Adam Morgan Senior Finance Editor Door Adam Morgan Senior Finance Editor

grmajo.net's toonaangevende expert op het gebied van bankieren, beleggen, creditcards en popcultuur. Uitgelicht in de Los Angeles Times, Chicago Tribune, The AV Club, The Guardian en elders.

Reizigers huiseigenaren verzekering Review

Travellers werd opgericht in 1853 en is een van de oudste verzekeringsmaatschappijen in Amerika - en waarschijnlijk een van de meest herkenbare dankzij het overkoepelende logo. Tegenwoordig biedt Travellers een huisverzekering in alle 50 staten, en het is een aantrekkelijke optie voor veel huiseigenaren dankzij de kortingen, flexibele dekkingsopties en financiële kracht. Maar reizigers hebben niet de laatste stap gezet in onze beoordeling van de beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen vanwege de lager dan gemiddelde klanttevredenheidsscores in JD Power en Consumer Reports enquêtes. Toch is het de moeite waard Reizigers op te nemen wanneer u offertes van meerdere providers vergelijkt, vooral als u in aanmerking komt voor kortingen of gespecialiseerde dekking nodig heeft.

De claim

Volgens haar website biedt Travellers "een verscheidenheid aan beleidsopties en pakketten om u te helpen de dekking te krijgen die aan uw unieke behoeften voldoet", en geeft haar klanten "gemoedsrust met een claimproces dat eenvoudig en stressvrij is."

Is het waar?

Ja en nee. Het eerste deel van de claim - over beleidsopties die de unieke behoeften van een klant dienen - is nauwkeurig. Verzekeringen van huiseigenaren van reizigers zijn veel flexibeler dan veel van hun concurrenten, dankzij extra dekking voor zaken als speciale persoonlijke eigendommen, identiteitsdiefstal, back-up van water en meer (zie hieronder). In feite is Allstate het enige andere grote bedrijf dat zoveel opties biedt als Travelers. Maar het tweede deel van de belofte van Travellers - een eenvoudig en stressvrij claimproces - komt niet overeen met het bewijs dat we hebben onderzocht.


Reizigers

Productoverzicht

Best voor

Huiseigenaren op zoek naar kortingen en aanpasbaar beleid

Niet voor

Mensen die een uitstekende klantenservice willen en claimen tevredenheid over het proces

Kenmerken

Prijs Citaten verschillen van persoon tot persoon
Sindsdien in bedrijf 1853
AM Beste financiële sterkte rating A ++
Moody's financiële sterkte rating Aa2
S Wereldwijde financiële sterkte rating AA
Opvallende kenmerken Veel kortingen
Aanpasbare dekkingsopties
Goede financiële kracht
Smart Home-promoties en kortingen

Kortingen in overvloed

Sommige van de kortingen die Travellers aan huiseigenaren aanbieden zijn vrij standaard - dingen zoals een 15% multi-policy korting voor het bundelen van uw huis- en autoverzekering , het installeren van beveiligingssystemen en apparaten voor thuis, en een korting voor huiseigenaren die geen recent verlies hebben geclaimd. Maar reizigers biedt ook een paar unieke kortingen die een groot verschil kunnen maken in uw winkelbeslissing. Als u uw huis koopt binnen 12 maanden voordat uw beleid van kracht wordt, komt u in aanmerking voor een korting voor een thuiskoper. En als uw huis “groen” is gecertificeerd door de Leadership Energy and Environmental Design (LEED) -organisatie, kunt u nog eens vijf procent op uw premie besparen.

Opmerking: hoewel de LEED-korting voor reizigers uniek is bij de grote verzekeringsmaatschappijen, biedt Allstate een korting voor nieuwe aankopen die vergelijkbaar is met de besparingen van reizigers voor thuiskopers.

Aanpasbare dekkingsopties

Net als Allstate is Travellers flexibeler dan de meeste verzekeraars van huiseigenaren als het gaat om dekkingsopties. Naast alle standaard dingen die zijn opgenomen in een HO-3-polis (zie "Wat doet de reizigersverzekering thuis" hieronder), biedt Travellers de volgende add-onopties (tegen een meerprijs):

  • Speciale persoonlijke eigendommen : een standaard HO-3 polis dekt uw eigendom niet in elke situatie, dus deze optie breidt uw dekking uit naar speciale omstandigheden. Reizigers vermelden niet wat deze omstandigheden zijn - noch of u ze kunt afstemmen op uw meest waarschijnlijke risico's - dus u moet rechtstreeks contact opnemen met uw agent of het bedrijf.
  • Inhoud vervangingskosten : Hoewel de bovenstaande goedkeuring uw huis dekt, betaalt deze om dure items in uw huis te vervangen of te repareren, zoals tv's en meubels, hoewel er uitzonderingen zijn "zoals sieraden, horloges en bont".
  • Extra bescherming tegen vervangingskosten : een standaardbeleid omvat al bescherming tegen 'vervangingskosten' om uw huis te helpen herbouwen of repareren, maar deze goedkeuring maakt meer geld beschikbaar dan de standaardlimiet.
  • Sieraden en waardevolle items : breidt uw beleid uit met dingen als sieraden, zilverwerk, porselein, schone kunsten, collecties, fietsen, trofeeën, sport- en geluidsapparatuur, camera's, computers, bont, geweren en meer.
  • Persoonlijke artikelen Floater : biedt meer dekking voor waardevolle items als bovenstaande goedkeuring niet voldoende is.
  • Waterback-up en afvoerpompoverloop of overloop : standaardbeleid beschermt u doorgaans niet tegen waterschade door een riool, afvoer of back-up of overloop van de afvoerpomp. Deze goedkeuring doet dat.
  • Identiteitsfraude : reizigers kunnen maximaal $ 25.000 toevoegen om kosten te dekken in het geval dat uw identiteit wordt gestolen.
  • Green Home Coverage : speciale dekking voor huizen gebouwd met groene materialen die zullen helpen betalen voor reparaties en vervangingen.

Gratis Amazon Echo en andere smart home-promoties

Om zijn huiseigenaren aan te moedigen om slimme huistechnologie te omarmen, is Travellers een samenwerking aangegaan met Amazon voor een speciale promotie: wanneer u een verzekering van Travellers huiseigenaren koopt, ontvangt u een gratis Amazon Echo Dot met Travellersvaardigheden “om u te helpen uw beleid en uw thuis. ”Bovendien krijgt u een speciale korting voor huiseigenaren van reizigers als u een van de drie aangepaste smart home-kits van Amazon koopt om uw huis tegen brand, water en beveiliging te beschermen.

Mogelijke nadelen

Zwakke klantenservice-ranglijst

Hoewel Travellers geweldige educatieve bronnen op haar website aanbieden, scoort het niet goed in klantonderzoeken. In de jaarlijkse ranglijst van JD Power van thuisverzekeringsmaatschappijen naar klanttevredenheid scoort Reizigers slechts 788 van de 1000 - ver onder het nationale gemiddelde van 818 en slechter dan alle grote concurrenten. Reizigers deden het beter in het klanttevredenheidsonderzoek van Consumer Reports in huiseigenaren, maar nog steeds onder Amica, The Hartford, Liberty Mutual, MetLife, Nationwide en USAA. Onnodig te zeggen dat als het gaat om klanttevredenheidsscores, u veel beter kunt doen dan reizigers, te beginnen met onze keuzes voor de beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen .

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Reizigers
Allstate
Geico
Amica
Onze beoordeling
Onze beoordeling
Onze beoordeling
AM Beste financiële sterkte rating
A ++
A +
A ++
A +
JD Power 2018 US Home Insurance Study score
2/5
3/5
N / A
5/5
24/7 ondersteuning

Reizigers versus Allstate

Als u op zoek bent naar een flexibele polis, bieden zowel Travelers als Allstate meer dekkingsopties dan de gemiddelde verzekeringsmaatschappij voor huiseigenaren. Maar als het gaat om klantenservice en tevredenheid, is Allstate de duidelijke winnaar boven Travellers. Terwijl Allstate bovengemiddeld scoort met 822 van de 1000 punten in de nieuwste JD Power-enquête, is Travellers eigenlijk een van de laagste nationale providers op de lijst, met slechts 788 op de 1000. Met dat in gedachten, de enige reden waarom we Travellers zouden kunnen aanbevelen Over Allstate is als u in aanmerking komt voor bepaalde kortingen of bepaalde dekkingsopties nodig hebt die reizigers een betere deal maken - ervan uitgaande dat u het niet erg vindt om een ​​slechte klantenservice-ervaring te riskeren.

Reizigers versus Geico

Zoals we in onze beoordeling van de huiseigenaren van Geico hebben opgemerkt, verkoopt Geico eigenlijk geen huiseigenaarsverzekeringen - het besteedt ze uit aan externe verzekeraars. Dat maakt het voor JD Power of Consumer Reports onmogelijk om Geico-klanten te ondervragen, omdat hun antwoorden volledig afhankelijk zijn van welke underwriter Geico hen koppelde. Er is echter een kans dat Geico uw beleid toewijst aan een verzekeringsbedrijf met een betere klantenservice dan Travellers, dus het is een beetje een dobbelsteen. Voor de meeste huiseigenaren raden we geen van beide bedrijven aan als er zoveel betere opties zijn .

Reizigers versus Amica

Als het gaat om klanttevredenheid, bevinden Travellers en Amica zich volledig tegenover elkaar in het spectrum. Hoewel Travellers moeite hebben om het gemiddelde te halen, staat Amica meestal bovenaan de ranglijst van JD Power en Consumer Reports. Er is hier een duidelijke winnaar (Amica), hoewel Travellers veel meer online bronnen bieden en mogelijk goedkoper zijn als u in aanmerking komt voor de juiste kortingen.

Reizigers Huiseigenaren Verzekering FAQ

Wat dekt de verzekering voor huiseigenaren?

Een standaard Travellers huiseigenaren verzekering is een HO-3, die uw huis en aanverwante structuren op uw eigendom, aansprakelijkheid en medische betalingen dekt als iemand gewond raakt aan uw eigendom en / of u hiervoor aanklaagt, en dekking voor "verlies van gebruik" als uw huis wordt onbewoonbaar gemaakt. Maar reizigers bieden veel add-on “endorsements” als u meer dekking wilt (zie “Aanpasbare dekkingsopties” hierboven).

Biedt Travellers een overstromingsverzekering?

Niet direct, maar Travellers verkopen overstromingsverzekeringen via het NFIP (National Flood Insurance Program). Als u in een overstromingsgevoelig gebied woont, vraag dan uw reizigersagent om een ​​overstromingsverzekering toe te voegen.

Het komt neer op

Vanwege de zwakke ranglijst van klantenservice, is reizigers waarschijnlijk niet uw beste keuze voor verzekering van huiseigenaren - in feite heeft het niet de laatste snede gemaakt voor onze beoordeling van de beste verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren . Maar als u bereid bent om een ​​klantervaring van minder dan uitstekende risico's te riskeren, kunnen reizigers u een meer betaalbare premie aanbieden dan andere providers als u in aanmerking komt voor de kortingen of profiteert van de aanpasbare dekkingsopties - het is altijd de moeite waard om zoveel verzekeringen op te nemen bedrijven mogelijk bij het vergelijken van offertes.


Reizigers

Misschien vind je dit ook leuk