Adam Morgan Senior Finance Editor Door Adam Morgan Senior Finance Editor

grmajo.net's toonaangevende expert op het gebied van bankieren, beleggen, creditcards en popcultuur. Uitgelicht in de Los Angeles Times, Chicago Tribune, The AV Club, The Guardian en elders.

Robinhood Beoordeling

Robinhood heeft de afgelopen vijf jaar bijna in zijn eentje een revolutie teweeggebracht in online handelen in aandelen dankzij twee innovaties: commissie-vrije handel en een minimalistische mobiele app. Robinhood is in 2013 opgericht door twee Stanford-grads voordat het het volgende jaar voor het publiek werd geopend. Investeren heeft investeringen voor het grote publiek toegankelijker gemaakt door de twee grootste barrières weg te nemen - kosten en verwarring. Daarom hebben we Robinhood "beste voor beginners" genoemd in onze beoordeling van de beste online handelssites voor aandelen .

De claim

Met Robinhood kunt u volgens zijn website beleggen in aandelen, ETF's, opties en cryptocurrencies, "allemaal zonder commissie, rechtstreeks vanaf uw telefoon of desktop". "Intuïtief ontworpen voor zowel nieuwkomers als experts," voegt het eraan toe, "Robinhood geeft je een duidelijk beeld van de prestaties van je portfolio in de loop van de tijd, zodat je je posities kunt aanpassen en kunt leren door het te doen."

Is het waar?

Ja. Terwijl de meeste online brokers zoals TD Ameritrade en Fidelity nog steeds $ 5 tot $ 7 commissie in rekening brengen voor elke transactie, zijn de transacties van Robinhood inderdaad commissie-vrij. Evenzo hebben veel handelsplatforms een steile leercurve - weet jij hoe je een kandelaargrafiek moet lezen? - maar de mobiele app van Robinhood is gestroomlijnd en intuïtief. "Een zelfgestuurd handelsplatform zoals Robinhood kan de juiste persoon zijn", zegt Larry Sprung, CFP , oprichter en president van Mitlin Financial , een geregistreerd investeringsadvieskantoor (RIA) gevestigd in New York. “Niet iedereen heeft financieel advies nodig of wil het, en bepaalde beleggers kunnen het zelfs moeilijk vinden om een ​​adviseur te vinden die bij hen past. In dergelijke gevallen biedt [Robinhood] een kans om aan de slag te gaan en te investeren. Het platform kan ook een startpunt bieden voor mensen om meer te weten te komen over hun geld en waar beleggen om draait. ”

Productoverzicht

  • In bedrijf sinds: 2013
  • Prijs: $ 0 per transactie
  • Barron's waardering: N / A
  • Kiplinger-beoordeling: n.v.t.
  • Diensten: aandelen, ETF's, opties
  • Kosten: $ 50 uitgaande overdrachtskosten om aandelen naar een andere makelaar te verplaatsen
  • Voorwaarden: geen accountminima, geen inactiviteitskosten
  • Voordelen: gebruiksvriendelijke, commissie-vrije handel
  • Nadelen: beperkte middelen en handelsopties

Kenmerken

Robinhood Instant
Robinhood Gold
Robinhood Cash
Inschrijfkosten
$ 0
$ 5 / mo.
$ 0
Kenmerken
Marge-account
Directe stortingen tot $ 1.000
Verlengde uren handel
Marge-account
Professioneel onderzoek van Morningstar
Marktgegevens van niveau II van NASDAQ
Verlengde uren handel
Onmiddellijke stortingen?

Commissievrije transacties

Robinhood brengt geen enkele commissie in rekening voor transacties - niet voor aandelen, niet voor ETF's, niet voor opties en niet voor kopen of verkopen. Dat alleen al is een zeer dwingende reden om Robinhood te gebruiken in plaats van pay-per-trade online brokers, vooral voor beleggers met kleine saldi, waar vergoedingen al uw winst kunnen opeten. Vroeger was er een debat over de vraag of de transacties van Robinhood echt 'gratis' waren, want vóór 2018 verdiende Robinhood een kleine ( $ 0,00026 per dollar ) 'betaling voor de orderstroom' voor elke transactie, die vervolgens de prijs van elke transactie licht zou verhogen voorraad die u hebt gekocht. Maar vorig jaar lanceerde Robinhood een intern clearingsysteem dat de behoefte aan een tussenpersoonmakelaar wegnam, en het verdient nu geld via rente en Robinhood Gold, een betaald abonnement.

Gebruiksvriendelijk handelsplatform

De mobiele app en website van Robinhood zijn zonder meer de meest gebruiksvriendelijke - en leuke - die we ooit hebben getest op grmajo.net. De interface is strak, modern en minimalistisch, waardoor het meer op fantasiefootbal lijkt dan op het beheren van je portfolio. Maar experts zijn het niet eens of dat een goede zaak is. In een grmajo.net-verhaal over de 'gamification' van beleggingsapps zei Kendra Clarke, de vice-president van data science en productontwikkeling bij sparks honey , een adviesbureau voor cultuur en trends in New York: 'Wanneer je dat introduceert soort van plezier en gamify een app, creëer je een emotionele gehechtheid ... [maar het ontwerp] hoeft niet noodzakelijk een rechte lijn te trekken naar de zwaartekracht en het be>

Met andere woorden, als de Robinhood-app het echt leuk maakt om aandelen te kopen en verkopen, kunt u in de verleiding komen om te vaak of te impulsief te handelen - te vroeg 'rode' aandelen verkopen en toekomstige winsten mislopen, of 'groene' aandelen kopen dichtbij hun marktpiek. Maar zo>

Toegang tot Morningstar-onderzoek voor $ 5 per maand

Handelen met Robinhood is gratis, maar het biedt wel een optioneel betaald abonnement genaamd Robinhood Gold met een paar aantrekkelijke extra's voor $ 5 per maand: toegang tot toonaangevende Morningstar- ratings en rapporten over 1.700 individuele aandelen, level II marktgegevens over meer dan 3.000 NASDAQ-aandelen, grotere directe stortingen en margehandel. "Met de toevoeging van onderzoek aan haar aanbod, is Robinhood Gold nu veel logischer voor beginnende beleggers, die vaak de professionele analyse nodig hebben om te helpen bij het nemen van slimme beleggingsbeslissingen," zegt Jim Royal , een verslaggever over beleggen en vermogensbeheer bij Bankrate. "Een onderzoeksaanbod maakt Robinhood Gold waardevoller voor zijn klanten en tegen zeer lage kosten." Natuurlijk, als u met een laag volume handelt, kan $ 5 per maand ($ 60 per jaar) een behoorlijke hap uit uw winst nemen, dus deze optie is het meest geschikt voor grote handelaren.

Mogelijke nadelen

Geen obligaties, beleggingsfondsen of futures

Voor een echt evenwichtige, gediversifieerde portefeuille wenden veel beleggers zich tot obligaties en beleggingsfondsen, terwijl sommige geavanceerde handelaren graag speculeren met futures. Robinhood biedt die nog niet, maar u kunt ETF's verhandelen, waaronder een paar ETF's op de obligatiemarkt en index-ETF's. Als u direct in obligaties en beleggingsfondsen wilt beleggen, maar niet de standaard $ 5 tot $ 7 per transactie wilt betalen bij de meeste online brokers, raden we u ten zeerste aan Interactive Brokers ($ 0,005 per transactie), onze keuze 'Beste voor lage commissietarieven' in onze review van online handelssites voor aandelen .

Beperkte middelen zonder betaald abonnement

Zonder $ 5 per maand te betalen voor Robinhood Gold, biedt Robinhood niet veel onderzoek om u te helpen bij het evalueren van aandelen of ETF's. Je krijgt krachtigere tools door te handelen met Fidelity of TD Ameritrade, maar je betaalt ook $ 5 tot $ 7 per transactie, dus het hangt allemaal af van wat je wilt betalen en hoeveel onderzoek je wilt doen voordat u investeringsbeslissingen neemt. Robinhood biedt wel een paar handige handleidingen op haar website en mobiele app, maar ze zijn niet gedetailleerder dan wat je kunt vinden door je investeringsvragen online te googlen.

De competitie

Robin Hood Trouw TD Ameritrade E * TRADE
Onze review Onze review Onze review
Aandelen
✓ *
Bonds
ETF's
✓ * ✓ * ✓ *
opties
✓ *
Beleggingsfondsen
✓ * ✓ *
futures
Internationale
✓ *
Forex
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

* Biedt commissie- of transactievrije handel

Robinhood versus trouw

are essentially at opposite ends of a spectrum. Robinhood en Fidelity bevinden zich in wezen aan tegenovergestelde uiteinden van een spectrum. Fidelity Investments bestaat al sinds 1943 en de website en mobiele app vertonen tekenen van leeftijd. Als u zich echter $ 4,95 per transactie kunt veroorloven, biedt Fidelity de beste tools en middelen in de branche. Net als TD Ameritrade en Vanguard raden we Fidelity aan voor ervaren beleggers die met grote volumes handelen, terwijl Robinhood een veel toegankelijker toegangspunt is voor beginners.

Robinhood vs. TD Ameritrade

provides the most powerful. Terwijl Robinhood het eenvoudigste platform biedt, biedt TD Ameritrade het krachtigste. Maar er is een prijs voor die kracht: TD Ameritrade's $ 6,95 kosten per transactie behoren tot de hoogste in de industrie. Daarom hebben we Robinhood "beste voor beginners" en TD Ameritrade "beste platformontwerp" genoemd in onze beoordeling van de beste online handelssites voor aandelen . Als je net begint en je niet enorm veel geld investeert, is Robinhood nog steeds je beste keuze als beginner omdat het zo goedkoop is (dat wil zeggen, gratis) - tenzij je in obligaties, beleggingsfondsen of futures wilt handelen .

Robinhood versus E * TRADE

used to be the new kid on the block like Robinhood is now, challenging older brick-and-mortar brokers with its digital platform. E * TRADE was vroeger het nieuwe kind in de straat zoals Robinhood nu is en daagt oudere makelaars uit met zijn digitale platform. Maar vandaag lijken de diensten van E * TRADE veel meer op TD Ameritrade - inclusief de $ 6,95 kosten per transactie. E * TRADE biedt een volumekorting als u meer dan 30 transacties per kwartaal doet, waardoor het aantrekkelijk is voor zeer actieve handelaren. Maar als je een beginner bent, als je niet op zoek bent naar geavanceerde tools, of als je kosten wilt besparen, is Robinhood een aantrekkelijkere optie.

Robinhood FAQ

Is Robinhood veilig?

Robinhood wordt gereguleerd door de Securities and Exchange Commission (SEC) en haar rekeningen worden gedekt door de Securities Investor Protection Corporation (SIPC). Net als bij Fidelity of E * TRADE komt het primaire risico van Robinhood voort uit gebruikersfouten. Als u een beginnende handelaar bent, kan het gemakkelijk te gebruiken platform en de gladde interface van Robinhood u dwingen om aandelen te impulsief te kopen en verkopen. Wanneer u Robinhood gebruikt, zorg er dan voor dat u het rustig aan doet en u aan uw investeringsplan houdt om onnodig risico voor uw portefeuille te voorkomen.

Hoe verdient Robinhood geld?

Volgens de website van Robinhood verdient Robinhood geld via Robinhood Gold (een eersteklas service voor $ 5 per maand), rente van klantengeld en aandelen en kortingen van marketmakers en handelsplatforms. Hierdoor kan het bedrijf gratis baseline-accounts aanbieden.

Het komt neer op

Er zijn goede redenen waarom Robinhood snel een van de populairste investeringsplatforms in de VS werd - het is gratis, gemakkelijk te gebruiken en zelfs leuk. Als u geen commissie wilt betalen, is er geen betere handelsoptie. Aan de andere kant, als u toegang wilt tot geavanceerdere handelsfuncties of bronnen, overweeg dan een kosten per handel makelaar zoals TD Ameritrade, of probeer een Robinhood Gold-abonnement voor een maand of twee en zie het verschil.

Misschien vind je dit ook leuk