Door Jorie Larsen

De beste autoverzekeringsmaatschappijen in Massachusetts

De beste autoverzekering in Massachusetts moet meer doen dan alleen uw auto dekken. Toen we autoverzekeringsmaatschappijen in de Bay State beoordeelden, hebben we gekeken naar educatieve bronnen, online tools en klantenservice, samen met dekkingsopties. Uiteindelijk hebben we zes topbedrijven gevonden, waarvan sommige alleen in Massachusetts te vinden zijn. Hoewel het waar is dat Massachusetts het op twee na laagste aantal dodelijke ongevallen had in 2017 (5,1 doden voor elke 100.000 mensen), wil je nog steeds niet beknibbelen als het gaat om autoverzekeringen, en de onderstaande bedrijven zijn een geweldige plek om te beginnen jouw zoektocht.

De beste autoverzekeringsmaatschappijen in Massachusetts: samengevat

Hoe we de beste autoverzekeringsmaatschappijen in Massachusetts hebben gevonden

Toen we op zoek gingen naar de beste autoverzekeringsproviders in de Bay State, deden we het op ongeveer dezelfde manier als we de beste landelijke autoverzekeringsproviders vonden. Eerst hebben we de zes grootste autoverzekeringsmaatschappijen in Massachusetts bepaald op basis van marktaandeel . Vervolgens hebben we elk bedrijf gescoord op de website-tools, het educatieve aanbod en de klantenservice (was bijvoorbeeld livechat een beschikbare optie op de website?). We hebben het algehele claimproces en de reputatie van het bedrijf geëvalueerd door JD Power- scores en Consumer Reports-beoordelingen te onderzoeken en vervolgens de financiële stabiliteit van elke verzekeraar bekeken (u wilt tenslotte dat uw verzekeringsmaatschappij in staat is om uit te betalen in het geval van een claim) . We hebben ook voorbeeldverzekeringscitaten voor een 2012 Subaru Outback met 65.000 mijlen voor een 45-jarige mannelijke chauffeur om te zien hoe elk bedrijf zich qua prijs opstapelde.

De 6 beste autoverzekeringsmaatschappijen in Massachusetts

Beste bedrijven voor
Massachusetts Auto Verzekering
MAPFRE

MAPFRE

is a great place to start when you're shopping for auto insurance. MAPFRE , onze favoriete aanbieder, is een geweldige plek om te beginnen wanneer u winkelt voor autoverzekeringen. Het is de grootste aanbieder van autoverzekeringen in Massachusetts en bestrijkt 23,3% van het marktaandeel .

Het kreeg hoge cijfers van AM Best en S Global voor financiële zekerheid. JD Power was iets minder gecharmeerd van het merk, waardoor het een twee op vijf kreeg voor algehele tevredenheid in de regio New England - het ontving dings voor beleidsaanbiedingen, factureringsproces en de algemene claimervaring. Het is echter vermeldenswaard dat MAPFRE de meest robuuste opties voor aanvullende dekking heeft van de zes grootste autoproviders in Massachusetts. Lezers van Consumer Reports beoordeelden zowel de eenvoud van het claimproces als de tijdige betaling van claims als "zeer goed", dus uw eigen ervaring met het bedrijf kan variëren.

De website van MAPFRE is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het eenvoudig is om uw dekking snel te ontcijferen, en het bevat een uitgebreide lijst met zowel kortingen als aantekeningen. De offertetool is ook snel - in minder dan vijf minuten hebben we een schatting ontvangen. MAPFRE heeft ook een livechatfunctie (een van de slechts twee providers die dit aanbieden), waardoor het spreken met een agent een fluitje van een cent is.

Beste bedrijven voor
Massachusetts Auto Verzekering
Liberty Mutual

Liberty Mutual

has a slick website — it's well-designed, intuitive, and by far the easiest of all our picks to navigate. Liberty Mutual heeft een gelikte website - het is goed ontworpen, intuïtief en veruit de gemakkelijkste van al onze keuzes om te navigeren. Dat is logisch, want het is de op een na grootste aanbieder van autoverzekeringen in Massachusetts, met 10,7% van het marktaandeel . Het is een van de weinige van onze zes beste autoproviders die ratings ontvangen van alle drie de financiële instellingen - Moody's, S Global en AM Best - variërend van "goed" tot "zeer sterk". JD Power gaf het bedrijf echter een algemene tevredenheidsscore van twee op vijf. Dit plaatst het een beetje onder het gemiddelde als geheel, maar het is vermeldenswaard dat de claimtevredenheid een beetje hoger was bij drie van de vijf.

Liberty Mutual ontving ook een groot ding van ons tijdens het offerteproces. Er zijn twee manieren om een ​​gratis offerte op de website te krijgen - u kunt een snelle schatting kiezen, waarbij enkele vragen worden beantwoord, of een gepersonaliseerde offerte, wat betekent dat u meer gedetailleerde vragen moet beantwoorden. We hebben in beide versies een wegversperring gehad toen we ons burgerservicenummer moesten invoeren om door te gaan met het offerteproces. Geen enkele andere verzekeraar had die gevoelige informatie nodig om een ​​gratis offerte te ontvangen.

Beste bedrijven voor
Massachusetts Auto Verzekering
Veiligheidsverzekeringsgroep

Veiligheidsverzekering

has a few standout features, including an endorsement for pet coverage, one of only two of our providers to do so. Veiligheidsverzekering heeft een paar opvallende kenmerken, waaronder een goedkeuring voor huisdierdekking, een van slechts twee van onze providers om dit te doen. Dat betekent dat als uw huisdier ernstig gewond raakt bij een auto-ongeluk, het bedrijf een bepaald bedrag van uw dierenartsrekeningen vergoedt. Het bedrijf biedt ook een Auto Loan / Lease Gap aantekening, wat betekent dat in het geval dat uw auto wordt getotaliseerd, Safety alle onbetaalde bedragen betaalt voor de lease of lening van uw voertuig. Dat is een groot probleem voor iedereen die zijn auto financiert of verhuurt.

Een van de punten waarop Safety Insurance teleurgesteld was, was het online offerteproces - er is er geen. Dat is onnodig onhandig als je rondkijkt voor prijsvergelijkingen. Het bedrijf scoort niet hoog in JD Power-ranglijsten en verdiende twee van de vijf voor algemene tevredenheid. Wat de financiële stabiliteit betreft, heeft Safety Insurance alleen beoordelingen van AM Best ontvangen, wat het een A geeft voor een "zeer sterke capaciteit om aan financiële verplichtingen te voldoen." , maar weet dat het niet dezelfde financiële zekerheid of klanttevredenheid heeft als onze andere keuzes.

Beste bedrijven voor
Massachusetts Auto Verzekering
Arbella Mutual Insurance Co.

Arbella verzekering

is the fourth-largest auto insurance provider in Massachusetts, covering 7.7% of the market share. Arbella Insurance is de op drie na grootste aanbieder van autoverzekeringen in Massachusetts en dekt 7,7% van het marktaandeel. Het behaalde een A-rating van AM Best, wat zich vertaalt in een "zeer sterk vermogen om financiële verplichtingen na te komen." Het is zeker een kijkje waard.

Dat gezegd hebbende, Arbella ontving een twee op vijf van JD Power, wat betekent dat haar klanten over het algemeen "onder het gemiddelde" tevreden waren met hun hele verzekeringservaring. De website van Arbella is ook niet onze favoriet; er is geen mogelijkheid om live te chatten en educatieve hulpmiddelen met betrekking tot dekkingsopties zijn schaars. Het biedt wel een flinke lijst met kortingen, waaronder een paar die niet veel concurrenten bieden, zoals een voor actieve leden van het leger in dienst en bestuurders die minder dan 10.000 mijl per jaar achter het stuur zitten. Als een van deze op u van toepassing is, kunt u mogelijk op uw premie besparen door Arbella te kiezen. Net als bij een veiligheidsverzekering is er geen manier om een ​​online offerte van Arbella op te halen, dus u moet bellen en met een agent spreken.

Beste bedrijven voor
Massachusetts Auto Verzekering
Plymouth Rock Auto Verzekering

Plymouth Rock Assurance Company

received two out of five from JD Power and an A- (“very strong capability to meet financial commitments”) rating from AM Best. Net als Arbella ontving Plymouth Rock Assurance twee van de vijf van JD Power en een A- ("zeer sterk vermogen om financiële verplichtingen na te komen") van AM Best.

Plymouth Rock heeft niet alle dekkingsmogelijkheden van zijn concurrenten; met name ontbreken zijn aftrekbaar en ongeval vergeving , die beide worden aangeboden door alle andere providers op onze lijst. Hoewel het bedrijf ongeveer een dozijn verschillende kortingen biedt, vermeldt de website ze niet allemaal, waardoor het moeilijk is om te zeggen hoeveel u kunt besparen.

De eerste keer dat we probeerden een online prijsopgave te krijgen, kregen we een foutmelding en de site suggereerde dat we "het over een paar uur opnieuw proberen." Toen we dat deden, was het een naadloos proces, waarbij de offertegenerator een prijs voor ons uitbetaalde in minder dan vijf minuten. Afgezien van die eerste hik, was de offerte-generator van Plymouth Rock onze favoriet bij al onze providers - snel en pijnloos - dus we raden aan om het bedrijf in uw offerte-verzamelproces op te nemen om te zien wat het u kan bieden.

Beste bedrijven voor
Massachusetts Auto Verzekering
USAA

USAA

has the lowest market share out of all our top picks, occupying 3.1% of the Massachusetts auto insurance market. USAA heeft het laagste marktaandeel van al onze topkeuzes en beslaat 3,1% van de autoverzekeringsmarkt in Massachusetts. Daar is een zeer goede reden voor: je kunt geen dekking krijgen van USAA tenzij je in het leger zit, een veteraan bent of getrouwd bent met een dienstlid. Voor degenen die hiervoor in aanmerking komen, vindt u echter een autoverzekeraar met een perfecte vijf op vijf van JD Power, 'uitstekende' cijfers in alle categorieën, van claimproces tot tijdigheid van consumentenrapporten, en de hoogst mogelijke AM Best financiële sterkte rating van A ++.

Kortingen zijn redelijk standaard bij USAA, inclusief kortingen voor beleid voor meerdere auto's en goede studenten. Hoewel we geen offerte van het bedrijf konden krijgen, is het zeker de moeite waard om te overwegen of je in aanmerking komt.

Gids voor Massachusetts Auto Insurance

Stedelijke bewoners zullen meer betalen

We wilden zien hoe ons thuisadres onze autoverzekeringspremies zou beïnvloeden, dus kregen we offertes van verschillende adressen in drie provincies, variërend van de laagste tot de hoogste bevolkingsdichtheid. We gebruikten dezelfde auto en bestuurder voor elk: een 2012 Subaru Outback met 65.000 km en een 45-jarige ongehuwde mannelijke bestuurder.

De resultaten waren niet schokkend - mensen in stedelijke gebieden zullen waarschijnlijk hogere autoverzekeringspremies betalen vanwege de toegenomen bevolkingsdichtheid en de grotere kans op criminaliteit. Hoe landelijker een gebied, hoe lager de verzekeringspremies die u waarschijnlijk betaalt.

Provincie
MAPFRE
Plymouth Rock
Franklin (laagste bevolkingsdichtheid)
$ 64 / mo.
$ 104 / mo.
Barnstable (gemiddelde bevolkingsdichtheid)
$ 84 / mo.
$ 121 / mo.
Suffolk (hoogste bevolkingsdichtheid)
$ 121 / mo.
$ 159 / mo.

Smartphones verhogen premies

Smartphones hebben een wereld van goed gedaan voor e-commerce, maar er is één branche die niet enthousiast is over hun alomtegenwoordigheid - de autoverzekeringsindustrie. Volgens een Boston Globe-artikel uit 2017 crashen bestuurders die worden afgeleid door hun smartphones vaker, wat leidt tot een piek in autoverzekeringspremies, zelfs voor bestuurders die recent geen ongevallen hebben gehad. In 2017 verhoogden autoverzekeraars de premies met gemiddeld 3% tot 6%, waardoor het het tweede opeenvolgende jaar van sterke stijgingen werd. En ze zullen misschien niet snel ten onder gaan.

TrueMotion, een in Boston gevestigd bedrijf dat een app produceert om bij te houden hoeveel stuurprogramma's op hun telefoons zijn, ontdekte dat stuurprogramma's bijna 13,6 minuten van elk uur gebruikten om de telefoon te gebruiken , vast te houden of te sms'en. Tot voor kort namen verkeersdoden gestaag af. De National Highway Traffic Safety Administration zei echter dat het aantal doden als gevolg van afgeleid rijden in 2016 met bijna 9% is gestegen.

Vergelijk citaten

Er zijn veel dingen die een rol spelen bij de premies voor autoverzekeringen (uw rijgeschiedenis, uw leeftijd, uw burgerlijke staat, wat voor soort auto u rijdt, enzovoort). Het is dus be>rond te zoeken naar premiums om te zien wie u de beste deal kan bieden . We raden aan om offertes te krijgen van al onze topkeuzes om te zien hoe ze zich opstellen.

Veelgestelde vragen over Massachusetts Auto Insurance

Wat zijn de gemiddelde tarieven voor autoverzekeringen in Massachusetts?

Vanwege de hoge concentratie van stedelijke gebieden, zijn de autoverzekeringspercentages van Massachusetts aan de hogere kant - gemiddeld $ 1.129 per jaar, vergeleken met het landelijk gemiddelde van $ 1.009. Dat gezegd hebbende, hoeveel je betaalt, kan sterk variëren, afhankelijk van je auto, je dekking en je adres, dus het is de moeite waard om rond te shoppen voor de beste tarieven.

Wat zijn de minimale aansprakelijkheidsvereisten in Massachusetts?

Aansprakelijkheid betekent in wezen 'verantwoordelijkheid' en er zijn twee soorten aansprakelijkheid als het gaat om autoverzekeringen: lichamelijk letsel en materiële schade. Als u een fout begaat bij een ongeval, betaalt uw autoaansprakelijkheidsverzekering de medische en voertuigreparatiekosten van de andere bestuurder.

Minimale aansprakelijkheid verwijst naar het minimale bedrag aan verzekeringsdekking dat de staat Massachusetts van u vereist om te kopen. De minimale aansprakelijkheidsdekking van Massachusetts valt als volgt uiteen:

  • $ 20.000 dekking voor lichamelijk letsel per persoon
  • $ 40.000 dekking voor lichamelijk letsel per ongeval
  • $ 5.000 dekking voor materiële schade per ongeval

Vereist Massachusetts persoonlijke letselbescherming (PIP)?

In Massachusetts, net als alle andere staten zonder fouten , moet u ook beschikken over bescherming tegen persoonlijk letsel of kortweg PIP. (In een staat zonder fouten kunnen verzekeringnemers financiële verliezen verhalen op hun eigen verzekeringsmaatschappij, ongeacht de fout.) Dit omvat dekking voor medische diensten, revalidatie, verloren loon als gevolg van gemiste tijd op het werk, en zelfs begrafeniskosten. In sommige staten omvat PIP ook essentiële diensten zoals kinderopvang.

Misschien vind je dit ook leuk