Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

Autoverzekering Koopgids

Winkelen voor autoverzekeringen is een evenwichtsoefening. U zult een bedrijf willen vinden dat uitgebreide dekking, nuttige middelen en betrouwbare service belooft - en dat terwijl de premies laag blijven. We zijn hier om u te helpen die balans te vinden.

Met de input van zeven branche-experts hebben we een snelstartgids samengesteld om te winkelen voor het beste beleid. Ontdek welke dekking u moet zoeken, hoe u de dierenartsen kunt raadplegen en hoe u de kosten van uw jaarlijkse premie het beste kunt verlagen.

Rond shoppen: alles wat u moet weten

Auto-insurance-shopping-for-grmajo.net

Foto door rawpixel

Controleer uw berichtgeving

Wanneer moet ik mijn autoverzekering herzien of verlengen?

Het is het beste om uw autoverzekeringsopties opnieuw te evalueren telkens wanneer de polis wordt verlengd. Daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste omdat verzekeringen in de loop van de tijd moeten veranderen. Misschien heb je een tienerbestuurder toegevoegd of een naar de universiteit gestuurd; misschien bent u verhuisd naar een veiliger (of minder veilige) buurt; misschien hebt u uw auto aangepast en wilt u de upgrades beschermen. Elk aantal scenario's zou een nieuwe en betere autodekking kunnen rechtvaardigen.

Het is ook slim om periodiek uw autoverzekering te controleren omdat de prijzen niet statisch zijn. Uw premie kan worden beïnvloed door een verschuiving in de verzekering, nieuwe aangeboden kortingen, een wijziging in uw rijgedrag, enzovoort. Kortom: autoverzekeringen zijn geen 'set-it en' forget-it 'deal. Als u elk jaar de tijd neemt om offertes te vergelijken, kunt u op de >

“Het is een veelgemaakte fout om te denken dat de goedkoopste autoverzekeringsmaatschappij 6-12 maanden geleden vandaag nog steeds de goedkoopste is. Uw dekking moet veranderen en tarieven veranderen vrij vaak - dus 15 minuten om offertes online te vergelijken van een aantal verschillende bedrijven is een slimme stap naar lagere autoverzekeringen. "

Hoeveel autoverzekering heb ik nodig?

Autoverzekering is vereist in bijna elke staat , met uitzondering van New Hampshire, Montana, Virginia en Washington. Wanneer een verzekering vereist is, moeten bestuurders over het algemeen dekking voor lichamelijk letsel, materiële schade, bescherming tegen persoonlijk letsel en soms onverzekerde / onderverzekerde automobilisten kopen.

U kunt de minimale autoverzekeringseisen van uw staat raadplegen bij het Insurance Information Institute .

In de handvol staten waar geen verzekering vereist is, moeten chauffeurs een van de volgende twee dingen doen: ze kunnen ofwel “financiële verantwoordelijkheid” bewijzen (wat betekent dat ze schade kunnen dekken in het geval van een ongeval), of een dure aansprakelijkheidsobligatie kopen. De derde optie waar verzekering niet verplicht is, is om toch door te gaan - waarschijnlijk uw veiligste en goedkoopste weddenschap.

Autoverzekeringen zijn de enige route die er niet toe leidt dat u alles uit eigen zak betaalt na een ongeval.

Welke autoverzekering heb ik nodig?

Om al uw bases te dekken in geval van een ongeval, diefstal of ander incident, moet u absoluut dekking hebben in deze zes kerngebieden :

 • Lichamelijk letsel aansprakelijkheid dekt de kosten van lichamelijk letsel aan een andere partij veroorzaakt door de verzekeringnemer. Deze dekking is van cruciaal be>
 • Materiële schade betaalt voor schade aan voertuigen en andere eigendommen veroorzaakt door de verzekeringnemer. Net als lichamelijk letsel, is materiële schade bijna universeel vereist.
 • Bescherming tegen persoonlijk letsel (PIP) dekt medische kosten voor de bestuurder en / of passagiers in het voertuig van de verzekeringnemer.
 • Onverzekerde / onderverzekerde automobilist vult de uitbetaling aan als iemand anders u raakt, maar heeft niet voldoende verzekering om de totale kosten van letsel en schade te dekken. Experts benadrukken het be>
 • Botsing dekt schade veroorzaakt door - ja - botsing; met een andere auto, een object of door weg te flippen. De meeste ongevallen kwalificeren als botsingen, dus u zult het waarschijnlijk gebruiken.
 • Uitgebreid omvat de meeste dingen die niet door een botsing worden veroorzaakt; diefstal, vandalisme, schade door natuurrampen, enzovoort.

Naast deze, zijn er een aantal aanvullende dekkingen of "aantekeningen" die aan uw polis kunnen worden toegevoegd. Deze omvatten zaken als pechhulp en slepen, mechanische pech, huurvergoeding, zelfs huisdierenletsel - dekking die misschien niet essentieel is voor uw lichaam en uw voertuig, maar na een ongeval ongelooflijk be>

Het toevoegen van aantekeningen aan uw beleid betekent altijd een hogere premie. Dat gezegd hebbende, een betere dekking kan een meer betaalbare upgrade zijn dan je denkt. "Krijg een prijs voor alle aanbevelingen die de agent voorstelt," zegt Matt Straley, Agency Manager bij Insurance Consultants van Pittsburgh . “Veel tijd zijn deze add-ons erg kosteneffectief. Als u bijvoorbeeld een afnemend bedrag toevoegt, kost dat u misschien slechts 30 per jaar om 100 te besparen. "

Kies een provider

Waar kan ik een autoverzekering afsluiten?

Wanneer het tijd is om autoverzekeringsmaatschappijen te vergelijken, hebt u twee opties. De eerste is om zelf rond te shoppen. Dit is vrij eenvoudig, omdat de meeste bedrijven nu online offertes voor autoverzekeringen aanbieden. U kunt providers op deze manier vergelijken en selecteren zonder met een agent te hoeven praten (of zelfs uw bank te verlaten).

Kijk zelf rond als:

 • U hebt eerder een autoverzekering gekocht en evalueert uw dekking opnieuw
 • U kunt gerust persoonlijke vragenlijsten online invullen voor offertes
 • U geeft er de voorkeur aan om bedrijven op uw gemak te onderzoeken en te vergelijken

Uw andere optie is om met een onafhankelijke agent of makelaar te werken. 'Onafhankelijk' is hier het sleutelwoord - het betekent dat de agent polissen van meer dan één bedrijf verkoopt en namens u de beste deal zoekt. Ter vergelijking: "captive agents" (zoals een State Farm of Allstate agent) werken met slechts één bedrijf en helpen u niet om providers te vergelijken.

Werk samen met een verzekeringsagent of -makelaar als:

 • Het is de eerste keer dat u een autoverzekering koopt en u wilt graag wat extra begeleiding
 • U maakt zich zorgen over het correct invullen van online offerteformulieren
 • U wilt liever achterover leunen en een professional bedrijven namens u laten vergelijken
Waar kan ik autoverzekeringsmaatschappijen vinden?

Voordat u offertes of aanbiedingen kunt vergelijken, moet u een lijst van bedrijven samenstellen om naar te kijken. Probeer te beginnen met de beste autoverzekeringsproviders van uw staat op basis van marktaandeel; u kunt deze vinden bij het Insurance Information Institute .

Voor een meer gedetailleerde analyse van enkele van de beste verzekeraars van het land, bekijk onze review van de beste autoverzekeringen . Daar gaan we dieper in op beleidsopties, kortingen en beoordelingen om u een idee te geven van welk bedrijf het beste aansluit bij uw behoeften.

Welke autoverzekeringsmaatschappij is het beste?

De volgende stap, het selecteren van een provider, is het lastige gedeelte. U begrijpt dit inmiddels waarschijnlijk wel, maar er is geen enkele "beste" verzekeraar voor iedereen. De beste autoverzekeringsmaatschappij voor u is degene die u de dekking biedt die u nodig hebt tegen de meest concurrerende prijs.

Dus - hoe vindt u een bedrijf dat op het puntje staat tussen betaalbaarheid, geweldige dekking en betrouwbare service? Onze experts deelden een paar tips om aan de slag te gaan:

# 1 Vergelijk citaten. De sleutel tot een lage premie is het vinden van een bedrijf waarvan de verzekering uw omstandigheden begunstigt. De enige manier om dat te doen is door gepersonaliseerde offertes van een aantal providers te vergelijken voordat u koopt.

Ohman wijst erop dat “bepaalde autoverzekeringsmaatschappijen zich specialiseren in bestuurders met een hoger risico. Dit betekent dat als iemand een DUI in zijn geschiedenis heeft, veel ongelukken of zelfs slecht krediet, het des te be>

# 2 Controleer claims records. "U kunt overal goedkope verzekeringen kopen", zegt John Espenschied, hoofdkantoor en eigenaar van Insurance Brokers Group . "Maar als u erachter komt dat de aanbieder niet in staat is om uw claim adequaat af te handelen, kunt u teleurgesteld zijn in de schikking of en wanneer u uw verzekering moet gebruiken."

We raden aan om klantbeoordelingen van JD Power te controleren en tevredenheidsscores van Consumer Reports . Het kiezen van een beproefd bedrijf is uw veiligste keuze voor een soepele en pijnloze afhandeling van claims.

# 3 Overweeg klantenservice kanalen. Uit het onderzoek van JD Power uit 2017 bleek dat autoverzekeringsklanten meer tevreden zijn met hun providers dan ooit tevoren - voor een groot deel omdat online diensten winkelen, het betalen van premies en het indienen van claims veel minder hoofdpijn bezorgen. Volgens Robert Lajdziak, Business Consultant Insurance Practice bij JD Power: "De klanttevredenheid is het hoogst wanneer klanten zelf voor transacties zorgen en de waardevolle interacties voor live kanalen opslaan."

Zoek naar providers die verschillende bronnen bieden - e-mail, online chat, telefoon, sociale media - zodat u ze kunt bereiken op een manier die u uitkomt. Het kiezen van een bedrijf met online facturering en het indienen van mobiele claims helpt ook om uw algehele ervaring te stroomlijnen en te verbeteren.

Begrijp je premie

Hoe worden premies voor autoverzekeringen berekend?

Verzekeringsmaatschappijen berekenen tarieven via een proces dat "verzekering" wordt genoemd. Voor autoverzekeringen gebruiken verzekeraars uw persoonlijke gegevens - leeftijd, locatie, rijgeschiedenis, merk en model van uw auto, enz. - om de waarschijnlijkheid te bepalen dat u uiteindelijk een beweren. Hoe waarschijnlijker, hoe hoger uw tarieven.

Zijn autoverzekeringscitaten correct?

Online offertes zijn niet gegarandeerd perfect. Waarom? Het acceptatieproces - dat uw werkelijke premie bepaalt - is ongelooflijk grondig in vergelijking met de korte vragenlijst die u online zult invullen. Het bevat prijsfactoren dat uw online offerte niet is verschenen.

Dat gezegd hebbende, online offertes zijn nog steeds een waardevolle bron. Hoewel schattingen mogelijk niet correct zijn, laten ze u zien hoe bedrijven het tegen elkaar opnemen. Op die manier kunt u de aanbieder vinden die het vriendelijkst is voor uw unieke situatie.

Volg deze tips om ervoor te zorgen dat u de meest nauwkeurige offertes krijgt - op die manier zijn er geen verrassingen wanneer u klaar bent om te kopen:

# 1 Gebruik dezelfde dekkingsniveaus voor elke offerte. Bill Hebert, regiodirecteur bij Mercury Insurance , adviseert: "Als u online offertes ontvangt, let dan goed op de dekkingsdetails die u selecteert, aangezien dit een tariefvergelijking van appel tot sinaasappel kan blijken te zijn is goedkoper dan de andere omdat het niet dezelfde hoeveelheid dekking biedt. "

Zorg ervoor dat u waar mogelijk gelijke dekkingsniveaus invoert in de offertetool van elk bedrijf. De limieten en dekkingsopties zijn van invloed op uw prijs, dus het invoeren van dezelfde nummers en het selecteren van dezelfde opties over de hele linie zorgt voor een vergelijking tussen appels.

# 2 Let op kortingsmogelijkheden. Vragen als "Heeft u een cursus defensief rijden voltooid?" Of "Hebt u een antidiefstalapparaat op uw voertuig geïnstalleerd?", Laten verzekeraars bepalen voor welke kortingen u in aanmerking komt en deze toepassen op uw online offerte. Beantwoord de vragenlijst volledig en noteer de bedrijven waar u in aanmerking komt voor de meeste besparingen.

# 3 Wees eerlijk. "Veel nieuwe verzekeringskopers laten info achter of masseren de waarheid om een ​​lager tarief te krijgen", zegt Matt Straley, Agency Manager bij Insurance Consultants van Pittsburgh . “Het probleem komt wanneer verzekeraars het beleid ontdekken en annuleren. Een geannuleerd beleid maakt het moeilijker om nieuwe dekking te krijgen en verhoogt de kosten in de toekomst. "

Tarieven verlagen: tips om te besparen op uw autoverzekering

Auto-insurance-rates-for-grmajo.net

Foto door Frank Albrecht

Zoek naar kortingsopties

Een manier om te besparen op uw autoverzekering is door een bedrijf te kiezen met ruime kortingsmogelijkheden. Velen zijn gemakkelijk, zelfs moeiteloos, om in aanmerking te komen voor; zoals aanmelden voor papierloos factureren of met antiblokkeerremmen in uw auto. Het merendeel van de bedrijven biedt ook besparingen voor claimvrije chauffeurs, huisbezit, voltooiing van de veiligheidscursus - vrijwel alles waardoor u minder snel een claim indient, krijgt u korting.

Sommige kortingen, zoals voor militaire leden, gepensioneerde chauffeurs en studenten die weg zijn op school, zijn iets moeilijker te vinden. Als uw situatie unieke kortingen rechtvaardigt, zoek dan zeker het bedrijf dat het beste bij u past. Bij twijfel: telefonisch contact opnemen met een agent. Ze kunnen informatie verstrekken over kortingen die mogelijk niet online worden vermeld of die worden weergegeven in het online offerteproces.

Gemeenschappelijke autoverzekeringskortingen voor bestuurders
  Kortingen voor veilige chauffeurs belonen goede rijrecords - als u de afgelopen jaren geen ongeluk heeft gehad, bespaart u waarschijnlijk op uw premie.
  Goede studentenkortingen bieden besparingen voor studentbestuurders die een solide GPA op school handhaven - meestal rond een B-gemiddelde of hoger.
  Multi-Car kortingen worden aangeboden voor het verzekeren van meerdere voertuigen onder hetzelfde plan.
  Driver Training verlaagt uw premie als u een rijveiligheidsprogramma hebt voltooid of bent ingeschreven. Deze cursussen verminderen uw risico op een ongeval.
  EFT (Electronic Funds Transfer), Full Paid en Good Payer- inhoudingen belonen verantwoorde premiebetalingen en zijn een gemakkelijke manier om geld te besparen op uw verzekering.
  Vroege citaat- of vroege ondertekeningskortingen zijn beschikbaar voor klanten die vroeg nieuw beleid ondertekenen - een beloning voor het geruststellen van uw provider dat u niet naar een nieuw bedrijf vertrekt.
  Student Away op School is een korting voor gezinnen met studenten die alleen dekking nodig hebben wanneer ze thuis zijn op pauzes en vakanties.
  Doorlopende verzekeringsaftrek wordt aangeboden aan klanten die hun dekking niet laten vervallen.
  Home Ownership beloont klanten die onroerend goed hebben gekocht. Het hebben van uw eigen huis bewijst stabiliteit voor providers, dus zij zullen u zien als een lager risico om te verzekeren.
  Partnerprogramma's belonen chauffeurs die lid zijn van het partnerprogramma van een verzekeraar. Zulke partners verdienen commissie op basis van verwijzingen die bedrijven naar de provider leiden.
  Papierloze kortingen behoren tot de gemakkelijkste om in aanmerking te komen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw communicatiemethode overschakelen naar e-mail om een ​​aftrek van uw maandelijkse premie te zien.
  Military and Deployment biedt kortingen voor leden van de Armed Services (hoewel we het bij verrassend weinig bedrijven hebben gezien).
  Chauffeurs Meer dan 50 of gepensioneerde kortingen bieden besparingen voor oudere chauffeurs.
  Federale werknemerskortingen belonen die klanten in dienst van de federale overheid.

Gemeenschappelijke autoverzekeringskortingen voor voertuigen
  Antiblokkeerremmen die op het voertuig zijn geïnstalleerd, kunnen u korting geven, omdat deze slippen verminderen en ongevallen helpen voorkomen.
  Nieuwe autokortingen zijn beschikbaar voor voertuigen die zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen die u veiliger op de weg houden.
  Antidiefstal-apparaatkortingen zijn van toepassing op nieuwere technologieën die het risico op diefstal verminderen, inclusief extra sloten en elektronische volgsystemen.
  Airbags zijn een standaard veiligheidsvoorziening in alle auto's, maar de locatie van deze tassen - en de daaropvolgende besparingen - varieert per voertuig. Auto's met airbags voorin zullen waarschijnlijk grotere kortingen krijgen dan auto's met alleen airbags aan de bestuurderszijde.
  Daglicht verhoogt de zichtbaarheid voor uzelf en andere bestuurders. Sommige verzekeraars zullen u belonen voor het toevoegen van deze extra mate van voorzorg.
  Er worden gebruikskortingen aangeboden voor het installeren van apparaten in uw voertuig die het rijgedrag controleren, zoals uw versnellingssnelheid en of u abrupt remt. Als u een voorzichtige bestuurder bent die niet veel tijd achter het stuur doorbrengt, kunt u mogelijk een aanzienlijk bedrag besparen door voor een van deze plannen te kiezen.
  Kortingen voor hybride / elektrische voertuigen belonen u voor het helpen van het milieu met uw voertuig.

Kies verstandig uw eigen risico

Een hoger eigen risico betekent lagere tarieven voor autoverzekeringen. De reden? Wanneer u een groter aftrekbaar bedrag heeft, houdt u een groter "risico" in, zodat uw verzekeraar dat niet hoeft te doen. Met andere woorden, u betaalt meer na een ongeval en zij betalen iets minder.

Hoewel een aftrekbaar bedrag van $ 1.000 of $ 1500 u veel op uw premie kan besparen, kan het na een ongeval een ongemakkelijke tol op uw portemonnee eisen. We raden u aan het aftrekbare bedrag in uw grotere financiële plan te verwerken - op die manier brengt de out-of-pocket-kosten u niet in een plakkerige situatie als u ze wel moet betalen.

"Start een spaarrekening (of voeg deze toe aan uw huidige spaarrekening) die alleen voor noodgevallen is bestemd," suggereert Ohman. "Zodra u genoeg geld op uw spaarrekening hebt om het hogere eigen risico indien nodig comfortabel te betalen, bel dan uw agent en verhoog uw polis aftrekbaar om van de lagere premies te genieten."

Overweeg om te bundelen

Door meerdere verzekeringslijnen bij hetzelfde bedrijf te openen, kunt u over de hele linie veel geld besparen. Allstate biedt bijvoorbeeld tot 10% korting op auto- en 25% korting op huisverzekering als u de twee koppelt, en State Farm biedt een besparing tot 17% voor het bundelen van auto met huiseigenaren, huurders, condo of levensverzekeringen.

Michael Newcomer, Principal bij Novel Insurance , adviseert: "Als u andere verzekeringslijnen hebt, zoals huiseigenaren of huurders, controleer dan of bundeling met uw huidige of toekomstige vervoerders u een aanzienlijke korting zal geven."

Het komt neer op

Controleer uw autoverzekering vaak en grondig. De branche - en uw verzekerbaarheid - verandert regelmatig, dus uw goedkoopste aanbod komt waarschijnlijk binnen zes tot 12 maanden van een ander bedrijf.

En vergeet niet: voordat u uw beleid vernieuwt of een nieuw koopt, is het cruciaal om offertes van meerdere bedrijven te vergelijken. Dit is de enige manier om de dekking te vinden die u nodig hebt tegen het meest betaalbare tarief.

“Begrijp dat uw autoverzekering is opgebouwd rond wie u bent en dat u anders wordt bekeken dan verzekeringsmaatschappijen. Kijk voor zoveel mogelijk bedrijven naar zoveel mogelijk bedrijven. "

Content Strategist and Licensed Insurance Agent at The Zebra Ava Lynch Contentstrateeg en gelicentieerde verzekeringsagent bij The Zebra

Voor meer informatie over tarieven, dekkingsopties en bedrijfsspecifieke informatie, bekijk onze beoordelingen van de beste autoverzekeringsmaatschappijen en de beste goedkope autoverzekeringsmaatschappijen .

Misschien vind je dit ook leuk