-up

Sentry Fiproguard Plus
Sentry Fiproguard Plus is min of meer hetzelfde product als PetArmor Plus in termen van werkzaamheid en snelheid, maar niet zo goedkoop - zoek het in de uitverkoop
Pros
Kan goedkoper zijn
Mild-ruikende
Cons
> Messier applicatie

Waarom we ervoor kozen

Kan goedkoper zijn

treatment is cheaper than Frontline Plus for dogs under 44 pounds, and the same price for dogs over 44 pounds. De Fiproguard Plus- behandeling van Sentry is goedkoper dan Frontline Plus voor honden van minder dan 44 pond en dezelfde prijs voor honden van meer dan 44 pond. Het is over het algemeen niet zo betaalbaar als PetArmor Plus. Dat gezegd hebbende, het heeft dezelfde actieve ingrediënten en is even effectief - dus als je het in de uitverkoop ziet of voor een lagere prijs dan PetArmor, zou je je goed moeten voelen om de sprong te wagen.

Mild-ruikende

We ontdekten dat Sentry Fiproguard een milde, onschadelijke geur had. Het is minder openlijk chemisch dan Frontline en sommige van de andere spot-ons die we hebben getest. Dit is een andere goede keuze (samen met PetArmor) voor eigenaren van huisdieren met gevoelige neuzen.

Punten om te overwegen

>

Sentry's medicatie neemt 12 uur in beslag om vlooien uit te schakelen, net als PetArmor Plus. Dit zal geen probleem zijn als u puur op zoek bent naar maandelijkse, preventieve behandeling en geen onmiddellijke verlichting van een huidige vlooienplaag. — which gets to work in just four hours. Als uw pup snelle actie nodig heeft, samen met maandelijkse bescherming, probeer dan Frontline Plus - die binnen slechts vier uur aan het werk gaat.

Messier applicatie

Sentry Fiproguard heeft ook dezelfde lekgevoelige applicator als PetArmor Plus. Dat betekent dat u speciale voorzichtigheid moet gebruiken bij het hanteren, om ervoor te zorgen dat geen van de medicijnen op een potentieel schadelijke plaats terechtkomt (zoals uw mond of ogen).

De beste snelwerkende vlooienbehandelingen voor honden

Onze volgende drie keuzes zijn voor honden die snelwerkende verlichting nodig hebben van een vervelende vlooienplaag. Deze orale medicijnen werken onmiddellijk - met behulp van actieve ingrediënten imidacloprid of nitenpyram om tot 96 procent van de vlooien binnen het uur te doden.

Houd rekening met het volgende: effecten duren maximaal 24 uur. Als uw pup ook een preventieve behandeling nodig heeft, volgt u na een paar dagen een van onze beste spot-onbehandelingen. Combineer nooit medicijnen tegen vlooien zonder eerst met uw dierenarts te praten .

Bayer Advantus Orale vlooienbehandeling Zachte kauwproducten voor honden

Best voor
Te kauwen snelwerkende behandeling

Bayer Advantus Soft Chews
Bayer Advantus Soft Chews zou het vlooienprobleem van uw hond binnen ongeveer een uur moeten uitroeien, plus: ze zien eruit en ruiken naar hondensnoepjes, dus u hoeft geen dwang te doen
Pros
Krachtige vlooienverdelger
Eenvoudig te beheren
Cons
Een beetje duurder

Waarom we ervoor kozen

Krachtige vlooienverdelger

use imidacloprid to eradicate your dog's flea problem. Bayer Advantus Soft Chews gebruikt imidacloprid om het vlooienprobleem van uw hond uit te roeien. Dit insecticide werkt snel - verspreidt zich door de bloedstroom van de hond en doodt tot 96 procent van de vlooien binnen het uur.

Eenvoudig te beheren

Het beste deel van Bayers zachte kauwsnacks: ze zien eruit, ruiken (en smaken waarschijnlijk) als gewone hondensnoepjes. Het is de enige vlooienmedicatie op onze lijst die uw pup daadwerkelijk zal genieten. Dit stootte Bayers behandeling boven PetArmor FastCaps en Sentry Capguard in onze ranglijst; beide komen in een traditionele pilvorm die je je hond moet laten misleiden door te slikken.

Punten om te overwegen

Een beetje duurder

Het zachte kauwregime is vaak duurder dan andere snelwerkende vlooienmiddelen. ($13) for dogs over 25 pounds. Dit geldt met name voor grote honden: Bayer kauwt ($ 26) kost twee keer zoveel als PetArmor Fast Caps ($ 13) voor honden van meer dan 25 pond. , although PetArmor is still cheapest at $20. Als je hond minder dan 25 pond weegt, kost Bayer soft chews je $ 25 - dezelfde prijs als Sentry Capguard , hoewel PetArmor nog steeds het goedkoopst is op $ 20.

PetArmor FastCaps

Best voor
Snelwerkende behandeling in pilvorm

PetArmor FastCaps
PetArmor FastCaps zijn nog krachtiger dan Bayer Chews en doden vlooien in slechts 30 minuten, maar komen in een pil die u uw pup moet laten misleiden door te slikken
Pros
Onmiddellijke vlooienverlichting
Goedkoper voor grote honden
Cons
Moeilijker te beheren

Waarom we ervoor kozen

Onmiddellijke vlooienverlichting

use nitenpyram to treat flea infestations. PetArmor Fast Caps gebruiken nitenpyram om vlooieninfestaties te behandelen. Dit is een van de snelst werkende insecticiden op de markt en zou binnen 30 minuten vlooien moeten doden. De enige andere behandeling op onze lijst met hetzelfde actieve ingrediënt is Sentry Capguard - een van beide is een uitstekende keuze om uw huisdier vrijwel onmiddellijk te genezen van jeukende plagen.

Goedkoper voor grote honden

Als je een grote hond hebt (denk aan 25 pond en meer), zijn PetArmor FastCaps waarschijnlijk de goedkoopste manier om het tegen vlooien te behandelen. U kunt zes FastCaps krijgen voor ongeveer de helft van de prijs van andere medicijnen voor snelle verlichting. PetArmor is meestal ook goedkoper voor kleine honden, maar het verschil is niet zo groot - ongeveer $ 5 minder dan de volgende goedkoopste optie.

Punten om te overwegen

Moeilijker te beheren

Het nadeel van PetArmor's FastCaps is dat ze in de vorm van een hele slikpil komen - en iedereen die zijn hond eerder heeft moeten behandelen, weet hoe terughoudend zij zijn met het nemen van medicijnen. Je moet extra moeite doen om de FastCaps in het voer van je pup te verbergen. , which mimic a dog treat and are a lot easier to administer. Als je een sluwe hond hebt die weet hoe je met de oude trucs moet werken, kun je beter af zijn met Bayer Soft Chews , die een traktatie van een hond nabootsen en veel gemakkelijker te beheren zijn.

Sentry Capguard

Best voor
Snelwerkende behandeling Runner-Up

Sentry Capguard
Sentry Capguard-tablets werken net als PetArmor FastCaps, maar zijn niet zo goedkoop, dus zoek ze in de uitverkoop
Pros
Onmiddellijke vlooienverlichting
Misschien een goedkope optie
Cons
Moeilijker te beheren

Waarom we ervoor kozen

Onmiddellijke vlooienverlichting

uses nitenpyram to fight fleas — a powerful insecticide that you can expect to take effect in as little as 30 minutes. Sentry Capguard gebruikt nitenpyram om vlooien te bestrijden - een krachtig insecticide waarvan u kunt verwachten dat het binnen 30 minuten in werking treedt. Dat is een snellere responstijd dan onze andere topkeuzes (behalve PetArmor FastCaps, die hetzelfde actieve ingrediënt gebruiken). Deze tabletten zijn een gegarandeerde manier om uw hond zich beter en sneller te laten voelen.

Misschien een goedkope optie

Sentry Capguards zijn niet zo betaalbaar als PetArmor FastCaps, met prijzen vanaf $ 22 voor 6 behandelingen, terwijl PetArmor begint op slechts $ 13. Toch zijn de behandelingspakketten van Sentry voor zowel grote als kleine honden een paar dollar goedkoper dan de zachte kauwproducten van Bayer. Ze bevatten ook dezelfde actieve ingrediënten als PetArmor-tabletten - dus als u Sentry-capguards in de uitverkoop tegenkomt, moet u ze zeker pakken.

Punten om te overwegen

Moeilijker te beheren

Net als de PetArmor FastCaps worden Sentry Capguards geleverd in een kleine, harde pil, ongeveer de grootte van een aspirine. Ze zijn ultrasnelle acteren - maar de vangst is dat je een onwillige hond moet krijgen om ze door te slikken. We raden aan de tabletten te verbergen in hun voedsel of een lepel pindakaas. instead for a treatment your dog will willingly take. Als het nog steeds niet lukt, probeer Bayer Soft Chews in plaats daarvan voor een behandeling die uw hond bereidwillig zal ondergaan.

Gids voor vlooienbehandelingen voor honden

Hoe u de juiste vlooienbehandeling voor uw hond kunt vinden

Kies tussen preventieve en snelwerkende behandeling

De twee soorten vlooien die we hebben beoordeeld, hebben duidelijk verschillende voordelen. Vloeibare spot-on-behandelingen (zoals onze eerste drie picks) bevatten vlooien- en tekenremmende chemicaliën die uw hond tot een maand tegen ongedierte beschermen. Ze zijn een geweldige keuze voor huishoudens die herhaalde vlooien hebben gehad, of honden die veel tijd doorbrengen in het bos en worden blootgesteld aan teken.

Dat gezegd hebbende, kan het tot 12 uur duren voordat spot-on behandelingen beginnen om vlooien te doden - dus als je pup een acute besmetting heeft en onmiddellijke verlichting nodig heeft, zijn ze niet de beste keuze.

Voor snelwerkende uitroeiing, probeer in plaats daarvan een oraal vlooienmiddel (zoals onze laatste drie keuzes); deze kunnen binnen het uur tot 96 procent van de vlooien doden. Houd er rekening mee dat deze effecten slechts een dag duren. Als uw hond nog steeds bescherming nodig heeft tegen vlooien, teken en luizen, moet u na een paar dagen een preventieve medicatie volgen. Gebruik nooit twee verschillende soorten medicijnen tegelijkertijd zonder eerst uw dierenarts te raadplegen.

Selecteer de juiste dosering voor uw pup

Honden van verschillende grootte hebben verschillende doses medicatie nodig. De meeste vlooienbehandelingen zijn er in twee varianten: voor honden 4-22 pond en 23+ pond. Spot-on behandelingen bieden over het algemeen drie verschillende doses: voor honden 5-22 pond, 23-44 pond en 44+ pond. Zorg ervoor dat u het vakje aanvinkt voordat u koopt en zorg ervoor dat u de juiste dosis krijgt voor het gewicht van uw pup.

Denk aan je andere huisdieren

Al onze topkeuzes gebruiken actieve ingrediënten die veilig zijn voor mensen en andere huisdieren; we hebben ervoor gezorgd. Als u andere vlooienmedicijnen overweegt, wilt u er echter zeker van zijn dat ze geen gevaren voor uw huishouden opleveren. In het bijzonder raden we aan om op zoek te gaan naar het ingrediënt pyrethrin - een natuurlijk afgeleid insecticide dat veilig is voor honden en mensen, maar dat bij katten epileptische aanvallen kan veroorzaken.

Voor andere aanbevelingen en veiligheidswaarschuwingen kunt u zich wenden tot deze bronnen van de Humane Society , het Environmental Protection Agency en het Agency for Toxic Substances and Disease Registry .

Veelgestelde vragen over hondenvlooien

Wat zijn de verschillende soorten vlooienbehandelingen voor honden?

Er zijn een paar soorten vlooienbehandelingen voor honden. We hebben vastgehouden aan spot-on behandelingen en orale medicijnen, omdat ze gemakkelijk te kopen en gemakkelijk te beheren zijn. Benieuwd wat er nog meer beschikbaar is?

  • Vlooienbanden bevatten insecticiden die vlooien afstoten of opnemen in de vetlaag van honden om vlooien te doden. Degene die we het laatst hebben gevonden, varieert van zes tot 12 weken. We hebben uiteindelijk geen vlooienbanden beoordeeld, omdat ze allemaal ten minste een van de potentieel schadelijke insecticiden bevatten die we hebben vermeden.
  • Vlooienshampoos doden volwassen vlooien snel, en duren meestal slechts 24 uur, zoals orale medicijnen. Deze gebruiken krachtige insecticiden en zijn over het algemeen alleen nodig voor een ernstige besmetting. (Ze zijn ook veel slordiger in gebruik dan een spot-on of orale behandeling).
  • Vlo sprays blijven hangen in de oliën op de huid van een hond. Ze werken veel als spot-ons, maar zijn meer verdund en moeten zo vaak als eenmaal per week over het hele lichaam worden aangebracht. Dit is veel minder handig dan spot-on behandeling, die meestal slechts eenmaal per maand moet worden toegepast voor dezelfde voordelen.

Hoe werkt vlooienbehandeling?

Vlooienbehandelingen gebruiken insecticiden (ook bekend als pesticiden) om de vlooien te doden die een thuis hebben gemaakt voor uw huisdier. Dit klinkt misschien eng, maar alle insecticiden die in vlooienmedicatie worden gebruikt, moeten door de Environmental Protection Agency zijn goedgekeurd voordat ze in de schappen worden gelegd. Dat betekent dat ze veilig zijn voor gebruik op huisdieren en rond mensen.

Naast insecticiden die volwassen vlooien doden, gebruiken spot-on-behandelingen zoals Frontline Plus, PetArmor Plus en Sentry Fiproguard Plus zogeheten insectengroeiregulatoren (IGR's). Ralph Williams, PhD, een dierenarts en entomoloog in de volksgezondheid, legt uit: "IGR's zijn chemische stoffen die natuurlijke insectenhormonen nabootsen om te voorkomen dat ze eieren leggen." Ze voorkomen dat vlooien zich voortplanten zodat uw pup geen herhaling krijgt.

Werken natuurlijke vlooienbehandelingen?

Er zijn een handvol 'natuurlijke', op etherische olie gebaseerde vlooienbehandelingen op de markt die beweren vlooien te bestrijden zonder insecticiden te gebruiken. Ze zijn gemaakt met ingrediënten zoals kruidnagelolie, cederhoutolie en citroengrasolie. Geen van de dierenartsen waarmee we spraken, kon verifiëren dat deze producten daadwerkelijk vlooien doden, dus hebben we ze niet in deze beoordeling opgenomen. Al onze topkeuzes hebben gegarandeerd de vlooienplaag van uw huisdier binnen een week onder controle (maar meestal al binnen een dag).

Wat als mijn hond slecht reageert op het vlooienmedicijn?

Breng uw hond naar de dierenarts om veilig te zijn; als het na kantooruren is, ga dan naar een dierenziekenhuis. Het wordt aanbevolen om voor hulp contact op te nemen met een dierenarts, het noodnummer op het productpakket of de hulplijn voor huisdierengif op 800-213-6680.

Hoe krijgen honden vlooien?

Honden kunnen op verschillende manieren vlooien oplopen. Mensen kunnen volwassen vlooien, vlooienlarven, vlooienpoppen en vlooieneieren via hun kleding of schoenen in de ruimte van de hond brengen. Andere huisdieren kunnen ook vlooien binnenshuis brengen. Vlooien kunnen liften met knaagdieren die een weg naar binnen vinden, of honden kunnen vlooien oplopen terwijl ze bij de dierenarts zijn. Zorg ervoor dat u effectieve en routinematige preventieve maatregelen implementeert om de kans op vlooien door uw hond te minimaliseren.

Is het veilig om een ​​vlooienbehandeling op mijn hond te gebruiken als mijn hond al een ander (niet-vlooien) medicijn gebruikt?

Raadpleeg uw dierenarts voordat u een vlooienbehandeling gebruikt, over mogelijke interacties met andere medicijnen die uw hond gebruikt.

Hoe oud moet mijn hond zijn om vlooienbehandelingen te gebruiken?

De meeste honden moeten minimaal 8 weken oud zijn om te profiteren van vlooienbehandelingen.

Beschermen vlooienbehandelingen tegen ander ongedierte?

De meeste vlooienbehandelingen beschermen ook tegen teken en luizen. Al onze topkeuzes doden teken naast vlooien.

Meer beoordelingen voor je pup

Het bezitten van een hond gaat niet alleen over vlooien, teken en pillen verbergen in brokken kaas. Maar het helpt om dat spul uit de weg te ruimen, zodat je kunt genieten van de leuke delen. (Bekijk hier onze gids over vlooien- en tekenseizoen!) We hebben enkele van de be>

Misschien vind je dit ook leuk