Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Alivia McAtee

Staff Writer

3 min. lezen

Veel huiseigenaren zijn maar al te bekend met de wet van Murphy: wat er mis kan gaan, gaat mis . Voor veel huiseigenaren, en vooral degenen die in het eerste jaar een nieuw huis bezitten, kan een huisgarantie u geld besparen wanneer dingen kapot gaan.

Als u zich afvraagt of u een thuisgarantie nodig hebt , hebben we goed nieuws. Uit een recent grmajo.net-onderzoek naar huisgaranties bleek dat de meeste mensen tevreden zijn met hun beleid.

Volgens de resultaten was 73% van de Amerikaanse volwassenen die een huisgarantie hebben gekocht en een claim hebben ingediend tevreden met de uitkomst en 36% was zeer tevreden. Bovendien zei 92% van de Amerikanen dat alle of de meeste claims die ze hadden ingediend, waren goedgekeurd.

Voor veel Amerikanen is een huis de grootste aankoop die ze ooit doen, dus het kan de moeite waard zijn om een ​​huisgarantie te overwegen om het te beschermen.

Uit de enquêteresultaten bleek echter dat de meeste mensen niet zoeken naar offertes bij het kopen van een beleid. Uit het onderzoek bleek dat 30% van de klanten met een thuisgarantie slechts één aanbieder beschouwde en 32% slechts twee.

Art Chartrand, uitvoerend directeur van de National Home Service Contract Association , denkt dat consumenten mislopen als ze niet in de buurt zijn.

“Consumenten moeten rondkijken - voor alles. Wij (net als in de National Home Service Contract Association) zijn er een groot voorstander van dat mensen worden opgeleid ”Chartrand zegt:“ Hoe beter opgeleid ze zijn, hoe beter we zijn ... we hebben een behoorlijk competitieve industrie, en het is een goede zaak. Je zou concurrerende offertes moeten krijgen. '

Aan het begin van de woninggarantie-industrie werden contracten aangekocht via makelaars in verband met de verkoop van een woning, zegt Chartrand. Dit was niet noodzakelijk een slechte zaak - agenten wisten over het algemeen wie de goede providers waren. Maar nu is het gemakkelijk om rond te shoppen. Onze gids voor de beste thuisgarantiebedrijven kan u op weg helpen.

Maar "winkel niet alleen op prijs", zegt Chartrand. "Prijs is een factor, maar ... je wilt ervoor zorgen dat deze mensen de ervaring en tevredenheid bieden ... op het moment dat je een claim hebt."

In sommige gevallen kan het moeilijk zijn om rond te shoppen omdat het huis dat u koopt wordt geleverd met een garantiebeleid voor thuis.

In dit geval is het nog steeds een goed idee om het beleid te lezen. Ray Carlisle, oprichter en president van de National Association of Real Estate Brokers Investment Division, zegt dat de verkopers de koper het verschil kunnen laten betalen voor een uitgebreider plan.

Over het algemeen leert ons onderzoek dat de meeste klanten met een thuisgarantie tevreden zijn met hun plan.

"Voordat je een huisgarantie koopt, is je grootste vraag waarschijnlijk of het echt de dingen dekt die het hoort," zegt Adam Morgan, Senior Finance Editor voor grmajo.net . "Deze enquête bevestigt dat de meeste mensen tevreden zijn met hun thuisgarantieplannen na het indienen van claims, wat je gerust moet stellen als je je zorgen maakt of een thuisgarantie de kosten waard is."

Voor makelaars en verkopers biedt een huisgarantie bij de verkoop van het onroerend goed echte waarde voor de koper. "Voor de verkopers die [het beleid] aanbieden, is het een goed marketinginstrument", zegt Carlisle. "Ik zie geen nadeel van het garantiebeleid voor thuisgebruik."

Studiemethode

grmajo.net heeft YouGov Plc opdracht gegeven om de enquête uit te voeren. Alle cijfers zijn, tenzij anders vermeld, afkomstig van YouGov Plc. De totale steekproefgrootte was 2.584 volwassenen. Veldwerk werd uitgevoerd 1-4 augustus. Het onderzoek is online uitgevoerd en voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. Het gebruikte een niet-waarschijnlijkheidsgebaseerde steekproef met behulp van beide quota vooraf tijdens het verzamelen en vervolgens een wegingsschema op de achterkant, ontworpen en bewezen om nationaal representatieve resultaten te bieden.

Wat is het volgende

Gidsen bronnen

Provider beoordelingen

gerelateerde artikelen

Studie: blanke Amerikanen zeggen vaker dat minderjarigen zeggen dat garantieclaims voor thuisgebruik zijn goedgekeurd

Heb ik een thuisgarantie nodig?

Nieuwe thuischecklist

15 eenvoudige stappen om het perfecte startershuis te kopen