Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste beveiligingssystemen voor thuis in Atlanta

Atlanta is de laatste jaren steeds veiliger geworden, maar jaarlijks worden nog steeds duizenden huizen ingebroken. De kans is groot dat Atlantans baat hebben bij het installeren van een of andere vorm van huisbeveiliging - of dat nu een eenvoudig systeem is van bewegingssensoren die worden bestuurd door een paneel, of iets uitgebreider, met camera's en lichten , dat het gemak van uw huisautomatisering samen met zijn veiligheid zal vergroten.

Om je te helpen wapenen tegen de eigendomscriminaliteit van Atlanta, hebben we de vier beste binnenlandse beveiligingsbedrijven in de stad opgedoken. Alle bieden professionele bewaking en elk biedt een verscheidenheid aan diensten, zodat u een pakket kunt maken dat geschikt is voor u, of het nu om overstromingssensoren of videocamera's gaat .

De beste beveiligingssystemen in Atlanta

Vivint FrontPoint ADT SimpliSafe
camera's binnen-
Buitenshuis
deurbel
binnen-
Buitenshuis
deurbel
binnen-
Buitenshuis
deurbel
binnen-
deurbel
sensoren Indringing
Rook / CO2
Overstroming
Paniek knop
Indringing
Rook / CO2
Overstroming
Paniek knop
Indringing
Rook / CO2
Overstroming
Paniek knop
Bevriezen
Rook / CO2
Overstroming
Paniek knop
Controlepaneel Touch screen
Applicatie voor de mobiele telefoon
Touch screen
Applicatie voor de mobiele telefoon
Touch screen
Applicatie voor de mobiele telefoon
keypad
Basisstation
Applicatie voor de mobiele telefoon
keypad
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

Waarom deze recensie vertrouwen?

grmajo.net richt zich op de diensten die uw leven beter maken. We weten dat maar weinig diensten meer invloed hebben op uw kwaliteit van leven dan de beveiliging van uw woning. Een geweldig beveiligingssysteem biedt dag en nacht gemoedsrust, of u nu thuis bent of onderweg.

We volgen de zich ontwikkelende ruimte voor thuistechnologieën op de voet, duiken op bij nieuwe concurrenten en analyseren grotere trends in technisch ontwerp en ethiek. Om de beste thuisbeveiligingsproviders te vinden, maken we gebruik van branche-experts, marktgegevens en door gebruikers gegenereerde beoordelingen en testen we vervolgens zelf de functionaliteit van de opvallende opties.

Ontdek hoe we de beste beveiligingssystemen voor thuis in Atlanta hebben gekozen

Vivint - het beste voor domotica

Het beste voor domotica

Pros
Applicatie voor de mobiele telefoon
Gebruiksvriendelijke domotica

Cons
Kosten vooraf
> Klantenservice

Vivint is een technisch leider op het gebied van thuisbeveiliging, dus het spreekt voor zich dat zijn geavanceerde apparaten soepel bestuurbaar zijn via de app. Breid uw thuisbeveiliging uit met automatisering zonder heen en weer te schakelen tussen het besturen van apps. Vivint is een geweldige keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het hebben van niet alleen een veilig huis, maar een slim huis. Maar je moet bereid zijn om een ​​verbintenis aan te gaan, zowel in tijd als in geld. Als u de potentieel steile kosten van het aanschaffen van de volledige uitrusting niet kunt dragen, moet u zich aanmelden voor een contract. Bij 42 tot 60 maanden eclipt Vivint de 36-maanden industriestandaard.

Het is vermeldenswaard dat, terwijl Vivint momenteel 4/5 Power Circles houdt voor JD Power-klanttevredenheid 2018 , het beveiligingsbedrijf in februari 2019 net een rechtszaak van $ 1,4 miljoen moest schikken voor misleidende verkooppraktijken.

Frontpoint - Beste klantenondersteuning

Beste klantenondersteuning

Pros
Klantenservice
DIY-installatie
Eenvoudig te begrijpen pakketlagen
Cons
Applicatie voor de mobiele telefoon

Frontpoint maakt het gemakkelijk om te maken. Het eenvoudige installatieproces wordt geleverd met gepersonaliseerde stapsgewijze instructies via een link in uw set-up box. Maar als u tijdens het proces of op enig moment tijdens het winkelen menselijke hulp nodig hebt, selecteert en gebruikt u uw systeem, neemt u gewoon telefonisch contact op. De klantervaring van Frontpoint is een duidelijke verbetering ten opzichte van de meeste andere bedrijven voor woningbeveiliging. Een mooi vangnet voor een systeem waarmee de gebruiker de touwtjes in handen kan nemen. Het enige nadeel van Frontpoint is de app, een bleke schaduw van robuustere apps voor thuisbeveiliging zoals die van Vivint.

ADT - Meest populaire aanbieder

Meest populaire aanbieder

Pros
Naamherkenning
Plan flexibiliteit
Domotica
Cons
Klantenservice

Het is geen eind om te zeggen dat ADT de meest gevestigde en gerespecteerde speler is op de markt voor woningbeveiliging. Ex-inbrekers hebben herhaaldelijk de afschrikkende kracht bevestigd van een huisveiligheidsteken dat op het grasveld is geplaatst. Wanneer de meesten van ons aan zo'n teken denken, is dit het beproefde, blauwe ADT-schild. Naamsherkenning (en het eeuwen>

SimpliSafe - Meest flexibel

Meest flexibel

Pros
Geen contractopties
betaalbare
Cons
Beperkte integratie met derden

SimpliSafe is een relatief nieuw bedrijf voor woningbeveiliging, maar het heeft zijn reputatie al bewezen als een slimme woningkit die erfelijke problemen met het woningbeveiligingsmodel oplost - dingen zoals het beperken van contracten, steile maandelijkse kosten en lastige instellingen. SimpliSafe neemt contracten weg en plannen beginnen bij een ongelooflijk lage $ 15 per maand - vergelijk dat met de industriestandaard van $ 40 per maand. Hoewel SimpliSafe inderdaad een eenvoudige oplossing voor thuisbeveiliging is, heeft het nog een manier om een ​​eenvoudige domotica-oplossing te zijn. Hoewel het compatibel is met Amazon- en Google-thuisapparaten, is het nog niet vriendelijk met Z-Wave, Zigbee of IFTTT.

Hoe we de beste thuisbeveiligingssystemen in Atlanta hebben gekozen

Om de beste beveiligingssystemen voor thuis te vinden, hebben we acht van de landelijk best beoordeelde bedrijven vergeleken: ADT , Vivint , Frontpoint , GetSafe , SimpliSafe , Link Interactive, Protect America en LiveWatch. Om op onze deelnemerslijst te komen, moesten de beveiligingssystemen de volgende beschermingspunten bevatten:

We hebben gegevens verzameld over de apparaten, services, contracten en garanties om de partij te vergelijken. Maar we wilden ook de systemen zelf vergelijken - hoe de installatie eruit ziet, hoe de apparaten dagelijks werken, hoe goed het systeem communiceert en hoe het past in een grotere setup voor huisautomatisering . We hebben alle acht systemen thuis opgezet en hebben er vervolgens acht maanden bij gewoond. We hebben de glorie en glitches van elk vastgelegd om te ontdekken welke het waard zijn om bij u thuis te brengen. (Opmerking: sommige van de systemen die we hebben getest, zijn sindsdien geüpgraded. We hebben onze beoordeling bijgewerkt om de huidige pakketten weer te geven.)

Gids voor thuisbeveiliging in Atlanta

Onderzoek je buurt

Er is een overvloed aan online bronnen om u te helpen de misdaadtrends in uw buurt te verkennen. We raden aan om te beginnen met NeighborhoodScout, een geavanceerde, op kaarten gebaseerde bron waarmee u de veiligheid van uw gebied kunt bestuderen. Nadat u de veiligheidsproblemen in uw omgeving heeft vastgesteld, kunt u overwegen hoe u die informatie kunt gebruiken om een ​​veiligheidsplan voor thuis op te stellen. Beveiligingslichten, hekwerken en sterkere sloten zijn een paar manieren om van uw eigendom een ​​moeilijk doelwit te maken.

Identificeer uw be>

De thuisbeveiligingsmarkt is een overvolle ruimte. Hoewel veel providers elkaar overlappen wat betreft hun plannen en aanbiedingen, blinken sommigen uit op specifieke gebieden - zoals technologie, klantenservice, flexibiliteit, integraties. Overweeg hoe uw ideale systeem zou werken. Moet deze worden gesynchroniseerd met uw bestaande apparaten voor thuisautomatisering ? Wilt u liever meer vooraf betalen dan gebonden zijn aan een >onze gescreende topkeuzes om degene te vinden die aan uw prioriteiten voldoet.

Overweeg lokale beveiligingsbedrijven

Onze topkeuzes helpen je huis te beschermen, of je nu op zoek bent naar een full-service systeem of gewoon een paar beveiligingscamera's . Maar als u er zeker van wilt zijn dat u de beste prijs krijgt voor de apparatuur en services die u zoekt, hebben we ook vijf lokale, hoog aangeschreven Atlanta-thuisbeveiligingsbedrijven gevonden, gebaseerd op consumentenfeedback van Yelp en Angie's List. Deze providers zijn een geweldige plek om te beginnen met vergelijken winkelen.

Best Home Security Systems for Atlanta FAQ

Hoe >

Dit hangt af van uw meldkamer en uw lokale politie-afdeling, en de communicatie tussen de twee. Het meldpunt moet binnen enkele seconden op de hoogte worden gebracht, maar voordat ze contact opnemen met de autoriteiten, moeten ze eerst met u praten. Als je niet antwoordt, bellen ze vervolgens een tweede contact. Het bewakingssysteem neemt contact op met de politie als het secundaire contact niet reageert, en zelfs als u op het eerste gesprek reageert, moet u bepalen of u autoriteiten wilt sturen.

Wat is het misdaadcijfer in Atlanta?

Ondanks dat het door Forbes wordt gerangschikt als de zesde gevaarlijkste stad in het land, heeft Atlanta een afnemend misdaadcijfer - en het daalt in verschillende categorieën, waaronder inbraak. U kunt de huidige misdaadcijfers voor uzelf controleren via de wekelijkse rapporten van de politie van Atlanta.

De afgelopen jaren hebben het aantal inbraken verder teruggedrongen: in januari tot en met juli 2017 waren er 1.878 inbraken, terwijl 2018 in dezelfde tijd 1.669 was - een daling van 11%. Hoewel de daling geruststellend lijkt, is het toch de moeite waard om te overwegen je huis te bewapenen met een beveiligingssysteem.

Moet u uw beveiligingssysteem in Atlanta registreren?

Ja. Bij het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis in Atlanta, moet u het alarmsysteem registreren bij Cry Wolf Services (het bedrijf Atlanta ingehuurd om het programma voor het verminderen van valse alarmen te beheren). Registratie is gratis, maar als u zich niet registreert, verdient dit een boete van $ 75.

Wat zijn de valse alarmkosten in Atlanta?

In 2017 werd de politie van Atlanta gewaarschuwd voor 38.705 valse alarmen en slechts 730 "echte" alarmen. Ze zijn niet alleen ongemakkelijk voor u, valse alarmen kosten politie en brandweer tijd en geld - alleen al in Sandy Springs voor $ 775.000 per jaar.

Ondanks de belasting van valse alarmen op hulpbronnen, heeft de stad Atlanta haar bestaande verordening voor vals alarm aangepast om boetes met 50% te verminderen. En de eerste en tweede overtredingen kosten u helemaal niets. De derde - $ 50. Vierde - $ 100. Vijfde-zesde - $ 200. Zevende en meer - $ 500.

Meer artikelen / recensies voor thuisbeveiliging

Misschien vind je dit ook leuk