Adam Morgan Senior Finance Editor Door Adam Morgan Senior Finance Editor

grmajo.net's toonaangevende expert op het gebied van bankieren, beleggen, creditcards en popcultuur. Uitgelicht in de Los Angeles Times, Chicago Tribune, The AV Club, The Guardian en elders.

Allstate Homeowners Insurance Review

Allstate is de op een na grootste aanbieder van woningverzekeringen in het land, achter alleen State Farm. Beide bedrijven bieden concurrerende prijzen en kortingen, maar Allstate onderscheidt zich van State Farm op twee be>onze verzameling van de beste verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren . En zoals we in onze State Farm-review hebben opgemerkt, is Allstate een betere keuze als u aanpasbare opties of aanvullende dekking voor thuisbedrijven, waterschade en meer nodig hebt.

Ten slotte, terwijl sommige verzekeringsmaatschappijen zoals Geico en Progressive hun woonverzekeringen uitbesteden aan externe verzekeraars, verkoopt Allstate haar eigen polissen; uw ervaring met het bedrijf moet consistent zijn, ongeacht waar u woont. De klanttevredenheidsscores van Allstate zijn echter nog steeds bovengemiddeld - niet zo hoog als die van State Farm, Amica of USAA, dus als u prioriteit geeft aan eersteklas klantenservice, bent u misschien beter af bij een ander bedrijf.

De claim

Je kent waarschijnlijk de slogan van Allstate - "Je bent in goede handen" - dankzij de tv-commercials met Dennis Haysbert. Maar specifiek met een woningverzekering belooft Allstate meer te bieden dan alleen een polis: “Allstate woningverzekering is meer dan kwaliteitsdekking voor uw ruimte. Met toegang tot innovatieve tools, geldbesparende kortingen en een lokale agent, is het gemakkelijk om ervoor te zorgen dat u al uw bases dekt. ​​"

We vroegen ook aan Ben Tobias - een woordvoerder van Allstate op het hoofdkantoor in Northbrook, Illinois - wat de woningverzekering van Allstate onderscheidt van de concurrentie. "Door flexibele dekkingsopties aan te bieden, stelt [Allstate] klanten in staat hun beleid en prijs aan te passen aan hun behoeften," zegt hij. "Dit geeft nieuwe huiseigenaren meer controle over hun verzekering en maakt de bescherming van huiseigenaren beschikbaar voor meer mensen."

Is het waar?

Ja. Als het gaat om de verzekering van huiseigenaren, biedt Allstate veel meer dan alleen een polis. De educatieve middelen en ondersteuningsmogelijkheden zijn ongeëvenaard, of u nu voor het eerst een huis koopt, een claim indient of manieren onderzoekt om geld te besparen op uw premie . Het biedt ook meer geadverteerde kortingen dan State Farm, Progressive, Nationwide, Farmers en elke andere nationale provider behalve American Family. En misschien nog be>en meer .


Allstate

Productoverzicht

Best voor

Eerste kopers van huizen, huiseigenaren die een aanpasbare dekking nodig hebben

Niet voor

Huiseigenaren op zoek naar de best mogelijke klantenservice

Kenmerken

Prijs Verschilt
Sindsdien in bedrijf 1931
AM Beste financiële sterkte rating A +
Moody's financiële sterkte rating A3
S Wereldwijde financiële sterkte rating EEN-
Opvallende kenmerken Leermiddelen
Aanpasbare dekking
Tal van kortingen
Aftrekbare optie verdwijnen
Home-sharing dekking
Dekking van stacaravans

Overvloedige kortingen

Allstate adverteert meer kortingen dan de meeste thuisverzekeraars. Sommige zijn vrij standaard, zoals kortingen voor het bundelen van polissen (het combineren van uw opstalverzekering met uw autoverzekering), inschrijven voor autopay en het installeren van inbraakalarmen, rookmelders, brandblussers en sprinklersystemen. Maar anderen zijn uniek en relatief zeldzaam. De welkomst- en loyaliteitskorting bijvoorbeeld, klopt 10% korting op uw premie alleen voor het overschakelen naar Allstate (en wordt elk jaar vernieuwd wanneer u bij het bedrijf blijft). Bovendien bespaart u nog eens 10% als u zich ten minste zeven dagen voordat uw oude beleid verloopt, aanmeldt voor een nieuw beleid. Als u geen recente claims heeft ingediend, krijgt Allstate 20% extra korting op uw premie wanneer u overschakelt.

Aanpasbare dekking

In plaats van one-fits-all, biedt Allstate u veel keuzes als het gaat om de verzekering van huiseigenaren. Naast de standaard dingen zoals dekking van de woning, aansprakelijkheid en medische bescherming en persoonlijke eigendommen, biedt Allstate een reeks aanvullende opties, waaronder:

 • Persoonlijk paraplubeleid
 • Overstromingsverzekeringen
 • Dekking mobiel en gefabriceerd thuis
 • Water backup schade
 • Tuin en tuin
 • Groene verbetering vergoeding
 • Geplande persoonlijke eigendommen
 • Bedrijfseigendom
 • Bescherming tegen identiteitsdiefstal
 • Elektronische gegevensbescherming
 • Sportuitrusting en muziekinstrumenten

Plus, de unieke HostAdvantage®-dekking van Allstate is perfect voor huiseigenaren die hun woning deeltijds delen met huurders via diensten zoals Airbnb, waardoor u wordt beschermd in geval van diefstal of schade terwijl gasten in uw huis verblijven.

Geweldige middelen

De startpagina van Allstate's huisverzekering zit vol met educatieve informatie over alles, van brandschade tot vakantiehuizen, maar dat is nog maar het begin. Een innovatieve tool genaamd GoodHome biedt u "gepersonaliseerde verzekeringstips" door het samenvoegen van lokale schadegeschiedenissen, openbare registers en weerpatronen om de risico's te identificeren waarmee uw huis waarschijnlijk wordt geconfronteerd. U hoeft niet eens een Allstate-woningverzekering te kopen om deze te gebruiken: typ gewoon uw straatadres of het adres van een huis dat u wilt kopen.

Allstate biedt ook een thuisvoorraadtool genaamd Digital Locker via een mobiele app. Hiermee kunt u foto's van al uw bezittingen uploaden, veilig opslaan in de cloud en beheren via uw telefoon of computer. Een nauwkeurige thuisinventarisatie is de enige manier om ervoor te zorgen dat u volledig wordt vergoed voor materiële schade die onder uw polis valt. Weet echter dat de meeste verzekeringspolissen voor huiseigenaren niet alle systemen en apparaten van uw huis dekken; daarvoor heb je een thuisgarantie nodig .

Mogelijke nadelen

Iets lagere klanttevredenheidsscores dan State Farm en Amica

Elk jaar in oktober brengt JD Power een klanttevredenheidsonderzoek uit op basis van de beste aanbieders in het land 'door vijf factoren te onderzoeken: interactie; beleidsaanbiedingen; prijs; factureringsproces en beleidsinformatie; en claims. "Het goede nieuws is dat de klanttevredenheid met een opstalverzekering in 2018 een hoogtepunt bereikte, dankzij" een toename van het aantal klanten dat beleid bundelt en verbeteringen in digitale interactiekanalen. "Het slechte nieuws voor Allstate is dat het met een score van 822 onder de 825 van State Farm en de 861 van Amica staat. En hoewel het een "Zeer goed" rang heeft uit het consumentenonderzoek van Consumer Reports ', scoort het ook lager dan State Farm, Amica, Farmers, Travelers, Liberty Mutual, Nationwide, MetLife en The Hartford.

Wat betekent dat voor de gemiddelde klant? Het varieert, maar over het algemeen betekent een lagere klanttevredenheidsscore in de woningverzekering dat u minder snel tevreden zult zijn met hoe snel uw agent op vragen reageert, hoe snel uw claims worden vervuld en hoe gemakkelijk winkelen, kopen en claims zijn processen zijn. De scores van Allstate zijn niet slecht , maar u kunt een betere klantenservice-ervaring hebben met een van onze andere keuzes.

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Allstate
Staatsboerderij
Geico
Progressief
Onze review
Onze review
Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
A +
A ++
A ++
A +
JD Power 2018 US Home Insurance Study score
3/5
3/5
N / A
N / A
Consumer Reports lezer score
80/100
82/100
N / A
N / A
24/7 ondersteuning

Allstate vs. State Farm

De twee grootste thuisverzekeraars in de Verenigde Staten lijken in één oogopslag op elkaar, maar er zijn enkele opvallende verschillen. Hoewel beide bedrijven meer tools en middelen bieden dan de gemiddelde verzekeraar, onderscheidt Allstate zich in dat opzicht als marktleider. 's — Allstate's coverage options include some unique add-ons like yard and garden coverage and electronic data recovery, while State Farm only lists the basics . Maar het allerbe>State Farm - de dekkingsopties van Allstate omvatten enkele unieke add-ons zoals dekking van tuinen en tuinen en elektronisch gegevensherstel, terwijl State Farm alleen de basisbeginselen weergeeft . Toch, als u alleen de basis nodig heeft, kan State Farm een ​​betere prijs krijgen, afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden; daarom is het altijd een goed idee om offertes te krijgen van beide bedrijven (en een paar meer).

Allstate vs. Geico

outsources them to third-party underwriters. Allstate verkoopt zijn eigen woningverzekeringen, maar Geico besteedt deze uit aan externe verzekeraars. Zoals we hebben opgemerkt in onze Geico-verzekering , kunt u niet kiezen met welke verzekeraar Geico bij u past. Omdat alle betalingen en claims door de underwriter gaan, zal uw klantenservice meer variëren dan bij Allstate - de kwaliteit hangt af van de underwriter waarmee u bent gekoppeld. Geico biedt ook niet zoveel kortingen of leermiddelen als Allstate. Afhankelijk van uw omstandigheden kan Geico echter een lagere premie bieden voor hetzelfde bedrag en als u Geico gebruikt voor uw autoverzekering, kunt u geld besparen op beide premies door uw polissen te bundelen.

Allstate versus Progressive

outsources its homeowners insurance policies to third-party underwriters, which makes it hard to gauge what kind of customer experience to expect (neither company is rated by JD Power or Consumer Reports for homeowners insurance). Net als Geico besteedt Progressive zijn huiseigenarenverzekeringen uit aan externe verzekeraars, waardoor het moeilijk is om in te schatten wat voor soort klantervaring te verwachten is (geen van beide bedrijven wordt beoordeeld door JD Power of Consumer Reports voor verzekering van huiseigenaren). Uw ervaring met Progressive hangt af van met welke acceptatiepartner u overeenkomt. Dat gezegd hebbende, Progressive heeft de reputatie goedkoper te zijn dan Allstate; we raden u aan contact op te nemen met uw lokale agenten en offertes van beide bedrijven te vergelijken om te zien welke de beste service en de goedkoopste premies biedt.

Veelgestelde vragen over Allstate Homeowners Insurance

Wat dekt de verzekering voor huiseigenaren van Allstate?

Net als de meeste huiseigenaren, dekken de standaardpolissen van Allstate uw huis, gerelateerde structuren, aansprakelijkheid en medische betalingen als iemand gewond raakt aan uw eigendom en "verlies van gebruik" als uw huis onbewoonbaar wordt gemaakt. Maar Allstate biedt ook tal van aanvullende dekkingopties voor zaken als back-upschade door water, geplande persoonlijke eigendommen (getaxeerde items), bedrijfseigendommen, identiteitsdiefstal, sportuitrusting, vergoeding voor groene verbetering, tuin en tuin, elektronische gegevens en zelfs muziekinstrumenten .

Biedt Allstate een overstromingsverzekering?

Technisch gezien niet. Een overstromingsverzekering wordt niet opgenomen in uw standaard woningverzekering. Maar Allstate-agenten zijn gemachtigd om NFIP-beleid (National Flood Insurance Program) te verkopen, dus vraag ernaar om het aan uw dekking toe te voegen als u zich zorgen maakt over het risico op overstromingen in uw regio. Weet u niet zeker of u zich zorgen moet maken? Hier is een handige waterverzekeringsprimer .

Het komt neer op

Allstate opstalverzekering is een uitstekende keuze voor de meeste kopers van een woning en huiseigenaren die op zoek zijn naar gespecialiseerde dekking. Met het brede scala aan middelen, kortingen en aanpasbare dekkingsopties van Allstate zullen veel mensen onder druk staan ​​om een ​​beter alternatief te vinden bij het verzekeren van hun huizen. Enkele andere bedrijven zoals Amica en State Farm scoren echter een beetje hoger op klanttevredenheidsonderzoeken, en de prijs die u betaalt voor premies is uiterst afhankelijk van persoonlijke factoren, dus vergelijk offertes voordat u een beslissing neemt.


Allstate

Misschien vind je dit ook leuk