Joe Supan Staff Writer Door Joe Supan Staff Writer

De beste broodroosterovens

Of je nu van plan bent een hele kip te braden of gewoon een stuk pizza van gisteravond wilt opwarmen, de beste broodroosteroven moet voedsel kunnen bereiden zoals jij dat wilt, zonder al te veel tijd of energie te kosten. We hebben koekjes gebakken, geroosterd brood, verse pizza gemaakt en restjes opgewarmd in 11 van de beste modellen op de markt. We vonden drie uitstekende broodroosterovens voor verschillende budgetten en kookbehoeften.

De 3 beste broodroosterovens

Breville Mini Smart Oven

Best voor
De meeste keukens

Een intuïtieve oven die consequent de verwachtingen overtreft.
Pros
Consistente resultaten
Makkelijk te gebruiken
Stijlvol en compact
Cons
Kleine capaciteit

Waarom we ervoor kozen

Consistente resultaten

De Breville heeft hetzelfde vermogen van 1800 watt als broodroosterovens die $ 100 meer kosten. Voordat we begonnen met testen, waren we sceptisch over de "Element IQ" -verwarming van de Breville, maar het is niet alleen marketing: de Breville levert verbluffende resultaten door zijn verwarmingselementen te richten op de door u gekozen voorinstellingen.

De acht aangepaste instellingen omvatten "Koekjes", "Toast" en "Pizza". We wisten niet zeker hoe goed deze presets zouden werken, maar de resultaten spraken voor zich: de Mini Smart Oven maakte chocoladekoekjes met knapperige randen en een kleverig interieur , en het produceerde de beste partij toast van elk model dat we hebben getest.

Makkelijk te gebruiken

Door al onze tests was de Breville het meest plezierig om te gebruiken. U zult niet constant worden gedwongen om de handleiding te raadplegen of te twijfelen wat u doet. Het begeleidt u bij elke stap om u te helpen de beste resultaten te krijgen. Als je de toastinstelling kiest, vraagt ​​de Breville je om een ​​schaduw te kiezen uit een zevenpuntsschaal en vervolgens hoeveel plakjes je maakt. Het vertelt je ook wanneer het voorverwarmt en wanneer het klaar is - een klein gemak, maar essentieel voor degenen die veel bakken.

Met de bedieningsknop van de Breville konden we gemakkelijk beginnen met koken.

Stijlvol en compact

Met een slanke roestvrijstalen afwerking en een minimalistisch bedieningspaneel is de Breville elegant om naar te kijken. Het enige dat de Breville Mini onderscheidt van duurdere broodroosterovens is de grootte - het is een beetje kleiner dan de meeste andere modellen in zijn prijsklasse. Maar als u niet op zoek bent naar een middelpunt in de keuken, zult u waarderen hoe weinig ruimte het op het aanrecht inneemt.

Punten om te overwegen

Kleine capaciteit

In tegenstelling tot onze upgrade-pick, de Cuisinart, zou het moeilijk zijn om uw conventionele oven te vervangen door zoiets kleins. We waardeerden eigenlijk hoe nauwsluitend de Breville op het aanrecht past - je hoeft je hele keuken niet anders te rangschikken om het te huisvesten - maar als je een hele kip in je broodrooster wilt roosteren, kun je beter kiezen voor iets ruimer.

Hamilton Beach Easy Reach Oven

Het beste op
een budget

Een eenvoudige machine die perfect is voor toast en etensresten.
Pros
Geweldig voor de basis
Zorgvuldig ontworpen
Grote capaciteit
Cons
Minder veelzijdig

Waarom we ervoor kozen

Geweldig voor de basis

De Easy Reach Oven is een stevige machine zonder franjes. Het heeft instellingen voor bakken, braden, roosteren en convectie bakken - meer kookmodi dan elke andere budgetoptie die we hebben bekeken. En het is ontworpen om de basis echt goed te doen. Het roosterde brood en verwarmde restjes beter dan andere broodroosters in zijn prijsklasse, waardoor de resultaten gelijkmatig en consistent waren.

Zorgvuldig ontworpen

Wat ons echt won, was het deurontwerp van de Easy Reach Oven. In tegenstelling tot elk ander model dat we hebben getest, heeft de Hamilton Beach een deur die oprolt in plaats van naar beneden te klappen. Het lijkt misschien een vrij triviaal detail, maar het maakt een enorm verschil in hoe vaak je moet opruimen.

Wanneer u het rek op de meeste broodroosterovens uittrekt, bevindt het zich recht boven de glazen deur. Dat betekent dat de meeste ovendeuren een opslagplaats worden voor kruimels en pizzakaas. Het Hamilton-strand bleef tijdens al onze tests intact. Het voelde ook veiliger: in plaats van boven een brandend stuk glas uit te reiken om je eten eruit te halen, blijft de deur veilig uit de weg.

Het unieke praktische deurontwerp van de oven heeft hem tot een favoriet gemaakt.

Grote capaciteit

Zodra we de Easy Reach Oven uit de doos haalden, voelde deze indrukwekkender dan andere budgetopties. Het was veruit de grootste van de groep die we hebben getest, met een interne capaciteit die meestal is gereserveerd voor modellen die twee keer zo duur zijn.

Punten om te overwegen

Minder veelzijdig

Niet alles kookt perfect in de Easy Reach. In onze toasttest waren de middelste stukken merkbaar donkerder dan de randen van de buitenste plakjes. Maar dat is in principe gewoon voor de cursus, zelfs met grotere broodroosterovens die meer dan $ 200 kosten. Als je vier of minder plakjes tegelijk gaat koken, is het voldoende.

Het is ook niet goed geschikt voor gerechten met >

Cuisinart Chef's Convectie Broodrooster Oven

Het beste
Upgrade

Het hele pakket; het kan gewoon uw conventionele oven vervangen.
Pros
Grote capaciteit
Consistente prestaties
Makkelijk te gebruiken
Doordachte extra's
Cons
Neemt tellerruimte in beslag

Waarom we ervoor kozen

Grote capaciteit

De ruime Cuisinart Chef's Convectie Toaster Oven kan alles doen wat een full-sized oven kan: een hele kip braden, een 13 "verse pizza koken (de beste pizza die we tijdens het testen hebben geproefd, voegen we misschien toe), en bak een verse partij koekjes Terwijl andere broodroosterovens alleen ruimte bieden voor vier tot zes sneetjes toast, slaagde de Cuisinart erin om er negen te plaatsen - dus er is genoeg ruimte voor meer ambitieuze maaltijden.

Consistente prestaties

Net als bij de Breville Mini Smart Oven hadden we niet veel te klagen over het koken van de Cuisinart. Toegegeven, elke sneetje toast was niet perfect gelijk, maar we zagen dat probleem met elke grotere broodroosteroven en het was nog steeds het beste van onze duurste laag. Consumentenrapporten kwamen tot dezelfde conclusie en verklaarden: "Er waren geen waarneembare fouten in de prestaties."

Makkelijk te gebruiken

Voor zoveel functionaliteit als de Cuisinart ons gaf, was het ook een van de gemakkelijkst te gebruiken. Er was een bedachtzaamheid in functies zoals de +30 tweede knop en het interieurlicht dat de andere modellen gewoon niet overeenkwamen. Het heeft 12 vooraf ingestelde kookmodi, meer dan de andere high-end modellen die we hebben getest. En hoewel meer niet noodzakelijkerwijs beter is, was het leuk om niet te veel na te hoeven denken om de instellingen precies goed te krijgen. Wat we ons ook konden voorstellen koken in een oven, de Cuisinart had een optie voor. Nog beter: het leidde ons er doorheen.

De kookvoorinstellingen van de Cuisinart passen automatisch tijd en temperatuur in. Moet u zich aanpassen? Draai aan de draaiknop om te kiezen tussen instellingen en draai ze omhoog of omlaag.

Doordachte extra's

Aanvullende, ongeëvenaarde details scheiden Cuisinart van de rest van de verpakking. Het wordt geleverd met een 13-inch pizzasteen, evenals afzonderlijke pannen voor het bakken en braden. Cuisinart biedt ook een beperkte garantie van drie jaar, terwijl anderen - inclusief de Breville - slechts één jaar geldig zijn.

Punten om te overwegen

Neemt tellerruimte in beslag

De afmetingen zijn ongeveer 21 "x 17" x 12 "- een noodzaak voor het accommoderen van zijn ruime interne capaciteit. Het komt allemaal neer op wat je uit een broodrooster wilt. De Cuisinart neemt een hoop ruimte in beslag op uw aanrecht, maar u hoeft uw oven misschien nooit meer in te schakelen.

Hoe u de juiste broodroosteroven voor u kunt vinden

Denk aan je keuken

Als het een handig hulpmiddel wordt (dat u daadwerkelijk gebruikt ), moet een broodrooster naadloos in uw leven passen. Be>

Besteed aandacht aan je kookgewoonten

Wat kook je het vaakst in je broodrooster? Het antwoord op die vraag zal bepalen hoeveel geld u kunt sparen. Als je weet dat je het nodig hebt om een ​​verse pizza met sprankelende kaas en knapperige korst te bereiden, moet je meer uitgeven dan iemand die alleen gouden toast en gelijkmatig gekookte restjes wil.

Bepaal een budget

Als u uw ruimte en kookgewoonten kent, kunt u erachter komen wat u moet uitgeven voor een broodroosteroven die aan uw behoeften voldoet. Elk van onze topkeuzes is de beste in zijn klasse voor zijn budgetniveau.

Veelgestelde vragen over broodrooster

Kan een broodrooster mij geld besparen?

Volgens een studie van Energy Star verbruiken broodroosterovens ongeveer de helft van de hoeveelheid energie als een conventionele elektrische oven bij het koken van kleine maaltijden. Dat kan tot $ 0,30 besparen voor elk uur dat u aan koken besteedt.

Wat kan ik koken in een broodrooster?

Van muffins tot spek, het nut van de broodroosteroven is breed. De website van Hamilton Beach zegt dat ze "geweldig zijn voor recepten voor kleine batches [die je] bakt, grilt of proost" - verder lijken de beperkingen per prijs te verschillen. De meest eenvoudige broodroosteroven kan toast en restjes verwerken. Hoe meer u betaalt, hoe groter de kans dat uw oven zwaardere taken zal volbrengen.

Wat kan ik niet koken in een broodrooster?

Gebruik op zijn minst geen Pyrex, glazen kookgerei of perkamentpapier in uw broodroosteroven. Vooral Pyrex waarschuwt hier expliciet voor. En glazen kookgerei loopt in het algemeen het risico van breuk of verbrijzeling door herhaalde blootstelling.

Wat betekent "convectie" eigenlijk?

Convectieverwarming werkt door hete lucht te verplaatsen om de temperatuur in een oven constant te houden. Dit kookt voedsel sneller, dus het wordt aanbevolen om de temperatuur met ongeveer 25 graden te verlagen en in te checken met ongeveer een kwart van de resterende tijd. Convectieverwarming kan ook voedsel uitdrogen, dus wees voorzichtig met desserts zoals cakes en souffles.

De beste broodroosterovens: samengevat

Breville Mini Smart Oven
Hamilton Beach Easy Reach Oven
Cuisinart Chef's Convectie Broodrooster Oven
Het beste voor de meeste keukens
Het beste op een begroting
Beste upgrade
$ 150
$ 60
$ 185
Wattage
1800 watt
1400 Watt
1800 watt
Voorinstellingen / kookfuncties
8
3
15
Interne capaciteit
4 sneetjes brood
6 sneetjes brood
9 sneetjes brood
Totale afmetingen
14,25 "x 16" x 8,5 "
9,5 "x 18,75" x 15,25 "
21 "x 17" x 11,5 "
Accessoires inbegrepen
10 "x10" kookrek
10 "x10" bakvorm
kruimellade
siliconen deurbuffer
Ovenrooster
grillpan
kruimellade
2 ovenrekken
13 "pizzasteen
9 "x13" bakvorm
grillpan
Garantie
Beperkte 1 jaar
Beperkte 1 jaar
Beperkte 3 jaar

Misschien vind je dit ook leuk