Philip Palermo Lead Senior Editor - For the Home Door Philip Palermo Hoofdredacteur - For the Home

Philip leidt de sectie Voor de startpagina en begeleidt thuisbeveiliging en smart home-inhoud. Zijn teksten en foto's zijn gepubliceerd op Engadget en verschillende lokale kranten in Washington.

De beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen in Colorado

Coloradans zijn dol op opscheppen over 300 dagen zonneschijn per jaar, maar je zult ze waarschijnlijk niet veel horen opscheppen over de hagelbuien. "We hebben echt een slechte loop gehad op hagel in Colorado," zegt Scott Foster, AAI van Foster Associates, een onafhankelijk verzekeringsmakelaarskantoor gevestigd in Littleton. "De claims zijn enorm met een verwoestende impact op de premiumkosten en eigen risico van huiseigenaren in Colorado." De beste huiseigenarenverzekeringen in Colorado zijn degenen die uw huis dekken tegen slecht weer zonder de bank te verbreken. We hebben ook rekening gehouden met financiële stabiliteit, klantervaring en de claimervaring om u onze topkeuzes voor verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren in de Centennial State te bieden.

De beste huiseigenaren verzekering in Colorado: samengevat

Allstate boeren Amerikaanse familie USAA Staatsboerderij
Onze review Onze review Onze review Onze review
AM Beste beoordeling financiële kracht
A + EEN EEN A ++ A ++
JD Power Algemene claims Tevredenheidsscore
3/5 3/5 3/5 5/5 3/5
Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven

De 5 beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen in Colorado

Beste bedrijven voor
Colorado huiseigenaren verzekering
Allstate

Allstate

Allstate wint extra punten voor de korting aanbod en unieke dekking opties. Het biedt extra bescherming bij thuis delen voor mensen in Colorado (en 17 andere staten) die hun huizen verhuren op sites als Airbnb en VRBO . Allstate is de eerste grote verzekeraar die dergelijke uitgebreide bescherming biedt, en het zou een interessante overweging kunnen zijn voor Coloradans met vakantiehuizen in de bergen of felbegeerd onroerend goed in grote metrolijnen. Voor zijn online aanwezigheid en dekkingsopties, houden we van Allstate als een aanbieder voor beginnende huiseigenaren.

was its quoting process. Een nadeel voor Allstate was het offerteproces. Net als Farmers en American Family hebben we een heleboel informatie ingevuld op online formulieren en verwachten we aan het einde een offerte te ontvangen. In plaats daarvan werden we doorverwezen naar een lokale agent. Hoewel vriendelijk en behulpzaam, vroeg de vertegenwoordiger ons om ons SSN- en rijbewijsnummer en het verkrijgen van de offerte duurde acht uur om te verwerken, terwijl anderen een kwestie van minuten namen.

Het kan opvallen door zijn aantrekkelijke prijzen en klantenservice, maar Allstate krijgt een vergelijkbare, "meh" -score voor zijn claimervaring. Het scoort drie van de vijf op JD Power, net als de andere drie niet-militaire exclusieve bedrijven.

Allstate, zoals American Family Insurance, bood ons een Elite-prijsoptie met een hoger eigen risico voor wind- en hagelschade ($ 1.000) en een goedkopere basisverzekering met een duurder aftrekbaar (1% van de totale kosten). De kans dat u wind en hagel claimt is hoog in Denver, dus het is geen klein risico om de Base-optie te kiezen. De Elite-laag bevat ook vele optionele dekkingen, zoals bescherming tegen identiteitsdiefstal en upgrades van de bouwcode. De Elite-optie was gemiddeld ongeveer $ 700 - $ 1.000 minder per jaar voor onze steekproefwoning dan USAA, State Farm en Farmers, maar net als American Family dekte het ons tegen lagere vervangingskosten - ongeveer 60% van de marktwaarde van onze woning. Als u zich ongemakkelijk voelt bij de vervangingskosten die door een verzekeraar zijn opgegeven, moet u onderhandelen.

Beste bedrijven voor
Colorado huiseigenaren verzekering
boeren

boeren

Boerenverzekering biedt voldoende ruimte om te besparen met zijn kortingen . Het heeft ook drie afzonderlijke prijsniveaus, waarvan het middelste niveau vergelijkbaar is qua prijs en dekking met de andere verzekeraars die we hebben beoordeeld. De claims-ervaring scoort zelfs bij elke andere algemeen beschikbare aanbieder (drie van de vijf sterren), afgezien van de glanzende vijfsterrenbeoordeling van USAA. In overeenstemming met die gemiddelde ervaring, hebben boeren een solide, zij het ongebruikelijke, financiële stabiliteitsbeoordeling.

Insurance offers a “Premier” option for guaranteed replacement costs (GRC). We vonden het leuk hoe Farmers Insurance een "Premier" -optie biedt voor gegarandeerde vervangingskosten (GRC). In het geval dat je huis volledig is verwoest - vooral relevant voor mensen in natuurgebieden die gevoelig zijn voor natuurbrand - zullen boeren het volledig vervangen. Dit Premium-niveau kost tweemaal zoveel premie als de standaardoptie ($ 5,765 / jr voor onze voorbeeldwoning vergeleken met $ 2,907 / jr), maar het onderscheidt boeren van concurrenten die ons alleen hebben geciteerd tegen reguliere vervangingskosten, die variëren en mogelijk niet voldoende om uw hele huis te dekken. Voor wat het waard is, waarschuwde een agent dat de hogere niveaus "ter referentie" zijn en afhankelijk van de behoefte bespreekbaar zijn.

Het online offerteproces van boeren lijkt tot het einde niet vervelend. We hebben 10 minuten besteed aan het invoeren van onze informatie voor een "online prijsopgave", in de verwachting dat een mooi, rond nummer aan het einde zal worden afgeleverd. In plaats daarvan hebben al dat werk ons ​​zojuist doorverwezen naar een agent. Om eerlijk te zijn, nam die agent onmiddellijk contact met ons op via telefoon en e-mail en stuurde ons een gedetailleerde offerte, maar voor iemand die strikt rondkijkt , is het een gedoe.

Beste bedrijven voor
Colorado huiseigenaren verzekering
Amerikaanse gezinsverzekering

Amerikaanse familie

quoted us at the cheapest rate of anyone for our sample home — it was an incredible 60% lower than State Farm and USAA. Amerikaanse familie citeerde ons tegen het goedkoopste tarief van iedereen voor onze steekproef thuis - het was een ongelooflijke 60% lager dan State Farm en USAA. Vreemd genoeg citeerde het echter onze vervangingskosten voor de helft van de marktwaarde van ons huis, wat ons een pauze gaf, hoewel de agent ons geruststelde dat het citaat een "open gesprek" was en dat de vervangingskosten bespreekbaar zijn.

Eén reden waarom de prijzen van onze Amerikaanse familie op het eerste gezicht goedkoper waren: het rekende meer voor eigen risico. American Family brengt aftrekbare kosten in rekening voor identiteitsfraude ($ 250), verlies van eigendommen ($ 1.000) en hagel ($ 1.000). Dus hoewel de totale jaarlijkse prijs die we hebben genoteerd, aantrekkelijk klinkt, kan deze na verloop van tijd zelfs uitvallen met extra eigen risico.

We moesten door een paar hoepels gaan om ons citaat van American Family te krijgen. Een agent heeft ons een e-mail gestuurd en een sofi-nummer gevraagd om een ​​nauwkeurige offerte te krijgen. U moet ook uw sofi-nummer invoeren in het online offerteformulier. We geven de voorkeur aan het gemak van USAA, waar u met een paar klikken een redelijk nauwkeurige startprijs kunt krijgen.

Beste bedrijven voor
Colorado huiseigenaren verzekering
USAA

USAA

USAA verzekert alleen actieve en gepensioneerde Amerikaanse militaire leden en hun families, maar met verschillende bases in Colorado en de Air Force Academy buiten Colorado Springs is het nog steeds de op een na grootste aanbieder in de staat . Als je het kunt krijgen, denken we dat het een van de beste opties is voor de meeste huiseigenaren in Colorado.

. Schuldeisers en klanten zijn dol op USAA . Samen met State Farm heeft het de hoogste financiële ratings van een van de top vijf providers in Colorado (A ++ van AM Best), en het scoorde buitengewoon goed met Consumer Reports en behaalde de rang van "uitstekend" in alle categorieën, inclusief het gemak van claims proces en tijdigheid van betaling .. De rest van de vijf providers waar we naar keken, bleef hier aanzienlijk achter bij USAA.

USAA heeft een vast eigen risico van 1% voor wind en hagel, wat ongeveer gemiddeld is voor de verzekering van huiseigenaren in Colorado. Houd er echter rekening mee dat als u alleen maar rondkijkt: USAA geeft u niet veel details over de verzekering van huiseigenaren vooraf en de website is even dun over educatief materiaal. De prijzen van USAA zijn ook een beetje hoger dan andere verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren, maar je krijgt veel meer voor die extra dollar. We gebruikten de account van een huidige klant om een ​​offerte te krijgen, en we ontdekten dat offertes ongeveer 25% hoger waren dan elke concurrent behalve State Farm, maar het dekte ons tegen hogere vervangingskosten dan andere - bijna de volledige marktwaarde van ons huis.

Beste bedrijven voor
Colorado huiseigenaren verzekering
Staatsboerderij

Staatsboerderij

State Farm is met een ruime marge de grootste verzekeraar van huiseigenaren in Colorado. Het was de tweede alleen na USAA in algemene klanttevredenheid over Consumer Reports, en biedt een gemiddeld claimproces, volgens JD Power . Het voorbeeldcitaat dat we kregen was het hoogste van de vijf providers, maar dit is zeer persoonlijk; uw citaat kan lager zijn, afhankelijk van uw huis en regio.

apart from other Colorado insurers is that it doesn't have a separate wind/ hail deductible. Een ding dat State Farm onderscheidt van andere Colorado-verzekeraars, is dat het geen aparte aftrekbare wind / hagel heeft. De meeste bedrijven, in de hoop de kosten te dekken, rekenen een afzonderlijk, hoger aftrekbaar bedrag voor deze gevaren. Er is een kans dat State Farm u geld kan besparen op dure claims, aangezien de aftrekbare bedragen voor wind / hagel van andere aanbieders tot 2% van de waarde van de woning kunnen bedragen, maar de kosten zijn afhankelijk van uw individuele situatie . Een zeker voordeel is dat deze regel het claimproces vereenvoudigt, wat welkom nieuws is omdat Colorado het op één na hoogste aantal wind / hagelclaims heeft van elke staat .

Aan de andere kant betekent het aftrekbare beleid van State Farm dat het bedrijf geen lager eigen risico kan bieden voor kleinere verliezen, zoals diefstal of kleine branden. We raden u aan met uw agent te praten over de waarschijnlijkheid van dit soort claims waar u woont. Als u zich bijvoorbeeld in een gebied bevindt met relatief veel diefstal van onroerend goed, is het misschien de moeite waard om een ​​verzekeringsmaatschappij te overwegen die een lagere eigen bijdrage kan bieden voor dat soort claims.

Als het op de offerte zelf aankomt, was State Farm duidelijk en stuurde hij ons nooit naar een verkoophonger. En waar Allstate, American Family en Farmers ons meerdere prijsniveaus gaven, gaf State Farm ons één prijs voor ons eerste citaat waarin de dekkingsopties duidelijk werden aangegeven. De online offertetool is relatief eenvoudig te gebruiken, maar u moet wel uw sofinummer invoeren. Als dit meer informatie is dan u graag online deelt, raden we u aan rechtstreeks met een agent te praten. We waardeerden ook de hoeveelheid educatief materiaal en hulpmiddelen van State Farm, zoals herfinanciering van rekenmachines, praktische video's met tips (zoals het ontdooien van bevroren leidingen) en formulieren voor het plannen van uw waardevolle spullen.

Gids voor huiseigenaren verzekering in Colorado

Kijk voorbij de prijs

Prijzen, hoewel be>

Locatie heeft invloed op uw premies

Waar u woont, heeft meer invloed op uw verzekeringstarieven dan op enige andere factor. Volgens Allstate zijn de meest voorkomende claims in Denver diefstal, waterschade en hagel. De Denver Post meldde dat een slechte hagelbui die slechts enkele minuten duurt, tot veel duurdere claims kan leiden dan een bosbrand die dagen brandt. Ondertussen weet Durango, een kleinere stad in het zuidwesten van Colorado, hagelbuien te ontwijken (het had er geen in 2018, terwijl Denver er 16 had, volgens StormerSite ). Durango geniet ook minder claims voor vermogensdelicten, vandaar de meer betaalbare beleidsprijzen. Als gevolg hiervan betalen huiseigenaren in Durango ongeveer drie keer minder dan hun tegenhangers in Denver.

Pas op voor "stormchasers"

Hagel is zo'n wijdverbreid probleem in Colorado dat het zijn eigen huisnijverheid van oplichters heeft voortgebracht. Na een echt slechte hagelbui gaan oplichters - bekend als 'stormchasers' - vaak huis-aan-huis veelbelovende dakreparaties, zegt de Denver Post . Als u een niet-erkende aannemer krijgt om hagelreparaties uit te voeren, kunt u uw huis en uw verzekeringspremie beschadigen.

Begin juni 2016 was er hagel in de hele metro van Denver, die een lokale coalitie voortbracht onder leiding van het Better Business Bureau en de Colorado Division of Homeland Security and Emergency Management om het bewustzijn over deze duistere aannemers te vergroten. Voordat u een contract tekent bij een dakdekker, volgen hier enkele tips van de coalitie over hoe u kunt voorkomen dat u wordt gespeeld:

 • Laat u niet meteen een contract ondertekenen. Probeer eerst schattingen met een andere aannemer te vergelijken.
 • Zorg ervoor dat de aannemer is geregistreerd om zaken te doen in Colorado door deze database te controleren en zorg ervoor dat hij een permanent adres en federaal belastingnummer heeft.
 • Vraag een bewijs van de verzekering van de aannemer.
 • Betaal een aannemer niet volledig voordat het werk voltooid is.
 • Onderteken geen contract met blanco vermeldingen of wispelturige taal, waaraan een aannemer later wellicht voorwaarden kan toevoegen waar u niet mee akkoord bent gegaan.
 • Zorg ervoor dat het contract dat u ondertekent voldoet aan Bill 38 van de Senaat .

Maak uzelf vertrouwd met de hervorming van de verzekering voor huiseigenaren

In 2013 tekende de regering van Colorado, John Hickenlooper, de hervorming van de verzekering voor huiseigenaren , met als doel de communicatie en het begrip tussen verzekeraars en verzekerden te verbeteren. Destijds hadden de Waldo Canyon-bosbranden van 2012 net meer dan 300 huizen vernietigd, met meer dan $ 450 miljoen schade. De verwoesting heeft veel problemen met de verzekering van huiseigenaren in de staat aan het licht gebracht: verzekeraars bieden doorgaans 12 maanden aan levensonderhoud voor mensen omdat hun huizen worden herbouwd, maar voor veel slachtoffers was 12 maanden niet genoeg tijd en ze waren weggelaten in de kou.

Bovendien waren veel huiseigenaren verloren in de verwarrende bewoordingen van hun beleid en begrepen niet dat "vervangingskosten" niet betekenden dat hun huis zou worden vervangen, maar eerder dat de verzekeringsmaatschappij het huis alleen zou vervangen tot een gespecificeerd bedrag in dollars. Lucy Buck, een verzekeringsagent voor State Farm in Denver, doet extra moeite om ervoor te zorgen dat haar klanten de vervangingskosten begrijpen, maar zegt: "Er is veel geschil en verwarring geweest rond de looptijd."

De wet probeerde veel van die verwarring op te lossen. Onder de bepalingen ervan:

 • Verzekeringen van huiseigenaren moeten gedetailleerdere toelichtingen hebben en op leesniveau 10 of lager zijn geschreven.
 • Huiseigenaren en hun verzekeraars moeten de 'vervangingswaarde' van tevoren zorgvuldig bespreken in plaats van nadat het huis is vernietigd, en taal in de geschreven polissen moet de vervangingskosten voor klanten definiëren, dat wil zeggen dat ze mogelijk niet de totale vervangingskosten voor een huis dekken.
 • Alle verzekeraars moeten ten minste 12 maanden levensonderhoud aanbieden aan de getroffen klanten, en moeten de optie bieden voor 24 maanden levensonderhoud.
 • Verzekeraars moeten verzekeringnemers een uitgebreide dekking voor vervangingskosten bieden voor ten minste 20% van de vervangingslimiet, plus nog eens 10% om wetten en verordeningen te dekken.
 • Verzekeraars moeten rekening houden met schattingen van aannemers gevraagd door de verzekeringnemers.

Veelgestelde vragen over huiseigenaren in Colorado

Is de verzekering van huiseigenaren verplicht in Colorado?

Nee, u bent niet wettelijk verplicht om een ​​bewijs van verzekering van huiseigenaren te hebben om een ​​huis te bezitten. U hebt waarschijnlijk een verzekering voor huiseigenaren nodig om in aanmerking te komen voor een lening of hypotheek. Kredietverstrekkers vereisen doorgaans dat het de hoeveelheid geld beschermt die aan de lening verschuldigd is.

Hoeveel is de verzekering voor huiseigenaren in Colorado?

Huiseigenaren in Colorado betalen gemiddeld $ 1.383 per jaar voor een HO-3 huiseigenarenverzekering, volgens de National Association of Insurance Commissioners . Dat is hoger dan het Amerikaanse gemiddelde van $ 1.173, maar dat aantal zal aanzienlijk variëren, afhankelijk van je huis en waar je woont in de staat. Verzekeringspercentages zijn ook zeer persoonlijk. Alles van uw credit score en de nabijheid van uw huis tot de dichtstbijzijnde brandweerkazerne kan uw premies beïnvloeden. Veel providers bieden ook een aantal kortingen die het aantal dat u noteert aanzienlijk kunnen verminderen.

Dekt de verzekering voor huiseigenaren bosbranden in Colorado?

De meeste huiseigenarenverzekeringen in Colorado dekken bosbranden onder brandschade in hun polissen. Toch zijn er veel stappen die u kunt nemen om schade bij een natuurbrand te verminderen. De Colorado Division of Fire Prevention and Control beveelt aan om 200-500 voet rondom uw huis vrij te maken van alle bomen, struiken en bladeren. U moet er ook voor zorgen dat uw huis gemakkelijk toegankelijk is voor brandweerwagens en hulpdiensten.

Misschien vind je dit ook leuk