Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

New York Life Life Insurance Review

New York Life is een van onze favoriete levensverzekeringsmaatschappijen voor senioren . Het biedt een universeel levensbeleid dat zowel betaalbaar als flexibel is, dat kan worden aangepast om elke hoeveelheid kosten na het leven te dekken. Voor koppels biedt New York Life een overlevingsverzekering die twee echtgenoten dekt volgens een enkel, fiscaal plan. Het bedrijf werkt ook samen met de AARP om te zorgen voor voordelige individuele examens en groepsbeleid voor gepensioneerden.

Voor jongere klanten adviseren wij de levensverzekering van New York Life. Het schrijft een aantal van de meest aanpasbare beleidsmaatregelen op de markt, waaronder twee verschillende termijnpakketten met unieke premiumstructuren en verlengingsmogelijkheden. Bovendien is New York Life, met een brede selectie van beleidsuitbreidingen, bereid om vrijwel alles te dekken wat het leven u te bieden heeft.

Dat gezegd hebbende, waren we niet onder de indruk van de klantenservice van New York Life. Het bedrijf heeft geen uitgebreide educatieve middelen en heeft niet de meest behulpzame vertegenwoordigers, dus het is misschien niet de beste keuze voor starters die extra begeleiding nodig hebben . Zwakke ondersteuning is ook de be>Northwestern Mutual .

De claim

Van de startpagina van New York Life : "Of u nu net begint, jongleert met gezin en carrière of met pensioen gaat - u kunt op onze ervaring vertrouwen om u te helpen de juiste beslissingen te nemen." Wat betekent dat voor New York Life? De website van het bedrijf belooft veel voordelen voor polishouders, maar drie functies worden herhaald: aanpasbaar beleid, geweldige jaarlijkse dividenden en uitstekende service.

Is het waar?

Voor het grootste gedeelte.

New York Life heeft zeker de tools om zijn beweringen waar te maken. Het aanbod aan levensverzekeringen is divers, van polissen die jaarlijks kunnen worden verlengd tot polissen die gegarandeerd zijn tot 120 jaar oud. We houden ook van de flexibiliteit die het polishouders biedt. Er zijn maar weinig bedrijven die zoveel opties hebben voor het omzetten van de duur van de looptijd of het omzetten van de hele looptijd naar de hele levensduur . Waar komt dat allemaal op neer? Kortom, New York Life heeft een levensverzekering voor zowat iedereen.

New York Life heeft ook een sterk dividendrecord. Als een onderlinge onderneming gaan haar dividenduitkeringen uitsluitend naar polishouders, niet naar externe aandeelhouders. Klanten zagen dit model de afgelopen jaren vruchten afwerpen: 2017 was een recordwinstjaar voor New York Life en resulteerde in de hoogste dividenduitkering ooit van het bedrijf. In deze zin maakt New York Life zijn belofte waar om de klant centraal te stellen.

Dus waarom zeggen we dat de claim van het bedrijf alleen 'grotendeels' waar is? Het feit is dat New York Life tekortschiet in 'uitzonderlijke klantenservice'. Hoewel het bovengemiddeld scoort in JD Power's 2018 Life Insurance Study , waarin verzekeringnemers werden ondervraagd over hun tevredenheid met hun provider, blijft het consequent achter bij grote aanbieders zoals State Farm en MetLife. Bovendien valt New York Life niet op door het hebben van bijzonder handige tools of geweldige klantenondersteuning. En omdat uw levensverzekeringsmaatschappij nog jaren bij u zal zijn, is een positieve relatie be>

Productoverzicht

  • In bedrijf sinds: 1845
  • AM Beste financiële sterkte: A ++
  • Beleidstypen: termijn, geheel, universeel, variabel universeel
  • Voordelen: gegarandeerde niveau-premies, conversiemogelijkheden voor het hele leven, gegarandeerde verlengbaarheid
  • Nadelen: beperkte dekkingsopties en gemiddelde ondersteuningssystemen

Kenmerken

Term Life
Hele leven
Universeel leven
Variabel universeel leven
Lengte van de dekking
Meestal 10 tot 20 jaar
Levens>
>
>
Geld waarde
Nee
Ja
Ja
In sommige gevallen
Gegarandeerd niveau premie
Met de meeste beleidsmaatregelen
Ja
Ja
Ja

Financiële stabiliteit

New York Life steunt haar beleid met solide financiële gegevens. In 2018 behaalde het perfecte beoordelingen van de drie grootste onafhankelijke bureaus - AM Best, Moody's en S Global. Wat nog indrukwekkender is, is dat New York Life deze scores heeft gehandhaafd sinds we in 2016 begonnen met het beoordelen van levensverzekeringen. We hebben andere bedrijven (zoals de North American Company for Health and Life Insurance) in de ranglijst zien vallen en zelfs worden afgestoten onze lijst na verloop van tijd. Met een product zo be>

Twee unieke opties voor de levensduur

In onze beoordeling van de beste overlijdensrisicoverzekeringen hebben we New York Life opgeroepen voor de meest flexibele levensverzekeringspolissen. Het bedrijf biedt twee verschillende manieren om zijn verzekering aan te passen, afhankelijk van de duur van uw voorkeur en de betalingsstructuur. Hierdoor kunnen klanten precies de dekking kiezen die ze nodig hebben en die comfortabel betalen.

Met de eerste optie, "level premium convertible", kunt u dekking kiezen tussen 10 en 20 jaar. De premies blijven gegarandeerd hetzelfde en zijn gebaseerd op uw eerste gezondheidsexamen (wanneer u jonger en waarschijnlijk gezonder bent), dus u betaalt een vrij lage prijs gedurende de hele looptijd. De tweede optie, "jaarlijks converteerbaar", is op jaarbasis hernieuwbaar. Elke keer dat u verlengt, stijgt de premie met een vast bedrag, bepaald op het moment dat u zich aanmeldt. Een verhoging van de premieverzekering kan potentieel duurder worden dan een niveau-premie. U kunt de dekking echter ook op elk gewenst moment beëindigen - uzelf toekomstige betalingen besparen als de verzekering niet >

Mogelijkheden om levensverzekeringen om te zetten in permanent

Als u kiest voor een overlijdensverzekering en later besluit dat de einddatum het niet zal halen, biedt New York Life u de optie om te converteren naar een levensverzekering (hoewel het bedrijf het een 'privilege' noemt). Nog be>

Conversie kan van pas komen als het leven je een bocht op de weg geeft. Als u bijvoorbeeld wat geld verdient en plotseling complexe behoeften heeft op het gebied van estate-planning, kan hele levensverzekeringen dienen als een belastingvrij kanaal voor erfenis en onroerendgoedbeheer. Als je je hele leven wilt bekeren, heeft New York Life solide opties. Net als andere providers biedt het gegarandeerde groei van de contante waarde met vaste rente en aanpasbare premiebetalingsschema's. Maar New York Life heeft ook een unieke optie. De waarde Whole Life van het bedrijf biedt het voordeel van een gegarandeerde uitbetaling, maar met kleinere premies en contante waarde. Het is een goede tussenoptie voor klanten die permanente dekking nodig hebben maar de grote betalingen die normaal gesproken met het hele leven gepaard gaan niet willen verhelpen.

Uitstekende optie voor senioren

New York Life is een van onze favoriete aanbieders in onze review van de beste levensverzekeringen voor senioren dankzij het opvallende universele levenaanbod. Het universele beleid van New York Life begint bij een nominale waarde van slechts $ 25.000 en duurt tot 120 jaar oud. Met het bedrijf kunt u ook de uitkering bij overlijden op elk gewenst moment in uw polis verhogen. We waarderen dit niveau van flexibiliteit, aangezien de uitkeringen bij overlijden sterk kunnen verschillen en in de loop van de tijd kunnen veranderen. New York Life is ook uniek in het bieden van overlevingsverzekeringen. Overleven universele leven omvat twee echtgenoten en betaalt alleen uit als de tweede persoon sterft - op die manier kan de uitkering bij overlijden worden gebruikt om vermogensbelasting te betalen over alle activa die zijn geërfd door de overlevende echtgenoot van de overledene.

Een ander voordeel voor senioren is dat het partnerschap van New York Life met de AARP zowel tijdelijke als permanente levensverzekeringen biedt voor leden van de vereniging. Het NYLAARP-programma vereist niet dat leden een medisch onderzoek ondergaan voordat zij een verzekering aanvragen, wat betekent dat de premies lager kunnen zijn dan gepensioneerden elders zouden vinden. De website bevat weinig informatie, dus als u lid bent van AARP, raden we u aan een offerte aan te vragen om te zien hoe de prijzen stijgen.

Grote selectie van groepsbeleidrijders

New York Life heeft een van de beste rijderselecties in de branche. Onder deze is de be>Accelerated Death Benefit-rijder , of waarnaar New York Life verwijst als chronische zorg. Dit valt onder de paraplu van 'leefuitkeringen' waarmee u tijdens uw leven toegang heeft tot de uitkering bij overlijden van uw polis. Met deze rijder kan de verzekerde een percentage van de uitkering bij overlijden gebruiken om de kosten voor medische zorg, behandelingen en andere kosten aan het einde van de levensduur te dekken. In het geval van een ernstige medische diagnose kan dit een grote financiële last zijn voor de verzekeringnemer en zijn gezin.

Andere hoogtepunten zijn een Waiver of Premium-rijder, die betalingen excuseert als de verzekerde gehandicapt raakt en niet meer kan werken; Onopzettelijk overlijden en ontslag, waartoe onopzettelijk overlijden of ontleden van de verzekerde behoort; en automatische batenverhoging, waarmee wordt geanticipeerd op veranderingen in inkomen en behoeften door de dekking jaar na jaar te vergroten. Wat er ook op de weg gebeurt, New York Life heeft waarschijnlijk een rijder die u en uw gezin financieel kan helpen dekken. Lees hier meer over de ruiteropties van New York Life .

Mogelijke nadelen

Gemiddelde klantenondersteuning

Klantondersteuning is een van de weinige plaatsen waar New York Life ontbreekt en waarschijnlijk de reden dat het niet hoger scoort voor klanttevredenheid. Hoewel de site veel artikelen over financiële planning en beleidsbeheer bevat, is het moeilijker om specifieke informatie over beleid te vinden. Als u contact wilt opnemen met een vertegenwoordiger voor meer informatie, biedt New York Life telefoon- en e-mailkoppelingen - de meest elementaire opties die een provider kan bieden en ver verwijderd van de live chatfuncties die andere bedrijven bieden. Dat betekent dat er geen snelle manier is om vragen beantwoord te krijgen; je moet wachten op een e-mailreactie of tijd besteden aan een telefoongesprek. Tot overmaat van ramp werden we bruusk overgeplaatst en vervolgens ruim 10 minuten in de wacht gezet.

Geen mobiele app

We zijn ook teleurgesteld dat New York Life de overstap naar mobiel nog niet heeft gemaakt. Andere bedrijven - zoals Globe Life - hebben de afgelopen jaren full-scale levensverzekerings-apps gebouwd. Hiermee kunt u dekkingsopties bekijken, offertes ontvangen, uw info bijwerken, uw beleid beheren en betalingen uitvoeren. Het wordt de norm om onderweg rekeningen en financiën te beheren en we waarderen de levensverzekeringsmaatschappijen die deze trend volgen. New York Life niet. Zelfs de website, hoewel behoorlijk mobielvriendelijk, is redelijk traag om te laden.

Ontdek de dekkingsopties van de beste levensverzekeringsmaatschappijen

De competitie

New York Life Staatsboerderij TIAA Life Noordwestelijke wederzijds
Onze review Onze review Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
A ++ A ++ A ++ A ++
JD Power 2018 US Life Insurance Study-score
4/5
"Beter dan de meeste"
5/5
"Met de beste"
N / A 4/5
"Beter dan de meeste"
Klachten van klanten*
Minder klachten dan gemiddeld Minder klachten dan gemiddeld Bijna geen klachten Bijna geen klachten
Aangeboden soorten levensverzekeringen
Term Life
Hele leven
Universeel leven
Term Life
Hele leven
Universeel leven
Term Life
Universeel leven
Term Life
Hele leven
Universeel leven
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

* Klachten van klanten worden geregistreerd door het NAIC en gemeten ten opzichte van het marktaandeel van het bedrijf.

New York Life vs. Northwestern Mutual

We houden van het algemene en universele beleid van New York Life, maar het is zeker niet de beste als het gaat om klantinteractie. Hoewel het in de JD Power's Life Insurance Study 2018 een vier op vijf behaalde, daalde het tot een drie op vijf in de categorie "Interactie" - wat betekent dat klanten vonden dat hun interacties met agenten onvoldoende waren. Als je vele decennia met een bedrijf gaat werken, moet het een bedrijf zijn waarmee je een geweldige relatie kunt opbouwen. In dat opzicht geven wij de voorkeur aan Northwestern Mutual . JD Power rangschikt dit bedrijf als tweede van de 23 onderzochte bedrijven (New York Life wordt zesde). Het heeft ook een lagere consumentenklachtenratio van het NAIC, wat tot een positievere klantervaring spreekt.

Het is vermeldenswaard dat New York Life een beter dividendrecord heeft, volgens de studie van de verzekeringsmakelaar NFP in 2016 . Northwestern Mutual kende sinds 2012 een gestage daling van de dividenden die aan klanten worden uitgekeerd, terwijl New York Life recentelijk is gestegen. In 2018 kondigde het zijn grootste jaarlijkse dividenduitkering in de geschiedenis aan . Dividenden zijn natuurlijk nooit gegarandeerd - ze zijn afhankelijk van de jaarlijkse prestaties van het bedrijf, de contante waarde van uw beleid en een aantal andere factoren - maar New York Life kan u een betere kans geven op een jaarlijkse bonus dan Northwestern Mutual.

New York Life versus TIAA Life

Hoewel TIAA Life zeer recent is gestopt met het accepteren van nieuwe applicaties omdat het werkt om toekomstige aanbiedingen bij te werken en te herzien, zijn zowel New York Life als TIAA van oudsher uitstekende schrijvers als het gaat om levensverzekeringen. Beide bedrijven hebben solide ratings van financiële kracht, diverse renners en opties voor beleidsconversie van termijn naar permanent. Wij geven de voorkeur aan de flexibele, jaarlijkse voorwaarden van New York Life; TIAA biedt alleen lengtes van 10, 15, 20 of 30 jaar. Als u zich zorgen maakt over het betalen van een te hoge dekking, is New York Life een betere gok, maar het kan de moeite waard zijn om een ​​offerte van TIAA te krijgen zodra het nieuwe aanbod van levensverzekeringen bekend wordt.

New York Life vs. State Farm

Als u op zoek bent naar levensverzekeringen en klantenservice is uw grootste zorg, dan raden we u aan naar State Farm te gaan . Dit bedrijf beleeft momenteel zijn vijfde jaar op rij als de best beoordeelde provider van JD Power . Klanten roemen het gevarieerde beleid, het soepele factureringsproces en de uitzonderlijke service. State Farm biedt Accelerated Death Benefit echter alleen onder zijn universele levensbeleid, een rijder die onze experts naar voren hebben gebracht als de be>

Veelgestelde vragen over levensverzekeringen in New York

Wat zijn New York Life-beoordelingen?

De sterke financiële positie van New York Life wordt gevalideerd in verschillende be>

Is New York Life betrouwbaar?

Absoluut. New York Life is de grootste en oudste levensverzekeringsmaatschappij van Amerika. New York Life, opgericht in 1845, blijft al meer dan 150 jaar zorg en consistentie tonen aan zijn beleidseigenaren. Als u op zoek bent naar een al >

Betaalt New York Life dividenden?

Ja. New York Life heeft 164 opeenvolgende jaren dividend uitgekeerd en blijft zijn concurrenten in dit opzicht overtreffen. In 2018 rapporteerde New York Life dat het het grootste dividend in de geschiedenis van het bedrijf uitbetaalde met maar liefst $ 1,78 miljard. In de afgelopen vijf jaar heeft New York Life zijn uitbetaling met 36% verhoogd, in lijn met zijn strategie om de uitbetaling elk jaar te verhogen.

Het komt neer op

New York Life geldt consequent als een van onze favoriete aanbieders van levensverzekeringen. Het schrijft uitgebreide, aanpasbare levensverzekeringen die voor vrijwel iedereen kunnen worden aangepast. Wij bevelen ten zeerste zijn universele levensverzekering voor senioren en AARP-leden aan en zijn levensverzekering voor mensen die een polis met een flexibel tijdsbestek nodig hebben. Het grootste nadeel van werken met New York Life is een ongebruikelijke klantenservice. Degenen met uitgebreide vragen en ondersteuningsbehoeften moeten overwegen zich aan te melden bij een andere provider.

Misschien vind je dit ook leuk