De beste online belastingsoftware

Het doen van uw belasting kan het gevoel hebben dat u naar de tandarts gaat - een noodzakelijk, soms pijnlijk kwaad - maar de beste online belastingsoftware maakt het betalen van uw rechten aan Uncle Sam (bijna) stressvrij. We hebben 21 van de meest beschikbare providers bekeken en deze vervolgens beperkt tot de vier met de meest intuïtieve interfaces en de breedste reeks functies.

De 4 beste online fiscale softwareprogramma's

TurboTax - Best Range of Tools" data-tagularproductid=65631>TurboTax - Beste assortiment gereedschappen

Basisstaat en federale indiening zijn gratis, met upgrades voor luxe indiening bij $ 60, en zelfstandige indiening bij $ 120. Intuïtieve begeleiding bij elke stap van uw belastingaangifte. Het is uiterst beginnersvriendelijk door te anticiperen op vragen, nuttige uitleg te bieden en processen te automatiseren.

TaxSlayer — Cheapest Audit Defense" data-tagularproductid=269116>TaxSlayer - Goedkoopste auditverdediging

Het $ 57 Ultimate-pakket van TaxSlayer biedt u extra bescherming in de vorm van auditverdediging, waardoor u gemoedsrust krijgt voor een lagere prijs dan concurrenten. We hielden ook van de lage prijs voor het indienen van een staat bij het gebruik van zijn premium services ($ 29).

H&R Block - Best Customer Support" data-tagularproductid=65647>H Block - Beste klantenondersteuning

Gratis opties voor standaard provinciale en federale vullingen. Extra opties omvatten $ 40- $ 50 voor onbeperkt chatten met een belastingprofessional voor eenvoudige vragen, of een upgrade naar de digitale Tax Pro Review-service voor $ 60- $ 90 om gekoppeld te worden aan een professional die u zal helpen uw aangifte te voltooien en in te dienen. Indrukwekkende klantenondersteuning, zowel persoonlijk als digitaal. De meest betaalbare manier om deskundige hulp te krijgen.

TaxAct - Cheapest Tax Software" data-tagularproductid=65633>TaxAct - Goedkoopste fiscale software

De laagste prijzen en zeven jaar gratis opslag. Zelfs zijn premium-opties zijn goedkoper dan die van concurrenten, met een top van $ 35 voor federale indiening. Het is een beetje moeilijk om te navigeren, maar de moeite waard voor een krap budget.

Beste assortiment gereedschappen

TurboTax
Stapsgewijze instructies en een gebruikersgericht ontwerp zorgen ervoor dat u geen belasting hoeft te betalen.
Pros
Online en mobiele apps
Beginner-friendly
Handige uitleg
Live ondersteuning
Cons
Dure premium plannen
Prijs
Federaal: $ 0 - $ 90
Staat: $ 0 - $ 40

Waarom we ervoor kozen

Online en mobiele apps

's online app is incredibly intuitive, with large buttons and friendly, conversational text. De online app van TurboTax is ongelooflijk intuïtief, met grote knoppen en vriendelijke, gemoedelijke tekst. U kunt uw W-2 eenvoudig uploaden door er een foto van te maken, en als de payrollprovider van uw werkgever een TurboTax-partner is, kunt u deze direct importeren met een paar klikken. De tablet- en mobiele apps zijn net zo navigeerbaar en u kunt naadloos overstappen van het ene apparaat naar het andere. TurboTax is erin geslaagd om het doen van je belastingen te laten voelen als een eenvoudig spel, een luchtige diavoorstelling die kan eindigen met een vette terugbetalingscontrole en geen audit. U kunt ook live en videochatten via mobiel - u zult geen functies opofferen met mobiel archiveren.

Beginner-friendly

Tijdens onze tests vonden we het geweldig dat TurboTax zijn dure opties niet heeft gepusht als we ze niet nodig hadden. Vanaf het begin helpt TurboTax u de software te kiezen die het beste bij u past, afhankelijk van uw behoeften, zelfs als het de gratis versie is. Op het aanbevelingsscherm hebben we ingevoerd dat we een baan, personen ten laste en huurbetalingen hadden, en het wees ons nog steeds op de gratis federale 1040-optie.

Plan-Selection-TurboTax-for-Online-Tax-Software

Van daaruit was het indienen bij TurboTax alsof een prettige leraar op de lagere school ons door onze belastingen leidde. De software is ongelooflijk instinctief en onze testers voelden nooit verloren, dankzij de altijd aanwezige helpfuncties en handleidingen. Bij het verstrekken van informatie over onze ziekteverzekering, bijvoorbeeld, bood TurboTax gedetailleerde maar duidelijke uitleg om onze tester te helpen erachter te komen wat voor soort dekking ze hadden.

Zelfs zelfstandige beginners zullen unieke ondersteuningstools vinden via het inbegrepen abonnement op QuickBooks. Het is een functie voor het bijhouden van kosten waarmee foto's van uw bonnen kunnen worden opgeslagen en elke transactie kan worden geïdentificeerd die in aanmerking komt als aftrekbaar voor bedrijven.

Handige uitleg

We vinden het ook leuk dat TurboTax incheckt om ervoor te zorgen dat u begrijpt waarom uw belastingen op een bepaalde manier worden ingediend. Als u niet 100% zeker bent, houdt TurboTax u in beweging, maar belooft het de informatie later opnieuw te bekijken. TurboTax beloont je ook voor successen; na de voltooiing van bijna elke taak, zelfs een ongelooflijk kleine, geeft TurboTax snel een schouderklopje met een volledig scherm gewijd aan een grote duim omhoog: "Geweldig werk tot nu toe!" belastingseizoen, zullen we elke opheldering en aanmoediging krijgen die we kunnen krijgen (zelfs als het van software is).

TurboTax's blog alleen won de gunst vanwege de robuuste handleidingen voor alle belastingen - of het nu een artikel is over wat belastingtekens zijn of een gedetailleerde uitleg over hoe de nieuwe belastinghervormingen u zullen beïnvloeden.

Live ondersteuning

In het tweede jaar is de TurboTax Live-service, die u via eenrichtingsvideo verbindt met een gecertificeerde openbare accountant (CPA) of geregistreerde agent (EA), nog steeds een naadloze bron. Uw archiveringsproces begint met een één-op-één-gesprek met een CPA en u ontvangt hun voortdurende ondersteuning en advies terwijl u het proces doorloopt. Nadat u contact heeft gehad met een belastingdeskundige, kunt u professioneel advies krijgen over het maximaliseren van uw aangiften, en uw toegewezen CPA of EA zal zelfs uw volledige aangifte herzien om zoveel mogelijk dollars terug te krijgen. Het enige nadeel is de kosten, die variëren van $ 50 tot $ 170, afhankelijk van uw archiveringsstatus. TurboTax Live is de duurste softwarepakketten die we hebben gevonden, maar is nog steeds goedkoper dan naar een belastingprofessional te gaan.

Als u geen hulp van een CPA of EA nodig hebt, kunt u ook extra hulp krijgen bij elk betaald abonnement via SmartLook ™, dat u via eenrichtingsvideo verbindt met een TurboTax-specialist. Met deze service kan een specialist u helpen bij de stappen voor het indienen van een aangifte, hoewel ze geen belastingspecifieke vragen kunnen beantwoorden om uw rendement te maximaliseren zoals een CPA of EA dat zou doen. Welke service u ook gebruikt, u kunt overal op dezelfde dag tot meer dan twee weken van tevoren afspraken plannen, wat betekent dat zelfs de drukste klanten de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben.

online-tax-software-turbotax

Punten om te overwegen

Dure premium plannen

Hoewel TurboTax de beste online belastingaangifte-ervaring bood die we zagen, heeft het wel een prijs. Zoals al onze keuzes, biedt het gratis indiening voor federale en nationale belastingen, maar alles daarboven kost je. Het Deluxe-abonnement begint bij $ 60, terwijl het pakket voor zelfstandige filers stijgt naar $ 120. Ter vergelijking: de betaalde plannen van TaxAct beginnen bij $ 15, terwijl de optie voor zelfstandigen $ 60 kost. Dat gezegd hebbende, is het heel goed mogelijk dat de uitstekende aftrekhulpmiddelen van TurboTax u kunnen helpen geld en bestanden gemakkelijker te bewaren, zelfs met de hogere prijs vooraf.

goedkoopste
Auditverdediging

TaxSlayer
Een relatief beperkte gratis versie, maar de beste prijs voor het toevoegen van staatsbelastingen
Pros
Betaalbare audit verdediging
Een interface voor de ervaren
Cons
Beperkte gratis software
Verwarrende prijsberichten

Waarom we ervoor kozen

Betaalbare audit verdediging

Het nieuwe Ultimate-pakket van TaxSlayer wordt geleverd met gratis auditverdediging voor drie jaar, identiteitsbescherming en herstelkosten. Dit verschilt van de meer gebruikelijke auditondersteuning, die alleen hulp biedt bij het verzamelen van alles wat u nodig hebt om voor te bereiden op een audit. Auditverdediging is een meer betrokken proces dat representatie voor de IRS omvat. TaxSlayer biedt auditverdediging met zijn $ 57-pakket, terwijl het $ 50-pakket van H Block alleen auditondersteuning omvat.

Een interface voor de ervaren

We vonden de interface van TaxSlayer schoon, eenvoudig en redelijk flexibel. Het was gemakkelijk te doorlopen, redelijk modern en duidelijk gelabeld. We vonden het ook leuk dat we met TaxSlayer verschillende stappen konden overslaan. H Block zou ons daarentegen niet naar een andere stap laten gaan totdat we het huidige formulier hadden ingevuld - zelfs niet voor alledaagse opties als een telefoonnummer. Iedereen die zichzelf redelijk verstandig vindt met voorwaarden en belastingkredieten, zal geen probleem hebben met het navigeren door de software van TaxSlayer.

TaxSlayer kon echter niet helemaal op tegen zijn concurrenten zoals TurboTax - vooral omdat sommige vormpagina's van TaxSlayer behoorlijk tekstzwaar waren. Op plaatsen waar TurboTax uit elkaar gaat en elke sectie uitlegt die u moet invullen voor een W-2- of statusformulier, probeert TaxSlayer het hele formulier uit te leggen en de informatie op één pagina te verzamelen. Dezelfde filosofie was van toepassing op zoeken in het helpmenu. Het is het verschil tussen een server in een restaurant die merkt dat je meer servetten nodig hebt en ze naar je toe brengt (Turbo Tax), en een server die extra servetten brengt alleen nadat je het hebt gevraagd (TaxSlayer). Beide zijn goed, maar het is handiger.

taxslayer-tax-software

We hadden de mogelijkheid om zelf informatie in te voeren, een beetje door te leiden of een gedeelte over te slaan.

Punten om te overwegen

Beperkte gratis software

De Simply Free-versie van TaxSlayer werkt alleen met 1040 filers zonder personen ten laste en alleen met W-2 gerapporteerde inkomsten. De meeste inhoudingen en credits vereisen een upgrade van de Classic-service. De gratis versie van H Block staat open voor meer belastingsituaties en biedt meer voordelen, zoals snap-a-pic W-2 import en ondersteuning voor Schema's 1-6.

Het is echter vermeldenswaard dat de one-step-up Classic-versie van TaxSlayer slechts $ 17 kost en concurrerend is met vergelijkbare aanbiedingen van TaxAct ($ 19) en TurboTax ($ 40). En het toevoegen van een statusdossier kost slechts $ 29 op elk niveau met TaxSlayer, waardoor het de meest betaalbare statusdossier is voor premiumservices met een hogere rang.

Verwarrende prijsberichten

Terwijl onze andere favorieten zoals H Block uitdrukkelijk de kosten van hun service communiceerden, waarschuwde TaxSlayer ons consequent voor onvoorziene aanpassingen. In ons voorbeeld hieronder zie je een behoorlijk groot verschil tussen de twee berichten. H Block verzekert ons dat we zullen weten wanneer we meer moeten betalen om in te dienen, terwijl TaxSlayer zegt dat ze geen kennisgeving hoeven aan te bieden om verschillende prijzen aan te pakken. In één fase van onze tests bleek dat ons indienen van de staat ons een extra $ 29 zou kosten, ook al hadden we de gratis versie gekozen. We kregen nooit de extra $ 29, maar de berichten zorgden voor een verwarrend en stressvol proces.

taxslayer-tax-software

De berichten van TaxSlayer waren onduidelijk en eerlijk gezegd een beetje onheilspellend.

hr-block-tax-software

De prijsdiscussies van H Block waren duidelijker en geruststellend.

Beste klantenondersteuning

H Block
Als persoonlijke ondersteuning u op uw gemak stelt, moet een agent op een van de 12.000 locaties van H Block het lukken.
Pros
Klantenservice
Persoonlijke service
Hands-off optie
Cons
Stijf ontwerp
Gebrek aan verduidelijkende informatie
Prijs
Federaal: $ 0- $ 80
Staat: $ 0- $ 37

Waarom we ervoor kozen

Klantenservice

was an easy pick for personalized customer support. H Block was een gemakkelijke keuze voor gepersonaliseerde klantenondersteuning. Toen we een aanvraag voor instant chat indienden, was H Block meteen aan de lijn. En hoewel het een paar minuten duurde om met iemand aan de telefoon te praten, was het nog steeds zo kort wachten dat we het bedrijf niet dachten. Bovendien was onze medewerker van de klantenservice vriendelijk en geduldig toen ze ons door de prijzen lieten lopen - zonder op betaalde opties te drukken.

Persoonlijke service

Het visitekaartje van H Block is een echte, helpende hand van vlees en bloed. Als je iemand bent die het vangnet van een mens waardeert die je door het slijk van belastingjargon leidt, dan is H Block de beste keuze. (Gratis federale filers: u krijgt geen persoonlijke assistentie tenzij u een upgrade uitvoert, maar u kunt uw retour wel indienen op een kantoor.)

H Block biedt een 1: 1 digitale expertservice genaamd Tax Pro Review. In wezen beginnen klanten hun belastingaangifte online en kunnen ze vervolgens kiezen om te worden gekoppeld aan een belastingdeskundige die hen zal helpen de aangifte in te vullen, te bekijken en in te dienen. Het beste gedeelte? Het kan worden gekocht als een afzonderlijke service voor $ 60 tot $ 90 (afhankelijk van de complexiteit van het rendement) in plaats van als onderdeel van een $ 150 + pakket zoals de vergelijkbare TurboTax Live. Beter nog, de Tax Pro-service biedt u de optie om een ​​belastingdeskundige in uw lokale H R-kantoor te kiezen voor een face-to-face chat. En als u eenvoudigere ondersteuning nodig hebt, kunt u kiezen voor de nieuwe service van H Block, Ask a Pro voor $ 40- $ 50 voor onbeperkt chatten en scherm delen met een belastingdeskundige. Ze zullen niet diep ingaan op uw archiveringsspecificaties of uw rendement optimaliseren zoals de Tax Pro Review-functie, maar kunnen nog steeds vrijwel alle belastinggerelateerde vragen beantwoorden en u door het proces leiden.

Hands-off optie

Naast Tax Pro Review, implementeert H Block een service genaamd Tax Pro Go, die begint bij $ 60 en overeenkomt met consumenten met een digitale belastingdeskundige. Klanten moeten gewoon hun documenten uploaden en de professional zorgt voor de rest. Dit is meer hands-off dan de andere ondersteuningsopties, die meestal professioneel advies bieden terwijl u nog steeds het indienen voltooit. Beter nog, de retourzending wordt binnen vijf dagen ter goedkeuring naar klanten verzonden. Het aanbod klinkt verleidelijk - veel belastingsoftware, waaronder TurboTax, begint rond de $ 60, terwijl je nog steeds het grootste deel van het zware werk moet doen.

Punten om te overwegen

Stijf ontwerp

De software van H Block maakt gebruik van een eenvoudig ontwerp met eenvoudige progressie, met logische checklists die u laten zien hoe ver u bent gekomen en hoeveel nog voor u ligt. De checklist is misschien wat te beperkend voor sommigen. Je kunt niet naar verschillende secties overslaan of er zelfs een voorbeeld van bekijken om te zien wat er in de winkel ligt. Als je het probeert, wordt je begroet door harde rode tekst die je laat weten dat je de stap nog niet hebt voltooid. Niet zo snel, belastingdienst.

Gebrek aan verduidelijkende informatie

Soms kan de software van H Block ook veelvoorkomende vragen niet voorspellen. Onze tester wist bijvoorbeeld niet zeker wat hij moest doen bij het invullen van zijn werkinformatie - ze hadden het afgelopen jaar drie banen, wat meer was dan de toegewezen ruimte op het online formulier van H> Onder de banner 'Hulp nodig?' Trok het systeem van H Block een spatie. Hoewel TurboTax slechts ruimte bood voor een enkele taak, voorspelde het toch de verwarring en gaf het een verklaring, waardoor onze tester geruststelde dat de software geen extra inkomsten zou vergeten.

HR-Block-No-Common-Questions-for-Online-Tax-Software

H Block's "Hulp nodig?" banner liet ons ver>

Goedkoopste fiscale software

TaxAct
Veruit de goedkoopste fiscale software, maar zonder begeleiding en een strak ontwerp.
Pros
Lage prijzen
Gratis toegang tot retourneren gedurende zeven jaar
Cons
Moeilijk te navigeren
Beperkte belastingaangifte
Prijs
Federaal: $ 0- $ 35
Staat: $ 0- $ 40

Waarom we ervoor kozen

Lage prijzen

is the way to go. Als u zo goedkoop mogelijk in en uit uw rendement wilt komen, is TaxAct de juiste keuze . Zelfs de Premium-optie is goedkoper dan die van concurrenten, met een maximum van $ 35 (met een extra indiening van $ 37 per staat). Het heeft ook een PriceLock-garantie, een niet-zo-subtiele graaf bij concurrenten zoals TurboTax, die notoir kosten voor add-onfuncties nadat u bent begonnen met uw terugkeer.

Gratis toegang tot retourneren gedurende zeven jaar

Bovendien waren we dol op hoe TaxAct-gebruikers gedurende zeven jaar toegang hebben tot hun belastingaangifte - zelfs bij gebruik van de gratis versie van de software. TurboTax rekent maar liefst $ 50 per retour voor deze functie, terwijl H Block je slechts drie jaar terug laat gaan.

Punten om te overwegen

Moeilijk te navigeren

Hoewel TaxAct zijn interface sinds vorig jaar heeft bijgewerkt, is het nog >

Er waren ook een paar keer in onze testen dat een berekening werd gemaakt zonder dat we op de hoogte werden gebracht. Het bracht ons tot dezelfde bottom line, maar ondertussen waren we in de war over wat plotseling onze totalen was veranderd.

online-tax-software-taxact

Beperkte belastingaangifte

Het beperkte e-indienen van staatsbelasting van de software kan voor sommige gebruikers ook een dealbreaker zijn. De software mist sleutelvormen waardoor het in sommige staten niet in aanmerking komt voor e-archivering: het heeft niet voor elke status 1041, 1065, 1120 en 1120S. Om eerlijk te zijn, formulieren 1120 en 1120S zijn voor bedrijven, en de meeste bedrijven zullen geen eenvoudige software voor consumentenbelasting gebruiken om een ​​bestand in te dienen. Hoe dan ook, als u een klein bedrijf hebt, wilt u waarschijnlijk geen dossier indienen bij TaxAct.

Gids voor online fiscale software

Hoe u uzelf kunt beschermen bij het online indienen van belastingen

Bestand vroeg

Een veel voorkomende manier voor identiteitsdieven om geld te verdienen, is door valse belastingaangiften in te dienen op basis van gestolen informatie voordat u de kans krijgt om zelf aangifte te doen. In 2013 voorkwam de IRS ongeveer $ 24,2 miljard aan poging tot fraude, maar uiteindelijk betaalde hij naar schatting $ 5,8 miljard aan frauduleuze belastingteruggaven. Online belastingsoftwarebedrijven staan ​​erop dat het niet de producten zijn die onzeker zijn, het is dat identiteitsdieven steeds beter worden. Om verrassingen te voorkomen, dient u zo snel mogelijk te archiveren - voordat identiteitsdieven het voor u doen.

Voorzorgsmaatregelen nemen

U kunt ook stappen ondernemen om beveiliging aan uw kant toe te voegen. Blijf uit de buurt van phishy-e-mails; oude belastingdocumenten versnipperen; sla uw belastinggegevens niet op via onbeveiligde draadloze netwerken. De IRS publiceert elk jaar een lijst met de "Dirty Dozen" -belastingfraude , en het is de moeite waard om al vroeg in het belastingseizoen een kijkje te nemen. Als u echt gerust wilt zijn, bekijk dan onze review van de beste services voor bescherming tegen identiteitsdiefstal .

Gebruik een uniek wachtwoord

Voor elke financiële website die u gebruikt, raden we u ten zeerste aan een uniek wachtwoord te kiezen. Hoewel dat moeilijk kan worden om bij te houden, wilt u niet bezuinigen op het online indienen van uw belastingen. Als een identiteitsdief op de een of andere manier uw Facebook-wachtwoord verkrijgt, wilt u niet dat dit ook de deur naar uw belastingaangifte opent.

Pas op voor verdachte telefoontjes

Helaas heeft de IRS de laatste jaren een toename van telefonische oplichting gezien, waarbij de bellers zich voordoen als IRS-agenten en proberen om slachtoffers exorbitante belastingrekeningen te laten betalen via overschrijvingen of voorafbetaalde debetkaarten. Sommige oplichting is zelfs zo geavanceerd geworden dat beller-ID's legitieme IRS-nummers tonen. Val er niet voor. De IRS stuurt altijd eerst een factuur per post en zal nooit dreigen de politie in te schakelen voor een onbetaalde rekening. Als u denkt dat u een openstaande schuld hebt bij de IRS, belt u rechtstreeks op 800-829-1040.

Veelgestelde vragen over online belastingsoftware

Hoe hebben belastingsoftwarebedrijven gereageerd op verhoogde beveiligingsbedreigingen?

Al onze topkeuzes hebben hun veiligheid in 2019 versterkt. Naast het vragen om je wachtwoord, vereisen ze nu ook dat je persoonlijke vragen beantwoordt die voor een vreemdeling moeilijker zijn om goed te krijgen, zoals: "Wat is de naam van je derde leerjaar?" leraar? ”TurboTax gaat nog een stap verder door een zescijferig verificatienummer naar uw telefoon of e-mail te sturen wanneer u inlogt.

Wat is de Free File Alliance?

De Free File Alliance is een non-profitorganisatie van 12 belastingsoftwarebedrijven die zijn overeengekomen om samen te werken met de Internal Revenue Service (IRS) en gratis aangifte doen voor belastingbetalers met een laag en gemiddeld inkomen. De gratis bestandsversies geven u toegang tot meer formulieren dan u zult vinden in de standaard gratis optie van een softwarebedrijf.

Om in aanmerking te komen voor de voorbereiding van het gratis bestand, geeft de overheid de opdracht dat uw aangepast bruto-inkomen $ 64.000 of minder is. Het is bedrijven echter toegestaan ​​om dezelfde cutoff nog lager te maken voor hun individuele versies van Free File-software - de cutoff voor TurboTax's is $ 33.000. Zo>IRS gesponsorde lijst .

Gratis File Alliance-software is pas in januari beschikbaar, maar kan voor velen een kijkje waard zijn; bij de laatste schatting zou 70% van alle belastingbetalers in aanmerking komen. Wanneer de software beschikbaar is, ziet u een knop 'Nu starten' op de IRS Free File-site om de lijst met deelnemende bedrijven te bekijken en moet u het proces op de IRS-site starten om ervoor te zorgen dat u geen kosten betaalt . Voor degenen die misschien meer gratis formulieren nodig hebben dan een 1040, is het zeker een kijkje waard.

Welke invloed heeft de nieuwe belastingaanslag op het indienen van 2019?

Begin november 2017 is een wetsvoorstel met de naam Tax Cuts and Jobs Act aangenomen. Er zijn enkele be>
Om te beginnen, of je nu single bent of getrouwd, het is waarschijnlijk dat je volgend jaar een lager federaal belastingtarief betaalt. De rekening verdubbelt ook bijna de standaardaftrek (oplopend tot $ 12.000 voor particulieren, $ 18.000 voor gezinshoofden en $ 24.000 voor echtparen die gezamenlijk een aanvraag indienen). Om deze bezuinigingen goed te maken, worden persoonlijke vrijstellingen (momenteel $ 4.050 per afhankelijke) volledig geëlimineerd en kun je de staats- en lokale belastingen niet volledig aftrekken, dus sommige huishoudens in staten met hoge belastingen kunnen uiteindelijk meer betalen.

Er zijn nog veel meer wijzigingen die we hebben uitgesplitst in onze gids voor belastingwijzigingen voor 2019 . We raden aan een belastingcalculator te gebruiken om de wijzigingen van volgend jaar te schatten.

De beste online belastingsoftware: samengevat

TurboTax
H Block
TaxAct
TaxSlayer
Beste assortiment gereedschappen
Beste klantenondersteuning
Goedkoopste fiscale software
Goedkoopste auditverdediging
Indienen van federale online
$ 0- $ 90
$ 0- $ 80
$ 0- $ 35
$ 0- $ 57
Indienen staat online
$ 0- $ 40
$ 0- $ 37
$ 0- $ 40
$ 0- $ 29
Audit ondersteuning
1040 gratis indiening
Kantoor locaties
Automatische W-2 import
Applicatie voor de mobiele telefoon

Onze andere financiële dienstverleningsbeoordelingen

Het indienen van uw belastingen is slechts stap één op de weg naar gezonde financiën. Bekijk hier enkele van onze andere reviews over financiële dienstverlening:

Misschien vind je dit ook leuk