Philip Palermo Lead Senior Editor - For the Home Door Philip Palermo Hoofdredacteur - For the Home

Philip leidt de sectie Voor de startpagina en begeleidt thuisbeveiliging en smart home-inhoud. Zijn teksten en foto's zijn gepubliceerd op Engadget en verschillende lokale kranten in Washington.

Het beste vitamine D-supplement

De beste vitamine D-supplementen moeten door een derde partij worden getest om ervoor te zorgen dat u geen schadelijke additieven of verontreinigingen krijgt. Zorg er ook voor dat u uw arts of een voedingsdeskundige raadpleegt om ervoor te zorgen dat u het beste vitamine D-supplement voor uw behoeften gebruikt. Om onze topkeuzes te vinden, hebben we artsen en voedingsdeskundigen uit het hele land geraadpleegd, honderden ingrediëntenlabels gelezen en de resultaten van drie verschillende onafhankelijke laboratoriumtests gebruikt. Uiteindelijk hebben we twee supplementen gevonden die de beste kans bieden om uw vitamine D-waarden te verhogen.

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, waaronder vitamine D-supplementen. We hebben 233 van de beste vitamine D-supplementen die we konden vinden overwogen, met experts geraadpleegd en deze beoordeling regelmatig bijgewerkt om u de meest actuele informatie te bieden. De auteur van deze review heeft geen aandelen in de genoemde producten of bedrijven.

De 2 beste vitamine D-supplementen

De beste vitamine D-supplementen: samengevat

Kirkland Signature Extra Strength Vitamine D3
Nature Made Vitamine D3
Het beste
Waarde kiezen
Apotheek kiezen
Prijs
$ 12
$ 12
# capsules
600
300
USP-geverifieerde
Labdoor-beoordeling
81,5 / 100
85,9 / 100
Vitamine D3-gehalte
2000 IE
1000 IE

Kirkland Signature Extra Strength Vitamine D3 2000 IE

Best Value Pick

Kirkland handtekening
Bevat alles wat u maar wilt in een vitamine D-supplement - en niets wat u niet doet - voor de laagste prijs.
Pros
Weinig ingrediënten
Grote waarde
Cons
Vereist een lidmaatschap (voor besparingen)

Waarom we ervoor kozen

Weinig ingrediënten

We hielden van de korte lijst van ingrediënten: 2.000 IE vitamine D3 (als cholecalciferol, dat de manier nabootst waarop het lichaam van nature vitamine D verwerkt), sojaolie (rijk aan hart-gezonde meervoudig onverzadigde vetten ), plus gelatine, glycerine en water voor de softgelcapsule. Kirkland Signature verdiende zelfs complimenten van niet één, maar twee onafhankelijke laboratoria. Het label draagt ​​het USP-symbool, misschien wel de gouden standaard voor het testen van producten. USP-certificering wordt wereldwijd erkend.

Grote waarde

Met ongeveer $ 0,01 per portie, is het minder dan de helft van de kosten van onze andere topkeuze. We waren dol op de Costco-formaat fles, die 600 softgels bevatte die zo klein waren als alle flessen die we hebben getest. Immers, als je vitamine D-supplementen tot een onderdeel van je dagelijkse routine wilt maken, kun je het net zo goed gemakkelijk maken voor jezelf: een kleine pil die gemakkelijk te slikken is, in een fles die 20 maanden goed blijft. Met $ 3,50 per jaar is Kirkland Signature Extra Strength Vitamine D3 een goedkope manier om uw vitamine D-inname bij te houden.

Punten om te overwegen

Vereist een lidmaatschap

Als u liever uw vitaminesupplementen in winkels koopt, heeft u misschien pech. Het merk Kirkland Signature is exclusief voor Costco, dat van zijn shoppers ver>

Nature Made Vitamine D3

Beste drogisterijkeuze

Natuurlijk gemaakt
Nog een paar cent per portie voor bijna identieke ingrediënten, maar verkrijgbaar in meer winkels dan Kirkland Signature.
Pros
Geteste zuiverheid
Beschikbaarheid
Cons
Lagere dosering

Waarom we ervoor kozen

Geteste zuiverheid

Nature Made is het enige andere D3-supplement dat zowel door USP als Labdoor is getest om zuiverheid en potentie te garanderen, plus het bevat sojaolie om de absorptie te bevorderen.

Beschikbaarheid

In tegenstelling tot Kirkland Signature is dit product verkrijgbaar in de meeste fysieke winkels. Je kunt je supplement lidmaatschapvrij ophalen terwijl je boodschappen doet. Je kunt het vinden in supermarkten en apotheken in het hele land, waaronder Target, Walgreens en Safeway.

Punten om te overwegen

Lagere dosering

Nature Made bevat ook slechts 1000 IE vitamine D per pil (half zoveel als Kirkland Signature). Onze experts bevelen de meeste van hun volwassen patiënten 2000 IE per dag aan. Als uw arts hiermee instemt, moet u twee pillen per dag nemen. Maar de tabletten zijn klein en een lagere dosis betekent dat u gemakkelijk meer of minder vitamine D kunt gebruiken als dat nodig is.

Gids voor vitamine D-supplementen

Hoe zorg je ervoor dat je voldoende vitamine D krijgt

Tekort komt veel voor

Naar schatting 41% van de Amerikaanse volwassenen heeft een vitamine D-tekort en dat heeft ernstige >

Neem vitamine D in uw dieet

Er zijn voedselbronnen van vitamine D, merkt voedingsdeskundige Shereen Lehman op: “Vette vis zoals zalm en tonijn bevatten wat vitamine D, en eieren ook. Champignons zoals maitake en cantharel kunnen een goede bron zijn, net als portabella-champignons die in UV-licht worden gekweekt. Zoek anders naar voedingsmiddelen verrijkt met vitamine D zoals melk, ontbijtgranen en vele merken notenmelk. ”

Vitamine D-rijk voedsel
IE per portie
Maitake-champignons
943
Zwaardvis (3 oz)
566
Sockeye zalm (3 oz)
447
Cantharelpaddestoelen
178
Ingeblikte tonijn (3 oz)
154
Sinaasappelsap - verrijkt met vitamine D (1 kop)
137
Melk (1 kop)
115-124
Ei (1 dooier)
41

Maar kun je genoeg D krijgen alleen uit voedselbronnen? Dat hangt ervan af hoe hongerig je bent. De National Institutes of Health (NIH) ontdekten dat zelfs voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D meerdere porties nodig hebben om aan de aanbevolen 600 IE per dag te voldoen.

Veilig zonnen?

Sommige medische onderzoekers, zoals dr. Michael Holick, raden aan om 15 minuten onbeschermd zonlicht per dag te krijgen - op het midden van de dag wanneer de zon het helderst is. En Dr. Andrew Weil beveelt 10 minuten zon per dag aan. Maar de American Academy of Dermatology is het hier niet mee eens en stelt voor dat we huidbescherming (kleding en zonnebrandcrème met een SPF van 30 of hoger) gebruiken telkens wanneer we in de zon zijn, om huidkanker te voorkomen . Dus wat is het juiste antwoord? We raden u aan contact op te nemen met uw arts om erachter te komen wat voor u geschikt is.

Vitamine D FAQ

Is het beter om vitamine D 's nachts of' s morgens in te nemen?

Het is beter om vitamine D bij een maaltijd in te nemen om de opname te verbeteren en de bloedspiegel te verhogen. Of dat tijdens een avondmaaltijd of bij het ontbijt is, doet er niet toe, omdat er geen echt bewijs is dat suggereert of het tijdstip van de dag de absorptie beïnvloedt.

Hoe weet ik of ik weinig vitamine D heb?

Veel artsen controleren regelmatig vitamine D-niveaus tijdens het jaarlijkse fysieke onderzoek van een patiënt. Een eenvoudige bloedtest, de 25 (OH) D genaamd, zal de hoeveelheid vitamine D bepalen die in uw lichaam wordt opgeslagen uit alle bronnen, inclusief zon, dieet en supplementen. In feite meet de test opgeslagen vitamine D tot wel 15 dagen, waardoor het de ideale manier is om een nauwkeurige meting van uw vitamine D-niveau te krijgen . Als uw arts uw vitamine D-waarden niet al controleert tijdens uw jaarlijkse examen, vraag dan gewoon om de test.

Een andere optie: een thuistestkit voor minder dan $ 70 van de Vitamine D Council. Je prikt in je vinger en plaatst een druppel bloed op vloeipapier. Vervolgens stuur je het naar het lab, dat je je resultaten zal toesturen.

Als uw test vaststelt dat u een tekort hebt aan vitamine D, stelt Dr. Feuerstein voor om samen met uw medische zorgverlener de beste dosering te bepalen - en om de zes maanden getest te worden totdat u uw doel bereikt. Hij test zijn patiënten routinematig tweemaal per jaar om te bepalen of hun vitamine D-niveau verandert van zomer naar winter.

Wat doet vitamine D voor mijn gezondheid?

Wetenschappers weten al jaren dat vitamine D een be>

De Mayo Clinic pleit sterk voor de verstrekkende voordelen van vitamine D met een lijst van 59 medische aandoeningen die worden verbeterd door vitamine D of worden beïnvloed op manieren die verder onderzoek rechtvaardigen. Deze lijst bevat schildklieraandoeningen, fibromyalgie, psoriasis, tandholtes en zelfs de ziekte van Alzheimer.

De afhaalmaaltijden? Onderzoek suggereert dat er naast het behoud van gezonde botten tal van goede redenen zijn om een ​​vitamine D-supplement onderdeel te maken van uw dagelijkse regime.

Kun je te veel vitamine D krijgen?

Ja. Het Institute of Medicine (IOM) zegt dat de gemiddelde volwassene niet meer dan 4000 IE vitamine D per dag mag innemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor de meeste volwassenen is 600 IE. Maar het merendeel van de supplementen waar we naar keken, lag tussen 1000 en 2000. Waarom zoveel? Onze experts suggereerden dat de ADH - die in 2000 daalde van 2000 IE tot 600 IE in 2010 - misschien niet voldoende is om een ​​vitamine D-tekort te voorkomen.

Maar er is geen vaste regel - en veel daarvan is afhankelijk van omgevingsfactoren. Een kantoormedewerker in het bewolkte Seattle heeft bijvoorbeeld waarschijnlijk meer vitamine D nodig dan een badmeester in Los Angeles. Voordat u begint met het nemen van supplementen, overlegt u met uw arts over de juiste dosering voor u.

Misschien vind je dit ook leuk